20 καλύτερες προσθήκες WordPress 2017: Απαραίτητο για επαγγελματίες blogger

Εάν ξεκινήσατε πρόσφατα ένα blog χρησιμοποιώντας το WordPress, τότε έγινε πολύ καλός πονοκέφαλος για να επιλέξετε Καλύτερες προσθήκες WordPress. Επειδή το WordPress περιέχει σχεδόν 48.000 προσθήκες και είναι δύσκολο να βρεθεί ποιο είναι ιδανικό για τον ιστότοπό σας. Γι ‘αυτό συλλέξαμε μερικά πιο χρήσιμα και κοινά πρόσθετα WordPress που είναι απαραίτητα για κάθε κάτοχο ιστότοπου.


Η εγκατάσταση πάρα πολλών προσθηκών δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στην Βάση δεδομένων σας, γεγονός που αυξάνει το χρόνο φόρτωσης του ιστότοπού σας. Έτσι, για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας πλήρως βελτιστοποιημένο, αφαιρέστε περιττές προσθήκες και συχνά καθαρίστε τη βάση δεδομένων του WordPress. Σε αυτό το άρθρο, αναφέραμε 20 Καλύτερες προσθήκες WordPress που είναι απαραίτητα για κάθε επαγγελματικό Blogger.

[clickToTweet tweet = “” 20 Best WordPress Plugins for Professional Bloggers “” quote = “” 20 Best WordPress Plugins for Professional Bloggers “” theme = “style3 ″]

20 καλύτερες προσθήκες WordPress (επιλέχθηκε από ειδικούς)

# 1 Yoast SEO

Πρόσθετο Yoast WordPress

Το Yoast είναι το καλύτερο Πρόσθετο SEO για WordPress. Εάν ξεκινήσατε πρόσφατα ένα ιστολόγιο, τότε αυτό το πρόσθετο σάς βοηθά να κατατάξετε τον ιστότοπό σας στις μηχανές αναζήτησης. Μετά την ενεργοποίηση, πρέπει να ρυθμίσετε αυτήν την προσθήκη.

Αυτή η προσθήκη σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε XML sitemap, ο οποίος απαιτείται για την υποβολή του ιστοτόπου σας ιστοτόπου στο Google Search Console. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη δομή του ιστότοπού σας από τις ρυθμίσεις προσθήκης.

Επιπλέον, η προεπισκόπηση αποσπάσματος σάς βοηθά να βελτιώσετε τα περιεχόμενά σας SEO φιλικός. Για παράδειγμα, θα σας δείξει ότι ο τίτλος της ανάρτησής σας είναι πολύ μεγάλος ή πολύ σύντομος, εάν η μετα-περιγραφή σας έχει νόημα στο πλαίσιο ενός αποτελέσματος αναζήτησης και ότι Εστίαση της λέξης-κλειδιού που θέλετε να κατατάξετε στις μηχανές αναζήτησης. Έτσι, αυτό το plugin WordPress είναι κατάλληλο για τον ιστότοπό σας και συνιστάται ιδιαίτερα.

# 2 Akismet

Πρόσθετα WordPress

Εάν ελέγξετε την ενότητα σχολίων σας στο WordPress, θα δείτε ότι υπάρχουν πολλά σχόλια που πρέπει να εγκριθούν. Ίσως είστε πολύ χαρούμενοι επειδή λαμβάνετε σχόλια στον ιστότοπό σας. Στην πραγματικότητα όμως, τα 99% σχόλια είναι SPAM. Προσπαθούν να λάβουν πίσω συνδέσμους από τον ιστότοπό σας. Λοιπόν, έρχεται Πρόσθετο Akismet να αποτρέψω Σχόλια SPAM για ιστότοπο WordPress.

Μετά την εγκατάσταση του Akismet, πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο WordPress.com που απαιτείται για την ενεργοποίηση. Τότε πρέπει να το ρυθμίσετε. Εδώ είναι ένα σεμινάριο Πώς να ρυθμίσετε την προσθήκη Akismet.

Τώρα μπορείτε να δείτε ότι αυτά τα σχόλια επισημαίνονται ως ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ. Το Akismet ελέγχει τα σχόλιά σας έναντι της υπηρεσίας Akismet Web για να δει αν μοιάζει με ανεπιθύμητο ή όχι και σας επιτρέπει να ελέγξετε το ανεπιθύμητο. Μπορείτε να το παρατηρήσετε στην οθόνη “Σχόλια” του ιστολογίου σας.

# 3 Δημιουργία σελίδων από το SiteOrigin

Δημιουργία σελίδων από το SiteOrigin

Το Page Builder by SiteOrigin είναι το πιο δημοφιλές πρόσθετο δημιουργίας σελίδων στο WordPress. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εκπληκτικές σελίδες προορισμού και δεν χρειάζεστε δεξιότητες κωδικοποίησης για αυτό. Αυτό το πρόσθετο έρχεται με ένα πακέτο πακέτων που παρέχει περισσότερες επιλογές.

Αυτό το πρόσθετο λειτουργεί σε αναρτήσεις, σελίδες και υποστηρίζει επίσης ζωντανή επεξεργασία. Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να βλέπετε το περιεχόμενό σας και να επεξεργάζεστε widget σε πραγματικό χρόνο. Εκτός αυτού, λειτουργεί με τυπικά widget widget και σας δίνει επιπλέον επιλογές widget που βρίσκετε πάντα το widget που χρειάζεστε.

# 4 Jetpack

Jetpack

Jetpack ειναι ενα εκ των Οι καλύτερες προσθήκες WordPress. Όταν εγκαθιστάτε το WordPress για πρώτη φορά, θα δείτε ότι έχουν ήδη εγκατασταθεί δύο πρόσθετα. Το Jetpack είναι ένα από αυτά και έχει πάνω από 1+ εκατομμύρια ενεργές εγκαταστάσεις. 

Είναι το μόνο plugin που συνοδεύεται από πολλαπλές δυνατότητες. Οι περισσότεροι από τους χρήστες το αποκαλούν “Όλα σε Ένα” πρόσθετο επειδή σας παρέχει:

 • Στατιστικά και αναλυτικά στοιχεία ιστότοπου
 • μπορεί να επισημάνει σχετικές δημοσιεύσεις
 • μπορεί να προστατεύσει τον ιστότοπό σας από επίθεση Brute Force
 • μπορεί να παρακολουθεί το χρόνο διακοπής και το χρόνο παρακολούθησης
 • Συνδρομές μέσω email
 • και πολλά άλλα…

Από την επιλογή Αυτόματη κοινή χρήση, μπορείτε να συνδέσετε τον ιστότοπό σας με Facebook, Twitter, Google+, Linkedin κ.λπ. έτσι ώστε όταν δημοσιεύετε μια νέα ανάρτηση, μοιράζεται αυτόματα την ανάρτηση ιστολογίου σας σε αυτούς τους κοινωνικούς ιστότοπους.

Παρόλο που οι περισσότερες από τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες του Jetpack είναι δωρεάν, παρέχει επίσης δυνατότητες επί πληρωμή. Οι πληρωμένες δυνατότητες περιλαμβάνουν προηγμένες υπηρεσίες ασφαλείας και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, φιλοξενία βίντεο, δημιουργία εσόδων από ιστότοπους, προηγμένα εργαλεία SEO κ.λπ..

# 5 W3 Συνολική προσωρινή μνήμη

Συνολική προσωρινή μνήμη W3

Με έναν καλό οικοδεσπότη Ιστού, πρέπει να χρειάζεστε μια προσθήκη Caching. Η προσωρινή μνήμη είναι μια προσωρινή περιοχή αποθήκευσης που αποθηκεύει τα στατικά σας αρχεία που περιλαμβάνουν HTML, CSS, JavaScript, Εικόνες κ.λπ. Αυτές οι ιστοσελίδες αποθηκεύονται στον σκληρό σας δίσκο σε έναν υποκατάλογο προσωρινής μνήμης. Έτσι, όταν ένας χρήστης επανεξετάζει τον ιστότοπό σας, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού λαμβάνει αυτά τα αρχεία από την προσωρινή μνήμη και όχι από τον αρχικό διακομιστή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποθηκεύσετε το εύρος ζώνης σας και επίσης να αυξήσετε την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου.

Το W3 Total Cache είναι ένα από τα Οι καλύτερες προσθήκες WordPress. Βελτιώνει την εμπειρία SEO και χρήστη του ιστότοπού σας αυξάνοντας την απόδοση του ιστότοπου. Με την ενσωμάτωση του δικτύου παράδοσης περιεχομένου (CDN), μπορείτε να επιταχύνετε εύκολα τον ιστότοπό σας. Εκτός αυτού, ελαχιστοποιεί το HTML, το CSS και το JavaScript, επιτρέπει την προσωρινή αποθήκευση του προγράμματος περιήγησης, την προσωρινή αποθήκευση βάσης δεδομένων κλπ.

Το W3 Total Cache διαθέτει πολλές δυνατότητες, οπότε η σωστή ρύθμιση είναι κάπως δύσκολη. Διαβάστε αυτό το σεμινάριο σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης της συνολικής προσωρινής μνήμης W3.

# 6 Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων

Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων

Πρόσθετο Broken Link Checker σαρώστε τον ιστότοπό σας για κατεστραμμένους συνδέσμους. Για παράδειγμα, η ανάρτηση ιστολογίου σας περιέχει εξωτερικούς συνδέσμους και εικόνες. Επομένως, μερικές φορές αυτές οι εικόνες καταστραφούν και οι σύνδεσμοι ακυρώνονται, τότε αυτό το πρόσθετο θα σας επισημάνει αυτούς τους σπασμένους συνδέσμους και την προέλευσή του.

Παρακολουθεί συνδέσμους στις αναρτήσεις, τις σελίδες, τα σχόλια, το blogroll και τα προσαρμοσμένα πεδία και εντοπίζει συνδέσμους που δεν λειτουργούν, λείπουν εικόνες και ανακατευθύνσεις. Στη συνέχεια, σας ειδοποιεί είτε μέσω του Πίνακα ελέγχου είτε μέσω email.

Ως σπασμένοι ή λείπουν σύνδεσμοι άσχημα SEO, Έτσι, χρησιμοποιώντας αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να ξαναγράψετε αυτά τα URL που λείπουν και να αποτρέψετε τις μηχανές αναζήτησης να ακολουθήσουν κατεστραμμένους συνδέσμους.

# 7 Πίνακας ελέγχου Google Analytics για WP

Πίνακας ελέγχου Google Analytics για WP

Πίνακας ελέγχου Google Analytics για προσθήκη WP σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εύκολα την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας. Μετά την εγκατάσταση αυτής της προσθήκης, θα λάβετε όλες τις λεπτομέρειες κυκλοφορίας στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Χρησιμοποιώντας αυτήν την προσθήκη, μπορείτε να παρακολουθείτε επισκέπτες σε πραγματικό χρόνο, πηγές επισκεψιμότητας, ΓΕΩ τοποθεσίες, παραπομπές, προβολές σελίδας, Ποσοστό αναπήδησης και τα λοιπά.

Αυτή η προσθήκη είναι εντελώς δωρεάν και λειτουργεί ίδια με οποιαδήποτε άλλα εργαλεία επί πληρωμή. Εκτός από τον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να ελέγξετε περιόδους σύνδεσης, χρήστες, ποσοστό εγκατάλειψης, οργανική αναζήτηση, σελίδα / περίοδο σύνδεσης και όλες τις λεπτομέρειες επισκεψιμότητας από τις τελευταίες 30 ημέρες, ακόμη και έως 3 χρόνια. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας από τα τελευταία 3 χρόνια με ένα μόνο κλικ.

Ο πίνακας ελέγχου προσθηκών τους είναι πλήρως προαιρετικός και μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα με τον κώδικα του Google Analytics. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε τα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπού σας χωρίς να ανοίγετε καμία καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησης.

# 8 Έντυπα Ninja

Έντυπα Ninja

Θέλετε να κάνετε όμορφα Φόρμες επικοινωνίας? Το Ninja Forms είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό φορμών. Μπορείτε να δημιουργήσετε φόρμες μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας τον ισχυρό δημιουργό φόρμα μεταφοράς και απόθεσης.

Αυτή η φόρμα συνοδεύεται από δημοφιλή πρόσθετα, τα οποία διατίθενται στην έκδοση Pro της προσθήκης. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε / εξαγάγετε τη φόρμα από τις ρυθμίσεις προσθήκης και να δείτε τη συνολική υποβολή φόρμας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύντομους κωδικούς ή να τοποθετήσετε απευθείας φόρμες στις αναρτήσεις / σελίδες σας για να εμφανίσετε τις φόρμες επικοινωνίας σας. Για να χρησιμοποιήσετε το reCAPTCHA, πρέπει να λάβετε το κλειδί ιστότοπου και το μυστικό κλειδί από Google reCAPTCHA.

# 9 bbpress

bbpress

Το bbpress είναι ένα φόρουμ που κάνει το WordPress Plugin. Το bbpress είναι πολύ απλό και ελαφρύ plugin που λειτουργεί σε οποιαδήποτε κοινόχρηστη φιλοξενία. Αυτό το πρόσθετο έρχεται επίσης με τα δικά του θέματα και πρόσθετα όπως το WordPress.

Μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε είδος φόρουμ χρησιμοποιώντας το bbpress. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φόρουμ όπως το WordPress.org. Αλλά αν θέλετε ένα φόρουμ για μεγαλύτερη κοινότητα, τότε το phpBB, το myBB θα είναι καλό. Ελέγξτε πώς να ενσωματώσετε το φόρουμ στο WordPress.

# 10 Ασφάλεια Securi

Ασφάλεια Securi

Το Securi είναι ένα από τα πιο ισχυρά πρόσθετα ασφαλείας για το WordPress. Αποτρέπει τον ιστότοπό σας από βίαιες επιθέσεις, επιθέσεις DDoS. Το Securi σάς κρατά ασφαλή τον ιστότοπο 24 × 7 με τον ισχυρό σαρωτή κακόβουλου λογισμικού και την Ασφάλεια σκληρύνσεων.

Η υπηρεσία Securi είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες του WordPress. Τα επτά βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας τους είναι η καταγραφή ελέγχου δραστηριότητας ασφάλειας, η παρακολούθηση ακεραιότητας αρχείων, η απομακρυσμένη σάρωση κακόβουλου λογισμικού, η παρακολούθηση μαύρης λίστας, η αποτελεσματική σκλήρυνση ασφαλείας, οι ενέργειες ασφαλείας μετά την παραβίαση, οι ειδοποιήσεις ασφαλείας.

# 11 Κοινωνικός πόλεμος

Κοινωνικός πόλεμος

Το Social Warfare είναι το τα καλύτερα κοινωνικά πρόσθετα WordPress. Το Social Warfare σάς επιτρέπει να μοιράζεστε το περιεχόμενο της σελίδας / δημοσίευσής σας σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης με καλύτερο τρόπο που λαμβάνετε περισσότερες κοινές χρήσεις και αυξάνει την κυκλοφορία.

Είναι πολύ γρήγορο και εξαιρετικά προσαρμόσιμο plugin κοινωνικής κοινοποίησης που φορτώνεται γρήγορα στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να προσθέσετε ένα κουμπί κοινωνικής κοινοποίησης στη σελίδα, την ανάρτηση και την αριστερή πλευρά που προσελκύει τους επισκέπτες σας να μοιραστούν.

Αυτή η δωρεάν έκδοση του πρόσθετου έρχεται με περιορισμένες δυνατότητες, αλλά η πληρωμένη έκδοση θα σας δώσει προχωρημένες επιλογές κοινής χρήσης.

Λάβετε δωρεάν έκδοση Αποκτήστε την επί πληρωμή έκδοση

# 12 Πίνακας τιμών από την Supsystic

Πίνακας τιμών από την Supsystic

Ο πίνακας τιμών από την Supsystic σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αποκριτικοί πίνακες τιμολόγησης ή πίνακα σύγκρισης στο WordPress. Έρχεται με το drag and drop table builder που σας βοηθά να δημιουργήσετε οποιοδήποτε είδος πίνακα τιμών χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό τύπο προτύπου πίνακα και να δημιουργήσετε πίνακες, στήλες και γραμμές απεριόριστης τιμολόγησης. Πολλαπλά κουμπιά, κείμενο, στυλ CSS διατίθενται για οποιαδήποτε λίστα τιμών και μπορούν να ενσωματωθούν στον πίνακα τιμών χρησιμοποιώντας σύντομους κωδικούς.

# 13 BJ Lazy Load

BJ Lazy Load

Το BJ Lazy Load είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα του Lazy Loading WordPress. Το τεμπέλης φορτώνει όλες τις εικόνες του ιστότοπού σας καθώς γίνεται ορατό στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης όταν ο επισκέπτης κάνει κύλιση στη σελίδα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποθηκεύσετε το εύρος ζώνης του διακομιστή σας και να βελτιώσετε την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας.

Αυτή η προσθήκη λειτουργεί κάθε είδους ιστότοπος. Μπορείτε να το εφαρμόσετε στο περιεχόμενο της σελίδας, τις εικόνες, τις μικρογραφίες ανάρτησης, το Gravatars κ.λπ. Σε περίπτωση που αυτό το πρόσθετο δεν λειτουργεί σωστά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο πρόσθετο Lazy loading.

# 14 Ανακατεύθυνση

Ανακατεύθυνση

Ανακατεύθυνση είναι το καλύτερο πρόσθετο για τη διαχείριση 301 ανακατευθύνσεων. Μερικές φορές, όταν ενημερώνετε οποιαδήποτε διεύθυνση URL, τότε πιθανότατα θα λάβετε 404 σελίδα που δεν βρέθηκε σφάλμα. Έτσι, σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε εύκολα να ανακατευθύνετε και τα 404 έως 301, αυτό σημαίνει ανακατεύθυνση παλιού URL σε νέα διεύθυνση URL.

Σε περίπτωση που λάβετε πάρα πολλά σφάλματα 404, μπορείτε να τα διορθώσετε αμέσως.

# 15 Εισαγωγέας WordPress

Εισαγωγέας WordPress

Εάν θέλετε να εισαγάγετε ή να μετακινήσετε τις αναρτήσεις, τις σελίδες σας σε έναν νέο ιστότοπο WordPress, τότε μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας Πρόσθετο WordPress Importer. Σας επιτρέπει να εισάγετε αναρτήσεις, σελίδες, σχόλια, προσαρμοσμένα πεδία, κατηγορίες, ετικέτες και πολλά άλλα από ένα αρχείο εξαγωγής WordPress.

# 16 BackupBuddy

Backupbuddy

Το Backupbuddy χειρίζεται το δικό σας Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας WordPress. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας ή μόνο αντίγραφο ασφαλείας βάσης δεδομένων και να τα επαναφέρετε ξανά.

Το BackupBuddy προσφέρει επίσης προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, απομακρυσμένους προορισμούς, μετεγκατάσταση ιστότοπου κ.λπ. Με το Backupbuddy, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ή να επαναφέρετε οποιοδήποτε μεμονωμένο αρχείο σε πραγματικό χρόνο. Εκτός αυτού, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα εφεδρικά αρχεία σας σε οποιονδήποτε διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης όπως το Google Drive, το Dropbox κ.λπ..

# 17 WP Sweep

Σκούπισμα WP

Σκούπισμα WP Καθαρίζει τα δικα σου Βάση δεδομένων WordPress αφαιρώντας περιττούς πίνακες βάσεων δεδομένων, αναθεωρήσεις, διαγραμμένα σχόλια, μη εγκεκριμένα σχόλια, ανεπιθύμητα σχόλια και άλλα. Με αυτό, μπορείτε επίσης να βελτιστοποιήσετε τη βάση δεδομένων του WordPress που σας βοηθά να φορτώσετε τον ιστότοπό σας πιο γρήγορα.

Δείτε, πώς να βελτιστοποιήσετε τη βάση δεδομένων του WordPress χρησιμοποιώντας το WP Sweep.

# 18 Slider από τον Soliloquy

Μονόλογος

Εάν ψάχνετε το Καλύτερη προσθήκη ρυθμιστικού WordPress, τότε το Soliloquy είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Με το Drag & Αποθέστε το ρυθμιστικό δημιουργίας ρυθμιστικών αποκριτικών, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο ρυθμιστικό εικόνας με λίγα μόνο κλικ.

Το Soliloquy Slider είναι 100% ευαίσθητο και φιλικό προς κινητά. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το ρυθμιστικό Soliloquy με τα ενσωματωμένα πρότυπα ή να δημιουργήσετε το δικό σας. Λειτουργεί επίσης υπέροχα σε ιστότοπους WooCommerce και μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα ρυθμιστικά προϊόντων για το κατάστημά σας.

# 19 MailMunch

MailMunch

Το Mailmunch είναι το καλύτερο Ελεύθερος Πρόσθετο WordPress για να λάβετε περισσότερους συνδρομητές email. Με τις όμορφες φόρμες συμμετοχής, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε στο widget του sidebar. Μπορεί να ενσωματωθεί με υπηρεσίες MailChimp, Constant Contact, AWeber, Campaign Monitor email marketing.

Παρέχουν τέσσερις διαφορετικούς τύπους Φόρμας συμμετοχής, δηλαδή Popup, Embedded, Top Bar, Scroll Box και Sidebar. Η φόρμα MailMunch έρχεται με όμορφα προσαρμόσιμα θέματα που κάνουν τις φόρμες σας πιο εκπληκτικές. Από τον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να εκτελέσετε δοκιμή A / B και να προβάλετε αναλυτικά στοιχεία και στατιστικά στοιχεία συνδρομής μέσω email για όλη την ώρα.

# 20 Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων Clef
Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων Clef

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων Clef παρέχει χωρίς κωδικό πρόσβασης, έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων που είναι εξαιρετικά ασφαλές και ευχάριστο στη χρήση. Είναι πολύ χρήσιμο εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε τον κωδικό πρόσβασης του ιστότοπού σας, ακόμα και αν αλλάζετε συχνά τον κωδικό πρόσβασής σας.

Έτσι, χρησιμοποιώντας αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας με τη βοήθεια του τηλεφώνου σας. Απλώς κατεβάστε την εφαρμογή τηλεφώνου από το Play Store ή το Apple Store. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας με σάρωση μιας γραμμής.

Η εφαρμογή Clef για κινητά παρέχει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων χωρίς κωδικό πρόσβασης που είναι εξαιρετικά ασφαλής και ευχάριστη στη χρήση. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε λογισμικό τρίτου μέρους, απλώς χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να μπορείτε να συνδεθείτε. Με το απλή είσοδος / απενεργοποίηση δυνατότητα, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από όλους τους ιστότοπούς σας με ένα κλικ ανά πάσα στιγμή και να προγραμματίσετε μια ώρα για να αποσυνδεθείτε αυτόματα όταν τελειώσετε τη δουλειά.

συμπέρασμα

Σε αυτό το σεμινάριο, δημιουργήσαμε μια λίστα με 20 Καλύτερες προσθήκες WordPress που πρέπει να υπάρχει στον ιστότοπό σας. Είναι συνηθισμένο οι νέοι χρήστες του WordPress να έχουν λιγότερη ιδέα για το ποιο πρόσθετο πρέπει να χρησιμοποιούν ή όχι. Με αυτόν τον τρόπο τα περιττά αρχεία της προσθήκης αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων σας και κάνουν τον ιστότοπό σας λίγο πιο αργό. Γι ‘αυτό προτείναμε 20 καλύτερες προσθήκες WordPress

Γι ‘αυτό προτείναμε 20 Καλύτερες προσθήκες WordPress που είναι χρήσιμα για τον ιστότοπό σας. Εάν εγκαταστήσετε πάρα πολλά πρόσθετα στον ιστότοπό σας, ο ιστότοπός σας φορτώνεται ταυτόχρονα και αυτό προκαλεί αργή φόρτωση σελίδας. Επομένως, πρέπει πάντα να προσπαθείτε να διατηρήσετε έναν ελάχιστο αριθμό προσθηκών, που θα είναι καλό για τον ιστότοπό σας.

Ελπίζω αυτή η λίστα “Καλύτερες προσθήκες WordPress” να σας βοηθήσει να βρείτε την απαιτούμενη προσθήκη σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με οποιαδήποτε πρόσθετα WordPress, ενημερώστε μας με ένα σχόλιο. Είμαστε επίσης διαθέσιμοι στο Facebook, Κελάδημα, Google+.

Σχετική ανάρτηση,

 • Καλύτερη κοινή χρήση φιλοξενίας για WordPress
 • 7 Καλύτερο θέμα WordPress για Blogger
 • Πώς να προσθέσετε το CloudFlare CDN στον ιστότοπό σας WordPress ΔΩΡΕΑΝ
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map