Πώς να κερδίσετε χρήματα με το μάρκετινγκ συνεργατών (Οδηγός 2020): Κέρδισα 150.000 $ πέρυσι και θέλω να δείξω σε άλλους ανθρώπους πώς το έκανα

Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό θα συνέβαινε σε μένα.


Σε 2 χρόνια πήγα από τα $ 20k στα 80k $, έπειτα τα 150k $ το 2018 (δείτε το δικό μου αναφορές εσόδων).

Το έκανα με την απόρριψη όλων των πελατών μου SEO και προσπάθησα να κερδίσω χρήματα με το μάρκετινγκ συνεργατών (γράφω σεμινάρια για την ταχύτητα SEO και την ιστοσελίδα). Το 90% του εισοδήματος συνεργατών μου προέρχεται από την παραπομπή ατόμων SiteGround, μια εταιρεία φιλοξενίας που μου βραβεύτηκε συνεργάτης του μήνα τον Ιούλιο του 2017.

Τι κάνω λοιπόν;?

Βασικά γράφω σεμινάρια για το πώς να κάνω τη φόρτωση του ιστότοπού σας πιο γρήγορα λέγοντας «Η φιλοξενία είναι ο # 1 παράγοντας της ταχύτητας του ιστότοπου και SiteGround βαθμολογήθηκε ως ο # 1 οικοδεσπότης σε 34 δημοσκοπήσεις στο Facebook. Είναι επίσης χρησιμοποιείται από την Yoast, συνιστάται από το WordPress, και θα το κάνουν μετεγκαταστήστε δωρεάν. Πολλοί έχουν ήδη μετεγκαταστάθηκε στο SiteGround και δημοσιεύτηκε γρηγορότεροι χρόνοι φόρτωσης επί Κελάδημα.”

Αυτό έκανε τις πωλήσεις μου στα ύψη.

Όχι, αυτό δεν συνέβη μια μέρα στην άλλη. Ναι, έσπασα για δύο χρόνια κατά τη δημιουργία περιεχομένου. Αλλά άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή μου… Μετακόμισα έξω από το σπίτι του γονέα μου (αναστεναγμός) σε ένα ωραίο στούντιο στο κέντρο του Ντένβερ, αγόρασα το πρώτο μου αυτοκίνητο (ένα Mercedes c300), υιοθέτησα 2 γατάκια και η πίστωση μου αύξησε 45 πόντους. Δώρισα επίσης 6.000 $ σε καμπάνιες GoFundMe. Είμαι ταπεινός μάγκα, αλλά στο μάρκετινγκ συνεργατών, οι αριθμοί κάνουν τη συζήτηση. Έτσι, θέλω να σας δείξω πώς το έκανα. Απολαμβάνω :-)

SiteGround-Affiliate-Πωλήσεις

SiteGround-PayPal-Money

Δες το δικό μου πλήρη δραστηριότητα PayPal, ή αναφορές εσόδων για όλους τους συνεργάτες μου.Εγώ και η Νατάλι

Τελικά έχω τον χρόνο / χρήμα να ταξιδέψω με τη φίλη μου (ξέρω, είναι πανέμορφη)

Contents

Ξεκινώντας

Πώς λειτουργεί το μάρκετινγκ θυγατρικών?
Συνεργάζεστε με μια εταιρεία που πουλά προϊόντα / υπηρεσίες που θα θέλατε να προτείνετε στο κοινό σας. Εάν αγοράσουν κάτι χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο συνεργατών σας, λαμβάνετε προμήθεια από την πώληση. Υπάρχουν και άλλοι τύποι προγραμμάτων θυγατρικών, αλλά αυτό είναι το πιο συνηθισμένο – και είναι επίσης αυτό που κάνω.

Σχετικά με το ιστολόγιό μου

 • Γράφω για τη βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστότοπου SEO +
 • Η φιλοξενία είναι ο # 1 παράγοντας βελτιστοποίησης ταχύτητας ιστότοπου
 • Κερδίζω χρήματα παραπέμποντας τους ανθρώπους Η φιλοξενία του SiteGround
 • Έχω περάσει πολύ χρόνο συλλέγοντας στοιχεία κοινωνικής δικτύωσης όπου ήταν # 1 σε 34 διαφορετικές δημοσκοπήσεις στο Facebook, Συνομιλίες στο Facebook που το υποστηρίζουν και πώς η μετάβαση σε αυτά μπορεί να βελτιώσει τους χρόνους φόρτωσης σελίδας. Έχω επίσης 100% βαθμολογίες στο GTmetrix + Pingdom
 • Έχω περίπου 2.500 επισκέπτες / ημέρα, το 90% προέρχεται από την Google… η προσθήκη συνδέσμων συνεργατών στο ιστολόγιό σας (ή βίντεο) είναι το εύκολο μέρος – η συνεπής επισκεψιμότητα σε αυτούς (SEO) είναι το δύσκολο μέρος
 • Χρειάστηκε πλήρης απασχόληση blogging για πολλούς μήνες με ελάχιστο εισόδημα για να δω αποτελέσματα, αλλά τώρα, μπορώ (και έχω) σταματήσει να δουλεύω για αρκετούς μήνες και εξακολουθώ να συλλέγω το εισόδημα συνεργατών μου

Σχετικά με εμένα (Γιατί γράφω αυτό;)
Προέρχομαι από ένα ανεπιτυχές υπόβαθρο σχεδιασμού ιστοσελίδων / SEO. Έγινε blogging γιατί ήξερα ότι ήταν καλό για SEO, αλλά τα άρθρα μου δεν το έκαναν νομισματοποιώ. Έκανα ένα άλμα πίστης και έριξα τους πελάτες μου για να μάθω blogging / affiliate marketing. Ήμουν καλός στη βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστότοπου και ήξερα ότι η φιλοξενία ήταν ο # 1 παράγοντας. Μετά από κάποια έρευνα, είδα ότι το SiteGround ήταν το # 1 στις περισσότερες δημοσκοπήσεις στο Facebook και είχε μεγάλη φήμη με γενναιόδωρες προμήθειες θυγατρικών. Έτσι έγραψα μαθήματα σχετικά με την ταχύτητα του ιστότοπου… πώς να διαμορφώσω τις προσθήκες κρυφής μνήμης WordPress, σχόλια φιλοξενίας και άλλα θέματα που σχετίζονται με την ταχύτητα. Συνήθως κοντά στο τέλος μιας ανάρτησης θα έλεγα «… και για αυτό πρέπει να στραφείτε στο SiteGround» με αποδεικτικά στοιχεία για το γιατί είναι τα καλύτερα… δημοσκοπήσεις, tweets, βελτιώσεις χρόνου φόρτωσης κ.λπ. Τότε τα πράγματα πήγαν καλά. Τώρα έχω 0 πελάτες και την ελευθερία να ζήσω όπως θέλω. Έγραψα αυτό το σεμινάριο επειδή είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βοηθάω τους άλλους να κάνουν το ίδιο – χωρίς το BS.

Μεγαλύτεροι παράγοντες

 • Επιλέγοντας τη σωστή θέση και συνεργάτες για να παραπέμψετε τους αναγνώστες
 • Εύρεση θεμάτων (λέξεων-κλειδιών) όπου οι άνθρωποι θα ενδιαφέρονται για ένα προϊόν / υπηρεσία. ΔΕΝ χρειάζεται να γράψετε μόνο κριτικές !!! Εάν δημιουργήσετε ένα βίντεο YouTube σχετικά με το “πώς να συνδέσετε τηλεόραση σε φορητό υπολογιστή”, αποθέστε έναν σύνδεσμο συνεργατών σε ένα καλώδιο HDMI. Αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα.
 • SEO: εξασφάλιση σταθερής επισκεψιμότητας γράφοντας φοβερό περιεχόμενο σχετικά με τις λέξεις-κλειδιά σας (υπάρχει μια φράση «το μήκος είναι δύναμη» στο SEO και αυτό απέδωσε μεγάλο χρόνο για μένα). Ίσως κάνετε βίντεο ή eCourse, αλλά βρήκα τις αναρτήσεις ιστολογίου ΠΟΛΥ ευκολότερη ενημέρωση που σημαίνει λιγότερη συντήρηση. Ο μεγαλύτερος παράγοντας από το FAR ήταν ο χρόνος που πέρασα σχολαστικά δημιουργώντας τα σεμινάριά μου… που τελικά κατέληξαν σε ξαφνικό 3x αύξηση στην κυκλοφορία SEO
 • Προσθέτοντας έναν πίνακα περιεχομένων HTML σε ΚΑΘΕ άρθρο (ενθαρρύνει το μεγαλύτερο περιεχόμενο, την οργάνωση και ακόμη και την ευκαιρία να λάβετε μετάβαση σε συνδέσμους στο Google χρησιμοποιώντας ονομάζονται άγκυρες).
 • Συγκεντρώνοντας δημοσκοπήσεις στο Facebook, Tweets, άλλες αποδείξεις για το γιατί πρέπει να επιλέξουν το συνεργάτη μου
 • ο υπομονή χρειάστηκε να γράψω περιεχόμενο για πολλούς μήνες ακόμα και όταν δεν πληρώνομαι

1. Βρείτε τη θέση σας

Το ταξίδι της καριέρας μου πήγε έτσι: διαδικτυακό μάρκετινγκ > σχεδιασμός ιστοσελίδων > Σχεδιασμός ιστοσελίδων WordPress > WordPress SEO > Βελτιστοποίηση ταχύτητας WordPress. Τώρα μπαίνω στο μάρκετινγκ συνεργατών.

Ενώ έκανα Βελτιστοποίηση ταχύτητας WordPress Παρατήρησα ότι πολλοί άνθρωποι το χρειάζονταν, αλλά πολύ λίγοι το παρείχαν (υπήρχε έλλειψη υπηρεσιών και σεμιναρίων όταν ερεύνησα το Google). Ήξερα επίσης ότι η φιλοξενία ήταν ο # 1 παράγοντας της ταχύτητας του ιστότοπου και αυτές οι εταιρείες πλήρωσαν έως και 200 ​​$ / πώληση. Η φιλοξενία είναι ένας ανταγωνιστικός χώρος, αλλά οι προμήθειες και η έλλειψη προσφοράς με δελεάζουν.

Επέκτεινα το ιστολόγιό μου SEO και άρχισα να γράφω σχετικά με τη φιλοξενία, τις προσθήκες cache και άλλα σχετικά θέματα… ενώ προτείνω SiteGround σε κάθε σεμινάριο. Πρόσθεσα κοινωνικές αποδείξεις όπως οι 34 δημοσκοπήσεις στο Facebook όπου βαθμολογήθηκαν # 1. Κάθε σεμινάριο ήταν εξαιρετικά λεπτομερές και πολλοί άνθρωποι τα βρήκαν χρήσιμα – πολλοί προσελκύουν 100+ επισκέπτες / ημέρα από το υπέροχο περιεχόμενο = υψηλότερες βαθμολογίες.

Μόλις βρήκα τη θέση μου (βελτιστοποίηση ταχύτητας WordPress), μια σταθερή εταιρεία φιλοξενίας με πρόγραμμα θυγατρικών υψηλών προμηθειών (SiteGround) και δημιούργησα εκπαιδευτικά σεμινάρια γύρω από θέματα που οι άνθρωποι στη θέση μου θα βρουν χρήσιμες (και ίσως θέλουν να αλλάξουν τον κεντρικό υπολογιστή τους), αυτό μου πήρε έως 130.000 $.

Οδηγός βελτιστοποίησης ταχύτητας WordPress

Μόλις βρείτε μια θέση με υψηλή ζήτηση, λίγη προσφορά (κάνετε την έρευνά σας στο Google) και ένα ευυπόληπτος συνεργάτης που προσφέρει ωραίες προμήθειες… και έχετε υπομονή να περιμένετε οικονομικά αποτελέσματα δημιουργώντας τα περιουσιακά σας στοιχεία (μιλάω για περιεχόμενο), σας ενθαρρύνω να κάνετε το άλμα.

2. Εγγραφείτε για προγράμματα θυγατρικών

Δημοφιλείς λιανοπωλητές στο διαδίκτυο

Φιλοξενία WordPress

 • SiteGround – 50 $ – 100 $ + / πώληση (επίπεδο προγράμματος).
 • Μηχανή WP – $ 200 / πώληση + μπόνους + 50 $ πρόγραμμα δύο επιπέδων.
 • Κίνστα – 50 $ – 500 $ / πώληση + 10% επαναλαμβανόμενα.
 • Cloudways – $ 50 – $ 125 / πώληση (κλιμακωτά) ή επαναλαμβανόμενα έσοδα με χαμηλότερη αρχική προμήθεια – ήταν επίσης το # 1 σε πολλές δημοσκοπήσεις στο Facebook, είχαν πολύ ισχυρό αριθμό και θα τα συνιστώ σύντομα για τη διαχείριση cloud hosting

Θέματα WordPress

Μάρκετινγκ μέσω email

 • Ωραία – 30% επαναλαμβανόμενο (σε 19 $ – 149 $ + ανά πώληση).
 • Σταθερή επαφή – 105 $ ανά πώληση και 5 $ ανά μόλυβδο (εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή).

Άλλοι συνεργάτες

 • SEMrush – 40% επαναλαμβανόμενο (40 $ – 160 $ ​​/ μήνα).
 • CDN StackPath – συνήθως 10 $ – 20 $ προμήθεια ανά πώληση.
 • MyThemeShop – 55% (προμήθεια 48 $ – 244 $ ανάλογα με το πρόγραμμα).
 • ThemeForest – 30% της πρώτης αγοράς κάθε νέου ατόμου.
 • Πύραυλος WP – 20% ($ 10 – $ 50 / πώληση).
 • Ελεύθερος επαγγελματίας – αμοιβή του έργου για τις πρώτες 100 ημέρες (συνήθως 10% του έργου).
 • Ούντεμι – 20% σε οποιοδήποτε μάθημα.
 • Ανατρέξτε στο WordPress – 20% για wordpress.com, JetPack και WooCommerce.
 • OptiMonster – 20%.
 • LongTail Pro – 30% (και 30% επαναλαμβανόμενα) σε 219 $ / έτος – 377 $ / έτος σχέδια.
 • Elementor – 50% των 49 $ – 199 $ ανάλογα με το πρόγραμμα.
 • Γεια σου – 25 $ (μέγιστο) κατά την πρώτη πώληση.

Κωδικοί κουπονιού

 • Φιλοξενία Α2 + HostGator – αυτές οι συνεργάτες σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους κωδικούς κουπονιών που είναι τεράστιο μπόνους αν κάνετε βίντεο στο YouTube. Το βίντεο του Tyler’s Moore είναι ενεργό πώς να φτιάξετε έναν ιστότοπο WordPress έχει 4,5 εκατομμύρια προβολές και παραπέμπει τους ανθρώπους στο HostGator χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιού του. Αυτό σημαίνει ότι πιστώνεται για την πώληση εάν χρησιμοποιούν τον κωδικό (ακόμα κι αν δεν κάνουν κλικ στον σύνδεσμο συνεργατών του). Εάν κάνετε βίντεο στο YouTube, οι κωδικοί κουπονιών μπορούν να οδηγήσουν σε πολύ περισσότερες πωλήσεις από την πτώση συνδέσμων στις περιγραφές βίντεο και ελπίζοντας ότι οι χρήστες θα κάνουν κλικ σε αυτό. Έχει κάνει μια περιουσία.

3. Μάθετε τους διαφορετικούς τύπους προγραμμάτων

Ένα επίπεδο – λάβετε προμήθεια όταν μια πώληση δημιουργείται από τον σύνδεσμο συνεργατών σας.

Δύο επίπεδα – λάβετε προμήθεια όταν αναφέρετε άλλες θυγατρικές και αρχίζουν να πραγματοποιούν πωλήσεις (σκεφτείτε το πολυεπίπεδο μάρκετινγκ). Ένα παράδειγμα είναι Το πρόγραμμα WP Engine όπου λέω στους αναγνώστες μου για τη φιλοξενία τους στο WordPress, αρχίζουν να πραγματοποιούν πωλήσεις και κερδίζω $ 50 / πώληση από κάθε πώληση που δημιουργούν.

Αναρρίχηση Tier – αυξημένες προμήθειες καθώς πραγματοποιείτε περισσότερες πωλήσεις.

SiteGround-Affiliate-Program-Tiers

Επαναλαμβανόμενες προμήθειες – συμβαίνει συνήθως με τις συνδρομητικές υπηρεσίες… λαμβάνετε συνεχώς προμήθειες, αρκεί τα άτομα να έχουν εγγραφεί. Οι AWeber και SEMrush το κάνουν αυτό.

Προμήθειες σε ολόκληρο τον ιστότοπο – λάβετε προμήθεια ανεξάρτητα από το τι αγοράζουν οι χρήστες στον ιστότοπο της συνδεδεμένης εταιρείας. Το πρόγραμμα θυγατρικών της Amazon το κάνει αυτό.

Πληρώστε ανά δυνητικό πελάτη – λάβετε προμήθεια βάσει του αριθμού δυνητικών πελατών (π.χ. συμπλήρωση φόρμας επικοινωνίας) που στέλνετε σε μια επιχείρηση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει τα αναλυτικά στοιχεία σας για να το παρακολουθείτε και να έχετε μια σταθερή, γραπτή συμφωνία με τον συνεργάτη σας. Δεν θέλετε να ξοδεύετε τόνους χρόνου και να καίγονται, όπως έχω.

Μπισκότα – το χρονικό διάστημα που οι χρήστες κάνουν κλικ στο σύνδεσμο συνεργατών σας, θα λάβετε προμήθεια εάν δημιουργηθεί μια πώληση. Συνήθως 30-90 ημέρες, αλλά δεν πρέπει να είναι παραβίαση συμφωνίας κατά την επιλογή συνεργατών.

Ατομικά Προγράμματα Συνεργατών – εδώ μπορείτε να εγγραφείτε μέσω του ιστότοπού τους.

Πρόγραμμα μεμονωμένων συνεργατών

Αγορά αγορών θυγατρικώνShareASale και ClickBank έχετε χιλιάδες εμπόρους για να διαλέξετε. Είναι ωραίο να συνδεθείτε σε 1 μέρος και να ελέγξετε την απόδοση πολλών συνεργατών χωρίς να μεταβείτε σε κάθε μεμονωμένη πύλη σε κάθε ιστότοπο. Ωστόσο, πολλά προγράμματα δεν αποτελούν μέρος μιας αγοράς. Είμαι οπαδός του ShareASale – υπάρχουν τόσες πολλές εταιρείες και βιομηχανίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

Shareasale

Πρόγραμμα συνεργατών Amazon
Το πρόγραμμα θυγατρικών της Amazon είναι το πιο δημοφιλές από όλα. Δεν συμμετέχω (ακόμα), αλλά η πλειοψηφία των θυγατρικών εμπόρων που γνωρίζω χρησιμοποιούν το Amazon γιατί… είναι το Amazon. Μπορείτε να ελέγξετε τα προϊόντα που έχετε χρησιμοποιήσει ή να γράψετε σεμινάρια (π.χ. πώς να συνδέσετε τον υπολογιστή με την τηλεόραση) και να αποθέσετε έναν σύνδεσμο θυγατρικών σε ένα καλώδιο HDMI… μόνο μερικά παραδείγματα. Ίσως θελήσετε να δημιουργήσετε σχέσεις με τους κατασκευαστές, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε προϊόντα πριν από την κυκλοφορία τους – δίνοντάς σας χρόνο να δημιουργήσετε μια κριτική πριν από την κυκλοφορία του προϊόντος και να συλλάβετε τις πωλήσεις κατά τη διάρκεια των ωρών αγοράς.

 • Έως 10% προμήθειες
 • % Προμήθειας βάσει κατηγοριών
 • Προμήθειες σε ολόκληρο τον ιστότοπο (εάν αγοράσουν κάτι χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμό σας, λαμβάνετε προμήθεια)
 • Εξαιρετικά υψηλές μετατροπές
 • Δημιουργήστε έναν προσαρμοσμένο σύνδεσμο συνεργατών σε οποιοδήποτε προϊόν

Amazon-Affiliate-Προμήθειες

Amazon-Αυτόματη συμπλήρωση-Λέξεις-κλειδιά

Μπορείτε να δημιουργήσετε συνδέσμους συνεργατών για οποιοδήποτε προϊόν Amazon και, στη συνέχεια, να τον αφήσετε στην περιγραφή του βίντεο:

Amazon-Affiliate-Links

Προγράμματα συνεργατών WordPress
Εάν βρίσκεστε στον κλάδο του WordPress όπως είμαι (είτε πρόκειται για σχεδιασμό, ανάπτυξη ή SEO), έχω συγκεντρώσει αρκετά τη λίστα των προγραμμάτων συνεργατών του WordPress. Έχω αποκλείσει αυτούς που θεωρώ ανεπιτυχείς ή πληρώνω πολύ λίγα για να βγάλω κέρδος, συγκεκριμένα ThemeForest, Δημιουργική αγορά, και χαμηλής ποιότητας καταστήματα θεμάτων όπως το Template Monster. Η φιλοξενία πληρώνει καλά και έγραψα ένα σεμινάριο για το πρόγραμμα συνεργατών του SiteGround και τα θέματα StudioPress που είναι οι 2 συνεργάτες με την υψηλότερη πληρωμή. Αυτά τα σεμινάρια έχουν τόνους στιγμιότυπων οθόνης / κοινωνικής απόδειξης ειδικά για το SiteGround.

 • SiteGround – Ο κύριος συνεργάτης φιλοξενίας μου με σταθερή φήμη στα κοινωνικά μέσα (τα οποία χρησιμοποιώ προς όφελός μου). Πληρώνουν $ 50 – 100 + / πώληση και απονέμουν προσαρμοσμένες προμήθειες με βάση την απόδοσή σας και αν πωλείτε πιο ακριβά προγράμματα φιλοξενίας.
 • Μηχανή WP – $ 200 / πώληση με πρόγραμμα θυγατρικών δύο επιπέδων (50 $ για κάθε πώληση δύο επιπέδων)
 • StudioPress – γνωστό ότι είναι τα πιο ποιοτικά θέματα WordPress ενσωματωμένα Γένεση
 • Κομψά θέματα – θέματα υψηλής ποιότητας με γενναιόδωρο πρόγραμμα συνεργατών (50% των πωλήσεων)
 • StackPathCDN με 31 επιπλέον κέντρα δεδομένων (το Cloudflare διαθέτει 200+ κέντρα δεδομένων, αλλά περισσότερα κέντρα δεδομένων = ταχύτερη παράδοση περιεχομένου). Κερδίζω περίπου 1.000 $ / μήνα παραπέμποντας τους ανθρώπους στο StackPath στα μαθήματα προσθηκών cache. Η StackPath αγόρασε πρόσφατα το MaxCDN και το ποσοστό αποδοχής των συνεργατών τους είναι πολύ χαμηλότερο (εξαρτάται από τον πιθανό όγκο σας), αλλά τα περισσότερα πρόσθετα cache μετατράπηκαν σε StackPath ως το συνιστώμενο CDN τους
 • Ελεύθερος επαγγελματίας – παραπέμψτε άτομα σε προγραμματιστές, σχεδιαστές και άλλους ελεύθερους επαγγελματίες με τους οποίους έχετε συνεργαστεί και κερδίστε το 100% της προμήθειας έργου του Freelancer για τις πρώτες 90 ημέρες. Παίρνω πολλούς ανθρώπους που ζητούν υπηρεσίες βελτιστοποίησης ταχύτητας WordPress… γι ‘αυτό τους παραπέμπω στους προγραμματιστές μου με έναν σύνδεσμο συνεργατών freelancer και βγάζω 125 $ / μήνα σε παθητικό εισόδημα. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνδέσμους συνεργατών για σύνδεση σε συγκεκριμένα προφίλ freelancer, επομένως κατευθύνω άτομα στην αρχική σελίδα μέσω συνδέσμου συνεργατών και δίνω στους χρήστες τα ονόματα χρήστη του προγραμματιστή μου.

4. Εκτελέστε τους αριθμούς

Υψηλές προμήθειες, υψηλές μετατροπές, χαμηλές τιμές αντιστροφής
Φυσικά θέλετε συνεργάτες με υψηλές προμήθειες, αλλά θα πρέπει επίσης να έχουν σταθερή φήμη με υψηλές μετατροπές και χαμηλά ποσοστά αντιστροφής (λαμβάνετε 0 $ εάν οι χρήστες ακυρώσουν μετά την εγγραφή). Εάν ανήκουν σε μια αγορά θυγατρικών όπως ShareASale ή ClickBank μπορείτε να δείτε μερικούς αριθμούς εκεί. Στις εταιρείες αρέσει το Amazon / SiteGround είναι ασφαλή στοιχήματα, διαφορετικά κάνετε την έρευνά σας (ή παρακολουθήστε τους συνδέσμους συνεργατών σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοσή τους). Αποφύγετε τις θυγατρικές να προσφέρουν τεράστιες προμήθειες, καθώς αυτό πιθανώς σημαίνει ότι αγωνίζονται να αποκτήσουν / διατηρήσουν πελάτες φυσικά. Αυτό θα βλάψει τους αριθμούς σας (συγκεκριμένα τα ποσοστά μετατροπών / αντιστροφής).

Γιατί δεν προώθησα τη μηχανή WP για $ 200 / πώληση
Θα μπορούσα να προωθήσω το WP Engine (εταιρεία φιλοξενίας) για $ 200 / πώληση χωρίς πρόγραμμα βαθμίδας για αναρρίχηση – ακούγεται αρκετά καλό, σωστά; Αλλά όταν έλεγξα το ShareASale είδα τα ποσοστά αντιστροφής τους ήταν 24%! Για να σας δώσω μια ιδέα, οι αντιστροφές του SiteGround είναι μικρότερες από 10%. Το WP Engine ξεκινά από 29 $ / μήνα ενώ το SiteGround είναι 3,95 $ / μήνα, ενώ το SiteGround έχει καλύτερη φήμη. Έπρεπε να ανέβω ένα επίπεδο σε υψηλότερες προμήθειες με το SiteGround, αλλά απέδωσε μακροπρόθεσμα.

5. Ρύθμιση ιστολογίου

WordPress – Τι προτείνω να δημιουργήσω τον ιστότοπο / το ιστολόγιό σας.

Αυτή η επόμενη ενότητα συνοψίζει ολόκληρο το “βήμα πωλήσεων” για το SiteGround. Το χρησιμοποιώ ακριβής ενότητα σε κάθε μεμονωμένο σεμινάριο στο blog μου σχετικά με τη βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστότοπου. Η δημιουργία του γηπέδου των πωλήσεών σας και η εξήγηση του γιατί οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιούν τη θυγατρική σας (π.χ. κοινωνική απόδειξη) είναι τόσο σημαντική!

ΦιλοξενίαSiteGround είναι χρησιμοποιείται από την Yoast, εγώ, και συνιστάται από το WordPress. Είναι το # 1 σε σχεδόν όλα Δημοσκόπηση στο Facebook και δώστε στους περισσότερους σπουδαίους βελτιώσεις χρόνου φόρτωσης ειδικά αν χρησιμοποιούσαν μέτριους κεντρικούς υπολογιστές: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, ΕΙΚ.

Yoast-on-Twitter-We-just-switch-to-Siteground

Χρησιμοποιώ τους ημι-αφιερωμένο πρόγραμμα GoGeek που έρχεται με 4 φορές περισσότερα πόροι διακομιστή παρά κοινόχρηστη φιλοξενία. Κάντε κλικ στις σελίδες μου για να δείτε πόσο γρήγορα φορτώνουν, ελέγξτε την αναφορά GTmetrix ή δείτε άτομα που μετανάστευσε και δημοσιεύτηκε νέοι χρόνοι φόρτωσης. Το κάνουν επίσης δωρεάν μετεγκαταστάσεις.

Πώς να ελέγξετε εάν η φιλοξενία σας είναι αργή
Εκτελέστε τον ιστότοπό σας Google PageSpeed ​​Insights να δω αν μείωση του χρόνου απόκρισης διακομιστή βρίσκεται στην αναφορά σας. Google προτείνει θα έπρεπε να είναι <200ms. Anything above 1 second is not good. You can also check your TTFB (ώρα έως το πρώτο byte) στην καρτέλα Χρονισμός του GTmetrix ή bytecheck.com.

Μειώστε το χρόνο απόκρισης διακομιστή

Εδώ είναι οι δημοσκοπήσεις:

Φιλοξενία Δημοσκόπησης 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Προτάσεις φιλοξενίας Elementor

Σύσταση φιλοξενίας Ιουλίου 2019

WordPress-Host-Poll-Αυγ-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση

Go-To-Hosting-Company

WordPress-Hosting-Poll-2017

Διαχειριζόμενη-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Δημοσκόπηση

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση φιλικής φιλοξενίας WP

2016-WordPress-Hosting-FB-Δημοσκόπηση

Αγαπημένη φιλοξενία για Elementor

Προτάσεις φιλοξενίας 2018

Δημοσκόπηση φιλοξενίας WordPress Σεπτεμβρίου 2018.png

Διαχείριση-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Φιλοξενία-Ψηφοφορία για ταχύτητα

WordPress-Hosting-Poll-Ιούνιος-1

SiteGround-Σύσταση

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Φιλοξενία-Δημοσκόπηση-Φεβ-2019

Φιλοξενία-Προτάσεις-Δημοσκόπηση

Bluehost εναντίον SiteGround

Δημοσκόπηση Web Host WordPress

Το SiteGround συνιστάται από WordPress:

SiteGround-Συνιστάται-WordPress-Host

Μερικοί ευχαριστημένοι πελάτες (αυτή είναι η κοινωνική μου απόδειξη):

Godaddy To SiteGround Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

Το SiteGround έχει 3 σχέδια:

SiteGround-Hosting

Τα υψηλότερα σχέδια περιλαμβάνουν περισσότερα πόροι διακομιστή (# 1 παράγοντας στον οδηγό βελτιστοποίησης WordPress). Εδώ είναι το πλήρες διάγραμμα σύγκρισης, αλλά το GrowBig σας δίνει περίπου 2 φορές περισσότερους πόρους διακομιστή από το StartUp και το GoGeek είναι ημι-αφιερωμένη φιλοξενία που σου δίνει ακόμα περισσότερα. Το GrowBig and up έρχεται με δωρεάν μετεγκατάσταση, σταδιοποίηση, προηγμένη προσωρινή αποθήκευση και δυνατότητα φιλοξενίας πολλών ιστότοπων. Το GoGeek έρχεται με υποστήριξη προτεραιότητας. Η φιλοξενία σύννεφων τους είναι αρκετά η τιμή των 80 $ / μήνα.

Μπορείτε να το δείτε στο δικό τους σελίδα λειτουργιών:

SiteGround-Server-Resources-Σύγκριση

Χρησιμοποιώ το SiteGround επειδή:

 1. Το GTmetrix μου + Pingdom οι αναφορές μιλούν από μόνες τους
 2. Οι σελίδες μου φορτώνονται αμέσως (κάντε κλικ σε αυτές αν θέλετε)
 3. Γρήγορα τεχνολογία ταχύτητας (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Προτείνεται απο Ναι, WordPress, Ίβιτσα από Επιτάχυνση του WordPress
 5. Ελεύθερος Ας κρυπτογραφήσουμε SSL, εύχρηστος cPanel, και χαρακτηριστικά για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
 6. Η υποστήριξη WordPress είναι ανίκητος ακόμα και χωρίς την υποστήριξη προτεραιότητας του GoGeek
 7. GrowBig έρχεται με σταδιοποίηση, περισσότερο χώρο αποθήκευσης και περισσότερους πόρους διακομιστή (μετακινηθείτε προς τα κάτω για να “διαθέτουμε τους πόρους που χρειάζεστε” και τοποθετήστε το δείκτη υπηρέτης αυτί)
 8. GoGeek έρχεται με ακόμη περισσότερους πόρους διακομιστή, αποθήκευση, υποστήριξη προτεραιότητας
 9. Δωρεάν μετεγκαταστάσεις, προσθήκη μεταναστών, και ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 10. Πολλά επαίνους Reddit, Συνομιλίες στο Facebook, Κελάδημα, TrustPilot
 11. Τόνοι επαίνους στο Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Πολλοί άνθρωποι μετανάστευσαν ήδη και δημοσίευσαν αποτελέσματα στο Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Αποποίηση συνεργατών – εάν εγγραφείτε στο SiteGround με το my σύνδεσμος συνεργατών Θα σου δωρίσω ένα καλό κομμάτι χωρίς έξοδα. Κάθε χρόνο εγώ δωρίστε $ 3k σε καμπάνιες GoFundMe (Το 2018 ήταν για να ταΐσει τους πεινασμένους στο Ντένβερ, το 2017 ήταν για τον Ερυθρό Σταυρό στον τυφώνα Harvey). Η υποστήριξή σας βοηθάει και την εκτιμώ πραγματικά. Προσπαθώ να κάνω τις κριτικές μου αμερόληπτες και υποστηριζόμενες απόδειξη υπό τη μορφή του Δημοσκοπήσεις στο Facebook, tweets, και πραγματικές συνομιλίες. Εάν δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, εδώ είναι ένα σύνδεσμος μη συνεργατών στο SiteGround. Είτε έτσι είτε αλλιώς πιστεύω ότι είναι ένας αστρικός κεντρικός υπολογιστής WordPress και ο ιστότοπός σας θα τρέχει γρηγορότερα / πιο ομαλά… κάντε την έρευνά σας σε ομάδες Facebook + Κελάδημα και θα βρείτε τους περισσότερους ανθρώπους πες το ίδιο.

OMM-On-SiteGround

Οι άνθρωποι συνήθως μεταναστεύουν επειδή είναι τεχνολογία ταχύτητας μπορεί να μειώσει τους χρόνους φόρτωσης στο μισό:

Μετάβαση σε SiteGround

Μετεγκατάσταση χρόνου φόρτωσης SiteGround

Bluehost στο SiteGround GTmetrix

HostGator To SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 τέλεια βαθμολογία στο SiteGround

SiteGround Genesis

Η ταχύτητα παραδόθηκε από το SiteGround

Αναφορά SiteGround GTmetrix

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης με SiteGround

Νέοι χρόνοι απόκρισης SiteGround

HostGator To SiteGround Migration

Χρόνοι απόκρισης SiteGround στο Joomla

Μετάβαση σε SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix στο SiteGround

Ιστότοποι SiteGround PageSpeed

SiteGround On Joomla

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Νέα αποτελέσματα Pingdom στο SiteGround

Νέος χρόνος απόκρισης SiteGround

Βελτίωση χρόνου απόκρισης SiteGround

Αποκτήστε φιλοξενία από το SiteGround

Θέμα – δεν χρειάζεστε ένα ειδικό θέμα για το μάρκετινγκ θυγατρικών, ίσως απλά χρειάζεστε ένα blog. προτείνω Θέματα StudioPress αφού αυτό είναι το Yoast, ο Matt Cutts (από την Google) και εγώ. Ο Matt Mullenweg, ιδρυτής του WordPress τους προτείνει επίσης. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έκανα ήταν να χρησιμοποιήσω ένα θέμα από Θεμεφορέστη… Δεδομένου ότι έχουν δημιουργηθεί από ανεξάρτητους προγραμματιστές που ενδέχεται να σταματήσουν να ενημερώνουν το θέμα τους. Αυτό συνέβη σε μένα και ακούω ιστορίες τρόμου όλη την ώρα για άτομα που πρέπει να αλλάξουν θέματα και να επανασχεδιάσουν ολόκληρο τον ιστότοπό τους. Χρησιμοποιώ το ίδιο θέμα StudioPress (Outreach Pro) για 3 χρόνια. Τα θέματα τους είναι ελαφριά (γρήγορη φόρτωση), φιλικά προς το SEO μέσω βελτιστοποιημένου κώδικα, ασφαλή και έχουν μια τεράστια επιλογή προσθήκες για το Πλαίσιο Genesis και μια φοβερή κοινότητα στο Genesis WordPress Facebook Group. Περιλαμβάνουν τεκμηρίωση για τη ρύθμιση και θα σας εξυπηρετήσουν για πολλά, πολλά χρόνια.

Θέματα StudioPress

Βοήθεια για την ανάπτυξη ιστοσελίδων – χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση του θέματος; Δουλεύω με τους ίδιους 2 προγραμματιστές για 3+ χρόνια. Για να τους προσλάβετε, εγγραφείτε για ένα Ελεύθερος επαγγελματίας λογαριασμός, δημοσιεύστε την εργασία σας (εγκατάσταση θέματος WordPress) και στη συνέχεια προσκαλέστε τον χρήστη i333 ή bdkamol στο έργο σας. Εάν θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μου και θα σας συστήσω μέσω email. Και οι δύο είναι σπουδαίοι προγραμματιστές με λογικές τιμές, μιλούν άπταιστα Αγγλικά και τους αναθέτω όλες τις εργασίες προγραμματισμού μου σε αυτούς.

Pronaya-Kumar-S-Κριτικές

6. Master SEO

Εάν δεν κάνετε τα πάντα από τον Οδηγό SEO WordPress, κάντε τα εξής:

 • Βρες ένα συγκεκριμένη λέξη-κλειδί στην Αυτόματη συμπλήρωση Google διάρκειας 3+ λέξεων.
 • Ερευνήστε το ανταγωνισμός λέξης-κλειδιού για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ ανταγωνιστική (οι ευρείες λέξεις-κλειδιά με υψηλές μηνιαίες αναζητήσεις είναι πάντα πιο ανταγωνιστικές). VidIQ, Λέξεις-κλειδιά παντού, και MozBar Οι επεκτάσεις Chrome είναι εξαιρετικά εργαλεία για αυτό, αλλά είναι καλύτερο να κάνετε χειροκίνητη έρευνα πόσο ισχυρό είναι το περιεχόμενο είναι (στα κορυφαία αποτελέσματα) – ο μεγαλύτερος δείκτης.
 • Δημιουργήστε σε βάθος περιεχόμενο (τα βίντεο πρέπει να είναι 10+ λεπτά πολύ, οι αναρτήσεις ιστολογίου πρέπει να είναι 3.000+ λέξεις μακρύς. Δημιουργήστε ένα Πίνακας περιεχομένων HTML για να διατηρούνται οργανωμένες οι αναρτήσεις.
 • Δημιουργήστε μια ωραία τίτλος (που θα κάνουν κλικ) ιδανικά με τη λέξη-κλειδί σας στο μπροστινό μέρος της.
 • Δημιουργήστε μια ωραία περιγραφή (αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεό σας ή στη μετα-περιγραφή για αναρτήσεις ιστολογίου στις οποίες μπορείτε να κάνετε Ναι, το πρόσθετο που προτείνω εάν είστε στο WordPress).
 • Μην εμμονή πυκνότητα λέξεων-κλειδιών, δεν έχει σημασία. Τα πιο σημαντικά μέρη για να το χρησιμοποιήσετε είναι ο τίτλος, η περιγραφή σας και αν χρησιμοποιείτε το Yoast, ο τίτλος SEO και η μετα-περιγραφή σας.
 • Χρησιμοποιήστε μερικά συνδέσεις στο περιεχόμενό σας – οι εσωτερικοί σύνδεσμοι είναι ένας φυσικός τρόπος για τη δημιουργία συνδέσμων στον δικό σας ιστότοπο και οι εξωτερικοί σύνδεσμοι είναι σαν να αναφέρετε πηγές στο Google. Και τα δύο είναι σημαντικά.
 • Χρήση ΠΟΛΥΜΕΣΑ – είτε πρόκειται για βίντεο, γραφήματα ή κλιπ ήχου – οι άνθρωποι τα αγαπούν!
 • Χρησιμοποιήστε ένα στερεό Θέμα + φιλοξενία WordPress (π.χ. StudioPress + SiteGround) που μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά προβλήματα όσον αφορά την ταχύτητα του ιστότοπου, τη συμβατότητα, την ασφάλεια και το ενσωματωμένο SEO.
 • Χρησιμοποίησε ένα προσθήκη εμπλουτισμένων αποσπασμάτων (Χρησιμοποιώ WP Review από το MyThemeShop) για να λάβω “αστέρια” στο Google.
 • Διαμορφώστε Η προσθήκη SEO του Yoast, Κονσόλα αναζήτησης Google, και Πύραυλος WP (προσθήκη προσωρινής μνήμης).
 • Όταν χρησιμοποιείτε το WordPress, χρησιμοποιήστε το Δομή μόνιμου συνδέσμου «post name» στις Ρυθμίσεις> Μόνιμοι σύνδεσμοι.
 • Πάντα εικόνες ετικετών (στον υπολογιστή σας) ΠΡΙΝ το ανεβάσετε στο WordPress και χρησιμοποιήστε το συνδέω για αυτόματη χρήση του ονόματος αρχείου εικόνας ως κείμενο alt εικόνας (εξοικονομεί χρόνο).
 • Μην πηγαίνετε καρύδια με Πρόσθετα WordPress. Πολλοί από αυτούς τραυματίζουν την ταχύτητα ή δεν διατηρούνται.
 • Προσθέστε την ανάρτηση του ιστολογίου σας ημερομηνία δημοσίευσης για αναζήτηση αποτελεσμάτων (κάνει το περιεχόμενό σας να φαίνεται φρέσκο)!
 • Φτιάξτε τον ιστότοπό σας φορτίστε γρήγορα – χρήση Το δωρεάν CDN του Cloudflare, βελτιστοποίηση εικόνων (π.χ.. ShortPixel), αποφύγετε εξωτερικούς πόρους όπως το Google AdSense, τους Χάρτες Google και τις προσθήκες υψηλής CPU. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε PHP 7+ (στον λογαριασμό φιλοξενίας σας) και καθαρίζετε συχνά τη βάση δεδομένων σας με WP-Optimize ή WP Rocket. Αποφύγετε τη φιλοξενία EIG με κάθε κόστος.
 • Χρήση SSL (Ας κρυπτογραφήσουμε είναι δωρεάν) και ελέγξτε το Google εθνικός και τοπικός παράγοντες κατάταξης.

7. Master Video SEO

Και αν δεν κάνετε τα πάντα από τον Οδηγό SEO YouTube, κάντε τα εξής:

 • Βρείτε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά (παρατεταμένη ουρά) στην αυτόματη συμπλήρωση του YouTube με μήκος άνω των 3 λέξεων.
 • Ερευνήστε τον ανταγωνισμό της λέξης-κλειδιού εξετάζοντας πόσες προβολές, επισημάνσεις “μου αρέσει”, σχόλια και άλλα σήματα που έχουν τα κορυφαία βίντεο (η επέκταση vidIQ Chrome είναι ιδανική για αυτό). Οι ευρείες λέξεις-κλειδιά έχουν περισσότερες αναζητήσεις, αλλά είναι πιο ανταγωνιστικές (ξεκινάτε πάντα μακρυά).
 • Καλύψτε εκτενώς το θέμα – στοχεύστε για 10 λεπτά και να είστε συνοπτικοί (σενάρια / επεξεργασία)!
 • Επισημάνετε το αρχείο βίντεο (στον υπολογιστή σας) ως τη λέξη-κλειδί σας και ανεβάστε το στο YouTube.
 • Δημιουργήστε έναν ωραίο τίτλο που προσελκύει τους ανθρώπους να κάνουν κλικ στο βίντεό σας, με τη λέξη-κλειδί σας μπροστά.
 • Γράψτε μια μεγάλη περιγραφή με χρονικές σημάνσεις, συνδέσμους και χρησιμοποιήστε τη λέξη-κλειδί στην πρώτη πρόταση.
 • Ελέγξτε τη μεταγραφή που δημιουργείται αυτόματα από το YouTube και πραγματοποιήστε διορθώσεις.
 • Ανεβάστε μια προσαρμοσμένη μικρογραφία (1280 εικονοστοιχεία έως 720 εικονοστοιχεία) που κάνει τους χρήστες να κάνουν κλικ στο βίντεο.
 • Να απαντάτε πάντα στα σχόλια και να ενσωματώνετε το βίντεο στο ιστολόγιό σας εάν έχετε.
 • Ενσωματώστε το βίντεό σας στο ιστολόγιό σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλα κανάλια μάρκετινγκ.

Διαφορετικά, είναι τόσο εύκολο όσο η προσθήκη ενός συνδέσμου στην περιγραφή του βίντεο και το να ζητάτε από τους χρήστες να κάνουν κλικ σε αυτό. Οι κωδικοί κουπονιών είναι ένα τεράστιο μπόνους (εάν η θυγατρική σας το προσφέρει) από πολλές φορές, μπορείτε να δώσετε στους ανθρώπους μια έκπτωση χρησιμοποιώντας τον προσαρμοσμένο κωδικό σας, ενώ σας πιστώνει την πώληση, χωρίς να χρειάζεται καν να κάνουν κλικ στον σύνδεσμο συνεργατών σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερες μετατροπές. (Ο Τάιλερ Μουρ το κάνει αυτό).

Σύνδεσμοι συνεργατών Amazon

8. Ανακαλύψτε τη στρατηγική περιεχομένου σας (Blog εναντίον βίντεο εναντίον μαθήματος)

Αναρτήσεις ιστολογίου – σε πολλές τεχνολογίες όπως η δική μου, υπάρχουν πολλές αλλαγές τεχνολογίας που απαιτούν από εμένα να ενημερώσω το περιεχόμενο. Είναι πολύ πιο εύκολο να ενημερώσετε μια ανάρτηση ιστολογίου παρά να επαναλάβετε πλήρως ένα βίντεο. Τα βίντεο είναι καλά, αλλά οι δημοσιεύσεις μπορούν να διαρκέσουν πολύ περισσότερο (ονομάζεται αειθαλές περιεχόμενο).

Βίντεο – Προσθέστε συνδέσμους συνεργατών στις περιγραφές του YouTube και πείτε στους ανθρώπους που άφησαν έναν σύνδεσμο εκεί. Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε ένα βίντεο από τη στιγμή που το ανεβάζετε, οπότε δυσκολεύτηκα να ενημερώσω το δικό μου. Απαιτεί περισσότερη συντήρηση από τις αναρτήσεις, ειδικά αν υπάρχει μεγάλη αλλαγή στον κλάδο σας.

eCourse – το ίδιο με τα βίντεο όπου είναι δύσκολο να τα διατηρείτε ενημερωμένα, αν και δεν έχω κάνει ποτέ eCourse. Ούντεμι είναι ίσως το καλύτερο στοίχημά σας.

Σύνδεσμοι Συνεργατών – η προσθήκη συνδέσμων συνεργατών στο περιεχόμενό σας (κείμενο / εικόνες / κουμπιά) είναι η μόνη στρατηγική που χρησιμοποιώ και είναι η πιο δημοφιλής. Τα άτομα που διαβάζουν πραγματικά τα πράγματά σας είναι εκείνα που είναι πιθανό να αγοράσουν κάτι που προτείνετε – πιθανότατα δεν πρόκειται να κάνουν κλικ σε μια διαφήμιση banner που αποσπούν την προσοχή.

Πανό – αφού τα δοκιμάσω, αποφάσισα να καταργήσω τις διαφημίσεις μου, καθώς φαινόταν πωλητές και δεν λειτουργούσαν όπως έκαναν οι σύνδεσμοι συνεργατών μου. Είναι εύκολο να ανατρέχουν, αλλά αποσπούν την προσοχή και πιθανότατα δεν θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Εάν τα δοκιμάσετε, φροντίστε να εμφανίσετε συγκεκριμένα πανό πλευρικής γραμμής με βάση τον τύπο περιεχομένου που διαβάζουν οι άνθρωποι στο ιστολόγιό σας (για αναρτήσεις που εμπίπτουν στην κατηγορία SEO μου, θα έδειχνα ένα banner που σχετίζεται με το SEO και για αναρτήσεις στην κατηγορία ταχύτητας του ιστότοπού μου Θα έδειχνα ένα διαφορετικό banner). Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας μια προσθήκη όπως Λογική Widget.

Διψασμένοι συνεργάτες κομμάτια, μανδύες και κατηγοριοποιεί τους συνδέσμους θυγατρικών σας. Μόλις εγγραφείτε στα προγράμματά σας, πάρτε τους συνδέσμους συνεργατών σας και προσθέστε τους σε αυτήν την προσθήκη. Αυτό μπορεί να διαρκέσει πολύ, εάν θα συνδεθείτε σε πολλές σελίδες στον ιστότοπο της θυγατρικής σας (κάτι που σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να κάνετε). ο υπέρ έκδοση έρχεται με στατιστικά στοιχεία, αλλά δεν το χρησιμοποιώ καν και είμαι αρκετά αναλυτικός άνθρωπος.

Διψασμένος-Συνεργάτες-Σύνδεσμος-Διαχείριση

Κάλυψη – προσθέτει / go / ή άλλο πρόθεμα συνδέσμου στους συνδέσμους θυγατρικών σας. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε έναν σύνδεσμο συνεργατών, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την έκδοση με μανδύα (π.χ. www.onlinemediamasters.com/go/siteground)

Χρησιμοποιήστε Deep Links – αυτές είναι σελίδες στον ιστότοπο της θυγατρικής σας που δεν είναι η αρχική σελίδα. Για τη φιλοξενία του SiteGround συνδέω πολλά με αυτά σελίδα τεχνολογίας ταχύτητας ως σύνδεσμος συνεργατών. Εάν κάνετε το πρόγραμμα συνεργατών της Amazon, θέλετε απλώς να συγκεντρώσετε μια λίστα προϊόντων που θα προτείνατε στους αναγνώστες, να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο συνεργατών για καθένα και να τα εισαγάγετε στην προσθήκη.

Ρυθμίσεις Thirsty Affiliates – περάστε από τις ρυθμίσεις προσθηκών και τροποποιήστε ό, τι χρειάζεται. Άφησα τα πάντα ως προεπιλογή, αλλά άλλαξα το πρόθεμα συνδέσμου μου (η έκδοση URL με μανδύα) σε / go /.

Διψασμένοι συνεργάτες-Ρυθμίσεις

11. Σύνδεσμοι συνεργατών Nofollow

Δεν θέλετε μηχανές αναζήτησης μετά από συνδέσμους συνεργατών. Εάν τα προσθέσετε σε περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το Thirsty Affiliates, θα το κάνει αυτόματα. Διαφορετικά, επιλέξτε “Nofollow” κατά την προσθήκη συνδέσμων συνεργατών.

Nofollow-Affiliate-Links

12. Προσθήκη συνδέσμων συνεργατών σε εικόνες

Απλώς μια γρήγορη υπενθύμιση για να το κάνετε αυτό – μπορεί να αυξήσει τα κλικ ειδικά σε κινητά.

13. Σελιδοδείκτης Σελίδες στατιστικών συνεργατών στο πρόγραμμα περιήγησής σας

Μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου συνεργατών σας και προσθέστε σελιδοδείκτη στη σελίδα “στατιστικών στοιχείων” ώστε να αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτό εξοικονομεί χρόνο ειδικά αν είστε κάποιος που του αρέσει να ελέγχει συνεχώς τις πωλήσεις / την απόδοση.

Συνεργάτες-Σελιδοδείκτες

14. Ρύθμιση ειδοποιήσεων κειμένου / email κάθε φορά που πραγματοποιείται πώληση

Αυτό λειτουργεί μόνο εάν ο συνεργάτης σας στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν δημιουργείται μια πώληση. Κάθε φορά που πραγματοποιώ μια πώληση SiteGround, λαμβάνω μια προσαρμοσμένη ειδοποίηση στο τηλέφωνό μου. ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ να τα αποκτήσετε.

Δημιουργήστε προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις στο τηλέφωνό σας για πωλήσεις συνεργατών – εάν χρησιμοποιείτε το GMail, μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας και δημιουργήστε ένα φίλτρο, ώστε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το “SiteGround Affiliate Sale Generated” στη γραμμή θέματος να μεταβούν στον δικό τους φάκελο (τροποποιήστε τη γραμμή θέματος για να ταιριάζει με οποιαδήποτε ειδοποίηση email που σας στέλνει η θυγατρική σας). Στη συνέχεια, ρυθμίστε μια προσαρμοσμένη ειδοποίηση στο τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή GMail, οπότε κάθε φορά που δημιουργείτε μια πώληση, λαμβάνετε μια προσαρμοσμένη ειδοποίηση (εδώ είναι μια φροντιστήριο για Android και εδώ είναι ένα για μήλο). Έχω διαφορετικές ειδοποιήσεις για SiteGround, Θέματα StudioPress κ.λπ. Κάνει τη μέρα σας καλύτερη :)

Προσαρμοσμένο φίλτρο GMail

Τα μόνα email που λαμβάνω στο τηλέφωνό μου είναι οι πωλήσεις συνεργατών:

Γνωστοποίηση συνεργατών-πώλησης

15. SEO: Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Οι 2.000+ επισκέπτες / ημέρα που έχω μέσω SEO είναι ένα τεράστιο μέρος του παθητικού εισοδήματος συνεργατών μου. Η στρατηγική SEO μου αφορά το περιεχόμενο που ξεκινά με έρευνα λέξεων-κλειδιών (θέματα για τα οποία γράφετε). Προτείνω να διαβάσετε αυτό το άρθρο, καθώς η αναζήτηση λέξεων-κλειδιών / βελτιστοποίησης περιεχομένου είναι υποχρεωτική.

Λέξεις-κλειδιά μακράς ουράς – συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά συνήθως με 3-7 μεμονωμένες λέξεις σε μια φράση. Είναι πολύ στοχευμένες και πολύ πιο εύκολο να ταξινομηθούν σε σχέση με τις ευρείες λέξεις-κλειδιά (όλες οι δικές μου έχουν μεγάλη ουρά) Όσο χαμηλότερη είναι η αρχή του τομέα σας (ελέγξτε τη χρήση ΟΣΕ), τόσο λιγότερο ανταγωνιστικές θα πρέπει να είναι οι λέξεις-κλειδιά σας. Εάν μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένοι και η λέξη-κλειδί εξακολουθεί να εμφανίζεται στο Google Autocomplete, το Moz Keyword Explorer και άλλα εργαλεία λέξεων-κλειδιών… επιλέξτε το ΕΙΔΙΚΟ.

Μακράς ουράς-λέξεις-κλειδιά

Στόχος 1-2 λέξεων-κλειδιών ανά άρθρο – έως ότου μπορέσετε να ταξινομήσετε με επιτυχία για 1 λέξη-κλειδί για ένα άρθρο, μην δοκιμάσετε τη στόχευση 2. Μόλις το καταλάβετε και είστε έτοιμοι να γράψετε ένα άρθρο γύρω στο 2, επιλέξτε μια δευτερεύουσα λέξη-κλειδί που είναι συνώνυμο της κύριας λέξης-κλειδιού σας. Ένα παράδειγμα θα ήταν “Slow WordPress Site” και “Why Is WordPress Slow”. Στη συνέχεια, δημιουργήστε τον τίτλο του άρθρου σας / τον τίτλο SEO / τη μετα-περιγραφή για να αναφέρετε μεμονωμένες λέξεις κάθε μιας – κάνοντάς τις να διαβάζουν όμορφα.

Αυτόματη συμπλήρωση Google – παω σε google.com, αρχίστε να πληκτρολογείτε μια φράση και δείτε τα αναπτυσσόμενα αποτελέσματα αυτόματης συμπλήρωσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χαρακτήρα υπογράμμισης “_” για να συμπληρώσετε το Google το κενό. Απλώς βεβαιωθείτε ότι ο τελευταίος χαρακτήρας που πληκτρολογείτε είναι υπογράμμιση. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε πληθυντικούς και αλλάξτε τη σειρά λέξεων για να δείτε διαφορετικά αποτελέσματα. Έτσι βρίσκω το 90% των λέξεων-κλειδιών μου.

google-autocomplete-λέξεις-κλειδιά

Αυτόματη συμπλήρωση YouTube – αν κάνετε βίντεο, μπορείτε να βρείτε λέξεις-κλειδιά εδώ.

Αυτόματη συμπλήρωση-λέξεις-κλειδιά Youtube

Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών Moz – Αυτό εργαλείο είναι παρόμοιο με Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google μόνο είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείτε επίσης να ομαδοποιήσετε παρόμοιες λέξεις-κλειδιά, ώστε να μην περιηγείστε στις ίδιες …

Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών Moz

Κάντε κλικ στο προτάσεις λέξεων-κλειδιών -> δείτε όλες τις προτάσεις.

Προτάσεις λέξεων-κλειδιών Moz

MozBarMozBar είναι μια επέκταση Google Chrome που σας επιτρέπει να κάνετε Google οποιαδήποτε λέξη-κλειδί και να δείτε πόσο ανταγωνιστικά είναι τα αποτελέσματα αναζήτησης. Όσο υψηλότερη είναι η DA (αρχή τομέα) και η PA (αρχή σελίδας) τόσο πιο ανταγωνιστική είναι η λέξη-κλειδί. Ωστόσο, εξακολουθείτε να θέλετε να κάνετε κλικ στα κορυφαία αποτελέσματα και να περιηγηθείτε στο περιεχόμενο για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άρθρο / βίντεο που είναι καλύτερο από ό, τι όποιος βρίσκεται στα κορυφαία αποτελέσματα. Αυτό ακριβώς είναι το θέμα της «έρευνας του διαγωνισμού».

Διαγωνισμός λέξεων-κλειδιών Mozbar

Αποφυγή ανταγωνιστικών λέξεων-κλειδιών:

Λέξη-Διαγωνισμός

Έλεγχος λέξεων-κλειδιών

 • Yoast SEO Premium κριτική
 • Αναθεώρηση κενού Shark ION ROBOT 750
 • Αναθεώρηση SiteGround WordPress Hosting

Λέξεις-κλειδιά λύσης

 • Πώς να κάνετε γιόγκα στο σπίτι (προτείνουμε ένα χαλί γιόγκα)
 • Γιατί ο ιστότοπός μου είναι αργός (συνιστάται ταχύτερη φιλοξενία)
 • Τρόπος σύνδεσης φορητού υπολογιστή με τηλεόραση (συνιστάται καλώδιο HDMI)

16. SEO: Βελτιστοποίηση περιεχομένου

Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress, ρίξτε μια ματιά στο φροντιστήριο Yoast SEO Plugin (ειδικά στην ενότητα των πράσινων φώτων), καθώς αυτό είναι ένα εκτεταμένο θέμα. Backlinko’s γράφημα είναι επίσης ένα καλό σημείο εκκίνησης.

Χέρια κάτω θα έλεγα ότι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ερευνήσετε 1 κύρια λέξη-κλειδί, να δημιουργήσετε έναν ελκυστικό τίτλο άρθρου που να περιλαμβάνει τη λέξη-κλειδί σας (αν και δεν πρέπει να είναι ακριβής αντιστοίχιση), αφιερώστε χρόνο γράφοντας τα αποσπάσματα της μηχανής αναζήτησης (SEO τίτλοι / μετα-περιγραφές), και μακράν το πιο σημαντικό είναι να κάνετε το περιεχόμενό σας όσο το δυνατόν πιο βιώσιμο μέσω βίντεο, ωραίων γραφικών, πίνακα περιεχομένων, έντονα / χρώματα / στυλ κ.λπ. Μικρά πράγματα όπως η πυκνότητα λέξεων-κλειδιών δεν έχει σημασία.

Σύντομη επεξήγηση της βελτιστοποίησης περιεχομένου χρησιμοποιώντας το WordPress SEO Plugin της Yoast…

Yoast-Περιεχόμενο-Ανάλυση

17. SEO: Το μήκος είναι δύναμη

Γενικά, όσο μεγαλύτερη είναι η θέση, τόσο υψηλότερη θα είναι η κατάταξη. Είναι λογικό δεδομένου ότι καλύπτετε εκτενώς το θέμα που δίνει την ουσία της ανάρτησής σας και οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να σας μοιραστούν. Αυξάνει τον μέσο χρόνο στη σελίδα + τον μέσο χρόνο στον ιστότοπο, τον οποίο μετρά η Google.

Μην κρατάτε τον εαυτό σας σε μια καταμέτρηση λέξεων – Google λέξεις-κλειδιά σας, δείτε τα κορυφαία αποτελέσματα και βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι πιο λεπτομερές / πολύτιμο από όλους τους άλλους. Τα βίντεο θα βοηθήσουν με αυτό.

Καταμέτρηση λέξεων WordPress

18. SEO: Χρησιμοποιήστε έναν πίνακα περιεχομένων HTML

Προσθέτω πάντα έναν πίνακα περιεχομένων HTML σε αναρτήσεις για να βεβαιωθώ ότι είναι μακρά και δομημένα. Αυτή ήταν μια τεράστια βοήθεια για εμένα (και τους αναγνώστες μου) και υπάρχουν πολλά οφέλη: καλύτερες πιθανότητες να “μεταβείτε σε συνδέσμους” στο Google (δείτε παρακάτω), αυξημένος μέσος χρόνος στη σελίδα, μειωμένα ποσοστά εγκατάλειψης και το κάνει ευκολότερο για τους αναγνώστες να πλοηγούνται στο περιεχόμενό σας.

Μετάβαση σε συνδέσμους

Google λέει

Βεβαιωθείτε ότι οι μεγάλες σελίδες πολλαπλών θεμάτων στον ιστότοπό σας είναι καλά δομημένες και χωρισμένες σε ξεχωριστές λογικές ενότητες. Δεύτερον, βεβαιωθείτε ότι κάθε ενότητα έχει μια συσχετισμένη άγκυρα με ένα περιγραφικό όνομα (δηλαδή όχι μόνο “Ενότητα 2.1”) και ότι η σελίδα σας περιλαμβάνει έναν πίνακα περιεχομένων που συνδέεται με μεμονωμένες άγκυρες.

Πώς να δημιουργήσετε έναν πίνακα περιεχομένων με αγκυρωμένους υπότιτλους
Πίνακας περιεχομένων Το HTML μοιάζει με αυτό…

Το HTML κάθε διάκρισης πρέπει να μοιάζει με αυτό…

1. Στοιχείο πρώτο


2. Θέμα δύο


3. Τρίτο σημείο

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μεταβείτε στον πίνακα περιεχομένων Σύνδεσμος…

 • 19. SEO: Πλούσια αποσπάσματα

  Εάν γράφετε κριτικές στο ιστολόγιό σας, πρέπει να χρησιμοποιείτε πλούσια αποσπάσματα.

  Αυτά προσθέτουν αστέρια κριτικής στα αποσπάσματα και αυξάνουν τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Έχω δοκιμάσει πολλά πλούσια απόσπασμα με τα χρόνια και το αγαπημένο μου (και αυτό που χρησιμοποιώ τώρα) είναι το Πρόσθετο WP Review Pro από το MyThemeShop (δείτε το demo). Είναι γρήγορο, φαίνεται υπέροχο (εδώ είναι μια σελίδα στην οποία χρησιμοποιώ), συνοδεύεται από 16 προεπιλεγμένα σχέδια, υποστηρίζει κριτικές χρηστών και υποστηρίζεται από τους προγραμματιστές στο MyThemeShop. Στο παρελθόν χρησιμοποιούσα Πλούσια αποσπάσματα WP αλλά ο προγραμματιστής εγκατέλειψε την προσθήκη και δεν την ενημέρωσε για 2 χρόνια και Όλα σε ένα σχήμα δεν διαθέτει επιλογές προσαρμογής.

  Τι κάνουν τα πλούσια αποσπάσματα…

  Πλούσια αποσπάσματα

  Πώς φαίνεται η προσθήκη WP Review στον ιστότοπό σας:

  Σήμανση εμπλουτισμένων αποσπασμάτων

  Εμφάνιση του All In One Schema.org (απλό και βαρετό):

  All-In-One-Schema.org-Rich-Snippets-Plugin-Markup

  20. SEO: Αποφύγετε τις κοινές κυρώσεις συνεργατών

  • Αποφύγετε τις μικρές, λεπτές σελίδες με μικρή αξία
  • Μην καταχωρίζετε πάντα πρώτα προϊόντα συνδεδεμένης εταιρείας – η Google γνωρίζει!
  • Μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά συνδέσμους συνεργατών στις αναρτήσεις σας, μην τους αφήνετε εκεί που μετράει
  • Αποφύγετε πάρα πολλές “καταχωρήσεις λίστας” όπου απλώς αναγράφετε μια δέσμη προϊόντων συνεργατών
  • Εξετάστε το ενδεχόμενο να γράψετε μια κριτική για το προϊόν / την υπηρεσία συνεργάτη σας και να συνδεθείτε σε αυτήν την ανάρτηση (αντί να χρησιμοποιήσετε έναν σύνδεσμο συνεργατών) για να μειώσετε τον αριθμό των συνδέσμων συνεργατών στον ιστότοπό σας
  • Γράψτε μια δήλωση αποποίησης συνεργατών στην αρχή της ανάρτησής σας και ζητήστε απλώς από τους χρήστες να κάνουν κλικ σε αυτό (δείτε αυτό το παράδειγμα) που μειώνει επίσης τον αριθμό των συνδέσμων συνεργατών που πρέπει να χρησιμοποιήσετε

  21. Συγκεντρώστε αμερόληπτες κριτικές (Κοινωνική απόδειξη + μαρτυρίες)

  Το ποσοστό μετατροπών μου αυξήθηκε από 2,5% σε 8% μόνο συμπεριλαμβάνοντας δημοσκοπήσεις στο Facebook όπου το SiteGround βαθμολογήθηκε # 1, μαζί με μερικά στιγμιότυπα οθόνης Twitter και συνομιλίες στο Facebook. Είτε πρόκειται για κριτικές του Amazon είτε για δημοσκοπήσεις στο Facebook, πρέπει να συμπεριλάβετε εξωτερικές απόψεις – γι ‘αυτό δεν μου αρέσει να συλλέγω κριτικές στον ιστότοπό μου – φαίνονται μεροληπτικές. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε WP Review Pro για να γίνει αυτό, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν το προϊόν / την υπηρεσία στον ιστότοπό σας και να λαμβάνουν αυτά τα αστέρια κριτικής.

  Δημοσκόπηση φιλοξενίας WordPress 2018

  22. Δημιουργήστε την κοινότητά σας

  Απαντήστε σε σχόλια – ορισμένα από τα άρθρα μου έχουν 300+ σχόλια. Είναι δύσκολο να συμβαδίζεις μερικές φορές, αλλά αυτό είναι βασικό μέρος της οικοδόμησης μιας κοινότητας και επιτρέποντας στους αναγνώστες να κάνουν ερωτήσεις και να αφήνουν τα σχόλιά τους. Θα πρέπει να απαντήσετε στα σχόλια του YouTube ειδικά επειδή αποτελούν παράγοντα κατάταξης και ενθαρρύνετε ακόμη περισσότερα άτομα να αφήνουν περισσότερα σχόλια.

  Δημιουργήστε αυτό το ενημερωτικό δελτίο – οι πιο πιστοί αναγνώστες σας θα εγγραφούν. Είναι επίσης οι πιο πιθανό να αγοράσουν πράγματα που προτείνετε. Ένα απλό widget πλαϊνής γραμμής στο ιστολόγιό σας είναι μια εξαιρετική αρχή (αν χρησιμοποιείτε θέματα StudioPress ή το Genesis Framework, χρησιμοποιώ Genesis eNews Extended).

  Να είστε ανοιχτοί, όχι πωλητές – Κρατάω μηδενικές πληροφορίες στο ιστολόγιό μου, δεν προτείνω κάτι που δεν πιστεύω πραγματικά ότι θα βοηθήσει τους αναγνώστες μου και προσπαθώ να μην προτείνω τη φιλοξενία σε κάθε ανάρτηση που γράφω (μόνο όπου έχει νόημα). Πολύτιμες πληροφορίες πρώτα, πωλήσεις θυγατρικών μετά.

  Συμμετέχετε – αφήνοντας σχόλια σχετικά με το προϊόν / την υπηρεσία συνεργατών σας, μοιραστείτε μια ανάρτηση, εισάγοντας συνδρομητές email σε ένα σχέδιο … ό, τι θέλετε να κάνετε για να τους ενδιαφέρετε.

  23. Παρακολούθηση ποσοστών μετατροπών

  Ο τρόπος με τον οποίο υποστηρίζετε ένα προϊόν / υπηρεσία και την κοινωνική απόδειξη πίσω από αυτό (π.χ. δημοσκοπήσεις στο Facebook ή ίσως κριτικές από άλλους πελάτες) είναι ο κύριος λόγος που κατάφερα να πάω από 2% σε 8% +. Εάν δεν τα βλέπετε στον πίνακα ελέγχου συνεργατών σας, χρησιμοποιήστε το Η επαγγελματική έκδοση του Thirsty Affiliate για να τα δείτε.

  SiteGround-Μετατροπή-Τιμές

  Δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε συνδέσμους συνεργατών για να βελτιώσετε τις μετατροπές – θα ακούτε πάντα άτομα που σας λένε να παρακολουθείτε συνδέσμους συνεργατών. Αλλά για μένα, Γενικά χρησιμοποιώ το ίδιο περιεχόμενο για το SiteGround σε όλα τα άρθρα βελτιστοποίησης ταχύτητας… είναι πολύ σημαντικό να μετατρέπεται καλά. Αλλάξτε την προσέγγισή σας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο προτείνετε το προϊόν θυγατρικών σας (τελειοποιεί το βήμα πωλήσεών σας).

  24. Γράψτε μια αποποίηση συνεργατών

  Εδώ είναι το δικό μου που συμπεριλαμβάνω σε κάθε ανάρτηση όπου προτείνω το SiteGround:

  Αποποίηση συνεργατών – εάν εγγραφείτε στο SiteGround με το my σύνδεσμος συνεργατών Θα σου δωρίσω ένα καλό κομμάτι χωρίς έξοδα. Κάθε χρόνο εγώ δωρίστε $ 3k σε καμπάνιες GoFundMe (Το 2018 ήταν για να ταΐσει τους πεινασμένους στο Ντένβερ, το 2017 ήταν για τον Ερυθρό Σταυρό στον τυφώνα Harvey). Η υποστήριξή σας βοηθάει και την εκτιμώ πραγματικά. Προσπαθώ να κάνω τις κριτικές μου αμερόληπτες και υποστηριζόμενες απόδειξη υπό τη μορφή του Δημοσκοπήσεις στο Facebook, tweets, και πραγματικές συνομιλίες. Εάν δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, εδώ είναι ένα σύνδεσμος μη συνεργατών στο SiteGround. Είτε έτσι είτε αλλιώς πιστεύω ότι είναι ένας αστρικός κεντρικός υπολογιστής WordPress και ο ιστότοπός σας θα τρέχει γρηγορότερα / πιο ομαλά… κάντε την έρευνά σας σε ομάδες Facebook + Κελάδημα και θα βρείτε τους περισσότερους ανθρώπους πες το ίδιο.

  25. Αποφύγετε το Google AdSense

  Είναι εύκολο να το ρίξετε Google AdSense στο ιστολόγιό σας – αλλά καλή τύχη να κερδίσετε αξιοπρεπές εισόδημα από αυτό. ΔΕΝ είναι εξατομικευμένη, ενώ οι σύνδεσμοι συνεργατών περιλαμβάνουν άτομα που λαμβάνουν τη σύστασή σας για πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Κάνει επίσης τον ιστότοπό σας πιο αργό από μια χελώνα. Δεν είναι καλό για δημιουργία εσόδων.

  26. Λάθη που έκανα

  Σε μου Γράφημα του Google Analytics Θα δείτε μια ξαφνική πτώση της επισκεψιμότητας ακολουθούμενη από μια μεγάλη επίπεδη γραμμή το 2015 και το 2016. Αυτά ήταν δύσκολα χρόνια για μένα και ελπίζω να μπορέσω να σας σώσω από το να κάνετε μερικά κακά λάθη που έκανα, με αποτέλεσμα χρόνια οικονομικής δυσκολίας. Ακολουθούν μερικές απλές συμβουλές…

  Google-Analytics-Οργανική επισκεψιμότητα

  • Μην προσλάβετε έναν σχηματικό σύνδεσμο για να αυξήσετε τις κατατάξεις SEO
  • Οι σύνδεσμοι έρχονται οργανικά με εξαιρετικό περιεχόμενο – εστιάστε σε αυτό!
  • Μάθετε για λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά και κύρια έρευνα λέξεων-κλειδιών
  • Μην περιορίζετε σε ένα δωρεάν θέμα WordPress, φθηνή φιλοξενία κ.λπ. (χρησιμοποιώ το StudioPress + SiteGround + Πύραυλος WP combo) που καθιστά τη διαχείριση του ιστότοπού μου πολύ πιο εύκολη

  Μην ορίσετε έναν στόχο να γράψετε 3 αναρτήσεις ιστολογίου την ημέρα… ορίστε έναν στόχο να γράψετε 1 ανάρτηση ιστολογίου α εβδομάδα και να κάνετε αυτήν την ανάρτηση εξαιρετικά χρήσιμη, μεγάλη και γεμάτη πληροφορίες που είναι τόσο πολύτιμες, θα πείτε “ναι, οι άνθρωποι θα συνδέονται με αυτό”. Το 90% του εισοδήματος από την επισκεψιμότητα / συνεργάτη μου προέρχεται από μόλις 20 μαθήματα, πολλά από τα οποία είναι 5+ ετών. Αλλά τα ενημερώνω συνεχώς για να βελτιώσω το περιεχόμενο.

  Κάντε αυτό και θα πρέπει να βλέπετε σταθερές “μικρές αιχμές” στο Google Analytics.

  Μόλις είστε οικονομικά σταθεροί, ελπίζω να αρχίσετε να επιστρέφετε. Αισθάνεται καλά και οι άνθρωποι αρέσουν στην ιδέα να υποστηρίξουν έναν καλό σκοπό (θα είναι πιο πιθανό να κάνουν κλικ στον σύνδεσμο συνεργατών σας στην αποποίηση ευθυνών). Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε τόσους συνδέσμους στο περιεχόμενό σας και κινδυνεύετε να τιμωρηθείτε. Πέρυσι, δωρίσαμε 3.000 $ στον Ερυθρό Σταυρό στον Τυφώνα Harvey.

  Harvey-Δωρεά

  28. Μοιραστείτε την ιστορία επιτυχίας σας

  Αυτή είναι τώρα η # 1 θέση στο blog μου! Hehe, ήξερα ότι μπορούσα να ξεπεράσω όλα τα πλαστά.

  Σελίδες με κορυφαία προβολή

  Συμπέρασμα: όταν είστε ενθουσιασμένοι για κάτι που κάνετε και προσπαθείτε να βοηθήσετε τους ανθρώπους, είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε εκπληκτικό περιεχόμενο για κάτι που σας ενδιαφέρει.

  29. Αναφορές εισοδήματος συνεργατών μου

  Μοιράζομαι τους αριθμούς μου επειδή ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί ισχυρισμοί / απάτες BS εκεί έξω.

  Δραστηριότητα PayPal (εδώ είναι η δική μου πλήρη έκθεση δραστηριοτήτων για το 2018)…

  Δραστηριότητα PayPal

  Η πρόσφατη δραστηριότητά μου με το SiteGround:

  SiteGround-PayPal-Money

  Η φιλοξενία του SiteGround (ο καλύτερος μήνας μου)…

  SiteGround-Affiliate-Πωλήσεις

  Ακολουθούν ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου…

  Ιανουάριος-SiteGround-Affiliate-Πωλήσεις

  Πήρα συνεργάτης του μήνα τον Ιούλιο του 2017 :)

  SiteGround-Affiliate-Of-The-Month

  Αναφορά μετατροπής SiteGround…

  SiteGround-Affiliate-Μετατροπές

  MaxCDN (αγοράστηκε από τον StackPath που καθυστέρησε να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα θυγατρικών), αλλά όταν το έκανα άρχισα να κάνω ακόμα περισσότερα. Είναι μέρος του Επίπτωση, μια θυγατρική αγορά.

  Impact-Radius-Affiliate-Πωλήσεις

  ShareASale (πώληση θεμάτων WordPress και προσθήκη cache του WP Rocket για WordPress)…

  ShareASale-Affiliate-Πληρωμές

  Κομψά θέματα…

  Elegant-Themes-Affiliate-Πληρωμές

  Freelancer.com (παραπέμποντας άτομα στον προγραμματιστή μου που κάνει έργα ταχύτητας ιστότοπου)…

  Κέρδη Freelancer-Affiliate

  Έχω μερικές άλλες θυγατρικές, αλλά αυτές είναι οι κύριες.

  30. Συχνές ερωτήσεις

  & # x1f4b0; Πόσα χρήματα μπορώ να κάνω με το μάρκετινγκ θυγατρικών?

  Μπορείτε να κερδίσετε όσα χρήματα θέλετε με το μάρκετινγκ θυγατρικών.

  Οι περισσότεροι συνεργάτες κερδίζουν μερικές εκατοντάδες δολάρια το μήνα, ενώ οι άλλοι συνεργάτες κερδίζουν 10.000 $ + το μήνα. Θα φτάσετε εκεί γρηγορότερα αν το κάνετε τη δουλειά σας πλήρους απασχόλησης.

  & # x1f4b0; Πόσος χρόνος χρειάζεται για να έχετε σταθερό εισόδημα?

  Μπορεί να χρειαστούν οπουδήποτε από 6 μήνες έως αρκετά χρόνια για να αποκομίσετε σταθερό εισόδημα, ανάλογα με την ικανότητά σας να οδηγείτε ποιοτική επισκεψιμότητα και να προωθείτε τα προϊόντα θυγατρικών. Καθώς λαμβάνετε περισσότερη επισκεψιμότητα και αυξάνετε τις μετατροπές, οι πωλήσεις θα αυξάνονται και θα γίνονται πιο αξιόπιστες. Δεν θα γίνεις εκατομμυριούχος μια μέρα στην άλλη.

  & # x1f4b0; Πώς πληρώνονται οι συνεργάτες?

  Οι περισσότεροι συνεργάτες πληρώνονται μέσω PayPal ή απευθείας στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Τα τυπικά προγράμματα θυγατρικών πραγματοποιούν πληρωμές κάθε μήνα ή μόλις φτάσετε ένα συγκεκριμένο ποσό σε προμήθειες.

  & # x1f4b0; Ποια είναι τα πιο κερδοφόρα προγράμματα θυγατρικών?

  Τα πιο κερδοφόρα προγράμματα θυγατρικών σχετίζονται συνήθως με web hosting. Αυτές οι εταιρείες προσφέρουν μια από τις υψηλότερες προμήθειες, αλλά ο χώρος είναι πολύ ανταγωνιστικός.

  & # x1f4b0; Είναι παθητικό εισόδημα μάρκετινγκ θυγατρικών?

  Το εισόδημα μάρκετινγκ θυγατρικών δεν είναι 100% παθητικό εισόδημα. Πρέπει ακόμα να δημιουργήσετε περιεχόμενο, να διατηρήσετε το υπάρχον περιεχόμενο ενημερωμένο και να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα και τις μετατροπές του ιστότοπού σας. Όμως, θα πρέπει να είστε σε θέση να φύγετε για διακοπές 2 εβδομάδων και να διατηρήσετε το εισόδημά σας.

  Εάν ο συνεργάτης σας κάνει αλλαγές στα προϊόντα του, θα πρέπει επίσης να αντικατοπτρίσετε αυτές τις αλλαγές στον δικό σας ιστότοπο.

  & # x1f4b0; Πώς δημιουργώ έναν σύνδεσμο συνεργατών?

  Για να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο συνεργατών, εγγραφείτε με ένα πρόγραμμα συνεργατών. Συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου συνεργατών σας και, στη συνέχεια, δημιουργήστε έναν σύνδεσμο συνεργατών σε μια συγκεκριμένη σελίδα προορισμού στον ιστότοπό τους.

  Τελική σκέψη: Είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση

  Αυτό είναι το 1ο αυτοκίνητο που έχω αγοράσει ΠΟΤΕ στον εαυτό μου σε ηλικία 29 ετών (έσπασα μέχρι τότε και εκμισθώθηκα από τους γονείς μου). Αλλά ο χρόνος που αφιερώθηκε στο μάρκετινγκ συνεργατών και στη δημιουργία εξαιρετικών οδηγών και βίντεο YouTube αξίζει τον κόπο… Δουλεύω για τον εαυτό μου, ουσιαστικά δεν υπάρχει όριο στο πόσο μπορώ να κάνω, το πρόγραμμά μου είναι ευέλικτο και συλλέγω αρκετά παθητικά εισοδήματα για να ζήσω τη ζωή θέλω.

  Κάντε το άλμα και αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε αυτό :)

  My-Mercedes

  Δεν είναι λάμπος, αλλά αγόρασα μια Mercedes c300 με το εισόδημά μου.

  Εγώ και οι γάτες

  Εγώ και οι γάτες (Valencio στα αριστερά, Sonic στα δεξιά).

  Ιππασία-Ελέφαντας

  Το μάρκετινγκ θυγατρικών μου δίνει το χρόνο / χρήμα για να ταξιδέψω στον κόσμο.

  Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια για να ξεκινήσετε, θα χαρώ να σας βοηθήσω ό, τι μπορώ. Απλώς αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και υπόσχομαι να απαντήσω το συντομότερο δυνατό! Καλή τύχη στο ταξίδι μάρκετινγκ θυγατρικών σας. Ελπίζω να ήταν εξαιρετικά χρήσιμο :)

  Κάποιος

 • >

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:

   วิธีสร้างรายได้ด้วยการทำการตลาดแบบพันธมิตร (แนวทางปี 2020): ฉันตี $ 150,000 ปีที่แล้วและต้องการแสดงให้คนอื่นเห็นว่าฉันทำมันอย่างไร

   ฉันไม่เคยคิดว่าสิ่งนี้จะเกิดขึ้นกับฉัน.


   ใน 2 ปีที่ฉันทำเงินจาก $ 20k ไปที่ $ 80k จากนั้น $ 150k ในปี 2018 (ดูของฉัน รายงานรายได้).

   ฉันทำสิ่งนี้ด้วยการทำลูกค้า SEO ของฉันทั้งหมดและลองทำเงินกับ Affiliate Marketing (ฉันเขียนบทเรียนเกี่ยวกับ SEO และความเร็วเว็บไซต์) 90% ของรายได้ Affiliate ของฉันมาจากการแนะนำคน โรคติดต่อระหว่างประเทศ, บริษัท โฮสติ้งที่ให้รางวัลแก่ฉัน พันธมิตรของเดือน ในเดือนกรกฎาคม 2017.

   แล้วฉันจะทำยังไง?

   ฉันมักจะเขียนแบบฝึกหัดเกี่ยวกับวิธีทำให้เว็บไซต์ของคุณโหลดเร็วขึ้นในขณะที่พูดว่า“โฮสติ้งเป็นปัจจัยอันดับ 1 ของความเร็วเว็บไซต์ และ โรคติดต่อระหว่างประเทศ ได้รับการจัดอันดับเป็น # 1 โฮสต์ใน 34 โพลของ Facebook พวกเขายัง ใช้โดย Yoast, แนะนำโดย WordPress, และพวกเขาจะ โยกย้ายคุณฟรี. หลายคนมีอยู่แล้ว ย้ายไปยัง SiteGround และโพสต์ เวลาโหลดเร็วขึ้น บน พูดเบาและรวดเร็ว.”

   นี่ทำให้ยอดขายของฉันพุ่งสูงขึ้น.

   ไม่สิ่งนี้ไม่ได้เกิดขึ้นข้ามคืน ใช่ฉันถูกทำลายไปสองสามปีในขณะที่สร้างเนื้อหา แต่แท้จริงแล้วมันเปลี่ยนชีวิตของฉัน … ฉันย้ายออกจากบ้านพ่อแม่ของฉัน (ถอนหายใจ) เป็นสตูดิโอที่ดีในตัวเมืองเดนเวอร์ซื้อรถคันแรก (Mercedes c300) รับเลี้ยงแมว 2 ตัวและเครดิตเพิ่มขึ้น 45 คะแนน ฉันบริจาค $ 6,000 ให้กับแคมเปญ GoFundMe ฉันเป็นคนที่อ่อนน้อมถ่อมตน แต่ในการทำการตลาดแบบพันธมิตรตัวเลขเหล่านี้พูดถึง ดังนั้นฉันต้องการแสดงให้คุณเห็นว่าฉันทำมันได้อย่างไร สนุก :-)

   โรคติดต่อระหว่างประเทศพันธมิตรการขาย

   โรคติดต่อระหว่างประเทศ-PayPal เงิน

   เห็นของฉัน กิจกรรม PayPal ทั้งหมด, หรือ รายงานรายได้ สำหรับ บริษัท ในเครือของฉันทั้งหมด.ฉันและนาตาลี

   ในที่สุดฉันก็มีเวลา / เงินที่จะเดินทางไปกับแฟนสาวของฉัน (ฉันรู้ว่าเธอสวย)

   Contents

   เริ่มต้นใช้งาน

   การตลาดแบบพันธมิตรทำงานอย่างไร?
   คุณเป็นพันธมิตรกับ บริษัท ที่ขายผลิตภัณฑ์ / บริการที่คุณต้องการแนะนำให้กับผู้ชมของคุณ หากพวกเขาซื้อของโดยใช้ลิงค์พันธมิตรของคุณคุณจะได้รับค่าคอมมิชชั่นจากการขาย มีโปรแกรมพันธมิตรประเภทอื่น ๆ แต่นี่เป็นโปรแกรมที่พบได้บ่อยที่สุดและเป็นสิ่งที่ฉันทำ.

   เกี่ยวกับบล็อกของฉัน

   • ฉันเขียนเกี่ยวกับการเพิ่มประสิทธิภาพความเร็วเว็บไซต์ + SEO
   • การโฮสต์เป็นปัจจัยอันดับหนึ่งของการเพิ่มประสิทธิภาพความเร็วของเว็บไซต์
   • ฉันทำเงินโดยการแนะนำคน การโฮสต์ของ SiteGround
   • ฉันใช้เวลามากมายในการรวบรวมหลักฐานสื่อสังคมออนไลน์ว่าพวกเขาอยู่อันดับ 1 ใน 34 โพล Facebook ที่แตกต่างกัน, บทสนทนา Facebook ที่สนับสนุนสิ่งนี้และวิธีการโยกย้ายไปยังพวกเขาสามารถปรับปรุงเวลาในการโหลดหน้าเว็บ ฉันยังมีคะแนน 100% ใน GTmetrix + Pingdom
   • ฉันมีผู้เข้าชมประมาณ 2,500 คนต่อวัน 90% มาจาก Google …การเพิ่มลิงค์พันธมิตรในบล็อกของคุณ (หรือวิดีโอ) เป็นส่วนที่ง่าย – การรับส่งข้อมูลที่สอดคล้องกับพวกเขา (SEO) เป็นส่วนที่ยาก
   • การทำบล็อกเต็มเวลาเป็นเวลาหลายเดือนโดยมีรายได้น้อยที่สุดเพื่อดูผลลัพธ์ แต่ตอนนี้ฉันสามารถ (และมี) หยุดทำงานเป็นเวลาหลายเดือนและยังคงเก็บรายได้จาก Affiliate ของฉัน

   เกี่ยวกับฉัน (ทำไมฉันถึงเขียนสิ่งนี้?)
   ฉันมาจากพื้นหลังที่ไม่สำเร็จของการออกแบบเว็บ / SEO ฉันบล็อกเพราะฉันรู้ว่ามันดีสำหรับ SEO แต่บทความของฉันไม่ได้ สร้างรายได้. ฉันก้าวไปสู่ความศรัทธาและทิ้งลูกค้าของฉันให้คิดการตลาดบล็อก / พันธมิตร ฉันใช้การปรับปรุงความเร็วเว็บไซต์ได้ดีและรู้ว่าการให้บริการพื้นที่เป็นปัจจัยอันดับหนึ่ง หลังจากการวิจัยบางอย่างฉันเห็น SiteGround อยู่ในอันดับที่ 1 ในโพลส่วนใหญ่ของ Facebook และมีชื่อเสียงอย่างมากกับค่าคอมมิชชั่นพันธมิตรที่ใจดี ดังนั้นฉันจึงเขียนแบบฝึกหัดเกี่ยวกับความเร็วเว็บไซต์ … วิธีกำหนดค่าปลั๊กอินแคช WordPress การโฮสต์บทวิจารณ์และหัวข้ออื่น ๆ ที่เกี่ยวข้องกับความเร็ว โดยปกติแล้วจะใกล้ถึงจุดสิ้นสุดของโพสต์ฉันจะบอกว่า “… และนี่คือเหตุผลที่คุณควรเปลี่ยนมาใช้ SiteGround” พร้อมด้วยหลักฐานว่าทำไมพวกเขาถึงดีที่สุด … การโพสต์ทวีตการปรับปรุงความเร็วในการโหลดเป็นต้น ตอนนี้ฉันมีลูกค้า 0 คนและมีอิสระในการใช้ชีวิตตามที่ฉันต้องการ ฉันเขียนบทช่วยสอนนี้เพราะฉันตื่นเต้นจริง ๆ ที่จะช่วยให้ผู้คนทำสิ่งเดียวกันโดยไม่ต้องใช้ BS.

   ปัจจัยที่ใหญ่ที่สุด

   • การเลือกช่องทางที่เหมาะสมและพันธมิตรเพื่ออ้างอิงผู้อ่าน
   • การค้นหาหัวข้อ (คำหลัก) ที่ผู้คนจะสนใจในผลิตภัณฑ์ / บริการ คุณไม่จำเป็นต้องเขียนบทวิจารณ์เลย !!! หากคุณสร้างวิดีโอ YouTube บน“ วิธีเชื่อมต่อทีวีกับแล็ปท็อป” ให้วางลิงค์พันธมิตรไปยังสาย HDMI นั่นเป็นเพียงตัวอย่างเดียว.
   • SEO: การรับส่งข้อมูลที่สม่ำเสมอโดยการเขียนเนื้อหาที่ยอดเยี่ยมเกี่ยวกับคำหลักของคุณ (มีวลี“ length is strength” ใน SEO และสิ่งนี้จ่ายเงินครั้งใหญ่สำหรับฉัน) บางทีคุณอาจกำลังทำวิดีโอหรือ eCourse แต่ฉันพบว่าการโพสต์บล็อกเป็นวิธีที่ง่ายกว่าในการอัปเดตซึ่งหมายถึงการบำรุงรักษาน้อยลง ปัจจัยที่ใหญ่ที่สุดโดย FAR คือเวลาที่ฉันใช้เวลาในการสร้างบทเรียนของฉันอย่างพิถีพิถันซึ่งในที่สุดก็ส่งผลในทันที ปริมาณการใช้ SEO เพิ่มขึ้น 3 เท่า
   • การเพิ่มสารบัญ HTML ลงในบทความทุกคน (ส่งเสริมเนื้อหาองค์กรและโอกาสที่จะได้รับอีกต่อไป ลิงก์ข้ามไปยัง ใน Google โดยใช้ ชื่อเบรก).
   • การรวบรวมการสำรวจของ Facebook, ทวีต, หลักฐานอื่น ๆ เกี่ยวกับเหตุผลที่พวกเขาควรเลือกพันธมิตรของฉัน
   • ความอดทน ต้องใช้เวลาเขียนเนื้อหาเป็นเวลาหลายเดือนแม้ว่าจะไม่ได้รับเงินก็ตาม

   1. ค้นหานิชของคุณ

   เส้นทางอาชีพของฉันเป็นเช่นนี้: การตลาดออนไลน์ > ออกแบบเว็บไซต์ > WordPress ออกแบบเว็บไซต์ > WordPress SEO > การเพิ่มประสิทธิภาพความเร็ว WordPress ตอนนี้ฉันกำลังเข้าสู่การตลาดแบบพันธมิตร.

   ในขณะที่ฉันกำลังทำ การเพิ่มประสิทธิภาพความเร็ว WordPress ฉันสังเกตเห็นผู้คนจำนวนมากต้องการมัน แต่มีคนน้อยมากที่ให้บริการ (มีการขาดบริการและแบบฝึกหัดเมื่อฉันค้นคว้า Google) ฉันรู้ว่าการโฮสต์เป็นปัจจัยอันดับหนึ่งของปัจจัยด้านความเร็วของเว็บไซต์และ บริษัท เหล่านี้จ่ายเงินสูงถึง $ 200 / การขาย การให้บริการพื้นที่เป็นพื้นที่แข่งขัน แต่ค่าคอมมิชชั่นและการขาดการจัดหาทำให้ฉันหลงไหล.

   ฉันขยายบล็อก SEO ของฉันและเริ่มเขียนเกี่ยวกับการโฮสต์ปลั๊กอินแคชและหัวข้อที่เกี่ยวข้องอื่น ๆ … ในขณะที่แนะนำ โรคติดต่อระหว่างประเทศ ในแต่ละบทช่วยสอน ฉันเพิ่มหลักฐานทางสังคมเช่นโพล Facebook 34 รายการที่พวกเขาถูกจัดอันดับ # 1 การสอนแต่ละครั้งมีรายละเอียดมากและผู้คนมากมายพบว่าพวกเขามีประโยชน์ – ผู้เข้าชมมากกว่า 100 คน / วันเนื่องจากเนื้อหาที่ยอดเยี่ยม = การจัดอันดับที่สูงขึ้น.

   เมื่อฉันพบโพรงของฉัน (การเพิ่มประสิทธิภาพความเร็ว WordPress) บริษัท โฮสติ้งที่มั่นคงพร้อมโปรแกรมคอมมิชชั่นสูง (SiteGround) และสร้างบทเรียนเกี่ยวกับหัวข้อที่คนในซอกของฉันจะพบว่ามีประโยชน์ (และอาจต้องการเปลี่ยนโฮสต์) นั่นคือสิ่งที่ทำให้ฉัน ถึง $ 130k.

   คู่มือการเพิ่มประสิทธิภาพความเร็ว WordPress

   เมื่อคุณพบช่องที่มีความต้องการสูงอุปทานน้อย (ทำวิจัย Google ของคุณ) และ a มีชื่อเสียง พันธมิตรที่เสนอค่าคอมมิชชั่นที่ดี … และคุณมีความอดทนที่จะรอผลลัพธ์ทางการเงินในขณะที่สร้างเนื้อหาของคุณ (ฉันกำลังพูดถึงเนื้อหา) ฉันขอแนะนำให้คุณก้าวกระโดด.

   2. สมัครสมาชิกโปรแกรมพันธมิตร

   ร้านค้าปลีกออนไลน์ยอดนิยม

   • อเมซอน – สูงถึง 10% ประเภท.
   • อีเบย์ – 40 – 80% ขึ้นอยู่กับหมวดหมู่ (แต่การติดตามคุกกี้เพียง 24 ชั่วโมง).
   • Etsy – 4 – 8%.
   • เป้า – 4% สำหรับหมวดหมู่ส่วนใหญ่.
   • วอลมาร์ – 4% สำหรับหมวดหมู่ส่วนใหญ่.
   • Aliexpress – 3% สำหรับอุปกรณ์อิเล็กทรอนิกส์ 7-9% สำหรับทุกอย่างอื่น.
   • Newegg – 0.5 – 1%.
   • overstock – สูงถึง 6%.

   โฮสติ้ง WordPress

   • โรคติดต่อระหว่างประเทศ – $ 50 – $ 100 + / การขาย (โปรแกรมระดับ).
   • เครื่องยนต์ WP – $ 200 / การขาย + โบนัส + โปรแกรมสองระดับ $ 50.
   • Kinsta – $ 50 – $ 500 / การขาย + การทำซ้ำ 10%.
   • Cloudways – $ 50 – $ 125 / การขาย (ทำเป็นชั้น) หรือรายได้ที่เกิดซ้ำโดยมีค่าคอมมิชชันเริ่มต้นต่ำกว่า – พวกเขายังเป็นอันดับ 1 ในโพล Facebook หลายรายการมีการติดตามที่แข็งแกร่งมากและฉันจะแนะนำพวกเขาในเร็ว ๆ นี้

   ธีมเวิร์ดเพรส

   การตลาดอีเมล์

   • AWeber – เกิดขึ้น 30% (ในราคา $ 19 – $ 149 + ต่อการขาย).
   • ติดต่ออย่างต่อเนื่อง – $ 105 ต่อการขายและ $ 5 ต่อลูกค้าเป้าหมาย (ลงทะเบียนเพื่อทดลองใช้ฟรี).

   บริษัท ในเครืออื่น ๆ

   • SEMrush – ทำซ้ำ 40% (ใน $ 40 – $ 160 / เดือน).
   • StackPath CDN – โดยปกติคือ $ 10 – ค่าคอมมิชชั่น $ 20 ต่อการขาย.
   • MyThemeShop – 55% (ค่าคอมมิชชั่น $ 48 – $ 244 ขึ้นอยู่กับแผน).
   • ThemeForest – 30% ของการซื้อครั้งแรกของแต่ละคน.
   • จรวด WP – 20% ($ 10 – $ 50 / การขาย).
   • Freelancer – ค่าธรรมเนียมของโครงการ 100 วันแรก (ปกติ 10% ของโครงการ).
   • Udemy – 20% สำหรับทุกคอร์ส.
   • อ้างอิงเวิร์ดเพรส – 20% สำหรับ wordpress.com, JetPack และ WooCommerce.
   • OptiMonster – 20%.
   • LongTail Pro – 30% (และเกิดขึ้น 30%) ในราคา $ 219 / ปี – แผน $ 377 / ปี.
   • Elementor – 50% ของ $ 49 – $ 199 ขึ้นอยู่กับแผน.
   • HelloFresh – $ 25 (สูงสุด) จากการขายครั้งแรก.

   รหัสคูปอง

   • A2 Hosting + HostGator – บริษัท ในเครือเหล่านี้ให้คุณสร้างรหัสคูปองที่กำหนดเองซึ่งเป็น โบนัสมากถ้าคุณทำวิดีโอ YouTube. วิดีโอของ Moore ของ Tyler วิธีสร้างเว็บไซต์ WordPress มีมุมมอง 4.5M + และเขาแนะนำให้คนรู้จัก HostGator โดยใช้รหัสคูปองของเขา ซึ่งหมายความว่าเขาได้รับเครดิตสำหรับการขายหากพวกเขาใช้รหัส (แม้ว่าพวกเขาจะไม่คลิกลิงค์พันธมิตรของเขา) หากคุณกำลังทำวิดีโอ YouTube รหัสคูปองอาจทำให้ยอดขายเพิ่มขึ้นมากกว่าการวางลิงก์ในคำอธิบายวิดีโอและหวังว่าผู้คนจะคลิก เขาโชคดี.

   3. เรียนรู้โปรแกรมประเภทต่าง ๆ

   หนึ่งชั้น – รับค่าคอมมิชชั่นเมื่อมีการสร้างการขายจากลิงค์พันธมิตรของคุณ.

   สองชั้น – รับค่าคอมมิชชันเมื่อคุณแนะนำ บริษัท ในเครืออื่น ๆ และพวกเขาเริ่มทำยอดขาย (คิดว่าการตลาดหลายระดับ) ตัวอย่างคือ โปรแกรมของ WP Engine ที่ฉันบอกผู้อ่านเกี่ยวกับโฮสติ้ง WordPress ของพวกเขาพวกเขาเริ่มทำยอดขายและฉันได้รับ $ 50 / การขายจากการขายแต่ละครั้งที่พวกเขาสร้าง.

   ปีนชั้น – เพิ่มค่าคอมมิชชั่นเมื่อคุณทำยอดขายเพิ่มขึ้น.

   โรคติดต่อระหว่างประเทศพันธมิตร-โปรแกรม Tiers

   คอมมิชชั่นซ้ำ – มักจะเกิดขึ้นกับบริการสมัครสมาชิก … คุณจะได้รับค่าคอมมิชชั่นอย่างต่อเนื่องตราบใดที่มีคนสมัครใช้งาน AWeber และ SEMrush ทำสิ่งนี้.

   ค่าคอมมิชชันของไซต์ – รับค่าคอมมิชชั่นไม่ว่าคนจะซื้ออะไรในเว็บไซต์ของพันธมิตร. โปรแกรมพันธมิตรของ Amazon ทำสิ่งนี้.

   จ่ายต่อตะกั่ว – รับค่าคอมมิชชั่นตามจำนวนของโอกาสในการขาย (เช่นกรอกแบบฟอร์มการติดต่อ) ที่คุณส่งให้กับธุรกิจ ตรวจสอบให้แน่ใจว่าได้ตั้งค่าการวิเคราะห์ของคุณเพื่อติดตามสิ่งนี้และมีข้อตกลงที่เป็นลายลักษณ์อักษรกับ บริษัท ในเครือของคุณ คุณไม่ต้องการที่จะใช้เวลามากมายและถูกไฟไหม้อย่างที่ฉันเป็น.

   คุ้กกี้ – ระยะเวลาหลังจากที่คนคลิกลิงค์พันธมิตรของคุณคุณจะได้รับค่าคอมมิชชั่นหากมีการสร้างการขาย โดยปกติแล้วจะใช้เวลา 30-90 วัน แต่ไม่ควรเป็นตัวจัดการข้อตกลงเมื่อเลือก บริษัท ในเครือ.

   โปรแกรมพันธมิตรรายบุคคล – นี่คือที่คุณลงทะเบียนผ่านเว็บไซต์ของพวกเขา.

   บุคคลพันธมิตร-โปรแกรม

   ตลาดพันธมิตรShareASale และ ClickBank มีร้านค้าให้เลือกมากมาย ยินดีที่จะลงชื่อเข้าใช้สถานที่ 1 แห่งและตรวจสอบประสิทธิภาพของ บริษัท ในเครือหลายแห่งโดยไม่ต้องไปที่พอร์ทัลแต่ละแห่งในแต่ละเว็บไซต์ หลายโปรแกรมไม่ได้เป็นส่วนหนึ่งของตลาด ฉันเป็นแฟนตัวยงของ ShareASale – มี บริษัท และอุตสาหกรรมมากมายให้คุณเลือก.

   Shareasale

   โปรแกรมพันธมิตรของ Amazon
   โปรแกรมพันธมิตรของ Amazon เป็นที่นิยมที่สุดของพวกเขาทั้งหมด ฉันไม่ได้เข้าร่วม (แต่) แต่นักการตลาดพันธมิตรส่วนใหญ่ที่ฉันรู้จักใช้อเมซอนเพราะ…เป็นของอเมซอน คุณสามารถตรวจสอบผลิตภัณฑ์ที่คุณใช้หรือเขียนบทช่วยสอน (เช่นวิธีการเชื่อมต่อคอมพิวเตอร์กับทีวี) และวางลิงค์พันธมิตรไปยังสาย HDMI …เพียงไม่กี่ตัวอย่าง คุณอาจต้องการสร้างความสัมพันธ์กับผู้ผลิตเพื่อให้คุณได้รับผลิตภัณฑ์ก่อนที่จะเปิดตัว – ให้เวลาคุณในการสร้างความเห็นก่อนที่จะเปิดตัวผลิตภัณฑ์และดึงดูดยอดขายในช่วงเวลาที่มีการซื้อสูงสุด.

   • ค่าคอมมิชชั่นสูงถึง 10%
   • คอมมิชชั่น% ตามหมวดหมู่
   • คอมมิชชันคอมมิชชั่น (หากพวกเขาซื้ออะไรโดยใช้ลิงก์ของคุณคุณจะได้รับค่าคอมมิชชั่น)
   • การแปลงสูงเป็นพิเศษ
   • สร้างลิงค์พันธมิตรที่กำหนดเองกับผลิตภัณฑ์ใด ๆ

   Amazon พันธมิตร-คณะกรรมการ

   Amazon-เติมข้อความอัตโนมัติคำหลัก

   คุณสามารถสร้างลิงค์พันธมิตรสำหรับผลิตภัณฑ์ใด ๆ ของ Amazon แล้ววางลงในคำอธิบายวิดีโอ:

   Amazon พันธมิตรลิงค์

   โปรแกรมพันธมิตร WordPress
   หากคุณอยู่ในอุตสาหกรรม WordPress เช่นฉัน (ไม่ว่าจะเป็นการออกแบบการพัฒนาหรือ SEO) ฉันได้สะสมรายชื่อโปรแกรมพันธมิตร WordPress ไว้ค่อนข้างมาก ฉันได้ยกเว้นผู้ที่พบว่าไม่ประสบความสำเร็จหรือจ่ายเงินน้อยเกินไปเพื่อทำกำไรโดยเฉพาะ ThemeForest, ตลาดสร้างสรรค์, และร้านค้าธีมคุณภาพต่ำเช่นเทมเพลตมอนสเตอร์ โฮสติ้งจ่ายได้ดีและฉันเขียนบทช่วยสอนสำหรับโปรแกรมพันธมิตรของ SiteGround และธีม StudioPress ซึ่งเป็น บริษัท ในเครือที่จ่ายเงินสูงสุด 2 แห่งของฉัน บทเรียนเหล่านั้นมีภาพหน้าจอ / หลักฐานทางสังคมมากมายโดยเฉพาะสำหรับ SiteGround.

   • โรคติดต่อระหว่างประเทศ – พันธมิตรโฮสติ้งหลักของฉันที่มีชื่อเสียงในโซเชียลมีเดีย (ซึ่งฉันใช้เพื่อประโยชน์ของฉัน) พวกเขาจ่าย $ 50 – 100 + / การขายและคอมมิชชั่นที่กำหนดเองตามผลงานของคุณและไม่ว่าคุณจะขายแผนโฮสติ้งราคาแพงกว่า.
   • เครื่องยนต์ WP – $ 200 / การขายพร้อมโปรแกรมพันธมิตรสองระดับ ($ 50 สำหรับการขายสองชั้นแต่ละครั้ง)
   • StudioPress – เป็นที่รู้จักกันดีว่าเป็นธีม WordPress ที่มีคุณภาพสูงสุดในตัว แหล่งกำเนิด
   • ธีมที่สง่างาม – ธีมคุณภาพสูงพร้อมโปรแกรม affiliate ที่หลากหลาย (ลด 50%)
   • StackPathCDN ด้วยศูนย์ข้อมูลเพิ่มเติม 31 แห่ง (Cloudflare มีศูนย์ข้อมูลมากกว่า 200 แห่ง แต่ศูนย์ข้อมูลเพิ่มเติม = การจัดส่งเนื้อหาได้เร็วขึ้น) ฉันได้รับประมาณ $ 1,000 / เดือนโดยการแนะนำผู้คนให้รู้จักกับ StackPath ในแบบฝึกหัดปลั๊กอินแคชของฉัน StackPath เพิ่งซื้อ MaxCDN และอัตราการยอมรับพันธมิตรของพวกเขานั้นต่ำกว่ามาก (ขึ้นอยู่กับปริมาณที่คุณคาดหวัง) แต่ปลั๊กอินแคชส่วนใหญ่ถูกแปลงเป็น StackPath ตาม CDN ที่แนะนำ
   • Freelancer – แนะนำผู้คนให้รู้จักกับนักพัฒนานักออกแบบและนักพัฒนาอิสระคนอื่น ๆ ที่คุณเคยร่วมงานด้วยและสร้างค่าคอมมิชชั่นของ Freelancer 100% ใน 90 วันแรก ฉันได้รับผู้คนจำนวนมากที่ร้องขอบริการเพิ่มประสิทธิภาพความเร็ว WordPress … ดังนั้นฉันจึงแนะนำพวกเขาให้กับนักพัฒนาของฉันด้วยลิงค์พันธมิตรอิสระและทำรายได้ $ 125 ต่อเดือน คุณไม่สามารถใช้ลิงค์พันธมิตรเพื่อเชื่อมโยงไปยังโปรไฟล์อิสระที่เฉพาะเจาะจงดังนั้นฉันจึงนำผู้คนไปยังหน้าแรกผ่านลิงก์พันธมิตรและให้ชื่อผู้ใช้ของนักพัฒนาซอฟต์แวร์แก่ฉัน.

   4. เรียกใช้ตัวเลข

   คอมมิชชั่นสูง, การแปลงสูง, อัตราการกลับรายการต่ำ
   แน่นอนว่าคุณต้องการพันธมิตรที่มีค่าคอมมิชชั่นสูง แต่พวกเขาก็ควรมีชื่อเสียงที่มั่นคงด้วยการแปลงที่สูงและอัตราการกลับรายการต่ำ (คุณจะได้รับ $ 0 หากมีคนยกเลิกหลังจากลงทะเบียน) หากพวกเขาเป็นส่วนหนึ่งของตลาดพันธมิตรอย่างเช่น ShareASale หรือ ClickBank คุณสามารถเห็นตัวเลขที่นั่น บริษัท ที่ชอบ Amazon / SiteGround เป็นเดิมพันที่ปลอดภัยไม่เช่นนั้นจะทำการวิจัยของคุณ (หรือติดตามลิงค์พันธมิตรของคุณเพื่อให้คุณสามารถตรวจสอบประสิทธิภาพได้). หลีกเลี่ยง บริษัท ในเครือที่เสนอค่าคอมมิชชั่นจำนวนมากเนื่องจากอาจหมายความว่าพวกเขากำลังดิ้นรนเพื่อรับ / รักษาลูกค้าตามธรรมชาติ วิธีนี้จะทำให้หมายเลขของคุณเสียหาย (โดยเฉพาะการแปลง / อัตราการกลับรายการ).

   ทำไมฉันไม่โปรโมต WP Engine ด้วยราคา $ 200 / Sale
   ฉันสามารถโปรโมต WP Engine (บริษัท โฮสติ้ง) ในราคา $ 200 / การขายโดยไม่มีโปรแกรมเทียร์ที่จะปีนขึ้นไป – ฟังดูดีทีเดียวใช่มั้ย แต่เมื่อฉันตรวจสอบ ShareASale ฉันเห็นว่าอัตราการกลับรายการของพวกเขาคือ 24%! เพียงเพื่อให้แนวคิดแก่คุณในการกลับรายการของ SiteGround น้อยกว่า 10% WP Engine เริ่มต้นที่ $ 29 / เดือนในขณะที่ SiteGround อยู่ที่ $ 3.95 / เดือนรวมทั้ง SiteGround มีชื่อเสียงที่ดีขึ้น ฉันต้องปีนขึ้นไปชั้นของโปรแกรมเพื่อคอมมิชชั่นที่สูงขึ้นด้วย SiteGround แต่มันจ่ายเงินในระยะยาว.

   5. ตั้งค่าบล็อก

   WordPress – สิ่งที่ฉันแนะนำให้สร้างเว็บไซต์ / บล็อกของคุณ.

   ส่วนต่อไปนี้จะสรุป“ ยอดขายทั้งหมด” สำหรับ SiteGround ของฉัน ฉันใช้สิ่งนี้ แน่นอน ในทุกบทช่วยสอนในบล็อกของฉันเกี่ยวกับการเพิ่มประสิทธิภาพความเร็วเว็บไซต์ การสร้างระยะห่างระหว่างการขายของคุณและอธิบายว่าทำไมผู้คนควรใช้ Affiliate ของคุณ (เช่นหลักฐานทางสังคม) มีความสำคัญมาก!

   โฮสติ้งโรคติดต่อระหว่างประเทศ คือ ใช้โดย Yoast, ตัวเองและ แนะนำโดย WordPress. พวกเขาเป็นอันดับ 1 ในเกือบทุก โพล Facebook และให้คนส่วนใหญ่ที่สำคัญ การปรับปรุงความเร็วในการโหลด โดยเฉพาะอย่างยิ่งถ้าพวกเขาใช้โฮสต์ปานกลาง: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

   Yoast บนทวิตเตอร์-เราเพียงแค่สลับไปโรค

   ฉันใช้พวกเขา แผน GoGeek กึ่งทุ่มเท ซึ่งมาพร้อมกับ 4x เพิ่มเติม ทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์ กว่าโฮสติ้งที่ใช้ร่วมกัน คลิกผ่านหน้าของฉันเพื่อดูความเร็วในการโหลดตรวจสอบรายงาน GTmetrix ของฉันหรือดูคนที่ โอนย้าย และโพสต์ ใหม่โหลดครั้ง. พวกเขายังทำ การโยกย้ายฟรี.

   วิธีการตรวจสอบว่าโฮสติ้งของคุณช้า
   เรียกใช้เว็บไซต์ของคุณผ่าน Google PageSpeed ​​Insights เพื่อดูว่า ลดเวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ อยู่ในรายงานของคุณ Google แนะนำ มันควรจะเป็น <200ms. Anything above 1 second is not good. You can also check your TTFB (เวลาเป็นไบต์แรก) ในแท็บ Timings ของ GTmetrix หรือ bytecheck.com.

   ลดเวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์

   ที่นี่การสำรวจคือ:

   2019 การสำรวจโฮสติ้ง

   2017-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-FB-โพล

   ข้อเสนอแนะโฮสติ้ง Elementor

   กรกฎาคม 2562 แนะนำโฮสติ้ง

   WordPress-โฮสต์โพล ส.ค. 2018

   ที่ใช้ร่วมกันโฮสติ้ง-โพล 2017

   2019-Hosting-โพล

   ไปสู่โฮสติ้ง บริษัท

   WordPress โฮสติ้ง-โพล 2017

   การจัดการโฮสติ้ง-โพล

   WooCommerce โฮสติ้ง-FB-โพล

   2016-เว็บโฮสติ้งโพล

   ที่ดีที่สุด WordPress โฮสติ้งผู้ให้บริการ--โพล

   ที่ดีที่สุดเว็บโฮสติ้ง-2019-โพล

   โพล WP Friendly Hosting

   2016-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-FB-โพล

   โฮสต์ที่ชื่นชอบสำหรับ Elementor

   2018 คำแนะนำโฮสติ้ง

   WordPress Hosting Poll กันยายน 2018.png

   การจัดการ-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-โพล 2017

   2019 เจ้าภาพ-โพล-1

   โฮสติ้งโพลสำหรับความเร็ว

   WordPress โฮสติ้ง-โพลล์มิถุนายน-1

   โรคติดต่อระหว่างประเทศ-คำแนะนำ

   2014 ที่มีการจัดการ-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-FB-โพล

   ที่ดีที่สุดบนเว็บโฮสติ้งผู้ให้บริการโพล

   โฮสติ้งโพ ก.พ. 2019

   โฮสติ้งแนะนำ-โพล

   Bluehost vs SiteGround

   โพล WordPress เว็บโฮสต์

   แนะนำ SiteGround โดย WordPress:

   โรคติดต่อระหว่างประเทศแนะนำ-WordPress เจ้าภาพ

   ลูกค้าที่มีความสุขไม่กี่คน (นี่คือหลักฐานทางสังคมของฉัน):

   GoDaddy สู่การโยกย้ายเว็บไซต์

   EIG-To-โรคติดต่อระหว่างประเทศ

   โรคติดต่อระหว่างประเทศย้ายถิ่น

   SiteGround มี 3 แผน:

   โรคติดต่อระหว่างประเทศโฮสติ้ง

   แผนที่สูงขึ้นรวมถึงมากขึ้น ทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์ (ปัจจัย # 1 ในคู่มือการเพิ่มประสิทธิภาพ WordPress) นี่คือ แผนภูมิเปรียบเทียบแบบเต็ม, แต่ GrowBig จะมอบทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์ให้คุณมากกว่า 2x เริ่มต้นขึ้นและ GoGeek คือ โฮสติ้งกึ่งทุ่มเท ซึ่งให้คุณมากกว่าเดิม GrowBig และใหม่มาพร้อมกับการโยกย้ายฟรีการจัดเตรียมแคชขั้นสูงและความสามารถในการโฮสต์เว็บไซต์หลายเว็บไซต์ GoGeek มาพร้อมกับการสนับสนุนลำดับความสำคัญ คลาวด์โฮสติ้งของพวกเขาค่อนข้างจะกระโดดขึ้นราคาที่ $ 80 / เดือน.

   คุณสามารถดูสิ่งนี้ได้จากพวกเขา หน้าคุณสมบัติ:

   โรคติดต่อระหว่างประเทศ-เซิร์ฟเวอร์ทรัพยากรเปรียบเทียบ

   ฉันใช้ SiteGround เพราะ:

   1. GTmetrix ของฉัน + Pingdom รายงานพูดเพื่อตัวเอง
   2. หน้าของฉันโหลดทันที (คลิกผ่านหากต้องการ)
   3. รวดเร็ว เทคโนโลยีความเร็ว (PHP 7.3, NGINX), เครื่องมือเพิ่มประสิทธิภาพ SG, Cloudflare)
   4. แนะนำโดย Yoast, WordPress, Ivica จาก WordPress เร่งความเร็ว
   5. ฟรี ลองเข้ารหัส SSL, ง่ายต่อการใช้ cPanel, และคุณสมบัติสำหรับ อีคอมเมิร์ซ
   6. การสนับสนุน WordPress คือ ไม่สามารถเอาชนะได้ แม้ไม่มีการสนับสนุนที่มีความสำคัญของ GoGeek
   7. GrowBig มาพร้อมกับ staging พื้นที่เก็บข้อมูลและทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์เพิ่มเติม (เลื่อนลงไปที่“ เราจัดสรรทรัพยากรที่คุณต้องการ” และเลื่อนเมาส์ไปที่ เซิร์ฟเวอร์ แท็บ)
   8. GoGeek มาพร้อมกับทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์พื้นที่เก็บข้อมูลการสนับสนุนลำดับความสำคัญ
   9. การโยกย้ายฟรี, ปลั๊กอินตัวย้าย, และ รับประกันคืนเงินภายใน 30 วัน
   10. ได้รับคำชมมากมายจาก Reddit, บทสนทนา Facebook, พูดเบาและรวดเร็ว, TrustPilot
   11. ตันสรรเสริญบน Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
   12. มีหลายคนที่ย้ายข้อมูลและโพสต์ผลลัพธ์บน Twitter แล้ว: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

   ข้อจำกัดความรับผิดชอบของพันธมิตร – หากคุณสมัครใช้งาน SiteGround ด้วยของฉัน ลิงค์พันธมิตร ฉันจะบริจาคก้อนที่ดีโดยไม่มีค่าใช้จ่ายให้กับคุณ ในแต่ละปีนะค่ะ บริจาค $ 3k ให้กับแคมเปญ GoFundMe (2018 คือการให้อาหารผู้หิวโหยในเดนเวอร์, 2017 กำลังไป Red Cross ที่ Hurricane Harvey) การสนับสนุนของคุณช่วยและฉันซาบซึ้งจริง ๆ ฉันพยายามทำให้ความคิดเห็นของฉันไม่เอนเอียง หลักฐาน ในรูปแบบของ โพลใน Facebook, ทวีต, และ บทสนทนาจริง. หากคุณไม่ต้องการใช้นี่คือ ลิงค์ที่ไม่ใช่พันธมิตร ถึง SiteGround ฉันเชื่อว่าพวกเขาเป็นโฮสต์ WordPress เป็นตัวเอกและเว็บไซต์ของคุณจะทำงานได้เร็วขึ้น / ราบรื่นขึ้น … ทำวิจัยของคุณในกลุ่ม Facebook + พูดเบาและรวดเร็ว และคุณจะพบคนส่วนใหญ่ พูดเหมือนกัน.

   OMM-On-โรคติดต่อระหว่างประเทศ

   ผู้คนมักอพยพเพราะ เทคโนโลยีความเร็ว สามารถลดเวลาในการโหลดครึ่ง:

   เปลี่ยนเป็น SiteGround

   การโยกย้ายความเร็วในการโหลดของ SiteGround

   Bluehost ไปที่ SiteGround GTmetrix

   HostGator ถึง SiteGround

   SiteGround GTmetrix

   SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

   100 คะแนนสมบูรณ์แบบบนพื้นดิน

   แหล่งกำเนิดเว็บไซต์

   ส่งความเร็วโดย SiteGround

   รายงาน SiteGround GTmetrix

   ลดเวลาในการโหลดด้วย SiteGround

   ใหม่เวลาตอบสนองของ SiteGround

   HostGator เพื่อการโยกย้าย SiteGround

   SiteGround เวลาตอบสนองบน Joomla

   เปลี่ยนเป็น SiteGround Hosting

   SiteGround Rocket Imagify Combo

   Joomla GTmetrix บนไซต์กราวด์

   SiteGround PageSpeed ​​Insights

   SiteGround บน Joomla

   SiteGround ลดเวลาในการโหลด

   SiteGround Speedy Hosting

   ใหม่ Pingdom ผลลัพธ์บนเว็บไซต์ Ground

   ใหม่เวลาตอบสนองของ SiteGround

   การปรับปรุงเวลาตอบสนองของ SiteGround

   รับโฮสต์จาก SiteGround

   กระทู้ – คุณไม่จำเป็นต้องมีชุดรูปแบบพิเศษสำหรับการตลาดแบบพันธมิตรคุณอาจแค่ต้องการบล็อก ฉันแนะนำ ธีม StudioPress เนื่องจากนั่นคือสิ่งที่ Yoast, Matt Cutts (จาก Google) และฉันใช้ Matt Mullenweg ผู้ก่อตั้ง WordPress ก็แนะนำพวกเขาเช่นกัน หนึ่งในความผิดพลาดที่ใหญ่ที่สุดที่ฉันทำคือใช้ธีมจาก ThemeForest…เนื่องจากพวกเขาสร้างขึ้นโดยนักพัฒนาอิสระที่อาจหยุดทำการอัปเดตในธีมของพวกเขา เรื่องนี้เกิดขึ้นกับฉันและฉันได้ยินเรื่องราวสยองขวัญตลอดเวลาเกี่ยวกับผู้คนที่ต้องเปลี่ยนธีมและออกแบบไซต์ใหม่ทั้งหมด ฉันใช้ชุดรูปแบบ StudioPress ชุดเดียวกัน (Outreach Pro) มา 3 ปีแล้ว ชุดรูปแบบของพวกเขามีน้ำหนักเบา (โหลดเร็ว) เป็นมิตรกับ SEO ผ่านรหัสที่ได้รับการปรับปรุงความปลอดภัยและมีให้เลือกมากมาย ปลั๊กอิน สำหรับ กรอบปฐมกาล และชุมชนที่ยอดเยี่ยมใน ปฐมกาล WordPress กลุ่ม Facebook. พวกเขามีเอกสารประกอบสำหรับการตั้งค่าและจะให้บริการคุณเป็นเวลาหลายปี.

   StudioPress-ธีมส์

   ช่วยเหลือการพัฒนาเว็บไซต์ – ต้องการความช่วยเหลือในการตั้งค่าธีมของคุณหรือไม่ ฉันทำงานกับนักพัฒนา 2 คนเดียวกันมา 3 ปีแล้ว หากต้องการจ้างพวกเขาให้สมัคร Freelancer บัญชีโพสต์งานของคุณ (การติดตั้งธีม WordPress) จากนั้นเชิญผู้ใช้ I333 หรือ bdkamol โครงการของคุณ หากคุณต้องการโปรดติดต่อฉันและฉันจะแนะนำคุณให้พวกเขาทราบทางอีเมล ทั้งคู่เป็นนักพัฒนาซอฟต์แวร์ที่ยอดเยี่ยมด้วยราคาที่สมเหตุสมผลพูดภาษาอังกฤษคล่องแคล่วและฉันจ้างงานโปรแกรมทั้งหมดให้.

   Pronaya-Kumar-S-ความคิดเห็น

   6. มาสเตอร์ SEO

   หากคุณไม่ทำทุกอย่างจากคู่มือ SEO WordPress ของฉันอย่างน้อยต้องทำสิ่งเหล่านี้:

   • ค้นหา คำหลักเฉพาะ (หางยาว) ในการเติมข้อความอัตโนมัติของ Google ที่มีความยาว 3+ คำ.
   • การวิจัย การแข่งขันของคำหลัก เพื่อให้แน่ใจว่าไม่ได้แข่งขันเกินไป (คำหลักกว้าง ๆ ที่มีการค้นหารายเดือนสูงมักแข่งขันมากกว่า). VidIQ, คำหลักทุกที่, และ MozBar ส่วนขยายของ Chrome เป็นเครื่องมือที่ยอดเยี่ยมสำหรับสิ่งนี้ แต่ที่ดีที่สุดคือการวิจัยด้วยตนเอง เนื้อหามีความแข็งแกร่งเพียงใด คือ (ในผลลัพธ์อันดับต้น ๆ ) – ตัวบ่งชี้ที่ใหญ่ที่สุด.
   • สร้างเนื้อหาเชิงลึก (ควรเป็นวิดีโอ 10+ นาที ยาวโพสต์บล็อกควร 3,000+ คำ ยาว. สร้าง สารบัญ HTML เพื่อจัดระเบียบโพสต์ยาว.
   • ฝีมือดี หัวข้อ (ที่คนอื่นจะคลิก) นึกคิดกับคำหลักของคุณในด้านหน้าของมัน.
   • ฝีมือดี ลักษณะ (อ้างถึงคำอธิบายวิดีโอของคุณหรือคำอธิบายเมตาสำหรับโพสต์บล็อกที่คุณสามารถทำได้ Yoast, ปลั๊กอินที่ฉันแนะนำถ้าคุณใช้ WordPress).
   • อย่าครอบงำ ความหนาแน่นของคำหลัก, มันแทบไม่สำคัญ สถานที่สำคัญที่สุดในการใช้งานคือชื่อคำอธิบายและหากใช้ Yoast ชื่อ SEO และคำอธิบายเมตาของคุณ.
   • ใช้บ้าง การเชื่อมโยง ในเนื้อหาของคุณ – ลิงก์ภายในเป็นวิธีที่เป็นธรรมชาติในการสร้างลิงก์ไปยังเว็บไซต์ของคุณเองและลิงก์ภายนอกเป็นเหมือนการอ้างถึงแหล่งที่มาไปยัง Google ทั้งสองมีความสำคัญ.
   • ใช้ มัลติมีเดีย – ไม่ว่าจะเป็นวิดีโอ, อินโฟกราฟิกหรือคลิปเสียง – ผู้คนต่างชื่นชอบ!
   • ใช้ของแข็ง WordPress ธีม + โฮสติ้ง (เช่น StudioPress + โรคติดต่อระหว่างประเทศ) ซึ่งสามารถช่วยคุณประหยัดปัญหาในด้านความเร็วเว็บไซต์ความเข้ากันได้ความปลอดภัยและ SEO ในตัว.
   • ใช้ ปลั๊กอินตัวอย่างรวย (ฉันใช้ WP Review โดย MyThemeShop) เพื่อรับ “ดาว” ใน Google.
   • กำหนดค่า ปลั๊กอิน SEO ของ Yoast, Google Search Console, และ จรวด WP (ปลั๊กอินปลั๊กอิน).
   • เมื่อใช้ WordPress ให้ใช้ perm โครงสร้างโพสต์ชื่อลิงก์ ในการตั้งค่า> ลิงก์ถาวร.
   • เสมอ ภาพป้ายกำกับ (บนคอมพิวเตอร์ของคุณ) ก่อนที่จะอัปโหลดไปยัง WordPress และใช้ เสียบเข้าไป เพื่อใช้ชื่อไฟล์ภาพโดยอัตโนมัติเป็นข้อความแสดงรูปภาพ (ประหยัดเวลา).
   • อย่าไปบ้าด้วย ปลั๊กอิน WordPress. หลายคนเจ็บความเร็วหรือไม่ได้รับการบำรุงรักษา.
   • เพิ่มโพสต์บล็อกของคุณ วันที่เผยแพร่ เพื่อผลการค้นหา (ทำให้เนื้อหาของคุณดูสด)!
   • ทำเว็บไซต์ของคุณ โหลดอย่างรวดเร็ว – การใช้ CDN ฟรีของ Cloudflare, ปรับภาพให้เหมาะสม (เช่น. ShortPixel) หลีกเลี่ยงแหล่งข้อมูลภายนอกเช่น Google AdSense, Google Maps และปลั๊กอิน CPU สูง ตรวจสอบให้แน่ใจว่าคุณใช้งาน PHP 7+ (ในบัญชีโฮสติ้ง) และทำความสะอาดฐานข้อมูลของคุณเป็นประจำด้วย WP-Optimize หรือ WP Rocket หลีกเลี่ยงการโฮสต์ EIG ด้วยค่าใช้จ่ายทั้งหมด.
   • ใช้ SSL (มาเข้ารหัสกันเถอะ ฟรี) และตรวจสอบของ Google แห่งชาติ และ ในประเทศ ปัจจัยอันดับ.

   7. วิดีโอมาสเตอร์ SEO

   และถ้าคุณไม่ทำทุกอย่างจากคู่มือ SEO ของ YouTube ให้ทำดังนี้

   • ค้นหาคำหลัก (หางยาว) ในการเติมข้อความอัตโนมัติของ YouTube ที่มีความยาว 3+ คำ.
   • ศึกษาการแข่งขันของคำหลักโดยดูว่ามีจำนวนการดูความชอบความคิดเห็นและสัญญาณอื่น ๆ เท่าไรที่วิดีโอยอดนิยมมี (ส่วนขยาย vidIQ Chrome นั้นยอดเยี่ยมสำหรับเรื่องนี้) คำหลักแบบกว้างมีการค้นหามากขึ้น แต่มีการแข่งขันสูงกว่า (เริ่มต้นด้วยหางยาวเสมอ).
   • ครอบคลุมหัวข้ออย่างกว้างขวาง – มุ่งไปที่ 10 นาทีและกระชับ (สคริปต์ / การแก้ไข)!
   • ติดป้ายกำกับไฟล์วิดีโอ (บนคอมพิวเตอร์ของคุณ) เป็นคำหลักและอัปโหลดไปยัง YouTube.
   • สร้างหัวเรื่องที่ดีที่ดึงดูดผู้คนให้คลิกวิดีโอของคุณพร้อมกับคำสำคัญของคุณไว้ข้างหน้า.
   • เขียนคำอธิบายแบบยาวด้วยการประทับเวลาลิงก์และใช้คำสำคัญในประโยคแรก.
   • ตรวจสอบการถอดเสียงที่สร้างขึ้นโดยอัตโนมัติจาก YouTube และทำการแก้ไข.
   • อัปโหลดภาพขนาดย่อที่กำหนดเอง (1280px คูณ 720px) ที่ทำให้ผู้คนคลิกวิดีโอ.
   • ตอบกลับความคิดเห็นเสมอและฝังวิดีโอในบล็อกของคุณหากคุณมี.
   • รวมวิดีโอของคุณในบล็อกอีเมลโซเชียลมีเดียช่องทางการตลาดอื่น ๆ.

   ไม่เช่นนั้นจะง่ายกว่าการเพิ่มลิงก์ไปยังคำอธิบายวิดีโอและขอให้ผู้คนคลิก รหัสคูปองเป็นโบนัสมาก (หากพันธมิตรของคุณเสนอสิ่งนี้) บ่อยครั้งคุณสามารถให้ส่วนลดแก่ผู้คนโดยใช้รหัสที่กำหนดเองของคุณในขณะที่ให้เครดิตคุณในการขายโดยที่พวกเขาไม่ต้องคลิกลิงค์พันธมิตรของคุณ ส่งผลให้เกิดการแปลงที่สูงขึ้น (Tyler Moore ทำสิ่งนี้).

   ลิงค์พันธมิตรของ Amazon

   8. ค้นพบกลยุทธ์เนื้อหาของคุณ (บล็อกเทียบกับวิดีโอกับหลักสูตร)

   บล็อกโพสต์ – ในอุตสาหกรรมเทคโนโลยีต่าง ๆ เช่นของฉันมีการเปลี่ยนแปลงของเทคโนโลยีมากมายซึ่งทำให้ฉันต้องอัพเดทเนื้อหา. การอัปเดตโพสต์บล็อกง่ายกว่าการทำซ้ำวิดีโออย่างสมบูรณ์. วิดีโอดี แต่โพสต์อาจมีความยาวมากกว่านี้ (เรียกว่าเนื้อหาเอเวอร์กรีน).

   วิดีโอ – เพิ่มลิงค์พันธมิตรไปยังคำอธิบายของ YouTube และบอกคนที่คุณทิ้งลิงค์ไว้ คุณไม่สามารถแก้ไขวิดีโอได้เมื่ออัปโหลดแล้วดังนั้นฉันจึงลำบากใจในการอัปเดต มันต้องการการบำรุงรักษามากกว่าโพสต์โดยเฉพาะอย่างยิ่งหากมีการเปลี่ยนแปลงในอุตสาหกรรมของคุณมาก.

   eCourse – เช่นเดียวกับวิดีโอที่ยากต่อการปรับปรุงให้ทันสมัยแม้ว่าฉันจะไม่เคยทำ eCourse ก็ตาม. Udemy อาจเป็นทางออกที่ดีที่สุดของคุณ.

   ลิงค์พันธมิตร – การเพิ่มลิงค์พันธมิตรในเนื้อหาของคุณ (ข้อความ / ภาพ / ปุ่ม) เป็นกลยุทธ์เดียวที่ฉันใช้และเป็นที่นิยมที่สุด ผู้ที่อ่านสิ่งที่คุณเป็นคนมักจะซื้อสิ่งที่คุณแนะนำ – พวกเขาอาจจะไม่คลิกโฆษณาแบนเนอร์ที่เสียสมาธิ.

   แบนเนอร์ – หลังจากทดสอบพวกเขาออกมาฉันตัดสินใจที่จะลบโฆษณาแบนเนอร์ของฉันเพราะพวกเขาดูยอดขายและไม่ได้ผลเหมือนที่ลิงค์พันธมิตรของฉันทำ เป็นเรื่องง่ายที่จะโยน แต่เบี่ยงเบนความสนใจและอาจจะไม่ได้รับผลลัพธ์ที่ยอดเยี่ยม หากคุณลองใช้ให้แน่ใจว่าได้แสดงแถบด้านข้างที่เฉพาะเจาะจงตามประเภทเนื้อหาที่คนอ่านบนบล็อกของคุณ (สำหรับโพสต์ที่อยู่ในหมวดหมู่ SEO ของฉันฉันจะแสดงแบนเนอร์ที่เกี่ยวข้องกับ SEO และโพสต์ภายใต้หมวดหมู่ความเร็วเว็บไซต์ของฉัน ฉันจะแสดงแบนเนอร์อื่น) คุณสามารถทำได้โดยใช้ปลั๊กอินเช่น ลอจิก Widget.

   บริษัท ในเครือกระหายน้ำ แทร็กเสื้อคลุมและจัดหมวดหมู่ลิงค์พันธมิตรของคุณ เมื่อคุณสมัครใช้งานโปรแกรมคว้าลิงค์พันธมิตรของคุณแล้วเพิ่มลงในปลั๊กอินนี้ ขั้นตอนนี้อาจใช้เวลาหากคุณจะเชื่อมโยงไปยังหลายหน้าในเว็บไซต์ของพันธมิตร (ซึ่งในหลายกรณีคุณควร) รุ่นโปร มาพร้อมกับสถิติ แต่ฉันไม่ได้ใช้มันและฉันก็ค่อนข้างเป็นคนวิเคราะห์.

   Thirsty- บริษัท ในเครือการเชื่อมโยงการบริหารจัดการ

   การปิดบัง – เพิ่ม / go / หรือคำนำหน้าลิงก์อื่นไปยังลิงค์พันธมิตรของคุณ เมื่อใดก็ตามที่คุณใช้ลิงค์พันธมิตรคุณควรใช้เวอร์ชั่นปิดบัง (เช่น www.onlinemediamasters.com/go/siteground)

   ใช้ลิงก์ลึก – เหล่านี้คือหน้าต่างๆในเว็บไซต์ของพันธมิตรของคุณที่ไม่ได้เป็นหน้าแรก สำหรับโฮสติ้งของ SiteGround ฉันลิงก์ไปยังเว็บไซต์ของพวกเขาเป็นจำนวนมาก หน้าเทคโนโลยีความเร็ว เป็นลิงค์พันธมิตร หากคุณกำลังทำโปรแกรมพันธมิตรของ Amazon คุณเพียงแค่ต้องการรวบรวมรายการผลิตภัณฑ์ที่คุณจะแนะนำให้ผู้อ่านสร้างลิงค์พันธมิตรสำหรับแต่ละรายการและนำเข้าปลั๊กอิน.

   การตั้งค่าพันธมิตรกระหายน้ำ – ผ่านการตั้งค่าปลั๊กอินและปรับแต่งสิ่งที่จำเป็น ฉันปล่อยให้ทุกอย่างเป็นค่าเริ่มต้น แต่เปลี่ยนคำนำหน้าลิงก์ของฉัน (รุ่น URL ที่ปิดบัง) เป็น / go /.

   Thirsty- บริษัท ในเครือการตั้งค่า

   11. ลิงค์พันธมิตร Nofollow

   คุณไม่ต้องการให้เครื่องมือค้นหาติดตามลิงก์พันธมิตร หากคุณเพิ่มพวกเขาไปยังเนื้อหาโดยใช้ บริษัท ในเครือของ Thirsty มันจะทำสิ่งนี้โดยอัตโนมัติ มิฉะนั้นเลือก“ Nofollow” เมื่อเพิ่มลิงค์พันธมิตร.

   nofollow พันธมิตรลิงค์

   12. เพิ่มลิงค์พันธมิตรไปยังรูปภาพ

   เพียงเตือนความจำให้ทำสิ่งนี้ – มันสามารถเพิ่มการคลิกโดยเฉพาะบนมือถือ.

   13. คั่นหน้าสถิติของพันธมิตรในเบราว์เซอร์ของคุณ

   ไปที่แผงควบคุมพันธมิตรของคุณและทำบุ๊กมาร์กหน้า“ สถิติ” เพื่อบันทึกลงในเบราว์เซอร์ของคุณ วิธีนี้ช่วยประหยัดเวลาโดยเฉพาะอย่างยิ่งถ้าคุณเป็นคนที่ชอบตรวจสอบยอดขาย / ประสิทธิภาพอย่างต่อเนื่อง.

   พันธมิตร-บุ๊ก

   14. ข้อความแจ้งเตือนการตั้งค่า / อีเมลเมื่อมีการขาย

   ใช้งานได้เฉพาะในกรณีที่พันธมิตรส่งอีเมลถึงคุณเมื่อมีการสร้างการขาย. ทุกครั้งที่ฉันทำการขาย SiteGround ฉันจะได้รับการแจ้งเตือนที่กำหนดเองบนโทรศัพท์ของฉัน มันเป็นความมั่นใจที่จะได้รับสิ่งเหล่านี้.

   สร้างการแจ้งเตือนที่กำหนดเองบนโทรศัพท์ของคุณสำหรับการขายพันธมิตร – หากคุณใช้ GMail ให้ไปที่การตั้งค่าของคุณและสร้างตัวกรองเพื่อให้อีเมลทั้งหมดที่มี “SiteGround Affiliate Sale Generated” สร้างขึ้นในหัวเรื่องให้เข้าไปในโฟลเดอร์ของตนเอง (ปรับแต่งหัวเรื่องเพื่อให้ตรงกับอีเมลที่พันธมิตรแจ้งให้คุณ จากนั้นตั้งค่าการแจ้งเตือนที่กำหนดเองบนโทรศัพท์ของคุณโดยใช้แอป GMail ดังนั้นเมื่อใดก็ตามที่คุณสร้างการขายคุณจะได้รับการแจ้งเตือนที่กำหนดเอง (นี่คือ บทช่วยสอนสำหรับ Android และนี่คือหนึ่งสำหรับ แอปเปิ้ล) ฉันมีการแจ้งเตือนที่แตกต่างกันสำหรับ SiteGround, StudioPress Themes ฯลฯ ทำให้วันของคุณดีขึ้น :)

   กำหนดเอง GMail กรอง

   อีเมลเดียวที่ฉันได้รับจากโทรศัพท์ของฉันคือการขายแบบพันธมิตร:

   พันธมิตร-Sale-แจ้ง

   15. SEO: การวิจัยคำหลัก

   ผู้เยี่ยมชมกว่า 2,000 คนต่อวันที่ฉันได้รับจากการทำ SEO เป็นส่วนใหญ่ของรายได้จากพันธมิตรของฉัน กลยุทธ์ SEO ของฉันคือเนื้อหาเกี่ยวกับที่เริ่มต้นด้วยการวิจัยคำหลัก (หัวข้อที่คุณเขียนเกี่ยวกับ) ฉันขอแนะนำให้อ่านบทความนั้นเนื่องจากการวิจัยหลัก / การเพิ่มประสิทธิภาพเนื้อหาเป็นสิ่งจำเป็น.

   คำหลักหางยาว – คำหลักเฉพาะมักจะมีคำละ 3-7 คำในแต่ละวลี มีการกำหนดเป้าหมายสูงและจัดอันดับได้ง่ายกว่าคำหลักทั่วไป (ของฉันทั้งหมดเป็นหางยาว) ยิ่งสิทธิ์โดเมนของคุณต่ำลง (ตรวจสอบโดยใช้ OSE) ยิ่งคำหลักของคุณควรแข่งขันน้อยลง (ยาวขึ้น) หากคุณสามารถเจาะจงมากขึ้นและคำหลักยังคงปรากฏในการเติมข้อความอัตโนมัติของ Google, Moz Keyword Explorer และเครื่องมือคำหลักอื่น ๆ … เลือกรายการเฉพาะ.

   ยาวหางคำสำคัญ

   เป้าหมาย 1-2 คำหลักต่อบทความ – จนกว่าคุณจะสามารถจัดอันดับสำหรับคำหลัก 1 คำสำหรับบทความไม่ลองกำหนดเป้าหมาย 2 เมื่อคุณได้รับมันและพร้อมที่จะเขียนบทความรอบที่ 2 ให้เลือกคำหลักรองที่เป็น คำพ้องความหมาย ของคำหลักของคุณ ตัวอย่างจะเป็น“ เว็บไซต์ WordPress ช้า” และ“ ทำไม WordPress ช้า” จากนั้นสร้างชื่อบทความ / ชื่อ SEO / คำอธิบายเมตาของคุณเพื่อกล่าวถึงแต่ละคำของแต่ละคำ – ในขณะที่ทำให้พวกเขาอ่านอย่างชัดเจน.

   การเติมข้อความอัตโนมัติของ Google – ไปที่ google.com, เริ่มพิมพ์วลีและดูผลลัพธ์การเติมข้อความอัตโนมัติที่สมบูรณ์แบบเลื่อนลง คุณสามารถใช้อักขระขีดล่าง“ _” เพื่อให้ Google เติมคำในช่องว่างได้ ตรวจสอบให้แน่ใจว่าอักขระตัวสุดท้ายที่คุณพิมพ์เป็นเครื่องหมายขีดล่าง ลองใช้คำพหูพจน์และเปลี่ยนคำสั่งเพื่อดูผลลัพธ์ที่แตกต่างกัน นี่คือวิธีที่ฉันค้นหา 90% ของคำหลักของฉัน.

   google-เติมข้อความอัตโนมัติคำหลัก

   การเติมข้อความอัตโนมัติใน YouTube – หากคุณกำลังทำวิดีโอคุณสามารถค้นหาคำหลักได้ที่นี่.

   Youtube-เติมข้อความอัตโนมัติคำหลัก

   Moz Keyword Explorer – นี้ เครื่องมือ เหมือนกับ เครื่องมือวางแผนคำหลักของ Google มันฟรีเท่านั้นโดยสิ้นเชิง นอกจากนี้คุณยังสามารถจัดกลุ่มคำหลักที่คล้ายกันดังนั้นคุณจะไม่เรียกดูคำหลักที่เหมือนกัน …

   Moz Keyword Explorer

   คลิกที่ คำแนะนำคำหลัก -> ดูคำแนะนำทั้งหมด.

   คำแนะนำคำหลักของ Moz

   MozBarMozBar เป็นส่วนขยายของ Google Chrome ที่ช่วยให้คุณสามารถใช้ Google คำหลักใด ๆ และดูว่าการแข่งขันผลการค้นหาเป็นอย่างไร ยิ่ง DA (การพิสูจน์ตัวตนโดเมน) และ PA (การพิสูจน์ตัวตนหน้า) สูงเท่าใดคำหลักที่มีการแข่งขันก็จะยิ่งมากขึ้น อย่างไรก็ตามคุณยังคงต้องการคลิกที่ผลลัพธ์อันดับต้น ๆ แล้วเรียกดูเนื้อหาเพื่อให้แน่ใจว่าคุณสามารถสร้างบทความ / วิดีโอที่ดีกว่าใครก็ตามที่อยู่ในผลลัพธ์อันดับต้น ๆ นั่นคือสิ่งที่“ การวิจัยการแข่งขัน” เป็นเรื่องเกี่ยวกับ.

   Mozbar การแข่งขันคำหลัก

   หลีกเลี่ยงคำหลักที่แข่งขันได้:

   คำหลักการแข่งขัน

   ตรวจสอบคำหลัก

   • Yoast SEO Premium รีวิว
   • รีวิวฉลาม ION ROBOT 750
   • SiteGround WordPress โฮสติ้งรีวิว

   คำสำคัญของโซลูชัน

   • วิธีการทำโยคะที่บ้าน (แนะนำเสื่อโยคะ)
   • ทำไมเว็บไซต์ของฉันถึงช้า (แนะนำให้โฮสติ้งเร็วขึ้น)
   • วิธีเชื่อมต่อแล็ปท็อปกับทีวี (แนะนำสายเคเบิล HDMI)

   16. SEO: การปรับเนื้อหาให้เหมาะสม

   หากใช้ WordPress ลองดูบทช่วยสอนการใช้ปลั๊กอิน SEO ของ Yoast (โดยเฉพาะในส่วนของไฟสีเขียว) เนื่องจากนี่เป็นหัวข้อที่กว้างขวาง Backlinko ของ Infographic ยังเป็นจุดเริ่มต้นที่ดี.

   ฉันคิดว่าสิ่งที่ดีที่สุดที่คุณสามารถทำได้คือการวิจัย 1 คำหลักหลักประดิษฐ์ชื่อบทความที่น่าดึงดูดซึ่งมีคำหลักของคุณ (แม้ว่าจะไม่ตรงกับที่แน่นอน) ใช้เวลาในการเขียนตัวอย่างเครื่องมือค้นหาของคุณ (SEO หัวเรื่อง / คำอธิบายเมตา) และที่สำคัญที่สุดคือทำให้เนื้อหาของคุณมีค่ามากที่สุดผ่านวิดีโอกราฟิกที่สวยงามสารบัญตัวหนา / สี / การจัดแต่งทรงผม ฯลฯ สิ่งเล็ก ๆ เช่นความหนาแน่นของคำหลักแทบจะไม่สำคัญ.

   คำอธิบายสั้น ๆ ของการเพิ่มประสิทธิภาพเนื้อหาโดยใช้ปลั๊กอิน WordPress SEO ของ Yoast …

   Yoast เนื้อหาการวิเคราะห์

   17. SEO: ความยาวคือความแข็งแกร่ง

   โดยทั่วไปยิ่งโพสต์ยาวมากเท่าใดก็จะยิ่งมีอันดับสูงขึ้นเท่านั้น มันสมเหตุสมผลเนื่องจากคุณครอบคลุมหัวข้อที่ครอบคลุมซึ่งทำให้เนื้อหาของคุณโพสต์และผู้คนมีแนวโน้มที่จะให้คุณแบ่งปัน / ลิงค์. มันเพิ่มเวลาเฉลี่ยในหน้า + เวลาเฉลี่ยบนเว็บไซต์ซึ่ง Google วัด.

   อย่าถือตัวเองนับจำนวนคำ – Google คำหลักของคุณดูผลลัพธ์สูงสุดและตรวจสอบให้แน่ใจว่าเนื้อหาของคุณมีรายละเอียด / มีคุณค่ามากกว่าคนอื่น ๆ. วิดีโอควรช่วยในเรื่องนี้.

   WordPress จำนวนคำ

   18. SEO: ใช้สารบัญ HTML

   ฉันมักจะเพิ่มสารบัญ HTML ลงในโพสต์เพื่อให้แน่ใจว่ายาวและมีโครงสร้าง นี่เป็นประโยชน์อย่างมากสำหรับฉัน (และผู้อ่านของฉัน) และมีประโยชน์มากมาย: โอกาสที่ดีกว่าในการได้รับ “ข้ามไปยังลิงก์” ใน Google (ดูด้านล่าง) เพิ่มเวลาเฉลี่ยบนหน้าเว็บลดอัตราตีกลับและทำให้ ง่ายกว่าสำหรับผู้อ่านในการนำทางเนื้อหาของคุณ.

   กระโดด-To-ลิงก์

   Google กล่าวว่า

   ตรวจสอบให้แน่ใจว่าหน้ายาวหลายหัวข้อในเว็บไซต์ของคุณมีโครงสร้างที่ดีและแยกออกเป็นส่วนตรรกะที่แตกต่างกัน ประการที่สองตรวจสอบให้แน่ใจว่าแต่ละส่วนมีจุดเชื่อมโยงที่เกี่ยวข้องพร้อมชื่อที่สื่อความหมาย (เช่นไม่ใช่ส่วน“ 2.1”) และหน้าเว็บของคุณมีสารบัญซึ่งเชื่อมโยงไปถึงจุดยึดแต่ละจุด.

   วิธีการสร้างสารบัญด้วยหัวเรื่องย่อยที่ยึดไว้
   สารบัญ HTML มีลักษณะเช่นนี้ …

   HTML ของหัวเรื่องย่อยแต่ละรายการควรมีลักษณะเช่นนี้ …

   1. รายการที่หนึ่ง


   2. รายการที่สอง


   3. รายการที่สาม

   คุณยังสามารถใช้ ข้ามไปที่สารบัญ การเชื่อมโยง …

  • 19. SEO: Rich Snippets

   หากคุณกำลังเขียนบทวิจารณ์ในบล็อกของคุณคุณจะต้องใช้ข้อมูลตัวอย่าง.

   เหล่านี้เพิ่มบทวิจารณ์ไปยังตัวอย่างและเพิ่มอัตราการคลิกผ่าน ฉันได้ทดสอบปลั๊กอินตัวอย่างมากมายในช่วงหลายปีที่ผ่านมาและสิ่งที่ฉันชอบ (และสิ่งที่ฉันใช้ตอนนี้) คือ WP Review Pro ปลั๊กอิน โดย MyThemeShop (ดูการสาธิต) มันรวดเร็วและดูดี (นี่คือหน้าเว็บที่ฉันใช้) มาพร้อมกับการออกแบบล่วงหน้า 16 รูปแบบรองรับการแสดงความคิดเห็นของผู้ใช้และได้รับการสนับสนุนอย่างดีจากนักพัฒนาที่ MyThemeShop ก่อนหน้านี้ฉันเคยใช้ WP Rich Snippets แต่นักพัฒนาซอฟต์แวร์ละทิ้งปลั๊กอินและไม่ได้อัปเดตเป็นเวลา 2 ปีและ All In One Schema ไม่มีตัวเลือกการปรับแต่ง.

   ตัวอย่างข้อมูลที่หลากหลายทำอะไร …

   ที่อุดมไปด้วยเกร็ดเล็กเกร็ดน้อย

   ปลั๊กอิน WP Review มีลักษณะอย่างไรบนเว็บไซต์ของคุณ:

   Rich Markup Snippets

   Schema.org มีลักษณะอย่างไรบ้าง (ธรรมดาและน่าเบื่อ):

   All-In-One-Schema.org-Rich-ตัวอย่างปลั๊กอิน-มาร์กอัป

   20. SEO: หลีกเลี่ยงบทลงโทษของพันธมิตรทั่วไป

   • หลีกเลี่ยงหน้าสั้นที่บางและมีค่าน้อย
   • อย่าทำรายการผลิตภัณฑ์ในเครือก่อนเสมอ – Google รู้ดี!
   • อย่าใช้ลิงก์พันธมิตรมากเกินไปในโพสต์ของคุณวางลิงก์ในที่ที่มีการนับ
   • หลีกเลี่ยง “โพสต์รายการ” มากเกินไปซึ่งคุณเพียงแค่แสดงรายการผลิตภัณฑ์ในเครือมากมาย
   • พิจารณาเขียนรีวิวสินค้า / บริการของ บริษัท ในเครือของคุณและเชื่อมโยงไปยังโพสต์นั้น (แทนที่จะใช้ลิงค์พันธมิตร) เพื่อลดจำนวนของลิงค์พันธมิตรในเว็บไซต์ของคุณ
   • เขียนข้อจำกัดความรับผิดชอบของพันธมิตรในตอนต้นของโพสต์ของคุณและขอให้ผู้คนคลิกที่มัน (ดูตัวอย่างนี้) ซึ่งจะลดจำนวนของลิงค์พันธมิตรที่คุณต้องใช้

   21. รวบรวมรีวิวที่เป็นกลาง (หลักฐานทางสังคม + ข้อความรับรอง)

   อัตราการแปลงของฉันเพิ่มจาก 2.5% เป็น 8% เพียงแค่รวมโพล Facebook ที่ SiteGround ได้รับการจัดอันดับ # 1 พร้อมกับภาพหน้าจอของ Twitter และการสนทนา Facebook ไม่ว่าจะเป็นรีวิว Amazon หรือโพล Facebook คุณจำเป็นต้องรวมความคิดเห็นภายนอก – นั่นคือเหตุผลที่ฉันไม่ชอบรวบรวมความเห็นในเว็บไซต์ของฉัน – พวกเขาดูลำเอียง แต่คุณสามารถใช้ WP Review Pro ในการทำเช่นนี้ทำให้ผู้คนสามารถตรวจสอบผลิตภัณฑ์ / บริการบนเว็บไซต์ของคุณและรับบทวิจารณ์เหล่านั้นได้.

   2018 WordPress Hosting แบบสำรวจความคิดเห็น

   22. สร้างชุมชนของคุณ

   ตอบสนองต่อความคิดเห็น – บทความของฉันบางส่วนมีความคิดเห็นมากกว่า 300 รายการ บางครั้งยากที่จะติดตาม แต่นี่เป็นส่วนสำคัญของการสร้างชุมชนและอนุญาตให้ผู้อ่านถามคำถามและแสดงความคิดเห็น คุณควรตอบสนองต่อความคิดเห็นของ YouTube โดยเฉพาะอย่างยิ่งเพราะเป็นปัจจัยอันดับและสนับสนุนให้ผู้คนมากขึ้นที่จะแสดงความคิดเห็นเพิ่มเติม.

   สร้างจดหมายข่าว – ผู้อ่านที่ภักดีที่สุดของคุณจะสมัครเป็นสมาชิก พวกเขายังมีแนวโน้มที่จะซื้อสิ่งที่คุณแนะนำ วิดเจ็ตแถบด้านข้างที่เรียบง่ายในบล็อกของคุณเป็นการเริ่มต้นที่ดี (ถ้าคุณใช้ธีม StudioPress หรือ Genesis Framework ฉันใช้ ปฐมกาล eNews ขยาย).

   เปิดกว้างไม่ใช่พนักงานขาย – ฉันเก็บข้อมูลไว้ที่ศูนย์ในบล็อกของฉันไม่แนะนำอะไรที่ฉันไม่เชื่ออย่างแท้จริงจะช่วยให้ผู้อ่านของฉันและพยายามอย่างดีที่สุดที่จะไม่แนะนำให้โฮสต์ในทุกโพสต์เดียวที่ฉันเขียน (เฉพาะที่เหมาะสม) ข้อมูลที่มีค่าก่อนขายพันธมิตรหลังจาก.

   ทำให้พวกเขามีส่วนร่วม – ออกความเห็นเกี่ยวกับผลิตภัณฑ์ / บริการในเครือของคุณแชร์โพสต์ป้อนสมาชิกอีเมลลงในแบบร่าง … สิ่งที่คุณต้องการทำเพื่อให้พวกเขาสนใจ.

   23. ตรวจสอบอัตราการแปลง

   วิธีที่คุณรับรองผลิตภัณฑ์ / บริการและหลักฐานทางสังคมที่อยู่เบื้องหลัง (เช่นโพล Facebook หรือรีวิวจากลูกค้ารายอื่น) เป็นเหตุผลหลักที่ฉันสามารถไปจาก 2% เป็น 8% + หากคุณไม่เห็นสิ่งเหล่านี้ในแผงควบคุม Affiliate ให้ใช้ รุ่นโปรของ Thirsty Affiliate เพื่อดูพวกเขา.

   โรคติดต่อระหว่างประเทศ-แปลง-ราคา

   คุณไม่จำเป็นต้องติดตามลิงค์พันธมิตรเพื่อปรับปรุงการแปลง – คุณจะได้ยินเสียงคนบอกให้คุณติดตามลิงค์พันธมิตร แต่สำหรับฉัน, โดยทั่วไปฉันใช้เนื้อหาเดียวกันกับ SiteGround ในบทความการเพิ่มประสิทธิภาพความเร็วทั้งหมดของฉัน … มันสำคัญมากที่จะต้องแปลงให้ดี. เปลี่ยนแนวทางของคุณเกี่ยวกับวิธีการแนะนำผลิตภัณฑ์ในเครือของคุณ.

   24. เขียนคำปฏิเสธพันธมิตร

   นี่คือของฉันที่ฉันรวมไว้ในทุกโพสต์ที่ฉันขอแนะนำ SiteGround:

   ข้อจำกัดความรับผิดชอบของพันธมิตร – หากคุณสมัครใช้งาน SiteGround ด้วยของฉัน ลิงค์พันธมิตร ฉันจะบริจาคก้อนที่ดีโดยไม่มีค่าใช้จ่ายใด ๆ กับคุณ ในแต่ละปีนะค่ะ บริจาค $ 3k ให้กับแคมเปญ GoFundMe (2018 คือการให้อาหารผู้หิวโหยในเดนเวอร์ 2017 ต้องไปที่ Red Cross ที่ Hurricane Harvey) การสนับสนุนของคุณช่วยและฉันซาบซึ้งจริง ๆ ฉันพยายามทำให้ความเห็นของฉันไม่เอนเอียงและสนับสนุนโดย หลักฐาน ในรูปแบบของ โพลใน Facebook, ทวีต, และ บทสนทนาจริง. หากคุณไม่ต้องการใช้นี่คือ ลิงค์ที่ไม่ใช่พันธมิตร ถึง SiteGround ฉันเชื่อว่าพวกเขาเป็นโฮสต์ WordPress เป็นตัวเอกและเว็บไซต์ของคุณจะทำงานได้เร็วขึ้น / ราบรื่นขึ้น … ทำวิจัยของคุณในกลุ่ม Facebook + พูดเบาและรวดเร็ว และคุณจะพบคนส่วนใหญ่ พูดเหมือนกัน.

   25. หลีกเลี่ยง Google AdSense

   ง่ายต่อการโยน Google AdSense ในบล็อกของคุณ – แต่โชคดีที่ทำรายได้ดีจากมัน มันไม่ได้เป็นส่วนบุคคลในขณะที่ลิงค์พันธมิตรเกี่ยวข้องกับคนรับการแนะนำของคุณในสิ่งที่เฉพาะเจาะจงมาก นอกจากนี้ยังทำให้ไซต์ของคุณช้ากว่าเต่า ไม่ดีสำหรับการสร้างรายได้.

   26. ฉันทำผิดพลาด

   ในตัวฉัน กราฟของ Google Analytics คุณจะเห็นการจราจรลดลงอย่างกระทันหันตามด้วยแฟลตไลน์ยาวในปี 2558 และ 2559 นี่เป็นปีที่หยาบสำหรับฉันและฉันหวังว่าฉันจะสามารถช่วยคุณจากการทำผิดพลาดเล็กน้อยที่ฉันทำซึ่งส่งผลให้เกิดความลำบากทางการเงินหลายปี นี่คือเคล็ดลับง่ายๆ …

   ของ Google Analytics อินทรีย์จราจร

   • อย่าจ้างผู้สร้างลิงก์แบบร่างเพื่อเพิ่มอันดับของ SEO
   • ลิงค์มาพร้อมเนื้อหาที่ยอดเยี่ยม – มุ่งเน้นไปที่สิ่งนั้น!
   • เรียนรู้เกี่ยวกับ คำหลักหางยาว และการวิจัยคำหลัก
   • อย่าปล่อยวางธีม WordPress ฟรีโฮสติ้งราคาถูก ฯลฯ (ฉันใช้ StudioPress + โรคติดต่อระหว่างประเทศ + จรวด WP คำสั่งผสม) ซึ่งทำให้การจัดการเว็บไซต์ของฉันง่ายขึ้นมาก

   อย่าตั้งเป้าหมายที่จะเขียน 3 โพสต์บล็อกต่อวัน…ตั้งเป้าหมายที่จะเขียน 1 โพสต์บล็อก a สัปดาห์ และทำให้โพสต์นั้นเป็นประโยชน์อย่างยิ่งยาวนานและเต็มไปด้วยข้อมูลที่มีค่ามากคุณจะพูดว่า“ ใช่แล้วผู้คนจะเชื่อมโยงกับสิ่งนั้น” 90% ของรายได้จากการเข้าชม / พันธมิตรของฉันมาจากการสอนเพียง 20 ครั้งซึ่งส่วนใหญ่มีอายุ 5 ปีขึ้นไป แต่ฉันกำลังปรับปรุงพวกเขาอยู่ตลอดเวลาเพื่อทำให้เนื้อหาดีขึ้น.

   ทำสิ่งนี้และคุณจะเห็น“ แหลมเล็ก ๆ ” ที่สอดคล้องกันใน Google Analytics ของคุณ.

   เมื่อคุณมีความมั่นคงทางการเงินฉันหวังว่าคุณจะเริ่มตอบแทน รู้สึกดีและผู้คนชอบความคิดที่สนับสนุนสาเหตุที่ดี (พวกเขาจะมีแนวโน้มที่จะคลิกลิงค์พันธมิตรของคุณในข้อจำกัดความรับผิดชอบของคุณ) นอกจากนี้ยังหมายความว่าคุณไม่ต้องใช้ลิงก์ในเนื้อหาและความเสี่ยงของการถูกลงโทษ ปีที่แล้วฉันบริจาค $ 3,000 ให้กับ Red Cross ที่ Hurricane Harvey.

   ฮาร์วีย์-บริจาค

   28. แบ่งปันเรื่องราวความสำเร็จของคุณ

   นี่คือตอนนี้โพสต์ที่เข้าชม # 1 ในบล็อกของฉัน! ฉันรู้ว่าฉันทำได้ดีกว่าของปลอมทั้งหมด.

   หน้าที่มีผู้เข้าชมสูงสุด

   บรรทัดล่าง: เมื่อคุณตื่นเต้นกับสิ่งที่คุณทำและคุณพยายามช่วยเหลือผู้คนมันเป็นเรื่องง่ายมากที่จะสร้างเนื้อหาที่น่าทึ่งเกี่ยวกับสิ่งที่คุณหลงใหล.

   29. รายงานรายได้พันธมิตรของฉัน

   ฉันแบ่งปันหมายเลขของฉันเพราะฉันรู้ว่ามีการอ้างสิทธิ์ / การหลอกลวง BS จำนวนมาก.

   กิจกรรม PayPal (นี่คือของฉัน รายงานกิจกรรมทั้งหมดสำหรับปี 2561) …

   PayPal กิจกรรม

   กิจกรรมล่าสุดของฉันกับ SiteGround:

   โรคติดต่อระหว่างประเทศ-PayPal เงิน

   การโฮสต์ของ SiteGround (เดือนที่ดีที่สุดของฉัน) …

   โรคติดต่อระหว่างประเทศพันธมิตรการขาย

   นี่คืออีเมลบางส่วน …

   เดือนมกราคมถึงโรคติดต่อระหว่างประเทศพันธมิตรการขาย

   มี บริษัท ในเครือประจำเดือนกรกฎาคม 2017 :)

   โรคติดต่อระหว่างประเทศพันธมิตรของเดือน

   รายงานการแปลงของ SiteGround …

   โรคติดต่อระหว่างประเทศพันธมิตร-การแปลง

   MaxCDN (ซื้อโดย StackPath ที่ล่าช้าในการเปิดตัวโปรแกรมพันธมิตร) แต่เมื่อพวกเขาทำฉันเริ่มทำมากขึ้น พวกเขาเป็นส่วนหนึ่งของ ส่งผลกระทบ, ตลาดพันธมิตร.

   ผลกระทบรัศมีพันธมิตรการขาย

   ShareASale (ขายธีม WordPress และปลั๊กอินแคชของ WP Rocket สำหรับ WordPress) …

   ShareASale พันธมิตรชำระเงิน

   ชุดรูปแบบหรูหรา …

   Elegant-ธีมพันธมิตรชำระเงิน

   Freelancer.com (แนะนำบุคคลให้กับนักพัฒนาของฉันที่ทำโครงการเพิ่มความเร็วเว็บไซต์) …

   Freelancer พันธมิตรกำไร

   ฉันมี บริษัท ในเครืออื่น ๆ อยู่บ้าง แต่สิ่งเหล่านี้เป็น บริษัท หลัก.

   30. คำถามที่พบบ่อย

   & # x1f4b0; ฉันสามารถสร้างรายได้ด้วยการตลาดแบบพันธมิตร?

   คุณสามารถทำเงินได้มากเท่าที่คุณต้องการด้วยการตลาดแบบพันธมิตร.

   บริษัท ในเครือส่วนใหญ่ทำเงินได้สองร้อยเหรียญต่อเดือนส่วน บริษัท ในเครืออื่น ๆ ทำรายได้ $ 10,000 + ต่อเดือน คุณจะไปถึงที่นั่นได้เร็วขึ้นถ้าคุณทำงานเต็มเวลา.

   & # x1f4b0; ใช้เวลานานแค่ไหนในการสร้างรายได้ที่สม่ำเสมอ?

   อาจใช้เวลาตั้งแต่ 6 เดือนถึงหลายปีในการสร้างรายได้ที่แน่นอนทั้งนี้ขึ้นอยู่กับความสามารถในการผลักดันปริมาณการเข้าชมที่มีคุณภาพและโปรโมตผลิตภัณฑ์ในเครือของคุณ เมื่อคุณได้รับปริมาณการใช้งานมากขึ้นและเพิ่มการแปลงยอดขายจะเพิ่มขึ้นและเชื่อถือได้มากขึ้น คุณจะไม่กลายเป็นเศรษฐีชั่วข้ามคืน.

   & # x1f4b0; บริษัท ในเครือได้รับเงินอย่างไร?

   บริษัท ในเครือส่วนใหญ่ได้รับเงินผ่าน PayPal หรือโดยตรงไปยังบัญชีธนาคารของพวกเขา โปรแกรมพันธมิตรทั่วไปจ่ายเงินในแต่ละเดือนหรือเมื่อคุณมีค่าใช้จ่ายถึงจำนวนที่กำหนดในค่าคอมมิชชั่น.

   & # x1f4b0; โปรแกรมพันธมิตรที่สร้างผลกำไรมากที่สุดคืออะไร?

   โปรแกรมพันธมิตรที่ทำกำไรได้มากที่สุดมักเกี่ยวข้องกับเว็บโฮสติ้ง บริษัท เหล่านี้เสนอค่าคอมมิชชั่นสูงสุดอย่างใดอย่างหนึ่ง แต่พื้นที่มีการแข่งขันสูงมาก.

   & # x1f4b0; เป็นพันธมิตรด้านการตลาดเชิงรับรายได้?

   รายได้การตลาดพันธมิตรไม่ได้รับรายได้ 100% คุณยังต้องสร้างเนื้อหารักษาเนื้อหาที่มีอยู่ให้ทันสมัยอยู่เสมอและคอยดูปริมาณการเข้าชมเว็บไซต์และการแปลงของคุณ แต่คุณควรที่จะเดินไปพักผ่อน 2 สัปดาห์และรักษารายได้ของคุณ.

   หากพันธมิตรของคุณทำการเปลี่ยนแปลงผลิตภัณฑ์ของพวกเขาคุณจะต้องแสดงถึงการเปลี่ยนแปลงเหล่านั้นในเว็บไซต์ของคุณเอง.

   & # x1f4b0; ฉันจะสร้างลิงค์พันธมิตรได้อย่างไร?

   หากต้องการสร้างลิงค์พันธมิตรให้ลงทะเบียนด้วยโปรแกรมพันธมิตร ลงชื่อเข้าใช้แดชบอร์ดพันธมิตรของคุณจากนั้นสร้างลิงค์พันธมิตรไปยังหน้า Landing Page เฉพาะบนเว็บไซต์ของพวกเขา.

   ความคิดสุดท้าย: เป็นการลงทุนระยะยาว

   นั่นคือรถคันที่ 1 ที่ฉันเคยซื้อมาตอนอายุ 29 (ฉันยากจนจนกระทั่งถึงตอนนั้นและเช่าจากพ่อแม่ของฉัน) แต่เวลาที่มุ่งมั่นในการทำการตลาดแบบพันธมิตรและสร้างบทเรียนที่ยอดเยี่ยมและวิดีโอ YouTube ก็คุ้มค่า … ฉันทำงานให้ตัวเองแทบจะไม่ จำกัด ว่าฉันจะทำอะไรได้บ้างตารางเวลาของฉันมีความยืดหยุ่นและฉันเก็บรายได้ที่เพียงพอ ฉันต้องการ.

   ใช้เวลาก้าวกระโดดและอุทิศเวลาให้กับมันมากขึ้น :)

   My-เมอร์

   มันไม่ใช่ lambo แต่ฉันซื้อเมอร์เซเดส c300 ด้วยรายได้ของฉัน.

   Me-And-The-แมว

   ฉันกับแมว (Valencio ทางซ้าย, โซนิคทางด้านขวา).

   ขี่ช้าง

   การตลาดแบบพันธมิตรให้เวลา / เงินแก่ฉันในการท่องเที่ยวรอบโลก.

   หากคุณมีคำถามใด ๆ หรือต้องการความช่วยเหลือในการเริ่มต้นฉันมีความสุขมากกว่าที่จะช่วยเหลือในสิ่งที่ฉันสามารถทำได้ เพียงแค่แสดงความคิดเห็นด้านล่างและฉันสัญญาว่าจะตอบโดยเร็วที่สุด! ขอให้โชคดีในการทำการตลาดแบบพันธมิตร หวังว่านี่จะมีประโยชน์สุด ๆ :)

   ทอม

  • >

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map