7 καλύτερη προσθήκη βελτιστοποίησης εικόνας για το WordPress 2017

04.06.2020
वर्डप्रेस होस्टिंग '7 καλύτερη προσθήκη βελτιστοποίησης εικόνας για το WordPress 2017
0 43 мин.

Σε κανέναν δεν αρέσει ένας αργός ιστότοπος. Εάν οι χρήστες επισκέπτονται τον ιστότοπό σας και χρειάζονται μερικά λεπτά για να φορτώσουν, τότε θα εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας και πιθανώς να μην το επισκεφτούν ξανά. Έχετε μόνο 2 δευτερόλεπτα για να τραβήξετε την προσοχή του επισκέπτη σας. Εάν ο ιστότοπός σας δεν φορτώνεται εκείνη τη στιγμή, πιθανότατα εγκαταλείπουν τον ιστότοπό σας και θέλουν να επισκεφθούν έναν άλλο ιστότοπο. Εάν ο ιστότοπός σας κατατάσσεται στις 10 πρώτες θέσεις στο Google, τότε πιθανόν να χάσετε την κατάταξη λόγω της αργής ταχύτητας της σελίδας. Ωστόσο, η κατάταξη σελίδας δεν εξαρτάται μόνο από την ταχύτητα του ιστότοπου, αλλά υπάρχουν πολλοί παράγοντες για την κατάταξη του ιστότοπού σας. Αλλά η ταχύτητα του ιστότοπου έχει τεράστιο αντίκτυπο στην κατάταξη του ιστότοπού σας σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Bing, το Yahoo κ.λπ. Η επιτάχυνση του ιστότοπου του WordPress είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία και σε αυτό το άρθρο, μοιράζομαι πώς να βελτιστοποιώ τις εικόνες του WordPress με τις καλύτερες Πρόσθετο συμπίεσης εικόνων WordPress.


Πολλοί αρχάριοι χρησιμοποιούν εικόνες υψηλής ποιότητας στις σελίδες τους χωρίς βελτιστοποίηση. Πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι βελτιστοποιώντας την εικόνα η ποιότητα μειώνεται και φαίνεται χειρότερη από την κανονική. Αλλά δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα πρόσθετα βελτιστοποίησης εικόνων WordPress τα οποία συμπιέζουν τις εικόνες σας χωρίς να χάνουν καμία ποιότητα. Έτσι, έχουμε δοκιμάσει πολλές προσθήκες βελτιστοποίησης WordPress και παραθέτουμε εδώ σύμφωνα με τις δικές τους

7 Καλύτερη προσθήκη βελτιστοποίησης εικόνας για WordPress

# 1 WP-Smush

WP smush

Όταν πρόκειται για τη βελτιστοποίηση εικόνας, τότε WP Smush είναι η καλύτερη λύση. Μειώνει τα μεγέθη αρχείων εικόνας και βελτιώνει την απόδοση. Με τη βοήθεια αυτής της προσθήκης, μπορείτε να ορίσετε ένα μέγιστο πλάτος και ύψος μεγάλων εικόνων και θα βελτιστοποιηθεί με ένα μόνο κλικ.

WP χύμα smush

Αυτή η προσθήκη παρέχει μαζική επιλογή βελτιστοποίησης, με την οποία μπορείτε να βελτιστοποιήσετε 50 συνημμένα κάθε φορά. Αλλά μπορεί να συνθλίψει εικόνες έως 32MB. Όταν ανεβάζετε οποιεσδήποτε εικόνες, βελτιστοποιεί αυτόματα κάθε εικόνα. 

Το WP Smush βελτιστοποιεί τις εικόνες χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές συμπίεσης χωρίς απώλειες. Μπορεί να επεξεργαστεί αρχεία εικόνας JPEG, GIF και PNG.

Για να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο πρέπει να λάβετε το Smush API από εδώ.

