Πώς να προσθέσετε ερωτήσεις ασφαλείας στη σελίδα σύνδεσης του WordPress

04.06.2020
نکات و ترفندهای سرعت وردپرس 'Πώς να προσθέσετε ερωτήσεις ασφαλείας στη σελίδα σύνδεσης του WordPress
0 21 мин.

Ίσως παρατηρήσατε ότι οι περισσότερες από τις μεγάλες εταιρείες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, χρηματοοικονομικούς οργανισμούς σας ζητούν να προσθέσετε ερωτήσεις ασφαλείας στον λογαριασμό σας κατά την εγγραφή για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Η ερώτηση και η απάντηση ασφαλείας παρέχουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τον περαιτέρω έλεγχο ταυτότητας της ταυτότητάς σας όταν συνδέεστε. Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress, τότε μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ερωτήσεις ασφαλείας στη σελίδα σύνδεσης και εγγραφής του WordPress.


Σε αυτό το σεμινάριο, θα μοιραστούμε πώς να προσθέσετε ερωτήσεις ασφαλείας στη σελίδα εγγραφής και σύνδεσης WordPress.

Γιατί πρέπει να προσθέσετε ερωτήσεις ασφαλείας στη σελίδα σύνδεσης και εγγραφής στο WordPress?

Προσθέτοντας ερωτήσεις ασφαλείας στη σελίδα εγγραφής του WordPress, θα ζητηθεί από τους χρήστες να ορίσουν μια ερώτηση ασφαλείας με μια απάντηση. Στη συνέχεια, ο χρήστης πρέπει να απαντήσει στην ερώτηση ασφαλείας για σύνδεση, όπως έχει ορίσει κατά την εγγραφή στον ιστότοπο. Εάν ο χρήστης εισαγάγει λάθος απάντηση, δεν μπορεί να συνδεθεί. 

Ομοίως, με τον κωδικό πρόσβασης WordPress, μια ερώτηση ασφαλείας έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ασφάλεια του WordPress. Εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο πολλαπλών συγγραφέων, τότε πιθανότατα πρέπει να προσθέσετε ερωτήσεις ασφαλείας στην οθόνη σύνδεσης του WordPress.

Για παράδειγμα, το κανονικό όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης του WordPress μπορούν εύκολα να παραβιαστούν, αλλά μια ερώτηση και απάντηση ασφαλείας είναι αδιαμφισβήτητη. Δεν υπάρχει τρόπος να το σπάσεις. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προστατέψετε τον ιστότοπό σας από χάκερ και spammers.

Πώς να προσθέσετε ερωτήσεις ασφαλείας στη σελίδα σύνδεσης και εγγραφής στο WordPress?

Η προσθήκη ερώτησης ασφαλείας στη σελίδα σύνδεσης και εγγραφής στο WordPress είναι πολύ εύκολη. Πρώτον, πρέπει να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε Ερώτηση ασφαλείας WP από τον κατάλογο προσθηκών WordPress. Πρόσθετο ασφαλείας WP επιτρέπει την επιλογή ερώτησης ασφαλείας στην οθόνη εγγραφής WordPress, σύνδεσης και ξεχασμένου κωδικού πρόσβασης. 

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστο αριθμό ερωτήσεων ασφαλείας.
 • Μπορείτε να Εμφάνιση / Απόκρυψη ερώτησης ασφαλείας στη σελίδα εγγραφής, στη σελίδα σύνδεσης και στη σελίδα ξεχασμένου κωδικού πρόσβασης.
 • Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν την απάντηση ασφαλείας από τη σελίδα του προφίλ τους.

Ρύθμιση ερωτήσεων ασφαλείας WP

Παω σε Ρυθμίσεις> Ερωτήσεις ασφαλείας WP> Ρυθμίσεις όπως έχω δείξει στην παραπάνω εικόνα. Από προεπιλογή, αυτό το πρόσθετο έχει προσθέσει πολλές ερωτήσεις. Από εκεί, μπορείτε να προσθέσετε ή να καταργήσετε τυχόν ερωτήσεις από τη λίστα.

Προσθήκη ερωτήσεων ασφαλείας στην οθόνη Σύνδεση WordPress, Εγγραφή και Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης

Στο τέλος αυτής της σελίδας ρυθμίσεων “Ερωτήσεις ασφαλείας WP”, θα δείτε μερικές επιλογές όπως παρακάτω. Με την ενεργοποίησή τους, θα προσθέσει ερωτήσεις ασφαλείας στην οθόνη σύνδεσης, εγγραφής και ξεχασμένου κωδικού πρόσβασης στο WordPress.

Επιλογές οθόνης σύνδεσης WP

Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, ανανεώστε τη σελίδα σύνδεσης για να δείτε τις αλλαγές.

Οθόνη σύνδεσης: Η οθόνη σύνδεσης θα μοιάζει με αυτήν. Από εδώ, πρέπει να δώσετε το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασής σας και την απάντηση ασφαλείας.Σύνδεση ασφαλείας WP

Εγγραφή οθόνης: Εάν προσθέσετε ερώτηση ασφαλείας στη σελίδα εγγραφής WordPress, τότε η οθόνη εγγραφής θα μοιάζει με αυτήν. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε ερώτηση ασφαλείας από το αναπτυσσόμενο κουμπί.

Μητρώο ασφαλείας WP

Ξεχάσατε την οθόνη κωδικού πρόσβασης: Η οθόνη που ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης θα μοιάζει με αυτό. Είναι καλή ιδέα εάν ενεργοποιήσετε την επιλογή ερώτησης ασφαλείας στη σελίδα ξεχασμένου κωδικού πρόσβασης. Θα αποτρέψει τους Spammers να ζητήσουν «ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης» στον ιστότοπό σας.

WP Security Lost Password

Μη αυτόματη προσθήκη ερώτησης ασφαλείας στους χρήστες σας

Χρησιμοποιώντας το πρόσθετο WP Security Question, μπορείτε να προσθέσετε Ερωτήσεις ασφαλείας στη σελίδα εγγραφής του WordPress. Έτσι, μόνο οι νέοι χρήστες μπορούν να ορίσουν τη δική τους ερώτηση και απάντηση ασφαλείας.

Εάν θέλετε να θέσετε μια ερώτηση ασφαλείας στους παλιούς χρήστες σας στον ιστότοπό σας, πρέπει να την προσθέσετε χειροκίνητα. Για αυτό, οι χρήστες πρέπει να μεταβούν στην ενότητα της σελίδας προφίλ τους και να ορίσουν τις δικές τους ερωτήσεις και απαντήσεις ασφαλείας. Σε αυτήν την περίπτωση, τόσο οι χρήστες όσο και ο διαχειριστής ιστότοπου μπορούν να θέσουν μια ερώτηση ασφαλείας.

WP προσθήκη ερώτησης χρήστη

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να ασφαλίσετε έναν ιστότοπο WordPress. Η προσθήκη ερώτησης ασφαλείας στη σελίδα σύνδεσης ή εγγραφής στο WordPress είναι μια καλή επιλογή και έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ασφάλεια του ιστότοπού σας. Παρέχει μια επιπλέον ασφάλεια επιπέδου επικυρώνοντας την ταυτότητα του χρήστη.

Περισσότερο από αυτό, η προσθήκη πεδίου ερωτήσεων ασφαλείας στο πρόσθετο «login» και «ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης» του WordPress εμποδίζει επίσης τους Spammers να χρησιμοποιούν επιλογές σύνδεσης και ξεχασμένου κωδικού πρόσβασης.

Έχετε προσθέσει ερωτήσεις ασφαλείας στη σελίδα σύνδεσης του WordPress; Ακολουθούν περισσότερα άρθρα ασφαλείας για το WordPress για εσάς.

 • Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση URL σύνδεσης διαχειριστή WordPress
 • Πώς να αλλάξετε το WordPress Security και Salt Keys
 • Πώς να περιορίσετε τις προσπάθειες σύνδεσης στο WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector