19 καλύτερες συμβουλές για την επιτάχυνση του WordPress (Αύξηση ταχύτητας ιστότοπου κατά 200%)

04.06.2020
Ανάλυση '19 καλύτερες συμβουλές για την επιτάχυνση του WordPress (Αύξηση ταχύτητας ιστότοπου κατά 200%)
0 86 мин.

Οι ιστότοποι WordPress είναι εύκολο να προσαρμοστούν καθώς συνοδεύονται από πολλά πρόσθετα και θέματα. Ως εκ τούτου, είναι καλό που μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε είδος ιστότοπου σε λίγα λεπτά. Αλλά η αρνητική πλευρά είναι ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να επιβραδυνθεί εύκολα εάν δεν τον βελτιστοποιήσετε καλά. Όπως και άλλα πράγματα, χρειάζεται επίσης συντήρηση. Το καλό είναι ότι μπορείτε Επιταχύνετε τον ιστότοπο WordPress εύκολα. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα καλύψω το 19 Οι καλύτεροι τρόποι αύξησης της ταχύτητας του ιστότοπου ότι ενισχύστε το SEO σας.


Contents

Γιατί το WordPress Site Speed ​​Matters για SEO?

Σύμφωνα με πολλούς χρήστες, SEO έχει σημασία μόνο η χρήση των σωστών λέξεων-κλειδιών στο περιεχόμενό σας και η δημιουργία backlinks για να αποκτήσετε τον ιστότοπό σας στον οποίο ο ιστότοπός σας μπορεί να κατατάσσεται στην κορυφή της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης. Αλλά ένα από τα πιο ζωτικά γεγονότα για το SEO που δεν τους ενδιαφέρει είναι “Ταχύτητα ιστότοπου”

Το 40% των ατόμων εγκαταλείπουν έναν ιστότοπο που χρειάζεται περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα για τη φόρτωση. Σε κανέναν δεν αρέσει ένας αργός ιστότοπος αν και έχετε περιεχόμενο καλής ποιότητας στον ιστότοπό σας.

Σύμφωνα με Google, μια καθυστέρηση 1 δευτερολέπτου στην απόκριση σελίδας μπορεί να οδηγήσει σε μείωση των μετατροπών κατά 7%. Ομοίως, χάνετε θέση από τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης.

Τον Απρίλιο του 2010, η Google ανακοίνωσε επίσημα ότι «Η επιτάχυνση των ιστότοπων είναι σημαντική – όχι μόνο για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων, αλλά και για όλους τους χρήστες του Διαδικτύου. Ως μέρος αυτής της προσπάθειας, σήμερα συμπεριλαμβάνουμε ένα νέο σήμα στους αλγόριθμους κατάταξης αναζήτησης: ταχύτητα ιστότοπου. Η ταχύτητα του ιστότοπου αντικατοπτρίζει πόσο γρήγορα ένας ιστότοπος ανταποκρίνεται σε αιτήματα ιστού. ”

Πώς να ελέγξετε την ταχύτητα της ιστοσελίδας?

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία δοκιμής ταχύτητας ιστότοπου που σας βοηθούν να βελτιώσετε και να τροποποιήσετε την ταχύτητα του ιστότοπου. Το GTmetrix και το Pingdom είναι τα καλύτερα εργαλεία για τον έλεγχο της δοκιμής ταχύτητας σελίδας ιστότοπου. Η Google κυκλοφόρησε επίσης το δικό της εργαλείο ταχύτητας σελίδας το 2010. Από εκεί μπορείτε να ελέγξετε ποια πράγματα χρειάζεστε πραγματικά για βελτιστοποίηση και ποια λειτουργία προκαλεί το πρόβλημα. 

Πριν ξεκινήσεις…

Σας προτείνουμε να κάνετε δοκιμή ταχύτητας από αυτά τα εργαλεία- Google PageSpeed ​​Insights, GTmetrix ή Pingdom. Μετά τη δοκιμή, σελιδοδείκτη ή τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης τα αποτελέσματα. Στη συνέχεια, κάντε τις ακόλουθες μεθόδους που περιγράφονται παρακάτω και, στη συνέχεια, κάντε ξανά τον έλεγχο ταχύτητας. Συγκρίνετε αυτά τα αποτελέσματα.

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να Επιταχύνετε τον ιστότοπο WordPress.

19 καλύτερες συμβουλές για την επιτάχυνση του ιστότοπου WordPress

“(Αύξηση ταχύτητας ιστότοπου κατά 200%)”

Αύξηση ταχύτητας ιστότοπου

Πίνακας περιεχομένων:

 1. Αποκτήστε έναν καλό οικοδεσπότη Ιστού
 2. Αποκτήστε ένα Premium Premium
 3. Χρησιμοποιήστε ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN)
 4. Χρησιμοποιήστε την προσθήκη Cache
 5. Βελτιστοποίηση εικόνων
 6. Ενεργοποίηση συμπίεσης Gzip
 7. Ελαχιστοποιήστε HTML, CSS, JavaScript
 8. Αξιοποιήστε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης
 9. Lazy Load Εικόνες, Βίντεο, Σχόλια
 10. Απενεργοποίηση Trackbacks και Pingbacks
 11. Απενεργοποίηση Hotlinking
 12. Μείωση αιτημάτων HTTP
 13. Βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων WordPress
 14. Περιορίστε τις αναθεωρήσεις μετά
 15. Ελαχιστοποίηση ανακατευθύνσεων
 16. Διατηρήστε το WordPress ενημερωμένο
 17. Μειώστε τις προσθήκες WordPress
 18. Βελτιστοποίηση αρχικής σελίδας
 19. Μειώστε τις διαστάσεις εικόνας

# 1 Μεταβείτε σε έναν Καλύτερο Host Web

Λοιπόν, η επιλογή μιας καλύτερης φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν είναι εύκολη, καθώς υπάρχουν τόνοι διαθέσιμων εταιρειών web hosting. Παρέχουν πολύ φθηνή φιλοξενία, ακόμη και 1,5 $ / μ.μ.. Έτσι, συνήθως οι περισσότεροι χρήστες αρχίζουν να χρησιμοποιούν οικοδεσπότη Ιστού χαμηλότερης ποιότητας και από μια μέρα αρχίζουν να υποφέρουν. 

Μπορείτε εύκολα να δείτε τη διαφορά μεταξύ ενός Φτηνού Host και ενός Βελτιστοποιημένου WordPress. Ένα WordPress Hosting έρχεται πιο βολικό, αξιόπιστο και καλά βελτιστοποιημένο Επιτάχυνε η ιστοσελίδα σου.

Ελέγξτε τη Συνιστώμενη φιλοξενία WordPress που είναι πολύ καλύτερη από μια κοινόχρηστη φιλοξενία.

Η γνώμη μου: Χρησιμοποιήσαμε επίσης ένα φτηνό σχέδιο από το Godaddy. Αλλά μετά από λίγες μέρες, όταν ανανεώνω τη σελίδα μου 3 φορές ταυτόχρονα, ο ιστότοπός μου ήταν εκτός σύνδεσης (Έλλειψη πόρων). Τότε η επιλογή ενός τέλειου web hosting ήταν πολύ δύσκολη για μένα, καθώς είχα έλλειψη χρημάτων. Έψαξα πολλές φορές γι ‘αυτό και τελικά αγόρασα το SiteGround Hosting. Και τώρα είμαι τόσο χαρούμενος και ο ιστότοπός μου παραμένει 100% online, δεν είδα ποτέ κανένα χρόνο διακοπής. Δείτε τις κριτικές SiteGround.

Αν θέλετε WordPress Managed Hosting, τότε πηγαίνετε WPEngine.

Θέλω να πάω για το SiteGround Θέλω να πάω για WPEngine

# 2 Χρησιμοποιήστε ένα σταθερό πλαίσιο / θέμα

Το WordPress διαθέτει θέμα Twenty Fifteen, το οποίο είναι πολύ ελαφρύ και φορτώνει τόσο γρήγορα. Όσον αφορά το blogging, θέλουμε πάντα να προσαρμόζουμε τη δική μας επιλογή.

Για την εκκίνηση, συνήθως χρησιμοποιούμε ένα δωρεάν θέμα. Όμως, καθώς αυξάνεται η επισκεψιμότητά σας, προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε ένα Θέμα Premium που έχει δημιουργηθεί με ένα σταθερό πλαίσιο. Μπορείτε εύκολα να παρατηρήσετε ότι τα μέγιστα δωρεάν θέματα έχουν ορισμένους περιορισμούς στη χρήση όλων των δυνατοτήτων και μερικές φορές επιβραδύνει μαζικά τον ιστότοπό σας.

Αλλά ένα καλό θέμα Premium είναι πάντα αξιόπιστο, φιλικό προς το SEO, Επιταχύνετε τον ιστότοπο WordPress και δημιουργήθηκε από επαγγελματίες προγραμματιστές. Πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι όλα τα θέματα Premium δεν είναι καλά, καθώς υπάρχουν πολλές θεματικές εταιρείες που προσθέτουν περισσότερες δυνατότητες για να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες, όπου η ποιότητα των θεμάτων τους είναι πολύ κακή.

Δείτε μερικά από τα προτεινόμενα WordPress Premium Θέματα για blogging. Χρησιμοποιήστε το και μην κοιτάτε πίσω.

# 3 Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN)

Εάν δεν χρησιμοποιείτε το δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN), τότε πρέπει να το χρησιμοποιήσετε τώρα Επιταχύνετε τον ιστότοπο WordPress. Ένα CDN αποθηκεύει όλα τα στατικά αρχεία που περιλαμβάνουν HTML, CSS, JavaScript, Εικόνες κ.λπ. και παραδίδει στους θεατές από την πλησιέστερη περιοχή τους. Για παράδειγμα, ο ιστότοπός σας φιλοξενείται στην περιοχή της Φλόριντα (ΗΠΑ), όταν ένας επισκέπτης επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας από το Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο), τότε το CDN θα παρέχει όλα τα στατικά αρχεία στον επισκέπτη.

Με αυτόν τον τρόπο ο ιστότοπός σας φορτώνεται τόσο γρήγορα και εξοικονομεί επίσης το εύρος ζώνης του διακομιστή σας. Για να μην αναφέρουμε, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε αύξηση της ταχύτητας του ιστότοπου.

Διαβάστε, 5 καλύτεροι πάροχοι CDN για να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας στο WordPress

Συνιστούμε: Αν ψάχνετε για CDN, τότε θα σας προτείνουμε KeyCDN. Είναι ένας από τους ισχυρούς παρόχους CDN και μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε στο WordPress σας. Έχει σχέδια Pay as You Go και η τιμή ξεκινά μόνο από 0,04 $ / 1 GB $.

# 4 Χρησιμοποιήστε μια προσθήκη Cache

Η προσθήκη προσωρινής μνήμης επιτρέπει στον χρήστη να αποθηκεύει προσωρινά στατικά αρχεία ιστού στη συσκευή του. Όταν ένας επισκέπτης επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας, το πρόγραμμα περιήγησης εμφανίζει το περιεχόμενο ιστού από τον τοπικό χώρο αποθήκευσης αντί να χρησιμοποιεί τον αρχικό διακομιστή ιστού. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε εύρος ζώνης και να μειώσετε την πίεση σε έναν διακομιστή ιστού.

Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε W3 Συνολική προσθήκη προσωρινής μνήμης. Είναι εύκολο στη χρήση και διαχείριση όλων των τύπων λειτουργιών προσωρινής αποθήκευσης. Δείτε, Πώς να ρυθμίσετε το W3 Total Cache Plugin για WordPress.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το W3 Total Cache, τότε ελέγξτε άλλες προσθήκες Cache.

# 5 Βελτιστοποίηση εικόνων

Βελτιστοποίηση εικόνων είναι ένα άλλο σημαντικό μέρος του Επιταχύνοντας τον ιστότοπό σας. Εάν δεν βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας καλά, τότε θα χρειαστεί πολύς χρόνος φόρτωσης και συνήθως αυξάνει τα ποσοστά εγκατάλειψης.

Εκτός αυτού, η βελτιστοποίηση των εικόνων ξεχωριστά είναι χρονοβόρα δουλειά. Έτσι, χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο Optimizer, μπορείτε εύκολα να βελτιστοποιήσετε όλες τις εικόνες. Χρησιμοποιούμε ShortPixel για βελτιστοποίηση εικόνων και λειτουργεί καλά σε όλους τους τύπους εικόνων. Δείτε 7 καλύτερες προσθήκες βελτιστοποίησης εικόνας για το WordPress για να αυξήσετε την ταχύτητα του ιστότοπου.

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ShortPixel Image Optimizer. Μπορεί να συμπιέσει όλες τις εικόνες χωρίς να χάσει καμία ποιότητα. Μπορείτε επίσης να κάνετε μαζική συμπίεση.

# 6 Ενεργοποίηση συμπίεσης Gzip

Συμπίεση Gzip είναι μια μέθοδος που συμπιέζει όλα τα αρχεία ιστού σας, κάνοντας τα μικρότερα και τα στέλνετε στο πρόγραμμα περιήγησης. Για παράδειγμα, εάν το μέγεθος της σελίδας σας είναι 500 KB, τότε θα συμπιέσει τα αρχεία ιστού σας και θα στείλει μόνο 50 KB. Με αυτόν τον τρόπο αυτή η διαδικασία μπορεί μείωση του μεγέθους της σελίδας και αύξηση της ταχύτητας του ιστότοπου. Μπορεί επίσης να εξοικονομήσει το 50% της χρήσης του εύρους ζώνης σας.

ελέγξτε τη συμπίεση gzip

Σε αυτήν την παραπάνω εικόνα, μπορείτε να δείτε ότι έχω ήδη συμπιέσει τη σελίδα μου και μείωσα το μέγεθος της σελίδας κατά 76%. Εάν έχετε ενεργοποιήσει το Gzip Compression, μπορείτε ελέγξτε τη συμπίεση Gzip.

Εάν δεν γνωρίζετε πώς να ενεργοποιήσετε τη συμπίεση Gzip, δείτε αυτό το σεμινάριο πώς να ενεργοποιήσετε τη συμπίεση Gzip.

# 7 Ελαχιστοποιήστε HTML, CSS, JavaScript

Κάθε ιστότοπος φορτώνει με πολλά αρχεία που περιέχουν HTML, CSS και JavaScript κ.λπ. Τα περισσότερα από τα αρχεία περιλαμβάνονται περιττούς χαρακτήρες. Έτσι, όταν φορτώνεται ένας ιστότοπος, αυξάνει σημαντικά το χρόνο φόρτωσης.

Με την Ελαχιστοποίηση HTML, CSS, JavaScript, μπορείτε αύξηση της ταχύτητας του ιστότοπου. Το Minification καταργεί τους ακόλουθους περιττούς χαρακτήρες:

 • χαρακτήρες λευκού διαστήματος
 •  νέοι χαρακτήρες γραμμής
 • σχόλια
 •  οριοθέτες μπλοκ.

Υπάρχουν μερικές προσθήκες WordPress, με τις οποίες μπορείτε εύκολα να ελαχιστοποιήσετε HTML, CSS, JS, Inline και Defer CSS. Αυτόματη βελτιστοποίηση είναι το καλύτερο πρόσθετο για να ελαχιστοποιήσετε όλα αυτά τα πράγματα.

Δείτε, Τρόπος ελαχιστοποίησης HTML, CSS και JavaScript χρησιμοποιώντας αυτόματη προσθήκη.

# 8 Αξιοποίηση προσωρινής αποθήκευσης προγράμματος περιήγησης

Το Leverage Browser Caching είναι ένας κανόνας που καθορίζει πόσο καιρό τα προγράμματα περιήγησης θα πρέπει να διατηρούν τοπικά τις εικόνες, CSS και JS. Κάθε φορά που ένας χρήστης επισκέπτεται τον ιστότοπό σας, το πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να κατεβάζει τα πλήρη αρχεία ιστού για να εμφανίσει σωστά τη σελίδα.

Το Leverage Browser Caching επιτρέπει στους χρήστες σας να αποθηκεύουν στατικό περιεχόμενο στη συσκευή τους. Δείτε, πώς να αξιοποιήσετε την προσωρινή αποθήκευση του προγράμματος περιήγησης στο WordPress. Αυτό βοηθά επίσης Επιταχύνετε τον ιστότοπο WordPress.

# 9 Χρησιμοποιήστε ένα πρόσθετο Lazy Loading

Το Lazy Load είναι μια τεχνική που φορτώνει τις εικόνες όταν προβάλλονται από τους χρήστες με κύλιση. Για παράδειγμα, εάν η σελίδα σας περιέχει 10 εικόνες, συνήθως απαιτείται πολύς χρόνος για τη φόρτωση. Ετσι το Πρόσθετο Lazy Loading θα φορτώσει εκείνες τις εικόνες που είναι ορατές στους χρήστες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε αύξηση της ταχύτητας του ιστότοπου και εξοικονομήστε εύρος ζώνης.

Με ένα πρόσθετο WordPress Lazy Loading, μπορείτε να φορτώσετε εύκολα όλες τις εικόνες, τα βίντεο και ακόμη και τα σχόλια. Ρίξτε μια ματιά στα 7 καλύτερα WordPress Lazy Loading Plugins.

# 10 Απενεργοποίηση Trackbacks και Pingbacks

Μερικές φορές το Trackbacks και το Pingbacks μπορεί να προκαλέσει αργή τοποθεσία. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας χρειάζεται επιπλέον εύρος ζώνης και χρόνο για να φορτώσει σωστά τη σελίδα / ανάρτηση. Αν και το 99% Pingbacks επισημαίνονται ως SPAM. Εκτός αυτού, μπορεί επίσης να βλάψει το SEO σας. 

Για να απενεργοποιήσετε τα Trackbacks και Pingbacks στον ιστότοπό σας, μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Μετά πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις> Συζήτηση και αποεπιλέξτε αυτή η επιλογή. 

Απενεργοποίηση Trackbacks & Pingbacks

Διαβάστε, Πώς να απενεργοποιήσετε τα trackback και τα Pingbacks?

Από τον πίνακα ελέγχου του WordPress, μπορείτε εύκολα Απενεργοποίηση Pingbacks και Trackbacks.

Για να σταματήσετε το Self Pings: Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν συνδέετε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας ή δημιουργείτε SEO On-Page, τότε ο ιστότοπός σας λαμβάνει ping στο εσωτερικό του blog. Που ονομάζεται “Self Pings”. Για απενεργοποίηση αυτο-πινγκ, κατεβάστε αυτό το πρόσθετο. Απλώς ενεργοποιήστε το και θα ξεκινήσει το έργο του. Απενεργοποιώντας το Self Pings, μπορείτε Αυξήστε την ταχύτητα του ιστότοπου.

# 11 Απενεργοποίηση Hotlinking

Hotlinking επίσης γνωστή ως “Κλοπή εύρους ζώνηςΗ άμεση σύνδεση με αρχεία άλλου ιστότοπου, π.χ. εικόνες, βίντεο, mp3 κ.λπ. Για παράδειγμα, ένας χρήστης αρέσει η εικόνα του ιστότοπού σας και θέλει να εμφανίσει αυτήν την εικόνα στον ιστότοπό του. Εάν ο χρήστης προσθέσει τη διεύθυνση URL της πλήρους εικόνας σας για να εμφανίσει αυτήν την εικόνα στον ιστότοπό του, τότε η εικόνα θα ληφθεί από τον ιστότοπό σας. Αυτό σημαίνει ότι όταν οι επισκέπτες θα επισκεφθούν τον ιστότοπό του, η εικόνα θα χρησιμοποιήσει το εύρος ζώνης του διακομιστή σας. Συνήθως, ο ιστότοπός σας θα γίνει αργός.

Αυτό είναι πολύ κακό αν κάποιος κλέψει το εύρος ζώνης σας και έχετε περιορισμένο εύρος ζώνης στον διακομιστή ιστού σας. Ως αποτέλεσμα, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον χρήματα για να επεκτείνετε το εύρος ζώνης σας.

Για να απαλλαγούμε από αυτό “Hotlinking“, Πρέπει να προσθέσετε μερικές γραμμές στο δικό σας .htaccess αρχείο.

Επανεγγραφή Ενεργοποίησης
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ $
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ Http (s)?: // (www \.)? Yoursite.com [NC]
RewriteRule \. (Jpg | jpeg | png | gif) $ – [NC, F, L]

Απλώς προσθέστε αυτές τις γραμμές στο αρχείο .htaccess, αποθηκεύστε το και τελειώσατε. Κανείς δεν μπορεί να κλέψει το εύρος ζώνης σας πια και από την άλλη πλευρά μπορείτε Επιταχύνετε τον ιστότοπο WordPress.

# 12 Μείωση αιτημάτων HTTP

Τα αιτήματα HTTP βασίζονται στον αριθμό των αρχείων ιστού που έχετε. Όταν ένας χρήστης επισκέπτεται τον ιστότοπό σας, τότε το πρόγραμμα περιήγησης κατεβάζει όλα τα αρχεία για εμφάνιση και εξαρτάται από τον αριθμό των πληροφοριών που έχετε στον ιστότοπό σας. Αυτές οι πληροφορίες περιέχουν με διάφορους τύπους αρχείων, HTML, CSS, JS, προσθήκες, διαφημίσεις κ.λπ. και εξαρτάται επίσης από τον τρόπο ανάπτυξης του ιστότοπού σας.

Για μείωση HTTP αιτήματα, μπορείτε να καταργήσετε όλα τα περιττά στοιχεία από τον ιστότοπό σας, να μειώσετε τον αριθμό των διαφημίσεων και του banner. Υπάρχουν άλλοι τρόποι όπως αναφέραμε είναι να ελαχιστοποιήσετε HTML, CSS, JavaScript.

Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης μείωση του αιτήματος HTTP χρησιμοποιώντας ένα WordPress συνδέω και αύξηση της ταχύτητας του ιστότοπου.

# 13 Βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων WordPress

Όταν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στον ιστότοπό σας, δημιουργούνται ορισμένοι πίνακες στη βάση δεδομένων του WordPress. Ομοίως, συμβαίνει όταν εγκαθιστάτε τυχόν προσθήκες. Ωστόσο, μετά την απεγκατάσταση ενός πρόσθετου, αυτά τα περιττά δεδομένα παραμένουν στη βάση δεδομένων σας. Με τον ίδιο τρόπο, όλα τα ανεπιθύμητα μηνύματα και τα μη εγκεκριμένα σχόλια προσθέτουν επιπλέον περιττούς πίνακες στη βάση δεδομένων σας. Με αυτόν τον τρόπο, το μέγεθος της βάσης δεδομένων σας είναι αυξήθηκε και χρειάζεται επιπλέον χρόνος για φόρτωση.

Με τον καθαρισμό όλων αυτών των περιττών δεδομένων μπορεί να μειωθεί σημαντικά το μέγεθος της βάσης δεδομένων σας και μπορεί Επιτάχυνση ιστότοπου επισης. 

WP-Sweep είναι η καλύτερη προσθήκη Εκκαθάριση βάσης δεδομένων WordPress. Θα αφαιρέσει όλα τα περιττά δεδομένα, π.χ. σκουπίδια / μη εγκεκριμένα / ανεπιθύμητα σχόλια, παλιά δεδομένα, pingbacks, trackbacks και λήξεις προσωρινών επιλογών με ένα μόνο κλικ. Συνήθως, μπορείτε αύξηση της ταχύτητας του ιστότοπου.

Δείτε, πώς να βελτιστοποιήσετε τη βάση δεδομένων του WordPress.

# 14 Περιορίστε τις αναθεωρήσεις δημοσιεύσεων WordPress

Κάθε φορά που επεξεργάζεστε ή αποθηκεύετε την ανάρτηση του ιστολογίου σας, το WordPress αποθηκεύει αυτόματα όλες τις αναθεωρήσεις στη βάση δεδομένων. Για παράδειγμα, επεξεργαστήκατε την ανάρτησή σας 5 φορές, οπότε το WordPress θα αποθηκεύσει συνολικά 6 αναθεωρήσεις στη βάση δεδομένων. Τώρα σκεφτείτε, εάν κάθε μέγεθος των αναρτήσεων ιστολογίου σας είναι 100 KB και το επεξεργαστήκατε 5 φορές. Τόσο συνολικά 500 KB θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων σας. Και αν έχετε συνολικά 20 αναρτήσεις ιστολογίου και κάνατε το ίδιο με άλλες αναρτήσεις ιστολογίου, έτσι το συνολικό μέγεθος των αναθεωρήσεων θα είναι 500 × 20 = 10.000 KB = 10 MB

Για να περιορίσετε τις αναθεωρήσεις αναρτήσεων ιστολογίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόσθετο. Αυτή η προσθήκη σας επιτρέπει να περιορίσετε εύκολα τις αναθεωρήσεις αναρτήσεων / σελίδων του ιστολογίου σας. Αρχικά, ενεργοποιήστε το και από τις ρυθμίσεις, μπορείτε να ελέγξετε αναρτήσεις, αναθεωρήσεις σελίδων.

# 15 Ελαχιστοποίηση ανακατευθύνσεων

Ελαχιστοποιώντας τις ανακατευθύνσεις, μπορείτε αύξηση της ταχύτητας του ιστότοπου WordPress.

Όταν ένας επισκέπτης πληκτρολογεί τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας προσθέτοντας www ή non-www, το WordPress προσπαθεί να εντοπίσει τη σωστή διεύθυνση URL και ανακατευθύνει τον χρήστη στη συγκεκριμένη σελίδα. Θα γίνει πιο περίπλοκο αν ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας για να επιλύσετε τη χρήση HTTPS. Με αυτόν τον τρόπο, το καθιστά πιο περίπλοκο και αναγκάζετε την ανακατεύθυνση όλης της επισκεψιμότητας από το HTTP στο προεπιλεγμένο URL HTTPS. Αυτή η διαδικασία διαρκεί συνήθως επιπλέον φορές από το κανονικό.

Προς την ελαχιστοποιήστε τις ανακατευθύνσεις στο WordPress, βεβαιωθείτε ότι ο τομέας σας επιλύεται με περισσότερες από μία ανακατευθύνσεις και μην δημιουργείτε ποτέ περιττές ανακατευθύνσεις από μόνες σας. Μερικές από τις καλύτερες δομές τομέων ανώτερου επιπέδου που επιλύονται χωρίς ανακατευθύνσεις.

«Http://example.com ή, http://www.example.com

https://example.com ή, https://www.example.com “.

# 16 Διατηρήστε το WordPress ενημερωμένο

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα για Επιτάχυνση του ιστότοπου WordPress είναι να ενημερώνετε το WordPress. Οι περισσότεροι χρήστες δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τη νέα έκδοση του WordPress και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την παλαιότερη έκδοση του WordPress. 

Αν κοιτάξετε ποτέ το changelog, θα παρατηρήσετε ποια πράγματα αλλάζουν και ποιες νέες δυνατότητες περιλαμβάνονται στη νέα έκδοση. Εκτός αυτού, η παλαιότερη έκδοση του WordPress μπορεί να περιέχει αντικείμενα ευπάθειας που είναι επιβλαβή για τον ιστότοπό σας. Έτσι, στη νέα έκδοση της ενημέρωσης, όλα τα πράγματα διορθώνονται και αύξηση της ταχύτητας του ιστότοπου.

Ομοίως, πρέπει να ενημερώστε τις προσθήκες WordPress επίσης.

Μπορείτε να ενημερώσετε την τελευταία έκδοση του WordPress απευθείας από τον πίνακα ελέγχου σας, αλλά να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας πρώτα από τα αρχεία και τη βάση δεδομένων σας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να πραγματοποιήσετε ενημέρωση από τον πίνακα ελέγχου του WordPress, μπορείτε να το ρωτήσετε πάροχος φιλοξενίας να κάνετε από το τέλος τους ή μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Αυτόματη ενημέρωση χαρακτηριστικό από το δικό σας φιλοξενία του cPanel.

# 17 Μειώστε τις προσθήκες WordPress

Όταν ξεκινάμε τον νέο μας ιστότοπο, εγκαθιστούμε διάφορους τύπους προσθηκών χωρίς να γνωρίζουμε τη λειτουργικότητά του. Όταν δεν λειτουργεί όπως αναμένουμε, συνήθως απεγκαθιστούμε αυτήν την προσθήκη. Με αυτόν τον τρόπο πολλά περιττά αντικείμενα αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων μας και καθυστερούν να ανταποκριθούν. Έχουμε ήδη αναφέρει πώς να καταργήσετε όλα τα περιττά αντικείμενα από τη βάση δεδομένων και τον ιστότοπο επιτάχυνσης.

Ομοίως, η ύπαρξη πάρα πολλών προσθηκών μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του ιστότοπού σας και να αυξήσει το χρόνο φόρτωσης. Συνεπώς, διατηρήστε αυτά τα πρόσθετα που είναι πολύ χρήσιμα για τον ιστότοπό σας ή καταργήστε την εγκατάσταση. Ακολουθεί μια λίστα με τις 20 καλύτερες και χρήσιμες λίστες προσθηκών WordPress που είναι απαραίτητες για κάθε Blogger.

# 18 Βελτιστοποιήστε την αρχική σελίδα

Προς την Επιταχύνετε τον ιστότοπο WordPress, θα πρέπει πάντα να βελτιστοποιείτε την αρχική σας σελίδα και άλλες σελίδες. Εάν ελέγξετε την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας, θα δείτε ότι η φόρτωσή της είναι αργή, ακόμα και αν χρησιμοποιείτε έναν καλό web host. 

Για να το βελτιστοποιήσετε, θα πρέπει να κάνετε μερικά εύκολα βήματα, δηλαδή:

 • Μειώστε τα αναδυόμενα παράθυρα από τη σελίδα σας ή προγραμματίστε το χρόνο τους που θα εμφανιστεί μετά από λίγα δευτερόλεπτα.
 • Μειώστε τις διαφημίσεις.
 • Καταργήστε τις προσθήκες που λαμβάνουν επιπλέον εύρος ζώνης.
 • Διατηρήστε την ενότητα κεφαλίδας καθαρή, τεμπέλης φόρτωση εικόνων και βίντεο.
 • Διατηρήστε 4-5 δημοσιεύσεις που εμφανίζονται στην αρχική σελίδα.
 • Μην χρησιμοποιείτε το κουμπί κοινωνικής κοινοποίησης στην αρχική σελίδα.
 • Αφαιρέστε τα εξωτερικά σενάρια.

Βελτιστοποιώντας τη σελίδα σας, μπορείτε σημαντικά αύξηση της ταχύτητας του ιστότοπου.

# 19 Μειώστε τις διαστάσεις εικόνας

Μερικές φορές οι εικόνες με υψηλές διαστάσεις επιβραδύνουν την ταχύτητα φόρτωσής σας εάν δεν χρησιμοποιείτε κάποιο καλό Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Πρώτα λοιπόν, πρέπει να χρησιμοποιήσετε εικόνες χαμηλής διάστασης. Διαφέρει επίσης στις επιλογές θέματος. Για παράδειγμα, από τις επιλογές θέματος, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εικόνες χαμηλής και πλήρους διάστασης.

Μπορείτε απλώς να μεταβείτε στην αρχική σελίδα μας και να ελέγξετε ότι όλες οι εικόνες που χρησιμοποιούνται είναι pixel πολύ χαμηλής διάστασης (370 × 290). Με τη σωστή βελτιστοποίηση εικόνας, οι εικόνες χαμηλότερου μεγέθους μπορούν αύξηση της ταχύτητας του ιστότοπου.

συμπέρασμα

Σε αυτό το σεμινάριο, δείξαμε Πώς να επιταχύνετε τον ιστότοπο του WordPress. Εάν έχετε ελέγξει την ταχύτητα του ιστότοπού σας νωρίτερα όπως αναφέραμε παραπάνω, τώρα μπορείτε να δείτε ότι το αποτέλεσμα έχει βελτιωθεί και ότι ο ιστότοπός σας φορτώνεται κάτω 1,5 δευτερόλεπτα.

Αλλά σε αύξηση της ταχύτητας του ιστότοπου ένα Διαχειριστής WordPress Host, CDN, θέμα πρέπει ως αυτοκίνητο χρειάζεται έναν ισχυρό κινητήρα, έναν καλό οδηγό και έναν καλό δρόμο για να τρέχει πιο γρήγορα. Αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο πράγμα που κάνουμε. Ξεχνάμε ότι ο ιστότοπος του WordPress χρειάζεται επίσης βελτιστοποίηση, καθώς ένα αυτοκίνητο χρειάζεται συντήρηση.

Εάν αυτό το σεμινάριο βοηθά Αυξήστε την ταχύτητα ιστότοπου του WordPress, παρακαλώ μοιραστείτε το Facebook, Κελάδημα, Google+. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή γνώμη σχετικά με τον ιστότοπο Speed ​​UpWordPress, παρακαλώ ρίξτε ένα σχόλιο παρακάτω.

Σχετικά Άρθρα,

 • 5 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress με διαχείριση για ιστότοπους υψηλής κυκλοφορίας
 • 7 Καλύτερα Premium WordPress Θέματα για Bloggers (Έκδοση 2017)
 • Πώς να καθαρίσετε τη βάση δεδομένων του WordPress χρησιμοποιώντας το WP-Optimize Plugin
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector