Revizuirea programului de afiliere SiteGround – Cum fac 80 milioane USD / an care mi-a schimbat literalmente viața: Rapoartele de venit sunt publicate mai jos

03.06.2020
Marketing afiliat 'Revizuirea programului de afiliere SiteGround – Cum fac 80 milioane USD / an care mi-a schimbat literalmente viața: Rapoartele de venit sunt publicate mai jos
0 17 мин.

Deci s-a întâmplat …


În 2017 am făcut 80.000 USD Programul de afiliere SiteGround. Nu am câștigat niciodată acest tip de bani … Am putut să mă mut la Denver, să cumpăr o mașină nouă, locuiesc într-un apartament frumos din centrul orașului meu cu cele două pisici noi de la adăpost și a donat 3.000 de dolari Uraganului Harvey. Am fost întreruptă toată viața, dar pentru prima dată sunt stabil din punct de vedere financiar, realizând venituri pasive din marketingul afiliat.

Deci, firesc, vreau să împărtășesc cum am făcut-o 🙂

Am făcut o grămadă de cercetări (pe care le voi împărtăși cu voi), am făcut o mulțime de capturi de ecran (pe care le voi împărtăși și dvs.) și am decis să promovez SiteGround pe câteva articole legate de găzduire și de viteza site-ului. M-am specializat în SEO timp de 5 ani, așa că vă voi arăta și câteva cuvinte cheie și idei de conținut. Până la sfârșitul acestei revizuiri de afiliere SiteGround, veți avea cuvinte cheie, capturi de ecran și resurse pentru a face bani serioși cu gazda # 1 WordPress în 10 sondaje de Facebook diferite.

Iată formularul meu de 1099 impozit în 2017 …

SiteGround-1099

Una dintre cele mai bune luni ale mele (martie 2018) …

SiteGround-afiliat-Vânzări

Iată câteva e-mailuri …

Ianuarie-SiteGround-afiliat-Vânzări

Am afiliat luna în iulie 2017 🙂

SiteGround-afiliat-of-the-Luna

Cuprins

 1. Promovarea SiteGround cu capturi de ecran
 2. 50 $ – 100 $ + comisioane de nivel
 3. 8% rate de conversie
 4. 10% Rata de inversare
 5. Notificări de vânzare în timp real
 6. Tabloul de bord afiliat / Crearea de legături personalizate
 7. Asistență din partea echipei de afiliere a SiteGround
 8. Obțineți site-ul dvs. Se încarcă sub 1s
 9. Cuvinte cheie siteGround (pentru SEO)
 10. Anchete anuale de afiliere
 11. Întrebări frecvente pentru site-ul WebGround
 12. Înscrieți-vă pentru programul de afiliere al SiteGround

1. Promovarea SiteGround cu capturi de ecran

În ultimele câteva luni am acumulat destul de multe colecții de capturi de ecran pe care le folosesc pentru a promova SiteGround. Toate sunt de 680px (w), deci trebuie să le redimensionați, dar puteți face clic pe fiecare imagine pentru a vedea sondajul. Puteți utiliza sondajele de pe propriul site web, atât timp cât furnizați un link către recenzia mea SiteGround. Nu copiați întregul meu conținut – trebuie să vă creați propriul dvs.!

Aceasta este literalmente o mină de aur a conversațiilor pe Facebook, unde oamenii recomandă cu tărie SiteGround. Între sondajele de Facebook și aceste conversații, vânzarea site-ului este ușor.

Ivica conduce conducerea WordPress accelerați Grupul Facebook și le clasează pe locul 1 …

WP-Speed-up-WordPress-Hosting

Faptul că sunt recomandat de WordPress

Siteground-a recomandat-wordpress-gazdă

Îmbunătățirea timpului de încărcare după migrarea SiteGround …

Site Migrare gazdă SiteGround

Oamenii doresc recenzii nepărtinitoare și încorporarea statusurilor Twitter de la clienții actuali SiteGround este o modalitate de a face acest lucru. Puteți face un căutare avansată pe Twitter pentru a vedea clienții fericiți care au trimis un tweet pe SiteGround. Veți observa că recenzia mea de GoGeek include tweet-uri în special despre planul GoGeek. Puteți face acest lucru cu viteză, suport și alte subiecte …

SiteGround-Suport-Marturii

SiteGround are cele mai rapide perioade de încărcare, ecranul este pe ecran pagina de viteză în cPanel-ul lor

încărcare ori Siteground-page-

Puteți spune oamenilor să își parcurgă site-ul Google PageSpeed ​​Insights și dacă reduce timpul de răspuns al serverului articolul este în raportul lor, asta înseamnă că serverul lor (găzduire) este lent și ar trebui probabil să treacă … la SiteGround, evident. Google sugerează a <Timp de răspuns de 320ms.

reducerea-server-răspuns-ori-ttfb

Biletele au răspuns imediat, ecranul este pe pagina de suport în cPanel-ul lor

SiteGround-bilete

100% uptimes în Robot Uptime

uptime-robot de

Faptul că sunt găzduit cu SiteGround (utilizare) whoishostingthis.com) …

-On-OMM SiteGround

Sunt un pic obsedat să mă asigur raportul meu Pingdom arată bine și ar trebui să faceți acest lucru, deoarece poate fi un punct de vânzare cheie. Dacă utilizați WordPress, puteți să-l utilizați pe meu Ghid de optimizare a vitezei WordPress sau angajați-mi dezvoltatorul WordPress care a primit site-ul meu să se încarce sub 1s …

Timp de încărcare Pingdom

Nu uitați să salvați aceste e-mailuri, astfel încât să le arătați persoanelor pe care le utilizați de fapt un anumit plan …

SiteGround-Cloud-Hosting-mail

Cloudflare CDN, obțineți această captură de ecran în cPanel-ul dvs. …

Activare SiteGround Cloudflare

Logo-ul SiteGround …

SiteGround Cloud Hosting Review

Am multe alte capturi de ecran pe mine SiteGround WordPress recenzie de găzduire dacă aveți nevoie de capturi de ecran pentru înscenare, comparații de plan SiteGround, centre de date, copii de rezervă automate și informații despre planul lor de găzduire în cloud. Îmi poți citi Lansare, GrowBig, GoGeek, și găzduire în cloud recenzii dacă aveți nevoie de capturi de ecran legate de anumite planuri de găzduire SiteGround.

Folosesc SiteGround deoarece:

 1. GTmetrix-ul meu + Pingdom rapoartele vorbesc de la sine
 2. Paginile mele se încarcă instantaneu (faceți clic pe ele, dacă doriți)
 3. Rapid tehnologie de viteză (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Recomandat de Yoast, WordPress, Ivica din WordPress accelerați
 5. Liber Să criptăm SSL, ușor de folosit cPanel, și caracteristici pentru eCommerce
 6. Suportul WordPress este de neinvins chiar și fără sprijinul prioritar al GoGeek
 7. GrowBig vine cu punerea în scenă, mai mult spațiu de stocare și mai multe resurse de server (derulați în jos până la „alocăm resursele de care aveți nevoie” și treceți peste Server fila)
 8. GoGeek vine cu mai multe resurse server, stocare, asistență prioritară
 9. Migrații gratuite, plugin pentru migrator, și a 30 de zile garanție înapoi
 10. Multă laudă Reddit, Conversații pe Facebook, Stare de nervozitate, TrustPilot
 11. Mii de laude pe Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mulți oameni au migrat deja și au postat rezultate pe Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

2. 50 USD – 100 USD + comisioane de nivel

Posibil de a debloca comisioane de 100 $ – dacă începeți să faceți mai multe vânzări, puteți contacta SiteGround pentru un nivel personalizat. Managerilor de afiliere SiteGround doresc să vadă că vindeți planuri superioare (GoGeek + Cloud) și probabil va lua în considerare acest lucru atunci când vă ridicați comisioanele.

Programul de afiliere SiteGround vs. WP Engine – Știu ce gândești … de ce aș promova SiteGround când pot face 200 USD / comision Programul de afiliere al WP Engine?

 • SiteGround are o reputație MULTE mai bună
 • Aceasta înseamnă rate mai mari de conversii și anulări mai mici
 • Cu aproximativ 2,5x cât mai multe persoane se anulează cu WP Engine decât SiteGround
 • Planurile SiteGround încep de la 3,95 USD / lună (în loc de 29 USD / lună cu WP Engine)
 • Deoarece 25% dintre clienții WP Engine anulează, s-ar putea să pierdeți încrederea cu cititorii dvs.
 • Acest Sondaj pe Facebook (si altul capturi de ecran în recenzia mea) vinde SiteGround în sine
 • Chiar dacă vor începe comisioane mai mici, ar trebui să fie mult mai mare pe termen lung

Fără recompensă pentru vânzarea de planuri costisitoare de găzduire – principalul dezavantaj al oricărui program de nivel este că nu primiți recompense pentru vânzarea planurilor scumpe. Iată un server dedicat pe care l-am vândut cu 229 USD / lună, dar am primit doar un comision de 50 USD. Acesta este NUMAI legătură cu programul de afiliere al SiteGround – așa că poate doriți să vă concentrați pe vânzarea de planuri mai ieftine (partajate), deoarece mai multe persoane le vor cumpăra și veți primi aceeași comision. SiteGround poate fi dispus să facă o excepție pentru vânzarea de planuri superioare, prin actualizarea manuală a comisiei (au făcut-o înainte).

Siteground-pe-vânzare-comisioane

Pro-uri

 • Stimulent pentru a vinde mai mult
 • Comisioane ridicate
 • Ratele de conversie sunt mari (8%)
 • Ratele de inversare sunt mici (în jur de 10%)
 • Comisioanele sunt plătite în fiecare săptămână

Contra

 • Nici un stimulent pentru a vinde planuri costisitoare de genul nor sau a găzduire dedicată
 • Trebuie să faceți cel puțin 6 vânzări / lună pentru a câștiga bani decenți

3. Rata de conversie de 8% (aproximativ)

Acest lucru este diferit pentru fiecare afiliat și depinde cu adevărat de abilitățile dvs. de marketing (de exemplu, utilizând capturi de ecran bune). Am constatat că am aproximativ o rată de conversie de 8%. Am observat când am adăugat capturile de ecran și dovada socială, ratele de conversie au început să crească – deci asigurați-vă că promovați bine SiteGround!

Rata de conversie SiteGround

4. Rata de inversare a 10% (aproximativ)

Pentru a vă calcula comisionul real pe vânzare, va trebui să luați în considerare ratele de inversare (câți oameni solicită rambursarea după vânzare). Dacă efectuați 21 de vânzări la 125 USD pe vânzare, dar 10% din aceste vânzări devin inversate, efectuați în jur de 112,5 USD / vânzare.

Chiar dacă primiți 200 de dolari pe vânzare ca afiliat WP Engine (o altă gazdă WordPress), acestea au o rată de inversare de 25%, așa că efectuați de fapt 150 de dolari pe vânzare. Deși acest lucru este mai mult decât SiteGround (cu excepția cazului în care nu atingeți nivelul superior), 25% dintre cititorii dvs. sunt acum dezamăgiți de găzduire. Referirea lor la serviciul DREPT ar trebui să fie prioritate și creează loialitatea clienților, care este SUPER importantă ca afiliat. Linie de jos – nu vă vindeți sufletul pentru comisioane mai mari … oamenii vă vor mulțumi și va crește vânzările pe termen lung.

SiteGround-anulări

Dacă sunteți bine să le promovați, ratele de inversare pot fi și mai mici …

SiteGround-Inversarea-Tarife

5. Notificări de vânzări în timp real

Oricând faceți o vânzare, SiteGround vă va trimite un e-mail.

Siteground-afiliat-vanzare-generat

Creați alerte personalizate pe telefonul dvs. pentru vânzări de afiliere – dacă utilizați GMail, accesați setările și creați un filtru, astfel încât toate e-mailurile cu „SiteGround Affiliate Sale Generated” din linia de subiect să intre în folderul propriu. Apoi configurați o alertă personalizată pe telefonul dvs. (utilizând aplicația GMail), astfel încât oricând generați o vânzare, veți primi o alertă personalizată (iată un tutorial pentru Android). Am notificări de sunet diferite pentru SiteGround, StudioPress Themes, etc. Îmi îmbunătățește ziua 🙂

Personalizat-GMail-Filter

6. Tabloul de bord afiliat / Crearea de legături personalizate

Tabloul de bord afiliat SiteGround are tot ce ai nevoie pentru a-și comercializa găzduirea și a obține statistici: personalizatorul de linkuri afiliat, urmărirea linkurilor personalizate, rapoarte de conversie și inversare etc..

Personalizatorul linkului afiliat – creează legături personalizate către orice pagină de pe site-ul site-ului SiteGround, astfel încât să poți urmări fiecare separat și să vezi care este rata de conversie. Acest lucru va reduce, de asemenea, link-ul și va folosi siteground.com/go/ în loc de site-ul dvs. web.com/go/, care este mai bun. Puteți vedea linkul meu către pagina cu caracteristicile SiteGround: (https://www.siteground.com/go/startup-growbig-gogeek) are o rată mare de conversie, ceea ce înseamnă că ar trebui să folosesc probabil mai mult acest link de afiliere. Puteți numi, de asemenea, fiecare dintre link-urile dvs. SiteGround, atât timp cât nu este deja utilizat, deci alegeți cu înțelepciune!

SiteGround-personalizat-Afiliere-Link

Raport de conversie – dacă doriți să obțineți cele mai mari rate de conversie de 5% + cum am avut-o luna trecută, folosiți capturile de ecran și dovada socială (statutul încorporat Facebook / Twitter al persoanelor care au complimentat SiteGround). Aceasta este cu siguranță la care contribuie creșterea mare.

Raport de conversie SiteGround

Raportul Comisiei – aflați care sunt planurile de găzduire pe care oamenii le înregistrează pentru utilizarea linkurilor dvs. de afiliere, comisioanele în așteptare și starea dacă comisioanele dvs. au fost plătite.

Raportul Comisiei SiteGround

bannere – Nu sunt un fan al bannerelor, dar le au …

Siteground-afiliat-bannere

Nu uitați să le verificați viteză, Securitate, și a sustine pagini din cPanel-ul lor. Acestea includ diagrame de comparare a timpului de încărcare de la mai multe gazde (precum cel de mai jos), comparații de timp de răspuns de asistență și altele capturi de ecran Am enumerat în această revizuire de afiliere SiteGround.

încărcare ori Siteground-page-

informatii de plata – veți avea nevoie de un cont PayPal și puteți seta și declanșatoare.

SiteGround-plată metode-

7. Asistență din partea echipei de afiliere a SiteGround

Asistența afiliată a SiteGround este la fel de bună ca și asistența obișnuită a clienților. De fapt, m-au adresat în decembrie, odată ce am început să fac vânzări substanțiale pentru a face sugestii. Acum, echipa lor de afiliat și cu mine lucrăm împreună pentru a efectua câteva teste de viteză pe Siteground față de alte companii de găzduire … deci da, vor colabora cu dvs. pentru a vă crește vânzările.

SiteGround-Afiliere-program-Suport

8. Obțineți site-ul dvs. Se încarcă sub 1s

Unul dintre cele mai bune moduri de a promova SiteGround este de a face ca site-ul dvs. web să se încarce super rapid și să vă prezinte rapoartele în instrumente precum Pingdom, GTmetrix și Informații despre pagina. Dacă utilizați WordPress, lucrez cu același dezvoltator de 5 ani pe care l-am găsit pe freelancer.com și m-a ajutat să optimizez site-ul pentru a încărca sub 1s. Îl poți vizualiza Ghid de viteză WordPress dacă vrei să faci asta singur, dar dezvoltatorul meu este de 40 USD / oră și are o recenzie perfectă de 5 stele pe profilul său. Îl puteți trimite pe e-mail la [email protected]. Dacă NU folosiți WordPress, puteți utiliza în continuare freelancer.com pentru a găsi un dezvoltator care vă poate ajuta.

Pronaya-Kumar-S-Review

9. Cuvinte cheie siteGround (pentru SEO)

Dacă credeți că „SiteGround Review” va fi principalul dvs. cuvânt cheie, aveți câteva cercetări de făcut. Acest cuvânt cheie va fi mult prea competitiv, astfel încât să fiți mai bine să consultați planurile lor individuale (SiteGround StartUp Review), să le comparați cu alte gazde (SiteGround vs. WP Engine) și să le includeți în tutoriale despre viteza site-ului (Cum să configurați totalul W3 Plugin Cache). Aceasta este o strategie mult mai bună, iar cuvintele cheie vor fi mult mai puțin competitive.

SiteGround-cuvinte cheie

Exemple de cuvinte cheie:

 • SiteGround StartUp Review
 • SiteGround GrowBig Review
 • SiteGround GoGeek Review
 • SiteGround GoGeek Review
 • SiteGround Cloud Hosting Review
 • SiteGround Serviciu de revizuire dedicat
 • SiteGround eCommerce Hosting Review
 • SiteGround Vs. Bluehost WordPress
 • Cum să configurați setările rachetei WP
 • Cum să configurați pluginul pentru cache total W3
 • Cum să configurați cele mai rapide setări de cache WP
 • Cum să faceți site-ul dvs. WordPress încărcați mai repede

Dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de cercetare a cuvintelor cheie, astfel încât să puteți identifica cuvinte cheie lungă, nu prea competitivă SiteGround și cuvinte cheie legate de găzduire, consultați pagina mea Ghidul cuvintelor cheie focus pe Yoast.

10. Anchete anuale afiliate

SiteGround ia anchete anuale a programului lor de afiliere pentru a se asigura că afiliații sunt fericiți.

SiteGround-2016-afiliat-sondaj

Iată principalele motive pentru care oamenii s-au alăturat programului de afiliere al SiteGround …

motive-to-se alăture-Siteground-afiliat program

Și iată cum SiteGround a îmbunătățit programul (în 2015) pe baza feedback-ului altor afiliați SiteGround. Unele lucruri pe care le-au făcut au fost adăugarea unui personalizator de linkuri de afiliere, urmărirea campaniei, rapoarte detaliate ale comisiei, ghid promoțional și alte îmbunătățiri. SiteGround este o companie de oameni și de fapt îi pasă de clienții, afiliații și angajații lor. Puteți conta pe ei pentru a-ți îmbunătăți continuu serviciul de găzduire ȘI programul de marketing afiliat.

2015-Siteground-afiliat-evaluare

11. Întrebări frecvente despre afiliere

Mai aveți întrebări? Verificați site-ul SiteGround Întrebări frecvente de afiliere

Siteground-afiliat-faq

12. Înscrieți-vă pentru programul de afiliere al SiteGround

Iată unde poți devine un afiliat SiteGround

Siteground-afiliat-o înscriere

întrebări frecvente

&# X2705; Cum crești vânzările ca afiliat SiteGround?

Principala modalitate de a crește vânzările este de a arăta fapte (sondaje de Facebook, rezultate ale migrației, rapoarte GTmetrix). Există prea multe opinii părtinitoare și oamenii știu acest lucru. Conducerea traficului SEO și creșterea conversiilor sunt importante pentru vânzările dvs..

&# X2705; Câți bani obțineți la vânzare?

SiteGround este un program de afiliere de nivel oferind de la 50 $ – 150 $ + pe vânzare, în funcție de volumul de vânzări. Cu cât veți obține mai multe vânzări, cu atât vor oferi mai multe.

&# X2705; Ce alte programe bune de afiliere de hosting sunt acolo?

Cloudways este unul excelent mai ales că acestea cresc în mod semnificativ și sunt foarte populare în grupurile Facebook. Mulți oameni se mută de la SiteGround la Cloudways.

&# X2705; Cum pot urmări statisticile de afiliere?

Tabloul de bord afiliat SiteGround vă arată vânzări, conversii și alte statistici pentru link-uri de afiliere. Pluginul Thirsty Affiliates vă ajută, de asemenea, să vă păstrați și să urmăriți legăturile de afiliere.

&# X2705; Ce cuvinte cheie aduc cele mai multe vânzări?

Îți pot spune că SiteGround Review și alte cuvinte cheie similare sunt prea competitive și nu îți vor aduce vânzări, deoarece nu le vei clasifica. Cel mai bun sfat este să vă concentrați pe cuvinte cheie unde puteți oferi oamenilor o soluție prin intermediul găzduirii.

Întrebări despre Programul de afiliere al SiteGround?

Lasă-mi un comentariu și voi fi bucuros să-ți răspund. Tot ce pot spune este că sunt SUPER bucuroasă că am decis să le promovez în loc de WP Engine, deși comisioanele sunt inițial mai mici, dar pe termen lung se pare că începe să plătească. Sincer, mă voi baza pe programul de afiliere al SiteGround pentru a-mi câștiga cea mai mare parte din viață și voi vedea în continuare potențial imens în a câștiga mai mulți bani.

Vezi si: 35+ programe de marketing afiliat WordPress (listă completă de programe de afiliere pentru găzduire, temă, SEO, optimizare a vitezei și multe altele).

Vezi si: SiteGround WordPress Gazduire Recenzie (o revizuire completă a găzduirii WordPress a SiteGround, care vă poate oferi și mai multe idei despre promovarea acestora).

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector