10 Προγράμματα μάρκετινγκ θυγατρικών WordPress: Πραγματοποιήστε σημαντικές παθητικές πωλήσεις φιλοξενίας WordPress, θέματα, προσθήκες κ.λπ.

Αν είστε στον κλάδο του WordPress και θέλετε να κερδίσετε χρήματα μέσω του μάρκετινγκ συνεργατών, έχω την τέλεια λίστα για εσάς.


Βασίζομαι σε αυτά τα προγράμματα θυγατρικών WordPress για να βγάλω τα προς το ζην και να κερδίσω 10.000 $ / μήνα που υποστηρίζουν οικοδεσπότες, θέματα, προγραμματιστές WordPress freelancer.com, ακόμη και υπηρεσίες SEO.

Έτσι, αντί να διαχειρίζομαι τόνους έργων πελατών (όπως συνήθιζα), έχω βρει βασικά ένα πρόγραμμα θυγατρικών για τα πάντα και απλά κάνω προμήθειες. Έχω πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο και το εισόδημα θυγατρικών μου είναι ειλικρινά πιο συνεπές από οποιοδήποτε εισόδημα που έκανα διαβούλευση.

Μπορείτε να εγγραφείτε για πολλά από αυτά shareasale.com που χρησιμοποιείται για την εύρεση, παρακολούθηση και προμήθειες πληρωμών από τόνους εμπόρων. Αλλά αυτό είναι μόνο ένα μέρος. Περιηγηθείτε στη λίστα και σας διαβεβαιώνω ότι θα βρείτε ένα νέο πρόγραμμα συνεργατών από το οποίο θα είστε ενθουσιασμένοι για να αποκομίσετε περισσότερα παθητικά έσοδα. Και μην ξεχάσετε να μου αφήσετε ένα σχόλιο αν έχετε ερωτήσεις – ή νέα προγράμματα για προσθήκη!

Τα Προσωπικά Αγαπημένα μου (Τα άτομα που έκανα 150.000 $ από το 2018)

 • SiteGround (Φιλοξενία) – έως και $ 100 + / πώληση
 • Cloudways (Hosting) – ευέλικτες προμήθειες (αλλά πολύ καλές)
 • WP Engine (Hosting) – 200 $ / πώληση
 • Κομψά θέματα – 50% των πωλήσεων
 • Θέματα StudioPress – 35% των πωλήσεων
 • StackPath CDN – συνήθως $ 10- $ 20 / πώληση
 • Freelancer.com – περίπου το 13% των πρώτων προμηθειών έργου
 • SEMrush – 40% επαναλαμβανόμενες προμήθειες (40 $ – 160 $ ​​/ μήνα)

Φιλοξενία WordPress

SiteGround – αλλαγή ζωής για μένα… Έκανα $ 80k το 2017 και 120k $ το 2018 μόνο μέσω του SiteGround. Αυτό το συνεισφέρω ιδιαίτερα για να δείξω στους ανθρώπους 26 διαφορετικές δημοσκοπήσεις στο Facebook, όπου το SiteGround κατατάχθηκε # 1 (στιγμιότυπα οθόνης παρακάτω). Είναι 50 $ – 150 $ ανά πώληση, ανάλογα με το επίπεδο που φτάνετε κάθε μήνα, 150 $ ανά πώληση εάν αρχίσετε να πραγματοποιείτε 31+ πωλήσεις / μήνα (θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο συνεργατών τους και να πουλάτε κάποια σχέδια με υψηλότερες τιμές εκτός από το πρόγραμμα StartUp). 160 $ ​​/ πώληση αν φτάσετε περίπου 81+ πωλήσεις / μήνα. Διαβάστε το δικό μου Αναθεώρηση SiteGround για να λάβετε υλικό μάρκετινγκ. 11 πωλήσεις / μήνα θα σας κάνουν $ 13k / έτος. 21 πωλήσεις / μήνα και ορισμένοι από εσάς μπορούν να παραιτηθούν από τη δουλειά σας, κάνοντας 31,5k / έτος. Εξαιρετική ταχύτητα, υποστήριξη, ασφάλεια και θα σας μεταναστεύσουν δωρεάν.

Παρόλο που άλλοι συνεργάτες φιλοξενίας, όπως το WP Engine, προσφέρουν προμήθειες ύψους 200 $, το SiteGround είναι ιδιαίτερα σεβαστό στην κοινότητα του WordPress (και # 1 στις περισσότερες δημοσκοπήσεις στο Facebook), οπότε πιθανότατα θα έχετε υψηλότερες μετατροπές και χαμηλότερες ακυρώσεις – ακόμη και αν πρέπει να ανεβείτε σε ένα επίπεδο. Αυξήθηκε η κανονική τιμή, αλλά η προωθητική τους τιμή είναι προσιτή και μπορείτε να την αποκτήσετε για 3 χρόνια.

SiteGround-Affiliate-Πωλήσεις

97 πωλήσεις x 150 / πώληση = 14.550 $ σε 1 μήνα (ήταν τον Μάρτιο του 2018)

siteground-affiliate-tier

Η πώληση του SiteGround είναι εύκολη όταν βαθμολογείται # 1 σε σχεδόν κάθε δημοσκόπηση στο Facebook…

Φιλοξενία Δημοσκόπησης 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Προτάσεις φιλοξενίας Elementor

Σύσταση φιλοξενίας Ιουλίου 2019

WordPress-Host-Poll-Αυγ-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση

Go-To-Hosting-Company

WordPress-Hosting-Poll-2017

Διαχειριζόμενη-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Δημοσκόπηση

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση φιλικής φιλοξενίας WP

2016-WordPress-Hosting-FB-Δημοσκόπηση

Αγαπημένη φιλοξενία για Elementor

Προτάσεις φιλοξενίας 2018

Διαχείριση-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Φιλοξενία-Ψηφοφορία για ταχύτητα

WordPress-Hosting-Poll-Ιούνιος-1

SiteGround-Σύσταση

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Φιλοξενία-Δημοσκόπηση-Φεβ-2019

Φιλοξενία-Προτάσεις-Δημοσκόπηση

Bluehost εναντίον SiteGround

Δημοσκόπηση Web Host WordPress

Ακολουθούν ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου…

Ιανουάριος-SiteGround-Affiliate-Πωλήσεις

Η αναφορά μετατροπής του SiteGround…

SiteGround-Affiliate-Μετατροπές

Πήρα συνεργάτης του μήνα τον Ιούλιο του 2017 :)

SiteGround-Affiliate-Of-The-Month

Χρησιμοποιώ το SiteGround επειδή…

 1. Το GTmetrix μου + Pingdom οι αναφορές μιλούν από μόνες τους
 2. Οι σελίδες μου φορτώνονται αμέσως (κάντε κλικ σε αυτές αν θέλετε)
 3. Γρήγορα τεχνολογία ταχύτητας (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Προτείνεται απο Ναι, WordPress, Ίβιτσα από Επιτάχυνση του WordPress
 5. Ελεύθερος Ας κρυπτογραφήσουμε SSL, εύχρηστος cPanel, και χαρακτηριστικά για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
 6. Η υποστήριξη WordPress είναι ανίκητος ακόμα και χωρίς την υποστήριξη προτεραιότητας του GoGeek
 7. GrowBig έρχεται με σταδιοποίηση, περισσότερο χώρο αποθήκευσης και περισσότερους πόρους διακομιστή (μετακινηθείτε προς τα κάτω για να “διαθέτουμε τους πόρους που χρειάζεστε” και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το υπηρέτης αυτί)
 8. GoGeek έρχεται με ακόμη περισσότερους πόρους διακομιστή, αποθήκευση, υποστήριξη προτεραιότητας
 9. Δωρεάν μετεγκαταστάσεις, προσθήκη μεταναστών, και ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 10. Πολλά επαίνους Reddit, Συνομιλίες στο Facebook, Κελάδημα, TrustPilot
 11. Τόνοι επαίνους στο Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Πολλοί άνθρωποι μετανάστευσαν ήδη και δημοσίευσαν αποτελέσματα στο Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Αποποίηση συνεργατών – εάν εγγραφείτε στο SiteGround χρησιμοποιώντας το my σύνδεσμος συνεργατών Θα σας δωρίσω ένα κομμάτι της προμήθειας χωρίς έξοδα σε εσάς. Κάθε χρόνο δωρίζω $ 3k Καμπάνιες GoFundMe (Το 2018 έπρεπε να τροφοδοτήσει τους πεινασμένους στο Ντένβερ και το 2017 ήταν ο τυφώνας Harvey). Η υποστήριξή σας βοηθά και πραγματικά την εκτιμώ. Προσπαθώ να κάνω τις κριτικές μου αμερόληπτες και υποστηριζόμενες απόδειξη υπό τη μορφή του Δημοσκοπήσεις στο Facebook, tweets, και πραγματικές συνομιλίες. Εάν δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, εδώ είναι ένα σύνδεσμος μη συνεργατών στο SiteGround. Είτε έτσι είτε αλλιώς πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος οικοδεσπότης και ότι ο ιστότοπός σας θα λειτουργεί πιο γρήγορα / πιο ομαλά… κάντε την έρευνά σας για ομάδες Google και Facebook και θα βρείτε τα περισσότερα άτομα πες το ίδιο.

Μηχανή WP – 200 $ ανά πώληση συν 50 $ για κάθε πώληση υπό-θυγατρικών (εάν αναφέρετε μια θυγατρική και κάνουν μια πώληση, κερδίζετε 50 $ από κάθε πώληση). Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, είναι επίσης ένα πρόγραμμα θυγατρικών επιπέδου με μπόνους όγκου. Τεράστιες προμήθειες με παρακολούθηση cookie 180 αλλά έχει 20% ποσοστό αντιστροφής. Αυτό κάνει τη μέση προμήθεια περίπου 175 $ που είναι εξαιρετικά κερδοφόρα.

wp-engine-affiliate-προμήθεια

wp-engine-affiliate-tier

Cloudways – συνήθως ο δεύτερος οικοδεσπότης με την υψηλότερη βαθμολογία στις δημοσκοπήσεις στο Facebook που προσφέρει υψηλότερες προμήθειες από το SiteGround (μόλις ανεβείτε σε υψηλότερα επίπεδα). Δεν έχει όρια CPU, μια κοινή καταγγελία με το SiteGround. Αναφορές από το WordPress Speed ​​Up Facebook Group είναι ότι η φιλοξενία τους είναι πολύ πιο γρήγορη. Μόνο ο λόγος που δεν τα προωθώ είναι επειδή έχω πάει τόσο καλά με το SiteGround, δεν είναι το # 1 σε κάθε δημοσκόπηση στο Facebook όπως το SiteGround και το Cloudways είναι λίγο ακριβό για τον μέσο χρήστη (αν και η προωθητική τιμή του SiteGround λήγει μετά 1-3 χρόνια και έπειτα ΑΥΤΑ γίνονται ακριβότερα). Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για καθένα.

Μπλε Χοστ – 65 $ ανά πώληση από έναν από τους πιο δημοφιλείς οικοδεσπότες του WordPress, ωστόσο το Bluehost έχει πολλές κακές κριτικές και δεν έχει βαθμολογηθεί υψηλή στο Facebook Poll. Οι περισσότεροι άνθρωποι διαβάζουν αρκετές κριτικές πριν οριστικοποιήσουν έναν οικοδεσπότη, οπότε θα σας συμβούλευα να γίνετε συνεργάτης για το SiteGround ή το WP Engine που έχουν πολύ καλύτερες βαθμολογίες (συν λαμβάνετε υψηλότερες προμήθειες).

Πάμε μπαμπά – 15% προμήθειες και παρόλο που τα έπιναν, έχουν σημειώσει σημαντικές βελτιώσεις τα τελευταία χρόνια. Ο ιστότοπός μου φορτώθηκε σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο στο φθηνότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας τους και η ομάδα υποστήριξής τους εδρεύει στις ΗΠΑ (Αριζόνα). Ακόμα, θα πήγαινα με το SiteGround ή το WP Engine. Διαβάστε το δικό μου Αναθεώρηση SiteGround έναντι Godaddy για να δείτε τη διαφορά.

Σε κίνηση – η βαθμίδα ξεκινά από 50 $ / πώληση έως 120 $ ανά πώληση. Αξιοπρεπής οικοδεσπότης που δεν ανήκει στον EIG.

HostGator – 50 $ – 125 $ ανά πώληση (πρόγραμμα ίδιου επιπέδου με το SiteGround), αλλά το HostGator είναι ΑΠΕΡΙΒΛΗΜΑ και οι κριτικές δείχνουν ότι οι μετατροπές είναι χαμηλότερες. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους κωδικούς κουπονιών, οι οποίοι είναι καλοί εάν δημιουργείτε βίντεο και διευκολύνετε τους χρήστες να πληκτρολογήσουν τον κωδικό αντί να κάνουν κλικ σε έναν σύνδεσμο (το YouTube απαγορεύει συνδέσμους συνεργατών), οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερες προμήθειες. Ωστόσο, μίλησα με μερικούς άλλους συνεργάτες του HostGator που είπαν ότι δεν έκαναν τίποτα, επειδή οι άνθρωποι κάνουν την έρευνά τους και μαθαίνουν ότι σίγουρα δεν είναι η καλύτερη επιλογή.

Θέματα WordPress

Κομψά θέματα – Προμήθειες 50% που πωλούν όμορφα θέματα WordPress που μετατρέπονται πολύ καλά. Περιλαμβάνει επιπλέον προμήθειες εάν οι χρήστες ανανεώσουν τη συνδρομή τους. Πουλήστε το θεματικό πακέτο τους και κερδίστε $ 150. Αξιόπιστη από 350.000+ χρήστες WordPress και περιλαμβάνει τους δημοφιλείς Θέμα Divi. Τα κομψά θέματα υπήρξαν για πάντα και έχει μια σταθερή φήμη.

Elegant-Themes-Affiliate-Πληρωμές

MyThemeShop – 55% προμήθειες για ταχύτερα θέματα φόρτωσης στην αγορά. 48 $ προμήθειες για ένα θέμα, 244 $ για μια συνδρομή. Εχουν επίσης προσθήκες – Πρόσφατα άλλαξα πρόσθετα πλούσιων αποσπασμάτων σε αυτά WP Review Pro και προωθήστε το τώρα. Έχουν επίσης ένα πρόγραμμα δύο επιπέδων όπου παίρνετε 10% εάν παραπέμψετε άλλους συνεργάτες και κάνουν μια πώληση.

ThemeForest – φρικτό πρόγραμμα συνεργατών. Παίρνετε μόνο 30% της πρώτης αγοράς κάθε νέου ατόμου. Εάν είναι ήδη πελάτης του Envato / ThemeForest, παίρνετε τζακ σκατά. Αυτό το πρόγραμμα συνεργατών είναι φρικτό και το συμπεριέλαβα μόνο εδώ ως προειδοποίηση για να μείνει μακριά. Εκτός αν προωθείτε ένα αξιόπιστο θέμα όπως Άβαδα, Μείνε μακριά ειδικά επειδή όλα τα θέματα ThemeForest δημιουργούνται από ανεξάρτητους προγραμματιστές που μπορεί ή όχι να είναι αξιόπιστοι. Δεν γνωρίζετε την ποιότητα του κώδικα, αν θα βγουν με ενημερώσεις κ.λπ. Γι ‘αυτό χρησιμοποιώ το StudioPress για όλους τους ιστότοπούς μου στο WordPress (όπως και οι κορυφαίοι άνθρωποι του WordPress όπως το Yoast και το Matt Cutts από την Google).

themeforest-affiliate-πρόγραμμα

Τιμητικές αναφορές

Θέματα Γένεσης

StudioPress – Το StudioPress δημιουργεί Θέματα WordPress στο Πλαίσιο Genesis και είναι ο κύριος συνεργάτης μου για θέματα με προμήθειες άνω των 8.000 $. Διαβάστε το δικό μου Αναθεώρηση StudioPress αν δεν τα έχετε ακούσει, αλλά είναι τόσο νόμιμα. Μέσος όρος 28 $ ανά πώληση με ακύρωση λιγότερο από 5% και υψηλές μετατροπές, καθώς το StudioPress υποστηρίζεται από πολλούς κορυφαίους ανθρώπους του WordPress, όπως οι Yoast και Matt Cutts. Είναι πραγματικά φιλικά προς το SEO θέματα WordPress που διαθέτουν κορυφαία κωδικοποίηση, ελαφριά, ώστε να φορτώνουν γρήγορα, συνοδεύονται από τόνους Πρόσθετα Genesis, και καταπληκτική τεκμηρίωση. Πουλήστε τους Πακέτο Pro θεμάτων όλων των θεμάτων και λάβετε προμήθεια 175 $.

ShareASale-Affiliate-Πληρωμές

Zigzagpress – Προμήθειες 50% (κοστίζει 49 $ για ένα θέμα που σημαίνει 24,50 $). Το Zigzagpress ΔΕΝ είναι καλή εταιρεία. Έκανα σταθερά 300 $ / μήνα μαζί τους, αλλά αυτό μειώθηκε σχεδόν σε 0 πωλήσεις για σχεδόν ένα ολόκληρο έτος. Έλαβα επίσης μερικά παράπονα ότι όταν μετονομάστηκαν, διέγραψαν όλα τα θέματα που αγόρασαν οι πελάτες τους και έκαναν τους πελάτες τους να τα ξανακάνουν. Μου άρεσε πολύ το Zigzagpress αλλά φαίνεται ότι δεν φροντίζουν τους συνεργάτες ή τους πελάτες τους. Δεν μου έδωσαν καν 163 $ για τις παραπομπές που τους έκανα φέτος – θα διαγράψω όλους τους συνδέσμους συνεργατών μου + καλές κριτικές για αυτούς. Σίγουρα θα τους αποφύγαμε.

Αποκαταστάθηκαν 316 σχέδια – προμήθειες 20% και περίοδος παραπομπής 60 ημερών σε απόκριση θηλυκά θέματα Γένεσης πολλά από τα οποία είναι έτοιμα για WooCommerce. Επίσης πρότεινε ο προγραμματιστής Genesis αναφέρονται στον ιστότοπο του StudioPress. Το Restored 316 Designs έχει μερικά από τα υψηλότερα ποσοστά μετατροπής από όλα τα θεματικά καταστήματα Genesis και είναι το 2ο πιο κερδοφόρο κατάστημα θεμάτων μου.

Γεια σας Σχέδια – προμήθειες 30% στις θέματα ποιότητας σχεδιαστών Genesis πολλά από τα οποία είναι έτοιμα για το WooCommerce. Σχετικά νέο θεματικό κατάστημα, αλλά τα σχέδιά τους είναι καταπληκτικά – αν δεν τα έχετε ελέγξει, κάντε το σίγουρα. Δεν έχουν φτάσει αρκετά για να γίνουν «δημοφιλείς», αλλά τα προωθώ μόνο σε μερικά άρθρα blog και βγάζω περίπου 100 $ / μήνα. Έχω επίσης υπέροχα σχόλια από τους αναγνώστες μου και τους αγαπούν απολύτως.

Αρκετά χαριτωμένο σχέδιο – 35% προμήθειες συν 5% από υπο-θυγατρικές. Ανταποκρίνεται σε κινητά θηλυκά θέματα Γένεσης από ένα Το StudioPress συνιστά τον προγραμματιστή Genesis.

Ανάπτυξη WordPress

Ελεύθερος επαγγελματίας – εάν ζητήσετε από τους ανθρώπους να ρωτήσουν για την ανάπτυξη του WordPress και τη βελτιστοποίηση ταχύτητας, μπορείτε να τους παραπέμψετε στον προγραμματιστή μου στο Μπαγκλαντές και να κάνετε περίπου 13% προμήθειες από το έργο για τις πρώτες 100 ημέρες. Αυτό με έχει εξοικονομήσει πολύ χρόνο ενώ κερδίζω χρήματα από αυτές τις έρευνες. Δουλεύω με την Pronaya για πάνω από 5 χρόνια που είναι 40 $ / ώρα. Έχει δημιουργήσει περισσότερους από 20 ιστότοπους WordPress και βελτιστοποίησε πολλούς ιστότοπους για φόρτωση 400% γρηγορότερα για πελάτες. Μπορείτε να τον προσλάβετε κάνοντας εγγραφή για ένα Λογαριασμός Freelancer και έπειτα αναζητώντας τον χρήστη bdkamol.

Pronaya-Kumar-S-Κριτικές

Οι προμήθειές μου πληρώνουν βασικά για όλες τις αναπτυξιακές εργασίες που χρειάζομαι…

Κέρδη Freelancer-Affiliate

Δεν χρειάζεται να περιορίζεται στο σχεδιασμό ή την ανάπτυξη, μπορείτε να το κάνετε με οποιονδήποτε ελεύθερο επαγγελματία…

freelancer-συνεργάτης

Η μόνη πτώση είναι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο έναν σύνδεσμο συνεργατών στην αρχική σελίδα του Freelancer. Επομένως, αντί να συνδέεστε απευθείας με το προφίλ κάποιου ατόμου, θα πρέπει να πείτε στα άτομα να εγγραφούν μέσω της αρχικής σελίδας (χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο συνεργατών σας) και, στη συνέχεια, να αναζητήσετε το όνομα χρήστη του ελεύθερου επαγγελματία. Αλλά αν δείξετε το χαρτοφυλάκιό τους στον ιστότοπό σας όπως εγώ (αυτά τα προγράμματα ταχύτητας WordPress), οι άνθρωποι θα το κάνουν.

Πρόσθετα WordPress

Πύραυλος WP – 20% προμήθεια για την # 1 βαθμολογία cache plugin σε αυτό Δημοσκόπηση στο Facebook (και αυτή τη δημοσκόπηση επίσης) που κάνει τους ιστότοπους WordPress σημαντικά πιο γρήγορους. Το χρησιμοποιώ στον ιστότοπό μου και είναι εύκολο να διαμορφώσω με εξαιρετική υποστήριξη / τεκμηρίωση. Εδώ είναι το σεμινάριό μου για τις ρυθμίσεις WP Rocket.

Swift-Performance-vs.-WP-Rocket-7 Φεβρουαρίου

2018-WordPress-Cache-Plugin-Poll

Best-WordPress-Cache-Plugin-Poll

Best-Cache-Plugin-Poll

Μονόλογος – 20% ανά πώληση από ένα από τα καλύτερα ελαφριά πρόσθετα slider που δεν θα το κάνουν επιβραδύνετε τον ιστότοπό σας όπως το Revolution Slider και άλλα ισχυρά πρόσθετα slider. Είναι ελάχιστο, αλλά φαίνεται ωραίο και είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Εάν εκτελέσετε το P3 (Plugin Performance Profiler) Plugin και δείτε ότι η προσθήκη ρυθμιστικού σας προκαλεί αργούς χρόνους φόρτωσης, ελέγξτε το Soliloquy – ή πείτε στους πελάτες σας επίσης :)

Διψασμένοι συνεργάτες – πρόσθετο διαχείρισης συνδέσμων θυγατρικών που κάνει μανδύες, παρακολουθεί και διαχειρίζεται συνδέσμους συνεργατών. Premium έκδοση σας επιτρέπουν να λαμβάνετε στατιστικά στοιχεία, να κάνετε αυτόματη σύνδεση, ακόμη και να προσθέτετε παρακολούθηση συμβάντων στο Analytics. Κερδίζετε 30% το οποίο είναι σχετικά μικρό σε σύγκριση με άλλα προγράμματα μάρκετινγκ συνεργατών WordPress.

CodeCanyon – 30% της πρώτης κατάθεσης μετρητών κάθε νέου ατόμου (ίδια προμήθεια με το ThemeForest). Marketplace για τόνους προσθηκών WordPress: ρυθμιστικά, προγράμματα αναπαραγωγής ήχου HTML5, εκδηλώσεις, συνδρομή… το όνομα, το CodeCanyon το έχει, αλλά το πρόγραμμα δεν είναι πολύ κερδοφόρο.

SEO

Όλα σε ένα SEO Pro – 40% προμήθεια, ωστόσο οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Yoast.

SEMrush – 40% επαναλαμβανόμενη προμήθεια για SEMrush πωλήσεις συνδρομής. Αυτό σημαίνει 40 $ – 160 $ ​​/ μήνα για κάθε άτομο που συνεχίζει τη συνδρομή του όταν εγγραφεί στο συνεργάτη σας (δεν είναι κακό). Αυτό είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία SEO στην αγορά και σας παρέχει μεγάλο όγκο δεδομένων σχετικά με λέξεις-κλειδιά, backlinks, εξουσίες, τομείς παραπομπής και πολλά άλλα.

SEOPressor – έως και 50% μηνιαίες επαναλαμβανόμενες προμήθειες για ένα premium SEO plugin. Έχω λάβει ανεπιθύμητα σχόλια από backlinkers του SEOPressor, αλλά υποστηρίζονται από το ShoutMeLoud.

WP Review Pro – Το πλούσιο απόσπασμα του MyThemeShop το οποίο χρησιμοποιώ στον δικό μου ιστότοπο, μετά την εναλλαγή από το μη υποστηριζόμενο πρόσθετο WP Rich Snippets. Πολύ ευχαριστημένοι με το WP Review Pro (έχουν επίσης δωρεάν έκδοση) και θα έχετε ωραίες προμήθειες 55% που είναι 36,85 $ ανά πώληση.

Μάρκετινγκ μέσω email

Ωραία – 30% επαναλαμβανόμενες προμήθειες. Εφόσον χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους, κερδίζετε χρήματα. Δεν περιλαμβάνει περιορισμούς όπως το MailChimp και πληρώνει μετρητά αντί για πιστώσεις.

Σταθερή επαφή – $ 5 για κάθε πελάτη που εγγράφεται για δωρεάν δοκιμή και 105 $ για κάθε νέο πελάτη που γίνεται πελάτης που πληρώνει. Ένα πολύ γενναιόδωρο πρόγραμμα συνεργατών λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

MailChimp – Κερδίστε $ 30 σε υπηρεσίες MailChimp για κάθε άτομο που αναφέρετε συν 3 νέα επιθεωρητές εισερχομένων. Ωστόσο, αυτό το άτομο ΠΡΕΠΕΙ να είναι φίλος ή συνάδελφος και και οι δύο πρέπει επίσης να έχετε πληρωμένους λογαριασμούς. Διαφορετικά, οι δωρεάν λογαριασμοί πρέπει να περιλαμβάνουν το σήμα MailChimp στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εικόνες

ShutterStock – 20% προμήθειες για μεγάλη ποικιλία φωτογραφιών Όταν ρωτάτε τους πελάτες ποιες φωτογραφίες αποθεμάτων επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν στον ιστότοπό τους, στείλτε τους έναν σύνδεσμο συνεργατών εάν αγοράζουν.

iStock & Getty Images – προμήθειες 20% για νέους πελάτες, 10% για επιστροφή. Θα χρειαστεί να τους στείλετε email για να εγγραφείτε ως συνεργάτης, αλλά θα βρείτε επίσης μια μεγάλη ποικιλία εδώ.

Εκπαίδευση

Ούντεμι – προμήθεια 20% για κάθε μάθημα. Οι εκπαιδευτές μπορούν να δημιουργήσουν έναν προσαρμοσμένο σύνδεσμο που τους δίνει 97% προμήθειες στο μάθημά τους. Ο Udemy μείωσε τις προμήθειές του, καθιστώντας το λιγότερο ελκυστικό.

ΠΕ 101 – 20% προμήθειες από μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές σεμιναρίων WordPress.

Άλλοι συνεργάτες

Ανατρέξτε στο WordPress – 20% προμήθειες για wordpress.com, JetPack και WooCommerce.

StackPath – αν κάνετε blog για ταχύτητα ιστότοπου ή να το κάνετε για πελάτες, μπορείτε να τους παραπέμψετε στο StackPath που αγόρασε το MaxCDN. Κέρδισα 1.000 $ / μήνα με το MaxCDN – θα δούμε πώς πηγαίνει το StackPath. Είναι πολύ πιο δύσκολο να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα συνεργατών τους από το MaxCDN – θέλουν να γνωρίζουν ότι είστε σε θέση να παράγετε υψηλότερες πωλήσεις και ότι τα CDN αποτελούν βασικό μέρος της επιχείρησης / του ιστολογίου σας. Συνεισφέρω τις πωλήσεις μου στη συγγραφή σεμιναρίων σε προσθήκες cache τα οποία σχεδόν όλα ενσωματώνουν το StackPath – αυτά τα σεμινάρια μόνο με φέρνουν πάνω από 500 επισκέπτες / ημέρα.

Impact-Radius-Affiliate-Πωλήσεις

StackPath-Data-Centres

Κράκεν (Βελτιστοποίηση εικόνας) – συμπιέζει χωρίς απώλειες τις εικόνες για να βελτιώσει τους χρόνους φόρτωσης σελίδας (οι δωρεάν προσθήκες δεν είναι τόσο καλές). Για κάθε παραπομπή που δημιουργείτε, το Kraken θα αυξάνει μόνιμα το μηνιαίο όριο κατά 100 MB. Μόλις εγγραφείτε, θα δείτε μια επιλογή παραπομπής.

OptiMonster (Έντυπα) – γνωρίζετε αυτά τα ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα καθώς εξέρχεστε από έναν ιστότοπο; Δεν μου αρέσουν ούτε, αλλά υποτίθεται ότι λειτουργούν. Κερδίστε 20% για κάθε πώληση που δημιουργείτε.

Αμαζόνα – εάν στέλνετε επισκεψιμότητα στην Amazon και κάποιος καταλήξει να αγοράζει ένα εντελώς διαφορετικό προϊόν, θα πάρετε ΑΜΟΙΒΗ προμήθεια από αυτήν την πώληση. Εάν δημιουργήσετε μαθήματα Youtube μπορείτε να παραπέμψετε άτομα στο Μπλε μικρόφωνο Yeti, ή αυτό ανόητο μπλουζάκι φοράτε πάντα κατά τη διάρκεια των βίντεό σας. Σκεφτείτε φυσικά προϊόντα αντί για ψηφιακά προϊόντα. Κερδίστε έως και 10% προμήθειες, τον μοναδικό μεγαλύτερο λιανοπωλητή ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο. Ειλικρινά, θα ήσουν ηλίθιος να μην εγγραφείτε.

TubeBuddy – δημοφιλές λογισμικό / Επέκταση Chrome για βελτιστοποίηση και διαχείριση βίντεο YouTube, συμπεριλαμβανομένων εφέ ήχου / βίντεο. 30-50% επαναλαμβανόμενες προμήθειες. Δείτε σχέδια / λειτουργίες εδώ.

Μάθετε για οποιαδήποτε άλλα καλά προγράμματα μάρκετινγκ συνεργατών WordPress? Επιτρέψτε μου να μάθω στην ενότητα σχολίων (χωρίς αυτο-προωθήσεις παρακαλώ). Ή εάν είστε νέοι στο μάρκετινγκ συνεργατών και έχετε μια συγκεκριμένη ερώτηση, θα χαρώ να σας απαντήσω – απλώς ρίξτε μου μια γραμμή!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Το WP Beginner είναι συνεργάτης για ουσιαστικά κάθε πρόγραμμα συνεργατών WordPress εκεί έξω. Οι πιθανότητες είναι εάν απαριθμήσουν μια εταιρεία σελίδα προσφορών, Έχουν επίσης ένα πρόγραμμα θυγατρικών.

WordPress-Affiliate-Marketing-Προγράμματα

Τι έπεται? Κερδίστε χρήματα φυσικά

Ανατρέξτε στον οδηγό μάρκετινγκ συνεργατών που σας καθοδηγεί σε όλα αυτά στον πίνακα περιεχομένων.

TOC μάρκετινγκ θυγατρικών

Συχνές Ερωτήσεις

&# x1f4b0; Από ποιο πρόγραμμα συνεργατών έκανα $ 150k / έτος από?

Το SiteGround και το Cloudways αποτελούν τουλάχιστον το 90% του εισοδήματος συνεργατών μου. Έγραψα ένα σεμινάριο για το μάρκετινγκ θυγατρικών που σας δείχνει πώς το έκανα.

&# x1f4b0; Ποια προγράμματα θυγατρικών φιλοξενίας είναι τα πιο δημοφιλή?

Το SiteGround, το Bluehost, το HostGator και μερικοί άλλοι κοινόχρηστοι οικοδεσπότες είναι οι πιο δημοφιλείς. Εγγραφείτε στο WordPress Facebook Groups και ελέγξτε δημοσκοπήσεις και συνομιλίες ανθρώπων για να δείτε όχι μόνο τις πιο δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας, αλλά και πού πηγαίνουν οι τάσεις.

&# x1f4b0; Από πού προέρχονται οι περισσότεροι άνθρωποι τα χρήματά τους?

Η μεγάλη πλειοψηφία των επιτυχημένων bloggers WordPress κάνουν τα εισοδήματά τους μέσω φιλοξενίας. Είναι ένας υψηλόμισθος, επικερδής (αλλά ανταγωνιστικός) κλάδος.

&# x1f4b0; Μπορώ να βγάλω τα προς το ζην προωθώντας θέματα / προσθήκες?

Κάνε τα μαθηματικά. Εάν κερδίζετε μόνο 30 $ / πώληση, πώς συγκρίνεται με τις προμήθειες φιλοξενίας στα 150 $ / πώληση; Θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε 5 φορές περισσότερες πωλήσεις που μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά μπορεί να γίνει με αρκετή επισκεψιμότητα.

&# x1f4b0; Ποια είναι η καλύτερη προσθήκη διαχείρισης συνδέσμων συνεργατών?

Χρησιμοποιώ το πρόσθετο Thirsty Affiliates. Ειναι υπεροχο!

Ευθυμίες και καλή τύχη,
Κάποιος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:

  10 โปรแกรมการตลาดสำหรับพันธมิตร WordPress: สร้างรายได้อย่างมีนัยสำคัญโดยการขายโฮสติ้ง WordPress, ธีม, ปลั๊กอิน ฯลฯ

  หากคุณอยู่ในอุตสาหกรรม WordPress และต้องการหารายได้ผ่านการตลาดพันธมิตรฉันมีรายชื่อที่สมบูรณ์แบบสำหรับคุณ.


  ฉันพึ่งพาโปรแกรมพันธมิตร WordPress เหล่านี้เพื่อหาเลี้ยงชีพและสร้างรายได้ $ 10,000 ต่อเดือนโฮสต์ธีมและนักพัฒนา WordPress freelancer.com, และแม้แต่บริการ SEO.

  ดังนั้นแทนที่จะจัดการกับโครงการของลูกค้ามากมาย (เช่นที่เคยทำ) ฉันพบว่าโปรแกรมพันธมิตรสำหรับทุกสิ่งและทำค่าคอมมิชชั่น ฉันมีเวลาว่างมากขึ้นและรายได้ในเครือของฉันก็มีความสอดคล้องมากกว่ารายได้ใด ๆ ที่ฉันทำ การให้คำปรึกษา.

  คุณสามารถลงทะเบียนสำหรับสิ่งเหล่านี้ผ่าน shareasale.com ซึ่งใช้ในการค้นหาติดตามและจ่ายค่าคอมมิชชั่นจากร้านค้ามากมาย แต่นั่นเป็นเพียงที่เดียว เรียกดูรายการและฉันมั่นใจว่าคุณจะได้พบกับโปรแกรมพันธมิตรใหม่ที่คุณจะตื่นเต้นที่จะสร้างรายได้จากการเฉยๆ และอย่าลืมที่จะแสดงความคิดเห็นถึงฉันหากคุณมีคำถาม – หรือโปรแกรมใหม่ที่จะเพิ่ม!

  รายการโปรดส่วนตัวของฉัน (คนที่ฉันทำ $ 150k จากในปี 2018)

  • SiteGround (โฮสติ้ง) – สูงถึง $ 100 + / การขาย
  • Cloudways (โฮสติ้ง) – คอมมิชชั่นที่ยืดหยุ่น (แต่ดีมาก)
  • WP Engine (โฮสติ้ง) – $ 200 / การขาย
  • ธีมที่หรูหรา – 50% ของยอดขาย
  • StudioPress Themes – 35% ของยอดขาย
  • StackPath CDN – ปกติ $ 10 – $ 20 / sale
  • Freelancer.com – ประมาณ 13% ของค่าคอมมิชชั่นโครงการแรก
  • SEMrush – ค่าคอมมิชชั่นที่เกิดขึ้น 40% ($ 40 – $ 160 / เดือน)

  โฮสติ้ง WordPress

  โรคติดต่อระหว่างประเทศ – ผู้เปลี่ยนชีวิตสำหรับฉัน … ฉันทำเงิน $ 80k ในปี 2560 และ $ 120k ในปี 2018 ผ่าน SiteGround ฉันมีส่วนร่วมอย่างมากกับการแสดงคนโพล Facebook 26 คนโดยที่ SiteGround อยู่ในอันดับ # 1 (ภาพหน้าจอด้านล่าง) คือ $ 50 – $ 150 ต่อการขายขึ้นอยู่กับระดับที่คุณไปถึงในแต่ละเดือน $ 150 ต่อการขายถ้าคุณเริ่มทำยอดขาย 31+ เดือน / (คุณควรติดต่อผู้จัดการพันธมิตรของพวกเขาและขายแผนราคาที่สูงกว่าแผน StartUp ของพวกเขา) $ 160 / การขายถ้าคุณมียอดขายมากกว่า 81+ ครั้ง / เดือน อ่านของฉัน ตรวจสอบ SiteGround เพื่อรับสื่อการตลาด 11 ยอดขาย / เดือนจะทำให้คุณ $ 13k / ปี 21 ยอดขาย / เดือนและบางส่วนของคุณสามารถออกจากงานของคุณทำให้ 31.5k / ปี ความเร็วที่ยอดเยี่ยมการสนับสนุนความปลอดภัยและพวกเขาจะโยกย้ายคุณฟรี.

  แม้ว่า บริษัท ในเครือโฮสติ้งอื่น ๆ เช่น WP Engine เสนอค่าคอมมิชชั่นไม่เกิน $ 200 แต่ SiteGround ได้รับการยอมรับอย่างสูงในชุมชน WordPress (และอันดับ 1 ในโพล Facebook ส่วนใหญ่) ดังนั้นคุณอาจมีการแปลงที่สูงขึ้นและการยกเลิกที่ลดลง พวกเขาขึ้นราคาปกติ แต่ราคาโปรโมชันมีราคาไม่แพงและคุณจะได้รับเป็นเวลา 3 ปี.

  โรคติดต่อระหว่างประเทศพันธมิตรการขาย

  97 การขาย x 150 / การขาย = $ 14,550 ใน 1 เดือน (นี่คือในเดือนมีนาคม 2018)

  โรคพันธมิตร-ชั้น

  การขาย SiteGround นั้นง่ายเมื่อพวกเขาได้รับการจัดอันดับ # 1 ในโพล Facebook ทุกโพล …

  2019 การสำรวจโฮสติ้ง

  2017-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-FB-โพล

  ข้อเสนอแนะโฮสติ้ง Elementor

  กรกฎาคม 2562 แนะนำโฮสติ้ง

  WordPress-โฮสต์โพล ส.ค. 2018

  ที่ใช้ร่วมกันโฮสติ้ง-โพล 2017

  2019-Hosting-โพล

  ไปสู่โฮสติ้ง บริษัท

  WordPress โฮสติ้ง-โพล 2017

  การจัดการโฮสติ้ง-โพล

  WooCommerce โฮสติ้ง-FB-โพล

  2016-เว็บโฮสติ้งโพล

  ที่ดีที่สุด WordPress โฮสติ้งผู้ให้บริการ--โพล

  ที่ดีที่สุดเว็บโฮสติ้ง-2019-โพล

  โพล WP Friendly Hosting

  2016-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-FB-โพล

  โฮสต์ที่ชื่นชอบสำหรับ Elementor

  2018 คำแนะนำโฮสติ้ง

  การจัดการ-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-โพล 2017

  2019 เจ้าภาพ-โพล-1

  โฮสติ้งโพลสำหรับความเร็ว

  WordPress โฮสติ้ง-โพลล์มิถุนายน-1

  โรคติดต่อระหว่างประเทศ-คำแนะนำ

  2014 ที่มีการจัดการ-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-FB-โพล

  ที่ดีที่สุดบนเว็บโฮสติ้งผู้ให้บริการโพล

  โฮสติ้งโพ ก.พ. 2019

  โฮสติ้งแนะนำ-โพล

  Bluehost vs SiteGround

  โพล WordPress เว็บโฮสต์

  นี่คืออีเมลบางส่วน …

  เดือนมกราคมถึงโรคติดต่อระหว่างประเทศพันธมิตรการขาย

  รายงานการแปลงของ SiteGround ของฉัน …

  โรคติดต่อระหว่างประเทศพันธมิตร-การแปลง

  มี บริษัท ในเครือประจำเดือนกรกฎาคม 2017 :)

  โรคติดต่อระหว่างประเทศพันธมิตรของเดือน

  ฉันใช้ SiteGround เพราะ …

  1. GTmetrix ของฉัน + Pingdom รายงานพูดเพื่อตัวเอง
  2. หน้าของฉันโหลดทันที (คลิกผ่านหากต้องการ)
  3. รวดเร็ว เทคโนโลยีความเร็ว (PHP 7.3, NGINX), เครื่องมือเพิ่มประสิทธิภาพ SG, Cloudflare)
  4. แนะนำโดย Yoast, WordPress, Ivica จาก WordPress เร่งความเร็ว
  5. ฟรี ลองเข้ารหัส SSL, ง่ายต่อการใช้ cPanel, และคุณสมบัติสำหรับ อีคอมเมิร์ซ
  6. การสนับสนุน WordPress คือ ไม่สามารถเอาชนะได้ แม้ไม่มีการสนับสนุนที่มีความสำคัญของ GoGeek
  7. GrowBig มาพร้อมกับ staging พื้นที่เก็บข้อมูลและทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์เพิ่มเติม (เลื่อนลงไปที่“ เราจัดสรรทรัพยากรที่คุณต้องการ” และเลื่อนเมาส์ไปที่ เซิร์ฟเวอร์ แท็บ)
  8. GoGeek มาพร้อมกับทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์พื้นที่เก็บข้อมูลการสนับสนุนลำดับความสำคัญ
  9. การโยกย้ายฟรี, ปลั๊กอินตัวย้าย, และ รับประกันคืนเงินภายใน 30 วัน
  10. ได้รับคำชมมากมายจาก Reddit, บทสนทนา Facebook, พูดเบาและรวดเร็ว, TrustPilot
  11. ตันสรรเสริญบน Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
  12. มีหลายคนที่ย้ายข้อมูลและโพสต์ผลลัพธ์บน Twitter แล้ว: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

  ข้อจำกัดความรับผิดชอบของพันธมิตร – หากคุณสมัครใช้งาน SiteGround โดยใช้ my ลิงค์พันธมิตร ฉันจะบริจาคก้อนค่าคอมมิชชั่นให้คุณโดยไม่เสียค่าใช้จ่าย ในแต่ละปีฉันบริจาคให้ $ 3k แคมเปญ GoFundMe (2018 ให้อาหารหิวในเดนเวอร์และ 2017 คือเฮอร์ริเคนฮาร์วีย์) การสนับสนุนของคุณช่วยและฉันซาบซึ้งจริงๆ ฉันพยายามทำให้ความเห็นของฉันไม่เอนเอียงและสนับสนุนโดย หลักฐาน ในรูปแบบของ โพลใน Facebook, ทวีต, และ บทสนทนาจริง. หากคุณไม่ต้องการใช้นี่คือ ลิงค์ที่ไม่ใช่พันธมิตร ถึง SiteGround ฉันเชื่อว่าพวกเขาเป็นโฮสต์ที่ดีที่สุดและเว็บไซต์ของคุณจะทำงานได้เร็วขึ้น / ราบรื่นขึ้น … ทำวิจัยของคุณในกลุ่ม Google และ Facebook และคุณจะพบคนส่วนใหญ่ พูดเหมือนกัน.

  เครื่องยนต์ WP – $ 200 ต่อการขายบวก $ 50 สำหรับการขายย่อยทุกครั้ง (ถ้าคุณอ้างอิงพันธมิตรและพวกเขาทำการขายคุณจะได้ $ 50 จากการขายแต่ละครั้ง) หากยังไม่พอก็ยังเป็นโปรแกรมพันธมิตรระดับที่มีโบนัสมากมาย คอมมิชชั่นจำนวนมากที่มีการติดตามคุกกี้ 180 ครั้ง แต่มี อัตราการกลับรายการ 20%. ทำให้ค่าคอมมิชชั่นเฉลี่ยประมาณ $ 175 ซึ่งทำกำไรได้อย่างมาก.

  WP-เครื่องยนต์พันธมิตรคณะกรรมการ

  WP-เครื่องยนต์พันธมิตร-ชั้น

  Cloudways – โดยปกติจะเป็นโฮสต์อันดับสูงสุดอันดับสองในโพล Facebook ที่เสนอค่าคอมมิชชั่นสูงกว่า SiteGround (เมื่อคุณปีนขึ้นไปชั้นที่สูงขึ้น) ไม่มีข้อ จำกัด ของ CPU ซึ่งเป็นข้อร้องเรียนทั่วไปกับ SiteGround รายงานจาก WordPress Speed ​​Up Facebook Group ได้รับการเป็นเจ้าภาพของพวกเขาเร็วขึ้นมาก เหตุผลเดียวที่ฉันไม่โปรโมตพวกเขานั้นเป็นเพราะฉันทำได้ดีกับ SiteGround พวกเขาไม่ใช่อันดับ 1 ในทุกโพลของ Facebook เช่น SiteGround และ Cloudways มีราคาแพงเล็กน้อยสำหรับผู้ใช้ทั่วไป (แม้ว่าราคาโปรโมชันของ SiteGround จะหมดอายุหลังจาก 1-3 ปีจากนั้นพวกเขาจะแพงกว่า) มีข้อดีและข้อเสียสำหรับแต่ละ.

  Bluehost – $ 65 ต่อการขายจากหนึ่งในโฮสต์ WordPress ที่ได้รับความนิยมสูงสุดอย่างไรก็ตาม Bluehost มีรีวิวที่ไม่ดีมากมายและพวกเขาจะไม่ได้รับคะแนนสูงในโพล Facebook คนส่วนใหญ่อ่านบทวิจารณ์หลาย ๆ ครั้งก่อนที่จะจบโฮสต์ดังนั้นฉันขอแนะนำให้คุณเป็นพันธมิตรสำหรับ SiteGround หรือ WP Engine ที่มีคะแนนดีกว่ามาก (รวมถึงคุณได้รับค่าคอมมิชชั่นที่สูงขึ้น).

  Godaddy – ค่าคอมมิชชั่น 15% และแม้ว่าพวกเขาเคยดูดพวกเขาได้ทำการปรับปรุงที่สำคัญในไม่กี่ปีที่ผ่านมา ไซต์ของฉันโหลดในเวลาไม่ถึง 1 วินาทีสำหรับแผนการโฮสต์ที่ใช้ร่วมกันที่ถูกที่สุดและทีมสนับสนุนของพวกเขาอยู่ในสหรัฐอเมริกา (แอริโซนา) ยังฉันจะไปกับ SiteGround หรือ WP Engine อ่านของฉัน ตรวจสอบ SiteGround vs. Godaddy เพื่อดูความแตกต่าง.

  InMotion – ระดับเริ่มต้นที่ $ 50 / การขายสูงถึง $ 120 ต่อการขาย โฮสต์ที่เหมาะสมไม่ได้เป็นเจ้าของโดย EIG.

  HostGator – $ 50 – $ 125 ต่อการขาย (โปรแกรมเทียร์เดียวกับ SiteGround) แต่ HostGator เป็นแบบ TERRIBLE และบทวิจารณ์แสดงไว้เพื่อให้การแปลงลดลง คุณสามารถสร้างรหัสคูปองที่กำหนดเองซึ่งดีถ้าคุณกำลังสร้างวิดีโอและทำให้ผู้คนพิมพ์รหัสได้ง่ายขึ้นแทนที่จะคลิกลิงก์ (YouTube ห้ามลิงค์พันธมิตร) ซึ่งสามารถสร้างค่าคอมมิชชั่นได้มากขึ้น อย่างไรก็ตามฉันได้พูดคุยกับ บริษัท ในเครือ HostGator อีกสองสามคนที่บอกว่าไม่ได้ทำอะไรเพราะคนทำวิจัยและเรียนรู้ว่าพวกเขาไม่ใช่ตัวเลือกที่ดีที่สุด.

  WordPress ธีม

  ธีมที่สง่างาม – ค่าคอมมิชชั่น 50% ขายธีมเวิร์ดเพรสที่สวยงามที่แปลงได้ดีมาก รวมค่าคอมมิชชั่นพิเศษหากมีคนต่ออายุการสมัครของพวกเขา ขายชุดรูปแบบอายุการใช้งานของพวกเขาและรับ $ 150 ได้รับความไว้วางใจจากผู้ใช้งาน WordPress มากกว่า 350,000 คนและรวมถึงความนิยม ธีม Divi. ธีม Elegant ได้รับรอบตลอดไปและมีชื่อเสียงที่มั่นคง.

  Elegant-ธีมพันธมิตรชำระเงิน

  MyThemeShop – ค่าคอมมิชชั่น 55% สำหรับธีมการโหลดที่เร็วที่สุดในตลาด ค่าคอมมิชชั่น $ 48 สำหรับธีมเดียว $ 244 สำหรับสมาชิก พวกเขายังมี ปลั๊กอิน – ฉันเพิ่งเปลี่ยนปลั๊กอินตัวอย่างรวยเป็นของพวกเขา WP Review Pro และส่งเสริมว่าตอนนี้ พวกเขายังมี โปรแกรมสองชั้น ที่คุณได้รับ 10% ถ้าคุณแนะนำ บริษัท ในเครืออื่นและพวกเขาทำการขาย.

  ThemeForest – โปรแกรมพันธมิตรที่น่ากลัว คุณจะได้รับเท่านั้น 30% ของการซื้อครั้งแรกของแต่ละคน. หากพวกเขาเป็นลูกค้า Envato / ThemeForest อยู่แล้วคุณจะได้รับแจ็คอึ โปรแกรมพันธมิตรนี้น่ากลัวและฉันรวมมันไว้ที่นี่เพื่อเป็นการเตือนให้อยู่ห่าง ๆ นอกจากว่าคุณกำลังโปรโมตธีมที่เชื่อถือได้เช่น Avada, อยู่ห่าง ๆ โดยเฉพาะอย่างยิ่งเนื่องจากชุดรูปแบบ ThemeForest ทั้งหมดถูกสร้างขึ้นโดยนักพัฒนาอิสระที่อาจหรืออาจไม่น่าเชื่อถือ คุณไม่ทราบถึงคุณภาพของรหัสไม่ว่าพวกเขาจะออกมาพร้อมกับการอัปเดต ฯลฯ นั่นเป็นเหตุผลที่ฉันใช้ StudioPress สำหรับเว็บไซต์ WordPress ทั้งหมดของฉัน (และคนบนสุดเช่น WordPress และ Yo Cut จาก Google).

  ThemeForest พันธมิตรโปรแกรม

  รางวัลชมเชย

  ธีมปฐมกาล

  StudioPress – StudioPress สร้าง ธีม WordPress ใน กรอบปฐมกาล และเป็นพันธมิตรหลักของฉันสำหรับธีมที่มีค่าคอมมิชชั่นมากกว่า $ 8,000 อ่านของฉัน รีวิว StudioPress หากคุณไม่เคยได้ยินพวกเขา แต่พวกเขาก็น่าเชื่อถือ ฉันเฉลี่ย $ 28 ต่อการขายโดยมีการยกเลิกน้อยกว่า 5% และมีการแปลงสูงเนื่องจาก StudioPress ได้รับการรับรองจากผู้ใช้ WordPress อันดับต้น ๆ อย่าง Yoast และ Matt Cutts พวกเขาเป็นธีมเวิร์ดเพรสที่เป็นมิตรกับ SEO อย่างแท้จริงซึ่งมีการเข้ารหัสระดับสูงน้ำหนักเบาจึงโหลดได้อย่างรวดเร็ว ปลั๊กอินปฐมกาล, และเอกสารที่ยอดเยี่ยม ขายของพวกเขา แพ็คเกจทั้งหมด Pro Plus และรับค่าคอมมิชชั่น $ 175.

  ShareASale พันธมิตรชำระเงิน

  Zigzagpress – ค่าคอมมิชชั่น 50% (ค่าใช้จ่าย $ 49 สำหรับธีมเดียวซึ่งหมายถึง $ 24.50) Zigzagpress ไม่ใช่พันธมิตรที่ดี ฉันทำเงินได้ $ 300 ต่อเดือนกับพวกเขา แต่สิ่งนี้ลดลงเหลือ 0 เกือบตลอดทั้งปี ฉันยังได้รับข้อร้องเรียนเล็กน้อยว่าเมื่อพวกเขาเปลี่ยนโฉมใหม่พวกเขาลบธีมทั้งหมดที่ลูกค้าซื้อและทำให้ลูกค้าซื้อใหม่ ฉันเคยชอบ Zigzagpress แต่ดูเหมือนว่าพวกเขาไม่ได้ดูแล บริษัท ในเครือหรือลูกค้าของพวกเขา พวกเขายังไม่จ่ายเงินให้ฉัน $ 163 สำหรับการอ้างอิงที่ฉันทำกับพวกเขาในปีนี้ – ฉันจะลบลิงค์พันธมิตรทั้งหมดของฉัน + บทวิจารณ์ที่ดีสำหรับพวกเขา ฉันจะหลีกเลี่ยงพวกเขาแน่นอน.

  กู้คืนการออกแบบ 316 – ค่าคอมมิชชั่น 20% และระยะเวลาการอ้างอิง 60 วันสำหรับการตอบสนอง ธีมกำเนิดของผู้หญิง หลายแห่งพร้อมใช้งาน WooCommerce ยัง ผู้พัฒนา Genesis แนะนำ แสดงอยู่ในเว็บไซต์ StudioPress กู้คืนการออกแบบ 316 มีอัตราการแปลงสูงสุดบางส่วนจากร้านค้าชุดรูปแบบทั้งหมดปฐมกาลและเป็นร้านค้าชุดรูปแบบผลกำไรมากที่สุดของฉันที่สอง.

  สวัสดีคุณออกแบบ – ค่าคอมมิชชั่น 30% ในวันที่ ชุดรูปแบบ Genesis ที่มีคุณภาพ ซึ่งหลายแห่งพร้อม WooCommerce ร้านธีมใหม่ ๆ แต่การออกแบบของพวกเขายอดเยี่ยมถ้าคุณยังไม่ได้ตรวจสอบพวกเขาทำมันแน่นอน พวกเขายังไม่พอที่จะ “เป็นที่นิยม” แต่ฉันได้โปรโมตพวกเขาในบทความบล็อกเพียงไม่กี่บทความและสร้างรายได้ประมาณ $ 100 / เดือน ฉันยังได้รับการตอบรับที่ดีจากผู้อ่านของฉันและพวกเขาก็รักพวกเขาอย่างแน่นอน.

  การออกแบบน่ารักน่ารัก Darn – ค่าคอมมิชชั่น 35% บวก 5% จาก บริษัท ย่อย ตอบสนองมือถือ ธีมกำเนิดของผู้หญิง จาก StudioPress แนะนำผู้พัฒนา Genesis.

  การพัฒนา WordPress

  Freelancer – หากคุณได้รับคนถามเกี่ยวกับการพัฒนา WordPress และการเพิ่มประสิทธิภาพความเร็วคุณสามารถแนะนำพวกเขาให้กับนักพัฒนาของฉันในบังคลาเทศและได้รับค่าคอมมิชชั่นประมาณ 13% จากโครงการใน 100 วันแรก สิ่งนี้ช่วยให้ฉันประหยัดเวลาได้มากในขณะที่ยังได้รับเงินจากการสอบถามเหล่านี้ ฉันทำงานกับ Pronaya มานานกว่า 5 ปีแล้วซึ่งมีค่า $ 40 / ชั่วโมง เขาสร้างเว็บไซต์ WordPress มากกว่า 20 แห่งและเพิ่มประสิทธิภาพเว็บไซต์หลายแห่งเพื่อโหลดลูกค้าได้เร็วขึ้น 400%. คุณสามารถจ้างเขาโดยสมัคร บัญชี Freelancer จากนั้นค้นหาผู้ใช้ bdkamol.

  Pronaya-Kumar-S-ความคิดเห็น

  ค่าคอมมิชชั่นของฉันโดยทั่วไปจ่ายสำหรับงานพัฒนาทั้งหมดที่ฉันต้องการ …

  Freelancer พันธมิตรกำไร

  ไม่จำเป็นต้อง จำกัด เฉพาะการออกแบบหรือการพัฒนาคุณสามารถทำสิ่งนี้ได้กับนักแปลอิสระ …

  อิสระพันธมิตร

  ความตกต่ำเพียงอย่างเดียวคือ คุณสามารถใช้ลิงค์พันธมิตรในหน้าแรกของ Freelancer. ดังนั้นแทนที่จะเชื่อมโยงไปยังโปรไฟล์ของใครบางคนโดยตรงคุณจะต้องบอกให้คนอื่นลงชื่อสมัครใช้ผ่านหน้าแรก (โดยใช้ลิงค์พันธมิตรของคุณ) จากนั้นค้นหาชื่อผู้ใช้ของ freelancer แต่ถ้าคุณแสดงผลงานของพวกเขาบนเว็บไซต์ของคุณเช่นฉัน (โครงการ WordPress ความเร็วเหล่านี้) ผู้คนจะทำมัน.

  WordPress ปลั๊กอิน

  จรวด WP – คอมมิชชัน 20% สำหรับปลั๊กอินแคอันดับ # 1 ในสิ่งนี้ โพล Facebook (และ แบบสำรวจนี้ ด้วย) ซึ่งทำให้เว็บไซต์ WordPress เร็วขึ้นอย่างมาก ฉันใช้บนเว็บไซต์ของฉันและง่ายต่อการกำหนดค่าด้วยการสนับสนุน / เอกสารที่ยอดเยี่ยม นี่คือการสอนของฉันเกี่ยวกับการตั้งค่า WP Rocket.

  สวิฟท์-Performance-กับ-WP-จรวด ก.พ. 7

  2018-WordPress แคชปลั๊กอิน-โพล

  ที่ดีที่สุด WordPress แคชปลั๊กอิน-โพล

  ที่ดีที่สุดแคชปลั๊กอิน-โพล

  การพูดกับตัวเอง – 20% ต่อการขายจากหนึ่งในปลั๊กอินตัวเลื่อนน้ำหนักเบาที่ดีที่สุดซึ่งจะไม่ ทำให้ไซต์ของคุณช้าลง เช่น Revolution Slider และปลั๊กอินตัวเลื่อนที่แข็งแกร่งอื่น ๆ มันน้อย แต่ก็ดูดีและใช้งานง่ายสุด ๆ หากคุณเรียกใช้ P3 (ปลั๊กอิน Performance Profiler) ปลั๊กอิน และดูปลั๊กอินตัวเลื่อนของคุณทำให้เวลาในการโหลดช้าลงดู Soliloquy หรือบอกลูกค้าของคุณด้วย :)

  บริษัท ในเครือกระหายน้ำ – ปลั๊กอินการจัดการลิงค์พันธมิตรที่ปกปิดติดตามและจัดการลิงค์พันธมิตร. รุ่นพรีเมี่ยม ให้คุณได้รับสถิติ, การเชื่อมโยงอัตโนมัติแม้กระทั่งเพิ่มการติดตามกิจกรรมของ Analytics คุณสร้างรายได้ 30% ซึ่งค่อนข้างเล็กเมื่อเทียบกับโปรแกรมการตลาดของ Affiliate อื่น ๆ.

  CodeCanyon – 30% ของการฝากเงินสดครั้งแรกของแต่ละคน (ค่าคอมมิชชันเดียวกันกับ ThemeForest) ตลาดสำหรับปลั๊กอิน WordPress จำนวนมาก: สไลเดอร์, เครื่องเล่นเสียง HTML5, กิจกรรม, การเป็นสมาชิก … คุณชื่อมัน, CodeCanyon มี แต่โปรแกรมไม่ได้กำไรมาก.

  SEO

  All In One SEO Pro – ค่าคอมมิชชั่น 40% แต่คนส่วนใหญ่ใช้ Yoast.

  SEMrush – ค่าคอมมิชชั่นที่เกิดขึ้น 40% สำหรับ SEMrush ยอดขายการสมัครสมาชิก นั่นหมายถึง $ 40 – $ 160 / เดือนสำหรับแต่ละคนที่ยังคงสมัครสมาชิกของพวกเขาเมื่อพวกเขาสมัครกับพันธมิตรของคุณ (ไม่เลว) นี่เป็นหนึ่งในเครื่องมือ SEO ที่ติดอันดับต้น ๆ ในตลาดและให้ข้อมูลจำนวนมากเกี่ยวกับคำหลักลิงก์ย้อนกลับสิทธิ์ในการอ้างอิงโดเมนและอื่น ๆ.

  ลิขสิทธิ์ – ค่าคอมมิชชั่นที่เกิดซ้ำสูงสุด 50% ต่อเดือนสำหรับปลั๊กอิน SEO พรีเมียม ฉันได้รับความคิดเห็นสแปมจากผู้ลิงก์ย้อนกลับของ SEOPressor แต่พวกเขาได้รับการรับรองโดย ShoutMeLoud.

  WP Review Pro – ปลั๊กอินตัวอย่างรวยของ MyThemeShop ซึ่งฉันใช้บนเว็บไซต์ของฉันเองหลังจากฉันเปลี่ยนจากปลั๊กอิน WP Rich Snippets ที่ไม่สนับสนุน มีความสุขมากกับ WP Review Pro (พวกเขายังมี รุ่นฟรี) และคุณจะได้รับค่าคอมมิชชั่น 55% ซึ่งก็คือ $ 36.85 ต่อการขาย.

  การตลาดอีเมล์

  AWeber – คอมมิชชั่นที่เกิดขึ้น 30% ตราบใดที่พวกเขากำลังใช้บัญชีของพวกเขาคุณจะทำเงินได้ ไม่รวมถึงข้อ จำกัด เช่น MailChimp ทำและจ่ายเงินสดแทนเครดิต.

  ติดต่ออย่างต่อเนื่อง – $ 5 สำหรับลูกค้าทุกคนที่สมัครทดลองใช้ฟรีและ $ 105 สำหรับลูกค้าใหม่แต่ละรายที่กลายเป็นลูกค้าที่ชำระเงิน โปรแกรมพันธมิตรซอฟต์แวร์อีเมลที่มีน้ำใจมาก.

  MailChimp – รับ $ 30 ในบริการ MailChimp สำหรับแต่ละคนที่คุณแนะนำบวก 3 ใหม่ ตรวจสอบกล่องจดหมาย. อย่างไรก็ตามบุคคลนั้นจะต้องเป็นเพื่อนหรือเพื่อนร่วมงานและคุณทั้งคู่ต้องมีบัญชีที่ชำระเงินด้วย มิฉะนั้นบัญชีฟรีจะต้องมีตรา MailChimp ในอีเมล.

  ภาพสต็อก

  Shutterstock – ค่าคอมมิชชั่น 20% สำหรับภาพถ่ายที่มีให้เลือกมากมาย เมื่อถามลูกค้าว่าต้องการเก็บรูปถ่ายหุ้นใดบนเว็บไซต์ของพวกเขาให้ส่งลิงค์พันธมิตรหากพวกเขากำลังซื้อ.

  iStock & เก็ตตี้อิมเมจ – ค่าคอมมิชชั่น 20% สำหรับลูกค้าใหม่ 10% สำหรับการคืนสินค้า คุณจะต้องส่งอีเมลสมัครเพื่อเป็นพันธมิตร แต่คุณจะพบกับตัวเลือกมากมายที่นี่.

  การศึกษา

  Udemy – ค่าคอมมิชชัน 20% สำหรับหลักสูตรใด ๆ ผู้สอนสามารถสร้างลิงค์ที่กำหนดเองที่ให้พวกเขา คอมมิชชั่น 97% ในหลักสูตรของพวกเขา. Udemy ลดค่าคอมมิชชั่นของพวกเขาทำให้มันน่าสนใจน้อยลง.

  WP 101 – ค่าคอมมิชชั่น 20% จากหนึ่งในแหล่งที่มาที่น่าเชื่อถือที่สุดของแบบฝึกหัด WordPress.

  บริษัท ในเครืออื่น ๆ

  อ้างอิงเวิร์ดเพรส – ค่าคอมมิชชัน 20% สำหรับ wordpress.com, JetPack และ WooCommerce.

  StackPath – หากคุณบล็อกเกี่ยวกับ ความเร็วเว็บไซต์ หรือทำเพื่อลูกค้าคุณสามารถอ้างถึง StackPath ที่ซื้อ MaxCDN ฉันทำเงิน $ 1,000 / เดือนด้วย MaxCDN – เราจะดูว่า StackPath ดำเนินต่อไปอย่างไร เป็นการยากกว่าที่จะได้รับการยอมรับในโปรแกรมพันธมิตรของพวกเขามากกว่า MaxCDN – พวกเขาต้องการที่จะรู้ว่าคุณสามารถสร้างยอดขายที่สูงขึ้นและ CDN นั้นเป็นส่วนสำคัญของธุรกิจ / บล็อกของคุณ ฉันมีส่วนร่วมในการขายเพื่อเขียนบทเรียนเกี่ยวกับปลั๊กอินแคชซึ่งเกือบทั้งหมดรวม StackPath – บทเรียนเหล่านั้นทำให้ฉันมีผู้เข้าชมมากกว่า 500 คน / วัน.

  ผลกระทบรัศมีพันธมิตรการขาย

  StackPath-ข้อมูลศูนย์

  คราเคน (การปรับภาพให้เหมาะสม) – บีบอัดรูปภาพอย่างไม่มีการสูญเสียเพื่อปรับปรุงเวลาในการโหลดหน้าเว็บ (ไม่มีปลั๊กอินใกล้ที่ดี) สำหรับการอ้างอิงแต่ละครั้งที่คุณสร้าง Kraken จะเพิ่มโควต้ารายเดือนของคุณอย่างถาวร 100 MB คุณจะเห็นตัวเลือกการอ้างอิงเมื่อคุณสมัครใช้งาน.

  OptiMonster (ฟอร์ม) – คุณรู้จักป๊อปอัปที่น่ารำคาญเมื่อคุณออกจากเว็บไซต์ใช่หรือไม่ ฉันไม่ชอบพวกเขาเหมือนกัน แต่ก็น่าจะใช้ได้ รับ 20% สำหรับการขายแต่ละครั้งที่คุณสร้าง.

  อเมซอน – ถ้าคุณส่งปริมาณข้อมูลไปที่ Amazon และมีคนซื้อผลิตภัณฑ์ที่แตกต่างออกไปโดยสิ้นเชิงคุณก็จะได้รับค่าคอมมิชชั่นจากการขายนั้น หากคุณสร้างบทช่วยสอน Youtube คุณสามารถแนะนำผู้คนให้รู้จัก ไมโครโฟนบลูเยติ, หรือว่า เสื้อยืดใบ้ คุณมักจะสวมใส่ในระหว่างวิดีโอของคุณ คิดเกี่ยวกับผลิตภัณฑ์ทางกายภาพแทนสินค้าดิจิตอล รับค่าคอมมิชชั่นสูงถึง 10% จากผู้ค้าปลีกอีคอมเมิร์ซรายใหญ่ที่สุดในโลก สุจริตคุณเป็นคนงี่เง่าที่จะไม่ลงทะเบียน.

  TubeBuddy – ซอฟต์แวร์ยอดนิยม / ส่วนขยายของ Chrome สำหรับการปรับและจัดการวิดีโอ YouTube รวมถึงเอฟเฟกต์เสียง / วิดีโอ คอมมิชชั่นที่เกิดขึ้น 30-50% ดูแผน / คุณสมบัติ ที่นี่.

  รู้จักโปรแกรมการตลาดพันธมิตรด้านเวิร์ดเพรสที่ดีอื่น ๆ? แจ้งให้เราทราบในส่วนความเห็น (ไม่มีการส่งเสริมการขายด้วยตนเอง) หรือถ้าคุณยังใหม่ต่อการทำการตลาดแบบพันธมิตรและมีคำถามเฉพาะเจาะจงฉันมีความสุขมากกว่าที่จะตอบคำถามให้คุณ!

  p.s. WP Beginner เป็น บริษัท ในเครือสำหรับทุกโปรแกรมพันธมิตร WordPress โดยทั่วไป โอกาสคือถ้าพวกเขารายชื่อ บริษัท ใน หน้าข้อเสนอ, พวกเขายังมีโปรแกรมพันธมิตร.

  WordPress พันธมิตรการตลาด-โปรแกรม

  อะไรต่อไป? ทำเงินแน่นอน

  ดูคู่มือการตลาดแบบพันธมิตรของฉันซึ่งจะนำคุณไปสู่ทุกสิ่งในสารบัญนี้.

  Affiliate Marketing TOC

  คำถามที่พบบ่อย

  &# x1f4b0; ฉันทำโปรแกรมพันธมิตรใดทำเงิน $ 150k / ปี?

  SiteGround และ Cloudways ทำขึ้นอย่างน้อย 90% ของรายได้ Affiliate ของฉัน ฉันเขียนบทช่วยสอนเกี่ยวกับการตลาดแบบพันธมิตรซึ่งแสดงให้คุณเห็นว่าฉันทำได้อย่างไร.

  &# x1f4b0; โปรแกรมโฮสติ้ง Affiliate ใดที่ได้รับความนิยมมากที่สุด?

  SiteGround, Bluehost, HostGator และอีกสองโฮสต์ที่ใช้ร่วมกันเป็นที่นิยมมากที่สุด เข้าร่วมกลุ่ม WordPress ของ Facebook และตรวจสอบการสำรวจและการสนทนาของผู้คนเพื่อดูไม่เพียง แต่ บริษัท โฮสติ้งที่ได้รับความนิยมสูงสุดเท่านั้น.

  &# x1f4b0; คนส่วนใหญ่ทำเงินจากที่ไหน?

  บล็อกเกอร์ WordPress ที่ประสบความสำเร็จส่วนใหญ่สร้างรายได้ให้กับ Affiliate ผ่านโฮสติ้ง มันเป็นอุตสาหกรรมที่ให้ผลตอบแทนสูง แต่ให้ผลตอบแทนดี.

  &# x1f4b0; ฉันสามารถสร้างธีม / ปลั๊กอินส่งเสริมการใช้ชีวิต?

  ทําคณิตศาสตร์. ถ้าคุณขายเพียง $ 30 / การขายสิ่งนั้นเปรียบเทียบกับการจัดเก็บค่าคอมมิชชั่นที่ $ 150 / การขาย คุณจะต้องทำยอดขายเพิ่มขึ้น 5 เท่าซึ่งอาจเป็นเรื่องที่ท้าทาย แต่ก็สามารถทำได้ด้วยปริมาณการใช้ที่เพียงพอ.

  &# x1f4b0; ปลั๊กอินการจัดการลิงค์พันธมิตรที่ดีที่สุดคืออะไร?

  ฉันใช้ปลั๊กอิน Thirsty Affiliates มันเยี่ยมมาก!

  ไชโยและขอให้โชคดี,
  ทอม

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map