5 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress με διαχείριση για ιστότοπους υψηλής κυκλοφορίας

Είστε απογοητευμένοι με τον παροχέα Shared Hosting; Η φιλοξενία σας φτάνει τα όρια πόρων; Η φόρτωση του ιστότοπού σας είναι πολύ αργή; – Τότε υπάρχει η μόνη λύση, δηλαδή Διαχείριση φιλοξενίας WordPress.


Τι είναι το Managed WordPress Hosting?

Μια διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress έρχεται πιο ισχυρή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη φιλοξενία ιστότοπων WordPress. Παρέχει επίσης πολλές απίστευτες δυνατότητες και υπηρεσίες. Αυτό περιλαμβάνει βελτιωμένη ασφάλεια, εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα, αυτόματες ενημερώσεις, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας, premium υποστήριξη κ.λπ..

Το Managed WordPress Hosting προσφέρει εντελώς απλή εμπειρία. Περίπου 15.900.000 ιστότοποι σε ολόκληρο τον ιστό χρησιμοποιούν WordPress που είναι πλήρως αυτο-φιλοξενούμενοι. Λόγω της τεράστιας δημοτικότητας του WordPress, πολλοί πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων επέλεξαν να γίνουν οι ειδικοί της φιλοξενίας WordPress.

Το Managed WordPress Hosting είναι στην πραγματικότητα μια κοινή φιλοξενία, αλλά η ποιότητα, η απόδοση, η ταχύτητα και η υποστήριξή τους διαφέρει από την Κοινή φιλοξενία. Η premium τιμή φιλοξενίας WordPress είναι πιο ακριβή από την κοινή χρήση, όπου η τιμή κοινής φιλοξενίας ξεκινά από μόνο 2,97 $ / μήνα. Λοιπόν, η τιμή δεν έχει σημασία αν θέλετε έναν υψηλής ποιότητας κεντρικό υπολογιστή που μπορεί εύκολα να χειριστεί έναν υψηλό όγκο επισκεψιμότητας, κορυφαία απόδοση, εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας και φυσικά 24 × 7 υποστήριξη ειδικών WordPress.

Οφέλη από τη διαχείριση ενός WordPress Hosting

Θα λάβετε επιπλέον οφέλη από τη διαχείριση ενός WordPress Managed WordPress και αυτά είναι:

 • Φωτεινή γρήγορη ταχύτητα: Καθώς το Managed WordPress Hosting έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη φιλοξενία μόνο του WordPress, καθιστά τον ιστότοπό σας γρήγορο και ακόμη και σε υψηλή κίνηση.
 • Βελτιωμένη ασφάλεια: Κάθε διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress παρέχει επιλογές ασφάλειας πολλαπλών επιπέδων για ιστότοπους. Σαρώνει τον ιστότοπό σας κάθε μέρα για κακόβουλο λογισμικό και ευπάθειες και σταματά βίαιες επιθέσεις. Εν πάση περιπτώσει, αν βρουν κακόβουλο λογισμικό στον ιστότοπό σας, τότε αναλαμβάνουν τις ευθύνες και το καταργούν αμέσως. Προσφέρουν επίσης δωρεάν Πιστοποιητικό SSL μέσω οποιουδήποτε τρίτου παρόχου.
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου: Παρέχουν δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου. Έτσι, μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας σε αυτούς χωρίς διακοπή λειτουργίας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τον πάροχο φιλοξενίας σας να το κάνει χειροκίνητα.
 • Περιοχές στάσης: Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τέλειο αντίγραφο της ζωντανής τοποθεσίας σας σε περιβάλλον με άμμο με ένα μόνο κλικ. Αυτή η περιοχή σταδιοποίησης χρησιμοποιείται κυρίως για δοκιμές, αναπτύσσοντας την πιο πρόσφατη και καλύτερη έκδοση του ιστότοπού σας και δεν επηρεάζει τον αρχικό ιστότοπό σας.
 • Αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και ενημερώσεις: Παρέχουν καθημερινές ενημερώσεις και μπορεί να γίνει αυτόματα ή χειροκίνητα. Μπορείτε να επαναφέρετε οποιαδήποτε από τα αντίγραφα ασφαλείας ανά πάσα στιγμή. Με το σύστημα Αυτόματης ενημέρωσης, η έκδοση και οι προσθήκες του WordPress θα ενημερωθούν.
 • Χωρίς διακοπή: Η φουτουριστική τους υποδομή διατηρεί τον ιστότοπό σας πάντα συνδεδεμένο και μπορεί να χειριστεί τεράστια κίνηση.
 • 24 × 7 Υποστήριξη ειδικών WordPress: Οι ειδικοί του WordPress είναι πάντα μαζί σας. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα σχετικά με τον ιστότοπό σας, θα το επιδιορθώσουν αμέσως.

5 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress με διαχείριση

Καλύτερος πάροχος φιλοξενίας WordPress για υψηλή επισκεψιμότητα

Υπάρχουν πολλές εταιρείες Managed WordPress Hosting που προσφέρουν διαφορετικές δυνατότητες και σχέδια. Αλλά η επιλογή της τέλειας φιλοξενίας δεν είναι εύκολη ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ορισμένοι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων χρεώνουν επίσης μια επιπλέον πένα για την προσθήκη μιας επιπλέον υπηρεσίας και ορισμένοι φιλοξενούμενοι περιλαμβάνουν ήδη την ίδια δυνατότητα. Φτιάξαμε λοιπόν μια λίστα με 5 Καλύτερη διαχείριση WordPress Hosting για ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας με βάση τα χαρακτηριστικά τους, την τιμή, την απόδοση φιλοξενίας κ.λπ.. 

Κίνστα

Κίνστα

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Το Kinsta τροφοδοτείται από Google Cloud Platform. Είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας Manged για το WordPress. Εάν έχετε έναν μεγάλο ιστότοπο που λαμβάνει εκατομμύρια επισκεψιμότητα, τότε το Kinsta θα είναι η τέλεια επιλογή. Σε αντίθεση με άλλους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων, προσφέρει απεριόριστες προβολές σελίδων και απεριόριστους επισκέπτες. Επομένως, δεν έχει σημασία αν αυξάνεται η επισκεψιμότητά σας.

Όλες οι αποθήκες τους διαθέτουν στερεό SSD υψηλής απόδοσης που καθιστά τον ιστότοπό σας γρήγορο. Μπορείτε να φιλοξενήσετε μόνο 1 ιστότοπο στην αρχική τους τιμή και σε κάθε ένα από τα σχέδιά τους, θα λάβετε 4 εργαζόμενους PHP που βοηθούν στην εκτέλεση κωδικών στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Η μετεγκατάσταση είναι δωρεάν και μπορείτε να μεταφέρετε αμέσως τον ιστότοπό σας χωρίς μηδενικό χρόνο διακοπής. Ο πίνακας ελέγχου διαχειριστή Kinsta είναι γεμάτος από προηγμένες δυνατότητες που είναι εύχρηστες. Από τον πίνακα διαχείρισης, μπορείτε να διαχειριστείτε όλους τους ιστότοπούς σας.

Βασικά χαρακτηριστικά του Kinsta Hosting:

 • Απεριόριστες προβολές σελίδας: Το Kinsta προσφέρει απεριόριστες προβολές σελίδων, απεριόριστους επισκέπτες στους χρήστες τους. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εάν έχετε περισσότερη επισκεψιμότητα.
 • Δωρεάν μετανάστευση: Μπορείτε να μετεγκαταστήσετε τον ιστότοπό σας στο Kinsta οποιαδήποτε στιγμή χωρίς διακοπή λειτουργίας. Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει μία ή περισσότερες δωρεάν μετανάστευση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα αίτημα από τον πίνακα ελέγχου σας και ο ειδικός τους θα κάνει τα υπόλοιπα.
 • Πίνακας διαχείρισης αιχμής: Ο διαχειριστής του Kinsta είναι γεμάτος υπέροχες δυνατότητες και εύκολη προσαρμογή. Ο πίνακας διαχείρισης φαίνεται επίσης διαφορετικός και μοντέρνος από άλλους παρόχους φιλοξενίας.
 • Ιδιαίτερα ασφαλές δίκτυο: Όλα τα δίκτυά τους προστατεύονται ιδιαίτερα από πρωτόκολλα ασφαλείας και τείχη προστασίας, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και περισσότερο διατηρούν τον ιστότοπό σας ασφαλή 24/7. Παρέχουν επίσης 1440 ελέγχους uptime. Αν λοιπόν η πλευρά σας πέσει, θα σας ειδοποιήσει αμέσως και ο ειδικός τους θα ελέγξει εάν κάτι δεν πάει καλά με τον ιστότοπό σας.
 • Πολλαπλά κέντρα δεδομένων: Το Kinsta προσφέρει τρεις τοποθεσίες σε πολυπεριφερειακή λειτουργία: Κεντρική ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία-Ειρηνικό.
 • Υποστήριξη ειδικών: Με το εισιτήριο υποστήριξης, οι έμπειροι προγραμματιστές WordPress θα σας ενημερώσουν για οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με τον ιστότοπό σας και είναι διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα:

Πλεονεκτήματα (+): Το Kinsta τροφοδοτείται από το Google Cloud Platform και σας προσφέρει εξαιρετικά γρήγορους χρόνους φόρτωσης σελίδων. Προσφέρουν την ειδική προσθήκη Kinsta-Cache, που σας επιτρέπει να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στις κατάλληλες σελίδες του ιστότοπού σας. Εκτός αυτού, ο ειδικός σας βοηθά να μετεγκαταστήσετε τον υπάρχοντα ιστότοπό σας WordPress χωρίς διακοπή λειτουργίας. Μπορείτε να προσθέσετε εύκολα οποιονδήποτε πάροχο CDN τρίτου μέρους όπως το KeyCDN ή το CloudFlare. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων του WordPress σάς βοηθά να διορθώσετε οποιοδήποτε είδος προβλήματος που σχετίζεται με τον ιστότοπό σας σε λίγο χρόνο.

Μειονεκτήματα (-): Πραγματικά, δεν βρήκα κανένα αρνητικό σημείο του Kinsta. Αλλά η αρχική τιμή φιλοξενίας τους ξεκινά από $ 30 / μήνα, που είναι κάπως ακριβό για έναν αρχάριο.

Φιλοξενία WPX (συνιστάται)

Φιλοξενία WPX

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Φιλοξενία WPX παλαιότερα γνωστό ως Traffic Planet Hosting. Εάν θέλετε ένα φτηνή Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, τότε το WPX είναι μια καλή επιλογή, καθώς διατίθεται σε πολύ προσιτή τιμή και παρέχει τις ίδιες δυνατότητες όπως και άλλες διαχειριζόμενες WordPress Hosting.

Το πρόγραμμα εκκίνησης προσφέρει συνολικά 5 δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπων και μπορείτε να φιλοξενήσετε έως και 5 ιστότοπους. Επίσης, δεν περιορίζουν τις μηνιαίες προβολές σελίδας, αλλά αντί να περιορίζουν τις προβολές σελίδας, παρέχουν εύρος ζώνης 50 GB. Αλλά μπορείτε να αυξήσετε το εύρος ζώνης αναβαθμίζοντας το σχέδιό σας. Κάθε σχέδιο περιλαμβάνει καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την τελευταία έκδοση της PHP, δηλαδή 7.0.

Βασικά χαρακτηριστικά του WPX Hosting:

 • Φθηνότερο πρόγραμμα: Το WPX Hosting προσφέρει το φθηνότερο πακέτο από άλλα Διαχειρισμένοι πάροχοι φιλοξενίας WordPress. Η τιμή τους ξεκινά από 19,99 $ / μήνα και παρέχει όλες τις δυνατότητες.
 • Δικτυακός τόπος Επιτρέπεται: Σε αντίθεση με άλλους διαχειριζόμενους παρόχους φιλοξενίας, το WPX επιτρέπει 5 ιστότοποι στο αρχικό τους σχέδιο.
 • Όριο μηνιαίων προβολών σελίδας: Δεν έχουν όριο μηνιαίων επισκέψεων, αντί αυτού θα έχετε 50 GB εύρους ζώνης.
 • 5 Δωρεάν μετανάστευση: Καθώς επιτρέπουν τη φιλοξενία 5 ιστότοπων, έτσι θα λάβετε 5 δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου.
 • Δωρεάν απεριόριστο SSL: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SSL στον απεριόριστο αριθμό ιστότοπού σας. Με αυτό, παρέχουν επίσης δωρεάν ιδιωτικό απόρρητο τομέα.
 • Υποστήριξη ειδικών: Όλα τα προβλήματα και η βοήθεια που σχετίζονται με τον ιστότοπό σας αντιμετωπίζονται από ειδικούς του WordPress και μπορείτε να τα προσεγγίσετε μέσω ζωντανής συνομιλίας ανά πάσα στιγμή.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα:

Πλεονεκτήματα (+): Τα πακέτα φιλοξενίας τους είναι τόσο φθηνά από άλλα Διαχειρισμένοι πάροχοι φιλοξενίας WordPress. Με αυτή τη φτηνή τιμή, παρέχουν σχεδόν όλες τις δυνατότητες. Μπορείτε να φιλοξενήσετε περισσότερους από έναν ιστότοπους και να χρησιμοποιήσετε απεριόριστο SSL. Εκτός αυτού, δεν περιορίζουν τις μηνιαίες επισκέψεις σας. Προσφέρουν επίσης χώρο στάσης.

WPEngine (4 μήνες δωρεάν)

WPEngine

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Το WPEngine είναι μια επιχειρηματική τάξη διαχείριση παρόχου φιλοξενίας WordPress και παρέχει καλύτερη ποιότητα υποστήριξης. Εάν ψάχνετε ήδη για διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, τότε πιθανότατα θα παρατηρήσετε το όνομά τους.

Εάν έχετε ένα προσωπικό ιστολόγιο ή έναν επιχειρηματικό ιστότοπο που έχει μεγάλο όγκο επισκεψιμότητας, το WPEngine το καθιστά πιο βολικό. Το αρχικό τους πρόγραμμα ξεκινά από 35 $ το μήνα και μπορείτε να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο WordPress. Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει αποθήκευση SSD, Σταδιοποίηση, δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου, υποστήριξη συνομιλίας 24 × 7.

Παρόλο που το σχέδιό τους είναι φθηνό σε σύγκριση με άλλους Διαχειριστές παρόχους φιλοξενίας WordPress, δεν προσφέρουν απεριόριστες προβολές σελίδας σε κανένα σχέδιο. Παρέχουν όμως κορυφαία υπηρεσία φιλοξενίας 

Βασικά χαρακτηριστικά του WPEngine:

 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου: Όπως και άλλοι πάροχοι Managed Hosting, το WPEngine προσφέρει επίσης δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε κάθε σχέδιο.
 • Απεριόριστη μεταφορά δεδομένων: Το WPEngine παρέχει απεριόριστη μεταφορά δεδομένων, ώστε να μπορείτε να φιλοξενείτε σχεδόν οποιοδήποτε είδος προσωπικών, μικρών ή μεγάλων ιστότοπων.
 • Άμεση σταδιοποίηση: Με τη δυνατότητα Σταδιοποίησης, μπορείτε να δημιουργήσετε αμέσως ένα αντίγραφο του ιστότοπού σας για σκοπούς δοκιμής και ο αρχικός σας ιστότοπος παραμένει ο ίδιος.
 • LargeFS: Το LargeFS σας προσφέρει διαφανή αποθήκευση για πολυμέσα. Απλώς πρέπει να ενσωματωθείτε στον λογαριασμό σας Amazon S3 από τον πίνακα ελέγχου WPEngine.
 • 24 × 7 Υποστήριξη πελατών: Οι ειδικοί του WordPress είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν 24 × 7 μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και συστήματος εισιτηρίων.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα:

Πλεονεκτήματα (+): Το WPEngine είναι το πιο δημοφιλές Διαχειριστής παρόχου φιλοξενίας WordPress και υπάρχουν τόσες πολλές μεγάλες μάρκες όπως το SoundCloud, το Foursquare, το HTC κ.λπ. χρησιμοποιώντας το WPEngine. Τα πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας τους προστατεύουν το περιεχόμενο υψηλής αξίας σας, ενισχύουν το SEO σας και επιταχύνουν τον ιστότοπό σας 5 φορές από τον μέσο όρο.

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το premium σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και να αντιγράψετε τον ιστότοπό σας με ένα μόνο κλικ. Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τον ιστότοπό σας, ο ειδικός του WordPress θα επιλύσει το πρόβλημα σε λίγο χρόνο.

*Έχουν αποκλείσει ορισμένες προσθήκες WordPress που είναι επιβλαβείς και επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας. Πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι είναι κακή επιλογή να τους απαγορεύσουμε. Κατά τη γνώμη μου, είναι καλό για τον ιστότοπό σας που δεν επιτρέπεται. Εάν το χρειάζεστε πραγματικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ειδικό τους. Αυτό είναι λοιπόν ένα σημείο (+).

Μειονεκτήματα (-): Η τιμή φιλοξενίας WPEngine είναι κάπως φθηνή, αλλά δεν προσφέρουν απεριόριστες προβολές σελίδας στα σχέδιά τους. Εκτός αυτού, το αρχικό τους πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει CDN. Επομένως, πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για να προσθέσετε υπηρεσία CDN.

FlyWheel (Συνιστάται WordPress)

Τροχός κανονίζων την ταχύτητα

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Αν ψάχνετε για Διαχειριστής παρόχου φιλοξενίας WordPress για επαγγελματία σχεδιαστές, πρακτορεία, προγραμματιστές και μπλόγκερ επίσης, τότε το Flywheel είναι η τέλεια επιλογή. Το Flywheel το έκανε πολύ απλό να συνεργαστεί με άλλους προγραμματιστές και δεν χρειάζεται να μοιραστείτε όνομα χρήστη ή κωδικούς πρόσβασης κανενός.

Ως οργανισμός ή ομάδα, όλοι οι ιστότοποι της ομάδας σας βρίσκονται σε έναν πίνακα ελέγχου. Έτσι όλοι έχουν το προνόμιο να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους και μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς ξεχωριστά.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα σχεδιάγραμμα του υπάρχοντος ιστότοπού σας που θα αποθηκεύει το θέμα και τις προσθήκες σας ως προσαρμοσμένη διαμόρφωση. Και αργότερα μπορείτε να εφαρμόσετε αυτήν τη διαμόρφωση στον επόμενο ιστότοπό σας.

Βασικά χαρακτηριστικά του σφόνδυλου:

 • Εκπληκτικές γρήγορες ταχύτητες: Το Flywheel ενισχύει κάθε ιστότοπο WordPress με ταχύτερο χρόνο φόρτωσης.
 • Πολλαπλοί λογαριασμοί σε έναν πίνακα ελέγχου: Εάν διευθύνετε μια εταιρεία, τότε μπορείτε να παρέχετε πρόσβαση στους υπαλλήλους σας, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό τους ιστότοπο ξεχωριστά. Εκτός αυτού, μπορούν να πληρώνουν λογαριασμούς ξεχωριστά. Στην πραγματικότητα, ο πληρωτής θα παραχωρηθεί ως ιδιοκτησία του λογαριασμού.
 • Στάδιο με ένα κλικ: Όπως και άλλοι πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας, το Flywheel προσφέρει επίσης μια σταδιοποίηση με ένα κλικ για να δοκιμάσει τον ιστότοπό σας σε περιβάλλον με περιβάλλον άμμου.
 • Δημιουργήστε σχεδιαγράμματα του ιστότοπού σας: Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα σχεδιάγραμμα του υπάρχοντος ιστότοπού σας και να εφαρμόσετε τη δομή του ιστότοπού σας (θέματα, προσθήκες) σε έναν νέο ιστότοπο.
 • Πολλαπλά κέντρα δεδομένων: Το Flywheel διαθέτει συνολικά 10 κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο και μπορείτε να ξεκινήσετε τους ιστότοπούς σας κοντά στους χρήστες σας χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα:

Πλεονεκτήματα (+): Το Flywheel είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους είναι σχεδιαστές, προγραμματιστές και bloggers. Εάν εκτελείτε έναν οργανισμό ή μια ομάδα, μπορείτε να δώσετε πρόσβαση στις εταιρείες σας ξεχωριστά για να κάνετε τη δουλειά τους και μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε το λογαριασμό.

Επιτρέπεται η μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας δωρεάν χρησιμοποιώντας τον απλό πίνακα ελέγχου τους. Το σχέδιό τους ξεκινά από 15 $ / μήνα, το οποίο είναι ένα φτηνό πρόγραμμα για αρχάριους. Συνήθως, καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει, θα σας ζητηθεί να αναβαθμίσετε το πρόγραμμά σας χωρίς ακύρωση. Παρέχουν επίσης το σύστημα νυχτερινής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που λειτουργεί 30 ημέρες και μπορείτε να το επαναφέρετε ανά πάσα στιγμή.

Μειονεκτήματα (-): Όπως το WPEngine, δεν προσφέρει CDN και επιτρέπει μόνο 5.000 επισκέψεις στο αρχικό τους πρόγραμμα και στο προσωπικό τους πρόγραμμα.

Σύνθεση

Σύνθεση Ιστού

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Η σύνθεση είναι α Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress μέσω VPS. Παρέχουν εξαιρετικά προσαρμοσμένο λογισμικό διακομιστή ιστού NGINX και PHP-FPM που χρησιμοποιείται κυρίως στον μεγάλο ιστότοπο που οδηγεί τον ιστότοπό σας στο επόμενο επίπεδο απόδοσης.

Το Synthesis δεν φιλοξενεί μόνο τον ιστότοπό σας, αλλά σας δίνει επίσης βήμα προς βήμα συμβουλές βελτιστοποίησης στη σελίδα και έρευνα λέξεων-κλειδιών και κοινωνικών μέσων που ο ιστότοπός σας μπορεί να κατατάξει υψηλότερη θέση στο Google. Και όλα αυτά τα πράγματα μπορείτε να κάνετε απευθείας από τον πίνακα διαχείρισης του WordPress. Χρησιμοποιούν μια ειδική τεχνική που ονομάζεται «Διαδικασία αυτοθεραπείας“Που καθορίζει την υγεία όλων των διαδικασιών λογισμικού στο VPS σας και αν κάτι πάει στραβά ή κολλάει, κάνει αυτόματα επανεκκίνηση για να το φέρει κανονικά.

Το τυπικό τους πρόγραμμα ξεκινά από 47 $ / μήνα, το οποίο σας επιτρέπει να φιλοξενείτε έναν τομέα και προσφέρει 1 GB μνήμης, 20 GB συνολικού χώρου αποθήκευσης, 2 Tb μηνιαίο εύρος ζώνης και 10.000 ημερήσια κίνηση.

Βασικά χαρακτηριστικά της σύνθεσης:

 • Επιτρέπει υψηλή επισκεψιμότητα: Προσφέρει το πρόγραμμα εκκίνησης 10.000 επισκέψεις ανά μέρα.
 • Κορυφαία απόδοση: Με την αρχιτεκτονική NGINX, βελτίωσαν ριζικά την απόδοση του ιστότοπού σας και μπορούν να διαχειριστούν εύκολα το επιπλέον φορτίο. Ακόμη και το πρόγραμμα εκκίνησης τους χειρίζεται ένα μεγάλο φορτίο σε σύγκριση με άλλους Διαχειριστές παρόχους φιλοξενίας WordPress. Εκτός αυτού, αυτό αυξάνει επίσης την ταχύτητα του ιστότοπου.
 • Επιπλέον ασφάλεια: Το Synthesis χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές τεχνολογίες σάρωσης για να εξετάσει τον ιστότοπό σας για κακόβουλο λογισμικό και ευπάθειες. Χρησιμοποιούν ειδικά το Securi για έλεγχο κακόβουλου λογισμικού, αποτροπή του διακομιστή σας από βίαιες επιθέσεις και όλοι οι έλεγχοι ασφαλείας γίνονται κάθε 6 ώρες. Εάν εντοπίσουν κακόβουλο λογισμικό στον διακομιστή σας, αναλαμβάνουν την ευθύνη να το καταργήσουν, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό.
 • Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο: Το iWatch επιτρέπει την παρακολούθηση κρίσιμων αρχείων σε πραγματικό χρόνο. Εκτός από αυτό, η Synthesis χρησιμοποιεί τα εξειδικευμένα εργαλεία παρακολούθησης που παρακολουθούν τον ιστότοπό σας 24/7/365 για να εξασφαλίσει το μέγιστο χρόνο λειτουργίας και να ανταποκρίνεται σε ζητήματα που προκύπτουν.
 • Εργαλεία βελτιστοποίησης ιστότοπου: Σε αντίθεση με άλλους Διαχειριστές παρόχους φιλοξενίας WordPress, σας παρέχει συμβουλές βελτιστοποίησης στη σελίδα, Έρευνα λέξεων-κλειδιών και έρευνα κοινωνικών μέσων για να σας βοηθήσουν να κατατάξετε καλύτερα στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης.
 • Προσωπικά αντίγραφα ασφαλείας για S3: Δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας του διακομιστή σας καθημερινά και αποθηκεύουν αντίγραφα ασφαλείας αξίας επτά ημερών. Με το προσωπικό τους σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε οποιοδήποτε λογισμικό τρίτων για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας. Οι προσαρμόσιμες από την πλευρά τους διακομιστές επεξεργάζονται κρίσιμα στοιχεία στο δικό σας S3 Bucket στις Υπηρεσίες Web του Amazon.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα:

Πλεονεκτήματα (+): Το Synthesis παρέχει Managed VPS και όχι Managed WordPress Hosting που δίνει μια επιπλέον ώθηση στον ιστότοπό σας. Όλα τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν εξαιρετικά προσαρμόσιμο NGINX και PHP-FPM διακομιστής ιστού. Κάθε σχέδιο περιλαμβάνει διαδικασία αυτοθεραπείας, υποστήριξη iWatch, κιτ βελτιστοποίησης ιστότοπου κ.λπ. Ένα άλλο πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι παρέχουν επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τον ιστότοπό σας, ώστε ο ιστότοπός σας να παραμένει πάντα ασφαλής και διαδικτυακός.

Το τυπικό τους πρόγραμμα προσφέρει 10.000 επισκέψεις την ημέρα που ισοδυναμούν με 3.00.000 επισκέψεις το μήνα, ακόμη και κανένας διαχειριζόμενος πάροχος φιλοξενίας WordPress δεν το προσφέρει στην ίδια τιμή.

Μειονεκτήματα (-): Δεν υποστηρίζουν εγκαταστάσεις Multisite WordPress.

5 Λίστα συγκριτικών παροχέων Best Managed WordPress Hosting Provider

[id-table-easy id = “2624 ″]]

Ποιο θα πρέπει να διαλέξετε?

Όπως αναφέραμε παραπάνω ότι μια Διαχειριζόμενη Φιλοξενία WordPress είναι πάντα καλύτερη από μια Κοινόχρηστη Φιλοξενία σε όλες τις κατηγορίες. Εάν έχετε μεγάλο αριθμό επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας ή σε μεγάλο ιστότοπο, τότε θα πρέπει να μεταβείτε αμέσως στη Διαχείριση φιλοξενίας. Επειδή η Κοινόχρηστη φιλοξενία είναι καλή για αρχάριους και μπορεί να χειριστεί την ελαφριά κίνηση. Εκτός αυτού, το Shared Hosting δεν παρέχει όλες τις δυνατότητες και έχει λιγότερες επιλογές ασφαλείας.

Χρησιμοποιώντας μια Διαχειριζόμενη Φιλοξενία, θα έχετε τα πάντα και καλύτερη ποιότητα, δηλαδή μπορεί να χειριστεί περισσότερη επισκεψιμότητα, να αυξήσει την ταχύτητα του ιστότοπου, την ασφάλεια πολλαπλών επιπέδων, δωρεάν υποστήριξη SSL και WordPress. Δίνει στον ιστότοπό σας περισσότερη δύναμη και χωρίς προβλήματα, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην εργασία σας και να αυξήσετε την παραγωγή σας.

Αλλά επιλέγοντας το Καλύτερος πάροχος φιλοξενίας WordPress δεν είναι εύκολο. Στο παραπάνω σενάριο, έχουμε συζητήσει 5 Best Managed WordPress Hosting Providers, οι οποίοι παρέχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Οι κορυφαίες επιλογές μου,

> Εάν είστε Blogger ή Προγραμματιστής, τότε WPEngine θα είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Το WPEngine παρέχει σχεδόν τα πάντα και η τιμή τους είναι επίσης φθηνή. Προσφέρουν δωρεάν μετεγκατάσταση, πιστοποιητικό SSL, περιοχή σταδιοποίησης. Οι ειδικοί του WordPress παραμένουν επίσης διαθέσιμοι 24 × 7. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω ζωντανής συνομιλίας ή εισιτηρίου υποστήριξης. Ο χρόνος απόκρισης των εισιτηρίων τους είναι καταπληκτικός, διαρκεί περίπου 1-2 ώρες. Ωστόσο, το αρχικό τους σχέδιο έχει κάποιο περιορισμό, όπως οι προβολές σελίδας και το CDN που δεν περιλαμβάνονται. Ίσως χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον για την προσθήκη επιπλέον πόρων.

Πηγαίνετε για: WPEngine.

> Εάν διαθέτετε έναν μεγάλο ιστότοπο επιχείρησης, ιστολόγιο ή επωνυμία, που παίρνει εκατομμύρια επισκεψιμότητα και μετά πηγαίνετε για Kinsta. Κίνστα τροφοδοτείται από Google Cloud Platform. Προσφέρει απεριόριστο αριθμό προβολών σελίδας, απεριόριστων επισκεπτών, δωρεάν μετανάστευση, 4 εργαζόμενους σε PHP, 1440 ημερήσιους ελέγχους uptime και συν περιβάλλονταξης. Ωστόσο, η τιμή τους είναι λίγο ακριβή, αλλά η ποιότητα φιλοξενίας είναι εκπληκτική.

Πηγαίνετε για: Κίνστα.

Για επαγγελματίες σχεδιαστές, πρακτορεία, προγραμματιστές και μπλόγκερ, Το σφόνδυλο είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι επίσης Προτεινόμενη διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Από τον πίνακα ελέγχου, οι πελάτες σας μπορούν να έχουν πρόσβαση και να πληρώνουν μεμονωμένα. Όπως και οι άλλοι πάροχοι φιλοξενίας WordPress που διαχειρίζονται, το Flywheel προσφέρει επίσης σχεδόν τα πάντα, καθώς ένας Webmaster χρειάζεται να αναπτύξει τον ιστότοπό του. Η ειδική τους λειτουργία “Blueprint” σάς βοηθά να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη δομή του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένων των προσθηκών και των θεμάτων. Και αργότερα μπορείτε να εφαρμόσετε αυτήν τη διαμόρφωση στον επόμενο ιστότοπό σας.

Πηγαίνετε για: Τροχός κανονίζων την ταχύτητα.

Εάν μου ζητήσετε να πάρω το καλύτερο, τότε θα σας προτείνω να πάρετε το WPX Hosting. Παλαιότερα ήταν γνωστό ως Traffic Planet Hosting. Προσφέρουν τα πάντα όπως άλλες εταιρείες φιλοξενίας premium και η τιμή είναι επίσης φθηνή. Σε αντίθεση με άλλους διαχειριζόμενους παρόχους φιλοξενίας WordPress, παρέχουν δυνατότητες A-Z σε προσιτή τιμή και μπορούν να φιλοξενήσουν τους 5 διαφορετικούς ιστότοπούς σας. Ωστόσο, δεν παρέχουν τη λειτουργία σταδιοποίησης.

Πηγαίνετε για: Φιλοξενία WPX.

Σε αυτό το άρθρο, καλύψαμε 5 Best Managed WordPress Hosting για ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή πρόταση σχετικά με αυτό, μη διστάσετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας αφήνοντας ένα σχόλιο. Ευθυμίες ��

Σχετικά θέματα,

 • 19 καλύτερες συμβουλές για την επιτάχυνση του WordPress (Αύξηση ταχύτητας ιστότοπου κατά 200%)
 • 20 καλύτερες προσθήκες WordPress 2017: Απαραίτητο για επαγγελματίες blogger
 • 7 Καλύτερα Premium WordPress Θέματα για Bloggers (Έκδοση 2017)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map