10 programes de màrqueting d’afiliació a WordPress: fer ingressos passius significatius que venen allotjament de WordPress, temes, complements, etc.

03.06.2020
Màrqueting d’afiliació '10 programes de màrqueting d’afiliació a WordPress: fer ingressos passius significatius que venen allotjament de WordPress, temes, complements, etc.
0 20 мин.

Si sou a la indústria de WordPress i voleu guanyar diners mitjançant màrqueting d’afiliació, tinc la llista perfecta per a vosaltres.


Confio en aquests programes d’afiliació a WordPress per guanyar-se la vida i guanyar 10.000 dòlars per mes, amfitrions, temes i desenvolupadors de WordPress freelancer.com, i fins i tot serveis de SEO.

Així que, en lloc de gestionar tones de projectes de clients (com abans), bàsicament he trobat un programa d’afiliació per a tot, i només fer comissions. Tinc molt més temps lliure i els ingressos per afiliació són sincerament més consistents que els ingressos que obtenia consultoria.

Podeu registrar-vos en moltes d’aquestes shareasale.com que s’utilitza per trobar comissions, fer un seguiment i pagar comissions de tones de comerciants. Però això és només un lloc. Navegueu la llista i us asseguro que trobareu un nou programa d’afiliació del qual us farà il·lusió obtenir més ingressos passius. I no oblideu deixar-me cap comentari si teniu preguntes o programes nous a afegir!

Els meus favorits personals (els que vaig fer 150 milions de dòlars a partir del 2018)

 • SiteGround (allotjament): fins a 100 USD per venda
 • Cloudways (Hosting): comissions flexibles (però molt bones)
 • WP Engine (Hosting): $ 200 per venda
 • Temes elegants: 50% de les vendes
 • Temes StudioPress: 35% de les vendes
 • StackPath CDN – generalment entre $ 10 i $ 20 / venda
 • Freelancer.com: al voltant del 13% de les primeres comissions del projecte
 • SEMrush: comissions recurrents del 40% (40 $ – 160 $ ​​/ mes)

WordPress Hosting

SiteGround – canvi de vida per a mi … vaig fer 80k de dòlars el 2017 i 120 milions de dòlars el 2018 només a través de SiteGround. Hi contribueixo molt a mostrar a 26 persones diferents enquestes de Facebook on SiteGround es va classificar com a número 1 (captures de pantalla a sota). Es tracta de 50 a 150 dòlars per venda, depenent del nivell que arribeu cada mes, 150 dòlars per venda si comenceu a fer més de 31 vendes / mes (heu de contactar amb el seu gestor d’afiliació i estar venent alguns plans de preus més elevats diferents del pla StartUp). 160 $ ​​/ venda si aconseguiu més de 81 vendes / mes. Llegiu el meu Revisió de SiteGround per obtenir materials de màrqueting. 11 vendes per mes us faran 13.000 dòlars per any 21 vendes / mes i alguns de vosaltres podeu deixar la vostra feina fent 31,5k / any. Excel·lent rapidesa, suport, seguretat i us migraran de franc.

Tot i que altres afiliades que allotgen com WP Engine ofereixen comissions planes de 200 dòlars, SiteGround és molt respectat a la comunitat de WordPress (i el número 1 a la majoria de les enquestes de Facebook), de manera que probablement tingueu conversions més altes i anul·lacions més baixes, fins i tot si haureu de pujar un nivell. Van augmentar el preu normal, però el seu preu promocional és assequible i el podeu aconseguir durant 3 anys.

SiteGround-Affiliate-Sales

97 vendes x 150 / venda = 14.550 dòlars en un mes (el mes de març del 2018)

siteground-afiliats

La venda de SiteGround és fàcil quan es classifiquen en el número 1 a gairebé totes les enquestes de Facebook …

Enquesta d’allotjament del 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomanacions d'allotjament a Elementor

Juliol de 2019 Recomanació d'allotjament

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Empresa de hosting

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Millor WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Polling Hosting

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Allotjament favorit per a Elementor

Recomanacions d'allotjament 2018

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 de juny

Recomanació del lloc

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Millor web-Hosting-Provider-Poll-Poll

Hosting-Poll-febrer de 2019

Recomanacions-Hosting-Poll

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPress

Aquí teniu alguns missatges de correu electrònic …

Gener-SiteGround-Affiliate-Sales

El meu informe de conversió de SiteGround …

SiteGround-Affiliate-Conversions

Es va afiliar al mes al juliol del 2017 🙂

SiteGround-Filial-del-mes

Utilitzo SiteGround perquè …

 1. La meva GTmetrix + Pingdom els informes parlen per si sols
 2. Les meves pàgines es carreguen a l’instant (feu clic a través d’elles si voleu)
 3. Ràpid tecnologia de velocitat (PHP 7.3, NGINX, Optimitzador de SG, Flota de núvol)
 4. Recomanat per Yoast, WordPress, Ivica des de WordPress Accelerar
 5. Gratuït Encriptem SSL, fàcil d’usar cPanel, i funcions per a Comerç electrònic
 6. El suport de WordPress és immillorable fins i tot sense l’assistència prioritària de GoGeek
 7. GrowBig compta amb posada en escena, més emmagatzematge i més recursos del servidor (desplaceu-vos cap avall fins a “destinem els recursos que necessiteu” i passeu el botó a sobre servidor pestanya)
 8. GoGeek inclou encara més recursos del servidor, emmagatzematge, assistència prioritària
 9. Migracions gratuïtes, complement del migrador, i a Garantia de devolució de 30 dies
 10. Molts elogis a sobre Reddit, Converses a Facebook, Twitter, TrustPilot
 11. Tones d’elogis a Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Molta gent ja va emigrar i va publicar resultats a Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Renúncia d’afiliació – si us registreu a SiteGround fent servir el meu enllaç d’afiliació Donaré un tros de la comissió sense cap despesa per a vostè. Cada any dono 3k de dòlars a Campanyes GoFundMe (El 2018 era per alimentar als famolencs a Denver, i el 2017 va ser l’huracà Harvey). El vostre suport ajuda i realment ho agraeixo. Intento que les meves ressenyes siguin imparcials evidència en la forma de Enquestes a Facebook, tuits, i converses reals. Si no en voleu fer servir, aquí hi ha un enllaç no afiliat a SiteGround. De qualsevol manera crec que realment són el millor amfitrió i que el vostre lloc serà més ràpid / suau … feu la vostra cerca a grups de Google i Facebook i trobareu la majoria de la gent digues el mateix.

Motor WP – 200 dòlars per venda més 50 dòlars per cada venda de subafiliació (si feu referència a una filial i realitzen una venda, obtindreu 50 dòlars de descompte per cada venda). Si no n’hi ha prou, també és un programa d’afiliació a nivells amb bonificacions per volum. Les enormes comissions amb un seguiment de 180 galetes però tenen un 20% de reversió. Això fa que la comissió mitjana al voltant de 175 dòlars és extremadament rendible.

wp-engine-afiliació-comissió

wp-engine-afiliats

Núvols – acostuma a ser el segon amfitrió amb més puntuació a les enquestes de Facebook que ofereixen comissions més altes que SiteGround (un cop pugeu a nivells més alts) No té límits de CPU, una queixa habitual amb SiteGround. Segons els informes del grup de WordPress Speed ​​Up Facebook, el seu allotjament és molt més ràpid. L’única raó per la qual no els promocio és perquè m’he portat tant bé amb SiteGround, no són els primers 1 a totes les enquestes de Facebook com SiteGround i Cloudways és una mica car per a l’usuari mitjà (tot i que el preu promocional de SiteGround caduca després de 1-3 anys i després costen més). Hi ha pros i contres per a cadascun.

Bluehost – 65 dòlars per venda d’un dels amfitrions de WordPress més populars, tot i que Bluehost té moltes males ressenyes i no tenen una nota elevada a l’enquesta de Facebook. La majoria de les persones llegeixen diverses ressenyes abans de finalitzar un amfitrió, per la qual cosa li aconsellaria que et converteixis en un afiliat per a SiteGround o WP Engine, que tinguin valoracions molt millors (a més, obtinguis comissions més altes).

Godaddy – Un 15% de comissions i tot i que solia xuclar, han fet millores importants en els darrers anys. El meu lloc es va carregar en menys d’un segon amb el seu pla d’allotjament més barat compartit i el seu equip de suport es basa als Estats Units (Arizona). Tot i així, aniria amb SiteGround o WP Engine. Llegiu el meu Opinió de SiteGround vs. Godaddy per veure la diferència.

En moviment – el nivell comença a 50 dòlars / venda fins a 120 dòlars per venda. Amfitrió decent no propietat d’EIG.

HostGator – $ 50 – $ 125 per venda (el mateix programa de nivell que SiteGround), però HostGator és TERRIBLE i les ressenyes ho demostren, de manera que les conversions són menors. Podeu generar codis de cupons personalitzats, bé si creeu vídeos i facilita que la gent escrigui el codi en lloc de fer clic en un enllaç (YouTube prohibeix els enllaços d’afiliació), cosa que pot generar comissions encara més. Tot i això, he parlat amb alguns altres afiliats a HostGator que han dit que no han fet res perquè la gent fa la seva recerca i aprenen que definitivament no són la millor opció.

Temes de WordPress

Temes elegants – Comissions del 50% que venen bells temes de WordPress que es converteixen molt bé. Inclou comissions addicionals si la gent renova la subscripció. Vendre el seu paquet temàtic de tota la vida i obtenir 150 $. Amb la confiança de més de 350.000 usuaris de WordPress i inclou els seus populars Tema divi. Els temes elegants han estat per sempre i tenen una sòlida reputació.

Elegant-Temes-Afiliació-Pagaments

MyThemeShop – Comissions del 55% dels temes de càrrega més ràpida del mercat. Comissions de 48 dòlars per un sol tema, 244 dòlars per a membres. També en tenen plugins – Fa poc he canviat plugins de fragments rics als seus WP Review Pro i promoure això ara. També tenen un a programa de dos nivells d’on obté un 10% si es refereixen a altres afiliades i realitzen una venda.

TemaForest – horrible programa d’afiliació. Només obtens El 30% de la primera compra de cada persona nova. Si ja són un client Envato / ThemeForest, obtindreu una merda. Aquest programa d’afiliació és horrible i només el vaig incloure aquí com un avís per quedar-me lluny. A menys que promocioneu un tema fiable, com ara Avada, Allunya’t sobretot perquè tots els temes de ThemeForest són creats per desenvolupadors independents que poden ser o no fiables. No coneixeu la qualitat del codi, si surten amb actualitzacions, etc. És per això que faig servir StudioPress per a tots els meus llocs de WordPress (i també ho fan els principals usuaris de WordPress com Yoast i Matt Cutts de Google).

themeforest-filial-programa

Mencions d’honor

Temes de Gènesi

StudioPress – Construccions StudioPress Temes de WordPress a la Genesis Framework i és la meva principal filial per temes amb més de 8.000 dòlars en comissions. Llegiu el meu Revisió de StudioPress si no els heu sentit, però són tan legítims. Es fa una mitjana de 28 dòlars per venda amb menys del 5% de cancel·lació i conversions elevades, ja que StudioPress està avalat per tones de principals usuaris de WordPress com Yoast i Matt Cutts. Són temes de WordPress veritablement favorables al SEO, que tenen codificació de primera qualitat, lleugers, per la qual cosa es carreguen ràpidament Plugins de Genesis, i una documentació impressionant. Vendre el seu Paquet de temes Pro Plus i obtenir una comissió de 175 dòlars.

Pagaments per afiliació de compravenda-afiliació

Zigzagpress – Comissions del 50% (costa 49 $ per un tema únic, que significa 24,50 dòlars). Zigzagpress NO és un bon afiliat. Estava fent una coherència de 300 dòlars mensuals constant amb ells, però això va baixar a gairebé 0 vendes durant gairebé un any sencer. També he rebut algunes queixes que, quan han rebrandat el vídeo, van suprimir tots els temes adquirits del client i van fer que els clients els rebutjaven. Em va encantar Zigzagpress, però sembla que no tenen cura dels seus afiliats ni dels seus clients. Ni tan sols m’han pagat els 163 dòlars pels referalls que els he fet aquest any: suprimiré tots els enllaços d’afiliació + bones crítiques per a ells. Definitivament els evitaria.

Restaurats 316 dissenys – Comissions del 20% i període de derivació de 60 dies per respondre temes del gènere femení moltes de les quals estan preparades per a WooCommerce. També a recomana desenvolupador de Genesis llistat al lloc web de StudioPress. Restaurat 316 dissenys té alguns dels percentatges de conversió més alts de totes les botigues temàtiques de Genesis i és el meu 2n magatzem temàtic més rendible.

Hola Tu Dissenys – Comissions del 30% en temes Genesis de qualitat del dissenyador molts dels quals estan preparats per WooCommerce. Botiga temàtica relativament nova, però els seus dissenys són fantàstics. Si no els heu verificat, definitivament, feu-ho. No han estat prou per convertir-se en “populars”, però els he promogut només en un parell d’articles en el bloc i guanyen al voltant de 100 dòlars per mes. També he rebut molt bones opinions dels lectors i els encanta absolutament.

Pretty Darn Cute Design – Comissions del 35% més un 5% de subafiliats. Mòbil sensible temes del gènere femení d’una StudioPress recomana desenvolupador Genesis.

Desenvolupament de WordPress

Autònom – si voleu que gent pregunti sobre el desenvolupament de WordPress i l’optimització de la velocitat, podeu remetre’ls al meu desenvolupador a Bangla Desh i fer comissions del projecte al voltant d’un 13% del projecte durant els primers 100 dies. Això m’ha estalviat un munt de temps tot guanyant diners amb aquestes consultes. Fa més de 5 anys que treballo amb Pronaya, que té 40 dòlars per hora. Ha creat més de 20 llocs de WordPress i ha optimitzat diversos llocs per carregar un 400% més ràpid per als clients. Podeu contractar-lo inscrivint-vos a Compte autònom a continuació, cerca l’usuari bdkamol.

Opinions sobre Pronaya-Kumar-S

Les meves comissions bàsicament paguen tot el treball de desenvolupament que necessito …

Guanys Freelancer-Afiliats

No s’ha de limitar al disseny ni al desenvolupament, podeu fer-ho amb qualsevol autònom …

autònom afiliat

L’única caiguda és només podeu utilitzar un enllaç afiliat a la pàgina principal de Freelancer. Així, en lloc d’enllaçar-se directament amb el perfil d’algú, haureu de dir-li a la gent que s’inscrigui a la pàgina principal (mitjançant l’enllaç d’afiliació) i, a continuació, busqueu el nom d’usuari de l’autònom. Però si mostreu la seva cartera al vostre lloc web com jo (aquests projectes de velocitat de WordPress), la gent ho farà.

Plugins de WordPress

Coet WP – Comissió del 20% del complement de memòria cau número 1 en aquest tema Enquesta de Facebook (i aquest sondeig també) cosa que fa que els llocs de WordPress siguin significativament més ràpids Jo el faig servir al meu lloc web i és fàcil de configurar amb una gran assistència / documentació. Aquí teniu el meu tutorial sobre la configuració del coet WP.

Swift-Performance-vs.-WP-Rocket-7 de febrer

2018-WordPress-Cache-Plugin-Poll

Millor WordPress-Cache-Plugin-Poll

Best-Cache-Plugin-poll

Soliloqui – 20% per venda d’un dels millors plugins lliscants lleugers que no obtindran alenteu el vostre lloc com Revolution Slider i altres complements robusts del control lliscant. És mínim, però té un aspecte agradable i molt fàcil d’utilitzar. Si teniu l’executiu P3 (Perfil de rendiment dels perfils) i vegeu que el vostre complement lliscant provoca temps de càrrega lents, feu un cop d’ull a Soliloquy o digueu-ne també als vostres clients 🙂

Afiliats assedegats – complement de gestió d’enllaços d’afiliació que reuneix, rastreja i gestiona els enllaços d’afiliació. Versió Premium us permetrà obtenir estadístiques, enllaçar automàticament, fins i tot afegir el seguiment d’esdeveniments d’Analytics. Fes un 30% que és relativament reduït en comparació amb altres programes de màrqueting d’afiliació a WordPress.

CodeCanyon – El 30% del primer dipòsit en efectiu de cada persona nova (la mateixa comissió que a ThemeForest). Mercat per a tones de plugins de WordPress: control lliscant, reproductors d’àudio HTML5, esdeveniments, membres … el nom de CodeCanyon, però el programa no és molt rendible.

SEO

Tot en un SEO Pro – Comissió del 40%, però la majoria de la gent utilitza Yoast.

SEMRush – Comissió recurrent del 40% per a SEMRush vendes de subscripcions Això significa 40 $ – 160 dòlars per mes per a cada persona que continuï la subscripció quan es registri amb la vostra filial (no és dolent). Aquesta és una de les eines de SEO més valorades del mercat i us ofereix una gran quantitat de dades sobre paraules clau, enllaços enllaçats, autoritat, dominis de referència i molt més..

SEOPressor – fins a un 50% de comissions recurrents mensuals amb un complement SEO premium. He rebut comentaris de correu brossa de backlinkers de SEOPressor, però han estat avalats per ShoutMeLoud.

WP Review Pro – El ric fragment de fragment de MyThemeShop que utilitzo al meu propi lloc web després de canviar del connector WIP Rich Snippets no compatible. Molt contents amb WP Review Pro (també tenen un versió gratuïta) i obtindreu boniques comissions del 55%, que són 36,85 dòlars per venda.

Màrqueting per correu electrònic

AWeber – Comissions recurrents del 30%. Mentre utilitzeu el compte, esteu guanyant diners. No inclou limitacions com ho fa MailChimp i paga efectiu en lloc de crèdits.

Contacte constant – 5 dòlars per a cada client que registri una prova gratuïta i 105 $ per a cada nou client que es converteixi en un pagament. Un programa d’afiliació de programari de correu electrònic molt generós.

MailChimp – Guanyeu 30 dòlars en serveis de MailChimp per a cada persona a la qual feu referència més 3 de nous inspectors de la safata d’entrada. Tanmateix, aquesta persona ha de ser amiga o col·lega i tots dos també heu de tenir comptes de pagament. En cas contrari, els comptes gratuïts han d’incloure la insígnia MailChimp als correus electrònics.

Imatges d’Imatges

ShutterStock – Comissions del 20% per a una gran selecció de fotos. Quan pregunteu als clients quines fotografies d’expressions volen utilitzar al seu lloc web, envieu-los un enllaç d’afiliació si compren.

iStock & Getty Images – 20% comissions per a nous clients, 10% per tornar. Haureu d’enviar-los per correu electrònic per registrar-vos com a afiliat, però també hi trobareu una gran selecció aquí.

Educació

Udemy – Comissió del 20% en qualsevol curs. Els instructors poden crear un enllaç personalitzat que els doni 97% de comissions sobre el seu curs. Udemy va rebaixar les seves comissions, fent-ho menys atractiu.

WP 101 – Un 20% d’encàrrecs d’una de les fonts més respectables de tutorials de WordPress.

Altres afiliats

Consulteu WordPress – Comissions del 20% per wordpress.com, JetPack i WooCommerce.

StackPath – si feu un blog velocitat del lloc web o bé per clients, podeu dirigir-los a StackPath que va comprar MaxCDN. Feia 1.000 dòlars al mes amb MaxCDN: veurem com va StackPath. És molt més difícil accedir al programa d’afiliació que MaxCDN: volen saber que sou capaços de produir vendes més elevades i que els CDN són una part clau del vostre negoci / bloc. Aporto les meves vendes a la redacció de tutorials sobre plugins de memòria cau que gairebé tots integren StackPath; només els tutorials em fan més de 500 visitants al dia..

Impacte: radi-afiliació-vendes

StackPath-Data-Centers

Cracòvia (Optimització de la imatge) – comprimeix sense pèrdues les imatges per millorar els temps de càrrega de les pàgines (els complements gratuïts no són tan bons). Per a cada referència que genereu, Kraken augmentarà permanentment la vostra quota mensual en 100 MB. Un cop us hagueu registrat, veureu una opció de derivació.

OptiMonster (Formes) – Coneixeu aquestes novetats emergents tan molestes com sortiu d’un lloc web? Tampoc m’agraden, però suposadament funcionen. Guanyeu un 20% per cada venda que genereu.

Amazon – si envieu trànsit a Amazon i algú acaba comprant un producte completament diferent, encara podreu rebre una comissió per aquesta venda. Si creeu tutorials de Youtube, podeu fer referència a la gent Micròfon Blue Yeti, o això samarreta muda sempre portes durant els teus vídeos. Penseu en productes físics en lloc de productes digitals. Guanyeu fins a un 10% d’encàrrecs el major minorista de comerç electrònic del món. Sincerament, seràs un idiota no registrar-te.

TubeBuddy – popular programari / Chrome Extension per optimitzar i gestionar vídeos de YouTube inclosos efectes d’àudio / vídeo. Comissions recurrents del 30-50%. Vegeu plànols / funcions aquí.

Conegui qualsevol altre programa de màrqueting d’afiliació a WordPress? Aviseu-me a la secció de comentaris (no hi ha autopromocions, si us plau). O si sou nou a afiliar màrqueting i teniu una pregunta en concret, estic més que feliç de respondre-la per vosaltres; només deixeu-me una línia!

pàg. WP Beginner és una filial per a tots els programes d’afiliació de WordPress que hi ha. El més probable és que mostrin una empresa a la seva empresa pàgina d’ofertes, també tenen un programa d’afiliació.

Programes WordPress-Afiliació-Màrqueting-Programes

Que segueix? Guanyar diners per descomptat

Consulteu la meva guia de màrqueting d’afiliació que us recorre tot el quadre de contingut.

TOC de màrqueting d’afiliació

Preguntes freqüents

&# x1f4b0; Quin programa d’afiliats vaig fer des de 150.000 dòlars anuals?

SiteGround i Cloudways representen com a mínim el 90% dels ingressos dels meus afiliats. Vaig escriure un tutorial sobre màrqueting d’afiliació que us mostra com ho vaig fer.

&# x1f4b0; Quins programes d’afiliació d’allotjament són més populars?

SiteGround, Bluehost, HostGator i altres dos amfitrions compartits són els més populars. Uniu-vos a grups de Facebook de WordPress i comproveu les enquestes i les converses de la gent per veure no només les empreses d’allotjament més populars, sinó les tendències.

&# x1f4b0; D’on surt la majoria de la gent??

La gran majoria dels bloggers amb èxit de WordPress aconsegueixen els seus ingressos per afiliació mitjançant hosting. Es tracta d’una indústria que paga els beneficis (però és competitiva).

&# x1f4b0; Puc guanyar-me la vida promovent temes / plugins?

Feu les matemàtiques. Si només guanyes 30 dòlars per venda, què pot comparar amb les comissions d’allotjament a 150 dòlars per venda? Haureu de fer 5 vegades més vendes, que puguin ser difícils, però es poden fer amb prou trànsit.

&# x1f4b0; Quin és el millor complement de gestió d’enllaços d’afiliació?

Utilitzo el connector afiliats set. És genial!

Salutacions i molta sort,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector