Πώς να ενσωματώσετε τις φόρμες Google στο WordPress

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς μπορείτε να ενσωματώσετε φόρμες Google στον ιστότοπό σας WordPress αντί για προσθήκη; Λοιπόν, είναι μια απολύτως εύκολη διαδικασία για την προσθήκη μιας φόρμας Google σε έναν ιστότοπο WordPress και έχει περισσότερη λειτουργικότητα από μια κανονική προσθήκη φόρμας.


Εάν πουλάτε προϊόντα ή υπηρεσίες στο διαδίκτυο, τότε θα πρέπει να λαμβάνετε σχόλια / προτάσεις από τους πελάτες σας για να βελτιώσετε την ποιότητα του προϊόντος σας και να προσθέσετε λειτουργίες. Για αυτό, χρειάζεστε μια φόρμα έρευνας ή μια φόρμα σχολίων. Περισσότερο από αυτό, εάν θέλετε μια φόρμα εγγραφής ή οποιαδήποτε άλλη φόρμα πρόσκλησης, τότε πρέπει να χρειαστείτε ένα πρόσθετο WordPress για αυτό.

Αλλά πριν εγκαταστήσετε μια προσθήκη φόρμας WordPress, πρέπει να δοκιμάσετε Φόρμα Google. Οι φόρμες Google είναι πολύ καλύτερες από οποιαδήποτε άλλη προσθήκη φόρμας WordPress. Οι φόρμες Google είναι εύχρηστες και μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε τύπο φόρμας χωρίς περιορισμούς.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις φόρμες Google?

Ενσωμάτωση φορμών Google

Η φόρμα Google είναι δωρεάν λογισμικό που βασίζεται στον Ιστό και προσφέρεται από την Google. Χρησιμοποιώντας φόρμες Google, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε διαδικτυακές έρευνες, κουίζ, φόρμα εγγραφής και να ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress και ακόμη και να το μοιραστείτε με πολλούς ιστότοπους.

Οι φόρμες Google είναι εύκολο να δημιουργηθούν και έχει πολλές επιλογές προσαρμογής από μια προσθήκη φόρμας WordPress. Μερικές από τις εξαιρετικές δυνατότητες των φορμών Google είναι:

 • Μπορείτε να δημιουργήσετε διαδικτυακές έρευνες, φόρμες εγγραφής, κουίζ, διαδικτυακές δημοσκοπήσεις κ.λπ..
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένο κείμενο, παράγραφο, επιλογές πολλαπλών επιλογών και πλαίσια ελέγχου.
 • Χρησιμοποιώντας τη μεταφορά τους & λειτουργία πτώσης, μπορείτε εύκολα να ορίσετε ερωτήσεις.
 • Διατίθενται πολλές μορφές προτύπων.
 • Μπορείτε να συλλέξετε email για συνδρομητές ενημερωτικών δελτίων.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρόσθετά τους για πιο ισχυρές δυνατότητες.
 • Και πολλα ΑΚΟΜΑ.

Σε αυτό το σεμινάριο, δείχνω πώς να ενσωματώσετε φόρμες Google στον ιστότοπό σας στο WordPress. Υπάρχουν δύο τρόποι για να προσθέσετε τη φόρμα Google στον ιστότοπό σας:

 • Μπορείτε να δημιουργήσετε απευθείας μια φόρμα google και να ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress και δεν χρειάζεστε καμία προσθήκη για αυτό.
 • Μπορείτε να προσθέσετε μια φόρμα google στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας μια προσθήκη.

Πώς να ενσωματώσετε φόρμες Google στο WordPress?

Η ενσωμάτωση της φόρμας Google στο WordPress είναι πολύ εύκολη. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό Gmail, τότε απλώς πρέπει να συνδεθείτε και να μεταβείτε Φόρμες Google. Οι φόρμες Google μπορούν να είναι χρήσιμες για απλές επιλογές φόρμας, αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε πιο σύνθετες φόρμες, που έχουν λογική υπό όρους, ενοποιήσεις πληρωμών κ.λπ. μπορείτε να δείτε αυτό Εναλλακτική φόρμα Google.

Πρότυπα φόρμας Google

Αφού ανοίξετε τη σελίδα φόρμας Google, πρέπει να επιλέξετε ένα πρότυπο φόρμας από εκεί. Υπάρχουν διάφοροι τύποι μορφών διαθέσιμων π.χ. φόρμα επικοινωνίας, πρόσκληση σε πάρτι, εγγραφή σε εκδηλώσεις, κουίζ κ.λπ. Αυτά είναι τα κοινά έντυπα που χρησιμοποιούνται κυρίως. Εάν θέλετε να δείτε περισσότερα πρότυπα φόρμας Google, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο κουμπί βέλους που εμφανίζεται σε αυτήν την εικόνα.

Τώρα κάντε κλικ σε οποιοδήποτε πρότυπο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τη φόρμα σας. Για να δημιουργήσετε μια φόρμα Google, πρώτα, δώστε έναν τίτλο φόρμας και μια περιγραφή και μετά ξεκινήστε να προσθέτετε πεδία φόρμας. Από προεπιλογή, θα δείτε το μοναδικό πεδίο ερωτήσεων ονόματος, email και αριθμού τηλεφώνου. Για να προσθέσετε μια νέα ερώτηση, κάντε κλικ στο κουμπί συν. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές φόρμας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εικόνες και βίντεο στη φόρμα Google και να διαιρέσετε τη φόρμα με βάση την επιλογή σας.

Φόρμα επεξεργασίας φορμών Google

Αυτή η φόρμα έχει ενσωματωμένη δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης. Εάν θέλετε να μετακινήσετε μια ερώτηση πάνω ή κάτω, απλώς σύρετε την ερώτηση και αποθέστε την οπουδήποτε στη φόρμα. Εάν θέλετε να επεξεργαστείτε μια ερώτηση, απλώς κάντε αριστερό κλικ πάνω της και επεξεργαστείτε.

Αλλαγή φόντου φόρμας Google

Κάθε φόρμα Google συνοδεύεται από το προεπιλεγμένο θέμα και το χρώμα του φόντου. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε το φόντο της φόρμας Google, κάντε κλικ στο Παλέτα χρωμάτων και επιλέξτε ένα θέμα. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα θέματα για χρήση ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δική σας φωτογραφία. 

Ρυθμίσεις αλλαγής φορμών Google

Όταν ολοκληρώσετε την επεξεργασία φόρμας, κάντε κλικ στο Στείλετε κουμπί για να λάβετε τον κώδικα ενσωμάτωσης.

Αφού κάνετε κλικ στο στείλετε κουμπί, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο πλαίσιο. Από εκεί πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή ενσωμάτωσης και μπορείτε να επεξεργαστείτε το μέγεθος της φόρμας. Από προεπιλογή, το μέγεθος της φόρμας είναι 760 PX / 500 PX και μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της φόρμας εάν θέλετε. Τώρα κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να αντιγράψετε τον κώδικα ενσωμάτωσης.

Κωδικός ενσωμάτωσης φόρμας Google

Τώρα πρέπει να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress. Μπορείτε να προσθέσετε τη φόρμα Google οπουδήποτε στον ιστότοπό σας, δηλαδή σελίδες, δημοσιεύσεις, κεφαλίδα και υποσέλιδο. Για να ενσωματώσετε τη φόρμα Google στη σελίδα σας στο WordPress, μεταβείτε στη διεύθυνση Σελίδες> Προσθεσε νεο και μεταβείτε στο κείμενο συντάκτης. Στη συνέχεια, απλώς επικολλήστε τον κωδικό εκεί.

προσθέστε τη φόρμα ενσωμάτωσης Google στο WordPress

Τώρα κάντε κλικ στο Δημοσιεύω για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές και μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση της φόρμας κάνοντας κλικ στο Προεπισκόπηση αλλαγών για να δείτε τη φόρμα ενσωμάτωσης Google στο WordPress.

Προεπισκόπηση φόρμας Google

Τώρα έχετε ενσωματώσει με επιτυχία τη φόρμα Google στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Ωστόσο, το πρόβλημα με την απλή ενσωμάτωση κώδικα στον ιστότοπό σας στο WordPress με τη φόρμα Google συνοδεύεται από το προεπιλεγμένο θέμα στυλ και δεν ταιριάζει με το θέμα του WordPress. Εκτός αυτού, δεν μπορείτε να προσαρμόσετε τη φόρμα όπως θέλετε.

Εδώ λοιπόν έρχεται το Πρόσθετο Google Forms WordPress. Χρησιμοποιώντας αυτήν την προσθήκη, θα μπορείτε να προσαρμόσετε αυτήν τη φόρμα και μπορείτε να μεταφέρετε τη φόρμα σας Google στο επόμενο επίπεδο.

Ας δούμε λοιπόν πώς να προσθέσετε φόρμες Google σε ιστότοπο WordPress χρησιμοποιώντας μια προσθήκη.

Πώς να ενσωματώσετε τη φόρμα Google στο WordPress χρησιμοποιώντας την προσθήκη

Προσθήκη Google Form WordPress

Φόρμες Google είναι μια πολύ απλή προσθήκη WordPress που λαμβάνει δημοσιευμένες φόρμες Google χρησιμοποιώντας μια προσαρμοσμένη δημοσίευση ή έναν σύντομο κώδικα WordPress. Αυτή η προσθήκη αφαιρεί πρώτα το Google ράπερ HTML και στη συνέχεια το καθιστά ως μορφή HTML στη σελίδα ή την ανάρτησή σας. Αυτή η προσθήκη προσθέτει περισσότερες επιπλέον επιλογές που είναι απαραίτητες για τη φόρμα σας, για παράδειγμα:

 • Μπορείτε να προσθέσετε το Google Captcha στη φόρμα σας για να αποτρέψετε την υποβολή ανεπιθύμητης φόρμας
 • Μπορείτε να χωρίσετε τη φόρμα σε στήλες
 • Κατά την υποβολή της φόρμας, θα στείλει email στον χρήστη
 • Μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένη διεύθυνση URL σελίδας επιβεβαίωσης
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένο CSS για τη φόρμα
 • και πολλα ΑΚΟΜΑ…

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσθήκη, κάντε πρώτα λήψη Φόρμες Google Προσθέστε το WordPress και εγκαταστήστε το. Αφού την ενεργοποιήσετε, μπορείτε να δείτε την επιλογή Φόρμες Google στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress.

Εγκαταστήστε τις φόρμες Google

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Προσθήκη νέας φόρμας Google για να ενσωματώσετε τη φόρμα Google που είναι έτοιμη στον ιστότοπό σας στο WordPress. Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει φόρμες, κάντε κλικ στις φόρμες Google για να δείτε τις φόρμες που έχετε δημιουργήσει.

Παλαιότερες φόρμες Google

Από εκεί, κάντε κλικ στο Αποστολή φόρμας κουμπί όπως κάνατε το ίδιο για τη νεότερη έκδοση των φορμών Google. Αφού κάνετε κλικ σε αυτόν, θα λάβετε έναν κοινόχρηστο σύνδεσμο, αλλά μην κάνετε κλικ στην ενσωμάτωση.

Αποστολή Google Old Form

Τώρα απλώς αντιγράψτε τη διεύθυνση URL και επιστρέψτε στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή του WordPress από όπου σταματήσατε. Παω σε Φόρμες Google> Προσθήκη νέας φόρμας Google.

Ρυθμίσεις φόρμας Google WordPress

Στο πεδίο URL φόρμας, εισαγάγετε τον σύνδεσμο φόρμας Google που μόλις δημιουργήσατε χρησιμοποιώντας παλιές φόρμες Google. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Δημοσιεύω για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε προαιρετικά Επιβεβαίωση διεύθυνσης URL επισης. Μπορεί να είναι είτε σελίδα επιβεβαίωσης είτε ευχαριστώ σελίδα όπως θέλετε. Προσθέτοντας μια διεύθυνση URL σελίδας στο πεδίο Επιβεβαίωση διεύθυνσης URL, ένας χρήστης θα ανακατευθυνθεί σε αυτήν τη σελίδα αφού συμπληρώσει επιτυχώς αυτήν τη φόρμα Google στον ιστότοπό σας.

Για το χαρακτηριστικό στυλ προσαρμοσμένης σελίδας επιβεβαίωσης, μπορείτε να καθορίσετε τον τρόπο παρουσίασης της σελίδας επιβεβαίωσης. Μπορείτε να το ρυθμίσετε Κανένας, Διευθύνω πάλιν ή ΑΪΑΣ. Εάν ορίσετε κανένα, τότε δεν θα σας ανακατευθύνει σε καμία σελίδα και αν το ορίσετε σε Ανακατεύθυνση, τότε θα σας ανακατευθύνει στη σελίδα Ανακατεύθυνση URL μετά την υποβολή της φόρμας.

Δημοσίευση εντύπων Google στον ιστότοπό σας στο WordPress

Τώρα έχετε ενσωματώσει τη φόρμα Google στον ιστότοπό σας στο WordPress, τώρα ήρθε η ώρα να τη δημοσιεύσετε. Το καλό με τις φόρμες Google είναι ότι δεν χρειάζεται να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL της φόρμας Google, μπορείτε να προσθέσετε απευθείας τη φόρμα Google στον ιστότοπό σας WordPress χρησιμοποιώντας συντομεύσεις. Αφού δημιουργήσετε φόρμες Google και ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress, μεταβείτε στις φόρμες Google από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Εκεί θα δείτε πόσες φόρμες έχετε δημιουργήσει. Για παράδειγμα, έχω δημιουργήσει μια φόρμα πρόσκλησης πάρτι και θα την προσθέσω στον ιστότοπό μου.

Σύντομος κωδικός φόρμας Google

Για να προσθέσετε μια φόρμα Google στον ιστότοπό σας στο WordPress, αντιγράψτε αυτόν τον σύντομο κώδικα και επικολλήστε τον οπουδήποτε στη σελίδα ή την ανάρτησή σας.

Κωδικός φόρμας Google

Τώρα μπορείτε να δείτε τη σελίδα σας για να δείτε πώς φαίνεται η φόρμα. Εάν ξεχάσατε να προσθέσετε οποιαδήποτε ερώτηση στη φόρμα σας Google ή θέλετε να την τροποποιήσετε, μπορείτε να το επεξεργαστείτε με την επεξεργασία της αρχικής φόρμας Google. Ας δούμε πώς φαίνεται η φόρμα.

Ενσωμάτωση φορμών Google στο WordPress

Τρόπος προβολής και διαχείρισης απαντήσεων στη φόρμα Google

Αφού προσθέσετε με επιτυχία τη φόρμα Google στον ιστότοπό σας στο WordPress, ίσως αναρωτιέστε πώς να δείτε τις απαντήσεις στη φόρμα. Λοιπόν, είναι πολύ εύκολο. Αρχικά, πρέπει να μεταβείτε στη φόρμα Google που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή στον ιστότοπό σας στο WordPress και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στη φόρμα.

Εάν χρησιμοποιείτε παλιά φόρμα Google, τότε μπορείτε να δείτε απαντήσεις φόρμας από την επάνω γραμμή μενού.

Παλιές απαντήσεις φόρμας Google

Αφού μεταβείτε στη φόρμα σας, κάντε κλικ στο Απαντήσεις> Προβολή απαντήσεων για να ελέγξετε ποιοι έχουν απαντήσει στη φόρμα σας. Η απόκριση φόρμας θα εμφανίζεται στα υπολογιστικά φύλλα Google. Από εκεί, μπορείτε να δείτε τι απάντησαν οι χρήστες στη φόρμα σας. Ακολουθεί ένα παράδειγμα απαντήσεων “Φόρμα πρόσκλησης πάρτι” που χρησιμοποίησα. Εάν θέλετε να κάνετε λήψη του φύλλου απάντησης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη μεταβαίνοντας Αρχείο> Λήψη ως...

Φύλλο απόκρισης φόρμας Google

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε τον προορισμό απόκρισης φόρμας, μπορείτε απλώς να αλλάξετε μεταβαίνοντας Απαντήσεις> Αλλαγή προορισμού απόκρισης και δημιουργήστε ένα νέο υπολογιστικό φύλλο. Αυτό είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό εάν θέλετε να κάνετε έρευνες ή παρόμοια κάθε μήνα, μπορείτε να δημιουργείτε νέα υπολογιστικά φύλλα κάθε μήνα και θα λαμβάνετε απαντήσεις σε ξεχωριστά υπολογιστικά φύλλα.

Μπορείτε επίσης να δείτε Περίληψη των απαντήσεων μεταβαίνοντας Απαντήσεις> Περίληψη των απαντήσεων. Αυτή η επιλογή θα εμφανίσει τα στατιστικά στοιχεία της φόρμας σας.

Εάν δεν θέλετε πλέον να αποδεχτείτε απαντήσεις στη φόρμα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη φόρμα και θα είναι αόρατη για τους χρήστες.

συμπέρασμα

Από την προσωπική μου εμπειρία, μπορώ να πω ότι οι φόρμες Google είναι πολύ καλύτερες από οποιαδήποτε άλλη προσθήκη WordPress. Τα περισσότερα από τα πρόσθετα φόρμας WordPress διαθέτουν περιορισμένες δυνατότητες και για να επεκτείνετε οποιαδήποτε λειτουργία, πρέπει να αγοράσετε πακέτο πρόσθετων, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επιλογές δωρεάν με τη φόρμα Google. Επιπλέον, οι φόρμες Google δεν χρησιμοποιούνται μόνο ως φόρμα επικοινωνίας, αλλά και φόρμα διαδικτυακών ερευνών, φόρμα πρόσκλησης, φόρμα κουίζ κ.λπ..

Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ενσωματώσετε φόρμες Google στο WordPress και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς περιορισμούς.

Ελπίζω ότι αυτό το σεμινάριο σας βοήθησε να ενσωματώσετε φόρμες Google στον ιστότοπό σας στο WordPress. Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την προσθήκη φορμών Google στον ιστότοπό σας στο WordPress, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Σχετικά Άρθρα,

 • 7 καλύτερες προσθήκες Google Analytics για WordPress
 • Πώς να ρυθμίσετε τη γραμμή ειδοποιήσεων cookie στο WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map