Κορυφαία 20 θέματα χαρτοφυλακίου WordPress 2016

Τι είναι το χαρτοφυλάκιο?

Η λέξη Portfolio σημαίνει οποιαδήποτε συλλογή χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων όπως Μετρητά, Δεσμούς, αποθέματα. Τα χαρτοφυλάκια μπορούν να διατηρούνται από μεμονωμένους επενδυτές για προσωπικούς ή επιχειρηματικούς σκοπούς. Υπάρχουν πολλοί τύποι χαρτοφυλακίων, συμπεριλαμβανομένου του χαρτοφυλακίου αγοράς και του χαρτοφυλακίου μηδενικών επενδύσεων. 


  Εάν είστε ειδικοί στο σχεδιασμός γραφικών και θέλετε να δείξετε το έργο τέχνης σας ή να πουλήσετε στο διαδίκτυο, τότε είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες κατηγορίες χαρτοφυλακίων – Ταξίδια, Μοντέλο, Αρχιτεκτονική, Φοιτητής, Λογότυπο, Freelancer κ.λπ. Επομένως, είναι εύκολο να ανοίξετε τον δικό σας ιστότοπο χαρτοφυλακίου και δεν χρειάζεται να προσλάβετε έναν. Δείτε αν δεν ξέρετε “πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μέσα σε 5 λεπτά” και εδώ είναι τα καλύτερα 20 θέματα χαρτοφυλακίου WordPress 2016.

Top 20 θέματα χαρτοφυλακίου WordPress 2016:

Γκαλερί χαρτοφυλακίου:

Θέματα χαρτοφυλακίου WordPress 2016

Το Gallery χαρτοφυλακίου από το webdorado είναι ένα θέμα με ανταπόκριση, κομψό, φιλικό προς το χρήστη και φιλικό προς το SEO. Επικεντρώνεται κυρίως στις εικόνες ως πρωταρχικό περιεχόμενο, είναι ιδανική για οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου: σελίδες προορισμού, επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο, χαρτοφυλάκιο τέχνης, χαρτοφυλάκιο φωτογραφιών, εταιρική, προσωπική επωνυμία & εμπορικές ιστοσελίδες. Το θέμα είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη λίστα προσαρμόσιμων δυνατοτήτων που σας επιτρέπουν να κάνετε διαφορετικούς τύπους αλλαγών στη διάταξη, το στυλ, τα χρώματα και τις γραμματοσειρές με ελάχιστες γνώσεις κωδικοποίησης.

 ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΔΕΣ ΕΔΩ

OnePress:

Θέματα χαρτοφυλακίου WordPress 2016

Το OnePress είναι ένα εξαιρετικό δημιουργικό και ευέλικτο θέμα μιας σελίδας του WordPress. Ταιριάζει για επιχειρηματικό ιστότοπο, χαρτοφυλάκιο, ψηφιακό πρακτορείο, προθήκη προϊόντων, ελεύθερους επαγγελματίες και όλους τους άλλους που εκτιμούν τον καλό σχεδιασμό. Είναι πλήρως SEO Βελτιστοποιημένο και κατάλληλο για WooCommerce. Έχει δύο εκδοχές θέματος- Ελεύθερος και PRO(49 $). 

ΤΙΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ / PRO (20 $) || ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: Δωρεάν έκδοση, Pro έκδοση

Χίτσκοκ:

Θέματα χαρτοφυλακίου WordPress 2016

Το Hitchcock είναι ένα ελάχιστο θέμα χαρτοφυλακίου για σχεδιαστές, φωτογράφους και άλλα δημιουργικά. Διαθέτει έναν όμορφο σχεδιασμό απόκρισης, ένα μενού κοινωνικών εικονιδίων, Jetpack απεριόριστη κύλιση, προσαρμοσμένο χρώμα έμφασης, προσαρμοσμένη εικόνα κεφαλίδας, υποστήριξη για τη μορφή ανάρτησης της γκαλερί, στυλ επεξεργαστή και πολλά άλλα.

ΤΙΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ || ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΔΕΣ ΕΔΩ

Ιμαλάια:

Θέματα χαρτοφυλακίου WordPress 2016

Τα Ιμαλάια είναι ένα μοντέρνο στυλ, χωρίς σελίδα παράλληλο θέμα με ανταπόκριση WordPress. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επιχειρήσεις, χαρτοφυλάκια, εταιρικά, πρακτορεία, φωτογραφία, ελεύθερους επαγγελματίες και σχεδόν κάθε είδους ιστότοπους. Είναι πιο μοντέρνο από οποιοδήποτε άλλο θέμα χαρτοφυλακίου ταξιδιού WordPress 2016.

ΤΙΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ / PRO (69 $) || ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: Δωρεάν έκδοση, Pro έκδοση

Electa:

Θέματα χαρτοφυλακίου WordPress 2016

Το Electra είναι ένα θέμα χαρτοφυλακίου που βασίζεται σε πλέγμα με πολλαπλές διατάξεις στηλών για τις επιλεγμένες εικόνες, ιδανικό για φωτογράφηση και / ή ιστότοπο χαρτοφυλακίου. Ενσωματώθηκε όμορφα με μερικά ισχυρά πρόσθετα όπως το WooCommerce, το Site Origin’s Page Builder και άλλα, καθιστώντας πολύ απλή τη δημιουργία ενός ωραίου ιστότοπου. Εντελώς SEO Βελτιστοποιημένο και μπορεί να ενσωματωθεί WooCommerce εύκολα.

ΤΙΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ / PRO (20 $) || DEMO: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Χαρτοφυλάκιο GK:

Θέματα χαρτοφυλακίου WordPress 2016

Εάν είστε φωτογράφος, σχεδιαστής ή δημιουργικός blogger, ξέρετε πόση επίδραση μπορεί να έχει η ισχυρή οπτική. Με τον καθαρό, κομψό σχεδιασμό που προσφέρει αυτό το δωρεάν θέμα Portfolio WordPress που δίνει όλη την έμφαση στη δημιουργική σας εργασία. 

ΤΙΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ || ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΔΕΣ ΕΔΩ

Polmo Lite:

Θέματα χαρτοφυλακίου WordPress 2016

Το Polmo Lite είναι ένα θέμα πολλαπλών χρήσεων και δωρεάν WordPress για επιχειρήσεις, πρακτορεία, εταιρικές, προσωπικές, επιχειρήσεις παράλλαξης, Χαρτοφυλάκιο και φυσικά για τον ιστότοπο του freelancer. Είναι η καλύτερη επιλογή για τη λειτουργία ενός ιστότοπου χαρτοφυλακίου στο WordPress. Έρχεται συσκευασμένο με το εργαλείο δημιουργίας σελίδων, σας βοηθά να δημιουργήσετε μια σελίδα μέσω στοιχείων μεταφοράς και απόθεσης. 

ΤΙΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ / PRO (49 $) || ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΔΕΣ ΕΔΩ

Gaga Lite:

Θέματα χαρτοφυλακίου WordPress 2016

Το Gaga Lite είναι ένα απλό αλλά ισχυρό θέμα δωρεάν WP. Το θέμα είναι πλήρως ενσωματωμένο στο εργαλείο προσαρμογής, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας εύχρηστες επιλογές προσαρμογής με ζωντανή προεπισκόπηση. Μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα των θεμάτων, την τυπογραφία και να έχετε πλήρη έλεγχο όλων των στοιχείων διάταξης. Το θέμα είναι ευαίσθητο, έτοιμο για μετάφραση, παράλλαξη, φιλικό προς το SEO και εύκολα προσαρμόσιμο.

ΤΙΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ / PRO (48 $) || ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΔΕΣ ΕΔΩ

Βελτιστοποιητής:

Θέματα χαρτοφυλακίου WordPress 2016

Το Optimizer, ένα εύκολο στην προσαρμογή θέμα πολλαπλών χρήσεων με πολλές ισχυρές δυνατότητες. Αυτό το θέμα σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε κάθε στοιχείο Ζωντανά χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε κανέναν κωδικό. Είναι 100% αποκριτικό χτισμένο με HTML5 & CSS3, είναι φιλικό προς SEO, βελτιστοποιημένο για κινητά & αμφιβληστροειδής έτοιμος. Μπορείτε να ενσωματώσετε WooCommerce, bbPress, Mailchimp, Contact Form 7 κ.λπ. Διαθέτει δωρεάν και Premium έκδοση και τα δύο διαθέσιμα. Αλλά η έκδοση Premium αξίζει να αγοραστεί και αυτό είναι πιο όμορφο από άλλα θέματα χαρτοφυλακίου WordPress 2016.

ΤΙΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ / PRO (59 $) || ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΔΕΣ ΕΔΩ

Venture Lite:

Θέματα χαρτοφυλακίου WordPress 2016

Το Venture είναι ένα θέμα WordPress μιας σελίδας από τα θέματα Nimbus που είναι ιδανικό για δημιουργικά γραφεία, προσωπικά ιστολόγια, μικρές επιχειρήσεις, εταιρικούς ιστότοπους, ελεύθερους επαγγελματίες ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Έτσι θα είναι εξαιρετική επιλογή για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Αυτό το θέμα είναι διαθέσιμο για δωρεάν έκδοση και έκδοση Pro.

ΤΙΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ / PRO (39 $) || ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΔΕΣ ΕΔΩ

ΦωτογραφίαΓραφή:

Θέματα χαρτοφυλακίου WordPress 2016

Το FotoGraphy είναι ένα όμορφο, καθαρό και κομψό θέμα για φωτογράφους, καλλιτέχνες για να επιδείξουν την όμορφη δουλειά τους. Το θέμα έχει όμορφα σχεδιασμένο ρυθμιστικό, τμήμα χαρτοφυλακίου, τμήμα υπηρεσίας και Ίνσταγκραμ βιτρίνα. Είναι δωρεάν θέμα, αλλά υπάρχει μια άλλη πληρωμένη έκδοση του, η οποία κοστίζει 44 $. Έτσι θα λάβετε περισσότερες επιπλέον δυνατότητες και περισσότερες προσαρμόσιμες επιλογές.

ΤΙΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ / PRO (44 $) || ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΔΕΣ ΕΔΩ

SKT Cutsnstyle Lite:

Θέμα χαρτοφυλακίου WordPress

Το SKT CutsNStyle Lite είναι ένα απλό, ευέλικτο και προσαρμόσιμο κομμωτήριο, σπα, μασάζ, σαλόνι και τοπικό επιχειρηματικό θέμα που φαίνεται καλό σε όλες τις συσκευές. Είναι θέμα πολλαπλών χρήσεων, οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για φωτογραφικούς, προσωπικούς και χαρτοφυλακίου, επειδή είναι συμβατό με το NextGen Gallery.

ΤΙΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ / PRO (48 $) || ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΔΕΣ ΕΔΩ

Καφές SKT:

Θέματα χαρτοφυλακίου

Το SKT Coffee είναι ένα θέμα WordPress που ανταποκρίνεται σε καφέ και εστιατόριο, το οποίο είναι πολλαπλών χρήσεων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ξενοδοχεία, φαγητό, συνταγές, φύση, γεωργία, επιχειρήσεις, προσωπικές, τοπικές επιχειρήσεις, απλές, ευέλικτες και εταιρικές.

ΤΙΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ / PRO (48 $) || ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΔΕΣ ΕΔΩ

Flatio:

Θέμα WordPress iOS

Το Flatio είναι ένα θέμα iOS με έμπνευση απόκρισης για επιχειρήσεις ή ιστότοπους χαρτοφυλακίου, με τον επαγγελματικό, κομψό και πλήρως αποκριτικό σχεδιασμό του.

ΤΙΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ / PRO (55 $) || ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΔΕΣ ΕΔΩ

Orvis:

Χαρτοφυλάκιο

Το Orvis είναι ένα θέμα χαρτοφυλακίου σχεδιασμένο με γνώμονα τους σχεδιαστές και τους φωτογράφους. Είναι ένα μινιμαλιστικό, ισχυρό και ευέλικτο θέμα που εστιάζει στα έργα σας.

ΤΙΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ || ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΔΕΣ ΕΔΩ

Ζωντανεύω:

Θέμα χαρτοφυλακίου 2016

Το Enliven είναι ένα σύγχρονο όμορφο θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων που θα είναι η τέλεια λύση για επιχειρηματικούς ιστότοπους. έχει καθαρή διάταξη χαρτοφυλακίου που χρησιμοποιεί τον τύπο περιεχομένου χαρτοφυλακίου Jetpack. Αυτό το θέμα είναι δωρεάν διαθέτει επίσης μια premium έκδοση την οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε ανά πάσα στιγμή. Αυτό το θέμα χαρτοφυλακίου είναι όμορφο από άλλα θέματα χαρτοφυλακίου WordPress 2016.

ΤΙΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ / PRO (49 $) || ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΔΕΣ ΕΔΩ

Κομψό ροζ:

Θέμα χαρτοφυλακίου WordPress

Το Elegant Pink είναι ένα θηλυκό και κομψό θέμα WordPress, οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία ζωντανών και εντυπωσιακών ιστότοπων. Επίσης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε όμορφο ιστολόγιο ή περιοδικό που σχετίζεται με τη φωτογραφία, τη φύση, την τέχνη και το σχεδιασμό, τον τρόπο ζωής, το φαγητό, τη μόδα, τα μωρά, τα παιδιά, το γάμο ή οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο με κεντρικό δημιουργικό εικόνα.

ΤΙΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ / PRO (39 $) || ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΔΕΣ ΕΔΩ

Business One Σελίδα:

ΧαρτοφυλάκιοΤο Business One Page είναι ένα καθαρό, μοντέρνο και ελκυστικό θέμα σελίδας WordPress κατάλληλο για επιχειρηματικούς ιστότοπους, ψηφιακές εταιρείες, εταιρικές επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, χαρτοφυλάκιο, προθήκη προϊόντων, bloggers και όλους όσους εκτιμούν την όμορφη σχεδίαση. Το θέμα είναι φιλικό προς το SEO και διευκολύνει για εύρεση στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης.

ΤΙΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ || ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΔΕΣ ΕΔΩ

Χιονόπτωση:

Θέματα χαρτοφυλακίου WordPress 2016

Το SnowFall είναι CSS3 Powered και WordPress Τελευταία Έκδοση Ready Responsive Theme for Business. Αυτό το θέμα θα προσαρμοστεί αυτόματα σε όλες τις έξυπνες συσκευές και απολύτως φιλικό προς το SEO.

ΤΙΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ / PRO (59 $) || ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΔΕΣ ΕΔΩ

Παθιασμένος:

Χαρτοφυλάκιο WordPress

Το Passionate είναι ένα επαγγελματικό θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων που έχει δημιουργηθεί με πλέγμα Bootstrap και ανταποκρίνεται πλήρως σε όλα τα μεγέθη οθόνης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για επιχειρήσεις, χαρτοφυλάκια, προσωπικά, blogging, πρακτορεία ή οποιουσδήποτε άλλους τύπους ιστότοπων. Το παθιασμένο θέμα συνοδεύεται από ενσωματωμένα widget και θέσεις widget, customizer για προσαρμογή και ρύθμιση λογότυπου, χρώματος και διατάξεων. 

ΤΙΜΗ: ΔΩΡΕΑΝ || ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΔΕΣ ΕΔΩ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map