Πώς να αποκλείσετε πλήρως τα ανεπιθύμητα σχόλια και τα Bots εγγραφής στο WordPress

04.06.2020
نکات و ترفندهای سرعت وردپرس 'Πώς να αποκλείσετε πλήρως τα ανεπιθύμητα σχόλια και τα Bots εγγραφής στο WordPress
0 30 мин.

Έχετε κουραστεί να λαμβάνετε πολλά ανεπιθύμητα σχόλια και εγγραφές στο ιστολόγιό σας στο WordPress; Λοιπόν, δεν είστε μόνοι, όλοι αντιμετωπίζουν το ίδιο ζήτημα λίγο πολύ. Τα ανεπιθύμητα σχόλια δημιουργούνται από spam bots που γεμίζουν την ενότητα σχολίων με ανεπιθύμητους συνδέσμους. Αυτοί οι τύποι συνδέσμων δεν ανεβάζουν μόνο την περιοχή σχολίων σας, αλλά βλάπτουν και το SEO σας. Ευτυχώς, υπάρχουν διαθέσιμα πρόσθετα antispam για το WordPress που μπορούν να αποκλείσουν τα ανεπιθύμητα σχόλια, τις εγγραφές και να αποτρέψουν την πρόσβαση των bots στον ιστότοπό σας.


Ωστόσο, οι περισσότερες από τις προσθήκες antispam μπορούν να κάνουν μόνο μια συγκεκριμένη εργασία, για παράδειγμα, μπλοκάρισμα ανεπιθύμητων σχολίων ή διακοπή εγγραφών ανεπιθύμητης αλληλογραφίας κ.λπ. πρέπει να εγκαταστήσετε πολλά πρόσθετα για κάθε ζήτημα, κάτι που αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο και πάνω απ ‘όλα μπορούν να επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας.

Έρχεται λοιπόν CleanTalk, το all-in-one antispam plugin για το WordPress.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα μοιραστώ πώς να αποκλείσω τα ανεπιθύμητα σχόλια και τα bots εγγραφής στο WordPress χρησιμοποιώντας το πρόσθετο CleanTalk.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το CleanTalk?

Το CleanTalk είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα προστασίας από ανεπιθύμητα μηνύματα για το WordPress που αποκλείει όλα τα ανεπιθύμητα σχόλια, τις εγγραφές, τις συνδρομές και αποτρέπει την αλληλεπίδραση των ανεπιθύμητων bots στον ιστότοπό σας. 

Σε αντίθεση με άλλες προσθήκες WordPress anti-spam, το CleanTalk δεν απαιτεί καμία ρύθμιση. Λειτουργεί έξω από το κουτί, αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις.

Μία από τις καλύτερες δυνατότητες αυτής της προσθήκης είναι ότι δεν απαιτεί από τους χρήστες να συμπληρώσουν το Captcha, κουίζ, μαθηματική ερώτηση ή αντιστοιχία εικόνας για να αφήσουν ένα σχόλιο ή να εγγραφούν στον ιστότοπό σας.

Το CleanTalk είναι αόρατο. Μόλις ενεργοποιηθεί, το CleanTalk ξεκινά τη δουλειά του. Το CleanTalk μπορεί:

 • Διακοπή ανεπιθύμητων σχολίων
 • Διακοπή εγγραφών spam
 • Διακοπή ανεπιθύμητων συνδρομών
 • Διακοπή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαφών
 • Διακοπή κράτησης ανεπιθύμητων μηνυμάτων, έρευνας, δημοσκοπήσεων
 • Διακοπή ανεπιθύμητων μηνυμάτων στο WooCommerce
 • Ελέγξτε τα υπάρχοντα σχόλια για ανεπιθύμητα μηνύματα
 • Προστατέψτε τις σελίδες προορισμού του WordPress

Το CleanTalk λειτουργεί εξαιρετικά με δημοφιλείς προσθήκες cache του WordPress, όπως W3 Total Cache, WP Fastest Cache, WP Super Cache, WP-Rocket κλπ.

Μπορείτε επίσης να αποκλείσετε σχόλια που περιέχουν “λέξεις διακοπής” για να αυξήσετε την προστασία από τα ανεπιθύμητα μηνύματα και τα μηνύματα.

Αυτό το πρόσθετο έχει πολλαπλά επίπεδα φιλτραρίσματος Spambot και αποκλείει μόνο spambots.

Η CleanTalk ισχυρίζεται ότι παρέχουν την καλύτερη υπηρεσία προστασίας από ανεπιθύμητα μηνύματα για ιστότοπους και η διαδικασία φιλτραρίσματος ανεπιθύμητων μηνυμάτων είναι εξαιρετικά θετική (99,9% θετικά αποτελέσματα).

Τρόπος αποκλεισμού σχολίων και εγγραφών ανεπιθύμητου περιεχομένου χρησιμοποιώντας το CleanTalk

Αρχικά, εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε την προσθήκη CleanTalk από τη συλλογή πρόσθετων WordPress.

Εγκατάσταση plugin Cleantalk WordPress

Αφού ενεργοποιήσετε την προσθήκη, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις> Anti-Spam από το CleanTalk. Θα σας ζητήσει να εισάγετε το κλειδί πρόσβασης. Το κλειδί πρόσβασης είναι ο κωδικός ενεργοποίησης για το CleanTalk.

Το πρόσθετο κοστίζει 8 $ ετησίως, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε για 7 ημέρες.

CleanTalk Λήψη κλειδιού πρόσβασης

Κάνε κλικ στο Λάβετε αυτόματα το κλειδί πρόσβασης κουμπί. Με αυτόν τον τρόπο, η προσθήκη θα δημιουργήσει αυτόματα έναν λογαριασμό και θα δημιουργήσει ένα κλειδί πρόσβασης για την ενεργοποίηση αυτής της προσθήκης. Θα λάβετε επίσης ένα email που περιέχει το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης και το κλειδί πρόσβασης του CleanTalk.

Εάν θέλετε να λάβετε το κλειδί πρόσβασης με μη αυτόματο τρόπο, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη πρόσβασης με μη αυτόματο τρόπο και θα σας μεταφέρει στη σελίδα εγγραφής του CleanTalk.

Αφού λάβετε το κλειδί πρόσβασης, κάντε κλικ στο Αποθήκευσε τις αλλαγές για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις.

Από τώρα, οι φόρμες εγγραφής σας, οι φόρμες σχολίων, οι φόρμες επικοινωνίας, οι προσαρμοσμένες φόρμες επικοινωνίας προστατεύονται από την Cleantalk.

Spam FireWall: Το CleanTalk παρέχει επίσης τείχος προστασίας ιστότοπου που βοηθά στο φιλτράρισμα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων πριν αποκτήσουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Μειώνει επίσης τη χρήση της φιλοξενίας CPU και βελτιώνει το χρόνο φόρτωσης των σελίδων.

Προηγμένες ρυθμίσεις CleanTalk: Από προεπιλογή, το CleanTalk χρησιμοποιεί μια ρύθμιση που λειτουργεί καλά. Εάν θέλετε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις για προχωρημένους.

Ακολουθούν οι παρακάτω ρυθμίσεις προσθηκών που χρησιμοποιώ.

1. Έντυπα για προστασία:

Έντυπα CleanTalk για προστασία

2. Σχόλια και μηνύματα

Σχόλια και μηνύματα CleanTalk

3. Επεξεργασία δεδομένων

Επεξεργασία δεδομένων CleanTalk

4. Γραμμή διαχειριστή

Γραμμή διαχείρισης CleanTalk

Όταν ολοκληρώσετε την τροποποίηση των ρυθμίσεων προσθήκης, κάντε κλικ στο Αποθήκευσε τις αλλαγές για να αποθηκεύσετε τις νέες αλλαγές.

Αυτό είναι. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε.

Έλεγχος αρχείων καταγραφής ανεπιθύμητων μηνυμάτων στον πίνακα ελέγχου CleanTalk

Μπορείτε να δείτε στατιστικά στοιχεία καταγραφής ανεπιθύμητων μηνυμάτων από τον πίνακα διαχείρισης του WordPress. Για πιο αναλυτικά αρχεία καταγραφής spam, συνδεθείτε στο δικό σας Λογαριασμός CleanTalk.

Από τον πίνακα, μπορείτε να δείτε πόσα αιτήματα επισημαίνονται ως ανεπιθύμητα ή εγκριμένα.

Στατιστικά στοιχεία καταγραφής spam CleanTalk

Για λεπτομερείς πληροφορίες, κάντε κλικ στο Κούτσουρο.

Ιστότοπος CleanTalk

Από το αρχείο καταγραφής, μπορείτε να ελέγξετε αν πρόκειται για ανεπιθύμητο ή όχι. Μπορείτε επίσης να τα επισημάνετε ως ανεπιθύμητα και να τα προσθέσετε σε προσωπικές ασπρόμαυρες λίστες.

CleanTalk Spam Logs

Προσωπικές λίστες CleanTalk

Αυτό είναι από όπου μπορείτε να διαχειριστείτε το προσωπικό σας μαύρο & λευκές λίστες, περιορισμένες λέξεις, απαγόρευση μιας χώρας, μαύρη λίστα μιας γλώσσας και πολλά άλλα.

Πρώτα, κάντε κλικ στο Προσωπικές λίστες από τον πίνακα διαχείρισης CleanTalk. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Προσθήκη νέου φίλτρου και επιλέξτε το φίλτρο από την αναπτυσσόμενη επιλογή που θέλετε να ενεργοποιήσετε.

Φίλτρο προσωπικών λιστών CleanTalk

Τώρα κάντε κλικ στο Προγραφή για να αποθηκεύσετε τις νέες ρυθμίσεις.

Αυτό είναι. Από τώρα η προσθήκη θα αποκλείει όλα τα ανεπιθύμητα σχόλια, τις εγγραφές, τις συνδρομές κ.λπ. και μπορείτε να δείτε βελτίωση στο SEO σας.

Τιμολόγηση: Το πρόσθετο κοστίζει 8 $/ έτος.

Επισκεφθείτε το CleanTalk Plugin

Τελικές σκέψεις

Σε κανέναν δεν αρέσει το spam.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους οι spammers μπορούν να καταστρέψουν τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το σχόλιο, την εγγραφή, τις φόρμες επικοινωνίας και να σας κάνουν πιο απασχολημένους με μη παραγωγικά έργα.

Εάν λαμβάνετε πολλά σχόλια ανεπιθύμητων μηνυμάτων, εγγραφές στο ιστολόγιό σας στο WordPress, γίνεται πολύ δύσκολο να καταπολεμήσετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα και να καταλάβετε ποιο είναι πραγματικό και ποιο είναι ανεπιθύμητο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη anti-spam για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Ένα πρόσθετο antispam αποκλείει αυτόματα τα ανεπιθύμητα σχόλια, τις εγγραφές και εμποδίζει την πρόσβαση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων στον ιστότοπό σας. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και μπορείτε να εστιάσετε στην εργασία σας.

Σε αυτό το άρθρο, μοιράστηκα πώς μπορείτε να αποκλείσετε ανεπιθύμητα σχόλια και bots εγγραφής στο WordPress χρησιμοποιώντας το πρόσθετο CleanTalk antispam. Έδειξα επίσης πώς να ρυθμίσω σωστά την προσθήκη.

Εάν θεωρείτε χρήσιμο αυτό το σεμινάριο, μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Αν έχετε κάποια ερώτηση, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.

[easy-tweet tweet = “Έλαβα καθημερινά πολλά σχόλια #spam στον ιστότοπό μου #WordPress. Τέλος, επιλύσαμε το πρόβλημα χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό »]

Σχετικά άρθρα WordPress,

 • Οδηγός για αρχάριους για τους ρόλους και τις δυνατότητες του WordPress
 • 5 καλύτερες προσθήκες για την παρακολούθηση της δραστηριότητας των χρηστών στο WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector