Kako popraviti spletno mesto s počasnimi elementi: 16 optimizacij, ki so mi pomagale pridobiti 100-odstotno hitrost strani in trenutni čas nalaganja na mojem spletnem mestu

Elementor pravi, da so WordPress najhitrejši ustvarjalec strani.


Torej, kaj povzroča počasi nalaganje spletnega mesta?

Običajno je nekaj preprostih popravkov, ki lahko znatno izboljšajo čas nalaganja in rezultate GTmetrix. Elementor pravi najpogostejši razlogi za počasno WordPress spletno mesto so strežniki, mediji, zunanji skripti (npr. Google Fonts), vtičniki, brez CDN in uporaba povprečnega vtičnika predpomnilnika. Vendar ne navajajo veliko podrobnosti na seznam navodil po korakih.

Zato sem napisal to vadnico.

Spoznali boste, kako popraviti svoje počasno spletno mesto Elementor, tako da upoštevate ključna priporočila iz vodiča za optimizacijo WordPress-a in priporočila Elementor-ja. Priskrbel vam bom posnetke zaslona, ​​podrobna navodila in odgovoril na vse komentarje, če še vedno potrebujete pomoč. Na domači strani mi je uspelo pridobiti 100% ocene GTmetrix. Tudi objave s 100+ slikami in 400+ komentarji (velikost strani 5 MB in 170 zahtevkov) se še vedno nalagajo približno <2s. Ja, jaz sem nergač za WordPress :)

Elementor Optimizacija hitrosti

1. Nadgradnja na PHP 7.4

Številna gostiteljska podjetja so že izdala PHP 7.4.

Nadgradnja različic PHP je eden najlažjih načinov za pospešitev spletnega mesta Elementor. Kinsta Merila PHP prikazuje, kako lahko višje PHP verzije delujejo 2-3x hitreje. Elementor tudi priporoča višje različice PHP in povečanje omejitve pomnilnika na 256 MB (glej naslednji korak).

Najprej preverite svojo trenutno različico PHP pod Elementor > Informacije o sistemu.

Elementor PHP različica

Nato se prijavite v svoj račun gostovanja, poiščite upravitelja različic PHP (ali podobno) in izberite višjo različico PHP. Prav tako je dobro, da predhodno vzamete varnostno kopijo. V nasprotnem primeru je to to!

Kinsta PHP 7.4

Pomembno: preverite, ali so vtičniki združljivi z višjimi različicami PHP-ja. Uporabljal sem WP Rich Snippets (ki se ne vzdržuje več), vendar ni bil združljiv s PHP 7.2+ ali več, zato sem vtičnik izbrisal in našel zamenjavo. Vzdrževanja ne vzdrževanih vtičnikov ni vredno.

2. Povečajte omejitev pomnilnika na 256 MB

Ponovno preverite omejitev pomnilnika v Elementorju > Informacije o sistemu.

Tako Elementor, WordPress in WooCommerce priporočite omejitev 256 MB pomnilnika.

Omejitev pomnilnika elementa ali

Omejitev pomnilnika običajno lahko spremenite v svojem računu za gostovanje:

Omejitev pomnilnika

V nasprotnem primeru dodajte to kodo function.php.

definiraj („WP_MEMORY_LIMIT“, „256M“);

3. Uporabite samostojne pisave

Če Google Fontovi razširijo vaše poročilo GTmetrix, poskusite gostovati pisave lokalno.

Če imate Elementor Pro, uporabljali boste pisave po meri (najdemo jih v nastavitvah).

Tukaj je Vadnica za YouTube.

Elementi pisave po meri

Nimate Elementor Pro?

Številni vtičniki lahko pomagajo pri optimizaciji Googlovih pisav: WP Rocket, Samodejno optimiziranje, Samostojno gostujoče pisave, OMGF in Čiščenje sredstev. Če ti ne želite uporabiti vtičnik, sledite tem navodilom.

Korak 1: Potrdite, da pisave upočasnijo vaše spletno mesto Elementor v GTmetrix.

Google Fonts GTmetrix

2. korak: Prenesite svoje pisave neposredno s spletnega mesta Google Fonts. Prenesite samo pisave in uteži pisave, ki jih nujno potrebujete (več pisav in uteži lahko pomeni tudi več zahtev).

3. korak: Uporabite orodje, kot je Transfonter da jih pretvorite v datoteke spletnih pisav.

Transfonter-Google-pretvorba pisav

4. korak: Naložite nove datoteke spletnih pisav v WordPress in jih dodajte v svoj CSS.

5. korak: Preizkusite pisave, dodajte privzeto napako in vedno imejte nadomestne pisave.

4. Optimizirajte zahteve tretjih oseb

Tako kot so Google Fontovi zahteva tretje osebe, tako tudi AdSense, Analytics, Google Maps, Upravitelj oznak, vgrajeni videoposnetki in celo Gravatarji ali vtičniki za skupno rabo v družabnih omrežjih lahko povzročijo zahteve tretjih oseb.

Tudi te morate optimizirati.

Zunanji skripti

Nekatere zahteve tretjih strank je enostavno optimizirati:

WP Rocket ima zavihek Dodatki, ki lahko pomaga lokalno analitiko in dodajte predpomnilnik brskalnika v Facebook Pixel. Nastavitve za medije WP Rocket vam omogočajo leno nalaganje videoposnetkov, medtem ko vdelani okvir zamenjate s predogledno sliko. Če vdelate objave iz družbenih medijev, poskusite narediti posnetek zaslona in namesto tega uporabiti sliko. Pogojno nalaganje Disqusa, odlaganje JavaScript v nastavitvah predpomnilnika predpomnilnika in selektivno onemogočanje skriptov / vtičnikov v programu Čiščenje sredstev lahko pomagajo optimizirati skripte.

Lokalna analitika raket WP

Drugih zahtev tretjih strank ni tako enostavno optimizirati:

Google AdSense je lahko morilec GTmetrix. Razen tega, da ga nalagate asinhrono, lahko storite le malo. Prav tako nisem našel rešitve, da se Gravatars hitreje naložijo in preizkusil sem vse vtičnike Gravatar cache (zato jih onemogočim). Google upravitelja oznak se običajno uporablja samo za velika, neoptimizirana spletna mesta Elementor, sicer ponavadi naredi več škode kot koristi.

5. Izogibajte se vtičnikom z visokim procesorjem

Nekateri vtičniki, od katerih bi se morali preprosto izogniti.

Visoki vtičniki za CPU, ki upočasnijo spletna mesta Elementor, so običajno povezani s statistiko, varnostnimi kopijami, deljenjem v družabnih omrežjih, portfelji, klepetom v živo, kontaktnimi obrazci, drsniki, JetPack in katerim koli vtičnikom, ki je stalno potreben za “delo” na vašem spletnem mestu (pomislite, da je prekinjena povezava Tekoče preglede Checkerja).

 1. Dodaj to
 2. AdSense Spremljanje goljufij s kliki
 3. Koledar dogodkov vse v enem
 4. Rezervni prijatelj
 5. Beaver Builder
 6. Boljše WordPress Google XML Sitemaps
 7. Preverjanje prekinjene povezave (uporabite preverjanje dr. Povezave)
 8. Stalni stik za WordPress
 9. Kontaktni obrazec 7
 10. Kontekstualno povezane objave
 11. Digi Auto Links
 12. Disqusov sistem komentarjev
 13. Divi Builder
 14. Osnovna mreža
 15. Oglejte si celoten seznam 65 počasnih vtičnikov

Če imate počasen vtičnik, ga lahko izbrišete in poiščete zamenjavo, na določenih straneh selektivno onemogočite vtičnik (naslednji korak) ali ga nadaljujete z uporabo in imate počasno spletno mesto Elementor.

6. Selektivno onemogoči neuporabljene vtičnike

Asset CleanUp in Perfmatters so odlični selektivno onemogočanje vtičnikov, skripte in sloge.

Najpogostejši primer je le vstavljanje vtičnika za kontaktni obrazec na stran s stiki in onemogočanje povsod drugje. Ali ste že razmišljali, da na svojih straneh onemogočite svoj vtičnik za skupno rabo (ker ga večina ljudi uporablja samo v objavah)? Ali onemogočite drsnik na straneh, na katerih ni drsnikov? S selektivnim onemogočanjem lahko na straneh pošljete manj zahtev HTTP.

Korak 1: Namestite Asset CleanUp ali Perfmatri.

Asset CleanUp vtičnik

2. korak: Uredite stran ali objavo in se pomaknite navzdol, da vidite vse, kar se nalaga na stran.

3. korak: Na strani onemogočite (raztovorite) vtičnike, skripte in sloge. Lahko ga tudi onemogočite po vrsti objave ali pa Asset CleanUp Premium (pa tudi Perfmatters) omogoča uporabo RegEx-a.

Čiščenje sredstev Preveri vse

7. Onemogoči skripte WooCommerce, sloge, delčke vozička

Tako kot ste v prejšnjem koraku selektivno onemogočili vtičnike, lahko z Perfmatters in Asset CleanUp storite isto s skripti, slogi in fragmenti vozička WooCommerce..

Asset CleanUp WooCommerce

Perfmatters vam dejansko omogoča to 1 klik:

perfmatters optimizacija woocommerce

8. Preklopite način nalaganja urejevalnika v element

Elementor pravi:

“Če imate težave z gostovanjem ali strežnikom z uporabo Elementorja, smo vključili preprosto stikalo, ki lahko reši vašo težavo.”

To najdete pod Elementorjem > Nastavitve > Napredno > Nakladnik urejevalnika.

Način nalaženja urejevalnika stikal Elementor

9. Velikost slike spremenite na prave dimenzije

Pri uporabi Elementor je pomembno, da slike prilagodite (spremenite velikost), da ustrezajo njihovim pravilnim dimenzijam.

Vročite pomanjšane slike

V nasprotnem primeru boste v GTmetrixu videli napake pri prikazanih slikah. Če opazite kakršno koli, primite priporočene dimenzije, ki jih ponuja GTmetrix, in spremenite velikost slike na te dimenzije, nato pa zamenjajte sliko. Priporočam, da ustvarite “listo za goljufije slike”, ki prikazuje dimenzije vseh področij vašega spletnega mesta (drsniki, predstavljene slike, slike bloga v polni širini, logotip). Tako lahko pred nalaganjem slike spremenite velikost v pravilne dimenzije.

10. Gostovanje v skupnem jarku in nadgradnja v oblak

Imejte počasen odzivni čas strežnika?

Zaženite svoje spletno mesto s pomočjo Google PageSpeed ​​Insights in se prepričajte, da je <200 ms, kot jih priporoča Google. Vaš strežnik (gostovanje) je # 1 dejavnik v priročniku za optimizacijo WordPress-a.

Ponavadi priporočam SiteGround (deljeno gostovanje), kar je v redu, če imate malo prometa in vtičnikov. Ko pa enkrat gostite v oblaku (npr. Cloudways DigitalOcean), razlika je noč in dan. Selim se iz SiteGround na Cloudways in čas mojega nalaganja sem zmanjšal na polovico. Tudi objave s 100+ slikami in 400+ komentarji (velikost strani 5 MB, 170 zahtevkov) še vedno naložijo manj kot 2 sekundi.

Gostovanje elementov

SiteGround-vs-Cloudways-Cloud-gostovanje

GTmetrix-poročilo-za dolgo objavo

Izkušnje drugih z Cloudways:

Cloudways Response Times

WP motor v oblake

Poročilo DigitalOcean Pingdom

Odzivi časov strežnika Cloudways

Izboljšanje časa nalaganja v oblakih

Cloudways vs WP Engine

Brez naslova

Cloudways Pingdom Load Times

Poročilo o Pingdom oblakov

Namecheap to Cloudways Migration

Migracije Cloudways WooCommerce

Migracije AWS v oblakih Cloudways

Bili so tudi številka 1 na mnogih Facebookovih anketah in so se imeli odlično TrustPilot ocene:

Priporočila gostovanja Facebook

VPS gostovanje v oblaku WooCommerce

Anketa v VPS gostovanju v oblaku

Predlogi za gostovanje v WordPressu

Cloudways-Facebook-Pregled

Cloudways Facebook pregled

Cloudways vs SiteGround

Spodnja črta: skupno gostovanje je v redu, če ne uporabljate WooCommcerce, AdSense, visokih vtičnikov za CPU ali imate dostojen promet. Ko pa imate enega od teh, poglejte v gostovanje v oblaku. Da, pridružena družba sem Cloudways), vendar je veliko drugih ljudi, ki so migrirali in objavili svoje rezultate. Koda OMM25 vam bo prinesel 25% popusta v prvih dveh mesecih gostovanja na Cloudways.

11. Vtičniki brez predpomnilnika v jarkih in raketa WP

Zakaj je WP Rocket običajno # 1 na Facebook anketah?

Ker ima hitrejše funkcije kot večina drugih vtičnikov predpomnilnika (čiščenje baze podatkov, lokalna analitika, kombiniranje Google Fontov, leno nalaganje slik + video posnetkov, integracija CDN + Cloudflare, nadzor srčnega utripa, predpomnjenje WebP, prednastavitev, predpomnjenje brskalnika Facebook Pixel).

Zato WP Rocket daje boljše rezultate + čas nalaganja v GTmetrix in pomeni manj vtičnikov na vašem Elementor spletnem mestu. Vedno je posodobljen z novimi funkcijami in ga vzdržuje zanesljiva ekipa.

Če torej še vedno uporabljate WP Najhitrejši predpomnilnik ali W3 Skupaj predpomnilnik, bi mu res morali dati vrtinec.

Anketa o najboljšem vtičniku za predpomnilnik 2016

Anketa o predpomnilniku za predpomnilnik 2019

Swift proti WP raketi

Anketa o predpomnilniku 2016 za predpomnilnik

Anketa za najboljše predpomnilnike 2018

wp raketa vs w3 totla cache

Videli boste razliko:

WP raketa pred

12. Očistite svojo bazo podatkov

Ali načrtujete tekoče čiščenje baz podatkov?

Ko boste nadaljevali z izdelavo spletnega mesta Elementor, boste zbirali popravke objav, stare tabele baz podatkov iz vtičnikov / tem, ki jih ne uporabljate več, odpadle komentarje in druge neželene datoteke.

Uporabite lahko vtičnike, kot sta WP Rocket in WP-Optimize očistite svojo bazo podatkov WordPress. Prepričajte se, da pregledate vse, kar se izbriše, in predhodno naredite varnostno kopijo.

WP-Optimizirajte čisto bazo podatkov

13. Uporabite CloudN-ov CDN

Uporaba Cloudflareja je brez možganov.

Brezplačno je, ima več kot 200+ podatkovnih centrov in CDN-ji priporoča WordPress.

Logotip Cloudflare

Nekateri gostitelji, kot je SiteGround, omogočajo, da aktivirate Cloudflare na njihovi nadzorni plošči. V nasprotnem primeru se prijavite za brezplačni načrt Cloudflare, prijavite se v registrator domene in spremenite v Cloudflareservers.

Na nadzorni plošči je nekaj nastavitev, ki jih morate upoštevati:

 • Hitrost: omogočite Brotli in Rocket Loader
 • Strgalni ščit: omogočite zaščito s hitro povezavo
 • Požarni zid: blokirajte slabe bote iz poročila o prometu v živo v programu Wordfence
 • Pravila strani: Cloudflare ima veliko pravila strani za hitrost, varnost, združljivost

14. Uporabite lahkotno temo

Čas za zgodbe.

Uporabljal sem temo ThemeForest, ki jo je razvijal razlagalec (tveganje, ki ga prevzamete pri nakupu teme neodvisnega razvijalca, čeprav ima dobre ocene). Imel sem tudi nočne more pri nakupu napihnjenih tem za stranke, zaradi katerih je bilo njihovo spletno mesto WordPress počasno.

Mislim, če ima vse vgrajeno, to toliko lažje, kajne?

Ne! Želite izbrati lahkotno temo, ki je minimalna in je dobro kodirana, nato pa se zanašajte na vtičnike in dodajte le potrebne funkcije. Optimizacija teme je težja od brisanja vtičnika.

Večina vas upa, da uporabljate teme Astra, Flatsome ali StudioPress, ki so glavne, ki jih priporočam.

15. Poiščite ozka grla v GTmetrix

Razen merjenja rezultatov + časov nalaganja lahko v GTmetrixu odkrijete kar nekaj stvari. Ker je vsako spletno mesto Elementor drugačno, želite najti točno tisto, kar upočasnjuje vaše.

Čas za prvi bajt

Čas za prvi bajt

Neoptimizirane slike

Optimizacija slike v GTmetrix

Počasi vtičniki

Počasen vtičnik WordPress

16. Zaključite zadnjih 10% hitrosti s perfmetri

Perfmatri (avtor Kinsta) skrbi za to, kar rad kličem različne optimizacije hitrosti:

perfmatters lastnosti

Nekatere od teh so izjemno koristne; upravitelja skriptov, ki vam omogoča selektivno onemogočanje vtičnikov / skript z določenih strani, spreminjanje intervala samodejnega shranjevanja, omejevanje revizij objav, vnaprej povezovanje in onemogočanje skriptov, slogov in fragmentov WooCommerce WooCommerce. Ko gre za te optimizacije, ne vem nobenega vtičnika, ki bi naredil boljše delo kot Perfmatters.

Kaj pričakujete, to je Kinsta. Seveda je odličen vtičnik.

Pogosto zastavljena vprašanja

&# x1f680; Kateri so najpogostejši razlogi za počasno spletno mesto Elementor?

Če ne uporabljate dobrega vtičnika za predpomnilnik, ne boste optimalno konfigurirali nastavitve predpomnilnika, počasno gostovanje, neoptimizirane slike, uporabo Googlovih pisav in zunanjih skriptov, visoki vtičniki CPU-ja in ne uporaba CDN-ja, so nekateri najpogostejši razlogi za počasno spletno mesto Elementor.

&# x1f680; Kaj lahko storim, da pospešim Elementor?

Uporabite možnost Elementorjeve pisave po meri, da zmanjšate število zahtev iz Google Fonts ali Font Awesome. Prav tako lahko selektivno onemogočite neuporabljene funkcije Elementorja na straneh / objavah s pomočjo vtičnika, kot sta Kinsta Asset CleanUp ali Perfmatters. Ostalo so splošne optimizacije hitrosti, ki nimajo nobene zveze z Elementorjem.

&# x1f680; Kako uporabljate pisave po meri za hitrejše nalaganje?

Za to boste potrebovali račun Elementor Pro. Prenesite datoteke s pisavami (npr. Iz Google Fonts) in jih naložite v razdelek o pisavah po meri Elementor.

&# x1f680; Ali Elementor upočasni mojo spletno stran?

Elementor v mojem poročilu GTmetrix ni povzročil nobenih napak in naj bi bil najhitrejši ustvarjalec strani WordPress. Ne sme močno upočasniti vaše spletne strani, če sploh. Če pa se vam zdi, da, preverite kartico Slap GTmetrix in preverite, kaj resnično povzroča težavo.

&# x1f680; Kakšno gostovanje je priporočljivo za spletna mesta Elementor?

V priljubljeni Facebook skupini Elementor so SiteGround in Cloudways običajno najboljši 2 gostitelji, ki jih ocenjujejo Facebook ankete.

Še vedno imate počasen element Elementor?

To bom rekel: Cloudways in WP Rocket bi morali odpraviti 80% vaših težav. Gostovanje in vaš predpomnilnik vtičnik sta največja dejavnika v vodiču za optimizacijo WordPress-a. Če pa je vaše spletno mesto Elementor še vedno počasi, mi dodajte komentar s svojim poročilom GTmetrix in vesela bom, da si ga ogledujem. Naša ekipa ponuja tudi storitve hitrosti WordPress s pred + po poročanju GTmetrix.

Na zdravje,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map