Com vaig crear un ingrés passiu de $ 12k / mes amb màrqueting d’afiliació (en un dels espais més competitius: allotjament!)

03.06.2020
Màrqueting d’afiliació 'Com vaig crear un ingrés passiu de $ 12k / mes amb màrqueting d’afiliació (en un dels espais més competitius: allotjament!)
0 17 мин.

Ingressos passius de màrqueting d’afiliació


Buscant obtenir ingressos passius amb màrqueting d’afiliació?

Aquest tutorial us mostra exactament com faig aproximadament 12.000 dòlars / mes en ingressos d’afiliació.

Ho vaig fer escrivint guies sobre l’optimització de la velocitat del lloc web tot recomanant productes i serveis que permeten que el lloc de la gent es carregui més ràpidament: Allotjament de SiteGround, StackPath, i Coet WP.

Utilitzo les enquestes de Facebook per fer les vendes per a mi. Per exemple, l’allotjament és el factor número 1 de la velocitat del lloc web i SiteGround va ser classificat amb l’amfitrió número 1 en 26 enquestes (bàsicament tot el terreny de venda).

No sóc milionari, però aconsegueixo 3.000 visitants al dia mitjançant SEO i aconsegueixo 400 dòlars al dia amb ingressos passius per afiliació. Això em permet treballar quan vull, on vull i viatjar amb la meva xicota.

Vendes de màrqueting d’afiliació 2018Mireu la meva activitat completa de PayPal, o informes d’ingressos per a tots els meus afiliats

1. Cerqueu programes d’afiliació

Feu una cerca a Google de “programes d’afiliació” i cerqueu llistes per al vostre sector.

Programes d'Affiliació-Google

Mercats dels afiliats – un lloc per unir-se / gestionar diversos programes d’afiliació, obtenir enllaços i fer un seguiment de comissions. ShareASale i CJ afiliada són els dos més populars. El més fantàstic d’aquests aspectes és que podeu veure estadístiques de cada afiliat com el seu EPC (guanys per clic), que és un bon indicador de quant podeu treure amb ells. Com més gran sigui el nombre, millor. Per exemple, WP Engine, StudioPress i WP Rocket tenen un EPC elevat, ja que la majoria de la gent en sap, ofereixen productes excel·lents i tenen una bona reputació. Això significa més vendes potencials.

Shareasale

Programes d’Afiliats Individuals – algunes empreses no formen part dels mercats afiliats, sinó que utilitzen el seu propi programa que podeu trobar al seu lloc web (o a Google). No veureu cap estadística sobre el programa (com l’EPC), però això no significa que els hagueu de cancel·lar. L’allotjament de SiteGround gestiona el seu propi programa d’afiliació i de gran manera he guanyat molts diners.

Programa d’Afiliats Individuals

Amazon

 • El programa d’afiliació més popular
 • Conversions altes perquè és Amazon
 • Les comissions depenen de la categoria de producte (vegeu més avall)
 • Milions de productes per triar (podeu crear-hi enllaços personalitzats)
 • Si algú fa clic al vostre enllaç i ordena (gairebé) alguna cosa a Amazon, obté una comissió (vegeu la seva polítiques)

Comissions d'Afilades d'Amazon

WordPress – si sou a la indústria de WordPress com jo, he creat una llista àmplia de programes d’afiliació per a WordPress, com ara hosting de WordPress, temes, complements, SEO i molt més.

Tipus de programes d’afiliació

 • Tiers – guanyes més diners en obtenir més vendes.
 • Comissions planes – obteniu una comissió plana per venda.
 • Dos Comissions de nivell – rebeu una comissió quan feu referència a una altra filial i realitzen una venda (com ara màrqueting multinivell, però no confiaria del tot en això).
 • Comissions recurrents – generalment s’ofereixen amb serveis de subscripció.
 • Codis de cupó – increïble avantatge si esteu fent vídeos. Aquest vídeo a com crear un lloc WordPress té 3M + vistes i el primer pas és registrar-se per domini / hosting. Tyler (el tipus que va fer el vídeo) proporciona als espectadors el seu codi de cupó personalitzat per a HostGator. Així, en comptes de deixar anar un enllaç afiliat a la descripció del vídeo i esperar que la gent hi faci clic, els espectadors rebran un descompte a HostGator mentre utilitzen el codi de cupó de Tyler (encara li donen crèdit per la venda). Tot i que HostGator no és un amfitrió fantàstic, estic segur que només els ha escollit perquè els codis de cupó s’ajusten a la seva estratègia de YouTube. Ha fet fortuna.

Coses a considerar

 • Comissió
 • Reputació del vostre afiliat
 • EPC (ingressos per clic)
 • No tinguis por d’escalar nivells, pot ser una inversió a llarg termini
 • Els enllaços d’afiliació són millors (i més personalitzables) que les pancartes / anuncis
 • Quin tipus de materials promocionals ofereixen (enllaços personalitzats, codis de cupons, etc.)

No escolliu afiliats només en funció del seu tipus de comissió. Abans de decidir quina empresa d’allotjament promocionaria, he aprofitat els grups de Facebook i he investigat quina és la millor. En el procés, vaig fer captures de pantalla de les enquestes on SiteGround era el número 1 i les vaig mostrar en els meus tutorials. Un cop vaig mostrar a les persones les enquestes, les meves vendes / conversions es van triplicar gairebé.

2. Configurar un bloc o un canal de YouTube

La majoria dels venedors afiliats tenen un o tots dos. Prefereixo els blocs, ja que la meva indústria canvia constantment i els articles són fàcils d’actualitzar (menys manteniment). Però, t’agrada escriure o crear vídeos? Estic molt introvertit i m’amaguen darrere del portàtil, però hi ha avantatges i avantatges.

Bloc (pros & Contres)

 • Cost (domini / allotjament és d’uns 50 dòlars / any).
 • Obtenir trànsit requereix temps (cal aprendre SEO, augmentar l’autoritat del vostre bloc amb Google, i aprèn a crear contingut increïble i optimitzat a la qual la gent vulgui enllaçar).
 • És una cosa que teniu i que podreu vendre en el futur.
 • Més fàcil de mantenir (actualitzar les publicacions del bloc és més fàcil que refer els vídeos).
 • És bo si sou introvertit o simplement us agrada escriure més que crear vídeos.
 • Recomano WordPress.org, Hosting de SiteGround, Temes de StudioPress, Connectors StudioPress, aquests complements de WordPress de WordPress i aquests complements de velocitat de WordPress. Podeu contractar desenvolupadors a freelancer.com si necessiteu ajuda (treballo amb bdkamol i i333).

Vídeos (professionals & Contres)

 • Gratuït.
 • Més fàcil de configurar.
 • Toma menys temps per guanyar tracció (un bon primer vídeo pot obtenir milers de visualitzacions).
 • L’afegir enllaços d’afiliació a les descripcions de vídeo és una de les úniques maneres de generar ingressos de vídeos (abans podríeu afegir enllaços afiliats a les anotacions, però les van deixar de fer).
 • Els vídeos són excel·lents per a SEO: es poden classificar a YouTube + Google i els podeu incorporar al bloc que amplifiquen les seves opinions mentre milloreu el contingut del vostre bloc..
 • És bo per a personalitats sortides, però no us desanimaràs si no us introvertiu com jo, els meus primers vídeos xuclaven, però aconsegueixen molt millor i alguns tenen ara més de 50.000 visualitzacions.

Altres opcions

 • Reserva
 • Reproducció
 • Curs en línia

Registrar-se a programes i afegir enllaços d’afiliació al contingut és fàcil. La part difícil és seleccionar el nínxol / afiliació adequat, cercar temes (paraules clau) on la gent estaria interessada a realitzar una compra i impulsar trànsit SEO coherent creant contingut d’alt valor que es classifiqui a Google / YouTube. Cal fer nivells de competències de contingut (la part més important de SEO).

3. Registra’t i agafa els teus enllaços d’afiliació

Registreu-vos als vostres programes i inicieu la sessió al vostre tauler de comandament afiliat. Hauríeu de poder agafar els enllaços d’afiliació, crear enllaços personalitzats a pàgines específiques i fer el seguiment d’estadístiques dels enllaços.

4. Col·loqueu els enllaços afiliats al contingut

Podeu afegir-los a:

 • Text
 • Imatges
 • Descripcions de vídeo de YouTube

No afegir enllaços afiliats amb contingut : Hi ha massa enllaços d’afiliació que poden obtenir una penalització de Google i fer que el contingut sembli infractor. Els meus tutorials solen ser 3.000 paraules amb 5-10 enllaços d’afiliació.

No llisteu sempre els productes afiliats primer a “Llista les publicacions” – Google sap si sempre apareix a la llista de productes afiliats i, si ho feu a totes les publicacions, us poden penalitzar.

Enllaços d’afiliació a Amazon

5. Utilitzeu un complement de gestió d’enllaços d’afiliació

Si utilitzeu WordPress, us recomano el gratuït Plugin de sedes afiliats. Això us permet afegir, guardar i gestionar els enllaços d’afiliació. El versió professional inclou estadístiques, en cas contrari ho podeu provar Dreceres. Tots dos tenen opcions per deixar-vos anar no hi ha enllaços afiliats, cosa que sempre heu de fer.

Set-afiliats-Configuració

Set-Affiliates-Management-Link-Link

6. Obteniu comentaris imparcials

Aquestes 26 enquestes a Facebook SiteGround va ser classificat amb l’amfitrió número 1 que m’ha fet una fortuna. Podeu fer-ho amb les ressenyes d’Amazon, les enquestes de Facebook, els tuits dels clients i les ressenyes imparcials (no amb les revisions del vostre lloc web moderades). Aquestes enquestes de Facebook van augmentar les meves vendes aproximadament 2 vegades i són sincerament la millor idea que he tingut en el màrqueting d’afiliació.

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Gènesi del lloc

Velocitat lliurada per SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Temps de càrrega reduïts del lloc

SiteGround Speedy Hosting

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

Enquesta d’allotjament del 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomanacions d'allotjament a Elementor

Juliol de 2019 Recomanació d'allotjament

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Empresa de hosting

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Millor WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Polling Hosting

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Allotjament favorit per a Elementor

Recomanacions d'allotjament 2018

Enllaç de WordPress WordPress, setembre de 2018.png

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 de juny

Recomanació del lloc

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Millor web-Hosting-Provider-Poll-Poll

Hosting-Poll-febrer de 2019

Recomanacions-Hosting-Poll

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPress

Els utilitzo i aquí teniu el meu informe GTmetrix:

Informe 2019-GTmetrix

7. Afegiu fragments enriquits a les publicacions del bloc

Si escriviu ressenyes, haureu d’afegir fragments rics al vostre bloc.

Et donen estrelles de ressenya (i altres tipus de dades) a Google, que tenen un aspecte agradable i també poden augmentar els percentatges de clics. He utilitzat diversos complements de fragments rics i m’he instal·lat WP Review Pro de MyThemeShop (també tenen un versió gratuïta). Altres alternatives són Esquema Tot En Un (gratuït però massa mínim amb personalitzacions limitades) i Fragments rics del WP (que va ser abandonat pel desenvolupador i no actualitzat durant 2 anys). WP Review es manté actualitzat per desenvolupadors fiables i inclou la versió professional plantilles preestilades que sembla genial.

Rich-Snippets

8. Anivelleu el nivell de joc de SEO de contingut

La meva optimització de contingut i el meu tutorial són excel·lents llocs per començar si utilitzeu WordPress. La recerca de paraules clau i l’optimització de contingut són de molt les parts més importants de SEO.

Contingut SEO en poques paraules:

 • Cerqueu paraules clau de cua llarga (específica) Completar automàticament Google
 • Utilitzeu altres eines de recerca de paraules clau per trobar encara més idees sobre temes
 • Google la vostra paraula clau i analitzar el contingut dels primers resultats
 • Eviteu competir amb el contingut de l’autoritat i els llocs web d’autoritat
 • Afegiu vídeos, infografies o gràfics / taules útils (no només text)
 • Apunta a més de 3.000 paraules (hi ha una frase que “la longitud és força” a SEO)
 • Els títols d’artesania, els títols de SEO i les meta descripcions que els usuaris faran clic
 • Optimitzeu les imatges per a la velocitat i el SEO (aquí us he escrit un extens tutorial)
 • Personalitzeu fragments per augmentar el CTR afegint fragments rics, publiqueu dates, etc
 • Assegureu-vos que el vostre contingut fa un treball millor (que els resultats més importants) en tractar el tema

Si només hi ha un vídeo que heu de veure, és el següent:

9. No orienteu només les paraules clau de “Revisió”

Internet està sobrepoblat amb les revisions d’afiliats.

Les paraules clau àmplies, com ara “SiteGround Review”, són molt competitives i gairebé impossibles de classificar. Ni tan sols vaig poder classificar-me a la primera pàgina per a una paraula clau de cua llarga, com ara “Revisió d’allotjament WordPress WordPress”. Per descomptat, si no hi ha cap ressenya fantàstica i creeu una ressenya sorprenent en forma de publicació al bloc (o vídeo, o tots dos), és possible que tingueu una possibilitat. De vegades, revisar les paraules clau són massa competitives, ja que és el primer que tothom pensa.

Exemples de paraules clau que no revisin:

 • com tallar les ungles de gos (consulteu-les a un tallador d’ungles)
 • com connectar un ordinador portàtil a una televisió (consulteu-los a un cable HDMI)
 • com paddle board (consulteu-les a la placa de pàdel que feu servir)
 • com accelerar el lloc web de wordpress (consulteu-los a hosting ràpid)

10. Eviteu les penalitzacions d’afiliació

Google diu:

“Les nostres Directrius per a administradors web us aconsellen crear llocs web amb contingut original que aporti valor afegit per als usuaris. Això és particularment important per als llocs que participen en programes d’afiliació. ”

Potser penseu que “hi ha massa enllaços d’afiliació” és més perillós, però en realitat ho és contingut prim.

Contingut prim-amb poc valor o sense valor afegit

Per què?

Com que molts afiliats estan tan centrats en vendre coses, s’obliden de crear contingut que ajudi realment a les persones.

Per descomptat, el contingut útil també significa que més gent us enllaçarà, compartirà el vostre contingut, comprarà coses que recomaneu i totes les coses positives que tindrà normalment un lloc web afiliat amb èxit. De fet, ni tan sols heu de considerar-lo un lloc d’afiliats. El meu és un bloc de SEO. El que és teu?

11. Eviteu Google AdSense

En la línia de fons, no funciona bé.

No és personal, ningú no els fa clic i no guanyareu molts diners. Enllaços d’afiliats tot el dia.

12. Escriviu una exempció de responsabilitat d’afiliació

Aquí és el meu:

Renúncia d’afiliació – si us registreu a SiteGround amb el meu enllaç d’afiliació Donaré una bona part sense cap despesa per a vostè. Cada any jo doneu 3 milions de dòlars a les campanyes de GoFundMe (El 2018 era per alimentar als famolencs a Denver, el 2017 va ser a la Creu Roja a l’huracà Harvey). El vostre suport ajuda i agraeixo sincerament. Intento que les meves ressenyes siguin imparcials evidència en la forma de Enquestes a Facebook, tuits, i converses reals. Si no en voleu fer servir, aquí hi ha un enllaç no afiliat a SiteGround. De qualsevol manera crec que realment són un amfitrió estel·lar de WordPress i el vostre lloc funcionarà més ràpid / més fàcil … feu la vostra recerca a grups de Facebook + Twitter i trobareu la majoria de la gent digues el mateix.

Moltes persones també han estat utilitzant Cloudways, Kinsta, i WP Engine. Aquests 3 (i SiteGround) són els preferits aclaparadors dels grups de Facebook relacionats amb WordPress. Cloudways és excel·lent per a la velocitat pura, a partir de 10 dòlars / mes, però el suport de xat no és excel·lent. Kinsta i WP Engine són excel·lents en tot, però comencen per 30 dòlars / mes i 35 dòlars al mes.

Per què hauríeu de tenir-ne un:

 • A la gent li agrada la transparència
 • Les persones recompensaran la transparència mitjançant l’ús de l’enllaç d’afiliació (el donaran a donació a beneficència i l’utilitzaran amb molt de gust; rebo molts comentaris / correus electrònics i ho confirmo)
 • Si teniu una renúncia amb un enllaç d’afiliació, no l’haureu d’omplir al contingut

Comentari d'afiliació

13. Informes sobre la meva renda

Aquí teniu la quantitat que faig amb els meus afiliats. Assumeix que he de demostrar això perquè la gent em cregui, però sé que hi ha tones d’estafes i falsificacions.

Activitat de PayPal (aquí és la meva informe complet d’activitats del 2018) …

Activitat de PayPal

La meva activitat recent amb l’amfitrió de SiteGround:

SiteGround-PayPal-Money

El meu millor mes amb SiteGround:

SiteGround-Affiliate-Sales

Correu electrònic de la Comissió …

Gener-SiteGround-Affiliate-Sales

Es va afiliar al mes al juliol del 2017 🙂

SiteGround-Filial-del-mes

MaxCDN (comprat per StackPath que va retardar el llançament d’un programa d’afiliació), però quan ho van fer vaig començar a fer encara més. Formen part Impacte, un mercat d’afiliació.

Impacte: radi-afiliació-vendes

ShareASale (venda de temes de WordPress i complement de memòria cau de WP Rocket per a WordPress) …

Pagaments per afiliació de compravenda-afiliació

Temes elegants …

Elegant-Temes-Afiliació-Pagaments

Freelancer.com (referint gent al meu desenvolupador que fa projectes de velocitat de llocs web) …

Guanys Freelancer-Afiliats

Hi tinc altres afiliats, però aquests són els principals.

Pensament final: és una inversió a llarg termini

Sincerament, és probable que trigui un parell d’anys a generar uns ingressos passius i sostenibles dels quals realment pugueu viure. Però val la pena totalment. Treballo quan vull, on vull, i tinc temps per fer el que em vulgui. La llibertat és real i us animo a fer el salt.

My-MercedesNo és cap lambo, però vaig comprar un Mercedes c300 amb els ingressos del meu afiliatJo-I-Els-GatsJo i els gats (Valencio a l’esquerra, Sonic a la dreta)Elefant d'EquitacióEl màrqueting d’afiliació m’ofereix temps / diners per viatjar pel món

Si teniu cap tipus de dubte, vull ser molt important per ajudar la gent a començar. Només cal deixar-me un comentari o utilitzar el meu formulari de contacte. No sóc aquí per vendre-vos res, només mostrar-vos el que ha funcionat per a mi i intentar captar més persones en màrqueting d’afiliació, ja que canviava la meva vida.

Preguntes freqüents

&# x1f4b0; Com vaig fer $ 12k / mes amb màrqueting d’afiliació?

Faig un bloc sobre l’optimització de la velocitat del lloc web i recomano allotjar-vos en aquest procés. Els meus lectors aconsegueixen que el seu lloc web es carregui més ràpidament i guanyo diners per la venda. És un guanyar-guanyar.

&# x1f4b0; Com guanyen diners els afiliats amb més èxit?

La majoria d’afiliats guanyen els seus diners mitjançant el programa d’allotjament i el programa d’afiliació d’Amazon. Tanmateix, Amazon va tallar les seves comissions i aquesta gent ara costa molt.

&# x1f4b0; El programa d’afiliació d’Amazon és bo?

No ho recomanaria. Amazon té una llarga història de canviar les tarifes de comissions i escriure contingut que competeix amb els seus propis afiliats (sovint la supera). Ja són una empresa enorme i recomano promocionar empreses que tenen més potencial per créixer.

&# x1f4b0; Quins programes d’afiliació són millors?

SiteGround, Cloudways i SEMrush són alguns dels programes d’afiliació més populars i de major pagament. Bluehost també és popular, però no crec que siguin un bon amfitrió.

&# x1f4b0; Quina és la part més dura del màrqueting d’afiliació?

Obtenir trànsit SEO és la part més difícil. Posar enllaços d’afiliació al vostre bloc és fàcil; el trànsit no! Heu de convertir-vos en un mestre de recerca de paraules clau i SEO a la pàgina. Aprendre a triar les paraules clau adequades i crear contingut impressionant és la base per a més trànsit.

Bona sort 🙂
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector