Πώς να μετακινήσετε τον ιστότοπο του WordPress σε νέο κεντρικό υπολογιστή ή διακομιστή (χωρίς διακοπή λειτουργίας)

Όποτε θέλετε να δημιουργήσετε τον νέο σας ιστότοπο, προτιμώ πάντα να δημιουργώ με το WordPress καθώς είναι βολικό, υπάρχουν τόνοι προσθηκών και θεμάτων που διατίθενται και κυρίως το web hosting. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν τη λανθασμένη απόφαση όταν επιλέγουν μια φιλοξενία Ιστού με βάση τη φτηνή τους τιμή. Το πρόβλημα έρχεται όταν ο ιστότοπός σας αρχίζει να λαμβάνει κίνηση. Τότε, γενικά, ο ιστότοπός σας γίνεται πιο αργός και μεγάλος χρόνος διακοπής λειτουργίας. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να μετακινήσετε τον ιστότοπο του WordPress σε έναν νέο κεντρικό υπολογιστή ή διακομιστή ιστού.


Πολλές από τις εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν προσφέρουν δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου ή χρεώνουν επιπλέον δεκάρα για τη μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας σε νέο κεντρικό υπολογιστή. Αλλά δεν είναι μια δύσκολη διαδικασία και μπορείτε να το κάνετε εύκολα. Γιατί να πληρώσετε επιπλέον όταν μπορείτε εύκολα να μετεγκαταστήσετε τον ιστότοπο του WordPress σε νέο web host ή διακομιστή. Έτσι, σε αυτό το θέμα, θα γράψω βήμα προς βήμα οδηγό πώς να το κάνετε μετακινήστε τον ιστότοπο του WordPress σε νέα φιλοξενία ιστοσελίδων ή διακομιστή χωρίς διακοπή λειτουργίας.

Οδηγός βήμα προς βήμα για να μετακινήσετε τον ιστότοπο του WordPress σε νέο κεντρικό υπολογιστή (χωρίς κανένα χρόνο διακοπής λειτουργίας)

Υπάρχουν μερικά βήματα για τη μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας στο WordPress και πρέπει να το κάνετε προσεκτικά. Αναρωτιέστε πιθανώς εάν ο ιστότοπός σας θα είναι εκτός σύνδεσης και θα χάσει την επισκεψιμότητά σας κατά τη διαδικασία μετεγκατάστασης. Η απάντηση είναι όχι. Ο ιστότοπός σας θα παραμείνει διαδικτυακός όπως πριν και θα είναι ορατός σε όλους. Ας αρχίσουμε λοιπόν να μεταναστεύουμε τον ιστότοπο του WordPress σε νέο κεντρικό υπολογιστή.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε πού να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress ή ποια φιλοξενία WordPress θα είναι καλύτερη και θα προσφέρετε επίσης δωρεάν υπηρεσία μετεγκατάστασης, τότε ακολουθούν μερικές προτάσεις που μπορείτε να πάτε.

Προτεινόμενη φιλοξενία WordPress:

 • Best Shared Hosting: Το Siteground είναι η καλύτερη κοινή φιλοξενία WordPress. Συνιστάται από το WordPress, δωρεάν πιστοποιητικό SSL και διαθέτει κέντρα κέντρων δεδομένων. Προσφέρουν δωρεάν υπηρεσία μετεγκατάστασης WordPress. Για να μετακινήσετε τον ιστότοπο του WordPress, μπορείτε να τους ζητήσετε και θα το κάνετε τις επόμενες ώρες. Παρέχουν επίσης την καλύτερη υποστήριξη πελατών στον κλάδο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η τιμή τους ξεκινά από 3,95 $ / μήνα. Επισκεφτείτε τη φιλοξενία SiteGround (προστέθηκε% κουπόνι έκπτωσης σε αυτόν τον σύνδεσμο).
 • Best Managed WordPress Hosting: Εάν ο ιστότοπός σας έχει μεγάλο όγκο επισκεψιμότητας, μεταβείτε στο WPX Hosting. Είναι η καλύτερη διαχείριση φιλοξενίας WordPress και έρχεται πολύ φθηνή. Για να μην αναφέρουμε ότι θα μεταναστεύσουν στον ιστότοπο του WordPress δωρεάν μέσα στις επόμενες ώρες. Το βασικό τους πρόγραμμα σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε 5 ιστότοπους και όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν απεριόριστο SSL. Το σχέδιό τους ξεκινά από 24,99 $ / μήνα. Επισκεφτείτε το WPX Hosting (προστίθεται% έκπτωση κουπόνι σε αυτόν τον σύνδεσμο)
 • Καλύτερη φιλοξενία VPS: Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερη ισχύ, μπορείτε να λάβετε μια φιλοξενία VPS. Συνιστούμε την InMotion Hosting. Μπορείτε να φιλοξενήσετε τους απεριόριστους τομείς σας και όλοι οι διακομιστές τους υποστηρίζονται από κορυφαία προγράμματα οδήγησης SSD. Κατόπιν αιτήματος, ο ειδικός του WordPress θα μετεγκαταστήσει τον ιστότοπο του WordPress μέσα στις επόμενες ώρες. Το βασικό τους πρόγραμμα VPS ξεκινά από 24,99 $ / μήνα. Επισκεφτείτε το Inmotion Hosting (προστίθεται% έκπτωση κουπόνι σε αυτόν τον σύνδεσμο)

Σημαντικό – Πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν από τη μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας στο WordPress:

Πριν ξεκινήσουμε, μεταβείτε στον παλιό σας οικοδεσπότη Ιστού και:

 • Πάρτε ένα αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων και της βάσης δεδομένων σας
 • Διαγραφή όλων των ανεπιθύμητων σχολίων
 • Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε προσθήκη προσωρινής μνήμης
 • Βελτιστοποιήστε τη βάση δεδομένων του WordPress. Δείτε πώς να βελτιστοποιήσετε τη βάση δεδομένων του WordPress.

Βήμα 1, Εγκαταστήστε το Duplicator WordPress Plugin

Το Duplicator είναι το καλύτερο plugin μετεγκατάστασης για το WordPress. Έχει πάνω από 1+ εκατομμύρια λήψεις και προσθήκη μετεγκατάστασης με την υψηλότερη βαθμολογία. Είναι ένα δωρεάν πρόσθετο και χρησιμοποιώντας αυτό το πρόσθετο μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, να κλωνοποιήσετε και να μεταφέρετε εύκολα τον ιστότοπο WordPress σε νέο κεντρικό υπολογιστή. 

Ένα από τα καλύτερα πράγματα της προσθήκης Duplicator είναι ότι ο ιστότοπός σας δεν θα είναι εκτός σύνδεσης ενώ μετακινείτε τον ιστότοπο WordPress σε νέο κεντρικό υπολογιστή.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσθήκη, μεταβείτε πρώτα στις προσθήκες WordPress> Προσθέστε νέο και αναζητήστε Πολύγραφος. Μετά από αυτό, εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε αυτήν την προσθήκη.

Εγκατάσταση προσθήκης αναπαραγωγής

Τώρα πρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο πακέτο για τον ιστότοπό σας. Το πακέτο περιέχει τον ιστότοπο και τη βάση δεδομένων του WordPress. Στην επάνω δεξιά ενότητα, θα δείτε “δημιουργία πακέτουΚαι κάντε κλικ σε αυτό. Στη συνέχεια, θα δείτε τις ακόλουθες επιλογές, κάντε κλικ στο επόμενο.

Duplicator δημιουργία πακέτου

Μετά από αυτό, θα σαρώσει τον ιστότοπό σας και μπορεί να χρειαστούν λίγα δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί. Όταν ολοκληρωθεί η σάρωση, πρέπει να δημιουργήσετε το πακέτο σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι όλες οι επιλογές είναι καλές. Σε περίπτωση που μια επιλογή έχει επισημανθεί ως κακή, πρέπει να την διορθώσετε. Τώρα κάντε κλικ στο build και θα αρχίσει να δημιουργεί το πακέτο σας. Θα χρειαστούν λίγα λεπτά, οπότε διατηρήστε την καρτέλα ανοιχτή και περιμένετε να τελειώσει.

Σάρωση ιστότοπου αναπαραγωγής

Αφού ολοκληρώσετε την κατασκευή πακέτων, πρέπει να κατεβάσετε και τα δύο “Πρόγραμμα εγκατάστασης” και “Αρχείο” αρχείο. Κατεβάστε τα αρχεία και φυλάξτε τα σε ασφαλές μέρος. Θα το χρειαστείτε για να μετακινήσετε τον ιστότοπο του WordPress σε νέο κεντρικό υπολογιστή.

Κατάσταση πακέτου αναπαραγωγής

Βήμα 2, Εισαγάγετε τον ιστότοπό σας στο WordPress σε νέο κεντρικό υπολογιστή

Στο επόμενο βήμα, πρέπει να ανεβάσετε “Πρόγραμμα εγκατάστασης” και “ΑρχείοΑρχεία στον νέο σας κεντρικό υπολογιστή που έχετε κατεβάσει. Μπορείτε να το ανεβάσετε μέσω του προγράμματος φιλοξενίας cPanel ή FTP.

Όταν ολοκληρώσετε τη μεταφόρτωση αρχείων, πρέπει να το κάνετε δημιουργήστε μια νέα βάση δεδομένων από τον νέο σας οικοδεσπότη Ιστού. Αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει όλα τα δικαιώματα στον χρήστη. Πρέπει να διατηρήσετε το νέο όνομα χρήστη, τον χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης της βάσης δεδομένων τοπικά και χρειαζόμαστε αργότερα.

MySQL

Βήμα 3, Επεξεργασία αρχείου κεντρικών υπολογιστών από τον υπολογιστή σας για να αποτρέψετε τη διακοπή λειτουργίας

Αφού ανεβάσετε τα αρχεία του ιστότοπού σας στο νέο σας κεντρικό υπολογιστή, θα πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στο Πρόγραμμα εγκατάστασης αρχείο για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση του ιστότοπού σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο αρχείο Installer πληκτρολογώντας αυτό στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού,

“Http://www.yoursite.com/installer.php”

Ενώ προσπαθείτε να ανοίξετε αυτήν τη διεύθυνση URL, ενδέχεται να λάβετε σφάλμα 404 επειδή το όνομα τομέα σας εξακολουθεί να δείχνει στον παλιό σας κεντρικό υπολογιστή. Τώρα λοιπόν εάν αλλάξετε τους διακομιστές ονομάτων τομέα σας, θα λάβετε έναν κατεστραμμένο ιστότοπο ή ο ιστότοπός σας θα είναι εκτός σύνδεσης. Ως αποτέλεσμα, ο ιστότοπός σας θα είναι απρόσιτος.

Για να αποφύγετε τη διακοπή λειτουργίας, πρέπει πρώτα να επεξεργαστείτε το αρχείο κεντρικών υπολογιστών από τον υπολογιστή σας. Έτσι, με αυτό, το αρχείο host χαρτογραφεί το όνομα τομέα σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση IP. Αλλά μπορείτε να το κάνετε μόνο από τον υπολογιστή σας. Αυτό σημαίνει ότι μόνο εσείς μπορείτε να δείτε τον ιστότοπο από τον νέο οικοδεσπότη όπου ο υπόλοιπος κόσμος θα βλέπει τον ιστότοπό σας από τον παλιό σας κεντρικό υπολογιστή. Θα σας δείξω πώς να επεξεργαστείτε το αρχείο κεντρικών υπολογιστών τόσο από τα παράθυρα όσο και από τα Mac.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να βρείτε τη διεύθυνση IP του νέου σας web host. Συνδεθείτε στο νέο σας cPanel φιλοξενίας και στην αριστερή ή δεξιά γωνία μπορείτε να δείτε τη διεύθυνση IP φιλοξενίας σας. Εάν δυσκολεύεστε να το βρείτε, μπορείτε να ρωτήσετε τον πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Μετά από αυτό, αντιγράψτε τη διεύθυνση IP και αποθηκεύστε την τοπικά.

SG cPanel IP

Όπως μπορείτε να δείτε ότι η διεύθυνση IP φιλοξενίας μου είναι 37.60.253.54, οπότε θα την αντιγράψω και θα την σημειώσω. Η διεύθυνση IP σας δεν θα είναι ίδια με τη δική μου, επομένως πρέπει να γράψετε τη δική σας.

Στη συνέχεια, εάν είστε χρήστης των Windows, μεταβείτε στο Προγράμματα> Ολα τα προγράμματα> αξεσουάρ. Βρείτε το σημειωματάριο και εκτελέστε ως διαχειριστής. Μετά από αυτό, να πάει “C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ κλπ«. Εκεί θα δείτε το αρχείο host και θα το ανοίξετε.

C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ κλπ

Για χρήστες Mac, μεταβείτε στο Εφαρμογές > Βοηθητικά προγράμματα > Τερματικό και εισαγάγετε την ακόλουθη εντολή για να την εκτελέσετε.

sudo nano / private / etc / host

Τώρα πρέπει απλώς να προσθέσετε τη νέα διεύθυνση IP στο αρχείο κεντρικών υπολογιστών σας.

Επεξεργασία αρχείου κεντρικών υπολογιστών

Πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση IP και το όνομα τομέα σας αντί για το domain.com. Μην ξεχάσετε να το αποθηκεύσετε. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον νέο ιστότοπό σας από τον υπολογιστή σας.

Βήμα 4, Ξεκινήστε την εγκατάσταση της διαδικασίας του ιστότοπού σας σε νέο κεντρικό υπολογιστή

Τώρα είστε έτοιμοι να εκτελέσετε το αρχείο εγκατάστασης. Για να εκτελέσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης, πρέπει να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας με το installer.php όπως παρακάτω.

http://www.yoursite.com/installer.php

Αφού εισαγάγετε τη διεύθυνση URL, θα δείτε μια σελίδα σαν αυτήν. Εάν όλες οι επιλογές εμφανίζονται ως πάσο, τότε μπορείτε να πάτε. Για να το επεξεργαστείτε αυτό, κάντε κλικ στο επόμενο κουμπί παρακάτω.

Ανάπτυξη αντιγράφων 1

Σε αυτό το βήμα, πρέπει να εισαγάγετε το νέο όνομα βάσης δεδομένων, τον χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που μόλις δημιουργήσατε. Αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κενό μεταξύ αυτών των χαρακτήρων. Τώρα κάντε κλικ στο Βάση δεδομένων δοκιμής για να ελέγξετε εάν έχετε εισαγάγει σωστά τα στοιχεία της βάσης δεδομένων. Εάν η δοκιμή περάσει, πρέπει να κάνετε κλικ στο επόμενο κουμπί για το επόμενο βήμα.

Δοκιμή βάσης δεδομένων αναπαραγωγής

Σε αυτό το πεδίο, πρέπει να ενημερώσετε τον ιστότοπό σας. Αρχικά, εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας στο πεδίο URL. Από προεπιλογή, το πρόσθετο Duplicator ορίζει τη διαδρομή του ιστότοπού σας, επομένως δεν χρειάζεται να το επεξεργαστείτε. Μπορείτε να εισαγάγετε τον τίτλο του ιστότοπού σας τώρα ή μπορείτε να τον επεξεργαστείτε αργότερα από τις ρυθμίσεις.

Καθώς μετακινείτε τον ιστότοπο WordPress σε νέο κεντρικό υπολογιστή, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό διαχειριστή, αλλά είναι προαιρετικός. Αφήστε το κενό, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον παλιό λογαριασμό διαχειριστή που χρησιμοποιείτε για τον παλιό σας ιστότοπο.

Δεδομένα ενημέρωσης αναπαραγωγής

Στο τελευταίο βήμα, πρέπει να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας και να ελέγξετε αν όλα λειτουργούν σωστά.

Δοκιμή αναπαραγωγής

Αφού συνδεθείτε, πρέπει να καταργήσετε τα αρχεία εγκατάστασης, να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη build, να αποθηκεύσετε τους μόνιμους συνδέσμους και τελειώσατε. Τώρα έχετε μεταφέρει με επιτυχία τον ιστότοπό σας στο WordPress σε νέο κεντρικό υπολογιστή.

Καθαρισμός δεδομένων αναπαραγωγής

Βήμα 5, Αλλαγή διακομιστών ονομάτων

Καθώς μόλις μετακινήσατε τον ιστότοπό σας WordPress σε νέο κεντρικό υπολογιστή, αλλά το όνομα τομέα σας εξακολουθεί να δείχνει στον παλιό σας κεντρικό υπολογιστή. Επομένως, πρέπει να αλλάξετε το διακομιστή ονομάτων σας και σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξω πώς να αλλάξετε διακομιστές ονομάτων τομέα.

Πρώτα, μεταβείτε στο νέο σας πλαίσιο φιλοξενίας ιστοσελίδων, μεταβείτε στις πληροφορίες του λογαριασμού σας, εκεί θα βρείτε τους διακομιστές ονομάτων σας. Τώρα απλώς αντιγράψτε τους διακομιστές ονομάτων σας και σημειώστε το. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε τους διακομιστές ονομάτων σας, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχο φιλοξενίας σας.

SiteGround NameServers

Εάν έχετε καταχωρίσει το όνομα τομέα σας στο GoDaddy, το NameCheap ή οποιονδήποτε άλλο καταχωρητή ονόματος τομέα, τότε πρέπει να συνδεθείτε εκεί. Δεδομένου ότι έχω καταχωρίσει το όνομα τομέα μου στο GoDaddy, έτσι σας δείχνω πώς να αλλάξετε διακομιστές ονομάτων. Αυτή η διαδικασία είναι ίδια για όλους τους καταχωρητές ονομάτων τομέα.

Τώρα μεταβείτε στο “Τα προϊόντα μου”, επιλέξτε τον τομέα σας και κάντε κλικ στο Διαχείριση DNS.

Όνομα τομέα GoDaddy

Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο “Αλλαγή διακομιστών ονομάτων” και θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τους νέους διακομιστές ονομάτων φιλοξενίας που έχετε αντιγράψει από τον νέο σας κεντρικό υπολογιστή. Αφού το προσθέσετε, κάντε κλικ στο Αποθήκευση και τελειώσατε.

Το GoDaddy προσθέτει διακομιστές ονομάτων

Τώρα η διαδικασία μετεγκατάστασης του WordPress ολοκληρώθηκε πλήρως. Μόλις αλλάξατε τους διακομιστές ονομάτων τομέα σας, ενδέχεται να χρειαστούν 6-24 ώρες για την πλήρη μετάδοση. Καθώς ο παλιός και ο νέος σας κεντρικός υπολογιστής περιέχει τα ίδια περιεχόμενα ιστότοπου, ο ιστότοπός σας θα είναι ορατός σε όλους Αυτό επιβεβαιώνει 100% χρόνος λειτουργίας του ιστότοπού σας.

Όταν ολοκληρωθεί η μετάδοση, μην ξεχάσετε να αλλάξετε το αρχείο κεντρικών υπολογιστών από τον υπολογιστή σας που έχετε αλλάξει στο βήμα 3.

Μετά την πλήρη διάδοση, ο νέος σας κεντρικός υπολογιστής θα εξυπηρετεί αρχεία ιστότοπου στους επισκέπτες. Αλλά θα πρέπει να περιμένετε 5 ημέρες πριν ακυρώσετε τον παλιό σας οικοδεσπότη.

συμπέρασμα

Εάν ο τρέχων οικοδεσπότης Ιστού σας δεν είναι καλός όπως περιμένατε ή έχετε υψηλή επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, τότε θα πρέπει να μετακινήσετε τον ιστότοπο WordPress σε έναν καλό οικοδεσπότη Ιστού. Αλλά δεν πρέπει να πληρώνετε ή να προσλαμβάνετε έναν ειδικό για τη μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας στο WordPress. Η μετεγκατάσταση ενός ιστότοπου WordPress σε έναν νέο κεντρικό υπολογιστή είναι πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Σε αυτό το σεμινάριο, έχω δείξει βήμα προς βήμα τη διαδικασία πώς να το κάνω. 

Για τη μετεγκατάσταση ιστότοπου WordPress, έχω χρησιμοποιήσει το καλύτερο πρόσθετο μετεγκατάστασης WordPress που ονομάζεται Duplicator καθώς διατίθεται δωρεάν και πιο εύχρηστο. Και το καλύτερο πράγμα αυτής της προσθήκης είναι ότι μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας και να μετακινήσετε εύκολα τον ιστότοπο WordPress σε νέο web host.

Ελπίζω ότι αυτό το σεμινάριο σας βοήθησε να μετακινήσετε με επιτυχία ή να μετεγκαταστήσετε τον ιστότοπο του WordPress σε νέο κεντρικό υπολογιστή χωρίς διακοπή λειτουργίας. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με αυτό το σεμινάριο, παρακαλώ ρίξτε ένα σχόλιο παρακάτω. Μπορείτε επίσης να μας συνδέσετε Facebook, Κελάδημα, Google+.

Εδώ είναι πιο σημαντικά άρθρα του WordPress που ίσως θέλετε να δείτε,

 • 5 καλύτερες προσθήκες μετεγκατάστασης WordPress για ασφαλή μετακίνηση του ιστότοπου WordPress σε νέο κεντρικό υπολογιστή
 • 7 καλύτερες προσθήκες Google AdSense για WordPress [Έκδοση 2017]
 • 9 καλύτερες φιλοξενίες WordPress το 2017 [TOP Picks των ειδικών]
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map