23 Vtičniki za optimizacijo hitrosti WordPress za pospešitev vašega spletnega mesta v letu 2020 (isti, ki sem jih uporabil za pridobitev 100-odstotne ocene GTmetrix)

Vtičniki za optimizacijo hitrosti WordPress


Potrebujete trden seznam vtičnikov za optimizacijo hitrosti WordPress?

Fant, imam seznam za vas. Vtičniki predpomnilnika, optimizacija slike, leno nalaganje, AMP, predpomnilnik Gravatar, spremljanje časa nalaganja in vtičniki, ki odpravljajo napake Google Font + Analytics v GTmetrix in Pingdom. Na svojih spletnih mestih uporabljam veliko teh vtičnikov za hitrost in imam 100% ocene GTmetrix. Tudi jaz Optimizacija hitrosti WordPress-a za preživljanje, tako da sem precej neumna glede tega.

Priporočam, da zaženete svoje spletno mesto WordPress GTmetrix (preverite zavihka Hitrost strani in YSlow) ali drugo orodje za testiranje hitrosti, ki ga uporabljate kot merilo. Ko namestite vsak vtičnik, preizkusite svoje rezultate GTmetrix, da vidite, kako vpliva na čas nalaganja strani in na rezultate. Večina vtičnikov ima vsaj 4,5 zvezdico in prepričana sem, da sem opravila svojo raziskavo in testiranje.

ps. Če se pridružite WordPress pospeši Facebook skupino imajo seznam 60 priporočljivih WordPress orodja za pospeševanje in koristne povezave. Sem pa vsekakor skušal vključiti pomembne tukaj :)

pps. Gostovanje je prvi dejavnik v Vodnik za optimizacijo WordPress-a. Google priporoča odzivni čas strežnika od <200 ms v katero se lahko prijavite PageSpeed ​​vpogled v stran. jaz uporabljam SiteGround kdo je tudi uporablja Yoast, priporoča WordPress, in ocenjeno # 1 in 20+ Facebook anket.

2019-GTmetrix-Poročilo

1. Raketa WP

WP Rocket je bil ocenjen kot 1 vtičnik predpomnilnika v več Facebook anketah in to je tisto, kar uporabljam. To je vrhunski vtičnik za 49 USD, vendar je vreden tega, saj je vaš vtičnik za gostovanje in predpomnilnik ter na splošno top 2 dejavniki hitrosti. To je tudi najpreprostejši vtičnik za predpomnilnik, ki ga lahko konfigurirate in se pogosto posodablja z novimi funkcijami. Uporabljate bi samo 1 vtičnik predpomnilnika, vendar je najbolje, da poskusite vsaj 2-3 (tiste, ki sem jih navedel), da vidite, kateri vam daje najboljše rezultate / rezultate v Pingdom / GTmetrix.

Anketa o najboljšem vtičniku za predpomnilnik 2016

Anketa o predpomnilniku za predpomnilnik 2019

Swift proti WP raketi

Anketa 2016 za predpomnilnike predpomnilnika

Anketa za najboljše predpomnilnike 2018

wp raketa vs w3 totla cache

Pri večini drugih vtičnikov predpomnilnika bi morali, ko prej dobite te funkcije, namestiti približno 7 dodatnih vtičnikov Raketa WP ima vse vgrajene, kar zmanjšuje število vtičnikov na vašem spletnem mestu. Če ste podobni meni, želite uporabiti samo 1 vtičnik, sicer boste morali raziskati, katere funkcije so priložene predpomnilnikom, in jih namestiti, če jih ne podpira.

WP-Rocket-značilnosti

Če se odločite za nakup rakete WP, bi bil zahvalan, če bi uporabili mojo partnerska povezava. Dober del denarja podarim za kampanje GoFundeMe – leta 2018 je 3000 hranjenih brezdomcev v Denverju odšlo 3000 dolarjev. In leta 2017 je 3000 ameriških dolarjev odšlo ameriškemu Rdečemu križu pri orkanu Harvey. Vaša podpora pomaga in resnično cenim. Hvala vam :)

Moja vadnica WP Rocket vam prikazuje, kako konfigurirati nastavitve z Cloudflare + StackPath. Nenehno posodabljam najnovejše različice in referenčne WP Rocket’s dokumentacijo. To lahko določi TON elementov v GTmetrixu in je verjetno drugi največji faktor hitrosti zunaj gostovanja.

Podobni vtičniki

Oglejte si moj Vodnik za konfiguracijo raket WP

2. WP najhitrejši predpomnilnik

Je najvišje ocenjen vtičnik BREZPLAČNI predpomnilnik in ga je enostavno enostavno konfigurirati. Moja vadnica za najhitrejši predpomnilnik WP vam prikazuje, kako konfigurirati zavihke in jih integrirati z Cloudflare + StackPath, vendar je tu prvi zavihek (spodaj). Za razliko od WP Rocket ta vtičnik nima možnosti za leno nalaganje slik / videoposnetkov, čiščenje baze podatkov in druge možnosti. Torej boste morali uporabiti WP-Optimizirajte in Lazy Load for Videos vtičniki, če želite tudi te funkcije (priporočljivo).

WP-Najhitrejše nastavitve predpomnilnika

Oglejte si moj vodnik za najhitrejšo konfiguracijo predpomnilnika WP

3. WP-Optimizirajte

Odstrani smeti, neželeno pošto, popravke objav, prehodne, in druge neželene datoteke, shranjene v vaši zbirki podatkov, ki po kopičenju lahko upočasnijo tako vaše WordPress spletno mesto kot skrbniško ploščo. To bi izvajal vsakih nekaj tednov (tako WP-Optimize kot WP Rocket imata možnost načrtovanja čiščenja baze podatkov). Če uporabljate WP Rocket, tega vtičnika NE potrebujete, ker ima WP Rocket v nastavitvah baze podatkov to možnost. Če uporabljate drug vtičnik za predpomnilnik, uporabite WP-Optimize.

WP-Optimizirajte čisto bazo podatkov

Navodila

 • Varnostno kopirajte bazo podatkov!
 • Namestite vtičnik
 • Pojdite na zavihek WP-Optimize
 • Zaženite vtičnik kot privzete nastavitve, vendar počistite polje »Neodobreni komentarji«

Če uporabljate WP Rocket, ne potrebujete optimizacije WP (WP Rocket ima to na zavihku »baza podatkov«):

WP-Rocket-Database-Settings

Podobni vtičniki:

4. Kratek pik

Slike brez izgube stisnejo, kar popravlja optimizirane predmete slik v GTmetrix. Imam popoln priročnik za optimizacijo slike (dejansko je 20 načinov), vendar so glavni stiskanje brez izgub, služijo pomanjšane slike (spreminjanje velikosti na prave dimenzije) in določite dimenzije slike (nastavitev širine / višine v HTML-ju ali CSS-ju slik). ShortPixel, Predstavljajte si, Smash, Kraken, in EWWW vsi v bistvu delajo isto stvar. Uporabiti morate samo en vtičnik za optimizacijo slike.

Lastnosti

 • Stiskanje slike brez izgube
 • Velikost velikosti slik
 • Odstranite podatke EXIF

Stiskanje slik brez izgube

Navodila

 1. Prijavite se Kratek pik
 2. Namestite Vtičnik ShortPixel
 3. Pozvani boste s spodnjimi navodili:
 4. Vnesite svoj ključ API iz računa ShortPixel
 5. Nastavite stopnjo stiskanja
 6. Večje optimiziranje vseh slik na vašem spletnem mestu (to je freemium model)

Nastavitve ShortPixel

5. Počisti

To je nujno potreben vtičnik za hitrost, ki onemogoči nepotrebne funkcije v jedru WordPress, ki lahko porabijo CPU. Pomaga tudi odstrani poizvedbene nize (čeprav je najboljša rešitev za uporabo lahkih vtičnikov), naloži pisave asinhrono, lokalno gosti svojo sledilno kodo za Google Analytics, omeji število popravkov objav, onemogoči samodejno shranjevanje in druge hitrostne funkcije.

Počistite nastavitve zmogljivosti

Omogoča onemogočanje:

 • Revizije
 • Samodejno shranjevanje
 • Emojis
 • Gravatarji
 • Google zemljevidi
 • Oznaka RSD (resnično preprosto odkritje)
 • Oznaka o ožji povezavi
 • WordPress API iz glave
 • Oznaka Windows Live Writer
 • Oznaka Generator WordPress
 • Pingbacks + povratne poti
 • RSS
 • XML-RPC
 • WooCommerce skripte
 • WooCommerce pregledi
 • Fragmenti košarice Woocommerce

Komentarje lahko po 20 komentarjih tudi poganja, ali pa jih po 28 dneh onemogoči.

6. Čiščenje premoženja

Selektivno onemogočite vtičnike za nalaganje na določenih straneh / objavah. To lahko zmanjša število zahtev in izboljša čas nalaganja. Najpogostejši primer je nalaganje vtičnika za obrazec za stike samo na straneh, ki dejansko imajo kontaktni obrazec. Toda to lahko storite s številnimi vtičniki.

Primeri:

 • Onemogočanje drsnika vtičnik na straneh, na katerih ne uporabljajo drsnikov
 • Onemogočanje vtičnika za bogate delčke na straneh, na katerih se ne uporabljajo obogateni delčki
 • Onemogočanje vtičnika za obrazec za stike na straneh, ki nimajo obrazca za stik
 • Onemogočanje vtičnika za upravljanje partnerskih povezav na straneh, ki ne uporabljajo povezav af
 • Onemogočanje vtičnika za skupno rabo na vseh straneh (ker je običajno za objave na spletnem dnevniku)

Podobni vtičniki

7. WP YouTube Lyte

Leni naložijo videoposnetke z vstavitvijo odzivnega “Lite YouTube Embeds”, ki “debel” predvajalnik YouTube pokliče samo, ko kliknete gumb za predvajanje. FAR traja najdlje časa za nalaganje videoposnetkov. Samo zato, da vam predstavim, ima moj W3 Total Cache lestvico samo 2 videoposnetka, ko pa jih leno naložim, se je čas nalaganja posta objavil od 5s do 1,5s. Ima enako funkcijo kot lahki video vdelavi.

Podobni vtičniki

Če uporabljate WP Rocket, imajo to funkcijo v nastavitvah »media«:

WP-Rocket-Lazy-Load

8. Nadzor srčnega utripa

API za srčni utrip WordPress porablja vire tako, da vam v realnem času pošilja obvestila o vtičnikih, ko drugi uporabniki urejajo objavo in podobno. 99% ljudi bi ga moralo onesposobiti.

Heartbeat-Control-Vtičnik

9. Pred * namigi za vire za stranke

To omogoča prednameščanje, predhodno upodabljanje, vnaprejšnje povezovanje, prednaložitev in prednalaganje. Če na svojem spletnem mestu uporabljate zunanje vire, to brskalnikom pomaga, da jih predvidijo in naložijo hitreje.

WP Rocket ima možnost predhodnega prikazovanja DNS, nima pa ga za predhodno povezavo, medtem ko ta vtičnik to počne. Razlika med prednastavitvijo DNS in predpovezavo je prednastavitev omogoča le iskanje DNS, medtem ko predhodna povezava poišče DNS, pogajanja o TLS in tudi stiskanje TCP.

10. OMGF | Lokalno gostite Google Pisave

OMGF lahko odpravi napake Google Font v GTmetrix, Pingdom in PageSpeed ​​Insights. Na vaše spletno mesto bo prenesel vse Googlove pisave (s pomočjo API-ja za pomoč pri Googlovih pisavah) in zanjo ustvaril tabelo sloga. Nato boste morali odstraniti vse zahteve do zunanjih virov pisave.

Google-fontovi-GTmetrix

Kako izgleda:

CAOS-for-Webfonts

Namig: če uporabljate zunanje pisave, bodite minimalni glede na število pisav (in uteži pisave), ki jih izberete. Če iz nekega razloga ta vtičnik ne odpravi napak, imam vodnik za lokalno gostovanje Google Fontov.

Podobni vtičniki

11. CAOS | Lokalno gostite Google Analytics

Vztrajajte brokerja, ki predvaja Google Analytics

CAOS popravi vzvod predpomnilnika brskalnika element v GTMetrix, tako da lokalno gostite Google Analytics. Preprosto namestite vtičnik, vnesite ID sledenja in CAOS bo kode za sledenje dodal v glavo (ali nogo). CAOS je združljiv tudi z Monster Insights in ima druge možnosti.

To lahko storijo tudi WP Rocket, Swift Performance in WP Disable (uporabiti morate le enega).

12. CDN Enabler

CDN Enabler vam pomaga nastaviti CDN (omrežje za pošiljanje vsebin). To ne deluje z Cloudflare (ki zahteva spreminjanje strežnikov imen), medtem ko je omogočevalec CDN namenjen posebej za StackPath, KeyCDN in druge CDN, ki zagotavljajo CDN URL. Najprej se prijavite za CDN (uporabljam StackPath) nato vnesite svoj CDN URL v vtičnik CDN Enabler. Glej navodila spodaj:

Korak 1: Prijavite se za CDN (uporabljam StackPath, ki ima 34 podatkovnih centrov) in ustvarite spletno mesto CDN.

2. korak: Zgrabite svoj CDN URL:

StackPath-CDN-URL

3. korak: Vnesite svoj CDN URL v program za omogočanje CDN in konfigurirajte nastavitve:

CDN-Enabler-Plugin-Settings

13. Perfmatri

Perfmatters je razvil Kinsta in je podoben Clearfy in Asset Cleanup. Omogoča vam onemogočanje nepotrebnih funkcij, vključno s fragmenti, skripti in slogi vozička WooCommerce. Vtičnike lahko tudi selektivno onemogočite. Cene se začnejo pri 24,95 USD / leto za eno posamezno spletno mesto, vendar sem ugriznil kroglo in vesel sem, da sem to storil, saj jo še naprej uporabljam na svojem spletnem mestu. Tukaj je vse, kar je Lastnosti.

perfmatters lastnosti

14. Harry’s Gravatar Cache

Če imate veliko pripomb na objave, lahko Gravatars absolutno uniči čas nalaganja in poročila GTmetrix. Ta vtičnik lahko uporabite za predpomni slike Gravatarja. Druga možnost je, da Gravatars popolnoma onemogočite (čeprav to prepreči, da bi se fotografije prikazovale) in vaš oddelek za komentarje bo videti dolgočasen. Vendar gre za obračun med Gravatarji ali vašimi obremenitvenimi časi.

Cache-Gravatar-slike

Podobni vtičniki

15. Določite dimenzije slike

Določitev-slike-dimenzije

Določite, da so dimenzije slike enake element v GTmetrix in druga orodja za hitrost, kar pomeni, da morate HTML-ju ali CSS-ju slike dodati širino / višino. Ta vtičnik samodejno doda širino / višino slikam, ki trenutno nimajo enega niza. Kolikor vem, ne določa dimenzij za slike, ki se nahajajo v ustvarjalcih strani, gradnikih ali drugih območjih zunaj vizualnega urejevalnika.

16. Samodejno optimizirajte

Samodejno optimizirajte

Optimizira HTML, CSS, in JavaScript. Ne potrebujete samodejnega prilagajanja, razen če gostujete v GoDaddy, WP Engine ali katerem koli gostitelju, ki črni seznami predpomni predpomnilnike, saj WP Rocket in večina vtičnikov predpomnilnika optimizirajo kodo za vas. Toda čeprav je vgrajeno predpomnjenje GoDaddy in WP Engine morda v redu, HTML / CSS / JS ne optimizira. Tu se začne samodejno optimizirati.

Autoptimize-Main-Settings

17. AMP za WP

Pospešene mobilne strani je Googlov projekt, ki omogoča hitrejše nalaganje strani za mobilne naprave. Poleg odrezkov za mobilne naprave doda žig »AMP«. Ta vtičnik bo spremenil postavitev / oblikovanje vaših mobilnih strani, zato ne pozabite v celoti prilagoditi nastavitev. Če ga iz nekega razloga ne marate, ga izbrišite in vrnil se bo nazaj na vaš stari dizajn. Uporabite lahko tudi Lepilo za Yoast & AMP vtičnik da prilagodite barvo besedila, barvo povezave, barvo miške in druge elemente svojih mobilnih strani.

Opozorilo: AMP lahko včasih zmanjša konverzije mobilnih naprav. Preberi Kinstajeva študija o tem, kako se je njihova konverzija znižala za 59% pri uporabi AMP. Končno sem se odločil proti temu.

AMP-strani

Ta vtičnik ima na voljo številne nastavitve za prilagajanje strani AMP:

Pospeške-mobilne strani-vtičniki-nastavitve

Navodila

 • Namestite vtičnik
 • Prilagodite, katera vsebina želite strani AMP (strani, objave itd.)
 • Namestite Lepilo za vtičnik Yoast SEO AMP če uporabljate Yoast (prilagodi dizajn)
 • Dodajte / amp / na katero koli stran na vašem spletnem mestu, da vidite, kako izgleda in se prepričajte, da deluje
 • Pojdite v Nastavitve Yoast → AMP, če želite spremeniti svoj dizajn in omogočiti vrste objav po meri
 • Počakajte, da Google ponovno razsodi vaše spletno mesto in dodate znak AMP v rezultate iskanja v mobilnih napravah
 • Obiščite odsek za pospešene mobilne strani v Google Search Console da vidite napake

18. Monitor poizvedb

Poiščite svoje najpočasnejše vtičnike, poizvedbe, skripte in druge elemente, ki trajajo najdlje.

Poizvedba Monitor počasi vtičniki

P3 Profiler včasih je bil odličen pri iskanju počasnih vtičnikov, vendar se že leta ne posodablja. Nadzornik poizvedb je alternativa. Druga možnost je zagnati svoje spletno mesto GTmetrix in uporabite zavihek Slap. Prav tako lahko preverite ta seznam visokih vtičnikov CPU-ja.

Počasen vtičnik WordPress

19. GTMetrix za WordPress

Vtičnik GTmetrix WordPress spremlja čas nalaganja in hitrosti strani + ocene YSlow, nato vam pošlje poročilo neposredno na nadzorno ploščo WordPress ali prek načrtovanih poročil po e-pošti..

GTmetrix-WordPress-Dashboard-Widget

GTmetrix-Scheduled-WordPress-Poročila

GTmetrix-Scheduled-Reports

20. Prikaži različico PHP

Prikaz PHP različice vam preprosto pokaže, kateri Različica PHP tečeš.

Zaslon-PHP

Višje različice omogočajo, da se vaše spletno mesto zažene veliko hitreje …

WordPress PHP Hitrost

Lahko nadgradite na nove različice v vašem hosting cPanel …

SiteGround PHP 7.3

21. Preverjevalec združljivosti PHP

Preverjevalec združljivosti PHP pregleda vaše vtičnike in se prepriča, da so združljivi z novimi različicami PHP-a. Nekateri vtičniki WordPress se ne posodabljajo pogosto ali so kodirani dobro. Če to predhodno izvajate, lahko preprečite napake (na primer, da se vaše spletno mesto zlomi) zaradi nezdružljivih vtičnikov.

Preverjevalec združljivosti PHP

22. Preverjanje zmogljivosti gostovanja WP

Prikaže splošno uspešnost gostovanja in ali vaša tehnologija (PHP, MySQL, WordPress različice) deluje počasi, v tem primeru jo je treba posodobiti. Pokaže tudi vaše najpočasnejše strani.

Gostovanje-PHP-odziv strežnika

Hitrost nalaganja brskalnika

Čas odziva spletnega strežnika

Tehnološka raven

Bytecheck.com in GTmetrix pokažeta tudi vaš TTFB (čas do prve bajte) na zavihku Slap…

TTFB Check

GTmetrix TTFB

Kul trik: ena edina stvar PageSpeed ​​vpogled v stran je dobro za preverjanje odzivni časi strežnika. Google pravi, da bi moral biti manjši od 200 ms. Če ne, je vaš strežnik (gostovanje) počasen.

Zmanjšajte čas odziva strežnika na manj kot 200 ms

23. Boljše iskanje Zamenjaj

Če vidite zmanjšati preusmeritve v poročilu GTmetrix to lahko pomeni, da ste spremenili www ali https različico svojega spletnega mesta, vendar niste spremenili svojih povezav, da bi ustrezale novi različici …

Zmanjšaj-preusmeri

Namesto da ročno popravite vse povezave, uporabite vtičnik Better Search And Replace, da jih posodobite v velikem obsegu. Lahko je koristno tudi za popravljanje prekinjenih povezav ali celo posodabljanje povezav / slik, ki se pojavljajo na več straneh / objavah. Z boljšim iskanjem lahko nadomestite čas.

Boljše iskanje zamenjaj - WWW različice

Druga pomembna orodja / vire

SiteGround je uporablja Yoast, sebe in priporoča WordPress. So skoraj 1 v skoraj vseh Anketa na Facebooku in dajo večini ljudi pomen izboljšave časa nalaganja še posebej, če so uporabljali osrednje gostitelje: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-Mi smo ravno prešli na spletno mesto

Uporabljam njihove pol-namenski načrt GoGeek ki prihaja s 4x več strežniški viri kot skupno gostovanje. Kliknite moje strani in si oglejte, kako hitro se nalagajo, poglejte moje poročilo GTmetrix ali pa si oglejte osebe, ki jih migriral in objavljeno novi časi nalaganja. Tudi oni brezplačne migracije.

DigitalOcean on Cloudways in Kinsta so tudi dobri in se začnejo pri 10 USD na mesec in 30 USD na mesec. Cloudways je bolj za razvijalce, ki ne potrebujejo cPanela, gostovanja po e-pošti ali podpore, ki jo dobite s SiteGround. Kinsta je v bistvu WP Engine včasih je bilo (drago, vendar super). Celoten moj blog je v osnovi namenjen temu, da pomagam ljudem, da se njihovo spletno mesto hitreje naloži. Ne priporočam gostovanja v višini 2 USD / mesec, ker je večina ljudi obžalovanje pri upravljanju spletnega mesta.

Kako preveriti, ali je vaše gostovanje počasno
Zaženite svoje spletno mesto skozi Google PageSpeed ​​vpogled v stran da vidim, če zmanjšati odzivni čas strežnika je v vašem poročilu. Google priporoča mora biti <200 ms. Vse, kar traja več kot 1 sekundo, ni dobro. Preverite lahko tudi svoj TTFB (čas do prve bajte) na zavihku GTmetrix’s Timings ali bytecheck.com.

Zmanjšajte čas odziva strežnika

2019 Hosting anketa

2017-WordPress-gostovanje-FB-anketa

Priporočila Elementor Gostovanje

Julij 2019 Priporočilo za gostovanje

WordPress-gostitelj-anketa-avgust 2018

Skupno gostovanje-anketa-2017

2019-gostovanje-anketa

Go-to-gostovanje-podjetje

WordPress-gostovanje-anketa-2017

Anketa z upravljanjem gostovanja

WooCommerce-gostovanje-FB-anketa

2016-Spletno gostovanje-anketa

Anketa, ki je najboljša za WordPress-gostovanje-ponudnik

Najboljše spletno gostovanje-2019-anketa

WP prijazno gostovanje

2016-WordPress-gostovanje-FB-anketa

Najljubše gostovanje za Elementor

2018 Priporočila za gostovanje

Upravljavec-WordPress-gostovanje-anketa-2017

2019-gostitelji-anketa-1

Gostovanje-anketa-za-hitrost

WordPress-gostovanje-anketa-junij-1

Priporočilo SiteGround

Anketa 2014-Managed-WordPress-hosting-FB-anketa

Najboljše spletno gostovanje-ponudnik anketa

Gostovanje-anketa-februar 2019

Gostovanje-priporočila-anketa

Bluehost proti SiteGround

Anketa spletnega gostitelja WordPress

SiteGround priporoča WordPress:

SiteGround-priporočljivo-WordPress-gostitelj

In mimo Ivica ki vodi WordPress pospeši Facebook skupino s 16.000+ člani.

WordPress-Speed-Up Priporočena orodja

Nekaj ​​niti:

Godaddy na SiteGround migracije

EIG-to-SiteGround

SiteGround-Migration

SiteGround ima 3 načrti:

SiteGround-gostovanje

Višji načrti vključujejo več strežniški viri (Faktor # 1 v priročniku za optimizacijo WordPress-a). Tukaj je celoten primerjalni grafikon, vendar vam GrowBig daje približno 2x več strežniških virov kot StartUp, GoGeek pa je pol-namensko gostovanje kar vam daje še več. GrowBig in novejše različice so brezplačne selitve, urejanja, naprednega predpomnjenja in zmožnosti gostovanja več spletnih mest. GoGeek ima prednostno podporo. Njihovo gostovanje v oblaku je precej skok cen pri 80 USD / mesec.

To lahko vidite na njihovih stran z značilnostmi:

Primerjava SiteGround-Server-Resursov

SiteGround uporabljam zato, ker:

 1. Moja GTmetrix + Pingdom poročila govorijo sama zase
 2. Moje strani se takoj naložijo (po želji kliknite jih)
 3. Hitro hitrostna tehnologija (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Priporočil Yoast, WordPress, Ivica iz WordPress pospeši
 5. prost Šifriraj SSL, enostaven za uporabo cPanel, in funkcije za e-trgovina
 6. Podpora za WordPress je nepremagljiv tudi brez prednostne podpore GoGeeka
 7. GrowBig prihaja z urejanjem, več prostora za shranjevanje in več strežniških virov (pomaknite se navzdol do “dodelimo potrebne vire” in se pomaknite miškin kazalec nad strežnik zavihek)
 8. GoGeek prihaja s še več strežniškimi viri, shrambo, prednostno podporo
 9. Proste migracije, migratorski vtičnik, in a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 10. Številne pohvale naprej Reddit, Facebookovi pogovori, Twitter, TrustPilot
 11. Tone pohvale na Facebooku: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Veliko ljudi je že preselilo in rezultate objavilo na Twitterju: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Izjava o prepovedi partnerstva – če se prijavite na SiteGround z mojo partnerska povezava Dober kos vam bom podaril brez stroškov. Vsako leto sem donirajte $ 3k za kampanje GoFundMe (2018 je bilo treba nahraniti lačne v Denverju, 2017 pa Rdečemu križu pri orkanu Harvey). Vaša podpora pomaga in resnično cenim. Trudim se, da so moje ocene nepristranske in podprte dokazi v obliki Ankete na Facebooku, tweets, in pravi pogovori. Če ga ne želite uporabljati, je tukaj nečlanska povezava v SiteGround. Kakor koli že, resnično verjamem, da so zvezdni gostitelji WordPress-a in vaše spletno mesto bo delovalo hitreje / bolj gladko… naredite svoje raziskave na Facebook skupinah + Twitter in našli boste večino ljudi reci isto.

Ljudje se običajno selijo, ker je njihovo hitrostna tehnologija lahko skrajšate čas nalaganja na pol:

Preklop na SiteGround

Migracije časa nalaganja SiteGround

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator na spletno mesto

SiteGround GTmetrix

Vpogled v Googlove spletne strani SiteGround

100 popoln rezultat na spletnem mestu

SiteGround Genesis

Hitrost, ki jo zagotavlja SiteGround

Poročilo GTmetrix SiteGround

Skrajšani časi obremenitve s SiteGround

Novi časi odzivanja na spletnem mestu

HostGator na spletno selitev v zemljo

Časi odziva SiteGround na Joomli

Preklopi na gostovanje spletnega mesta

SiteGround Rocket Zamislite Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​vpogled v stran

SiteGround On Joomla

Skrajšani časi obremenitve SiteGround

SiteGround Hitro gostovanje

Novi rezultati Pingdom na spletnem mestu SiteGround

Nov čas odziva na spletnem mestu

Izboljšanje časa odzivnosti SiteGround

Pridobite gostovanje od SiteGround

Cloudflare – brezplačna storitev CDN in hitrost / varnost, ki zrcali vaše spletno mesto (in izčrpa vire) 200+ podatkovnih centrov. Integrira se z večino vtičnikov predpomnilnika z možnostjo agresivnejših sprememb, Tračnica, in hotlinking. Vse moje vadnice za vtičnike predpomnilnika vključujejo navodila za nastavitev Cloudflare in ne pozabite, da jih nastavite pravila strani za svojega WordPress administratorja.

StackPath – plačan CDN, ki doda 30+ dodatnih podatkovnih centrov po vsem svetu (več podatkovnih centrov = hitrejša dobava vsebine), zmanjšanje razdalje med vašim spletnim mestom / obiskovalci – a priporočilo v priročniku za optimizacijo WordPress-a. 10 USD na mesec z brezplačnim 30-dnevnim preskusom.

Pingdom – najbolj natančno orodje za merjenje časov obremenitve po WP Rocket, čeprav ima GTmetrix boljša priporočila za dejansko optimizacijo spletnega mesta, po mojem skromnem mnenju.

GTmetrix – dobro za prepoznavanje slik, ki jih je treba optimizirati s tremi metodami: prikazovanje pomanjšanih slik (spreminjanje velikosti), določitev dimenzij slik v HTML / CSS in optimizacija slik (stiskanje brez izgub). GTmetrix je pred kratkim prešel na popolnoma naloženo meritev časa kar kaže daljši čas nalaganja kot prej. Njihov jeziček za slap meri posamezne elemente za počasno nalaganje, in če je vaš čas do prve bajte je dolg, kar pomeni, da je vaše gostovanje počasno.

Google PageSpeed ​​vpogled v stran – večina priporočil lahko prezremo vendar je dobro za merjenje odzivni čas strežnika ki Google priporoča <200 ms ali pa je vaše gostovanje počasno.

Seznam slabih botov .htaccess – obširen seznam neželenih sporočil, ki ob blokiranju z nalaganjem v .htaccess lahko znatno zmanjšajo uporabo procesorja. Ugotovite lahko, ali neželena vsebina po vsebini brska po vašem spletnem mestu AWStats (navedeno v Oddelek z orodji Analytics). Konfiguriranje Pravila omejevanja pajkanja Wordfencea bodo tudi pomagali blokirati lažne pajkove Google, neželene vsebine, pretirano pajkanje itd.

Pronaya (My WordPress Optimizer Speed) – lahko najamete moj WordPress optimizator hitrosti na spletnem mestu freelancer.com, s katerim delam 5 let, in optimizirali smo več spletnih mest, da se naložijo za 500% hitreje. Ime mu je Pronaya, on je 40 $ / uro in ima popoln 5/5 zvezdicni pregled z 19 ocenami (samo se prijavite za freelancerjev račun in poiščite uporabnika BDKAMOL). Če menite, da sem dober v optimizaciji hitrosti, je Findya veliko boljši. Sodelujem tudi z Usamo (njegovo uporabniško ime je I333) ki je precej cenejši, a je tudi neverjeten s 4,9 / 5 zvezdicami in 375+ ocenami.

Pogosto zastavljena vprašanja

&# x1f680; Katerih 5 najpomembnejših vtičnikov za hitrost?

WP Rocket, ShortPixel, OMGF, Perfmatters in Autoptimize so naši top 5 vtičniki za optimizacijo hitrosti

&# x1f680; Kateri je najboljši vtičnik za predpomnilnik?

WP Rocket je bil na številnih Facebookovih anketah ocenjen kot 1, saj ima več hitrostnih funkcij kot ostali predpomnilnik, vključno s čiščenjem baze podatkov, nadzorom srčnega utripa, lenobnim nalaganjem in optimizacijo Google Analytics.

&# x1f680; Kateri je najboljši vtičnik za optimizacijo slike?

Uporabljamo ShortPixel, ker izgube kakovosti skorajda ni in še vedno odpravlja optimizirane slikovne elemente v GTmetrix.

&# x1f680; Kateri vtičnik je najboljši za optimizacijo pisav?

OMGF in samodejno optimiziranje ter oboje pri optimizaciji pisav. Perfmatters vam omogoča tudi prednastavljanje in predhodno povezovanje pisav.

&# x1f680; Ali naj dodam AMP?

Po branju članka Kinsta o tem, kako so se njihove konverzije zaradi AMP zmanjšale za približno 50%, smo se odločile, da ne bomo dodali pospešenih mobilnih strani (AMP)..

Navodila za optimizacijo hitrosti programa WordPress – ima 400+ komentarjev z ljudmi, ki pravijo, da je “Moja ocena hitrosti strani na gtmetrixu od 69 do 93” in “to je lahko ena najbolj koristnih objav, kar sem jih kdaj prebrala.” Tone ljudi jih je uporabilo za izboljšanje rezultatov Pingdom / GTmetrix.

Upam, da se vam zdijo ti vtičniki za optimizacijo hitrosti WordPress uporabni! Če imate vprašanja, mi pustite komentar. Ali pa morate preprosto popraviti svoje počasno WordPress spletno mesto, poglejte mojo vadnico zgoraj. Ima več kot 400 komentarjev in mnogim ljudem je pomagalo skrajšati čas nalaganja <1s.

Na zdravje,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map