Τι είναι το Favicon και πώς να προσθέσετε το Favicon στο WordPress Blog – WPMyWeb

Όταν περιηγείστε σε ιστοσελίδες, συνήθως παρατηρείτε ότι ένα εικονίδιο εμφανίζεται στην αρχή των καρτελών του προγράμματος περιήγησης. Ονομάζεται Favicon. Υπάρχουν 99,99% των κατόχων ιστότοπων που χρησιμοποιούν το Favicon για να εκπροσωπήσουν το σημάδι εμπιστοσύνης τους. Μπορείτε επίσης να το παρατηρήσετε δίπλα στη γραμμή διευθύνσεων. Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε Τι είναι το FaviconΠώς να δημιουργήσετε Favicon χρησιμοποιώντας το Favicon Generator, Πώς να προσθέσετε το Favicon στον ιστότοπό σας στο WordPress.


Τι είναι το Favicon?

ΕΝΑ Favicon Η σύντομη μορφή του Favorite-Icon επίσης γνωστή ως εικονίδιο συντόμευσης, εικονίδιο ιστότοπου, εικονίδιο σελιδοδείκτη κ.λπ. είναι ένα τετράγωνο αρχείο εικόνας που εμφανίζεται μπροστά από το όνομα του ιστότοπού σας. Το Favicon βοηθά τον χρήστη σας να αναγνωρίσει τον ιστότοπο ή την επωνυμία σας. Εδώ είναι ένα δείγμα του Favicon.

Δείγμα Favicon

Το 1999, το Favicon υποστηρίχθηκε μόνο από το IE 5. Τώρα όλοι οι τύποι προγράμματος περιήγησης υποστηρίζουν το Favicon ποιο μέγεθος 16 × 16. Όταν οι χρήστες κάνουν σελιδοδείκτη σε οποιαδήποτε σελίδα ενός συγκεκριμένου ιστότοπου, η καρτέλα σελιδοδείκτη επισημαίνει το εικονίδιο του ιστότοπου. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome, μπορείτε εύκολα να παρατηρήσετε ότι η καρτέλα σελιδοδεικτών επισημαίνει το λογότυπο κάθε ιστότοπου.

Ο κύριος σκοπός της προσθήκης Favicon είναι να αναγνωριστεί εύκολα. Όταν ένας χρήστης έχει πάρα πολλές διαφορετικές σελίδες με σελιδοδείκτη, τότε μπορεί εύκολα να βρει τον ιστότοπό σας κοιτάζοντας το εικονίδιο. Επιπλέον, όταν ανοίγετε πάρα πολλές καρτέλες στο πρόγραμμα περιήγησής σας, τότε μπορείτε γρήγορα να μεταβείτε σε οποιονδήποτε συγκεκριμένο ιστότοπο που αναζητάτε.

Το Favicon δείχνει επίσης την επωνυμία σας ως ένδειξη εμπιστοσύνης. Μπορείτε εύκολα να καταλάβετε εάν ανοίξετε τον ιστότοπό σας μαζί με άλλους ιστότοπους που έχουν ήδη Favicon. Θα ήταν πιο ζωτικής σημασίας εάν οι χρήστες συγκρίνουν τον ιστότοπό σας με άλλους ανταγωνιστές, δεν θα δώσουν καμία αξία στον ιστότοπό σας και πιθανώς να τον αφήσουν χωρίς δισταγμό..

Πώς να δημιουργήσετε Favicon?

Λοιπόν, η δημιουργία του Favicon είναι πολύ εύκολη ως πίτα. Δεν χρειάζεται να προσλάβετε κανέναν προγραμματιστή για να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο εικονίδιο χρησιμοποιώντας το PhotoShop ή οποιαδήποτε online εργαλεία. Υπάρχουν όμως πολλά δωρεάν online Favicon Generator διαθέσιμο, με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα το εικονίδιο του ιστότοπου και αυτό διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Αλλά βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος του εικονιδίου είναι 16 × 16 pixel και ο τύπος αρχείου είναι .ICO, δηλαδή Favicon.Ico. 

Αφού κυκλοφόρησε το WordPress έκδοση 4.3, εφάρμοσε τη λειτουργία εικονιδίου ιστότοπου στο θέμα της, ώστε να μπορείτε προσθέστε το Favicon απο εσενα WordPress ταμπλό απευθείας. Για αυτό, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε Favicon μεγέθους 16 × 16. Μπορείτε να ανεβάσετε οποιοδήποτε είδος προεπιλεγμένης εικόνας μεγέθους 512 × 512 εικονοκύτταρο.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε παλαιότερη έκδοση του WordPress, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά από τα καλά διαδικτυακά εργαλεία Favicon Generator είναι:

Πώς να προσθέσετε το Favicon στο WordPress Blog σας?

Αρχικά, πρέπει να δημιουργήσετε μια τετράγωνη εικόνα, το μέγεθος του οποίου θα είναι 512 × 512 pixel. Μετά πηγαίνετε στο Πίνακας ελέγχου WordPress> Εμφάνιση> Προσαρμόστε.

Παω σε Ταυτότητα ιστότοπου και ανεβάστε την εικόνα σας.

εικονίδιο του ιστότοπου

Μην ανησυχείτε αν ανεβάσετε μια εικόνα μεγαλύτερου μεγέθους, μπορείτε να την περικόψετε μετά τη μεταφόρτωση. Τώρα Σώσει & Δημοσιεύω για να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που το εικονίδιο δεν εμφανίζεται, καθαρίστε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας για να το δείτε.

Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείτε το WordPress και δεν υπάρχει επιλογή άμεσης προσθήκης εικονιδίου, πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδικασία:-

Την πρώτη θέση favicon.ico στο ριζικό φάκελο του θεματικού σας μέγεθος 16 × 16 εικονοκύτταρο. Μπορείτε να ανεβάσετε την εικόνα χρησιμοποιώντας Πελάτης FTP ή απευθείας από το cPanel. Ο φάκελος ρίζας θεμάτων θα είναι «ο ιστότοπός σας> wp-περιεχόμενο> θέματα> είκοσι δεκαεπτά ».

Τώρα επιστρέψτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Εδώ πρέπει να προσθήκη / επεξεργασία μια γραμμή μέσα το αρχείο header.php. Παω σε Εμφάνιση> Συντάκτης> Header / Header.php και προσθέστε την ακόλουθη γραμμή μετά το ετικέτα.

Εάν τοποθετήσετε το αρχείο favicon.ico στο φάκελο εικόνων θέματος, τότε πρέπει να προσθέσετε:

Εάν τοποθετήσετε το αρχείο favicon.ico στον ριζικό φάκελο του WordPress, προσθέστε τα ακόλουθα:

Αφού το τοποθετήσετε, κάντε κλικ στην αποθήκευση. Τώρα ανανεώστε την ιστοσελίδα σας και μπορείτε να δείτε το εικονίδιο δίπλα στο όνομα του ιστότοπού σας.

Ελπίζω ότι αυτό το σεμινάριο, σας βοήθησε να το γνωρίζετε Τι είναι το Favicon και Πώς να προσθέσετε το Favicon στον ιστότοπο εύκολα. Εάν ναι, εγγραφείτε σε εμάς και λάβετε νέο νέο περιεχόμενο στο γραμματοκιβώτιό σας. Διαθέτουμε επίσης στο  Facebook, Κελάδημα, Google+.

Σχετικά Άρθρα,

  • Πώς να ρυθμίσετε σωστά το Google AMP σε ιστότοπο WordPress
  • Πώς να υποβάλετε το χάρτη ιστοτόπου του ιστολογίου σας στα Εργαλεία για Webmasters Google
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map