Πώς να ενημερώσετε με μη αυτόματο τρόπο το WordPress, τα πρόσθετα και τα θέματα

04.06.2020
نکات و ترفندهای سرعت وردپرس 'Πώς να ενημερώσετε με μη αυτόματο τρόπο το WordPress, τα πρόσθετα και τα θέματα
0 28 мин.

Οι ενημερώσεις του WordPress είναι τόσο σημαντικές και πρέπει πάντα να ενημερώνετε την έκδοση, τις προσθήκες και τα θέματα του WordPress. Με κάθε ενημέρωση, το WordPress προσθέτει ορισμένες δυνατότητες, βελτιώνει την ασφάλεια, διορθώνει σφάλματα και πολλά άλλα. Το καλό για το WordPress που φιλοξενείται αυτόματα είναι ότι θα ειδοποιηθείτε αυτόματα εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. Είναι πολύ εύκολο να ενημερώσετε την έκδοση WordPress και μπορεί να γίνει από τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, η ενημέρωση με ένα κλικ δεν λειτουργεί και οι χρήστες λαμβάνουν ένα σφάλμα “Η ενημέρωση απέτυχε”. Εάν συμβεί, πρέπει να ενημερώσετε χειροκίνητα την έκδοση WordPress.


Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να ενημερώσετε με μη αυτόματο τρόπο την έκδοση, τα θέματα και τις προσθήκες του WordPress.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της βάσης δεδομένων σας & Αρχεία

Πριν ξεκινήσετε να ενημερώνετε τον ιστότοπό σας στο WordPress, πρέπει πάντα να λαμβάνετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπου και της βάσης δεδομένων σας. Σε περίπτωση που κάνατε λάθος, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στην παλαιότερη έκδοση. Εάν ο πάροχος φιλοξενίας σας δεν παρέχει καθημερινή επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, μπορείτε εύκολα να λάβετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας χρησιμοποιώντας το BackUpBuddy.

Εντάξει, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ενημερώνετε την έκδοση WordPress με μη αυτόματο τρόπο.

1. Μη αυτόματη ενημέρωση του WordPress

Πρώτα, κατεβάστε ένα νέο αντίγραφο του πιο πρόσφατου λογισμικού του WordPress από WordPress.org ιστότοπος και εξαγάγετε τον στην επιφάνεια εργασίας σας. Αφού το εξαγάγετε, θα δείτε ένα φάκελο με το όνομα wordpress. Εάν δεν έχετε εγκατεστημένο λογισμικό FTP, κατεβάστε το από FileZilla και εγκαταστήστε τον στον υπολογιστή σας.

Εάν χρησιμοποιείτε τη φιλοξενία cPanel, μπορείτε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας FTP εύκολα. Για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό FTP, μεταβείτε στο cPanel φιλοξενίας σας και βρείτε την επιλογή Λογαριασμός FTP και από εκεί δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό FTP. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό FTP, τότε δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε νέο.

Τώρα πρέπει να συνδέσετε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη FTP από τον υπολογιστή σας. Μόλις συνδεθείτε, μεταβείτε στον ριζικό φάκελο του ιστότοπού σας. Τώρα ανεβάστε όλα τα αρχεία μέσα στο wordpress φάκελο και αντιγράψτε από τον υπολογιστή σας στον ριζικό φάκελο του ιστότοπού σας.

FTP Μεταφόρτωση αρχείων

Κατά τη διάρκεια της μεταφόρτωσης, θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να αντικαταστήσετε τα παλιά αρχεία. Στη συνέχεια, επιλέξτε Επιλογή αντικατάστασης και κάντε κλικ στο OK. Εδώ είναι το στιγμιότυπο οθόνης που μπορείτε να ακολουθήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, όλα τα παλιά αρχεία WordPress θα αντικατασταθούν με νέα αρχεία. Αυτή είναι η ταχύτερη μέθοδος ενημέρωσης του ιστότοπού σας στο WordPress.

FTP Αντικατάσταση αρχείων

Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφόρτωση, τώρα πρέπει να ενημερώσετε τη βάση δεδομένων του WordPress.

Ενημέρωση βάσης δεδομένων WordPress

Αφού ενημερώσετε μη αυτόματα τον ιστότοπό σας WordPress, πρέπει να ενημερώσετε τη βάση δεδομένων του WordPress. 

Εάν δεν ενημερώσατε την έκδοση WordPress για πολύ καιρό, θα σας ζητηθεί να ενημερώσετε τη βάση δεδομένων του WordPress. Μην πανικοβληθείτε εάν δεν δείτε κάποιο μήνυμα ενημέρωσης βάσης δεδομένων.

Σε περίπτωση που παίρνετε Απαιτείται ενημέρωση βάσης δεδομένων ειδοποίηση, συνδεθείτε στον πίνακα διαχείρισης του WordPress και κάντε κλικ στο Ενημέρωση βάσης δεδομένων WordPress.

Ενημέρωση βάσης δεδομένων WordPress

Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγα λεπτά. Μετά από αυτό, μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας WordPress για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι καλά.

Αυτό είναι. Έχετε ενημερώσει με επιτυχία το WordPress σας στην πιο πρόσφατη έκδοση με μη αυτόματο τρόπο.

2. Μη αυτόματη ενημέρωση προσθηκών WordPress χρησιμοποιώντας FTP

Η μη αυτόματη ενημέρωση των προσθηκών WordPress είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία και είναι ίδια με την ενημέρωση της έκδοσης του WordPress. Εάν δεν το έχετε κάνει, πρέπει να λάβετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπου και της βάσης δεδομένων του WordPress.

Πρώτα, κατεβάστε ένα νέο αντίγραφο αυτής της προσθήκης που θέλετε να ενημερώσετε. Για παράδειγμα, λαμβάνουμε την προσθήκη Yoast SEO. Μετά τη λήψη, αποσυμπιέστε τον στον υπολογιστή σας και θα βρείτε ένα φάκελο μέσα στο αρχείο αρχειοθέτησης, με το όνομα wordpress-seo.

Τώρα συνδέστε τον ριζικό κατάλογο του ιστότοπού σας με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας πρόγραμμα-πελάτη FTP. Μόλις συνδεθείτε στον ιστότοπό σας μέσω FTP, μεταβείτε στη διεύθυνση wp-content / plugins / όνομα plugin. Εκεί πρέπει να αντικαταστήσετε τα παλιά αρχεία με τα νέα αρχεία χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη FTP.

Ενημέρωση SEO WordPress

Από το wordpress-seo φάκελο, επιλέξτε όλα τα αρχεία και κάντε κλικ στο Μεταφόρτωση και θα ξεκινήσει η μεταφόρτωση αρχείων. Κατά τη διάρκεια της μεταφόρτωσης, θα σας ζητηθεί να αντικαταστήσετε αυτά τα αρχεία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην αντικατάσταση και στο Ok.

Τώρα συνδεθείτε στον ιστότοπό σας WordPress και μεταβείτε στο Ταμπλό> Πρόσθετα> Εγκατεστημένα πρόσθετα για να επαληθεύσετε ότι η προσθήκη έχει ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση. Αυτό είναι. Έχετε ενημερώσει με επιτυχία το plugin WordPress με μη αυτόματο τρόπο.

3. Μη αυτόματη ενημέρωση έκδοσης θέματος WordPress

Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε την έκδοση θέματος WordPress, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δημιουργήσετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπου και της βάσης δεδομένων σας.

Εάν αναβαθμίσετε απευθείας την έκδοση θέματος, θα χάσετε όλες τις προσαρμογές που έχετε κάνει στο παλιό θέμα έκδοσης. Σας προτείνουμε να αποθηκεύσετε τις προσαρμογές ή τους κωδικούς σε ένα αρχείο σημειωματάριου στον υπολογιστή σας, οπότε μετά την αναβάθμιση της έκδοσης του θέματος, μπορείτε να εφαρμόσετε εύκολα στο νέο θέμα.

Πρώτα, κατεβάστε το αρχείο zip του θέματος που θέλετε να αναβαθμίσετε και αποσυμπιέστε το αρχείο στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, απλώς συνδέστε τον υπολογιστή σας στον ιστότοπο μέσω προγράμματος-πελάτη FTP. Μόλις συνδεθείτε, μεταβείτε στο wp-content / θέματα / θέμα-όνομα και αντικαταστήστε το παλιό θέμα με το νέο ανεβάζοντας τα αποσυμπιεσμένα αρχεία θεμάτων. Είναι η ίδια διαδικασία με την παραπάνω.

Τώρα, συνδεθείτε στον ιστότοπό σας στο WordPress και μεταβείτε στο Εμφάνιση> Θέματα και βεβαιωθείτε ότι το θέμα έχει ενημερωθεί.

συμπέρασμα

Η ενημέρωση της έκδοσης, του θέματος και των προσθηκών του WordPress είναι απαραίτητη. Το WordPress έκανε αυτή τη διαδικασία ενημέρωσης εύκολη. Απλά πρέπει να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress και να κάνετε κλικ στο Ενημέρωση.

Αλλά πολλές φορές, η διαδικασία ενός-κλικ-ενημέρωση απέτυχε και ο ιστότοπος εμφανίζει ένα σελίδα συντήρησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χρήστες αναβαθμίζουν δύσκολα τον ιστότοπό τους στο νέο λογισμικό έκδοσης. Εάν η λειτουργία αυτόματης ενημέρωσης δεν λειτουργεί, μπορείτε να ενημερώσετε χειροκίνητα την έκδοση, τα θέματα και τις προσθήκες του WordPress. Σε αυτό το άρθρο, σας έχουμε δείξει μια διαδικασία βήμα προς βήμα πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε μη αυτόματα τον ιστότοπό σας στο WordPress. 

Εάν αυτό το σεμινάριο σας βοήθησε να ενημερώσετε το WordPress, τα πρόσθετα και την έκδοση θέματος χειροκίνητα στην πιο πρόσφατη, μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με αυτό το σεμινάριο, κάντε ένα σχόλιο παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector