9 καλύτερες φιλοξενίες WordPress το 2019 [TOP Picks των ειδικών]

04.06.2020
การตลาดพันธมิตร '9 καλύτερες φιλοξενίες WordPress το 2019 [TOP Picks των ειδικών]
0 54 мин.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, τότε το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε έναν τομέα και μια φιλοξενία Ιστού. Υπάρχουν πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που παρέχουν διαφορετικούς τύπους φιλοξενίας ιστοσελίδων, π.χ. κοινόχρηστη φιλοξενία, Φιλοξενία WordPress, Cloud hosting, VPS hosting, διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress κ.λπ. Ως χρήστης WordPress, πρέπει να αποκτήσετε την καλύτερη φιλοξενία WordPress.


Αλλά η επιλογή της καλύτερης φιλοξενίας WordPress δεν είναι εύκολη, καθώς υπάρχουν πολλοί πάροχοι φιλοξενίας WordPress. Προσφέρουν διαφορετικά χαρακτηριστικά φιλοξενίας, υποστήριξη, τιμολόγηση κ.λπ.. 

Εάν η ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας του ιστότοπού σας είναι πολύ αργή, πιθανότατα θα χάσετε το κοινό και τις πωλήσεις σας. Ας υποθέσουμε ως παράδειγμα-  Η Amazon χάνει 1% πελάτη για τον αργό χρόνο φόρτωσης σελίδας (100ms), Η επισκεψιμότητα της Google μειώθηκε κατά 20% για τα 0,5 δευτερόλεπτα κατά τη δημιουργία σελίδων αναζήτησης

Εάν εκτελείτε τον ιστότοπό σας σε οποιονδήποτε δωρεάν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων, σας προτείνω να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας σε οποιονδήποτε άλλο πάροχο φιλοξενίας. Επειδή χρησιμοποιώντας δωρεάν υπηρεσία φιλοξενίας, δεν εγγυώνται στον ιστότοπό σας, οποτεδήποτε ο ιστότοπός σας μπορεί να κατεβεί κάτι που είναι εφιάλτης για τους κατόχους του ιστότοπου. Σε αυτό το θέμα, θα μοιραστώ μαζί σας το Best Shared WordPress Hosting, το οποίο εστιάζεται κυρίως για Shared WordPress Hosting.

Καλύτερη φιλοξενία WordPress

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη φιλοξενία WordPress?

Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ή θέλετε να μεταβείτε σε μια καλύτερη εταιρεία φιλοξενίας WordPress, τότε υπάρχουν κάποια σημαντικά γεγονότα που πρέπει να σημειωθούν. Πιθανότατα δεν θέλετε να μετακινείτε τον ιστότοπό σας κάθε φορά λόγω κακής ποιότητας φιλοξενίας και κακής υποστήριξης πελατών.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν αγοράσετε οποιαδήποτε φιλοξενία WordPress. 

Εκτέλεση: Όταν πρόκειται για την επιλογή της καλύτερης φιλοξενίας WordPress, τότε η απόδοση φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι ένα σημαντικό γεγονός. Οι επισκέπτες του ιστότοπου δεν έχουν αρκετό χρόνο για να περιμένουν τη φόρτωση μιας σελίδας. Εάν ο ιστότοπός σας φορτώνει πολύ αργά, γενικά χάνετε το κοινό σας και θα έχουν αρνητική εμπειρία στον ιστότοπό σας. Μια καλή φιλοξενία ιστοσελίδων ενισχύει τον ιστότοπό σας και διατηρεί τον ιστότοπό σας 24/7 σε σύνδεση.

Χαρακτηριστικά: Όταν πρόκειται για web hosting επί πληρωμή, τότε το πρώτο πράγμα είναι να ελέγξετε τη δυνατότητα μιας εταιρείας φιλοξενίας. Εάν η εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων παρέχει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας, θα πρέπει να την αποκτήσετε.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, θα πρέπει να πάτε με μια φιλοξενία που παρέχει δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα, επομένως δεν χρειάζεται να πληρώνετε επιπλέον για τον τομέα. Έχω συμπεριλάβει επίσης εκείνες τις εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που παρέχουν δωρεάν εγγραφή τομέα.

Ασφάλεια: Η ασφάλεια της ιστοσελίδας είναι το κύριο πράγμα για έναν ιστότοπο για να τον κρατήσει χωρίς hack. Πιθανότατα γνωρίζετε ότι οι εισβολείς μπορούν εύκολα να χαράξουν τον ιστότοπό σας, εάν το επίπεδο ασφάλειας είναι πολύ κακό. Έτσι θα είναι υπέροχο αν ελέγξετε τις δυνατότητες ασφαλείας που παρέχουν. Πρέπει επίσης να ελέγξετε εάν ο οικοδεσπότης Ιστού παρέχει δωρεάν SSL.

Δωρεάν μετεγκατάσταση WordPress: Εάν έχετε ήδη έναν ιστότοπο WordPress, τότε χρειάζεστε αυτήν την επιλογή. Έτσι, ο ιστότοπός σας θα μεταφερθεί στον νέο κεντρικό υπολογιστή φιλοξενώντας ειδικούς χωρίς διακοπή λειτουργίας.

Υποστήριξη πελατών: Μια εταιρεία δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη ή αξιόπιστη εάν δεν παρέχει υποστήριξη εγκαίρως. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει εάν υπάρχει διαθέσιμη ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνική κλήση, υποστήριξη πελατών συστήματος εισιτηρίων. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εισιτήριο υποστήριξης ή ζωντανή συνομιλία με αυτά

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εισιτήριο υποστήριξης ή ζωντανή συνομιλία μαζί τους και να δείτε εάν παρέχουν γρήγορη υποστήριξη όπως υποσχέθηκαν.

Τιμολόγηση: Όταν λαμβάνετε web hosting, τότε η τιμή έχει σημασία. Πιθανότατα δεν θέλετε να ξοδέψετε 10 φορές χρήματα για μια φιλοξενία ως αρχάριος. Αλλά εάν ο ιστότοπός σας μεγαλώνει και έχει μεγάλο όγκο επισκεψιμότητας, τότε θα πρέπει να λάβετε το υψηλότερο πρόγραμμα WordPress ή να μεταβείτε σε μια διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress.

9 καλύτερες φιλοξενίες WordPress του 2019

SiteGround

Φιλοξενία WordPress SiteGround

Το SiteGround είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και Προτεινόμενη φιλοξενία WordPress. Παρέχουν εύκολη εγκατάσταση 1 κλικ στο WordPress και αυτόματη ενημέρωση του WordPress. Εάν διαθέτετε ήδη έναν υπάρχοντα ιστότοπο, ο ειδικός τους θα μετεγκαταστήσει τον ιστότοπό σας WordPress χωρίς χρέωση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ισχυρή μεταφορά τους & ρίξτε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χωρίς χρόνο. Παρέχουν 5 τοποθεσίες κέντρων δεδομένων για την καλύτερη ταχύτητα ιστότοπου. Με κάθε πρόγραμμα WordPress, θα λάβετε δωρεάν CDN CloudFlare. Έχουν επίσης την ειδική προσθήκη cache supercacher που καθιστά τον ιστότοπό σας WordPress εξαιρετικά γρήγορο.

Εκεί όλοι οι διακομιστές εκτελούνται από HTTPS / 2 που επιτρέπει στο πρόγραμμα περιήγησης να φορτώνει ιστότοπους πολύ πιο γρήγορα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας, προσφέρουν δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς, ώστε όλα τα δεδομένα του ιστότοπού σας να παραμείνουν ασφαλή. Για να μην αναφέρουμε ότι το SiteGround παρέχει την καλύτερη υποστήριξη πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Μη μετρημένη μεταφορά δεδομένων
 • Δωρεάν μεταφορά & οικοδόμος πτώσης
 • 1 κλικ στο WordPress εγκατάσταση
 • Δωρεάν μετανάστευση
 • Αυτόματη ενημέρωση του WordPress
 • Ειδική προσωρινή μνήμη WordPress
 • Διακομιστές με δυνατότητα HTTP / 2
 • Καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας & επαναφέρω
 • Σκαλωσιά
 • Γρήγορη υποστήριξη 24/7
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Τιμή: Το αρχικό τους σχέδιο ξεκινά από 3,95 $/μήνας.

BlueHost

BlueHost WordPress ΦιλοξενίαΤο Bluehost είναι ένας από τους καλύτερους και φθηνότερους παρόχους φιλοξενίας WordPress που διατίθενται στο Διαδίκτυο. Είναι το WordPress που συνιστάται φιλοξενία και τροφοδοτεί πάνω από 2 εκατομμύρια ιστότοπους σε όλο τον κόσμο. Το Bluehost παρέχει έναν διαφορετικό τύπο οικοδεσπότη Ιστού – κοινόχρηστο, cloud, WordPress, VPS κλπ και όλοι οι διακομιστές τους τροφοδοτούνται από κορυφαίο υλικό.

Το Bluehost προσφέρει ένα Δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα όλα τα σχέδια φιλοξενίας WordPress. Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL, βελτιωμένο cPanel. Το Bluehost παρέχει εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα εγκατάστασης WordPress με 1 κλικ και 99,9% χρόνο λειτουργίας του ιστότοπου. Παίρνετε επίσης το CloudFlare CDN για να επιταχύνετε την ταχύτητα του WordPress. Λαμβάνετε όλες τις δυνατότητες εδώ όσο ξοδεύετε χρήματα. 

Εάν δημιουργείτε έναν νέο ιστότοπο WordPress, τότε το Bluehost είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Χαρακτηριστικά:

 • 1 δωρεάν τομέας
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • 1-κλικ στην εγκατάσταση του WordPress
 • cPanel
 • Δωρεάν CDF CloudFlare
 • Υποστήριξη 24/7
 • 99,9% χρόνος λειτουργίας
 • 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Τιμή: Το βασικό τους σχέδιο ξεκινά από μόνο 2,95 $/μήνας

Φιλοξενία Α2

A2Hosting για WordPress

Το A2 Hosting είναι μια από τις καλύτερες φιλοξενίες για το WordPress. Εάν βρίσκετε την ταχύτερη φιλοξενία WordPress, τότε το A2 Hosting θα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Παρέχουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, απεριόριστη μεταφορά δεδομένων και εύκολη εγκατάσταση 1 κλικ στο WordPress.

Οι κορυφαίες μονάδες SSD και οι διακομιστές turbo κάνουν τον ιστότοπό σας x20 γρηγορότερο με 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας. Έχουν συνολικά 3 κέντρα δεδομένων παγκοσμίως και μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε μέρος θέλετε. Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε το CloudFlare CDN στον ιστότοπό σας WordPress.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος
 • Απεριόριστη μεταφορά δεδομένων
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Δωρεάν CDF CloudFlare
 • 1-Κάντε κλικ στην εγκατάσταση του WordPress
 • Δωρεάν μετανάστευση
 • 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 • 24/7 υποστήριξη Guru
 • Δωρεάν πιστώσεις διαφημίσεων Bing / Yahoo

Τιμή: Το πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress ξεκινά από 3,92 $/ μήνα. (Τώρα έκπτωση 51%).

 

 

DreamHost
Φιλοξενία Ιστού DreamHost

Το DreamHost είναι μια άλλη προτεινόμενη φιλοξενία WordPress και έχει δεσμευτεί για την κοινότητα του WordPress για πάνω από 10 χρόνια. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας φιλοξενίας ιστοσελίδων, το DreamHost τροφοδοτεί πλέον περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους. Σε αντίθεση με άλλες φιλοξενίες ιστοσελίδων, το DreamHost επικεντρώθηκε κυρίως στη φιλοξενία WordPress.

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress περιλαμβάνει εγκατάσταση με ένα κλικ, αυτόματες ενημερώσεις και αντίγραφα ασφαλείας. Κάθε πακέτο φιλοξενίας περιλαμβάνει SSD, απεριόριστη επισκεψιμότητα που κάνει τον ιστότοπό σας πιο 200% πιο γρήγορο.

Το πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress τους συνοδεύεται από δύο σχέδια – Και τα δύο προγράμματα υποστηρίζουν πολλούς ιστότοπους και τομείς WordPress. Εάν ψάχνετε για μια διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress για ιστότοπο υψηλής κυκλοφορίας, τότε το DreamHost είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Εάν λάβετε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας DreamHost για 1 έτος, θα λάβετε ένα δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Απεριόριστες προβολές σελίδας
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Δωρεάν εγγραφή τομέα
 • Εγκατάσταση WordPress με ένα κλικ
 • Premium Jetpack
 • Αυτόματες ενημερώσεις WordPress
 • Καθημερινές ενημερώσεις και προηγμένη προστασία ασφαλείας
 • Προστασία από βίαιες δυνάμεις & παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας
 • 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 • 24/7 υποστήριξη WordPress
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών

Τιμή: Το βασικό πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress ξεκινά από 9,95 $/ μήνα.

Φιλοξενία κίνησης
Φιλοξενία Inmotion WordPress

Το Inmotion Hosting είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας WordPress και διαθέτει πάνω από 10+ χρόνια εμπειρίας φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η διαχειριζόμενη πλατφόρμα τους για WordPress έχει ρυθμιστεί για να σας προσφέρει τη μέγιστη απόδοση του ιστότοπου.

Σε αντίθεση με άλλους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας WordPress, οι προσφορές φιλοξενίας Inmotion δωρεάν εγγραφή τομέα και επιτρέπει φιλοξενεί πολλούς ιστότοπους στο αρχικό τους σχέδιο. Επιπλέον, προσφέρουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο, απεριόριστη μηνιαία μεταφορά δεδομένων και δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπων. Απλοποίησαν επίσης τη διαδικασία εγκατάστασης του WordPress, ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε το WordPress ή οποιεσδήποτε άλλες εφαρμογές με ένα μόνο κλικ.

Φροντίζουν επίσης την ασφάλεια του ιστότοπού σας. Θα λάβετε ένα πιστοποιητικό SSL και ένα CloudFlare CDN για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δωρεάν εγγραφή τομέα
 • Επιτρέπονται πολλοί ιστότοποι
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Απεριόριστη μεταφορά δεδομένων
 • Δωρεάν μετανάστευση
 • Δωρεάν μεταφορά & Απόρριψη δημιουργού ιστότοπου
 • Δωρεάν SSL
 • Δωρεάν CDN
 • Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων
 • 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 • 24/7 υποστήριξη
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών

Τιμή: Το βασικό πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress ξεκινά από 5,99 $/ mo, το οποίο επιτρέπει τη φιλοξενία πολλών τομέων.

HostGator

HostGator WordPress Φιλοξενία

Εάν αναζητήσατε την καλύτερη φιλοξενία για το WordPress, τότε πρέπει να δείτε για το HostGator. Το HostGator φιλοξενεί πάνω από 8 εκατομμύρια τομείς και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φιλοξενία ιστοσελίδων WordPress. Όπως και άλλοι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων, το HostGator παρέχει επίσης διαφορετικούς τύπους επιλογών φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Εάν διαθέτετε ήδη έναν υπάρχοντα ιστότοπο, τότε μπορείτε να μετεγκαταστήσετε τον ιστότοπό σας δωρεάν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μεταφορά τους & drop builder για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας και να δημοσιεύσετε το χρόνο σας. Με το εργαλείο γρήγορης εγκατάστασής τους, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου, ιστολογίου, wiki, ηλεκτρονικού εμπορίου κ.λπ. με ένα μόνο κλικ. Με κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας, θα λάβετε 100 $ Google AdWords και πίστωση Bing.

Μπορείτε να ενσωματώσετε το CloudFlare CDN με τον ιστότοπό σας στο WordPress, θα κάνει τον ιστότοπό σας να φορτώνει πολύ πιο γρήγορα. Εξασφαλίζουν επίσης ότι ο ιστότοπός σας θα είναι 99,9% χρόνος λειτουργίας και πολιτική επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Μη μετρημένος χώρος στο δίσκο
 • Μη μετρημένη μεταφορά δεδομένων
 • Δωρεάν CDN
 • Άμεση δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • Δωρεάν Google AdWords & Πιστώσεις Bing
 • 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών
 • Υποστήριξη 24/7

Τιμή: Το βασικό τους πρόγραμμα ξεκινά από 3,95 $ / μήνα.

iPage

Φιλοξενία Ιστού iPage

Το iPage είναι το φθηνότερη φιλοξενία για WordPress. Το iPage παρέχει όλες τις δυνατότητες φιλοξενίας σε προσιτή τιμή. Το πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress περιλαμβάνει ισχυρό drag & ρίξτε το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, εκατοντάδες πρότυπα φιλικά προς κινητά, Google & Πιστώσεις διαφημίσεων Bing, εργαλεία μάρκετινγκ SEO και πολλά άλλα.

Το πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού τους ξεκινά από μόνο 1,99 $ / μήνα και θα λάβετε δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα, απεριόριστο χώρο στο δίσκο, πρόγραμμα εγκατάστασης WordPress με 1 κλικ και επιτρέπουν επίσης απεριόριστα ονόματα τομέα.

Είτε είστε blogger ή έμπορος, το iPage σας παρέχει διαδικτυακά εργαλεία πώλησης και εργαλεία μάρκετινγκ όπως προσφορά Google AdWords, πίστωση αναζήτησης Bing κ.λπ..

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα
 • Φιλοξενήστε απεριόριστους τομείς
 • Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος & ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ
 • Δημιουργία ιστότοπου iPage
 • Πρόγραμμα εγκατάστασης WordPress με 1 κλικ
 • Δωρεάν προσφορά Google AdWords (100 $) & Πίστωση αναζήτησης Bing (100 $)
 • Παρακολούθηση δικτύου 27/7
 • 27/7 υποστήριξη WordPress
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Τιμή: Το πρόγραμμα φιλοξενίας Ιστού τους ξεκινά μόνο από 1,99 $/μήνας.

Σε αυτό το άρθρο, έχω μοιραστεί το 9 Best Hosting για το WordPress του 2019. Ελπίζω ότι αυτή η ανάρτηση σας βοήθησε να επιλέξετε την καλύτερη φιλοξενία WordPress. Μοιραστείτε τη γνώμη και την εμπειρία σας σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Μπορείτε να συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook, Κελάδημα, Google+.

Εδώ είναι περισσότερα άρθρα WordPress που μπορεί να σας αρέσουν,

 • 19 Συμβουλές εργασίας για να επιταχύνετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας στο WordPress
 • Το καλύτερο CDN για WordPress για την αύξηση της ταχύτητας του ιστότοπού σας
 • Πώς να προσθέσετε ερωτήσεις ασφαλείας στη σελίδα σύνδεσης του WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector