Cum să monetizați videoclipurile YouTube fără AdSense (adăugați adnotări și descrieri cu link-uri afiliate în schimb)

Pentru aceia dintre noi care nu doriți să faceți spam cu telespectatorii Youtube anunțuri, există alternative mai bune acolo.


Cea mai ușoară cale este recomandă produsele (menționate în videoclipul tău) folosind link-uri de afiliere. Când cineva achiziționează un produs prin link-ul dvs. de afiliere, primiți un comision din vânzare. Practic promovezi produsul altcuiva pentru o comisie. Fac 1.000 de dolari / lună făcând acest lucru și este a doua cea mai mare sursă de venit de lângă Consultanta SEO.

Prin aceste linkuri de afiliere puteți începe să generați bani cu videoclipuri YouTube fără AdSense sau Parteneriate. Este mai personalizat, mai puțin intruziv și, probabil, nu veți primi niciun vot de „degetul în jos”, deoarece sperăm să recomandați produse care ajută la rezolvarea unei probleme.

Aici este video Am făcut cu link-uri de afiliere:

Marketing afiliat YouTube

Când oamenii fac clic pe linkul meu de afiliere MaxCDN (fie în adnotarea Youtube, fie în descrierea videoclipului), primesc un comision din vânzare. Mai jos veți găsi instrucțiuni pentru a face acest lucru …

Adăugați link-uri de afiliere la videoclipurile YouTube

Pasul 1 – Adăugați un site Web asociat la canalul dvs. de YouTube
Conectați-vă pe YouTube și accesați „Creator Studio”. Acum accesați Canalul -> Stare și caracteristici -> Adnotări externe. Adăugați site-ul dvs. web și parcurgeți procesul de verificare. Este posibil să fie nevoie să adăugați site-ul dvs. web la Google Search Console. Acum accesați fila „Advanced” din Canal și adăugați site-ul dvs. ca site asociat. Instrucțiuni complete se găsesc aici.

Site Web asociat YouTube

Pasul 2 – Obțineți link-urile dvs. de afiliere
Mai întâi va trebui să aflați ce produse / comercianți sunt cel mai bine pentru a vă referi publicul. Majoritatea site-urilor web au o filă „Afiliați” în partea de sus sau de jos a site-ului web, unde vă puteți înscrie. Puteți, de asemenea, „_____ programul de afiliere” Google pentru a-l vedea aici. Există multe centre de afiliere care au mii de produse / comercianți. Încearcă Amazon, Shareasale, sau CJ. Odată înregistrat și aprobat, puteți începe să creați link-uri de afiliere:

Link afiliat

Pasul 3 – Colectați-vă legăturile de afiliere
Deghizarea link-urile de afiliere înseamnă că îndreptați oamenii către o adresă URL pe site-ul dvs. web, dar redirecționează în altă parte. De exemplu, această legătură de afiliere îmbrăcată indică / go / maxcdn, dar se redirecționează către site-ul MaxCDN. Trebuie să faceți acest lucru deoarece adnotările video YouTube vă permit doar să utilizați adrese URL pentru site-ul dvs. Web asociat – cloaking-ul este ceea ce vă permite să le redirecționați către linkul de afiliere!

Dacă executați WordPress, folosesc un plugin numit Afiliați cu sete pentru a-mi păstra, gestiona și urmări legăturile mele de afiliere (trebuie să plătiți Thirsty Affiliates for their add-on-uri dacă doriți funcții suplimentare). Versiunea gratuită este încă bună … trebuie doar să instalați pluginul și să găsiți fila „Link-uri afiliate” din stânga tabloului de bord. Adăugați numele de link și adresa URL de destinație, salvați-l, apoi copiați versiunea învelită a adresei URL, astfel încât să o puteți adăuga la adnotările video YouTube.

Legătură de afiliere împletită

Pasul 4 – Adăugați link-uri de afiliere la videoclipurile YouTube
Editați videoclipul YouTube la care doriți să adăugați link-uri de afiliere. Faceți clic pe fila Adnotări și „Adăugați adnotare”. Completați informațiile solicitate, inclusiv ora la care doriți ca această adnotare să apară (evident, ar trebui să fie atunci când recomandați produsul afiliat). În partea de jos, adăugați link-ul dvs. de afiliere îmbrăcat. Aplicați modificări, apoi urmăriți videoclipul și testați linkul.

Puteți adăuga, de asemenea, link-uri de afiliere la descrierea video YouTube. Acestea nu trebuie să fie îmbrăcate, dar îmi place să folosesc un shortern URL Bitly pentru a face legătura să pară mai frumoasă / mai scurtă.

Adăugați link-uri de afiliere la videoclipurile YouTube

Ați terminat, acum Du-te Creează mai multe videoclipuri YouTube

Planificarea videoclipurilor vă poate ajuta să utilizați mai eficient linkurile și adnotările de afiliere, dar continuați-le și adăugați-le (după caz) la videoclipurile dvs. existente. Clipurile video sunt foarte bune pentru marketingul afiliat, deoarece oamenii caută o soluție – care poate fi adesea rezolvată cu un produs. Uitați-vă la câteva exemple pentru a obține idei pentru următorul dvs. videoclip YouTube …

Q: Cum conectați un Macbook la mai multe monitoare?
A: Cumpărați un adaptor HDMI (link către un produs Amazon)

Q: Cum faceți ca site-ul dvs. să se încarce mai repede?
A: Cumpărați găzduire mai rapidă (majoritatea companiilor de găzduire care au un program de afiliere)

Q: Care este cel mai bun televizor pentru o sală de conferințe?
A: Nu știu, dar pariez că îl puteți găsi pe Amazon!

Recenziile video sunt, de asemenea, comune. Acum, că știi cum să monetizezi videoclipurile YouTube fără AdSense sau alte metode de spam, mergeți mai departe și începeți să faceți niște marketing de afiliere video. Poate fi mai profitabil și oamenii nu vă vor urâ pentru că i-ați trimis spam cu reclame! Doar asigurați-vă că respectați îndrumările video ale Youtube

Dacă aveți o întrebare despre monetizarea videoclipurilor YouTube sau marketingul afiliat, trimiteți-mi o linie. Mă bucur să vă ajut. Și dacă ați găsit util acest tutorial, vă rugăm să luați în considerare acordarea acestuia.

Noroc,
Tom Semnatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map