15 πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά την εγκατάσταση του WordPress

Πολλοί χρήστες του WordPress ρωτούν τι ωραία πράγματα να κάνουν μετά την εγκατάσταση του WordPress, ποια είναι τα καλύτερες ρυθμίσεις WordPress ή καλύτερη ρύθμιση για το WordPress; Αυτές είναι συνήθεις ερωτήσεις που τίθενται από νέους χρήστες του WordPress.


Ας υποθέσουμε ότι μόλις εγκαταστήσατε το WordPress και είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε την πρώτη σας ανάρτηση. Αλλά, θα αφήσετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του WordPress ως έχουν; Από προεπιλογή, το WordPress διαθέτει τις δικές του προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και προεγκατεστημένα αντικείμενα που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν, δεν είναι φιλικά προς το χρήστη και δεν φαίνονται επαγγελματικά. Όταν ένας χρήστης επισκέπτεται τον ιστότοπό σας ή μια σελίδα, τότε ο χρήστης κατανοεί πόσο επαγγελματίας είστε. Εάν το περιεχόμενό σας είναι εξαιρετικό αγοράστε τον ιστότοπό σας μοιάζει με εξαιρετικά ανεπιθύμητο περιεχόμενο, τότε ο χρήστης δεν θα δώσει καμία αξία στον ιστότοπό σας. Άρα όλες οι σκληρές δουλειές σας θα χαθούν.

Αλλά δεν είναι δύσκολο όπως νομίζετε. Για να δώσετε μια έξυπνη εμφάνιση στον ιστότοπό σας στο WordPress, απλά πρέπει να ακολουθήσετε μερικά βήματα που αναφέρονται παρακάτω. Εφαρμόζοντας αυτές τις ρυθμίσεις στον ιστότοπό σας, δεν δίνετε μόνο επαγγελματική εμφάνιση, αλλά κάνετε και τον ιστότοπό σας φιλικό προς το SEO και φιλικό προς τον χρήστη.

Σε αυτό το άρθρο, μοιράζομαι 15 πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση νέου WordPress.

Μετά την εγκατάσταση του WordPress

15 πιο σημαντικές ρυθμίσεις WordPress μετά την εγκατάσταση του WordPress

Υπάρχουν πολλά πράγματα που ήδη περιλαμβάνονται από προεπιλογή κατά την εγκατάσταση του WordPress, δηλαδή: δείγμα ανάρτησης, δύο ή περισσότερα προεγκατεστημένα πρόσθετα και θέματα. Πρέπει να καθαρίσετε αυτά τα περιττά πράγματα μόλις εγκαταστήσετε τον πρώτο ιστότοπό σας στο WordPress. 

Λοιπόν, πρώτα πράγματα πρώτα. Ας δημιουργήσουμε τον ιστότοπό σας WordPress.

1. Αλλάξτε τον τίτλο και τον τίτλο ιστότοπου

Μετά την εγκατάσταση του WordPress, το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξετε είναι ο ιστότοπός σας Τίτλος Ιστοσελίδας και Σήμανση. Εάν δεν αλλάξατε τον τίτλο και τον τίτλο του ιστότοπου κατά την εγκατάσταση του WordPress, τότε πρέπει να το αλλάξετε τώρα. Από προεπιλογή, το WordPress χρησιμοποιεί την ετικέτα “Just another WordPress site”, οπότε φροντίστε να την αλλάξετε αμέσως.

Για να το αλλάξετε, συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress, μεταβείτε στη διεύθυνση Ρυθμίσεις> Γενικός. Εκεί πρέπει να δώσετε τον τίτλο και την ετικέτα του ιστότοπού σας. Δείτε πώς φαίνεται.

Τίτλος και ετικέτα ιστότοπου WordPress

ο Τίτλος Ιστοσελίδας είναι το ίδιο με το όνομα του ιστότοπού σας και το Σήμανση είναι μια σύντομη περιγραφή που λέει για τον ιστότοπό σας. Φροντίστε να διατηρήσετε όσο το δυνατόν πιο σύντομη την περιγραφή της ετικέτας.

Ο Τίτλος ιστότοπου εμφανίζεται στη γραμμή τίτλου της καρτέλας του προγράμματος περιήγησής σας. Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείτε λογότυπο εικόνας, τότε ο Τίτλος ιστότοπου θα χρησιμοποιηθεί ως λογότυπο κειμένου.

2. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την εγγραφή ιστότοπου

Εάν θέλετε να εκτελέσετε ένα blog WordPress πολλαπλών συγγραφέων όπου πολλοί χρήστες πρέπει να εγγραφούν, τότε μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή εγγραφής στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επιλογή εγγραφής εάν πρόκειται να είστε μόνο συγγραφέας. 

Εγγραφή WordPress

Αυτή η επιλογή είναι χρήσιμη εάν αποδεχτείτε την ανάρτηση επισκέπτη, ώστε οι χρήστες να μπορούν να υποβάλουν απευθείας την ανάρτησή τους. Σας προτείνουμε επίσης να χρησιμοποιήσετε Δεν υπάρχει προσθήκη Spam Registration για να αποτρέψετε την εγγραφή ανεπιθύμητων μηνυμάτων στον ιστότοπό σας.

Η δεύτερη επιλογή είναι Προεπιλεγμένος ρόλος νέου χρήστη. Βεβαιωθείτε ότι το διατηρείτε Συνδρομητής. Με αυτόν τον τρόπο οι νέοι χρήστες θα έχουν τη λιγότερη πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Αργότερα, μπορείτε να προωθήσετε οποιονδήποτε λογαριασμό χρήστη βάσει της επιλογής σας.

3. Ενημέρωση ζώνης ώρας

Στις Γενικές ρυθμίσεις, μεταβείτε παρακάτω και μεταβείτε στο Ζώνη ώρας επιλογή. Από εκεί, ενημερώστε τη ζώνη ώρας του ιστότοπού σας WordPress που είναι ίδια με την τοπική ζώνη ώρας. Μπορείτε να ενημερώσετε τη ζώνη ώρας επιλέγοντας μια πόλη ή μια αντιστάθμιση ζώνης ώρας UTC. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο εικονίδιο για να επιλέξετε μια ζώνη ώρας.

Από εκεί, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη μορφή ημερομηνίας και τη μορφή ώρας.

Ζώνη ώρας WordPress

Αυτή η λειτουργία είναι πολύ σημαντική για την εμφάνιση ημερομηνίας και ώρας στον ιστότοπό σας και είναι επίσης χρήσιμη για τον προγραμματισμό της ανάρτησής σας στο WordPress.

Μετά τη ρύθμιση, ο ιστότοπός σας είναι Τίτλος Ιστοσελίδας, Σήμανση, Εγγραφή επιλογή και Ζώνη ώρας, μην ξεχνάτε Σώσει οι αλλαγές.

4. Ρυθμίσεις συζήτησης WordPress

Η συζήτηση του WordPress σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τα σχόλιά σας στο WordPress. Για παράδειγμα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα σχόλια του WordPress, εάν τα Trackbacks ή τα Pingbacks είναι αποδεκτά, εάν χρειάζονται σχόλια για να εγκριθούν με μη αυτόματο τρόπο και πολλά άλλα.

Πρώτα, μεταβείτε στο WordPress Ρυθμίσεις> Συζήτηση και στη συνέχεια ρυθμίστε τις επιλογές.Ρυθμίσεις συζήτησης WordPress

Αυτές είναι οι ακριβείς ρυθμίσεις συζήτησης WordPress που χρησιμοποιώ στον ιστότοπό μου. Αφού κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή, μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

5. Ενημερώστε τις λίστες Ping του WordPress

Όταν δημοσιεύετε μια νέα ανάρτηση, το WordPress ειδοποιεί αυτόματα σε δημοφιλείς υπηρεσίες ενημέρωσης ότι έχετε ενημερώσει το ιστολόγιό σας.

Από προεπιλογή, το WordPress διαθέτει μόνο μία υπηρεσία ping. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες υπηρεσίες ping από τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress απευθείας. Προσθέτοντας περισσότερες υπηρεσίες ping, ο ιστότοπός σας θα ειδοποιηθεί για δημοφιλείς υπηρεσίες ενημέρωσης, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας.

Ping γραφής WordPress

Για να ενημερώσετε το WordPress Πινγκ λίστα, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις> Γραφή και εισαγάγετε τη λίστα ping εκεί. Αφού το προσθέσετε, κάντε κλικ στο Αποθήκευση αλλαγών για να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις. Ελέγξτε την ενημερωμένη λίστα WordPress Ping για ταχύτερη ευρετηρίαση των αναρτήσεων ιστολογίου σας.

6. Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις ανάγνωσης του WordPress

Οι ρυθμίσεις ανάγνωσης WordPress σάς επιτρέπουν να ορίσετε εάν η σελίδα ή οι αναρτήσεις σας θα εμφανίζονται στην αρχική σελίδα του ιστότοπού σας. Μπορείτε είτε να επιλέξετε “Οι πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις σας” είτε “Μια στατική σελίδα”. 

Εάν το επιλέξετε,

 • Οι πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις σας: Όλες οι δημοσιευμένες δημοσιεύσεις θα εμφανίζονται στην αρχική σας σελίδα. Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή, εάν θέλετε να εμφανίσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας ανάλογα. Μπορείτε επίσης να ορίσετε πόσες αναρτήσεις ιστολογίου θα εμφανίζονται στην αρχική σελίδα.
 • Μια στατική σελίδα: Μπορείτε να εμφανίσετε οποιαδήποτε συγκεκριμένη σελίδα στην αρχική σας σελίδα.

Μην ανησυχείτε αν ορίσετε μια επιλογή τώρα, μπορείτε να την αλλάξετε αργότερα. Εκτός αυτού, μπορείτε να αλλάξετε αυτήν την επιλογή εμφάνισης αρχικής σελίδας από το Appearance>Προσαρμόστε.

Ρυθμίσεις ανάγνωσης WordPress

Στο επόμενο, καταργήστε την επιλογή “Αποθάρρυνση των μηχανών αναζήτησης από την ευρετηρίαση αυτού του ιστότοπου” και κάντε κλικ στο Αποθήκευση αλλαγών. Αυτό θα επιτρέψει στις μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Bing, το Yahoo κ.λπ. να ευρετηριάσουν τον ιστότοπό σας.

7. Αλλαγή ρυθμίσεων πολυμέσων WordPress

Από προεπιλογή, το WordPress δημιουργεί αυτόματα όλες τις μεταφορτωμένες εικόνες και δημιουργεί πολυδιάστατες εικόνες. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον φορτίο στον διακομιστή ιστού σας. Για να το αποφύγετε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης δημιουργίας εικόνων του WordPress. 

Παω σε Ρυθμίσεις WordPress> Ρυθμίσεις πολυμέσων. Εκεί μπορείτε να δείτε μια λίστα με τις μέγιστες διαστάσεις εικόνων για χρήση κατά την προσθήκη μιας εικόνας στη βιβλιοθήκη πολυμέσων του WordPress.

Τώρα απλώς προσθέστε “0“Σε αυτά τα πεδία για να το ρυθμίσετε. Αυτό θα εμποδίσει το WordPress να δημιουργήσει τις εικόνες σας.

Τροποποιήστε τις ρυθμίσεις πολυμέσων WordPress

Εάν χρησιμοποιείτε εικόνες υψηλής ανάλυσης, φροντίστε να τις συμπιέσετε χρησιμοποιώντας την προσθήκη συμπίεσης εικόνων WordPress.

8. Αλλαγή Permalink WordPress

Οι μόνιμοι σύνδεσμοι είναι ένας τύπος συνδέσμων προς μια ιστοσελίδα. Εάν εισέλθετε σε οποιονδήποτε ιστότοπο, μπορείτε να παρατηρήσετε τον μόνιμο σύνδεσμο αυτού του ιστότοπου. Για παράδειγμα, “http://www.yoursite.com/sample-page” ή “https://example.com/what-is-a-permalink”. Ένας μόνιμος σύνδεσμος μπορεί να περιέχει με διαφορετικές ετικέτες, δηλαδή ημερομηνία, ώρα, όνομα δημοσίευσης, αριθμητικό κ.λπ..

Οι μόνιμοι σύνδεσμοι αποτελούν σημαντικό μέρος του ιστότοπού σας και έχει μεγάλο ρόλο στον ιστότοπό σας SEO. Από προεπιλογή, το WordPress χρησιμοποιεί μια δομή μόνιμου συνδέσμου που δεν είναι φιλική προς το SEO και φαίνεται άσχημη. Έτσι μπορείτε να αλλάξετε τη δομή μόνιμου συνδέσμου WordPress που είναι φιλική προς το SEO.

Παω σε Ρυθμίσεις WordPress> Μόνιμοι σύνδεσμοι. Το WordPress προσφέρει 5 διαφορετικές δομές μόνιμου συνδέσμου και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές. Για παράδειγμα, μια καλή δομή φιλική προς το SEO είναι «http://www.example.com/sample-post«.

Δομές Permalink WordPress

Αφού αλλάξετε τον μόνιμο σύνδεσμό σας, κάντε κλικ στο Αποθήκευση αλλαγών.

9. Διαγράψτε το δείγμα και τη σελίδα του WordPress

Όταν εγκαθιστάτε το WordPress για πρώτη φορά στον τομέα σας, θα παρατηρήσετε ένα δείγμα ανάρτησης και σελίδας που έχουν ήδη δημιουργηθεί. Μπορείτε να δείτε το δείγμα ανάρτησης “Γειά σου Κόσμε“Από την αρχική σελίδα του ιστότοπού σας WordPress. Αυτό είναι απλώς ένα παράδειγμα της εμφάνισης του ιστότοπού σας και είναι καλύτερα να βλέπετε κάτι αντί να βλέπετε μια κενή ή σπασμένη σελίδα. Έτσι, μπορείτε να διαγράψετε το δείγμα ανάρτησης.

Η διαγραφή του δείγματος “Hello World” από τον ιστότοπό σας είναι πολύ εύκολη. Από τον πίνακα ελέγχου του WordPress, μεταβείτε στο Δημοσιεύσεις και κάντε κλικ στο Όλες οι δημοσιεύσεις, τότε Σκουπίδια η δημοσίευση.

Αυτό δεν έχει γίνει ακόμη. Πρέπει επίσης να διαγράψετε οριστικά την ανάρτηση. Μόλις απορρίψετε την ανάρτηση, μεταβείτε στο Σκουπίδια και κάντε κλικ στο Διαγραφή μόνιμα. Τώρα διαγράψατε με επιτυχία το δείγμα “Hello World”.

Δείγμα δημοσίευσης WordPress

Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να διαγράψετε τη Δείγμα σελίδας μεταβαίνοντας Σελίδες> Ολες οι σελίδες.

10. Διαγραφή αχρησιμοποίητων θεμάτων WordPress

Πολλοί αρχάριοι χρήστες του WordPress δοκιμάζουν διαφορετικά θέματα στον ιστότοπό τους για να ελέγξουν ποιες σουίτες είναι περισσότερο στις ιστοσελίδες τους. Μετά την εγκατάσταση πολλών θεμάτων, συνήθως χρησιμοποιούν ένα με τη διατήρηση άλλων θεμάτων. Ωστόσο, η διατήρηση πολλών θεμάτων σε έναν ιστότοπο μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Όπως και άλλες ενημερώσεις WordPress, τα θέματα WordPress πρέπει επίσης να ενημερώνονται συχνά. Μπορεί να δημιουργήσει έναν μεγάλο πονοκέφαλο για την ενημέρωση όλων των θεμάτων και αν δεν τα ενημερώσετε, θα είναι ξεπερασμένο και μπορεί να είναι ένα ζήτημα ασφαλείας για τον ιστότοπό σας.

Ας ελπίσουμε ότι η διαγραφή αχρησιμοποίητων θεμάτων WordPress μπορεί να είναι η λύση. Για να διαγράψετε ένα θέμα, μεταβείτε στο Εμφάνιση> Θέματα. Εκεί μπορείτε να δείτε πόσα θέματα έχετε εγκαταστήσει. Τώρα κάντε κλικ στο Λεπτομέρειες θέματος ενός θέματος και κάντε κλικ στο Διαγράφω από την κάτω αριστερή γωνία.

11. Ανεβάστε ένα Favicon

Το Favicon είναι ένα άλλο σημαντικό πράγμα του ιστότοπού σας και έχει την ίδια αξία όπως το όνομα του ιστότοπού σας. Το Favicon φέρει μια μοναδική ταυτότητα κάθε ιστότοπου. Μπορείτε να παρατηρήσετε favicon στην καρτέλα του προγράμματος περιήγησης πριν από τον Τίτλο ιστότοπου και κάθε ιστότοπος έχει το δικό του εικονίδιο.

Από προεπιλογή, το WordPress χρησιμοποιεί το δικό του Favicon και μερικές φορές πολλές εταιρείες φιλοξενίας WordPress προσθέτουν το λογότυπό τους που δεν είναι κατάλληλο για τον ιστότοπό σας. Επομένως, πρέπει να αλλάξετε το Favicon αμέσως.

Για να προσθέσετε ένα Favicon, μεταβείτε στο Εμφάνιση> Προσαρμόστε> Ταυτότητα ιστότοπου και εκεί θα δείτε Εικονίδιο ιστότοπου.

WordPress Favicon

Εκεί πρέπει να ανεβάσετε το εικονίδιο του ιστότοπού σας και να βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος της εικόνας είναι τουλάχιστον 512 × 512 pixel.

Αφού ανεβάσετε, κάντε κλικ στο Δημοσιεύω από την επάνω αριστερή γωνία. Τώρα ανανεώστε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να δείτε το Favicon. Εδώ είναι μερικοί εναλλακτικοί τρόποι για να προσθέσετε το Favicon στον ιστότοπό σας στο WordPress.

12. Προσαρμόστε την περιοχή Widget

Μετά την εγκατάσταση του WordPress, μπορείτε να δείτε ότι μερικά widgets έχουν ήδη προστεθεί στην πλευρική γραμμή, π.χ. Πλαίσιο αναζήτησης, Πρόσφατα σχόλια, αρχεία, κατηγορίες και μετα. Από προεπιλογή, το WordPress τα προσθέτει αυτόματα και εξαρτάται επίσης από ένα θέμα. Για παράδειγμα, το προεπιλεγμένο θέμα Twenty Seventeen WordPress περιέχει μόνο μία μεμονωμένη πλευρική γραμμή και δύο υποσέλιδα, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε widget σε αυτές τις περιοχές.

Για να προσθέσετε ή να καταργήσετε ένα widget, μεταβείτε στο Εμφάνιση> Widgets, Εκεί μπορείτε να δείτε συνολικά διαθέσιμα widget για τον ιστότοπό σας. Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα νέο θέμα WordPress, τότε μπορείτε να δείτε περισσότερα widget. Ωστόσο, σας συνιστούμε να καταργήσετε λίγα προεπιλεγμένα widget από την πλαϊνή γραμμή, δηλαδή Πρόσφατα σχόλια, αρχεία και Meta.

Πλευρική γραμμή ιστολογίου WordPress

Για να αφαιρέσετε ένα widget, απλώς κάντε κλικ σε ένα widget και θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο όπως παραπάνω, από εκεί κάντε κλικ στο Delete για να καταργήσετε το widget. Μην πανικοβληθείτε, μπορείτε να προσθέσετε ή να καταργήσετε οποιοδήποτε γραφικό στοιχείο στην πλαϊνή γραμμή ή στην περιοχή υποσέλιδου.

13. Συμπληρώστε το προφίλ χρήστη σας

Πριν δημοσιεύσετε οποιαδήποτε ανάρτηση στον ιστότοπό σας, θα πρέπει πρώτα να συμπληρώσετε το προφίλ χρήστη σας, ανεξάρτητα από το εάν είστε ο διαχειριστής του ιστότοπου ή ο συνεργάτης σας. Κάθε φορά που δημοσιεύετε μια ανάρτηση, ένα βιογραφικό πλαίσιο συγγραφέα θα εμφανίζεται στο τέλος της ανάρτησης. Εάν το προφίλ χρήστη σας είναι εντελώς κενό, οι χρήστες δεν θα δώσουν μεγάλη αξία στον ιστότοπό σας.

Επομένως, διατηρήστε πάντα το προφίλ χρήστη σας πλήρες και ενημερωμένο. Παω σε Χρήστες> Το προφίλ σου από τον πίνακα διαχείρισης του WordPress.

Προφίλ χρήστη WordPress

Από εκεί, μπορείτε να εισαγάγετε τα στοιχεία του χρήστη σας και να επιλέξετε πώς θα εμφανίζεται το όνομά σας σε αναρτήσεις. Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης, τη φωτογραφία σας και να προσθέσετε μια σύντομη βιογραφία.

Μόλις ολοκληρώσετε την ενημέρωση του προφίλ σας, κάντε κλικ στο Ανανέωση προφίλ για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

14. Απενεργοποιήστε την Αναζήτηση καταλόγου

Μερικές φορές, όταν ο διακομιστής ιστού σας δεν βρίσκει αρχείο index.php, εμφανίζει αυτόματα μια σελίδα ευρετηρίου που εμφανίζει όλο τον κατάλογο του ιστότοπού σας. Με αυτόν τον τρόπο ο καθένας μπορεί να δει τα σημαντικά αρχεία σας, να αντιγράψει εικόνες, τη δομή του ιστότοπου κ.λπ. Πολλές φορές οι εισβολείς χρησιμοποιούν μια διαδικασία ευπάθειας για πρόσβαση στα αρχεία σας.

Χωρίς ευρετήριο

Απενεργοποιώντας την περιήγηση στον κατάλογο, κανείς δεν μπορεί να δει τα αρχεία του ιστότοπού σας στο WordPress.

Για αυτό, πρέπει να έχετε πρόσβαση στο αρχείο .htaccess. Μπορείτε να το κάνετε από το web hosting cPanel ή χρησιμοποιώντας έναν πελάτη FTP. Τώρα ανοίξτε το αρχείο .htaccess και προσθέστε τον ακόλουθο κώδικα στο τέλος.

Επιλογές Όλα -Indexes

Τώρα αποθηκεύστε το αρχείο .htaccess. Μετά από αυτό, η περιήγηση στον κατάλογό σας θα εμφανίσει αυτό το μήνυμα αντί να εμφανίζει όλο τον κατάλογο από τον ιστότοπό σας.

Απαγορεύεται το WordPress

15. Εγκαταστήστε ένα Anti-Spam Plugin

Αφού δημοσιευτεί ο ιστότοπός σας στο WordPress, πιθανότατα θα αρχίσετε να λαμβάνετε τόνους ανεπιθύμητων σχολίων κάθε μέρα. Αυτό είναι τόσο ενοχλητικό και μπορεί να βλάψει και το SEO σας. Εάν δεν τα διαχειρίζεστε από την αρχή, θα είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για τον ιστότοπό σας. 

Ευτυχώς, υπάρχει ένα πρόσθετο anti-spam για το WordPress. Μόλις ρυθμίσετε την προσθήκη Akismet από τον πίνακα διαχείρισης του WordPress, η προσθήκη θα φροντίσει όλα τα σχόλια. Όλα τα σχόλια φιλτράρονται από Ακίσμετ και διαχωρίζει όλα τα ανεπιθύμητα σχόλια σε διαφορετική περιοχή και μόνο νόμιμα σχόλια θα εμφανίζονται για έγκριση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και να εστιάσετε στην εργασία σας.

συμπέρασμα

Μετά την εγκατάσταση του WordPress, υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα που σχετίζονται με το WordPress. Σε αυτό το άρθρο, έχω γράψει 15 πιο σημαντικά πράγματα μετά την εγκατάσταση του WordPress. 

Πολλοί νέοι χρήστες του WordPress δεν αλλάζουν τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις τους στο WordPress και καταλήγουν να εμφανίζουν το λογότυπο άλλης εταιρείας, δείγμα ανάρτησης, προεπιλεγμένο όνομα ιστότοπου κ.λπ. και καθίσταται δύσκολο να ταξινομηθεί ένας ιστότοπος στις μηχανές αναζήτησης.

Επομένως, συνιστάται ιδιαίτερα να αλλάξετε τη ρύθμιση του WordPress μετά την εγκατάσταση του WordPress. Αναφέρθηκαν πάνω από 15 διαφορετικές ρυθμίσεις είναι οι καλύτερες για το WordPress που εγκαταστάθηκε πρόσφατα και η καλύτερη ρύθμιση για το WordPress.

Ελπίζω ότι αυτό το σεμινάριο σας βοήθησε να ρυθμίσετε τέλεια τον ιστότοπό σας στο WordPress. Εάν έχετε κάποια ερώτηση στο μυαλό σας, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων. Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Σχετικά Άρθρα,

 • Blogger Vs WordPress; Ποιο να διαλέξετε και γιατί?
 • 13 καλύτερες συμβουλές για να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας στο WordPress
 • 20 Πρέπει να έχετε πρόσθετα WordPress για όλους τους ιστότοπους WordPress το 2018
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map