Το WP Smush plugin διατίθεται σε δωρεάν και premium. Στην επαγγελματική έκδοση, θα λάβετε συνολική λύση για βελτιστοποίηση εικόνας. Κάνει 2x – 10x περισσότερη συμπίεση από απώλεια χωρίς σχεδόν απώλεια ποιότητας. Δεν χρειάζεται να περιμένετε πια για χύμα, καθώς αρχίζει να λειτουργεί με ένα μόνο κλικ. Αυτό το πρόσθετο έρχεται με το Hummingbird pagespeed booster, παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας και σκλήρυνση ασφαλείας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Βελτιστοποιήστε τις εικόνες σας χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές συμπίεσης χωρίς απώλειες.
 • Αυτόματη μετατροπή αρχείων PNG σε χαμένο JPEG.
 • Το WP Smush plugin έρχεται με το Hummingbird pagespeed booster, παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας και σκλήρυνση ασφαλείας.
 • Μετά τη φόρτωση εικόνων, ο διακομιστής τους κάνει όλη τη βαριά ανύψωση, έτσι ο ιστότοπός σας δεν γίνεται ποτέ αργός.

Τιμολόγηση:

49 $ / μήνα. Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας.

# 2 ShortPixel

shortpixel

ShortPixel ειναι ενα εκ των Καλύτερη προσθήκη βελτιστοποίησης εικόνας. Έρχεται με πολλές δυνατότητες που βοηθούν στη βελτιστοποίηση των εικόνων σας εύκολα. Αυτό το πρόσθετο έχει τελειώσει 20.000 ενεργές εγκαταστάσεις. 

Πρώτα πρέπει να πάρετε ένα API κλειδί από το ShortPixel για να το ενεργοποιήσετε. Μετά από αυτό μπορείτε να βελτιστοποιήσετε μικρογραφίες καθώς και επιλεγμένες εικόνες. Μπορεί να συμπιέσει εικόνες JPG, PNG, GIF και επίσης έγγραφα PDF. Και αυτό το πρόσθετο ταιριάζει τόσο στον ιστότοπο φωτογραφίας όσο και στον ιστότοπο WooCommerce. Το καλύτερο είναι ότι δεν υπάρχει όριο μεγέθους αρχείου, μπορείτε να ανεβάσετε οποιαδήποτε μεγέθη εικόνων. Έτσι, η ποιότητα των εικόνων της φωτογραφίας ή του ιστότοπου WooCommerce παραμένει η ίδια και φορτώνεται πιο γρήγορα.

Μπορείτε να εκτελέσετε το πρόσθετο ShortPixel πολλαπλές ιστοσελίδες με μεμονωμένο κλειδί API. Λειτουργεί επίσης υπέροχα με τη γκαλερί NextGEN, το Foo Gallery και άλλες γκαλερί και ρυθμιστικά.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Μπορεί να βελτιστοποιήσει τις εικόνες σας από 250KB προς την 60 KB.
 • Μπορείτε να εκτελέσετε το πρόσθετο ShortPixel σε πολλούς ιστότοπους με ένα μόνο κλειδί API.
 • Χωρίς όριο μεγέθους αρχείου.
 • Μπορεί να συμπιέσει JPG, PNG, GIF και ακόμη PDF έγγραφα.
 • Μπορείτε να επαναφέρετε τις αρχικές εικόνες ανά πάσα στιγμή.

Τιμή:

Το ShortPixel είναι πρόσθετο επί πληρωμή, ωστόσο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

τιμολόγηση shortpixel

# 3 EWWW Image Optimizer

εργαλείο βελτιστοποίησης εικόνων ewww

Εάν χρειάζεστε δωρεάν το καλύτερο Image Optimizer Plugin, τότε Βελτιστοποιητής εικόνας EWWW είναι η καλύτερη επιλογή. Έχει πάνω από 400.000+ ενεργές εγκαταστάσεις και μέγιστη βαθμολογία WordPress. Βελτιστοποιεί αυτόματα τις εικόνες σας, ακόμη και τις προηγούμενες εικόνες που έχετε ανεβάσει. 

Από προεπιλογή, το EWWW Image Optimizer χρησιμοποιεί τεχνικές βελτιστοποίησης χωρίς απώλειες, επομένως η ποιότητα της εικόνας σας παραμένει ίδια. 

Δεν χρειάζεστε κανένα κλειδί API ή υπηρεσία τρίτου μέρους για να εκτελέσετε αυτό το πρόγραμμα. Απλώς εγκαταστήστε από τη συλλογή πρόσθετων WordPress και θα αρχίσει να λειτουργεί. Μπορεί να σας εξοικονομήσει εκατοντάδες KB ανά εικόνα, με αυτό εξοικονομεί επίσης το εύρος ζώνης σας. Παρέχουν επίσης EWWW Image Optimizer Cloud. 

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • 100% δωρεάν Συνδέω.
 • Δεν χρειάζεστε API κλειδί για την εκτέλεση αυτής της προσθήκης.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσθήκη σε πολλούς ιστότοπους.
 • Βελτιστοποιεί τις εικόνες σας γρήγορα και κάνει τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο.

Τιμή:

100% Ελεύθερος. 

# 4 Optimus

Βελτιστοποίηση εικόνας Optimus

Το Optimus είναι ένα πρόσθετο βελτιστοποίησης εικόνας από την KeyCdn. Μειώνει τα μεγέθη των αρχείων εικόνας σας χωρίς αλλαγή στην ποιότητα της εικόνας. Με αυτόν τον τρόπο οι εικόνες του ιστότοπού σας φορτώνονται πολύ γρήγορα και βελτιώνεται SEO

Για να χρησιμοποιήσετε το Optimus, πρέπει απλώς να εγκαταστήσετε αυτήν την προσθήκη. Από τα Εργαλεία μπορείτε να βελτιστοποιήσετε όλες τις εικόνες από τον ιστότοπό σας. Μειώνει το μέγεθος του αρχείου έως και 70% και βελτιώστε την απόδοση. 

Αυτό το πρόσθετο έχει 3 τύπους προγράμματος τιμολόγησης- Optimus, Optimus HQ και Optimus HQ Pro. Το Optimus είναι δωρεάν πρόγραμμα, οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς κόστος. Αλλά μπορείτε να ανεβάσετε το μέγιστο 100 KB εικόνες μεγέθους αρχείου. Τα προγράμματα επί πληρωμή δεν έχουν όριο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Καλό για WooCommerce και Φωτογραφία δικτυακός τόπος.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία άδεια για όλους τους ιστότοπους.
 • Υποστηρίζει WordPress Mobile Apps και Windows Live Writer.

Τιμή:

Δωρεάν | 19 $ / έτος.

# 5 Imagify Image Optimizer

Imagify Image Optimizer

Αν θέλεις Καλύτερη προσθήκη βελτιστοποίησης εικόνας , τότε πρέπει να δοκιμάσετε Imagify Image Optimizer. Το Imagify χρησιμοποιεί το πιο προηγμένο εργαλείο συμπίεσης εικόνας, έτσι ώστε οι εικόνες σας να βελτιστοποιούνται πολύ εύκολα.

Χρησιμοποιούν τρεις τύπους μεθόδου συμπίεσης εικόνας, δηλαδή Normal, Aggressive και Ultra. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά. Η επιλογή του υψηλότερου επιπέδου της μεθόδου συμπίεσης θα σας δώσει καλύτερη βελτίωση του μεγέθους, αλλά η ποιότητα της εικόνας θα μειωθεί κάπως. Συμπιέζουν τις πιο κοινές μορφές εικόνας όπως: JPG, PNG και GIF. Χρησιμοποιώντας την προσθήκη δωρεάν έκδοσης μπορείτε να ανεβάσετε το μέγιστο 2MB αρχείο εικόνας. Αλλά δεν υπάρχει περιορισμός στη χρήση της προσθήκης έκδοσης επί πληρωμή.

Φανταστείτε τις ρυθμίσεις

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Χρησιμοποιούν τον διακομιστή τους για τη βελτιστοποίηση των εικόνων σας, οπότε ο ιστότοπός σας δεν θα καθυστερήσει.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Imagify σε όσους ιστότοπους θέλετε.
 • Συμβατό με το WooCommerce και το NextGen Gallery. 

Τιμή:

Δωρεάν | 4,99 $ / μήνα.

# 6 Κράικεν

Κράκεν

Κράκεν ειναι ενα εκ των Η καλύτερη προσθήκη βελτιστοποίησης εικόνας για WordPress, που ταιριάζει κυρίως στην Ιστοσελίδα φωτογραφίας, WooCommerce ή Travel blog. Το Kraken σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε και να αλλάξετε το μέγεθος της νέας και της υπάρχουσας εικόνας του WordPress. Μπορεί να συμπιέσει JPEG, PNG και κινούμενα GIF. 

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσθήκη, χρειάζεστε το API του Kraken Image Optimizer. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλειδί API Kraken.io σε πολλούς από τον ιστότοπό σας. Μπορείτε να ανεβάσετε ένα αρχείο ZIP σύροντάς το στη Διασύνδεση Ιστού και, στη συνέχεια, ο Kraken θα το αποσυμπιέσει και θα βελτιστοποιήσει όλες τις εικόνες που βρέθηκαν στο αρχείο. Το web Interface PRO με αλλαγή μεγέθους εικόνας και συγχρονισμός με το Dropbox.

Αυτό το πρόσθετο είναι διαθέσιμο τόσο στην έκδοση Δωρεάν όσο και στην έκδοση Pro. Η δωρεάν έκδοση συνοδεύεται από λίγες δυνατότητες και το μέγιστο μέγεθος αρχείου που μπορείτε να ανεβάσετε είναι 100 KB. Αλλά η έκδοση Pro επιτρέπει 32 MB. Η έκδοση Pro περιλαμβάνει πλήρη πρόσβαση API, ZIP Uploader, Image Resize, Kraken Cloud Storage και πολλά άλλα…

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Κατάλληλο για φωτογραφία, WooCemmerce ή οποιονδήποτε μεγάλο ιστότοπο.
 • Το μέγιστο όριο μεγέθους μεταφόρτωσης αρχείου είναι 32 MB.
 • URL Paster, Σελίδα Cruncher.
 • Αλλαγή μεγέθους εικόνας και συγχρονισμός με το Dropbox.

Τιμή:

Δωρεάν | 5 $ / μήνα / 500 MB.

# 7 Imsanity

ελαστικότητα

Ευκαμψία ειναι καλο Πρόσθετο βελτιστοποίησης εικόνων WordPress. Το Imsanity είναι καλό για κάθε είδους ιστότοπους. Αλλάζει το μέγεθος όλων των τεράστιων εικόνων και τις κάνει μικρές χωρίς να αλλάζει καμία ποιότητα. Μετά την εγκατάσταση, μπορείτε να το διαμορφώσετε με μέγιστο πλάτος, ύψος και ποιότητα.

Το Imsanity παρέχει επίσης μια δυνατότητα μαζικής αλλαγής μεγέθους, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων που έχετε ήδη ανεβάσει.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αυτόματη κλιμάκωση μεγάλων εικόνων.
 • Μπορεί να μετατρέψει ΒΜΡ αρχεία στο JPG.
 • Μπορείτε να ορίσετε με μη αυτόματο τρόπο το μέγιστο πλάτος, το ύψος και την ποιότητα.

Τιμή:

Ελεύθερος.

Τυλίγοντας

Όλοι αγαπούν τις εικόνες. Οι εικόνες σε περιεχόμενο που μπορούν να βρίσκονται σε σελίδες ή δημοσιεύσεις, είναι πάντα καλή επιλογή. Βοηθά στην καλύτερη κατανόηση για τους επισκέπτες σας. Όταν ένας επισκέπτης επισκέπτεται τον ιστότοπό σας και βρίσκει μόνο κείμενο και κείμενο, τότε πιθανότατα εγκαταλείπει τον ιστότοπό σας. Επειδή το άρθρο σας ήταν χρήσιμο, αλλά όχι καλά οργανωμένο. Αν προσθέσετε εικόνες, τότε το άρθρο γίνεται πιο ελκυστικό για τους επισκέπτες σας. Ξέρουμε «Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις»

Η προσθήκη εικόνων σε αναρτήσεις βοηθά πάντα στην καλύτερη και γρήγορη κατανόηση. Οι χρήστες μπορούν να θυμούνται για πολύ καιρό. Περισσότερο από αυτό, αυτό βοηθά επίσης να φέρει επισκεψιμότητα από εικόνες Google.

Η προσθήκη εικόνων στον ιστότοπο είναι καλή, όταν είναι καλά βελτιστοποιημένη. Διότι εάν δεν βελτιστοποιήσετε τις εικόνες, θα επιβραδύνει τον ιστότοπό σας και θα αυξήσει το χρόνο φόρτωσης. Πολλοί αρχάριοι bloggers δεν βελτιστοποιούν τις εικόνες τους και ο ιστότοπός τους γίνεται πολύ αργός. Αυτό χρησιμοποιεί επίσης τους περισσότερους πόρους από τη φιλοξενία σας. Έτσι σε αυτό το άρθρο, γράφω περίπου 7 Καλύτερη προσθήκη Image Optimizer για WordPress. Έτσι, εάν δεν γνωρίζετε πώς να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες Photoshop, τότε αυτό το πρόσθετο θα σας βοηθήσει βελτιστοποίηση της.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector