20 καλύτερα ΔΩΡΕΑΝ θέματα WordPress Blog το 2019

Μετά την εγκατάσταση του WordPress, το επόμενο πράγμα που πρέπει να εγκαταστήσετε ένα καλό θέμα WordPress που ανταποκρίνεται σε όλες τις συσκευές (υπολογιστές, tablet και κινητά), φιλικό προς το SEO και φυσικά φορτώνεται γρήγορα. Η επιλογή ενός καλού θέματος WordPress είναι αρκετά δύσκολη καθώς υπάρχουν πάνω από 10.000 δωρεάν θέματα στη συλλογή θεμάτων του WordPress και μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία για να επιλέξετε το σωστό θέμα. Έτσι, έχουμε συλλέξει μερικά από τα καλύτερα δωρεάν θέματα ιστολογίου WordPress που έχουν βελτιστοποιηθεί με ταχύτητα, φιλικό προς το SEO και όμορφο.


Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μοιραστούμε τα 20 πιο δημοφιλή δωρεάν θέματα blog για το WordPress.

δωρεάν θέματα ιστολογίου WordPress

Καλύτερα δωρεάν θέματα ιστολογίου WordPress

OceanWP

OceanWP

Το OceanWP είναι ένα πολύ ελαφρύ και πλήρως προσαρμόσιμο δωρεάν θέμα blog WordPress. Διαθέτει πάνω από 200.000 ενεργές εγκαταστάσεις και ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα WordPress.

Με το OceanWP, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν διαφορετικό τύπο ιστότοπων όπως ένα blog, επιχείρηση, χαρτοφυλάκιο, βιτρίνα WooCommerce και πολλά άλλα. Αυτό το θέμα ανταποκρίνεται πλήρως και φορτώνεται γρηγορότερα σε όλες τις συσκευές. Λειτουργεί καλά με τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς σελίδων όπως το Divi, το Beaver Builder, το SiteOrigin κ.λπ. Είναι πλήρως ανταποκρινόμενο και έτοιμο για το WooCommerce. Υποστηρίζει επίσης γλώσσες RTL και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας γλώσσες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν επέκταση εισαγωγής τους για να ανεβάσετε το δοκιμαστικό τους περιεχόμενο για να δημιουργήσετε εύκολα ιστότοπους. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε τη λειτουργικότητά του χρησιμοποιώντας τις premium επεκτάσεις τους, όπως Stick Anything, Cookie Notice, Fullscreen, Popup Login, Sticky Footer, Elementor Widgets, Posts Slider και πολλά άλλα.

Προβολή επίδειξης | Κατεβάστε

Astra

Astra

Το Astra είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το προσωπικό σας ιστολόγιο, το χαρτοφυλάκιο, τις επιχειρήσεις και τον ιστότοπο WooCommerce. Είναι ένα πολύ ελαφρύ θέμα και πλήρως προσαρμόσιμο.

Αυτό το θέμα έρχεται με διαφορετικές λειτουργίες και πρότυπα που λειτουργούν καλά με όλους τους δημιουργούς σελίδων όπως το Thrive Architect, το Beaver Builder, το Divi, το Visual Composer και πολλά άλλα. Είναι έτοιμο για WooCommerce, RTL & Μετάφραση έτοιμη και ανταποκρίνεται σε όλες τις συσκευές.

Το θέμα είναι εντελώς δωρεάν και μπορεί να επεκταθεί με premium πρόσθετα. Αν θέλετε ένα γρήγορο, πλήρως προσαρμόσιμο και δωρεάν θέμα blog WordPress, τότε το Astra είναι το τέλειο.

Προβολή επίδειξης | Κατεβάστε

Χιούμαν

Χιούμαν

Το Hueman είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα WordPress για ιστολόγια, περιοδικά και επιχειρηματικούς ιστότοπους. Είναι απόλυτα ανταποκρινόμενο και διαθέτει ευέλικτες επιλογές διάταξης.

Αυτό το θέμα έχει 4 διαφορετικές επιλογές widget υποσέλιδου και μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστο αριθμό widget στην πλαϊνή γραμμή. Μπορείτε να εμφανίσετε την πιο πρόσφατη ανάρτησή σας σε επιλεγμένη ιστορία ή ρυθμιστικό. Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε τύπο γραμματοσειρών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Διαθέτουν επίσης περιοχές widget υποσέλιδου και κεφαλίδας όπου μπορείτε εύκολα να εισάγετε διαφημίσεις ή πανό.

Αυτό το θέμα είναι φιλικό προς το SEO και φορτώνει γρηγορότερα σε όλους τους τύπους συσκευών. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο, περιοδικό, επιχειρηματικό ιστότοπο, αυτό το θέμα είναι μια καλή επιλογή.

Προβολή επίδειξης | Κατεβάστε

ColorMag

ColorMag

Το ColorMag είναι ένα εξαιρετικό θέμα στυλ περιοδικού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το ιστολόγιο WordPress, τις ειδήσεις, το περιοδικό, τις επιχειρήσεις και κάθε είδους ιστότοπους. Αυτό το θέμα είναι πλήρως συμβατό με το πρόσθετο WooCommerce και μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε είδος προϊόντων και πύλη πληρωμής για να πουλήσετε τα προϊόντα σας. 

Μπορείτε να επισημάνετε κάθε κατηγορία με το μοναδικό χρώμα της επιλογής σας. Το θέμα δωρεάν έκδοσης συνοδεύεται από 6 διαφορετικά προσαρμοσμένα widget και 15+ περιοχές widget. Αυτό το θέμα είναι απολύτως φιλικό προς το SEO και βελτιστοποιηθεί για ταχύτητα. 

Προβολή επίδειξης | Κατεβάστε

Αφρώδης

ΑφρώδηςΤο Sparkling είναι ένα απλό και καθαρό σχεδιασμό χωρίς θέμα WordPress για blog, ταξίδια, υγεία, επιχειρήσεις και άλλους ιστότοπους. Αυτό το θέμα είναι απόλυτα ανταποκρινόμενο σε κινητό και βελτιστοποιημένο SEO. Αυτό το θέμα περιλαμβάνει ένα ρυθμιστικό πλήρους οθόνης, ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων, widget δημοφιλών αναρτήσεων κ.λπ..

Έχει διαφορετικές διατάξεις, χρώμα, γραμματοσειρές, ρυθμίσεις ρυθμιστικού. Αυτό το θέμα είναι επίσης μετάφραση και πολύγλωσσο έτοιμο. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε WooCommerce, bbPress και άλλα δημοφιλή premium plugins με αυτό το θέμα.

Προβολή επίδειξης | Κατεβάστε

Εικονική

ΕικονικήΤο Iconic είναι ένα δωρεάν premium θέμα blog WordPress με όμορφη τυπογραφία. Αυτό το θέμα ανταποκρίνεται πλήρως και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε όπως θέλετε. Μπορείτε εύκολα να ανεβάσετε ένα λογότυπο, να αλλάξετε το χρώμα φόντου, το κείμενο του υποσέλιδου, τα εικονίδια κοινωνικών μέσων.

Το Iconic έρχεται με μία μόνο πλευρική γραμμή και ένα μενού κεφαλίδας με εύκολη πλοήγηση.

Προβολή επίδειξης | Κατεβάστε

Διεκδικητής

Θέμα Challenger

Το Challenger είναι ένα υψηλής ποιότητας δωρεάν WordPress θέμα για ιστολόγια blogging, επιχειρήσεις, podcasts. Αυτό το θέμα είναι πλήρως ανταποκρινόμενο και καλά βελτιστοποιημένο για ταχύτητα, ώστε ο ιστότοπός σας να φορτώνεται ταχύτερα σε όλες τις συσκευές.

Ο σχεδιασμός θέματος είναι απλός και μινιμαλιστικός και η όμορφη τυπογραφία κάνει τον ιστότοπό σας πιο ευανάγνωστο. Το θέμα δωρεάν έκδοσης συνοδεύεται από 4 διαφορετικές περιοχές widget, 50+ εικονίδια κοινωνικών μέσων και μια εντελώς προσαρμόσιμη ενότητα κεφαλίδας για την ανάπτυξη της λίστας email σας.

Προβολή επίδειξης & Κατεβάστε

Άσε

Άσε

Το Ashe είναι ένα δωρεάν blog blog πολλαπλών συγγραφέων που είναι κατάλληλο για ένα προσωπικό blog, φαγητό, ταξίδια, ομορφιά, μόδα, γάμο, φωτογραφία και οποιοδήποτε είδος blog. Έχει μια μινιμαλιστική, κομψή και κινητή διάταξη που ανταποκρίνεται σε όλες τις συσκευές.

Μπορείτε να ενσωματώσετε το WooCommerce με το θέμα Ashe. Το θέμα είναι καλά κωδικοποιημένο και λειτουργεί τέλεια με όλες τις δημοφιλείς προσθήκες και δημιουργούς σελίδων όπως Divi, Elementor, Beaver builder κ.λπ. Το θέμα περιλαμβάνει ένα ρυθμιστικό πλήρους οθόνης, εικόνα κεφαλίδας, widget ρυθμιστικού Instagram.

Προβολή επίδειξης & Κατεβάστε

Ντόνοβαν

Ντόνοβαν

Το Donovan είναι ένα καθαρό και μοντέρνο θέμα δωρεάν blog για WordPress. Διαθέτει 3 διαφορετικές διατάξεις ιστολογίου και εύκολο μενού πλοήγησης. Μπορείτε να προσθέσετε κοινωνικά εικονίδια στην κορυφή της περιοχής widget και να προσαρμόσετε τις περιοχές υποσέλιδων. Το θέμα τους είναι βελτιστοποιημένο για SEO και μπορεί να μεταφραστεί στις γλώσσες σας. 

Προβολή επίδειξης & Κατεβάστε

Κύριο ιστολόγιο

Κύριο ιστολόγιο

Το Master Blog είναι ένα καθαρό και μοντέρνο δωρεάν θέμα blogging WordPress. Το θέμα ανταποκρίνεται πλήρως και φορτώνει γρηγορότερα σε όλες τις συσκευές. Σας επιτρέπει να αλλάξετε το χρώμα και το λογότυπο του φόντου. Το θέμα είναι πλήρως RTL και έτοιμο για μετάφραση και συμβατό με WPML. Περιέχει μία πλευρική γραμμή και μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα της κεφαλίδας.

Προβολή επίδειξης & Κατεβάστε

Blog Elite

Blog EliteΤο Blog Elite είναι ένα δωρεάν θέμα blog WordPress πολλαπλών χρήσεων. Είναι απόκριση και παρέχει επιλογές πλούσιες σε χαρακτηριστικά. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν διαφορετικό συνδυασμό στυλ και επιλογών μαζί για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν καθαρό ιστότοπο σε λίγα λεπτά. Έρχεται με πλευρική γραμμή και πολλές επιλογές κεφαλίδας. 

Προβολή επίδειξης & Κατεβάστε

Βελτιστοποιητής

Βελτιστοποιητής

Το Optmizer είναι ένα δωρεάν θέμα blog WordPress πολλαπλών χρήσεων και διαθέτει πολλές ισχυρές δυνατότητες. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε κάθε στοιχείο χωρίς να τροποποιήσετε κανέναν κωδικό. Το θέμα έρχεται με δύο διατάξεις και ένα όμορφο ρυθμιστικό εικόνας. Σας επιτρέπει επίσης να ανεβάσετε εύκολα ένα λογότυπο για τον ιστότοπό σας, να χρησιμοποιήσετε 600+ γραμματοσειρές, να προσθέσετε προσαρμοσμένο πεδίο CSS και άλλες επιλογές χρώματος.

Το θέμα είναι 100% ευαίσθητο, φιλικό προς το SEO και βελτιστοποιημένο με την ταχύτητα. Είναι έτοιμο για μετάφραση και συνεργάζεται με το WooCommerce, το bbPress και πολλά άλλα. Εάν θέλετε ένα δωρεάν θέμα WordPress για το ιστολόγιό σας, την επιχείρηση, το χαρτοφυλάκιο, τη φωτογραφία και τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, αυτό το θέμα είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Προβολή επίδειξης & Κατεβάστε

Κοντράστ

Κοντράστ

Το Kontrast είναι ένα κομψό και δωρεάν θέμα WordPress για blogging και περιοδικά. Το θέμα περιλαμβάνει απεριόριστες περιοχές widget, αριστερή ή δεξιά πλευρική γραμμή, στήλες widget 4 υποσέλιδων, εικόνες μηδενικής διάταξης, σχετικές δημοσιεύσεις και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κοινωνικά εικονίδια στην κορυφή ή στο κάτω μέρος.

Προβολή επίδειξης & Κατεβάστε

Γουέλινγκτον

Γουέλινγκτον

Το Ουέλλινγκτον είναι ένα απλό και μοντέρνο δωρεάν θέμα blog WordPress. Έρχεται με δύο διαφορετικές διατάξεις ανάρτησης, όμορφη τυπογραφία, ένα ρυθμιζόμενο ρυθμιστικό ανάρτησης και μια πλευρική γραμμή. Το θέμα ανταποκρίνεται πλήρως και μπορείτε εύκολα να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις θέματος στο εργαλείο προσαρμογής.

Προβολή επίδειξης & Κατεβάστε

Ribbon Lite

Ribbon Lite

Το Ribbon Lite είναι ένα απλό και δωρεάν θέμα blogging WordPress. Το θέμα είναι γρήγορο, βελτιστοποιημένο SEO και πλήρως προσαρμόσιμο. Το θέμα περιλαμβάνει μία πλευρική γραμμή και ένα εύκολο μενού πλοήγησης. Μπορείτε να προσθέσετε κοινωνικά εικονίδια και να εμφανίσετε σχετικές δημοσιεύσεις που θα βοηθήσουν τους αναγνώστες σας να διατηρήσουν το περιεχόμενό σας.

Προβολή επίδειξης & Κατεβάστε

VT Blogging

VT Blogging

Το VT Blogging είναι ένα κομψό και ελάχιστο δωρεάν θέματα WordPress. Το θέμα είναι πλήρως ανταποκρινόμενο και ειδικά σχεδιασμένο για ιστότοπους blog. Είναι φιλικό προς κινητά και εφαρμόζει βέλτιστες πρακτικές SEO. 

Το θέμα περιλαμβάνει μία πλευρική γραμμή, κοινωνικά εικονίδια και σχετικά με το γραφικό στοιχείο του συγγραφέα. Είναι έτοιμο για μετάφραση και λειτουργεί άψογα σε εγκαταστάσεις πολλών ιστότοπων.

Προβολή επίδειξης & Κατεβάστε

Συγγραφείς Blogily

Συγγραφείς Blogily

Το Writers Blogily είναι ένα θέμα SEO WordPress φιλικό και ανταποκρινόμενο δωρεάν για ιστολόγια blogging, εφημερίδων και φωτογραφιών. Το θέμα είναι εξαιρετικά εύκολο να ρυθμιστεί και διαθέτει πολύ χώρο διαφήμισης για τη δημιουργία εσόδων από τον ιστότοπό σας. 

Το θέμα λειτουργεί τέλεια με δημοφιλείς δημιουργούς σελίδων όπως Elementor, Beaver Builder, Divi κ.λπ. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ειδήσεις μιας σελίδας ή μιας σελίδας, έναν εκπαιδευτικό ιστότοπο με σύντομο χρονικό διάστημα.

Προβολή επίδειξης & Κατεβάστε

Γράψε

Γράψε

Το Writee είναι ένα κομψό και μοντέρνο δωρεάν WordPress blogging θέμα που ταιριάζει σε ένα προσωπικό blog, φαγητό, ταξίδια, φωτογραφία. Το θέμα είναι πλήρως ανταποκρινόμενο και καλά σχεδιασμένο.

Το θέμα διαθέτει τέλειο σχεδιασμό pixel, μονή πλευρική γραμμή, πολλαπλά widget, ρυθμιστικό πλήρους πλάτους / εικόνας. Είναι συμβατό με το WooComerce και η μετάφραση είναι έτοιμη.

Προβολή επίδειξης | Κατεβάστε

Λάχανο

Λάχανο

Το Kale είναι ένα ελάχιστο, κομψό και μοντέρνο δωρεάν WordPress θέμα για ένα blog τροφίμων και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Το θέμα είναι εύκολο στη χρήση και μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε στο WooCommerce.

Το Kale έρχεται με μια όμορφη μπροστινή σελίδα, μεγάλη ανάρτηση με επιλεγμένη ανάρτηση, επιλογές για προβολή banner ή διαφημίσεις στην κεφαλίδα. Είναι πλήρως RTL & υποστηρίζεται πολύγλωσσο. Έρχεται επίσης με πολλές διατάξεις τροφοδοσίας ιστολογίου, επιλογές μεγέθους πλευρικής γραμμής και μπορείτε να εμφανίσετε τα εικονίδια κοινωνικών μέσων.

Προβολή επίδειξης | Κατεβάστε

Ποσειδώνας

Ποσειδώνας

Το Poseidon είναι ένα απλό και κομψό θέμα blog WordPress χωρίς σχεδιασμό. Το θέμα έρχεται με προβολή διαφανειών εικόνων πλήρους οθόνης, πολλαπλές διατάξεις ιστολογίου, μία πλευρική γραμμή και εικονίδια κοινωνικών μέσων. Είναι πλήρως ανταποκρινόμενο και λειτουργεί εξαιρετικά με το WooCommerce.

Προβολή επίδειξης | Κατεβάστε

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε μοιραστεί 20 καλύτερα δωρεάν θέματα ιστολογίου WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το προσωπικό σας blog, την επιχείρηση, το χαρτοφυλάκιο, τη φωτογραφία ή οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο.

Τώρα, πρέπει να δοκιμάσετε κάθε ένα από τα θέματα για να ελέγξετε εάν το θέμα ταιριάζει στον ιστότοπό σας ή όχι. Ωστόσο, εάν θέλετε πλήρη χαρακτηριστικά θέματος και υποστήριξη προτεραιότητας από την εταιρεία θέματος, μπορείτε να αναβαθμίσετε το θέμα σας στην premium έκδοση.

Θέλετε να εμφανίσετε το θέμα σας σε αυτήν τη λίστα; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map