20 καλύτερες προσθήκες WooCommerce που χρειάζεστε για το 2018

Έτσι δημιουργήσατε τον ιστότοπο WooCommerce. Είστε έτοιμοι για τον κόσμο. Ανυπομονούμε για ένα μεγάλο μέλλον για την επιχείρησή σας. Η ανάπτυξη είναι αυτό που χρειάζεστε. Κάποιος κάνει αναζήτηση Google και βλέπει τον ιστότοπό σας. Κάποιος ρίχνει μια ματιά στον ιστότοπό σας. Κάτι λείπει. Συνειδητοποίησαν ότι λείπει ένα στοιχείο, οπότε μετακόμισαν σε έναν άλλο ιστότοπο χωρίς δισταγμό. Έφυγαν από τον ιστότοπό σας και χάνετε μια προοπτική.


Λοιπόν τι έγινε? Ξεχάσατε εντελώς να βάλετε λειτουργίες που θα κάνουν τους επισκέπτες σας να μείνουν συντονισμένοι στον ιστότοπό σας. Αυτοί οι επισκέπτες που είναι υποψήφιοι πελάτες πρέπει να δουν εκπληκτικές δυνατότητες του WooCommerce Plugin που μπορούν να τους κάνουν να επισκεφθούν ξανά. Χρειάζεστε σταθερούς πελάτες που θα επιστρέψουν και θα αγοράσουν ξανά. Χρειάζεστε την προστασία που θα αφήσει θετικά σχόλια στο web store σας. Πρέπει να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας ECommerce για να επιτύχετε τον στόχο σας να κερδίσετε περισσότερα και να κερδίσετε περισσότερα.

Οι τρέχουσες τάσεις στην αγορά έχουν ήδη προχωρήσει και Προγραμματιστές προσθήκης λευκής ετικέτας χρησιμοποίησε διαφορετικά Woocommerce Plugins που μπορούν να βελτιώσουν ιστότοπους, ειδικά ιστότοπους για εμπορικούς σκοπούς. Τέτοιες προσθήκες είναι απαραίτητες προκειμένου οι πελάτες, οι πελάτες και οι επισκέπτες να εκτιμούν τι εξυπηρετεί ο ιστότοπός σας.

Φέτος, 2018, μπορείτε να δώσετε στον ιστότοπό σας έναν σκοπό χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες προτεινόμενες 20 καλύτερες προσθήκες WooCommerce. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα από αυτά τα πρόσθετα είναι premium, ενώ ορισμένα είναι δωρεάν πρόσθετα.

20 καλύτερες προσθήκες WooCommerce

1. Επιλογές επιπλέον προϊόντων WooCommerce 

Επιλογή προϊόντος επιπλέον WoocommerceΤο WooCommerce Extra Product Options είναι το πιο βιώσιμο πρόσθετο premium που προσφέρει 14 διαφορετικές δυνατότητες για τα προϊόντα σας στο κατάστημα web. Έχει μια εύχρηστη διεπαφή και είναι επίσης πολύγλωσση έτοιμη που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για τη μετάφραση του καταστήματός σας σε διαφορετικές γλώσσες. Αυτό το πρόσθετο WooCommerce διαθέτει λειτουργίες όπως τιμές εμφάνισης ή απόκρυψης, αλλαγές μικρογραφιών προϊόντος, ομάδες επιλογών, επιλογές υπό όρους, επεξηγήσεις εργαλείων, μέγιστες και ελάχιστες τιμές, πλαίσια ελέγχου, τεμπέλης φόρτωση για εικόνες, εργαλείο δημιουργίας πεδίων φόρμας και ποσοστιαίες αυξήσεις τιμών.

Τιμή: 24 $

Προβολή προσθήκης

2. Μεγεθυντικός φακός YITH WooCommerce 

Μεγεθυντικός φακός Yith WooCommerce Zoom

Το YITH WooCommerce Zoom Magnifier είναι ένα σημαντικό πρόσθετο WooCommerce που αναπτύχθηκε από την YITH ειδικά για όσους ενδιαφέρονται πολύ για το προϊόν που προσφέρετε. Η μεγέθυνση μιας εικόνας του προϊόντος σας καθιστά πολύ βολικό για τους χρήστες κινητής τηλεφωνίας να ασκούν κριτική στα προϊόντα σας προτού τελικά αγοράσουν κάποιο από τα προϊόντα σας. 

Χρησιμοποιώντας αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να προσθέσετε ένα εφέ ζουμ σε όλες τις εικόνες του προϊόντος σας, έτσι ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να επιθεωρούν εύκολα το προϊόν. Χρησιμοποιεί μια απλή τεχνική, έτσι ώστε όταν ένας χρήστης τοποθετεί το ποντίκι πάνω από μια εικόνα προϊόντος, παίρνει αυτόματα καλύτερο μέγεθος. Αυτή η λειτουργία λειτουργεί σε όλους τους τύπους συσκευών, σε περίπτωση που δεν θέλετε να εμφανίζεται σε κινητές συσκευές, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις της προσθήκης.

Τιμή: Δωρεάν

Προβολή προσθήκης

3. Μελισσοκομία για WooCommerce

Μελισσοκομία για WooCommerce

Αν ψάχνετε για ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που βοηθά στη βελτίωση της διοχέτευσης μετατροπών προσθέτοντας τροποποιήσεις στο ταξίδι των πελατών, το Beeketing για το WooCommerce είναι μια καλή επιλογή που αξίζει πραγματικά να δοκιμάσετε.

Από την παρακολούθηση, το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις πωλήσεις πολλαπλών πωλήσεων και άλλα εργαλεία έως τη βελτιστοποίηση των μετατροπών, το Beeketing παρέχει όλα αυτά σε ένα μόνο πρόσθετο WooCommerce. Ξαφνικά γίνεται σαφές ότι αυτό που μπορεί να αισθανόταν σαν μια ανυπέρβλητη εργασία είναι στην πραγματικότητα αρκετά εφικτό με το πρόσθετο Beeketing.

Ας ρίξουμε μια πιο βαθιά ματιά σε μερικά από τα εξέχοντα ενσωματωμένα εργαλεία που προσφέρει:

Ενισχύστε τις πωλήσεις: δημιουργήστε απεριόριστο upsell & προσφορές cross-sell που λειτουργούν καλά Προϊόντα που σχετίζονται με το WooCommerce χαρακτηριστικό για την αύξηση του AOV του καταστήματος.

Ενίσχυση αγοράς: αντιμετωπίστε εγκαταλελειμμένα καροτσάκια προσθέτοντας τσιμπήματα στον ιστότοπό σας, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία αγοραστή με διαφορετικούς τύπους προσφορών κινήτρων.

Πώληση πωλήσεων: δημιουργήστε όμορφα πρόσφατα αναδυόμενα παράθυρα για να ενημερώσετε τους επισκέπτες για τα προϊόντα που αγοράσατε πρόσφατα. Χτίστε εμπιστοσύνη και αυθεντικότητα.

Τιμή: αυτό το πρόσθετο παρέχει και τα δύο δωρεάν & premium χαρακτηριστικά. Ξεκινώντας από $ 8,25 / m.

Προβολή προσθήκης

4. Αποστολή επιτραπέζιων τιμών για το WooCommerce

Επιτραπέζια αποστολή για WooCommerce

Το Table Rate Shipping είναι ένα premium πρόσθετο που διευκολύνει τη ρύθμιση των τιμών αποστολής με βάση τις χώρες, τα βάρη του καλαθιού, το σύνολο των αγορών και άλλες λειτουργίες που σχετίζονται με την αποστολή. Αυτό το πρόσθετο είναι φιλικό προς το WPML (διαχείριση μετάφρασης) και λειτουργεί με οποιοδήποτε θέμα. Εάν θέλετε την καλύτερη προσθήκη WooCommerce αποστολής, τότε αυτό το πρόσθετο είναι μια καλή επιλογή.

Τιμή: 25 $

Προβολή προσθήκης

5. Εκτυπώσιμη προσαρμοσμένη εκτύπωση & Αποθήκευση

Έντυπη προσαρμοσμένη εκτύπωση & αποθήκευση

Έντυπη Σας επιτρέπει να πουλάτε τα δικά σας σχέδια σε προσαρμοσμένα τυπωμένα μπλουζάκια, θήκες τηλεφώνου, κολάν, κούπες, αφίσες και πολλά άλλα με εκτυπώσεις κατά παραγγελία με τη δική σας μάρκα. Επιπλέον, το Printful προσφέρει επίσης αποθήκευση & υπηρεσίες εκπλήρωσης, ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για αποθήκευση, συσκευασία και αποστολή των δικών σας προϊόντων επίσης.

Αυτή η προσθήκη διαρκεί λίγα λεπτά για να ρυθμιστεί και χειρίζεται τα πάντα, από τη διαχείριση παραγγελιών έως τους υπολογισμούς φόρων. Δεν υπάρχει εγγραφή ή μηνιαία συνδρομή, οπότε πρέπει να πληρώσετε μόνο για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Τιμή: Δωρεάν

Προβολή προσθήκης

6. Πύλη πληρωμής Stripe

Woocommerce Stripe

Η Stripe είναι μια εταιρεία που γεννήθηκε στην Ιρλανδία και προσφέρει διαδικτυακά συστήματα πληρωμών για εύκολες, γρήγορες και απλές διαδικτυακές συναλλαγές. Το Stripe Payment Gateway είναι πολύ χρήσιμο όταν έχετε ένα έγκυρο πιστοποιητικό SSL, το οποίο είναι ήδη κοινό σήμερα, ειδικά για καταστήματα διαδικτύου.

Χρησιμοποιώντας το πρόσθετο Stripe WooCommerce, θα δώσει μια επιπλέον επιλογή στους πελάτες σας να χρησιμοποιούν τις πιστωτικές τους κάρτες όπως American Express, Discover, Diners Club, JCB, MasterCard, Visa, ακόμη και BitCoin. Μπορούν επίσης να έχουν την επιλογή να χρησιμοποιούν άμεσες τραπεζικές πληρωμές εάν δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις πιστωτικές τους κάρτες ή δεν διαθέτουν καμία πιστωτική κάρτα.

Η Stripe δεν έχει τέλη ρύθμισης, μηνιαία τέλη, θα χρεωθείτε μόνο όταν πληρώσει ένας πελάτης. Μπορείτε να αποδεχτείτε πληρωμές από οπουδήποτε στον κόσμο και τώρα υποστηρίζει την πληρωμή της Apple.

Τιμή: Δωρεάν

Επισκεφτείτε την Προσθήκη

7. Προσαρμογέας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 

Εργαλείο προσαρμογής email

Χρειάζεστε ένα επαγγελματικό email για τη διάδοση πληροφοριών στους πελάτες σας και στους υποψήφιους πελάτες και αυτή είναι η λειτουργία του Email Customizer. Μπορείτε να προσαρμόσετε επαγγελματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαγγελματικά με προσαρμοσμένους συνδέσμους, κεφαλίδες και υποσέλιδα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τους δικούς σας χρωματικούς συνδυασμούς εάν έχετε προσωπική προτίμηση.

Εάν είστε αρχάριος ή νέος προγραμματιστής και δεν γνωρίζετε πολλά για την κωδικοποίηση, τότε αυτή η προσθήκη είναι ιδανική για να προσαρμόσετε το email σας στο WooCommerce με λίγα μόνο κλικ. Η προσθήκη προσαρμογής email WooCommerce σάς επιτρέπει επίσης να διαχειρίζεστε τις επικοινωνίες email που αποστέλλονται από το κατάστημά τους πολύ πιο απλές και ευκολότερες.

Τιμή: 25 $

Προβολή προσθήκης

8. Άμεσο ταμείο WooCommerce 

WooCommerce Direct Checkout

Ένα άμεσο κουμπί Checkout διευκολύνει τους πελάτες σας να αποφύγουν την ταλαιπωρία να μεταβούν σε άλλη σελίδα στον ιστότοπό σας με σκοπό να κάνουν check out. Αυτό παρέχει καλύτερο ποσοστό μετατροπών, καθώς τα κουμπιά Direct Checkout μειώνουν το χρόνο που απαιτείται για τον έλεγχο σε σύγκριση με τη σελίδα Checkout.

Το πρόσθετο WoCommerce Direct Checkout σάς επιτρέπει να απλοποιήσετε τη διαδικασία αγοράς και να αυξήσετε τον αριθμό των πωλήσεων. Από τον πίνακα ρύθμισης του WooCommerce, μπορείτε να προσθέσετε έναν νέο σύνδεσμο υπομενού “Άμεσο ταμείο” όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επιλογή άμεσης ολοκλήρωσης αγοράς, να προσθέσετε το κουμπί “συνέχιση αγορών” και πολλά άλλα.

Τιμή: Δωρεάν

Προβολή προσθήκης

9. Καλάθι μενού WooCommerce

Καλάθι μενού WooCommerce

Το Καλάθι Μενού WooCommerce είναι πολύ χρήσιμο για πελάτες που αγοράζουν πολλά είδη. Αυτή η προσθήκη Μενού καλαθιού προσθέτει ένα κουμπί καλαθιού αγορών στη γραμμή πλοήγησης και μπορείτε να εμφανίσετε το εικονίδιο καλαθιού, τα αντικείμενα και την τιμή. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη θέση του κουμπιού καροτσιού και να το κάνετε να επιπλέει στην αριστερή ή δεξιά θέση. Αυτό το πρόσθετο λειτουργεί καλά με τα WooCommerce, Eshop, WP-Ecommerce, Jigoshop και είναι έτοιμο για μετάφραση. 

Ωστόσο, είναι ένα δωρεάν πρόσθετο, αλλά αν θέλετε περισσότερες δυνατότητες και σχέδια του κουμπιού του καλαθιού μενού WooCommerce, τότε πρέπει να αγοράσετε premium έκδοση.

Τιμή: Δωρεάν

Προβολή προσθήκης

10. Εισαγωγέας CSV WooCommerce

Εισαγωγέας WooCommerce CSV

Όταν πρέπει να ελέγξετε τις καταχωρίσεις αποθέματος εκτός σύνδεσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη σημαντική προσθήκη CSV Importer και να εισαγάγετε έως 10.000 προϊόντα σε ένα αρχείο CSV και να ελέγξετε το αρχείο εκτός σύνδεσης.

Τιμή: Δωρεάν

11. Εξαγωγέας καταστημάτων WooCommerce

Εξαγωγέας καταστημάτων WooCommerce

Εάν θέλετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του καταστήματός σας στο Web, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό plugin που μπορεί να δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας για το web store σας. Είναι επίσης πολύ χρήσιμο όταν πρέπει να ενημερώσετε πολλές λεπτομέρειες των προϊόντων σας. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε εξαγωγές και να στείλετε στο email σας ως συνημμένα, να αποθηκεύσετε με ασφάλεια στα πολυμέσα WordPress ή ακόμα και να κάνετε απευθείας εξαγωγή χρησιμοποιώντας FTP. Επιπλέον, μπορείτε να εξαγάγετε δεδομένα WooCommerce σε πολλές μορφές όπως: CSV, XML, XLS, TSV κ.λπ..

Τιμή: Δωρεάν

Προβολή προσθήκης

12. Εναλλαγή νομισμάτων WooCommerce

Εναλλαγή νομισμάτων WooCommerce

Η προσθήκη WooCommerce Currency Switcher επιτρέπει στους επισκέπτες του ιστότοπού σας να αλλάζουν νόμισμα στον ιστότοπό σας στο WooCommerce και να μετατρέπουν τις τιμές τους σε πραγματικό χρόνο. Εάν πουλάτε προϊόντα ή υπηρεσίες στο διαδίκτυο, τότε πρέπει να έχετε την επιλογή εναλλαγής νομισμάτων που θα βοηθήσει τους πελάτες σας να αλλάξουν γρήγορα το τοπικό τους νόμισμα. Με αυτόν τον τρόπο κατανοούν εύκολα την τιμή ενός προϊόντος και θέλουν να προχωρήσουν σε παραγγελία από τον ιστότοπό σας.

Αυτό το πρόσθετο μπορεί επίσης να προστεθεί χρησιμοποιώντας συντομεύσεις και ακόμη και στην περιοχή widget. Για να μην αναφέρουμε, εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο WooCommerce, πρέπει να χρειαστείτε αυτήν την προσθήκη.

Τιμή: Δωρεάν

Προβολή προσθήκης

13. Δελτία συσκευασίας τιμολογίων PDF WooCommerce

Τιμολόγια PDF WooCommerce

Εάν χρειάζεστε ένα τιμολόγιο που δημιουργήθηκε για λόγους αναφοράς ή για οποιονδήποτε σκοπό τεκμηρίωσης, το πρόσθετο PDF Τιμολόγια μπορεί να σας βοηθήσει. Η χρήση αυτής της προσθήκης θα επιτρέψει σε όλες τις πωλήσεις σας να έχουν ένα άμεσο τιμολόγιο PDF, το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να στείλετε στους πελάτες σας μέσω email ή να το μοιραστείτε σε οποιονδήποτε λογαριασμό Dropbox, Egnyte, Google Drive ή OneDrive. Αυτά τα τιμολόγια είναι απολύτως προσαρμόσιμα και μπορείτε να σχεδιάσετε με τον δικό σας τρόπο. Εκτός αυτού, μπορείτε να δημιουργήσετε χύμα τιμολόγια PDF ή αποκόμματα συσκευασίας. 

Τιμή: Δωρεάν

Προβολή προσθήκης

14. WooCommerce Πληρώστε με την Amazon

Πληρωμές Amazon για WooCommerce

Θέλετε να προσθέσετε την πύλη πληρωμής Amazon στον ιστότοπό σας; τότε αυτό το πρόσθετο είναι για εσάς. Αυτή η προσθήκη WooCommerce Pay with Amazon σάς επιτρέπει να δέχεστε πληρωμές Amazon απευθείας από τον ιστότοπο. Ποιοι είναι ήδη πελάτες της Amazon, μπορούν εύκολα να πληρώσουν χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό τους στο Amazon και είναι απολύτως ασφαλές. Οι πελάτες σας μπορούν να πληρώσουν χρησιμοποιώντας την πιστωτική τους κάρτα που υποστηρίζει τόπους HTTP και HTTPS.

Τιμή: Δωρεάν

Προβολή προσθήκης

15. WooCommerce Πολύγλωσσο – WPML

WPML για WooCommerce

Εάν θέλετε το κατάστημα ιστού σας να μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Πολύγλωσσο πρόσθετο για μετατροπή γλώσσας. Μπορείτε να περιμένετε πολλούς επισκέπτες που είναι μοναδικοί με τον δικό τους τρόπο και ένας από αυτούς είναι ότι έχουν μια γλώσσα που χρησιμοποιούν διαφορετική από τη γλώσσα σας. Αυτό το πρόσθετο σίγουρα θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα από τους ξένους πελάτες σας.

Το WPML είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα WooCommerce για τη μετάφραση γλωσσών με ένα μόνο κλικ του ποντικιού. Μπορεί να μεταφράσει όλα τα προϊόντα WooCommerce και διατηρεί την ίδια γλώσσα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτής της προσθήκης είναι ότι αυτή η προσθήκη στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πελάτες και διαχειριστές στις γλώσσες τους, κάτι που είναι μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε ένα μόνο κατάστημα WooCommerce με πολλά νομίσματα.

Τιμή: Δωρεάν

Προβολή προσθήκης

16. WooCommerce Checkout Manager

WooCommerce Checkout Manager

Το WooCommerce Checkout Manager είναι ένα δωρεάν πρόσθετο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε αποτελεσματικότητα στους πελάτες σας που θα ελέγχουν το καλάθι αγορών τους στο web. Μπορείτε να προσθέσετε και να αναδιατάξετε πεδία στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς του καταστήματός σας WooCommerce, να προσθέσετε και να καταργήσετε απαιτούμενα πεδία, να δημιουργήσετε πεδία υπό όρους, να εξαγάγετε παραγγελίες με ονόματα πεδίων, να αποκρύψετε ή να εμφανίσετε συγκεκριμένα πεδία για συγκεκριμένους ρόλους χρήστη, όπως πιστούς ή συχνούς πελάτες, να κάνετε προαιρετική ολοκλήρωση αγοράς πεδία, ακόμη και να ανεβάσετε αρχεία στη σελίδα αναχώρησής σας.

Τιμή: Δωρεάν

Προβολή προσθήκης

17. Βελτιωμένο πρόσθετο Google Analytics για ηλεκτρονικό εμπόριο για το WooCommerce

Πρόσθετο Google Analytics WooCommerceΤο Enhanced Ecommerce Google Analytics Plugin είναι μια εξαιρετική προσθήκη αναλυτικών στοιχείων για το WooCommerce που παρακολουθεί τη συμπεριφορά των χρηστών στον ιστότοπό σας. Είναι εύκολο να ρυθμιστεί και παρακολουθεί όλη την κίνηση του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένης της συμπεριφοράς ολοκλήρωσης αγοράς, της απόδοσης των προϊόντων, των πωλήσεων και των συμπεριφορών αγορών. Αυτό είναι ένα πολύ χρήσιμο πρόσθετο για την ανάλυση της καθολικής παραγωγής του ιστότοπου ECommerce και για την παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας και της αποτελεσματικότητάς του για την ικανοποίηση των πελατών σας.

Τιμή: Δωρεάν

Προβολή προσθήκης

18. Ολισθητικό προϊόν WooCommerce

Ρυθμιστικό προϊόντων WooCommerce

Το WooCommerce Product Slider είναι ένα πλήρως ευαίσθητο πρόσθετο για το WooCommerce. Βελτιώνει την εμφάνιση του διαδικτυακού σας καταστήματος και αυξάνει την οπτική του εμφάνιση και παρέχει ανταπόκριση σε αυτό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ειδικά αν θέλετε να παρουσιάσετε προϊόντα και ακόμη και να βελτιώσετε προϊόντα ενεργοποιώντας τις λειτουργίες και τα εφέ CSS σε αυτό.

Αυτό το πρόσθετο WooCommerce είναι δωρεάν και μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστες διαφάνειες εικόνων που είναι πλήρως βελτιστοποιημένες για κινητά, έτσι ώστε τα ρυθμιστικά να φαίνονται όμορφα ως επιτραπέζιοι ή φορητοί υπολογιστές. Μπορείτε να ρυθμίσετε την αυτόματη αναπαραγωγή του ρυθμιστικού και τη διακοπή του ρυθμιστικού στο ποντίκι. Αυτό το πρόσθετο περιλαμβάνει επίσης συνολικά 3 θέματα και 20 διαφορετικές κορδέλες.

Ωστόσο, με τη δωρεάν προσθήκη, διατίθεται επίσης η premium έκδοση που έχει περισσότερα θέματα και δυνατότητες.

Τιμή: Δωρεάν

Προβολή προσθήκης

19. YITH WooCommerce Κοινωνική σύνδεση

YITH WooCommerce Κοινωνική σύνδεση

Αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό πρόσθετο που αναπτύχθηκε από το YITH για σύνδεση στο κατάστημα ECommerce με λιγότερες παρενοχλήσεις. Πρόκειται για ένα πρόσθετο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν θέλετε οι πελάτες σας να συνδεθούν στο web store σας χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων, όπως το Google Plus, το Facebook και το Twitter. Αυτό είναι ένα πολύ αποτελεσματικό plugin για όσους δεν θέλουν να περάσουν από τη διαδικασία εγγραφής, όπως η εισαγωγή προσωπικών στοιχείων.

Εγκαθιστώντας το πρόσθετο σύνδεσης Yith WooCommerce Social, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε την επιλογή κοινωνικής σύνδεσης στη σελίδα σύνδεσης ως εναλλακτική μέθοδο σύνδεσης. Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες σας αισθάνονται πιο άνετα να εγγραφούν με ένα μόνο κλικ στο ποντίκι χρησιμοποιώντας τον κοινωνικό τους λογαριασμό αντί να κάνουν μια διαδικασία εγγραφής διάρκειας 5 λεπτών. Για να μην αναφέρουμε, αυτό αυξάνει επίσης τα ποσοστά συνομιλίας και φέρνει περισσότερες πωλήσεις.

Τιμή: Δωρεάν

Προβολή προσθήκης

20. YITH WooCommerce Ajax Αναζήτηση και φίλτρο προϊόντων

Φίλτρο προϊόντων YITH WooCommerce Ajax

Αυτό είναι ένα πολύ χρήσιμο πρόσθετο για τους πελάτες σας που ήθελαν να αναζητήσουν ένα συγκεκριμένο προϊόν. Εάν έχετε εγκαταστήσει αυτήν την προσθήκη, οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν αναζήτηση και να φιλτράρουν αποτελέσματα αναζήτησης με διαφορετικά κριτήρια, όπως χρώματα, ετικέτες, λίστες, τιμές και άλλο συνδυασμό που καθορίζεται από τον διαχειριστή. Διευκολύνει τους πελάτες σας να βρουν προτιμώμενα προϊόντα χρησιμοποιώντας αυτό το φίλτρο προϊόντων. Αυτό το γραφικό στοιχείο φίλτρου προϊόντος μπορεί να προστεθεί στις σελίδες προϊόντων και τις αναρτήσεις του καταστήματός σας με 4 διαφορετικές διατάξεις.

Τιμή: Δωρεάν

Προβολή προσθήκης

21. YITH Άπειρη κύλιση

YITH Άπειρη κύλιση

Το YITH Infinite Scrolling είναι ένα πολύ χρήσιμο πρόσθετο WooCommerce για να κάνει το web store σας πολύ ευαίσθητο και η σχεδίαση θα βελτιωθεί για πελάτες που θέλουν να δουν το απόθεμα των προϊόντων σας μέσω της κύριας σελίδας του καταστήματος web. Αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό ειδικά για χρήστες κινητών που δεν θέλουν να έχουν πρόσβαση σε έναν ιστότοπο με πολλές σελίδες για περιήγηση. Η άπειρη κύλιση είναι πολύ αποτελεσματική για ένα μικρό κατάστημα με λιγότερα από εκατό προϊόντα.

Τιμή: Δωρεάν

Προβολή προσθήκης

22. Συνήθεις ερωτήσεις για το προϊόν WooCommerce

Συνήθεις ερωτήσεις προϊόντων

Το πρόσθετο WooCommerce Product FAQ επιτρέπει στους χρήστες σας να κάνουν ερωτήσεις, να λαμβάνουν απαντήσεις και να βλέπουν άλλα θέματα σχετικά με οποιοδήποτε συγκεκριμένο προϊόν. Επιτρέπει επίσης τη μη αυτόματη προσθήκη μιας ερώτησης σε συγκεκριμένα προϊόντα. Όταν ένας χρήστης κάνει κλικ στην ερώτηση, η απάντηση θα επισημανθεί αυτόματα.

Τιμή: Δωρεάν

Προβολή προσθήκης

Αυτές είναι οι προτεινόμενες καλύτερες προσθήκες WooCommerce που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το web store σας. Φυσικά, υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που περιμένουν να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις άλλες προσθήκες WooCommerce που δεν αναφέρονται εδώ. Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο για να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας και να διατηρήσετε τους πελάτες σας να επιστρέφουν στον ιστότοπό σας ECommerce. Χρειάζεστε πρόσθετα WooCommerce που θα κερδίσουν περισσότερους επισκέπτες για την ανάπτυξη του διαδικτυακού σας καταστήματος. Είναι ήδη το 2018. Επιλέξτε και χρησιμοποιήστε τα πρόσθετα WooCommerce που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον στόχο σας.

Διαθέτετε ιστότοπο WooCommerce; Ποιες προσθήκες χρησιμοποιείτε; Πείτε μας ποιες προσθήκες WooCommerce σας αρέσουν περισσότερο στην ενότητα σχολίων. Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, τότε μοιραστείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εγγραφείτε  Facebook, Κελάδημα, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map