Com guanyar diners amb el màrqueting d’afiliació (guia 2020): vaig assolir 150.000 dòlars l’any passat i vull mostrar a altres persones com ho vaig fer

Mai vaig pensar que això em passaria.


En dos anys vaig passar de fer 20k de dòlars a 80k de dòlars, i després 150k $ el 2018 (vegeu el meu informes d’ingressos).

Vaig fer això deixant tots els meus clients de SEO i vaig intentar guanyar diners amb màrqueting d’afiliació (escric tutorials sobre SEO i velocitat de lloc web). El 90% dels ingressos dels meus afiliats prové de persones amb referència SiteGround, una empresa d’allotjament que em va premiar afiliada del mes el juliol del 2017.

Aleshores, què faig??

Bàsicament escric tutorials sobre com fer que el vostre lloc web es carregui més ràpid mentre dic “l’allotjament és el factor número 1 de la velocitat del lloc web i SiteGround Es va classificar com a amfitrió número 1 en 34 enquestes a Facebook. També ho són utilitzat per Yoast, recomanat per WordPress, i ho faran migrar-te gratuïtament. Ja hi ha molta gent migrat a SiteGround i publicat temps de càrrega més ràpids endavant Twitter.”

Això va fer disminuir les meves vendes.

No, això no va passar durant la nit. Sí, vaig estar trencat durant un parell d’anys mentre creava contingut. Però literalment va canviar la meva vida … Em vaig mudar de la casa dels meus pares (un sospir) a un bonic estudi del centre de Denver, vaig comprar el meu primer cotxe (un Mercedes c300), vaig adoptar 2 gatins i el crèdit va augmentar 45 punts. També vaig donar 6.000 dòlars a campanyes de GoFundMe. Sóc un tio humil, però en el màrqueting per afiliació, els números parlen. Per tant, vull mostrar-vos com ho he fet. Gaudeix :-)

SiteGround-Affiliate-Sales

SiteGround-PayPal-Money

Mireu la meva activitat completa de PayPal, o informes d’ingressos per a tots els meus afiliats.Jo i Natalie

Finalment, tinc temps / diners per viatjar amb la meva xicota (sé, és meravellosa)

Contents

Començant

Com funciona el màrqueting d’afiliació?
S’associa amb una empresa que ven productes o serveis que voldríeu recomanar al vostre públic. Si compren alguna cosa mitjançant l’enllaç d’afiliació, obtindreu una comissió de venda. Hi ha altres tipus de programes d’afiliació, però aquest és el més habitual i també ho faig.

Quant al meu bloc

 • Escric sobre SEO + optimització de velocitat de llocs web
 • L’allotjament és el factor número 1 d’optimització de la velocitat del lloc web
 • Guanyo diners fent referència a la gent Hosting de SiteGround
 • Vaig passar una gran quantitat de temps recopilant proves de mitjans socials on eren el número 1 de 34 enquestes de Facebook diferents, Converses a Facebook que ho suporten i com migrar cap a ells pot millorar els temps de càrrega de pàgines. També tinc puntuacions 100% a GTmetrix + Pingdom
 • Tinc uns 2.500 visitants al dia, el 90% és de Google … afegir enllaços afiliats al vostre bloc (o vídeos) és la part fàcil: aconseguir un trànsit constant per a ells (SEO) és la part difícil
 • Va trigar els blocs a temps complet durant molts mesos amb ingressos mínims per veure resultats, però ara, puc (i tinc) deixar de treballar durant diversos mesos i encara recaptar els meus ingressos d’afiliació

Sobre mi (per què escric això?)
Veig d’un fons infructuós de disseny web / SEO. Vaig fer un bloc perquè sabia que era bo per a SEO, però els meus articles no ho eren obtenir diners. Vaig fer un salt de fe i vaig deixar els meus clients a esbrinar blocs de màrqueting / afiliació. Vaig estar bé en l’optimització de la velocitat del lloc web i sabia que l’allotjament era el factor número 1. Després d’algunes investigacions, vaig veure que SiteGround era el número 1 de la majoria de les enquestes de Facebook i tenia una gran reputació amb generoses comissions d’afiliació. Així que vaig escriure tutorials sobre velocitat del lloc web … com configurar plugins de memòria cau de WordPress, comentaris d’allotjament i altres temes relacionats amb la velocitat. Normalment a prop del final d’una publicació, diria “… i aquí és el motiu pel qual hauríeu de canviar a SiteGround” amb evidència de per què són els millors… enquestes, tuits, millores en el temps de càrrega, etc. És quan les coses van anar bé. Ara tinc 0 clients i la llibertat de viure com vull. Vaig escriure aquest tutorial perquè realment estic emocionat d’ajudar la gent a fer el mateix, sense la BS.

Factors més grans

 • Tria el nínxol i afiliació adequats per als quals es refereixen els lectors
 • Trobar temes (paraules clau) en què la gent estigui interessada en un producte / servei. NO heu d’escriure res !!! Si creeu un vídeo de YouTube sobre “Com connectar un televisor a un ordinador portàtil”, deixeu anar un enllaç afiliat a un cable HDMI. Aquest és només un exemple.
 • SEO: obtenir un trànsit constant i escriure contingut INDEPENDENT sobre les vostres paraules clau (hi ha una frase que “la força és força” en SEO i això em va costar molt de temps). Potser esteu fent vídeos o un curs electrònic, però he trobat publicacions del bloc de forma més fàcil d’actualitzar, cosa que significa menys manteniment. El factor més gran de FAR va ser el temps que vaig dedicar minuciosament a la creació dels meus tutorials … que van resultar sobtadament 3x augment del trànsit SEO
 • Afegir una taula de continguts HTML a CADA article (afavoreix el contingut, l’organització i fins i tot la possibilitat d’obtenir més informació) enllaços saltats a llocs a Google fent servir ancoratges anomenats).
 • Reunint enquestes de Facebook, piulets, una altra prova de PERQUÈ han de triar la meva filial
 • El paciència vaig trigar a escriure contingut durant molts mesos, fins i tot quan no em cobraven

1. Troba el teu nínxol

El meu viatge professional va ser així: màrqueting en línia > disseny web > Disseny web de WordPress > WordPress SEO > Optimització de velocitat de WordPress. Ara entro en màrqueting d’afiliació.

Mentre ho feia Optimització de velocitat de WordPress Em vaig adonar que molta gent ho necessitava, però molt poques persones ho van subministrar (faltaven serveis i tutorials quan vaig investigar Google). També sabia que l’allotjament era el factor número 1 del factor de velocitat del lloc web i aquestes empreses pagaven fins a 200 dòlars per venda. L’allotjament és un espai competitiu, però em van atraure les comissions i la falta d’oferta.

Vaig ampliar el meu bloc de SEO i vaig començar a escriure sobre allotjament, plugins de memòria cau i altres temes rellevants … mentre recomano SiteGround a cada tutorial. Vaig afegir proves socials com les 34 enquestes de Facebook on es van classificar com a número 1. Cada tutorial va ser molt detallat i tones de persones els van resultar útils, molts aconsegueixen més de 100 visitants al dia, ja que el contingut és alt = classificacions superiors.

Una vegada que vaig trobar el meu nínxol (optimització de velocitat de WordPress), una empresa sòlida d’allotjament amb un programa d’afiliació d’alta comissió (SiteGround) i creat tutorials al voltant de temes que les persones del meu nínxol podrien trobar útils (i potser voldrien canviar d’amfitrió), això és el que em va aconseguir. fins a 130 milions de dòlars.

Guia d’optimització de velocitat de WordPress

Un cop trobeu un nínxol amb alta demanda, poca oferta (feu la vostra investigació de Google) i un de bona reputació afiliats que ofereixen bones comissions … i teniu paciència per esperar resultats financers mentre creeu els vostres recursos (parlo de contingut), us animo a fer el salt.

2. Inscriu-te a programes d’afiliació

Els minoristes en línia més populars

 • Amazon – fins a un 10% basat en categoria.
 • Ebay – 40 – 80% basat en categoria (però només seguiment de galetes 24 hores).
 • Etsy – 4 – 8%.
 • Objectiu – 4% a la majoria de categories.
 • Walmart – 4% a la majoria de categories.
 • Aliexpress – 3% per a l’electrònica, 7-9% per a la resta.
 • Newegg – 0,5 – 1%.
 • Supervisió – fins a un 6%.

WordPress Hosting

 • SiteGround – $ 50 – $ 100 + / venda (programa de nivell).
 • Motor WP – 200 dòlars / venda + bonificacions + programa de dos nivells de 50 dòlars.
 • Kinsta – $ 50 – $ 500 / venda + 10% recurrent.
 • Núvols – $ 50 – $ 125 / venda (igualada) o ingressos recurrents amb comissió inicial inferior – també van ser el número 1 a moltes enquestes de Facebook, tenen un seguiment molt fort, i els recomanaré aviat per a hosting de núvol gestionat

Temes de WordPress

Màrqueting per correu electrònic

 • AWeber – 30% recurrent (sobre 19 $ – 149 $ + per venda).
 • Contacte constant – 105 dòlars per venda i 5 dòlars per plom (inscriu-te a prova gratuïta).

Altres afiliats

 • SEMRush – 40% recurrents (de 40 dòlars – 160 $ ​​/ mes).
 • StackPath CDN – normalment comissió de $ 10 a 20 dòlars per venda.
 • MyThemeShop – 55% (comissió de 48 dòlars – 244 dòlars, segons el pla).
 • TemaForest – El 30% de la primera compra de cada persona nova.
 • Coet WP – 20% (10 $ – 50 $ / venda).
 • Autònom – quota del projecte durant els primers 100 dies (normalment el 10% del projecte).
 • Udemy – 20% en qualsevol curs.
 • Consulteu WordPress – 20% per a wordpress.com, JetPack i WooCommerce.
 • OptiMonster – 20%.
 • LongTail Pro – 30% (i 30% recurrent) en 219 dòlars / any – 377 dòlars / any plans.
 • Elementor – 50% de 49 $ – 199 $ segons el pla.
 • HolaFresh – 25 dòlars (màxim) en primera venda.

Codis de cupó

 • A2 Hosting + HostGator – Aquests afiliats us permeten crear codis de cupó personalitzats, que són un una bonificació enorme si esteu fent vídeos de YouTube. El vídeo de Tyler Moore a com fer un lloc WordPress té 4,5 milions de visualitzacions + i remet la gent a HostGator mitjançant el seu codi de cupó. Això vol dir que s’acredita a la venda si utilitzen el codi (encara que no facin clic al seu enllaç d’afiliació). Si esteu fent vídeos de YouTube, els codis de cupó poden generar moltes més vendes que no deixar anar els enllaços a les descripcions de vídeo i esperar que la gent hi faci clic. Ha fet fortuna.

3. Aprendre els diferents tipus de programes

Un Nivell – Obteniu una comissió quan es generi una venda a l’enllaç d’afiliació.

De dos nivells – Obteniu una comissió quan feu referència a altres afiliades i comencen a fer vendes (penseu en màrqueting multinivell). Un exemple és Programa WP Engine on explico als meus lectors sobre el seu allotjament de WordPress, comencen a fer vendes i guanyo 50 dòlars per venda de cada venda que generen.

Escaladors – augment de les comissions a mesura que augmenteu les vendes.

SiteGround-Affiliate-Tiers-Programes

Comissions recurrents – sol passar amb els serveis de subscripció … rebeu de forma continuada comissions sempre que la gent es registri. AWeber i SEMrush ho fan.

Comissions del lloc – obtenir una comissió, no importa el que la gent compra al lloc web de la filial. Programa d’afiliació d’Amazon fa això.

Pay Per Lead – Obteniu una comissió basada en el nombre de problemes (per exemple, ompliments de formularis de contacte) que envieu a una empresa. Assegureu-vos de configurar les vostres analítiques per fer-ne el seguiment i tenir un acord escrit i sòlid amb la vostra filial. No voldreu passar tones de temps i cremar-vos, com jo.

Cookies – la quantitat de temps després que les persones facin clic a l’enllaç d’afiliació, rebràs una comissió si es genera una venda. Normalment de 30 a 90 dies, però no hauria de ser un desglossament de l’acord quan es tria afiliada.

Programes d’Afiliats Individuals És aquí on us registreu a través del lloc web.

Programa d'afiliació individual

Mercats dels afiliatsShareASaleClickBank tingueu milers de comerciants per triar. És bo iniciar la sessió a 1 lloc i comprovar el rendiment de diversos afiliats sense anar a cada portal individual de cada lloc web. No obstant això, molts programes no formen part d’un mercat. Sóc un gran fan de ShareASale: hi ha tantes empreses i indústries on podeu triar.

Shareasale

Programa d’afiliació a Amazon
Programa d’afiliació d’Amazon és el més popular de tots ells. Jo no participo jo (encara), però la majoria dels venedors afiliats sé que utilitzen Amazon perquè … és Amazon. Podeu revisar els productes que heu utilitzat o escriure tutorials (per exemple, com connectar ordinador a TV) i deixar anar un enllaç afiliat a un cable HDMI … només un parell d’exemples. És possible que vulgueu establir relacions amb els fabricants perquè pugueu obtenir els productes abans de la publicació, donant-vos temps per crear una revisió abans que es llanci el producte i capturar vendes durant els temps de compra més elevats.

 • Comissions fins a un 10%
 • Comissió% basada en categories
 • Comissions del lloc web (si compren alguna cosa mitjançant el vostre enllaç, rebeu una comissió)
 • Conversions super altes
 • Creeu un enllaç afiliat personalitzat a qualsevol producte

Comissions d'Afilades d'Amazon

Paraules clau-Compte automàtic complet d’Amazon

Podeu crear enllaços d’afiliació per a qualsevol producte d’Amazon i, a continuació, deixar-lo anar a la descripció del vídeo:

Enllaços d'Amazon-Affiliate

Programes d’afiliació a WordPress
Si sou a la indústria de WordPress com jo (ja sigui disseny, desenvolupament o SEO) he acumulat la llista de programes d’afiliació a WordPress. Vaig excloure els que vaig trobar infructuosos o pagar massa poc per obtenir un benefici, específicament TemaForest, Mercat Creatiu, i botigues temàtiques de baixa qualitat com Template Monster. El servei d’allotjament paga molt bé i vaig escriure un tutorial per al programa d’afiliació de SiteGround i els temes de StudioPress que són els meus dos afiliats més ben pagats. Aquests tutorials tenen tones de captures de pantalla / prova social, especialment per a SiteGround.

 • SiteGround – la meva principal filiació de hosting amb una sòlida reputació a les xarxes socials (que aprofito per al meu avantatge). Paguen $ 50 – 100 + / venda i adjudiquen comissions personalitzades en funció del vostre rendiment i si vengueu plans d’allotjament més cars.
 • Motor WP – $ 200 / venda amb un programa d’afiliació de dos nivells (50 dòlars per cada venda de dos nivells)
 • StudioPress – conegut per ser els temes de WordPress de més qualitat integrats Gènesi
 • Temes elegants – Temes d’alta qualitat amb generós programa d’afiliació (50% de la venda)
 • StackPathCDN amb 31 centres addicionals de dades (Cloudflare té més de 200 centres de dades, però més centres de dades = lliurament de contingut més ràpid). Obteniu uns 1.000 dòlars al mes en referir-vos a StackPath als meus tutorials de complements de caché. StackPath ha comprat recentment MaxCDN i la seva taxa d’acceptació d’afiliació és molt inferior (depèn del volum potencial), però la majoria de plugins de memòria cau convertits en StackPath com el CDN recomanat
 • Autònom : Consulteu els usuaris a desenvolupadors, dissenyadors i altres autònoms amb els quals heu treballat i feu el 100% de la comissió de projectes de Freelancer durant els primers 90 dies. Vull que molta gent sol·liciti serveis d’optimització de velocitat de WordPress… així que els remet als meus desenvolupadors amb un enllaç d’autònoms independent i obtenen ingressos passius de 125 dòlars al mes. No podeu utilitzar enllaços d’afiliats per enllaçar a perfils d’autònoms específics, de manera que dirigeixo a la pàgina principal a través d’un enllaç d’afiliació i dono a la gent els noms d’usuari del meu desenvolupador.

4. Executa els números

Altes comissions, altes conversions i taxes de reversió baixes
Per descomptat, voleu afiliats amb comissions altes, però també han de tenir una bona reputació amb conversions elevades i taxes de reversió baixes (obtindreu 0 dòlars si la gent cancel·la després de registrar-se). Si formen part d’un mercat d’afiliació com ShareASale o ClickBank podeu veure alguns números allà. A les empreses els agrada que Amazon / SiteGround siguin apostes segures; en cas contrari, feu la vostra recerca (o feu un seguiment dels enllaços d’afiliació per tal de supervisar-ne el rendiment). Eviteu els afiliats que ofereixen enormes comissions, ja que això probablement significa que lluiten per adquirir / retenir clients de forma natural. Això perjudicarà els vostres números (en concret les vostres taxes de conversió / conversió).

Per què no vaig promoure WP Engine per 200 $ / venda
Podria haver promogut WP Engine (empresa d’allotjament) per $ 200 / venda sense cap programa de nivell per pujar – sona bastant bé, oi? Però, quan vaig comprovar ShareASale, vaig veure que les seves inversions eren del 24%. Simplement, per donar-vos una idea, les inversions de SiteGround són inferiors al 10%. WP Engine comença a partir de 29 dòlars / mes mentre que SiteGround és de 3,95 dòlars al mes, a més de SiteGround té una millor reputació. Vaig haver de pujar un programa més alt a comissions més altes amb SiteGround, però va donar els seus resultats a llarg termini.

5. Configuració d’un bloc

WordPress – en el que us recomano per crear el vostre lloc web / bloc.

Aquesta següent secció resumeix tot el meu “terreny de vendes” de SiteGround. Jo faig servir això exacte secció de cada tutorial del meu bloc sobre optimització de velocitat del lloc web. Elaborar el terreny de venda i explicar per què la gent hauria d’utilitzar la vostra filial (per exemple, la prova social) és tan important!

HostingSiteGround és utilitzat per Yoast, jo mateix i recomanat per WordPress. Són el número 1 de gairebé tots Enquesta de Facebook i donar major importància a la gent millores del temps de càrrega sobretot si utilitzessin hosts mediocres: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-We-only-swit-to-Siteground

Jo els faig servir Pla semi-dedicat de GoGeek que arriba amb 4x més recursos del servidor que d’allotjament compartit Feu clic a les meves pàgines per veure amb quina velocitat es carreguen, consulta el meu informe GTmetrix o vegeu persones que migrat i publicat nous temps de càrrega. També ho fan migracions gratuïtes.

Com comprovar si el vostre allotjament és lent
Executeu el vostre lloc Google PageSpeed ​​Insights a veure si reduir el temps de resposta del servidor es troba al vostre informe. Google recomana hauria de ser <200ms. Anything above 1 second is not good. You can also check your TTFB (el temps per passar per primer byte) a la pestanya Cronologies o a GTmetrix bytecheck.com.

Reduir el temps de resposta del servidor

Aquí teniu les enquestes:

Enquesta d’allotjament del 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomanacions d'allotjament a Elementor

Juliol de 2019 Recomanació d'allotjament

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Empresa de hosting

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Millor WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Polling Hosting

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Allotjament favorit per a Elementor

Recomanacions d'allotjament 2018

Enllaç de WordPress WordPress, setembre de 2018.png

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 de juny

Recomanació del lloc

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Millor web-Hosting-Provider-Poll-Poll

Hosting-Poll-febrer de 2019

Recomanacions-Hosting-Poll

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPress

SiteGround és recomanable per WordPress:

SiteGround-Recomanat-WordPress-Host

Uns quants clients feliços (aquesta és la meva prova social):

Godaddy to SiteGround Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migració

SiteGround té 3 plans:

SiteGround-Hosting

Els plans superiors inclouen més recursos del servidor (Factor 1 a la guia d’optimització de WordPress). Aquí està el gràfic de comparació complet, però GrowBig us ofereix aproximadament 2 vegades més recursos de servidor que StartUp, i GoGeek ho és allotjament semi-dedicat cosa que t’aporta encara més. GrowBig i les noves versions inclouen migració gratuïta, posada en escena, memòria cau avançada i capacitat d’acollir diversos llocs web. GoGeek arriba amb suport prioritari. El seu allotjament en núvol és bastant reduït al preu de 80 dòlars al mes.

Podeu veure això a la seva pàgina pàgina de funcions:

Comparació de SiteGround-Server-Resources-Resources

Utilitzo SiteGround perquè:

 1. La meva GTmetrix + Pingdom els informes parlen per si sols
 2. Les meves pàgines es carreguen a l’instant (feu clic a través d’elles si voleu)
 3. Ràpid tecnologia de velocitat (PHP 7.3, NGINX, Optimitzador de SG, Flota de núvol)
 4. Recomanat per Yoast, WordPress, Ivica des de WordPress Accelerar
 5. Gratuït Encriptem SSL, fàcil d’usar cPanel, i funcions per a Comerç electrònic
 6. El suport de WordPress és immillorable fins i tot sense l’assistència prioritària de GoGeek
 7. GrowBig compta amb posada en escena, més emmagatzematge i més recursos del servidor (desplaceu-vos cap avall fins a “destinem els recursos que necessiteu” i passeu el botó a sobre servidor pestanya)
 8. GoGeek inclou encara més recursos del servidor, emmagatzematge, assistència prioritària
 9. Migracions gratuïtes, complement del migrador, i a Garantia de devolució de 30 dies
 10. Molts elogis a sobre Reddit, Converses a Facebook, Twitter, TrustPilot
 11. Tones d’elogis a Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Molta gent ja va emigrar i va publicar resultats a Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Renúncia d’afiliació – si us registreu a SiteGround amb el meu enllaç d’afiliació Donaré una bona part sense cap despesa per a vostè. Cada any jo doneu 3 milions de dòlars a les campanyes de GoFundMe (El 2018 era per alimentar als famolencs a Denver, el 2017 va ser a la Creu Roja a l’huracà Harvey). El vostre suport ajuda i agraeixo sincerament. Intento que les meves ressenyes siguin imparcials evidència en la forma de Enquestes a Facebook, tuits, i converses reals. Si no en voleu fer servir, aquí hi ha un enllaç no afiliat a SiteGround. De qualsevol manera crec que realment són un amfitrió estel·lar de WordPress i el vostre lloc funcionarà més ràpid / més fàcil … feu la vostra recerca a grups de Facebook + Twitter i trobareu la majoria de la gent digues el mateix.

OMM-On-SiteGround

La gent sol emigrar perquè és seva tecnologia de velocitat pot tallar els temps de càrrega per la meitat:

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Gènesi del lloc

Velocitat lliurada per SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Temps de càrrega reduïts del lloc

SiteGround Speedy Hosting

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

Obteniu allotjament de SiteGround

Tema – no necessiteu un tema especial per al màrqueting d’afiliació, probablement només necessiteu un bloc. Recomano Temes de StudioPress ja que és el que joast, Matt Cutts (de Google) i jo També els recomana Matt Mullenweg, fundador de WordPress. Un dels majors errors que vaig cometre era utilitzar un tema de Força temàtica… ja que són desenvolupadors independents que poden deixar de fer actualitzacions del tema. Això em va passar i sento històries de terror tot el temps sobre les persones que han de canviar temes i redissenyar tot el lloc. Faig tres anys que utilitzo el mateix tema StudioPress (Outreach Pro). Els seus temes són lleugers (ràpids de càrrega), SEO-friendly mitjançant codi optimitzat, segur, i tenen una gran selecció de plugins per als Genesis Framework i una comunitat impressionant al Grup de Facebook Genesis WordPress. Inclouen documentació per configurar-la i us servirà durant molts i molts anys.

StudioPress-Temes

Ajuda de desenvolupament de llocs web – Necessiteu ajuda per configurar el vostre tema? He treballat amb els mateixos dos desenvolupadors des de fa 3 anys més. Per contractar-los, inscriviu-vos a Autònom compte, publiqueu la vostra feina (instal·lació del tema de WordPress) i després convideu l’usuari i333 o bdkamol al vostre projecte. Si voleu, poseu-vos en contacte amb mi i us els presentaré per correu electrònic. Tots dos són grans desenvolupadors amb tarifes raonables, parlen anglès amb fluïdesa i els subcontracto tot el meu treball de programació.

Opinions sobre Pronaya-Kumar-S

6. Mestre SEO

Si no ho feu tot des de la meva Guia SEO de WordPress, com a mínim:

 • Troba un paraula clau específica (cua llarga) a la compleció automàtica de Google que té més de 3 paraules.
 • Investigueu competència de paraules clau per assegurar-se que no sigui massa competitiu (les paraules clau àmplies amb cerques mensuals elevades sempre són més competitives). VidIQ, Paraules clau a tot arreu, i MozBar Les extensions de Chrome són eines excel·lents per a això, però és millor investigar manualment com de fort el contingut és (als primers resultats): l’indicador més gran.
 • Creeu contingut en profunditat (els vídeos haurien de ser-ho 10+ minuts les publicacions del bloc han de ser llargues 3.000+ paraules llarg. Creeu un Taula de contingut HTML per mantenir llargues publicacions organitzades.
 • Artesania bonica títol (que la gent farà clic) de manera ideal amb la vostra paraula clau que hi ha al davant.
 • Artesania bonica descripció (referint-se a la descripció de la teva vídeo o meta descripció de les publicacions del bloc en què pots fer-ho Yoast, el complement us recomano si esteu a WordPress).
 • No us obsessioneu densitat de paraules clau, tot just importa. Els llocs més importants per utilitzar-lo són el vostre títol, descripció i si feu servir Yoast, el vostre títol de SEO i la vostra descripció meta.
 • Feu servir alguns enllaços al contingut: els enllaços interns són una forma natural de crear enllaços al vostre propi lloc web, i els enllaços externs són com citar fonts a Google. Totes dues són importants.
 • Utilitzeu multimèdia – ja sigui vídeos, infografies o clips d’àudio, a la gent els encanta!
 • Utilitzeu un sòlid Tema de WordPress + allotjament (per exemple, StudioPress + SiteGround) que us pot estalviar problemes en termes de velocitat, compatibilitat, seguretat i SEO integrat del lloc web.
 • Utilitzeu a extensió de fragments rics (Utilitzo el WP Review de MyThemeShop) per obtenir “estrelles” a Google.
 • Configurar El complement de SEO de Yoast, Google Search Console, i Coet WP (complement de memòria cau).
 • Quan utilitzeu WordPress, utilitzeu Estructura de enllaç permanent de “nom de la publicació” a Configuració> Enllaços enllaç.
 • Sempre etiqueta imatges (al vostre ordinador) ABANS de pujar-los a WordPress i fer servir un connectar per utilitzar automàticament el nom del fitxer d’imatge com a text alt de la imatge (estalvia temps).
 • No et quedis bé Plugins de WordPress. Molts d’ells afecten la velocitat o no es mantenen.
 • Afegiu les publicacions del vostre bloc data de publicació als resultats de cerca (fa que el vostre contingut tingui un aspecte fresc)!
 • Feu el vostre lloc web carrega ràpidament – utilitzar El CDN gratuït de Cloudflare, optimitzar les imatges (p. ex. ShortPixel), eviteu recursos externs com Google AdSense, Google Maps i connectors d’alta CPU. Assegureu-vos que publiqueu PHP 7+ (al vostre compte d’allotjament) i que netegeu la base de dades amb freqüència WP-Optimize o WP Rocket. Eviteu l’allotjament EIG a tota costa.
 • Utilitzeu SSL (Xifrem és gratuït) i reviseu el contingut de Google nacional i local factors de classificació.

7. Mestre de vídeo SEO

I si no ho feu tot a la meva Guia SEO de YouTube, feu-ho:

 • Cerqueu una paraula clau específica (de cua llarga) a la compleció automàtica de YouTube que tingui més de 3 paraules.
 • Investigueu la competència de la paraula clau si voleu veure quantes visualitzacions, gustos, comentaris i altres senyals que tenen els vídeos principals (l’extensió de vidIQ Chrome és excel·lent per a això). Les paraules clau àmplies tenen més cerques, però són més competitives (comenceu sempre a cua llarga).
 • Abordeu el tema de manera àmplia: busqueu 10 minuts i sigueu concisos (scripts / edició)!
 • Etiqueta el fitxer de vídeo (al vostre ordinador) com a paraula clau i pengeu-lo a YouTube.
 • Crea un bonic títol que atrau a la gent a fer clic al vídeo amb la paraula clau al davant.
 • Escriviu una descripció llarga amb marques de temps, enllaços i utilitzeu paraula clau en primera frase.
 • Reviseu la transcripció generada automàticament per YouTube i feu les correccions.
 • Pengeu una miniatura personalitzada (1280px per 720px) que permeti que les persones facin clic al vídeo.
 • Respondre sempre als comentaris i incorporar el vídeo al bloc si en teniu.
 • Incorpora el teu vídeo al teu bloc, correu electrònic, xarxes socials i altres canals de màrqueting.

En cas contrari, és tan fàcil com afegir un enllaç a la descripció del vídeo i demanar a la gent que hi faci clic. Els codis de cupó són un gran avantatge (si el vostre afiliat ho ofereix) ja que sovint, podeu oferir a la gent un descompte mitjançant el codi personalitzat, mentre us acrediten la venda, sense que fins i tot hagueu de fer clic al vostre enllaç d’afiliació. Això es tradueix en conversions més altes. (Tyler Moore fa això).

Enllaços d’afiliació a Amazon

8. Descobriu la vostra estratègia de contingut (bloc contra vídeos i curs)

Publicacions al bloc – en moltes indústries tecnològiques com la meva, hi ha molts canvis en la tecnologia que requereixen que actualitzi el contingut. És MOLT més fàcil actualitzar una publicació del bloc que tornar a fer completament un vídeo. Els vídeos són bons, però les publicacions poden durar molt més (es diu contingut perenne).

Vídeos – afegiu enllaços d’afiliació a les descripcions de YouTube i digueu-los a les persones que heu deixat un enllaç allà. Tanmateix, no podeu editar un vídeo un cop s’ha penjat, així que vaig tenir molt de temps per mantenir-me al dia. Requereix més manteniment que publicacions, sobretot si hi ha un canvi molt important en la vostra indústria.

curs electrònic El mateix que els vídeos en què és difícil mantenir-los actualitzats, tot i que mai no he fet un eCourse. Udemy probablement sigui la vostra millor aposta.

Enllaços d’afiliació – afegir enllaços d’afiliació al contingut (text / imatges / botons) és l’única estratègia que utilitzo i és la més popular. Les persones que realment han llegit les vostres coses són probablement a comprar alguna cosa que recomaneu; probablement no faran clic en un anunci de banner distractiu.

Banners : Després de provar-los, vaig decidir retirar-me als anuncis de banderes ja que es veien venuts i no treballaven com ho feien els meus enllaços d’afiliació. Són fàcils de llançar, però distreuen i probablement no obtindran bons resultats. Si les proveu, assegureu-vos de mostrar pancartes de barra lateral específica en funció del tipus de contingut que les persones llegeixen al vostre bloc (per a publicacions que formen part de la meva categoria de SEO, mostraria un banner relacionat amb SEO i per a publicacions de la meva categoria de velocitat de lloc web. Jo mostraria una pancarta diferent). Podeu fer-ho mitjançant un complement com Lògica de widget.

Afiliats assedegats rastreja, emmagatzema i categoritza els enllaços d’afiliació. Un cop us hagueu registrat als vostres programes, agafeu els enllaços d’afiliació i afegiu-los a aquest complement. Podeu passar el temps si enllaçeu a diverses pàgines del lloc web del vostre afiliat (que en molts casos, ho haureu de fer). El versió professional inclou estadístiques, però ni tan sols l’utilitzo i sóc bastant la persona analítica.

Set-Affiliates-Management-Link-Link

Claustre – Afegeix / va / o un altre prefix d’enllaç als enllaços d’afiliació. Cada vegada que utilitzeu un enllaç afiliat, heu d’utilitzar la versió encoberta (per exemple, www.onlinemediamasters.com/go/siteground)

Utilitzeu enllaços profunds Aquestes són les pàgines del lloc web del vostre afiliat que no estan AREN a la pàgina principal. Per al hosting de SiteGround enllaço molt amb els seus pàgina de tecnologia de velocitat com a enllaç d’afiliació. Si feu el programa d’afiliació d’Amazon només voleu reunir una llista de productes que recomanareu als lectors, crear un enllaç d’afiliació per a cadascun d’ells i importar-los al connector.

Set de afiliats assedegats – visiteu la configuració del complement i modifiqueu el que calgui. Vaig deixar-ho tot per defecte, però vaig canviar el prefix d’enllaç (la versió de l’URL encoberta) a / go /.

Set-afiliats-Configuració

11. Enllaços d’afiliats Nofollow

No voleu motors de cerca després d’enllaços d’afiliació. Si els afegiu al contingut mitjançant sedes afiliades, ho farà automàticament. En cas contrari, seleccioneu “Nofollow” en afegir enllaços d’afiliació.

Enllaços no afiliats

12. Afegeix enllaços d’afiliació a les imatges

Només cal recordar-ho ràpidament per fer-ho, pot augmentar els clics, especialment en el mòbil.

13. Marqueu les pàgines d’estadístiques d’afiliats al vostre navegador

Vés al tauler (s) afiliat (s) i marqueu la pàgina “estadística” per desar-lo al vostre navegador. D’aconseguir que estalvieu temps, sobretot si sou algú que li agrada comprovar constantment les vendes / el rendiment.

Favorits d’afiliació

14. Configurar alertes de text / correu electrònic sempre que es faci una venda

Això només funciona si l’afiliat us envia un correu electrònic quan es genera una venda. Cada vegada que faig una venda de SiteGround, rebo una notificació personalitzada al telèfon. S’ocupa de fer-los.

Creeu alertes personalitzades al telèfon per a vendes d’afiliació – si feu servir GMail, aneu a la vostra configuració i creeu un filtre perquè tots els correus electrònics amb “SiteGround Affiliate Generated” de la línia de l’assumpte entrin a la seva pròpia carpeta (ajusteu la línia de l’assumpte perquè coincideixi amb qualsevol notificació per correu electrònic que us enviï la filial). A continuació, configura una alerta personalitzada al telèfon mitjançant l’aplicació GMail de manera que quan genereu una venda, rebeu una alerta personalitzada (aquí tutorial per a Android i aquí en teniu un poma). Tinc diferents notificacions per a SiteGround, Temes StudioPress, etc. Millora el vostre dia :)

Filtre GMail personalitzat

Els únics correus electrònics que tinc al telèfon són les vendes d’afiliats:

Afiliació-venda-notificació

15. SEO: Recerca de paraules clau

Els més de 2.000 visitants / dia que obtinc mitjançant SEO són ​​una part important dels meus ingressos per afiliació passiva. La meva estratègia de SEO tracta de contingut que comença amb la recerca de paraules clau (temes sobre els quals escriviu). Suggereixo llegir aquest article, ja que és obligatòria la cerca de paraules clau / optimització de contingut.

Paraules clau de cua llarga – paraules clau específiques generalment amb 3-7 paraules individuals d’una frase. Estan altament orientats i MOLT més fàcil de classificar que les paraules clau àmplies (totes les meves són de cua llarga). Com reduïu l’autoritat del vostre domini (comproveu utilitzar OSE), les paraules clau menys competitives (més llargues). Si podeu obtenir més informació concreta i la paraula clau apareix a Google Autocomplete, a l’Explorador de paraules clau de Moz i a altres eines de paraules clau … escolliu-ne la ESPECÍFICA.

Paraules clau de llarga cua

Objectiu 1-2 Paraules clau per article – fins que no pugueu classificar amb èxit una paraula clau per a un article, no proveu d’orientar-la. 2. Quan tingueu la funció pendent i estigueu preparats per escriure un article al voltant de 2, trieu una paraula clau secundària que sigui sinònim de la vostra paraula clau principal. Un exemple seria “Lloc WordPress lent” i “Per què WordPress és lent”. A continuació, escriviu el títol de l’article / el títol de SEO o la meta descripció per esmentar paraules individuals de cadascun d’ells, alhora que els feu llegir bé.

Completar automàticament Google – anar a google.com, comenceu a escriure una frase i mireu els resultats automàtics desplegables. Podeu utilitzar el caràcter de guió baix “_” per tenir el formulari en blanc de Google. Només heu d’assegurar-vos que l’últim personatge que heu escrit és un guió baix. Proveu d’utilitzar plurals i canvieu l’ordenació de paraules per veure resultats diferents. Així és com trobo el 90% de les meves paraules clau.

google-autocomplete-keywords

Complet automàtic de YouTube – si feu vídeos podeu trobar paraules clau aquí.

Youtube-Completar-Paraules clau-completes

Explorador de paraules clau de Moz – això eina és similar a Planificador de paraules clau de Google només és completament gratuït. També podeu agrupar paraules clau similars per no navegar per les mateixes …

Explorador de paraules clau de Moz

Fer clic a suggeriments de paraules clau -> veure tots els suggeriments.

Suggeriments de paraules clau de Moz

MozBarMozBar és una extensió de Google Chrome que us permet a Google qualsevol paraula clau i veure com són de competitius els resultats de la cerca. Com més gran sigui la DA (autoritat de domini) i PA (autoritat de pàgina), més competitiva és la paraula clau. No obstant això, encara voleu fer clic als resultats principals i examinar el contingut per assegurar-vos que podeu crear un article / vídeo que sigui millor que el que tingui als millors resultats. Això és realment el que es tracta de “investigar la competició”.

Concurs de paraules clau de Mozbar

Evitar paraules clau competitives:

Competència de paraules clau

Revisar les paraules clau

 • Revisió SEO Premium de Yoast
 • Shark ION ROBOT 750 Revisió al buit
 • SiteGround WordPress Hosting Review

Paraules clau de solució

 • Com fer ioga a casa (recomana una estora de ioga)
 • Per què el meu lloc web és lent (es recomana allotjament més ràpid)
 • Com connectar un ordinador portàtil a TV (recomana un cable HDMI)

16. SEO: Optimització de contingut

Si utilitzeu WordPress, mireu el meu tutorial de plugin de SEO de Yoast (en concret la secció de llums verdes), ja que es tracta d’un tema extens. Backlinko’s infografia també és un bon punt de partida.

Dirigíeu que el millor que podeu fer és investigar una paraula clau principal, crear un atractiu títol d’article que inclogui la vostra paraula clau (tot i que no ha de ser una concordança exacta), dediqueu-hi temps a escriure els fragments del motor de cerca (SEO títols / meta descripcions) i, per molt, el més important és que el vostre contingut sigui el més valuós possible a través de vídeos, gràfics agradables, taules de contingut, negreta / colors / estil, etc..

Breu explicació de l’optimització de contingut mitjançant el plugin de SEO de Yoast …

Anàlisi de contingut de Yoast

17. SEO: La longitud és la força

Generalment, com més llarg sigui la publicació, més alta es classificarà. Té sentit ja que esteu tractant el tema àmpliament, la qual cosa proporciona a la vostra publicació substància i és més probable que la gent us proporcioni un enllaç. Aumenta el temps mitjà a la pàgina + el temps mitjà al lloc, que mesura Google.

No et limitis a un número de paraules – Google la vostra paraula clau, visualitzeu els resultats principals i assegureu-vos que el contingut sigui més detallat / valuós que tots els altres. Els vídeos haurien d’ajudar en això.

Nombre de paraules de WordPress

18. SEO: utilitzeu una taula HTML de contingut

Sempre afegeixo una taula HTML de contingut a les publicacions per assegurar-me que són llargues i estructurades. Aquesta ha estat una ajuda enorme per a mi (i per als meus lectors) i hi ha tones d’avantatges: una millor possibilitat d’aconseguir “saltar als enllaços” a Google (vegeu més avall), augmentar el temps mitjà a la pàgina, disminuir les taxes de rebot i ho fa més fàcil per als lectors navegar pel contingut.

Saltar a enllaços

Google diu

Assegureu-vos que les pàgines llargues i de diversos temes del vostre lloc estiguin ben estructurades i es divideixin en seccions lògiques diferents. En segon lloc, assegureu-vos que cada secció tingui una àncora associada amb un nom descriptiu (és a dir, no només “Secció 2.1”) i que la vostra pàgina inclogui una taula de contingut que enllaça amb ancoratges individuals.

Com crear una taula de contingut amb subtítols ancorats
Taula de contingut HTML sembla aquest …

L’HTML de cada subapartat hauria d’assemblar així a…

1. Primer ítem


2. Element dos


3. Tema tercer

També podeu utilitzar una saltar a la taula de contingut enllaç…

 • 19. SEO: fragments rics

  Si escriviu ressenyes al vostre bloc, heu d’utilitzar fragments rics.

  Aquests afegeixen estrelles de ressenya a fragments i augmenten els percentatges de clics. Al llarg dels anys he provat molts complements de fragments rics i el meu favorit (i el que faig servir ara) és el WP Review Pro Plugin per MyThemeShop (veure la demostració). És ràpid, té un aspecte excel·lent (aquí teniu una pàgina que la faig servir), inclou 16 dissenys preestilats, admet revisions dels usuaris i és compatible amb els desenvolupadors de MyThemeShop. Anteriorment estava utilitzant Fragments rics del WP però el desenvolupador va abandonar el connector i no l’ha actualitzat durant dos anys i Esquema Tot En Un no té opcions de personalització.

  Quins fragments rics fan …

  Rich-Snippets

  Com es veu el connector WP Review al vostre lloc:

  Marcatge de fragments rics

  Com sembla All In One Schema.org (simple i avorrit):

  Esquema-All-In-One-Schema.org-Mark-Rich-Snippets

  20. SEO: eviteu les penalitzacions habituals d’afiliació

  • Eviteu pàgines curtes i primes amb poc valor
  • No sempre llistem els productes afiliats primer: Google ho sap!
  • No utilitzeu en excés els enllaços d’afiliació a les vostres publicacions, no deixeu-los anar en compte
  • Eviteu massa “publicacions de llista” on només enumereu un munt de productes afiliats
  • Penseu a escriure una revisió del producte / servei del vostre afiliat i enllaçar-vos amb aquesta publicació (en lloc d’utilitzar un enllaç d’afiliació) per reduir la quantitat d’enllaços d’afiliació al vostre lloc.
  • Escriviu un avís d’afiliació al començament de la publicació i demaneu simplement a les persones que hi facin clic (vegeu aquest exemple), que també redueix la quantitat d’enllaços d’afiliació que heu d’utilitzar.

  21. Reuneix comentaris imparcials (Prova social + Testimonis)

  El meu percentatge de conversions va passar del 2,5% al ​​8% només en incloure les enquestes de Facebook on SiteGround va ser classificat amb el número 1, juntament amb algunes captures de pantalla de Twitter i converses de Facebook. Tant si es tracta de ressenyes d’Amazon com de sondejos de Facebook, heu d’incloure opinions externes (per això no m’agrada recollir ressenyes al meu lloc web), semblen tendencials. Però podeu utilitzar WP Review Pro per fer-ho, permetre a la gent revisar el producte / servei del vostre lloc i obtenir aquestes estrelles de revisió.

  Enquesta d’allotjament de WordPress 2018

  22. Construeix la teva comunitat

  Respon als comentaris – alguns dels meus articles tenen més de 300 comentaris. De vegades és difícil mantenir-se, però és una part clau de la creació d’una comunitat i de permetre als lectors fer-vos preguntes i deixar-les. Hauríeu de respondre als comentaris de YouTube, especialment perquè són un factor de classificació i animar encara més gent a deixar més comentaris.

  Crea el butlletí – els seus lectors més lleials se subscriuran. També són els més propensos a comprar coses que recomaneu. Un senzill widget a la barra lateral del vostre bloc és un bon començament (si feu servir temes de StudioPress o Genesis Framework, jo faig servir Genesis eNews Extended).

  Sigui obert, no venut – Tinc zero informació al meu bloc, no recomano res que no crec que realment ajudi als meus lectors i procuro que puc no recomanar-vos allotjament en cada publicació que escric (només on tingui sentit). Informació valuosa primer, vendes d’afiliació després.

  Impliqueu-los – deixar comentaris sobre el vostre producte / servei afiliat, compartir una publicació, introduir subscriptors de correu electrònic en un dibuix … tot el que vulgueu fer per interessar-los.

  23. Supervisar les taxes de conversions

  La manera de recolzar un producte / servei i la prova social que hi ha al darrere (per exemple, enquestes de Facebook o potser ressenyes d’altres clients) són la principal raó per la qual he pogut passar del 2% al 8% +. Si no ho veieu al tauler de control d’afiliació, utilitzeu-lo La versió professional de la set per veure’ls.

  Tipus de conversió del lloc-terra-conversió

  No cal fer un seguiment dels enllaços afiliats per millorar les conversions – sempre sentireu a persones que us diuen fer un seguiment dels enllaços d’afiliació. Però per a mi, Generalment utilitzo el mateix contingut sobre SiteGround en tots els meus articles d’optimització de velocitat … és molt important que es converteixi bé. Canvieu el vostre enfocament sobre com recomaneu el vostre producte afiliat (perfecciona el to de vendes).

  24. Escriviu una exempció de responsabilitat d’afiliació

  Heus aquí les meves que incloc a totes les publicacions on recomano SiteGround:

  Renúncia d’afiliació – si us registreu a SiteGround amb el meu enllaç d’afiliació Donaré una bona part sense cap despesa per a vostè. Cada any jo doneu 3 milions de dòlars a les campanyes de GoFundMe (El 2018 era per alimentar als famolencs a Denver, el 2017 va ser a la Creu Roja a l’huracà Harvey). El vostre suport ajuda i agraeixo sincerament. Intento que les meves ressenyes siguin imparcials evidència en la forma de Enquestes a Facebook, tuits, i converses reals. Si no en voleu fer servir, aquí hi ha un enllaç no afiliat a SiteGround. De qualsevol manera crec que realment són un amfitrió estel·lar de WordPress i el vostre lloc funcionarà més ràpid / més fàcil … feu la vostra recerca a grups de Facebook + Twitter i trobareu la majoria de la gent digues el mateix.

  25. Eviteu Google AdSense

  És fàcil tirar endavant Google AdSense al vostre bloc, però molta sort aconseguint ingressos decents. NO està personalitzat, mentre que els enllaços d’afiliació involucren persones que tinguin la teva recomanació sobre coses molt concretes. També fa que el vostre lloc sigui més lent que una tortuga. No és bo per obtenir ingressos.

  26. Errors que vaig cometre

  En el meu Gràfic de Google Analytics veuràs una baixada sobtada del trànsit seguida d’una línia plana llarga el 2015 i el 2016. Van ser uns anys complicats i espero que us puc estalviar de cometre alguns errors que vaig cometre, que van provocar problemes financers. A continuació, es mostren uns quants consells senzills …

  Google-Analytics-Organic-Traffic

  • No contracteu un creador d’enllaços poc complicat per augmentar els rànquings de SEO
  • Els enllaços provenen orgànicament de gran contingut, centrats en això!
  • Aprendre sobre paraules clau de cua llarga i dominar la recerca de paraules clau
  • No us oblideu amb un tema de WordPress gratuït, allotjament barat, etc. (faig servir el programa StudioPress + SiteGround + Coet WP combinació) que facilita la gestió del meu lloc web

  No establiu un objectiu per escriure 3 publicacions al dia … establiu un objectiu per escriure 1 publicació al bloc a setmana i faci que aquesta publicació sigui molt útil, llarga i plena d’informació tan valuosa que dirà “sí, la gent s’enllaçarà a això”. El 90% dels meus ingressos de trànsit / afiliació prové de només 20 tutorials, molts dels quals tenen més de 5 anys. Però els actualitzo constantment per millorar el contingut.

  Feu això i hauríeu de veure “pics petits” coherents a Google Analytics.

  Un cop siguis econòmicament estable, espero que comenceu a retornar. Se sent bé i a la gent els agrada la idea de donar suport a una bona causa (és més probable que facin clic al vostre enllaç d’afiliació a la vostra renúncia de responsabilitat). Això també significa que no haureu d’utilitzar tants enllaços al vostre contingut i que corre el risc de penalitzar-vos. L’any passat vaig donar 3.000 dòlars a la Creu Roja a l’huracà Harvey.

  Donació de Harvey

  28. Compartiu la vostra història d’èxit

  Aquesta és la publicació # 1 visitada al meu blog! Hehe, sabia que podia superar totes les falsificacions.

  Pàgines més vistes

  Linia inferior: quan esteu emocionats amb alguna cosa que feu i intenteu ajudar la gent, és realment fàcil crear contingut sorprenent sobre quelcom que us apassiona.

  29. Informes sobre ingressos dels meus afiliats

  Comparteixo els meus números perquè sé que hi ha tones de reclams o estafes de BS.

  Activitat de PayPal (aquí és la meva informe complet d’activitats del 2018) …

  Activitat de PayPal

  La meva activitat recent amb SiteGround:

  SiteGround-PayPal-Money

  Allotjament de SiteGround (el millor mes) …

  SiteGround-Affiliate-Sales

  Aquí teniu alguns missatges de correu electrònic …

  Gener-SiteGround-Affiliate-Sales

  Es va afiliar al mes al juliol del 2017 :)

  SiteGround-Filial-del-mes

  Informe de conversió de SiteGround …

  SiteGround-Affiliate-Conversions

  MaxCDN (comprat per StackPath que va retardar el llançament d’un programa d’afiliació), però quan ho van fer vaig començar a fer encara més. Formen part Impacte, un mercat d’afiliació.

  Impacte: radi-afiliació-vendes

  ShareASale (venda de temes de WordPress i complement de memòria cau de WP Rocket per a WordPress) …

  Pagaments per afiliació de compravenda-afiliació

  Temes elegants …

  Elegant-Temes-Afiliació-Pagaments

  Freelancer.com (referint gent al meu desenvolupador que fa projectes de velocitat de llocs web) …

  Guanys Freelancer-Afiliats

  Hi tinc altres afiliats, però aquests són els principals.

  30. Preguntes freqüents

  & # x1f4b0; Quants diners puc guanyar amb màrqueting d’afiliació?

  Podeu guanyar tants diners com vulgueu amb el màrqueting d’afiliació.

  La majoria dels afiliats guanyen un parell de cent dòlars al mes, altres súper afiliats guanyen 10.000 dòlars al mes. Arribareu més ràpid si feu del vostre treball a temps complet.

  & # x1f4b0; Quant triguen a aconseguir ingressos consistents?

  Poden obtenir ingressos consistents des de 6 mesos fins a diversos anys, depenent de la vostra capacitat per conduir trànsit de qualitat i promoure els vostres productes afiliats. A mesura que obteniu més trànsit i augmenteu les conversions, les vendes augmentaran i seran més fiables. No es convertirà en milionari durant la nit.

  & # x1f4b0; Com es paguen els afiliats?

  La majoria dels afiliats es paguen mitjançant PayPal o directament al seu compte bancari. Els programes d’afiliació típics realitzen pagaments cada mes o un cop arribeu a un import específic en comissions.

  & # x1f4b0; Quins són els programes d’afiliació més rendibles?

  Els programes d’afiliació més rendibles solen estar relacionats amb l’allotjament web. Aquestes empreses ofereixen una de les comissions més altes, però l’espai és molt competitiu.

  & # x1f4b0; És ingressos passius de màrqueting d’afiliació?

  Els ingressos per màrqueting d’afiliació no són ingressos passius al 100%. Encara heu de crear contingut, mantenir el contingut existent i vigilar el trànsit i les conversions del vostre lloc web. Però, haureu de poder allunyar-vos durant dues vacances de dues setmanes i mantenir els vostres ingressos.

  Si la vostra filial modifica canvis en els seus productes, també haureu de reflectir els canvis al vostre propi lloc web.

  & # x1f4b0; Com puc crear un enllaç d’afiliació?

  Per crear un enllaç d’afiliació, registreu-vos amb un programa d’afiliació. Inicieu la sessió al vostre tauler de afiliat i, a continuació, creeu un enllaç afiliat a una pàgina de destinació específica al lloc web.

  Pensament final: és una inversió a llarg termini

  Aquest és el primer cotxe que he comprat mai als 29 anys (jo estava trencat fins aleshores i llogat als meus pares). Però el temps compromès amb el màrqueting d’afiliació i la creació de grans tutorials i vídeos de YouTube va valer la pena … Jo treballo per a mi mateix, pràcticament no hi ha cap límit sobre el que puc fer, el meu horari és flexible i recopilo prou ingressos passius per viure la vida. vull.

  Feu el salt i dediqueu-li més temps :)

  My-Mercedes

  No és cap lambo, però vaig comprar un Mercedes c300 amb els ingressos del meu afiliat.

  Jo-I-Els-Gats

  Jo i els gats (Valencio a l’esquerra, Sonic a la dreta).

  Elefant d'Equitació

  El màrqueting d’afiliació m’ofereix temps / diners per viatjar pel món.

  Si teniu dubtes o necessiteu ajuda per començar, estic més que feliç per ajudar amb tot el que puc. Deixa un comentari més avall i prometo respondre el més aviat possible. La millor sort en el vostre viatge de màrqueting d’afiliació. Espero que això sigui de gran ajuda :)

  Tom

 • >

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map