Πώς να δημιουργήσετε έσοδα από βίντεο YouTube χωρίς AdSense (Προσθήκη σχολιασμών και περιγραφών με συνδέσμους συνεργατών)

Για εκείνους από εμάς που όχι θέλουν να ανεβάζουν ανεπιθύμητο περιεχόμενο στους θεατές μας στο Youtube διαφημίσεις, υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις εκεί έξω.


Ο ευκολότερος τρόπος είναι να Προτείνετε προϊόντα (αναφέρονται στο βίντεό σας) χρησιμοποιώντας συνδέσμους συνεργατών. Όταν κάποιος αγοράζει ένα προϊόν μέσω του συνδέσμου συνεργατών σας, λαμβάνετε προμήθεια από την πώληση. Βασικά προωθείτε το προϊόν κάποιου άλλου με προμήθεια. Κερδίζω 1.000 $ / μήνα το κάνει αυτό και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πηγή εισοδήματος δίπλα μου Συμβουλευτικές υπηρεσίες SEO.

Μέσω αυτών των συνδέσμων συνεργατών μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε έσοδα από βίντεο του Youtube χωρίς AdSense ή Συνεργασίες. Είναι πιο εξατομικευμένο, λιγότερο ενοχλητικό και πιθανότατα δεν θα λάβετε ψήφους “αντίχειρα”, καθώς ελπίζουμε να προτείνετε προϊόντα που βοηθούν στην επίλυση ενός προβλήματος.

Εδώ είναι ένα βίντεο Έκανα με συνδέσμους συνεργατών:

Μάρκετινγκ συνεργατών Youtube

Όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στο σύνδεσμο συνεργατών MaxCDN (είτε στο σχολιασμό του Youtube είτε στην περιγραφή βίντεο), λαμβάνω προμήθεια από την πώληση. Παρακάτω θα βρείτε οδηγίες για να το κάνετε αυτό…

Προσθήκη συνδέσμων θυγατρικών σε βίντεο YouTube

Βήμα 1 – Προσθήκη συσχετισμένου ιστότοπου στο κανάλι σας στο Youtube
Συνδεθείτε στο YouTube και μεταβείτε στο “Creator Studio”. Τώρα πηγαίνετε στο κανάλι -> Κατάσταση και χαρακτηριστικά -> Εξωτερικοί σχολιασμοί. Προσθέστε τον ιστότοπό σας και περάστε από τη διαδικασία επαλήθευσης. Ίσως χρειαστεί να προσθέσετε τον ιστότοπό σας στο Κονσόλα αναζήτησης Google. Τώρα μεταβείτε στην καρτέλα “Για προχωρημένους” στην περιοχή Κανάλι και προσθέστε τον ιστότοπό σας ως συσχετισμένο ιστότοπο. Βρίσκονται πλήρεις οδηγίες εδώ.

Ιστότοπος που σχετίζεται με το Youtube

Βήμα 2 – Λάβετε τους συνδέσμους συνεργατών σας
Πρώτα θα πρέπει να μάθετε ποια προϊόντα / εμπόρους είναι καλύτερα να παραπέμψετε και το κοινό σας. Οι περισσότεροι ιστότοποι έχουν μια καρτέλα “Συνεργάτες” στο επάνω ή κάτω μέρος του ιστότοπού τους όπου μπορείτε να εγγραφείτε. Μπορείτε επίσης να κάνετε το “_____ πρόγραμμα συνεργατών” της Google για να το δείτε να εμφανίζεται εδώ. Υπάρχουν πολλοί συνεργάτες που έχουν χιλιάδες προϊόντα / εμπόρους. Δοκίμασε Αμαζόνα, ShareASale, ή CJ. Μόλις εγγραφείτε και εγκριθείτε, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία συνδέσμων συνεργατών σας:

Σύνδεσμος συνεργατών

Βήμα 3 – Κάλυψε τους συνδέσμους συνεργατών σου
Κάλυψη σύνδεσμοι συνεργατών σημαίνει ότι οδηγείτε άτομα σε μια διεύθυνση URL στον ιστότοπό σας, αλλά ανακατευθύνουν κάπου αλλού. Για παράδειγμα, αυτός ο σύνδεσμος θυγατρικών οδηγεί στο / go / maxcdn αλλά ανακατευθύνει στον ιστότοπο του MaxCDN. Πρέπει να το κάνετε αυτό επειδή οι σχολιασμοί βίντεο του YouTube σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε μόνο διευθύνσεις URL για τον σχετικό ιστότοπό σας – η απόκρυψη τους είναι αυτό που σας επιτρέπει να τις ανακατευθύνετε στον σύνδεσμο συνεργατών!

Εάν χρησιμοποιείτε WordPress, χρησιμοποιώ ένα πρόσθετο που ονομάζεται Διψασμένοι συνεργάτες να κάνω μανδύα, να διαχειριστώ και να παρακολουθήσω τους συνδέσμους θυγατρικών μου (πρέπει να πληρώσετε τους Thirsty Affiliates για τους πρόσθετα αν θέλετε επιπλέον δυνατότητες). Η δωρεάν έκδοση εξακολουθεί να είναι καλή … απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη και βρείτε την καρτέλα “Σύνδεσμοι συνεργατών” στα αριστερά του ταμπλό σας. Προσθέστε το όνομα του συνδέσμου και τη διεύθυνση URL προορισμού, αποθηκεύστε το και, στη συνέχεια, αντιγράψτε την κρυφή έκδοση του URL, ώστε να μπορείτε να το προσθέσετε στους σχολιασμούς βίντεο στο YouTube.

Σύνδεσμος συνεργατών με μανδύα

Βήμα 4 – Προσθήκη συνδέσμων θυγατρικών σε βίντεο YouTube
Επεξεργαστείτε το βίντεο YouTube στο οποίο θέλετε να προσθέσετε συνδέσμους συνεργατών. Κάντε κλικ στην καρτέλα Σχολιασμοί και “Προσθήκη σχολιασμού”. Συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της ώρας που θέλετε να εμφανιστεί αυτός ο σχολιασμός (προφανώς θα πρέπει να είναι όταν προτείνετε το προϊόν συνεργατών). Κοντά στο κάτω μέρος, προσθέστε τον σύνδεσμο θυγατρικών σας. Εφαρμόστε αλλαγές και, στη συνέχεια, παρακολουθήστε το βίντεο και δοκιμάστε τον σύνδεσμό σας.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε συνδέσμους συνεργατών στην περιγραφή βίντεο YouTube. Αυτά δεν χρειάζεται να είναι μανδύα, αλλά μου αρέσει να χρησιμοποιώ μια διεύθυνση URL Λίγο για να φαίνεται ο σύνδεσμος ομορφότερος / μικρότερος.

Προσθήκη συνδέσμων θυγατρικών σε βίντεο YouTube

Τελειώσατε, Τώρα πηγαίνετε Δημιουργία περισσότερων βίντεο YouTube

Ο σχεδιασμός βίντεο μπορεί να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε πιο αποτελεσματικούς συνδέσμους και σχολιασμούς, αλλά προχωρήστε και προσθέστε τα (όπου χρειάζεται) στα υπάρχοντα βίντεό σας. Τα εκπαιδευτικά βίντεο είναι εξαιρετικά για το μάρκετινγκ συνεργατών, επειδή οι άνθρωποι αναζητούν μια λύση – η οποία συχνά μπορεί να επιλυθεί με ένα προϊόν. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά παραδείγματα για να λάβετε ιδέες για το επόμενο βίντεό σας στο YouTube…

Ερ: Πώς συνδέετε ένα Macbook σε πολλές οθόνες?
ΕΝΑ: Αγοράστε έναν προσαρμογέα HDMI (σύνδεσμος για ένα προϊόν Amazon)

Ερ: Πώς κάνετε τον ιστότοπό σας να φορτώνει πιο γρήγορα?
ΕΝΑ: Αγοράστε ταχύτερη φιλοξενία (οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας που διαθέτουν πρόγραμμα θυγατρικών)

Ερ: Ποια είναι η καλύτερη τηλεόραση για μια αίθουσα συνεδριάσεων?
ΕΝΑ: Δεν ξέρω, αλλά στοιχηματίζω ότι μπορείτε να το βρείτε στο Amazon!

Τα βίντεο κριτικής είναι επίσης κοινά. Τώρα που ξέρετε πώς να δημιουργείτε έσοδα από βίντεο του YouTube χωρίς AdSense ή άλλες ανεπιθύμητες μεθόδους, προχωρήστε και ξεκινήστε να κάνετε κάποιο μάρκετινγκ θυγατρικών βίντεο. Μπορεί να είναι πιο προσοδοφόρο και οι άνθρωποι δεν θα σας μισούν για να τους ανεπιθύμητο με διαφημίσεις! Απλώς βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες βίντεο του Youtube

Εάν έχετε μια ερώτηση σχετικά με τη δημιουργία εσόδων από βίντεο στο YouTube ή το μάρκετινγκ συνεργατών, παρακαλώ ρίξτε μου μια γραμμή. Είμαι στην ευχάριστη θέση να βοηθήσω. Και αν θεωρήσατε χρήσιμο αυτό το σεμινάριο, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να το μοιραστείτε.

Στην υγειά σας,
Τομ υπογραφή

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map