10 καλύτερη προσθήκη WordPress Live Chat 2016

Τι είναι η ζωντανή συζήτηση?

Ζωντανή συζήτηση Η υποστήριξη είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επικοινωνούν ή να συνομιλούν, σε πραγματικό χρόνο με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας τους. Ζω Οι εφαρμογές υποστήριξης χρησιμοποιούνται συνήθως για να παρέχουν άμεση υποστήριξη πελατών και πληροφορίες σε πελάτες και πελάτες. Έτσι σε αυτήν την ανάρτηση σας δείχνω 10 Καλύτερη προσθήκη WordPress Live Chat του 2016.


Αλλά μπορείτε να σκεφτείτε, γιατί χρειάζομαι μια λειτουργία ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπό μου… Σωστά;…«Γνωρίζετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες 60%, ακόμη και μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας περισσότερο από το να έχετε ένα ζωντανό σύστημα συνομιλίας». Η λειτουργία ζωντανής συνομιλίας είναι εμφανής σήμερα για την πώληση κάτι, και κυρίως για όσους έρχονται στον ιστότοπό σας για πρώτη φορά. Δεν έχουν πολύ χρόνο να περιμένουν μια απάντηση. Έτσι η ζωντανή συνομιλία κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτήν την περίπτωση. Μετά την ενσωμάτωση της προσθήκης ζωντανής συνομιλίας στο WordPress, μπορείτε να συνομιλήσετε απευθείας με τον πελάτη σας και να τους βοηθήσετε για τα ερωτήματά τους για οποιοδήποτε προϊόν. Ας δούμε αυτές τις προσθήκες ζωντανής συνομιλίας στο WordPress…

10 Καλύτερη προσθήκη ζωντανής συνομιλίας WordPress

1. Ζωντανή συζήτηση

Πρόσθετο WordPress Live ChatΖωντανή συζήτηση είναι το καλύτερο λογισμικό ζωντανής συνομιλίας και λογισμικό γραφείου βοήθειας για εξυπηρέτηση πελατών. Εάν βρίσκετε το καλύτερο plugin ζωντανής συνομιλίας WordPress για οποιοδήποτε είδος επιχείρησης, τότε είναι καλή επιλογή ή εσείς. Αυτό Πρόσθετο WordPress Live Chat έρχεται με πολλές δυνατότητες που μπορούν να ενισχύσουν το ρυθμό συνομιλίας σας με τους αγοραστές. 

Με τον ισχυρό πίνακα ελέγχου διαχειριστή, μπορείτε να προσαρμόσετε τα πάντα. Εάν έχετε χαρτοφυλάκιο, ηλεκτρονικό εμπόριο ή οποτεδήποτε ιστότοπο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εύκολα. Αρχικά πρέπει απλώς να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή και να λάβετε τον κωδικό και να τον προσθέσετε στο footer.php στο θέμα σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές συνομιλίας σας, τα θέματα από εδώ. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης του πίνακα ελέγχου:-

ζωντανή συνομιλία wpmyweb

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Προσαρμογή παραθύρου συνομιλίας: Όταν έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή συνομιλίας στον ιστότοπό σας, τότε μπορείτε να προσαρμόσετε το παράθυρο συνομιλίας με πολλά θέματα και χρώματα. Δεν είναι μόνο αυτό. Στη συνέχεια, στην επιλογή γλώσσας, η προεπιλεγμένη γλώσσα είναι η αγγλική, αλλά εάν η επιχείρησή σας είναι εγκατεστημένη στην Ιταλία, τότε μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα σε Italiano. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την έρευνα πριν από τη συνομιλία, την έρευνα μετά τη συνομιλία κ.λπ. Η έρευνα μετά τη συνομιλία χρησιμοποιείται κυρίως για άμεση ανατροφοδότηση πελατών και σε περίπτωση πρακτόρων αξιολόγησης. Ο πελάτης μπορεί να συμπληρώσει τη φόρμα εισιτηρίου στην επιλογή συνομιλίας, εάν η διαδικτυακή συνομιλία δεν είναι διαθέσιμη εκείνη τη στιγμή.
 • Δέσμευση πελατών: Μπορείτε να ορίσετε προσαρμοσμένο μήνυμα, όταν κάποιος κάνει κλικ σε διαδικτυακή συνομιλία ή μπορείτε να ρυθμίσετε περισσότερους χαιρετισμούς για να προσκαλέσετε επισκέπτες-στόχους να συνομιλήσουν. Με ελκυστικός σύστημα, οι πελάτες σας παίρνουν περισσότερη προσοχή και τους προκαλούν να ξεκινήσουν τη συνομιλία.
 • Προηγμένα εργαλεία πράκτορα: Ο πράκτορας συνομιλίας μπορεί να προσθέσει ετικέτες και συντομεύσεις πληκτρολογίου για γρήγορη χρήση. Αυτή η συνομιλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από υπολογιστή και τηλέφωνο χρησιμοποιώντας λογισμικό με δυνατότητα λήψης. 
 • Ρυθμίσεις συνομιλίας: Οι πράκτορες συνομιλίας μπορούν να δρομολογήσουν συνομιλίες ή μπορεί να γίνει αυτόματα. Έτσι, ένα συγκεκριμένο τμήμα λαμβάνει συγκεκριμένους πελάτες βάσει κατηγορίας.
 • Εύκολη ενσωμάτωση: Ανεξάρτητα από το CMS που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να ενσωματώσετε αυτό το πρόσθετο ζωντανής συνομιλίας εύκολα στον ιστότοπό σας.

Τιμή:

Αυτή η προσθήκη πληρώνεται με αρχικό κόστος 16 $ / μήνα. Ξεκινήστε τη δοκιμή 30 ημερών

2. Ζωντανή συνομιλία WP

Ζωντανή συνομιλία WordPress - Wpmyweb

Ζωντανή συνομιλία WP Το plugin είναι το πιο οικονομικό plugin ζωντανής συνομιλίας WordPress. Αυτό το πρόσθετο είναι πλήρως λειτουργικό και υποστηρίζει μικρές επιχειρήσεις. Αυτή η προσθήκη είναι δωρεάν, επομένως δεν χρειάζεται να πληρώνετε για μηνιαίες συνδρομές ζωντανής συνομιλίας, προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα τους επισκέπτες σας.

Τώρα έχετε την επιλογή να φιλοξενήσετε τη ζωντανή συνομιλία σας είτε στον δικό σας ιστότοπο είτε στον διακομιστή ζωντανής συνομιλίας. Η χρήση του διακομιστή ζωντανής συνομιλίας θα βελτιώσει την απόδοση της συνομιλίας σας έως και 300% και θα μειώσει τη φόρτωση στον κεντρικό υπολογιστή σας. 

Είναι πλήρως προσαρμόσιμο, ώστε να μπορείτε να ορίσετε τη ζωντανή συνομιλία από τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή. Όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα, μπορείτε να συνομιλήσετε με τους πελάτες σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή windows, την εφαρμογή Android κ.λπ. και ακόμη και θα λάβετε ειδοποίηση για επιτραπέζιους υπολογιστές εάν κάποιοι πελάτες επιθυμούν να συνομιλήσουν με πράκτορες. Ακολουθεί μια εικόνα του πίνακα ελέγχου διαχειριστή παρακάτω:

Ζωντανή συνομιλία WP

Αυτή η προσθήκη είναι δωρεάν, αλλά αν θέλετε πλήρεις δυνατότητες αυτής της προσθήκης, τότε πρέπει να αγοράσετε την έκδοση PRO. Ακολουθούν ορισμένες βασικές δυνατότητες του WP Live Chat:

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Πλήρως προσαρμόσιμη συνομιλία: Όπως ανέφερα ότι αυτή η προσθήκη είναι πλήρως προσαρμόσιμη, έτσι μπορείτε να ρυθμίσετε τη συνομιλία σας όπως θέλετε.

 • Αξιολογήσεις συνομιλίας & Κοινωνικά εικονίδια: Είναι μια καλή επιλογή ότι οι πελάτες / χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν τους πράκτορές σας σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να προσθέσετε τη σελίδα fanpage ή την επιχειρηματική σας σελίδα στο παράθυρο συνομιλίας για να λάβετε περισσότερους οπαδούς ταυτόχρονα.
 • Ειδοποιήσεις προγράμματος περιήγησης: Αυτό το πρόσθετο σας επιτρέπει λάβετε ειδοποιήσεις προγράμματος περιήγησης μόλις ληφθεί μια νέα συνομιλία.
 • Πρόσβαση Πεπαναλαμβανόμενες εγγραφές συνομιλίας: Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιεσδήποτε συζητήσεις έχετε χάσει, καθώς και σε προηγούμενες εγγραφές συνομιλίας.
 • Υποστηρίζει πολλές γλώσσες: Η υποστήριξη WP Live Chat είναι πλήρως μεταφράσιμη και διατίθεται σε περισσότερες από 25 διαφορετικές γλώσσες.
 • Φιλοξενήστε τον διακομιστή συνομιλίας σας στο Cloud: Φιλοξενήστε τον διακομιστή ζωντανής συνομιλίας στον διακομιστή cloud για να βελτιώσετε την απόδοση της συνομιλίας σας έως και 300% και μειώστε τη φόρτωση στον κεντρικό υπολογιστή σας. 

Τιμή:

Αυτή η προσθήκη είναι δωρεάν, αλλά για να έχετε πλήρη πρόσβαση ή δυνατότητες, πρέπει να αγοράσετε την Pro έκδοση αυτής της προσθήκης, η οποία κοστίζει 39,95 $.

3.Tawk.to Ζωντανή συνομιλία

tawk wpmyweb

Tawk.to είναι μια 100% ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή ζωντανής συνομιλίας που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να συνομιλείτε με επισκέπτες στον ιστότοπό σας στο WordPress. Υποστηρίζει για κάθε είδους επιχείρηση και πάνω από 250.000 εταιρείες που χρησιμοποιούν το Tawk.to. Έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα στη διαχείριση της διαδικτυακής εμπειρίας αφοσίωσης πελατών. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει όριο, οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλούς ιστότοπους και πράκτορες σε μία διεπαφή ταμπλό για να συνομιλήσετε με τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας.

Το Tawk.to προσφέρει δωρεάν εφαρμογές iOS, Android, Windows και Mac OSX για να παραμείνετε συνδεδεμένοι ή μπορείτε να συνδεθείτε μέσω οποιουδήποτε σύγχρονου προγράμματος περιήγησης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Προσαρμοσμένο widget: Μπορείτε να τροποποιήσετε το μέγεθος, τα χρώματα, τη θέση και το περιεχόμενο του widget επισκέπτη ώστε να ταιριάζει στον ιστότοπό σας.
 • Χρησιμοποιήστε πολλαπλούς ιστότοπους: Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ζωντανή συνομιλία σε πολλούς ιστότοπους. Στη συνέχεια, προσθέστε πολλά διαφορετικά widget σε όσους ιστότοπους θέλετε, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε από πού προέρχονται όλες οι συζητήσεις σας.
 • Αυτόματες ενεργοποιήσεις συνομιλίας: Μπορείτε να ορίσετε κανόνες ετικέτας για να ορίσετε αυτοματοποιημένα μηνύματα βάσει πολλαπλών συνθηκών, όπως χρόνος, επίσκεψη σε μια συγκεκριμένη σελίδα ή εκτέλεση συγκεκριμένης ενέργειας κ.λπ..
 • Προσαρμοσμένες συντομεύσεις: Οι συντομεύσεις σάς επιτρέπουν να απαντάτε γρήγορα μέσα σε 1 δευτερόλεπτο και εξοικονομεί επίσης χρόνο απαντώντας σε συχνές ερωτήσεις επισκεπτών. Όπως: Αντί να πληκτρολογείτε «Γεια σας, καλώς ήλθατε στον ιστότοπό μας, πώς μπορούμε να βοηθήσουμε?« θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια συντόμευση που είναι απλά /Χαίρετε.
 • Δωρεάν εφαρμογές: Το Tawk.to προσφέρει δωρεάν εφαρμογές iOS, Android, Windows και Mac OSX για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους πελάτες σας από οπουδήποτε.

Τιμή: 

100% δωρεάν.

4. Ζωντανή συνομιλία Zopim

zopim ζωντανή συνομιλία

Ζόπιμ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα πρόσθετα του WordPress Live Chat. Το Zopim σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε και να συνομιλείτε με επισκέπτες που περιηγούνται στο κατάστημά σας σε πραγματικό χρόνο. Έχουν πάνω από 150.000 πελάτες και το πιο ενεργό εγκατεστημένο plugin ζωντανής συνομιλίας WordPress.

Παρέχουν στους πελάτες τους το πιο δροσερό χαρακτηριστικό είναι “Συνομιλία στο Facebook Messenger”. Έτσι, χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το messenger. Και φυσικά είναι ο άλλος καλύτερος τρόπος προσέγγισης των πελατών σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Προηγμένη ανάλυση: Ο πίνακας ελέγχου Zopim σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τη ροή των επισκεπτών, τα μοτίβα χρήσης και σας επιτρέπει να μεταβείτε όποτε ένας πελάτης μπορεί να χρειαστεί βοήθεια.
 • Κατάλληλο για όλες τις επιχειρήσεις: Εάν έχετε μικρό ή ακόμα και μεγάλο ιστότοπο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Λειτουργεί σε κάθε τύπο ομαλά.
 • Φιλικό προς κινητά: Αυτή η προσθήκη είναι πλήρως φιλική προς κινητά, έτσι ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να συνομιλήσουν μαζί σας από οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιώντας το βελτιστοποιημένο widget συνομιλίας για κινητά.
 • Εύκολη ενσωμάτωση: Υποστηρίζει όλα τα μεγάλα CMS.
 • άλλα πολλά …

Τιμή:

Δωρεάν | 11,20 $ / μήνα.

5. Υποστηρίζω

Συνομιλία Plugin WoRdPress

Υποστηρίζω είναι μια πλατφόρμα ζωντανής συνομιλίας για ιστότοπους και καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Με το λογισμικό άμεσης συνομιλίας IM που υποστηρίζει μπορείτε να έχετε έναν λογαριασμό ζωντανής συνομιλίας, να συνδεθείτε στον λογαριασμό ζωντανής συνομιλίας και να συνομιλήσετε με τους επισκέπτες σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Παρακολούθηση επισκεπτών σε πραγματικό χρόνο: Με τον ισχυρό ταμπλό τους, μπορείτε να παρακολουθείτε τις συμπεριφορές των επισκεπτών και να ενεργείτε σε αυτούς είναι εξίσου σημαντική. Και μπορείτε να παρακολουθείτε σε ποιες σελίδες βρίσκονται οι χρήστες σας, από πού προέρχονται, τη γεωγραφική τους τοποθεσία. 
 • Εύκολη προσαρμογή: Μπορείτε να προσαρμόσετε τα παράθυρα συνομιλίας για να ταιριάζουν στο δικό σας θέμα ιστότοπων και να αλλάξετε τις γραμματοσειρές, τα χρώματα και την εικόνα του banner της κεφαλίδας. Επιλογή συνομιλίας μπορείτε να τακτοποιήσετε κείμενο και πεδία.
 • Καλύτερη ασφάλεια: Υποστηρίζω την παροχή κρυπτογράφησης SSL, ώστε όλες οι συνομιλίες να παραμένουν ασφαλείς.
 • περισσότερο….

Τιμή:

Δωρεάν | 12,63 $ / μήνα

6. JivoChat

jivochat

JivoChat έχει πάνω από 155.614 πελάτες και μία από τις αξιόπιστες εταιρείες. Το JivoChat βοηθά τους πελάτες να λαμβάνουν άμεσες απαντήσεις σε ζωντανή συνομιλία – χωρίς να χρειάζεται να καλούν ή να στέλνουν email και απευθείας στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν την προσθήκη σε λίγα λεπτά και μπορεί να διαμορφωθεί ειδικά για να ταιριάζει με το προσωπικό σας στυλ.

Το JivoChat σας παρέχει δωρεάν εφαρμογή για υπολογιστές για Mac / Windows, εφαρμογή προγράμματος περιήγησης και εφαρμογή για κινητά. Έτσι, εσείς ή οι πράκτορές σας δεν θα χάσετε ούτε μία συνομιλία. 

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Περισσότερη καλύτερη ποιότητα: Κάθε μέρα βαθμολογούν την ποιότητα της υπηρεσίας συνομιλίας στον ιστότοπό σας από κλίμακα από 0 έως 5 και παρέχουν προτάσεις για τους τομείς που πρέπει να βελτιώσετε.
 • Εύχρηστος: Οι αντιπρόσωποι μπορούν να κάνουν συνομιλίες με την βολική εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές για Mac / Windows, την εφαρμογή προγράμματος περιήγησης και την εφαρμογή για κινητά.
 • Περισσότερες συζητήσεις με πελάτες: Προσφέρει βοήθεια προτού τεθούν ερωτήσεις με προληπτικές συνομιλίες μετατρέποντας τους περιστασιακούς επισκέπτες σε ευτυχείς πελάτες.

Τιμή:

Δωρεάν | 10 $ / μήνα.

7. Tidio Live Chat

tildochat

Tidio Live Chat είναι μια υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε εύκολα με τους πελάτες σας. Εάν βρίσκετε ένα καλό και φθηνό plugin ζωντανής συνομιλίας WordPress, τότε είναι καλή επιλογή. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για την κοινότητα του WordPress. Μόλις εγκαταστήσετε την προσθήκη, θα είστε έτοιμοι να επωφεληθείτε πλήρως από τα οφέλη που παρέχει η υπηρεσία μας, χωρίς να απαιτείται εγγραφή.

Η εγκατάσταση είναι εξαιρετικά εύκολη, μόλις εγκαταστήσετε την προσθήκη, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Παρακολουθεί ποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το συνδυασμό χρωμάτων ή τα προσαρμοσμένα πεδία για φόρμες στις ανάγκες σας.

Χαρακτηριστικά:

 • Παρακολουθήστε ποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας.
 • Επικοινωνήστε με τον επισκέπτη σας μέσω email όταν αποχωρήσει από τη συνομιλία.
 • Ενσωμάτωση με Zendesk, GetResponse, SalesForce και MailChimp και πολλά άλλα.
 • Αποκλειστική εφαρμογή για κινητές και επιτραπέζιες συσκευές (iOS, Android, Windows, OS X, Chrome).
 • Πλήρως προσαρμόσιμο.

Τιμή:

Δωρεάν | Pro Έκδοση: 12 $ / μήνα.

Tildo Live Chat Τιμή

8. Olark Ζωντανή συνομιλία

olark ζωντανή συνομιλία

Όλαρκ είναι ο πιο όμορφος και αποτελεσματικός τρόπος να μιλήσετε με τους πελάτες σας για πωλήσεις και υποστήριξη. Ο Olark αποκαλύπτει ποιος βρίσκεται στον ιστότοπό σας και τι ακριβώς κάνει. Ακόμη και δείτε τι υπάρχει στο καλάθι αγορών τους.

Είναι γρήγορο & εύκολη εγκατάσταση και προσαρμογή του Olark. Απλώς δημιουργήστε έναν λογαριασμό Olark και επικολλήστε τον κώδικα στον ιστότοπό σας, μπορείτε να πάτε. Με όμορφα θέματα, κείμενο και γλώσσα που επιλέγετε και ακόμη και ένα ισχυρό API, το Olark είναι αποκλειστικά υπό τον έλεγχό σας.

Αυτό το πρόσθετο είναι πολύ χρήσιμο για τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου ή τον ιστότοπο WordPress. Αλλά δεν έχει δωρεάν έκδοση, πρέπει να αγοράσετε για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσθήκη.

Χαρακτηριστικά:

 • Το Olark συνεργάζεται με το σημαντικό λογισμικό που χρησιμοποιείτε ήδη και υπερδυναμεί το CRM σας.
 • Λάβετε άμεσα σχόλια από τους πελάτες σας, ώστε να γνωρίζετε ότι τα κάνετε πιο ευτυχισμένα.
 • Οι πελάτες σας μπορούν να ελέγξουν τα προϊόντα ή τους πράκτορές σας χρησιμοποιώντας επιλογές συνομιλίας. Για να βελτιώσετε το προϊόν και την εμπειρία σας.

Τιμή:

12 $ / μήνα. (Διατίθεται μόνο έκδοση Premium)

9. στο WebChat

συνομιλία στο διαδίκτυο

στο WebChat είναι ένα καλό plugin ζωντανής συνομιλίας WordPress για τον ιστότοπό σας. Σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τους επισκέπτες του ιστότοπού σας, να παρακολουθείτε την κυκλοφορία του ιστότοπου και να παρέχετε καλύτερη υποστήριξη πελατών. 

Αυτή η προσθήκη ζωντανής συνομιλίας για το WordPress παρέχει έναν εύκολο τρόπο ενσωμάτωσης του ιστότοπού σας στο WordPress με το καινοτόμο σύστημα ζωντανής συνομιλίας. Είναι επίσης συμβατό με ιστότοπους του WooCommerce. Μπορείτε να συνομιλήσετε με τους επισκέπτες του ιστότοπού σας σε πραγματικό χρόνο με ένα μόνο κλικ, να παρακολουθήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας και να μεγιστοποιήσετε τις μετατροπές σας με ενεργοποιητές.

χαρακτηριστικά onwebchat

Τιμή:

Δωρεάν | 7,81 $ / μήνα.

10. WP-Συνομιλία

wp-συνομιλία

Συνομιλία WP είναι ένα plugin ζωντανής συνομιλίας WordPress, το οποίο είναι κυρίως κατασκευασμένο για WordPress. Χρησιμοποιώντας αυτήν την προσθήκη, μπορείτε να παρακολουθείτε και να συνομιλείτε με επισκέπτες, οι οποίοι περιηγούνται στο κατάστημα / τον ιστότοπό σας σε πραγματικό χρόνο. Είναι πλήρης προσαρμόσιμη πολύγλωσση διεπαφή συνομιλίας. 

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία, χρειάζεστε απλώς ένα κλειδί API από WP-Συνομιλία , και μπορείτε να ξεκινήσετε να συνομιλείτε με τους πελάτες σας. Σας επιτρέπει να προσθέσετε Απεριόριστους ιστότοπους, Απεριόριστες συζητήσεις, Απεριόριστους πελάτες και άλλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά για αυτήν την προσθήκη ζωντανής συνομιλίας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Απεριόριστοι ιστότοποι
 • Απεριόριστες συζητήσεις
 • Απεριόριστοι χειριστές
 • Εφαρμογή για κινητά, εφαρμογή Chrome διαθέσιμη για αυτήν την προσθήκη WordPress Live Chat

Τιμή: 

Ελεύθερος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map