Kako zmanjšati uporabo CPU-ja v WordPress-u (in se izogniti pridobivanju omejitve pasovne širine + napake CPU-ja, kjer se vaše spletno mesto ustavi)

Na svojem mestu WordPress sem imel resne težave s prekomernimi procesorji CPU-ja.


Vse to pomeni, da moramo zmanjšati količino viri zaužijejo ga visoki vtičniki CPU, slike, wp-cron, baze podatkov, zunanje zahteve (običajno ustvarjene s pomočjo vtičnikov), komentirajo neželeno pošto in preprečijo neželenim botom, da bi poiskal vaše spletno mesto s pomočjo Vtičnik Blackhole For Bad Bots.

Uporabili bomo tudi CDN Cloudflareja in odstranili napihnjenost z WordPress administratorja Počisti in Skrij SEO Bloat, nato preizkusite običajne nastavitve v vtičnikih predpomnilnika, ki pogosto porabijo veliko CPU-ja.

Ko končate, upajte, da bo vaš grafikon CPU videti tako:

Zmanjšajte CPU-Usage-WordPress

Z zmanjšanjem porabe CPE-ja boste strežniku manj obremenili, s čimer boste spletno mesto hitreje pospešili. Gostujoča podjetja želijo, da nadgradite svoj načrt, ki deluje, saj boste dobili več strežniški viri, vendar poskusite te alternative, preden posežete v žep.

Če uporabljate počasno gostovanje EIG ali GoDaddy, bi resno premislil. jaz uporabljam SiteGround kdo je tudi uporablja Yoast, priporoča WordPress, in je bila # 1 na 20+ Facebook anketah. Jaz sem na njih pol-namenski načrt GoGeek in ne samo, da so odzivni časi mojih strežnikov dobro pod 200ms, vendar je moje poročilo o GTmetrixu precej nepremagljivo. Pa tudi bodo selijo vas brezplačno.

Contents

1. Preverite uporabo CPU-ja v AWStats

AWStats
AWStats je vgrajen v večino cPanelov (SiteGround, Bluehost, GoDaddy) v razdelku s statistiko in lahko pomaga ugotoviti vir visokega CPU-ja. Pove, koliko porabijo določeni elementi pasovne širine, vključno z neznanimi roboti, slikami, stranmi, datotekami, prenesenimi datotekami itd..

AWStats vam pomaga najti:

 • Skupna poraba pasovne širine
 • Pajki z veliko pasovno širino
 • IP naslovi z visoko pasovno širino
 • Prenos datotek z visoko pasovno širino
 • Datoteke z visoko pasovno širino (npr. Slike)

Mesečna pasovna širina

Če neznani boti porabljajo CPU, poskusite z blokiranjem neželene pošte Blackhole za slabe bote.

Roboti-pajki-pasovna širina

Če slike porabijo visok CPU, uporabite GTmetrix da bi našli, katere slike je treba optimizirati. Postrezite pomanjšane slike, stisnite jih s ShortPixel, in uporabo Zaščita pred vročo povezavo Cloudflare.

Pasovna širina datoteke

Čas odziva strežnika
Visok CPU lahko povzroči tudi počasen odzivni čas, kar lahko preizkusite Bitcatcha ali PageSpeed ​​vpogled v stran. Google pravi naj bo manj kot 200 ms. Seveda to večinoma nadzira gostovanje.

Poročilo o hitrosti strežnika Bitcatcha

2. Odstranite visoke vtičnike CPU-ja

Ti vtičniki, ki so lačni virov, so ubijalci procesorja.

Visoki vtičniki CPU-ja običajno vključujejo družbeni delež, statistiko, klepet, koledar, ustvarjalce strani, varnostno kopijo in vtičnike, ki izvajajo tekoče skeniranje / procese ali se večkrat prikazujejo v poročilu GTmetrix.

 1. Dodaj to
 2. AdSense Spremljanje goljufij s kliki
 3. Koledar dogodkov vse v enem
 4. Rezervni prijatelj
 5. Beaver Builder
 6. Boljše WordPress Google XML Sitemaps
 7. Preverjanje prekinjene povezave (uporabite preverjanje dr. Povezave)
 8. Stalni stik za WordPress
 9. Kontaktni obrazec 7
 10. Kontekstualno povezane objave
 11. Digi Auto Links
 12. Disqusov sistem komentarjev
 13. Divi Builder
 14. Osnovna mreža
 15. Oglejte si celoten seznam 65 počasnih vtičnikov

Poiščite vtičnike za počasno nalaganje
Če se isti vtičnik prikaže večkrat v vašem GTmetrix Poročilo o slapu, boste morda želeli najti nadomestni vtičnik. Zunanje zahteve lahko tudi uničijo vaše poročilo (npr. Iz Google Fonts, Gravatars, AdSense in visokih vtičnikov CPU, ki sem jih omenil).

Počasen vtičnik WordPress

Monitor poizvedb
Monitor poizvedb prikazuje vaše najpočasnejše vtičnike, skripte, sloge, poizvedbe, kavlje, napake PHP in obilico informacij za natančno določanje težav s hitrostjo. To lahko zahteva nekaj tehničnega znanja, vendar je vredno najem razvijalca ki lahko opravijo optimizacije s pomočjo nadzornika poizvedb.

Poizvedbe po komponentah

Ne pozabite minimalizirati vtičnikov, izbrisati tiste, ki jih ne uporabljate (ne samo deaktivirati), in uporabljajte lahke vtičnike, ki porabijo minimalna sredstva. Pri drsnih vtičnikih priporočam Meta drsnik ali Soloquy, za galerije priporočam Galerija Envira ali FooGallery, in za socialno rabo Sassy socialni delež ali Skupna raba v družbi (avtor Danny).

3. Odstranite Bloat z Clearfy

Pod “bloat” mislim na API za srčni utrip, samodejno shranjevanje, naknadne revizije, pingbake in vse “razne” stvari, ki porabijo vire in jih je treba onemogočiti za večino spletnih mest. Najboljši trije vtičniki za onemogočanje teh so Počisti (priporočeno), perfmatters Kinsta in WP Onemogoči.

Možnost 1: Počisti

Počistite nastavitve zmogljivosti

Počistite nastavitve obrambe

Počistite dodatne nastavitve

Možnost 2: Perfmatri Avtor Kinsta (25 USD / leto)

nastavitve perfmetrov

Možnost 3: WP Onemogoči

WP-Onemogoči-zahteva

WP-Onemogoči-Nastavitve

WP-Onemogoči-Administrator

WP-Onemogoči-Ostalo

4. Onemogočite WP-Cron

The wp-cron se naloži na vsako nalaganje strani in samodejno opravi naloge, kot so objavljanje načrtovanih objav, preverjanje posodobitev tem in vtičnikov ter pošiljanje e-poštnih obvestil. Namesto da bi se prikazoval pri vsaki obremenitvi strani, ga lahko načrtujete, da se bo izvajal vsakih 90 minut.

1. korak: Onemogočite opravila WP Cron

Dodajte kodo wp-config.php, preden piše “To je vse, korak za urejanje! Srečno bloganje. “

define (‘DISABLE_WP_CRON’, res);

2. korak: nadomestite z resničnim delovnim mestom Cron
Še vedno potrebujete wp-cron (npr. Preverjanje posodobitev tem / vtičnikov), vendar ne na vsaki strani. Vsak gostitelj ima za to svoja navodila, tukaj je Vadnica spletnega mesta SiteGround. Lahko nastavite nalogo cron, da se izvaja vsakih 90 minut, ali pa jo še povečate, če nimate veliko načrtovanih opravil.

5. Očistite svojo bazo podatkov

Izbriše popravke objav, neželeno pošto, smeti, prehodne, in tabele baz podatkov, ki se naberejo nadure, pogosto ostanejo za sabo, ko odstranite vtičnike … vaše spletno mesto počasneje z višjim CPU.

Očistite jih morate najmanj, vsaj enkrat na mesec z uporabo Raketa WP ali WP-Optimizirajte. Imajo podobne nastavitve z možnostjo samodejnega čiščenja (toplo priporočam, da to omogočite), vendar mi je všeč WP Rocket, saj je bil v tem dodatku predpomnilnik # 1 Anketa na Facebooku in ima možnosti za čiščenje baze podatkov + leno nalaganje slik / videoposnetkov / okvirjev. Večina drugih vtičnikov predpomnilnika nima teh dodatnih možnosti, kar pomeni, da morate namestiti tudi WP-Optimize in leni nalaganje.

WP-Rocket-Database-Settings

6. Nadgradite na PHP 7+

O tem 50% uporabnikov WordPressa izvaja PHP 5.6 ali nižje:

WordPress-PHP-Version-Stats

Ko nadgradite na PHP 7+, lahko zahteve obdelajo skoraj 3x hitreje:

WordPress PHP Merila

SiteGround (in večina gostiteljev) ima možnost nadgradnje v svojem cPanelu:

PHP-Version-Manager

Priporočam PHP 7.2:

Nadgradnja PHP-ja

Zadnji korak je preverjanje vašega spletnega mesta glede napak. Če opazite, zaženite Preverjevalec združljivosti PHP da se prepričate, da so vtičniki združljivi. Slabo vzdrževani vtičniki morda niso.

7. Odpravite vire na CDN

CDN zmanjšate obremenitev strežnika za raztovarjanje virov v njihove podatkovne centre. Vsak CDN ima svoj nabor podatkovnih centrov in več podatkovnih centrov = več nalaganja (in hitrejša dobava vaše vsebine). Uporabljam oboje Cloudflare (brezplačno) in StackPath (10 USD na mesec z brezplačnim 30-dnevnim preskusom).

Cloudflare iztroši vire svojim 200+ podatkovnih centrov:

Cloudflare podatkovni centri

Območje širine oblaka

Prijavite se za Cloudflare, dodajte spletno mesto in zaženite skeniranje. Prišli boste na stran, kjer vam Cloudflare dodeli dva strežnika imen. Nato v svoj račun gostovanja, spremenite strežnike imen k Cloudflareju.

Cloudflare Nameservers

StackPath porabi v 31 dodatnih podatkovnih centrih:

Podatkovni centri StackPath

Korak 1: Prijavite se StackPath (imajo 30-dnevno preskušanje).

2. korak: Na nadzorni plošči kliknite jeziček CDN in nato ustvarite spletno mesto StackPath CDN:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-domena

CDN-URL-StackPath

3. korak: Kopirajte svoj CDN URL in ga prilepite v vtičnik za predpomnilnik (lahko uporabite tudi CDN Enabler).

WP-Rocket-CDN-nastavitve

4. korak: V StackPath pojdite na CDN → Nastavitve predpomnilnika in kliknite Čisti vse

StackPath-Purge-Cache

5. korak: Zaženite spletno mesto v GTmetrix in “omrežje za pošiljanje vsebine” mora biti v zeleni barvi YSlow zeleno.

CDN GTmetrix YSlow

8. Omogočite zaščito s povezavo

Zaščita pred vročo povezavo lahko omogočite v Cloudflare (ali včasih tudi na vašem računu za gostovanje). To ljudem preprečuje kopiranje / lepljenje slik na lastno spletno mesto, kar posnema pasovno širino. To se običajno zgodi, če imate na svojem spletnem mestu slike visoke kakovosti (npr. Fotografije).

Cloudflare Hotlink zaščita

9. Blokirajte slabe bote

V AWStatsu boste morda videli bote + pajke, ki porabijo veliko pasovne širine. Očitno ne želimo blokirati Googlebota in drugih zakonitih pajkov, vendar želimo blokirati neželene vsebine.

Roboti-pajki-pasovna širina

1. korak: Namestite Wordfence.

2. korak: Oglejte si svoje Poročilo o prometu v živo (v nastavitvah orodij Wordfence), ki prikazuje vse bote, ki v realnem času posegajo po spletnem mestu. Googlebot je očitno v redu, toda ko sem opazil svoje, sem videl, da compute.amazonaws.com na vsakih nekaj sekund navaja smešno količino zahtevkov. Pozorno sem ga prepričal, to je bil bot, znan po tem, da sesa pasovno širino. Za trenutek ali dve poglejte poročilo in preverite, ali na vašo spletno mesto nenehno posegajo boti s skodranimi imeni. Če imate dvome, pošljite Googlu njihova imena gostiteljev in preverite, ali imajo drugi ljudje težave s tem botrom.

Live-Traffic-Report-Wordfence

3. korak: Blokirajte slabe bote (3 možnosti): Wordfence, Blackhole za slabe bote, ali Pravila požarnega zidu Cloudflare. Sama Wordfence lahko povzroči visok CPU (priporočam eno od drugih možnosti).

Wordfence – Odprite nastavitve Blocking in dodajte neželene vsebine, ki jih želite blokirati. Zvezdice služijo kot nadomestni znaki, tako da če blokiram * amazonaws.com *, to pomeni vsa imena gostiteljev, ki vsebujejo amazonaws.com (ne glede na to, ali ima znake pred ali po njem), bo ta bot blokiran. Shranil sem na tisoče prošenj / pasovne širine samo z blokiranjem teh dveh neželenih imen gostiteljev:

 • * amazonaws.com
 • * linode.com

Besedilo blokiranja besedila - pravilo

Blackhole za slabe bote – na vaše strani doda skrito povezavo, ki vsem botom prepoveduje, da bi spremljali povezavo. Če ga bot ne spoštuje, so blokirani. Googlebot in drugi dobri roboti so na seznamu.

Blackhole za slabe bote

Pravila požarnega zidu Cloudflare – Cloudflare vam omogoča brezplačno ustvarjanje do 5 pravil požarnega zidu. Kopirajte imena gostiteljev najpogostejših slabih pregledov (najdete jih v poročilu o prometu v živo) in jih dodajte tukaj.

Pravilo požarnega zidu Cloudflare za blokiranje slabih botov

4. korak: Pojdite v svoj dnevnik blokiranja in uživajte, ko boste opazili, da se ti neželene pošte blokirajo.

Wordfence-Firewall-Blocking

5. korak: Če se odločite za Wordfence, konfigurirajte nastavitve za omejevanje ocene. To omejuje / preprečuje pajkam (in ljudem), da postavljajo pretirane zahteve, blokira lažne Googlove pajke in izboljša varnost na 404 straneh. To so iste nastavitve, ki jih priporoča Wordfence:

Wordfence-Omejevanje stopnje

Bodite prepričani, da nastavite zavihek »Možnosti« Wordfence, da omejite pasovno širino, ki jo porabi ta vtičnik:

 • Ne omogočite samodejnega pregledovanja po načrtu
 • Ne omogoči povzetka e-poštnega naslova
 • Omogoči »uporabo skeniranja z majhnimi viri«
 • Zmanjšajte “omejite število vprašanj, poslanih v e-poštnem sporočilu z rezultati skeniranja” na 500
 • Ne omogočite “potrebnih posodobitev (vtičnik, tema ali jedro)”
 • Povečajte “interval posodobitve v sekundah (privzeto sta 2)” na 10-15 sekund
 • Zmanjšajte “koliko pomnilnika naj zahteva Wordfence pri skeniranju” na 100 MB
 • Omogoči »brisanje tabel WordFence in podatkov o deaktivaciji«
 • Pogled Stran z možnostmi Wordfencea za več priporočil

10. Optimizirajte slike

Slike lahko porabijo veliko pasovne širine, kot je prikazano v AWStats:

Pasovna širina datoteke

Obstajajo trije načini za optimizacijo slik v GTmetrix.

Optimizacija slike

 • Postrezite pomanjšane slike – spremenite velikost velikih slik, da bodo manjše
 • Določite dimenzije slike – v HTML ali CSS določite širino / višino (posnetek zaslona)
 • Optimizirajte slike – stiskanje slik brez izgube (priporočam ShortPixel ali Predstavljajte si)

Začnite z optimizacijo slik, ki se pojavljajo na več straneh (slike logotipa, stranske vrstice, podnožja). Nato zaženite svoje najpomembnejše strani s pomočjo GTmetrix in optimizirajte posamezne slike na teh. Prvi element, na katerem bi morali delati, je “serviranje pomanjšanih slik”, saj za to morate spremeniti velikost (spremeniti velikost) slike v korekcijske dimenzije, naložiti novo različico v WP in jo zamenjati.

11. Pogosti popravki v WP raketi

Raketa WP pravi:

Občasno nekatere možnosti na zavihku Optimizacija datotek, na primer Odstranite poizvedbene nize, ali Zmanjšajte / združite lahko povzroči veliko porabo CPE-ja v primerih, ko ima vaše spletno mesto veliko datotek CSS ali JS. Poskusite onemogočiti te možnosti in spremljajte porabo CPU-ja.

Obstajajo tudi poročila, da CSS kritične poti in prednalaganje lahko poveča CPU. Ti lahko uporabite vtičnik za povečanje intervala pajkanja pred nalaganjem od 500 ms (privzeto) do 1,5 ali več.

12. Pogoste popravke v skupnem predpomnilniku W3

Pogoste rešitve CPU-ja za predpomnilnik W3:

 • Preizkusni predpomnilnik
 • Izbrišite in znova namestite vtičnik

13. Konfigurirajte nastavitve optimalnih predpomnilnikov predpomnilnika

Vse tri so zelo pomembne:

 • Če uporabljate vtičnik predpomnilnika
 • Kateri predpomnilnik, ki ga uporabljate (priporočam Raketa WP)
 • Ali nastavitve so optimalno konfigurirane (nekatere lahko povzročijo visok CPU)

Zakaj raketa WP?
Ima več funkcij kot večina vtičnikov predpomnilnika, kar pomeni, da vam za to ni treba nameščati dodatnih vtičnikov, hkrati pa daje boljše rezultate. V nasprotnem primeru boste morali raziskati, s katerimi funkcijami so vtičniki predpomnilnika, in jih namestiti, če jih ne podpira:

 • Čiščenje baze podatkov (vgrajeno v WP Rocket ali uporabite WP-Optimizirajte)
 • Nadzor srčnega utripa (vgrajen v WP raketo ali uporabo Nadzor srčnega utripa)
 • Ležeče naložite slike / video posnetke (vgrajene v WP raketo ali uporabite WP YouTube Lyte)
 • Gostite Google Analytics lokalno (vgrajen je v WP Rocket ali uporabite CAOS za Analytics)
 • Gostite Google Fontove lokalno (vgrajen je v WP Rocket ali uporabite CAOS za pisave, ali SHGF)
 • Integracija z Cloudflare + drugimi CDN-ji (vgrajeni v WP Rocket ali uporabite CDN Enabler)

WP-Rocket-značilnosti

Če lahko spustite 49 dolarjev Raketa WP, kupi potem glej moje WP Rocket tutorial. Nastavitev je enostavno, pogosto posodobljena z novimi Lastnosti, vključuje dokumentacijo, in podpora. Če ne, imam vaje za Swift, WP Najhitrejši predpomnilnik, W3 Total Cache, WP Super Cache in Autoptimize. Za brezplačne vtičnike priporočam najhitrejši predpomnilnik Swift ali WP (Swift je zahteven za nastavitev, vendar ima odlične ocene v WordPress pospeši Facebook skupino in ima večino funkcij kot WP Rocket, WP Najhitrejši predpomnilnik pa je enostaven za nastavitev, vendar nima funkcij, ki so vključene v WP Rocket).

Anketa o najboljšem vtičniku za predpomnilnik 2016

Anketa o predpomnilniku za predpomnilnik 2019

Swift proti WP raketi

Anketa o predpomnilniku 2016 za predpomnilnik

Anketa za najboljše predpomnilnike 2018

wp raketa vs w3 totla cache

Nekateri gostitelji so radi GoDaddy in WP motor predvajalniki predpomnilnika na črni seznam, ker imajo svoj vgrajen sistem za predpomnjenje. V tem primeru uporabite Samodejno optimizirajte za optimizacijo HTML, CSS in JavaScript. Ima tudi možnost CDN. Oglejte si mojo navodila za samodejno optimizacijo, sicer vaš gostitelj nima vtičnikov predpomnilnika na črni seznam, priporočam WP Rocket ali Swift.

Prav tako lahko poskusite onemogočiti vtičnik predpomnilnika in preveriti porabo CPE-ja. Če vaš vtičnik za predpomnilnik resnično povzroča težave, se obrnite na razvijalca vtičnikov (ali preklopite vtičnike).

14. Izbrišite neuporabljene vtičnike + teme

Neporabljene teme shranjujejo vnaprej konfigurirane nastavitve v vaši bazi podatkov WordPress (podobno kot vtičniki). Pojdite na videz > Teme nato izbrišejo vse teme WordPressa, ki jih trenutno ne uporabljate.

Delete-Unused-WordPress-Teme

15. Onemogoči neuporabljene nastavitve v vtičnikih

Tako kot smo spremenili nastavitve Wordfence-a za zmanjšanje porabe CPE-ja, ki ga je ustvaril vtičnik, pojdite skozi vsako nastavitev vtičnika in se odločite, ali potrebujete posamezne funkcije. Na primer v Yoastu pod Settings > Splošno > Funkcije onemogočil sem vse naslednje…

Yoast-Feature-Settings

Onemogoči nastavitve vtičnikov, ki:

 • Zagotovite statistiko
 • Izvedite tekoče preglede
 • Pošljite obvestila administratorja ali e-pošte
 • Izvlecite vire z zunanjih spletnih mest

Primeri:

 • WP Rocket je prednaloženi bot
 • Wordfence poročila o prometu v živo
 • Tekoče preglede prekinjene povezave
 • Nastavitve Yoast-a pod nadzorno ploščo > Lastnosti
 • Vtičniki za klepete in koledar, ki se nenehno izvajajo
 • Statistični vtičniki, ki nenehno zbirajo podatke
 • Povezane objave in priljubljeni vtičniki za objave, ki hranijo na tone podatkov

16. Blokiraj komentiranje neželene pošte

Nenehno kopičenje neželenih komentarjev ni dobro za vašo uporabo CPU-ja. The Vtičnik Anti-Spam vedno deluje dobro zame (preizkusila sem veliko drugih) in ne uporablja CAPTCHA.

17. Zaščitite svojega WP-administratorja

Napadi so običajno usmerjeni na skrbnika programa WordPress, ki ni le varnostna grožnja, ampak bo porabil veliko količino CPU-ja, zlasti ker te strani ponavadi niso predpomnjene.

WordPress-Admin-Page-Pravilo

18. Zmanjšajte zunanje zahteve

Zunanje zahteve so težko na strežniku.

 • Gravatarji
 • Google Pisave
 • Google zemljevidi
 • Google AdSense
 • Nekaj ​​vtičnikov za skupno rabo v družabnih omrežjih
 • Številni drugi z mojega seznama visokih vtičnikov CPU-ja

To so pogosto opazne v poročilu GTmetrix:

GTmetrix-oglasi

Cache-Gravatar-slike

1. korak: Če je mogoče, jih odpravite

2. korak: Optimizirajte jih

3. korak: Prednastavitev zahtevkov DNS
Nekateri vtičniki predpomnilnika, kot je WP Rocket, vam omogočajo predhodno nalaganje zahtevkov DNS (pa tudi perfmatter in WP Disable). Tako brskalniki pomagajo predvideti zunanje vire, da jih lahko hitreje naložijo. Luka je ustvaril lep seznam skupne domene za prednastavitev ki jo lahko nato dodate v WP Rocket:

Prefetch-DNS-Zahteve-WP-raketa

Prefetch-DNS-Zahteve

19. Omejite hitrost iskanja po vsebini pri Googlu + Bing

Google je ponavadi najbolj priljubljen bot za pajkanje (daleč), njihovo hitrost pajkanja pa lahko omejite v razdelku »Nastavitve spletnega mesta« v Google Search Console. To znižuje zahteve, ki jih je poslal Googlebot in NE vpliva na vašo uvrstitev ali vas na noben način ne kaznuje. Če ne odprete spletnega mesta z novicami ali ne objavite časovno občutljive vsebine (in imate načrt gostovanja z zadostnimi sredstvi), ne potrebujete Google, da spletno mesto hitro preiskuje in porabi na tone virov. Spletna mesta, ki se borijo z uporabo CPU-ja, bi morala to znižati – ne pozabite, da se vsak mesec ponastavi.

Plazi-Oceni-Google-Search-konzolo

Google to pove na svoje stran s hitrostjo pajkanja

»Če Google na vašo spletno mesto vloži preveč zahtev na sekundo in upočasni vaš strežnik, lahko omejite hitrost pajkanja … priporočamo, da ne omejite hitrosti pajkanja, razen če ne vidite težav z nalaganjem strežnika, ki jih zagotovo povzroča, da Googlebot tudi sam zadene vaš strežnik. težko … ne morete spremeniti stopnje pajka za spletna mesta, ki niso na ravni korenin. “

Enako lahko storite tudi z Bing Orodja za spletne skrbnike v nastavitve nadzora plazenja

Bing-plazenje-nadzor

20. Izogibajte se temam, ki temeljijo na virih

Napihnjene, slabo kodirane in neobdržane teme so recept za katastrofo.

Namesto da uporabite temo s tonami vgrajenih funkcij, uporabite lahkotno (minimalno) temo in se zanašajte na vtičnike, da dodate samo funkcionalnost, ki jo nujno potrebujete. Vedno priporočam StudioPress skupaj z njihovimi Genesis vtičniki kar uporabljam na svojem spletnem mestu. Yoast uporablja tudi Genesis.

studiopress-teme

21. Onemogoči funkcije storitve WooCommerce, ki temeljijo na virih

Spletna mesta WooCommerce seveda zahtevajo več CPU-ja. To morate upoštevati pri izbiri načrta gostovanja in v idealnem primeru ne bi smeli uporabljati skupnega gostovanja.

Optimizacija storitve Woocommerce

 • Onemogoči fragmente vozička WooCommerce
 • Onemogoči skripte in sloge WooCommerce
 • Onemogoči pripomočke WooCommerce
 • Onemogoči metabožje stanja WooCommerce
 • Onemogočite vtičnike za samodejno vstavljanje izdelka

Večino teh lahko storite s pomočjo vtičnika perfmatters.

perfmatters optimizacija woocommerce

22. Datoteke za prenos gostitelja na zunanjih spletnih mestih

Na svoje spletno mesto komajda prenašam nobene datoteke, tako da je pasovna širina dovolj nizka, da me to ne skrbi. Če pa imate na voljo številne velike datoteke, ki sesajo pasovno širino, ko jih uporabniki prenesejo, razmislite o nalaganju v Dropbox ali drugo spletno mesto za skupno rabo datotek in tam usmerjajo ljudi. Tako bo dropbox.com upravljal s pasovno širino in ne vi.

Prenosna pasovna širina

23. Onemogoči AWStats + cPanel Statistics

AWStats, Webalizer, in drugi statistični programi v cPanelu so dobri za identifikacijo vira visoke CPU uporabe, vendar ti dejansko povečajo CPU tako kot kateri koli WordPress vtičnik, ki zbira statistiko. Pravim, da jih morate izbrisati, ko jih končate.

24. Izklopite optični bralnik SiteGround

Če na SiteGround prejemate dodatke za CPU in ste plačali za njih SG Site Scanner, poskusite se obrniti na njihovo skupino za podporo, da jo izklopite. Tekoče skeniranje lahko povzroči veliko CPU-ja.

SiteGround-SG-Site-Scanner

Tako lepo, kot so ta e-poštna sporočila, poskusite izklopiti to …

SiteGround-SG-Site-Scanner-E-poštna sporočila

25. Uporabite načrt gostovanja z zadostnimi sredstvi strežnika

Na splošno je višji načrt bolj strežniški viri boste dobili (in da, nadgradnja bi morala odpraviti omejitve CPU / omejitve pasovne širine). Na primer na Stran s funkcijami SiteGround si lahko ogledate, koliko virov strežnika prihaja z njihovim načrtom StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek. Pomaknite se navzdol do “dodelimo potrebne vire” in poglejte pod zavihek strežnika …

Primerjava SiteGround-Server-Resursov

26. Nadgradite CPU / RAM

Prepričajte se, da imate dovolj RAM-a, da ne boste vedno na meji. Če je skoraj vedno izničen, to poudarja vaš CPU. Želite imeti dovolj virov, da je vaš strežnik sproščen. V tem primeru je bilo 2 GB RAM-a skoraj vedno izmišljeno, zato je bila nadgradnja na 4 GB pametna poteza. Večina načrtov v skupni rabi ne omogoča dodajanja RAM-a (nadgraditi ga morate na načrt, ki vključuje več virov), običajno pa jih lahko dodate v večino načrtov gostovanja v oblaku.

Povečanje spomina v oblaku

SiteGround (# 1 gostitelj v Facebook anketah)

SiteGround je uporablja Yoast, sebe in priporoča WordPress. So skoraj 1 v skoraj vseh Anketa na Facebooku in dajo večini ljudi pomen izboljšave časa nalaganja še posebej, če so uporabljali osrednje gostitelje: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-Mi smo ravno prešli na spletno mesto

Uporabljam njihove pol-namenski načrt GoGeek ki prihaja s 4x več strežniški viri kot skupno gostovanje. Kliknite moje strani in si oglejte, kako hitro se nalagajo, poglejte moje poročilo GTmetrix ali pa si oglejte osebe, ki jih migriral in objavljeno novi časi nalaganja. Tudi oni brezplačne migracije.

DigitalOcean on Cloudways in Kinsta so tudi dobri in se začnejo pri 10 USD na mesec in 30 USD na mesec. Cloudways je bolj za razvijalce, ki ne potrebujejo cPanela, gostovanja po e-pošti ali podpore, ki jo dobite s SiteGround. Kinsta je v bistvu WP Engine včasih je bilo (drago, vendar super). Celoten moj blog je v osnovi namenjen temu, da pomagam ljudem, da se njihovo spletno mesto hitreje naloži. Ne priporočam gostovanja v višini 2 USD / mesec, ker je večina ljudi obžalovanje pri upravljanju spletnega mesta.

Kako preveriti, ali je vaše gostovanje počasno
Zaženite svoje spletno mesto skozi Google PageSpeed ​​vpogled v stran da vidim, če zmanjšati odzivni čas strežnika je v vašem poročilu. Google priporoča mora biti <200 ms. Vse, kar traja več kot 1 sekundo, ni dobro. Preverite lahko tudi svoj TTFB (čas do prve bajte) na zavihku GTmetrix’s Timings ali bytecheck.com.

Zmanjšajte čas odziva strežnika

2019 Hosting anketa

2017-WordPress-gostovanje-FB-anketa

Priporočila Elementor Gostovanje

Julij 2019 Priporočilo za gostovanje

WordPress-gostitelj-anketa-avgust 2018

Skupno gostovanje-anketa-2017

2019-gostovanje-anketa

Go-to-gostovanje-podjetje

WordPress-gostovanje-anketa-2017

Anketa z upravljanjem gostovanja

WooCommerce-gostovanje-FB-anketa

2016-Spletno gostovanje-anketa

Anketa, ki je najboljša za WordPress-gostovanje-ponudnik

Najboljše spletno gostovanje-2019-anketa

WP prijazno gostovanje

2016-WordPress-gostovanje-FB-anketa

Najljubše gostovanje za Elementor

2018 Priporočila za gostovanje

WordPress gostovanje ankete septembra 2018.png

Upravljavec-WordPress-gostovanje-anketa-2017

2019-gostitelji-anketa-1

Gostovanje-anketa-za-hitrost

WordPress-gostovanje-anketa-junij-1

Priporočilo SiteGround

Anketa 2014-Managed-WordPress-hosting-FB-anketa

Najboljše spletno gostovanje-ponudnik anketa

Gostovanje-anketa-februar 2019

Gostovanje-priporočila-anketa

Bluehost proti SiteGround

Anketa spletnega gostitelja WordPress

SiteGround priporoča WordPress:

SiteGround-priporočljivo-WordPress-gostitelj

In mimo Ivica ki vodi WordPress pospeši Facebook skupino s 16.000+ člani.

WordPress-Speed-Up Priporočena orodja

Nekaj ​​niti:

Godaddy na SiteGround migracije

EIG-to-SiteGround

SiteGround-Migration

SiteGround ima 3 načrti:

Gostovanje za WordPress SiteGround

Višji načrti vključujejo več strežniški viri (Faktor # 1 v priročniku za optimizacijo WordPress-a). Tukaj je celoten primerjalni grafikon, vendar vam GrowBig daje približno 2x več strežniških virov kot StartUp, GoGeek pa je pol-namensko gostovanje kar vam daje še več. GrowBig in novejše različice so brezplačne selitve, urejanja, naprednega predpomnjenja in zmožnosti gostovanja več spletnih mest. GoGeek ima prednostno podporo. Njihovo gostovanje v oblaku je precej skok cen pri 80 USD / mesec.

To lahko vidite na njihovih stran z značilnostmi:

Primerjava SiteGround-Server-Resursov

SiteGround uporabljam zato, ker:

 1. Moja GTmetrix + Pingdom poročila govorijo sama zase
 2. Moje strani se takoj naložijo (po želji kliknite jih)
 3. Hitro hitrostna tehnologija (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Priporočil Yoast, WordPress, Ivica iz WordPress pospeši
 5. prost Šifriraj SSL, enostaven za uporabo cPanel, in funkcije za e-trgovina
 6. Podpora za WordPress je nepremagljiv tudi brez prednostne podpore GoGeeka
 7. GrowBig prihaja z urejanjem, več prostora za shranjevanje in več strežniških virov (pomaknite se navzdol do “dodelimo potrebne vire” in se pomaknite miškin kazalec nad strežnik zavihek)
 8. GoGeek prihaja s še več strežniškimi viri, shrambo, prednostno podporo
 9. Proste migracije, migratorski vtičnik, in a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 10. Številne pohvale naprej Reddit, Facebookovi pogovori, Twitter, TrustPilot
 11. Tone pohvale na Facebooku: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Veliko ljudi je že preselilo in rezultate objavilo na Twitterju: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Izjava o prepovedi partnerstva – če se prijavite na SiteGround z mojo partnerska povezava Dober kos vam bom podaril brez stroškov. Vsako leto sem donirajte $ 3k za kampanje GoFundMe (2018 je bilo treba nahraniti lačne v Denverju, 2017 pa Rdečemu križu pri orkanu Harvey). Vaša podpora pomaga in resnično cenim. Trudim se, da so moje ocene nepristranske in podprte dokazi v obliki Ankete na Facebooku, tweets, in pravi pogovori. Če ga ne želite uporabljati, je tukaj nečlanska povezava v SiteGround. Kakor koli že, resnično verjamem, da so zvezdni gostitelji WordPress-a in vaše spletno mesto bo delovalo hitreje / bolj gladko… naredite svoje raziskave na Facebook skupinah + Twitter in našli boste večino ljudi reci isto.

OMM on-SiteGround

Ljudje se običajno selijo, ker je njihovo hitrostna tehnologija lahko skrajšate čas nalaganja na pol:

Preklop na SiteGround

Migracije časa nalaganja SiteGround

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator na spletno mesto

SiteGround GTmetrix

Vpogled v Googlove spletne strani SiteGround

100 popoln rezultat na spletnem mestu

SiteGround Genesis

Hitrost, ki jo zagotavlja SiteGround

Poročilo GTmetrix SiteGround

Skrajšani časi obremenitve s SiteGround

Novi časi odzivanja na spletnem mestu

HostGator na spletno selitev v zemljo

Časi odziva SiteGround na Joomli

Preklopi na gostovanje spletnega mesta

SiteGround Rocket Zamislite Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​vpogled v stran

SiteGround On Joomla

Skrajšani časi obremenitve SiteGround

SiteGround Hitro gostovanje

Novi rezultati Pingdom na spletnem mestu SiteGround

Nov čas odziva na spletnem mestu

Izboljšanje časa odzivnosti SiteGround

Najemite mojega razvijalca, da zmanjša vašo uporabo CPU-ja

Z istim fantom delam od leta 2011 – neverjetno je pri hitrosti in mi je pomagal optimizirati spletno mesto za nalaganje <1 sekundo z odlično GTmetrix in Pingdom poročila.

Ime mu je Pronaya, zato bi moral reševati vaše nadomestne procesorje (če še vedno potrebujete pomoč) in vam pomagati izboljšati rezultate / čas nalaganja v GTmetrix in Pingdom. Lahko ga najamete tako, da ustvarite profil na freelancer.com in iskanje uporabniškega imena bdkamol. Tu je njegova polna WordPress portfelj hitrosti. Iz Bangladeša je 40 $ / uro (zato je čas spremenjen) in lahko mu pošljete po e-pošti [email protected]. Na svojem profilu ima tudi popoln pregled s 5 zvezdicami.

Pronaya-Kumar-S-Ocene

Prav tako lahko razmislite o objavi svoje težave v WordPress pospeši Facebook skupino če želite povratne informacije od ljudi, ki so že bili v težavi z visokim procesorjem, vendar sem opisal najpogostejše rešitve v tej vadnici.

Pogosto zastavljena vprašanja

&# x2705; Kako najlažje zmanjšate CPU v WordPressu??

Poiščite in odpravite visoke vtičnike CPU, posodobite na PHP 7.4, konfigurirajte dober vtičnik predpomnilnika z optimalnimi nastavitvami z uporabo CDN in onemogočite nepotrebne funkcije programa WordPress, kot je Heartbeat API. Nadgradnja na hitrejše gostovanje bo očitno pomagala.

&# x2705; Kateri vtičniki porabijo največ CPU-ja?

Skupna raba v družabnih omrežjih, statistični (analitični) vtičniki, drsniki, portfelji, ustvarjalci strani, koledarji, klepet, obrazci za stike, povezane objave, zemljevid spletnega mesta, Wordfence, WPML in kateri koli vtičnik, ki izvaja tekoče skeniranje ali procese. Te je mogoče najti s pomočjo Monitorjev poizvedb ali GTmetrix Slap.

&# x2705; Ali vse gostovanje v skupni rabi ima omejitve CPU-ja?

Da. Čeprav nekatera podjetja, ki gostijo gostovanje, trdijo, da imajo neomejeno pasovno širino, še vedno uveljavljajo omejitve CPU-ja. To se ponavadi najde v njihovih pogojih.

&# x2705; Ali WooCommerce povzroča visok CPU?

Spletna mesta WooCommerce običajno zahtevajo več vtičnikov, pogosto pa tudi več CPU-ja. Če ti niso izbrani skrbno, lahko dodatni viri, ki jih porabijo ti vtičniki, obremenijo vaš strežnik. Spletna mesta WooCommerce nalagajo tudi dodatne skripte, sloge in fragmente vozička, ki niti ne pomagajo. Spletna mesta WooCommerce so boljša pri gostovanju v oblaku.

&# x2705; Kako lahko preverim porabo CPU-ja na svojem spletnem mestu?

Vaš račun za gostovanje naj vam pove, koliko CPU porabite. Nekateri gostitelji imajo orodja, kot so AWStats, ki prikazujejo določene slike, bote in druge vire, ki porabijo veliko virov.

Sporočite mi, če je ta vadnica delovala v komentarjih!

Na zdravje,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map