5 καλύτερες προσθήκες για την παρακολούθηση της δραστηριότητας των χρηστών στο WordPress

Εάν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο WordPress πολλαπλών χρηστών, πιθανότατα θα βρείτε έναν τρόπο παρακολούθησης της δραστηριότητας των χρηστών στον ιστότοπό σας στο WordPress. Αυτό βοηθά στην κατανόηση του τι συμβαίνει στον ιστότοπό σας, για παράδειγμα όταν ένας χρήστης συνδέεται, ποιες είναι οι δραστηριότητές του μετά την είσοδό του στον ιστότοπό σας, εάν ένας Επεξεργαστής έκανε οποιεσδήποτε αλλαγές στην ανάρτηση ή τη σελίδα σας και το πιο σημαντικό αν ένας χρήστης προσπαθεί να κάνει βίαια επίθεση στον ιστότοπό σας κ.λπ.. 


Από προεπιλογή, δεν υπάρχει τρόπος παρακολούθησης της δραστηριότητας των χρηστών στο WordPress. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα πρόσθετα που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα των χρηστών στο WordPress.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ 5 καλύτερες προσθήκες WordPress για την παρακολούθηση της δραστηριότητας των χρηστών στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Παρακολούθηση δραστηριότητας χρήστη PNG

Γιατί θα πρέπει να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα των χρηστών στο WordPress?

Η εκτέλεση ενός ιστότοπου WordPress πολλαπλών χρηστών είναι εύκολη, αλλά δεν είναι απαραίτητη η παρακολούθηση των χρηστών. Εμπιστεύεστε τους χρήστες σας και τους δίνετε πρόσβαση στον ιστότοπό σας για να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα. Αλλά ποιος ξέρει, ένας χρήστης μπορεί να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον ιστότοπό σας. 

Ωστόσο, εκτός από τα οφέλη ασφαλείας, υπάρχουν επίσης πολλά άλλα πλεονεκτήματα από τη χρήση ενός πρόσθετου καταγραφής ελέγχου ασφαλείας.

Εάν επιτρέψετε σε άλλους χρήστες να τροποποιήσουν τις ρυθμίσεις του ιστότοπού σας ή να ενημερώσουν προσθήκες και θέματα, ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα κατά την αλλαγή κάτι, τότε μπορείτε να δείτε τι άλλαξαν και μπορείτε να τους διδάξετε πώς να χρησιμοποιούν σωστά τη λειτουργία.

Εάν ένας συντάκτης έκανε αλλαγές σε μια ανάρτηση χωρίς την άδειά σας, μπορείτε να δείτε ποιες ήταν οι αλλαγές που έκανε ο συντάκτης και μπορείτε να την επαναφέρετε.

Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα σχετικά με ένα πρόσθετο καταγραφής ελέγχου ασφαλείας που σας στέλνει αμέσως μια ειδοποίηση μέσω email για συγκεκριμένα συμβάντα.

Καλύτερες προσθήκες παρακολούθησης δραστηριότητας χρήστη για WordPress

Υπάρχουν πολλά πρόσθετα παρακολούθησης δραστηριότητας χρήστη. Αλλά για αυτό το άρθρο, θα το χρησιμοποιήσω Πρόσθετο καταγραφής ελέγχου ασφαλείας WP και επίσης να σας δείξουμε άλλες εναλλακτικές λύσεις.

1. Αρχείο καταγραφής ελέγχου ασφάλειας WP

Αρχείο καταγραφής ελέγχου ασφάλειας WP είναι το πιο ολοκληρωμένο πρόσθετο καταγραφής δραστηριότητας WordPress που παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Σας ενημερώνει για όλες τις ενέργειες των χρηστών που πραγματοποιούν μέσω του ιστότοπού σας και εντοπίζει εύκολα οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα ενός χρήστη και σας στέλνει αμέσως ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το ζήτημα. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή του WordPress και να ελέγξετε τι πήγε στραβά. 

Συμβάντα καταγραφής ελέγχου

Σε αντίθεση με άλλες προσθήκες καταγραφής ελέγχου ασφαλείας, δεν σας ενημερώνει μόνο ότι μια ανάρτηση, ένα προφίλ ή ένα αντικείμενο ενημερώθηκε, αλλά επίσης σας ενημερώνει ότι η διεύθυνση URL της ανάρτησης, η ημερομηνία, η κατηγορία, το περιεχόμενο, η κατάσταση, τα προσαρμοσμένα πεδία κ.λπ. άλλαξαν. Το ίδιο για τα προφίλ χρηστών, θα σας πει εάν άλλαξε το email, ο κωδικός πρόσβασης, το όνομα, το εμφανιζόμενο όνομα, ο ρόλος ή οτιδήποτε άλλο.

Το καλύτερο πράγμα για αυτό το πρόσθετο είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε ποιος είναι συνδεδεμένος στον ιστότοπό σας και τι κάνουν σε πραγματικό χρόνο. Αν βρείτε κάτι ύποπτο, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από οποιονδήποτε χρήστη με ένα μόνο κλικ.

Αυτό το πρόσθετο είναι freemium. Ωστόσο, η προσθήκη premium έκδοση έρχεται με περισσότερες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες των χρηστών σας. Ακολουθούν ορισμένες βασικές δυνατότητες του αρχείου καταγραφής ελέγχου ασφαλείας WP:

 • Πλήρες αρχείο καταγραφής ελέγχου
 • Δείτε ποιος είναι συνδεδεμένος και τι κάνουν σε πραγματικό χρόνο
 • Λάβετε αμέσως ειδοποίηση μέσω email για τυχόν αλλαγές
 • Αποσυνδέστε οποιονδήποτε χρήστη με ένα μόνο κλικ
 • Δημιουργία αναφορών HTML και CSV
 • και πολλα ΑΚΟΜΑ…

Ρύθμιση του αρχείου καταγραφής ελέγχου ασφαλείας WP

Αρχικά, εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε την προσθήκη WP Security Audit Log. Μετά την ενεργοποίηση αυτής της προσθήκης, θα σας ζητήσει να εκτελέσετε τον οδηγό εγκατάστασης για να διαμορφώσετε την προσθήκη. Σας προτείνω να διαμορφώσετε την προσθήκη μέσω του οδηγού εγκατάστασης.

Οδηγός εγκατάστασης καταγραφής ελέγχου ασφαλείας WP

 • Λεπτομέρειες αρχείου καταγραφής

Στο πρώτο βήμα, πρέπει να επιλέξετε ποιο επίπεδο καταγραφής δραστηριοτήτων θέλετε να λαμβάνετε. Εάν δεν θέλετε λεπτομερή αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων, μπορείτε να επιλέξετε Βασικός ή επιλέξτε το Κομπιουτεράκιας επιλογή εάν θέλετε όλα τα αρχεία καταγραφής δραστηριότητας λεπτομερώς.

Λεπτομέρειες αρχείου καταγραφής ελέγχου ασφάλειας WP

Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για την επόμενη επιλογή.

 • Διατήρηση ημερολογίου

Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε πόσο καιρό θέλετε να διατηρήσετε τα δεδομένα για την προσθήκη καταγραφής δραστηριότητας. Σας προτείνω να επιλέξετε 6 μήνες καθώς η προσθήκη αποθηκεύει δεδομένα στη βάση δεδομένων του WordPress, έτσι ώστε το μέγεθος της βάσης δεδομένων σας να αυξάνεται και να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο στο δίσκο.

Μην πανικοβληθείτε. Αφού ολοκληρώσετε τον οδηγό εγκατάστασης, μπορείτε να αλλάξετε το χρόνο καταγραφής ελέγχου καταγραφής σε 1 μήνα μεταβαίνοντας στο Μητρώο ελέγχου> Ρυθμίσεις> Αρχείο καταγραφής δραστηριότητας. Τώρα, ας προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.

Διατήρηση καταγραφής ελέγχου ασφαλείας WP

 • Πρόσβαση

Από προεπιλογή, οι χρήστες με ρόλο διαχειριστή μπορούν να έχουν πρόσβαση στην προσθήκη. Από εδώ, μπορείτε να επιτρέψετε σε άλλους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο αρχείο καταγραφής προσθηκών.

Εάν δεν θέλετε κάποιος άλλος χρήστης να έχει πρόσβαση στην προσθήκη, μπορείτε να παραλείψετε την επιλογή κάνοντας κλικ στο Επόμενο κουμπί.

Πρόσβαση στο αρχείο καταγραφής ελέγχου ασφαλείας WP

 • Εξαίρεση αντικειμένων

Εάν θέλετε να εξαιρέσετε έναν συγκεκριμένο χρήστη, έναν ρόλο ή μια διεύθυνση IP από το αρχείο καταγραφής, μπορείτε να τους καθορίσετε εισάγοντας τα στοιχεία τους παρακάτω. Σας προτείνω να παραλείψετε την επιλογή.

Εξαίρεση καταγραφής ελέγχου ασφαλείας WP

Μόλις ολοκληρώσετε τη ρύθμιση της προσθήκης, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις υπάρχουσες ρυθμίσεις που έχετε κάνει στο παρελθόν.

Απλώς πηγαίνετε στο Μητρώο ελέγχου> Ρυθμίσεις και μπορείτε να διαμορφώσετε επιλογές όπως το χρονικό διάστημα που θέλετε να διατηρήσετε τα δεδομένα καταγραφής, να προσθέσετε ειδοποίηση χρήστη στη σελίδα σύνδεσης του WordPress, να δείτε τη συνδεδεμένη δραστηριότητα του χρήστη σε πραγματικό χρόνο κ.λπ..

Μπορείτε επίσης να αποκρύψετε την προσθήκη από τη λίστα των εγκατεστημένων προσθηκών. Αυτή είναι μια πολύ βολική επιλογή όταν δεν θέλετε να αποκαλύψετε στους χρήστες σας ότι χρησιμοποιείτε αυτό το είδος προσθήκης.

Υπάρχουν περισσότερες άλλες επιλογές που μπορείτε να διαμορφώσετε στο δρόμο σας.

Αρχείο καταγραφής δραστηριότητας ελέγχου

Πρόγραμμα προβολής καταγραφής ελέγχου

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαμόρφωση της προσθήκης, κάντε κλικ στο Πρόγραμμα προβολής καταγραφής ελέγχου για να δείτε τις δραστηριότητες των χρηστών.

Για σκοπούς δοκιμής, μπορείτε να δημιουργήσετε ή να επεξεργαστείτε την ανάρτησή σας ή να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στον ιστότοπό σας για να ελέγξετε αν η προσθήκη λειτουργεί. Ακολουθεί ένα παράδειγμα παρακάτω.

Πρόγραμμα προβολής καταγραφής ελέγχου

Όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, η προσθήκη παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν στον ιστότοπό σας. Εάν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο WordPress πολλαπλών χρηστών, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το πρόσθετο.

Τιμή: Δωρεάν | Premium: 89 $

Αποκτήστε το WP Security Audit Log Pro

2. Απλή ιστορία

Απλή ιστορία είναι μια άλλη εξαιρετική προσθήκη για την παρακολούθηση της δραστηριότητας των χρηστών του WordPress. Αυτή η προσθήκη παρακολουθεί όλες τις πρόσφατες αλλαγές που πραγματοποιούνται στον ιστότοπό σας και εμφανίζεται απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Δείχνει ποιος πρόσθεσε, ενημέρωσε ή διέγραψε μια ανάρτηση ή σελίδα, ποιος επεξεργάστηκε σχόλια, όταν ένας χρήστης εισήλθε και αποσυνδεθεί, βλέπει πότε ένας χρήστης προσπάθησε να συνδεθεί αλλά απέτυχε και πολλά άλλα.

Απλή ιστορία

Μετά την εγκατάσταση του Simple History, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις> Απλή ιστορία και διαμορφώστε την προσθήκη.

Από τη σελίδα ρυθμίσεων, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το ιστορικό εκπομπών στο ταμπλό καθώς και σε μια σελίδα κάτω από το μενού του πίνακα ελέγχου. Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις δραστηριότητες των χρηστών.

Απλές ρυθμίσεις ιστορικού

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη ροή RSS για την παρακολούθηση του ιστορικού. Αυτό θα σας επιτρέψει να αποκρύψετε τη σελίδα ιστορικού από άλλους χρήστες.

Από προεπιλογή, η προσθήκη αποθηκεύει αυτόματα δεδομένα για 60 ημέρες, αλλά μπορείτε επίσης να διαγράψετε το ιστορικό ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο εκκαθάριση καταγραφής τώρα.

Μετά τη ρύθμιση αυτής της προσθήκης, επιστρέψτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Από εκεί, μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητα των χρηστών .. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε έναν συγκεκριμένο χρήστη για να δείτε τη δραστηριότητά του σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας.

Τιμή: Δωρεάν

Λήψη προσθήκης απλού ιστορικού

3. Αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων από τον Pojo

Αρχείο καταγραφής δραστηριότητας by Pojo είναι ένα εντελώς δωρεάν πρόσθετο WordPress για την παρακολούθηση της δραστηριότητας του ιστότοπού σας. Μπορείτε να δείτε ποιος είναι συνδεδεμένος, εάν κάποιος προσπαθεί να χαράξει τον ιστότοπό σας, όταν δημοσιεύτηκε μια ανάρτηση και άλλα πράγματα που συμβαίνουν στον ιστότοπό σας.

Αρχείο καταγραφής δραστηριότητας

Το καλό με αυτό το πρόσθετο είναι ότι δεν απαιτεί καμία διαδικασία ρύθμισης. Λειτουργεί έξω από το κουτί.

Από προεπιλογή, η προσθήκη διατηρεί αρχεία καταγραφής για 30 ημέρες, αλλά μπορείτε να αλλάξετε την ώρα από τις ρυθμίσεις προσθήκης. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε δραστηριότητες καταγραφής κάνοντας κλικ στην επαναφορά βάσης δεδομένων.

Από τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα συμβάντα ειδοποιήσεων, έτσι ώστε οι ειδοποιήσεις να αποστέλλονται μετά από μια επιτυχημένη αντιστοίχιση με συγκεκριμένους όρους. Εδώ μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση μέσω email και να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο μήνυμα.

Τιμή: Δωρεάν

Λήψη προσθήκης καταγραφής δραστηριότητας

4. Μητρώο δραστηριότητας χρήστη

Μητρώο δραστηριότητας χρήστη είναι ένα άλλο μεγάλο πρόσθετο για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του ιστότοπου. Η δωρεάν έκδοση προσθήκης έχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες που θα σας δείχνουν τις δραστηριότητες όλων των χρηστών, όπως βασικές ενημερώσεις WordPress, ενημερώσεις δημοσιεύσεων και σελίδων, αλλαγές ετικετών, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση προσθηκών, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση θέματος, δραστηριότητα του χρήστη σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας και πολλά άλλα. Θα λάβετε επίσης ειδοποίηση μέσω email όταν ένας συγκεκριμένος χρήστης συνδεθεί στον ιστότοπό σας. 

Δωρεάν καταγραφή δραστηριότητας χρήστη

Ωστόσο, η προσθήκη δωρεάν έκδοσης έχει περιορισμένες δυνατότητες, αλλά μπορείτε να τις ξεκλειδώσετε αναβαθμίζοντας την premium έκδοση.

Με την προσθήκη premium έκδοσης, μπορείτε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες πολλών συγγραφέων ιστολογίου, να παρακολουθείτε ποιος έχει συνδεθεί και πότε με διεύθυνση IP, να προβάλλετε επιτυχημένες / ανεπιτυχείς προσπάθειες σύνδεσης / αποσύνδεσης, να παρακολουθείτε ποιες διευθύνσεις IP στοχεύουν τη σελίδα σύνδεσής σας κ.λπ..

Όπως το πρόσθετο Activity Log by Pojo, δεν απαιτεί καμία επιπλέον ρύθμιση. Μπορείτε απλά να ορίσετε τον μέγιστο αριθμό ημερών για να αποθηκεύσετε το αρχείο καταγραφής δραστηριότητας και είστε έτοιμοι να πάτε.

Τιμή: Δωρεάν | Premium: 69 $

Λήψη Δωρεάν Έκδοση Δραστηριότητας Χρήστη | Αποκτήστε το User Activity Log Pro 

5. Ροή

Ρεύμα είναι ένα πολύ ελαφρύ πρόσθετο παρακολούθησης δραστηριότητας χρηστών WordPress. Αυτή η προσθήκη εμφανίζει όλες τις δραστηριότητες των χρηστών στην επιλογή Ροή και μπορείτε να φιλτράρετε το αρχείο καταγραφής ιστορικού ανά χρήστη, ρόλο, περιβάλλον, ενέργεια ή διευθύνσεις IP.

Ρεύμα

Η ροή υποστηρίζει κανονικές εγκαταστάσεις WordPress και εάν είστε προχωρημένος χρήστης, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε ένα δίκτυο πολλών ιστότοπων WordPress για να δείτε όλες τις εγγραφές δραστηριότητας χρήστη.

Διαθέτει επίσης ενσωματωμένες ενσωματώσεις παρακολούθησης για δημοφιλείς προσθήκες όπως:

 • Προηγμένα προσαρμοσμένα πεδία
 • bb Τύπος
 • Jetpack
 • Μορφές βαρύτητας
 • WooCommerce
 • WordPress SEO από Yoast
 • BuddyPress
 • Εναλλαγή χρήστη
 • Εύκολη ψηφιακή λήψη

Μπορείτε να εξαγάγετε τη ροή δραστηριότητάς σας ως αρχείο CSV ή JSON. Σας επιτρέπει επίσης να αναζητήσετε τα αρχεία καταγραφής δραστηριότητας μέσω της εντολής WP-CLI.

Τιμή: Δωρεάν

Λήψη προσθήκης ροής

Τυλίγοντας

Η εγκατάσταση μιας προσθήκης καταγραφής ελέγχου ασφαλείας θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει στον ιστότοπό σας.

Εάν είστε ο μοναδικός συντάκτης στο ιστολόγιό σας, ίσως να μην το χρειάζεστε, αλλά εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο WordPress πολλαπλών χρηστών, πρέπει να παρακολουθείτε όλες τις δραστηριότητες των χρηστών για να δείτε εάν ένας χρήστης προσπαθεί να χαράξει τον ιστότοπό σας, ποιος και όταν πραγματοποιήσατε μια αλλαγή στον ιστότοπό σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να σκληρύνετε την ασφάλεια του WordPress.

Σε αυτό το άρθρο, έχω συζητήσει δωρεάν και premium πρόσθετα παρακολούθησης δραστηριότητας χρήστη για το WordPress.

Εάν εκτελείτε ένα μικρό ιστολόγιο με λίγους χρήστες, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα δωρεάν πρόσθετο, όπως απλό ιστορικό ή αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων, αλλά εάν έχετε μεγαλύτερο ή επιχειρηματικό ιστότοπο, μπορείτε να αγοράσετε premium έκδοση όπως το WP Security Audit Log Pro όπου θα αποκτήστε πιο προηγμένες δυνατότητες και μπορείτε ακόμη και να δείτε τις δραστηριότητες των χρηστών σε πραγματικό χρόνο.

Σχετικά Άρθρα,

 • Οδηγός για αρχάριους για τους ρόλους και τις δυνατότητες του WordPress
 • Πώς να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης τη σελίδα σας στο WordPress (wp-login.php)
 • Πώς να συνδέσετε τις προσπάθειες περιορισμού στο WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map