8 καλύτερη προσθήκη Google Analytics για WordPress (δωρεάν και επί πληρωμή)

04.06.2020
वर्डप्रेस होस्टिंग '8 καλύτερη προσθήκη Google Analytics για WordPress (δωρεάν και επί πληρωμή)
0 52 мин.

Το Google Analytics είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρόσθετα για το WordPress. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας, να παρακολουθείτε τη συμπεριφορά των επισκεπτών, να εμφανίζονται σελίδες με κορυφαία απόδοση, πηγές επισκεψιμότητας κ.λπ. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τα 8 καλύτερα Προσθήκη Google Analytics για WordPress.


Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα Google Analytics WordPress Plugin?

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση μιας προσθήκης Google Analytics για WordPress. Για παράδειγμα, εάν εκτελείτε ιστολόγιο ή ιστότοπο, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας, να βλέπετε την τοποθεσία GEO του χρήστη και τις ενέργειές του, τις συνολικές προβολές σελίδων, τις πιο δημοφιλείς σελίδες, τις κορυφαίες σελίδες παραπομπής, το ποσοστό εγκατάλειψης και πολλά άλλα.

Μόλις αποκτήσετε αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να βελτιώσετε το περιεχόμενό σας, καθώς και άλλες σημαντικές σελίδες που συμβάλλουν στην ενίσχυση της επισκεψιμότητας και στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

8 καλύτερη προσθήκη Google Analytics για WordPress

# 1 MonsterInsights

MonsterInsights

Το MonsterInsights είναι το πιο δημοφιλές Google Πρόσθετο Analytics για WordPress. Έχει πάνω από 2 εκατομμύρια ενεργές εγκαταστάσεις και έχει βαθμολογία 4,5 στα 5.

Το MonsterInsights σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας και να σας ενημερώνει πάντα για τις πιο πρόσφατες λειτουργίες του Google Analytics. Σας δείχνει όλα τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress, επομένως δεν χρειάζεται να ανοίγετε το Google Analytics κάθε φορά.

Αυτή η προσθήκη του Analytics είναι πολύ φιλική προς το χρήστη και εύκολη ρύθμιση. Το καλό με αυτό το πρόσθετο είναι ότι δεν απαιτεί καμία μη αυτόματη ρύθμιση. Το μόνο που έχετε να εγκαταστήσετε και να συνδέσετε το προφίλ σας στο Google Analytics με αυτήν την προσθήκη. 

Πίνακας ελέγχου MonsterInsights

Το MonsterInsights είναι ένα πρόσθετο freemium. Η προσθήκη δωρεάν έκδοσης συνοδεύεται από μια πολύ περιορισμένη λειτουργία, όπου η έκδοση Pro περιλαμβάνει πιο ισχυρές δυνατότητες όπως δημοφιλή παρακολούθηση ανάρτησης, παρακολούθηση συμβάντων, παρακολούθηση ηλεκτρονικού εμπορίου, παρακολούθηση συνδέσμων συνεργατών, παρακολούθηση λήψης αρχείων, παρακολούθηση διαφημίσεων, προσαρμοσμένες αναφορές κ.λπ.. 

Χαρακτηριστικά:

 • Φιλικό προς το χρήστη και διαρκεί μόνο ένα λεπτό για τη ρύθμιση
 • Μπορεί να ελέγξει στατιστικά σε πραγματικό χρόνο
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε εξερχόμενους συνδέσμους, συνδέσμους συνεργατών και λήψεις αρχείων
 • Διατίθενται πολλές ισχυρές δυνατότητες, όπως παρακολούθηση διαφημίσεων, παρακολούθηση φορμών, παρακολούθηση συμβάντων, προσαρμοσμένες αναφορές κ.λπ.
 • Διατίθεται παρακολούθηση ηλεκτρονικού εμπορίου

# 2 Πίνακας ελέγχου Google Analytics ανά αναλυτή

Αναλυτής

Το Analytify είναι μια άλλη εξαιρετική προσθήκη Google Analytics για WordPress. Το Analytify συνοδεύεται από τις πιο προηγμένες δυνατότητες και την όμορφη διεπαφή χρήστη που σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα.

Σας παρουσιάζει τα στατιστικά στοιχεία από το Google Analytics με έναν όμορφο τρόπο στον πίνακα ελέγχου σας, ακόμη και μπορείτε να λάβετε στατιστικά από τη σελίδα / τις αναρτήσεις απευθείας. Αυτό σημαίνει ότι, εάν θέλετε να ελέγξετε τα στατιστικά στοιχεία μιας μεμονωμένης ανάρτησης ή σελίδας, μπορείτε να το κάνετε στην ενότητα σελίδα / ανάρτηση.

Πίνακας ελέγχου αναλυτών

Το Analytify είναι μια προσθήκη freemium και η προσθήκη της έκδοσης Pro περιλαμβάνει τόσες πολλές προηγμένες λειτουργίες όπως στατιστικά κίνησης σε πραγματικό χρόνο, στατιστικά κοινωνικών μέσων, στατιστικά για κινητές συσκευές, λίστα κορυφαίων παραπομπών, λίστα κορυφαίων χωρών και πόλεων, μέσος χρόνος στον ιστότοπο, συνολική σελίδα προβολές, κορυφαίες λέξεις-κλειδιά και πολλά άλλα.

Η ρύθμιση αυτής της προσθήκης είναι πολύ απλή. Η διαδικασία ελέγχου ταυτότητας με 1 κλικ προσθέτει τον κώδικα παρακολούθησης του Google Analytics στον ιστότοπό σας, επομένως δεν χρειάζεται να αντιγράψετε τον κώδικα με μη αυτόματο τρόπο. Παρέχει επίσης σύντομους κωδικούς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επισημάνετε στατιστικά στοιχεία στα προσαρμοσμένα πρότυπα σας.

Χαρακτηριστικά:

 • Όμορφη σχεδίαση διεπαφής χρήστη
 • Εμφάνιση στατιστικών σε πραγματικό χρόνο
 • Στατιστικά του Google Analytics στις μεμονωμένες αναρτήσεις, σελίδες & Προσαρμοσμένη ανάρτηση
 • Λεπτομερή στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις περιόδους σύνδεσης, τους χρήστες, το ποσοστό εγκατάλειψης, τον μέσο χρόνο στον ιστότοπο, τους νέους / επανερχόμενους επισκέπτες κ.λπ..
 • Εμφανίζει την κατάσταση συστήματος του χρήστη, όπως ποιες συσκευές, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιούν
 • Λίστα χωρών και πόλεων με κορυφαίες επιδόσεις, προγράμματα περιήγησης με κορυφαίες αναφορές
 • Χρησιμοποιήστε ShortCodes

# 3 Google Analytics WD

Google Analytics WD

Google Analytics WD σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τους επισκέπτες του ιστότοπού σας και να σας παρέχουμε όλες τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Όπως και άλλες προσθήκες του Google Analytics WordPress, δεν απαιτεί καμία μη αυτόματη ρύθμιση. Μόλις εγκατασταθεί η προσθήκη, πρέπει απλώς να επικυρώσετε αυτήν την προσθήκη με το Google analytics.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε εύρος ημερομηνιών και να ελέγξετε την κίνηση εντός αυτής της ώρας. Από τον πίνακα ελέγχου προσθήκης, μπορείτε να ελέγξετε τα στατιστικά στοιχεία κίνησης σε πραγματικό χρόνο, την πηγή επισκεψιμότητας, τις πιο δημοφιλείς σελίδες, τις αναφορές τοποθεσίας και προγραμμάτων περιήγησης κ.λπ..

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις μέσω email και ειδοποιήσεις προώθησης, επομένως όποτε οι επιλεγμένες μετρήσεις φτάνουν τα υψηλότερα ή χαμηλότερα σημεία τους, θα ειδοποιηθείτε αυτόματα.

Πίνακας ελέγχου Google Analytics WD

Το Google Analytics WD είναι διαθέσιμο τόσο σε δωρεάν όσο και σε premium εκδόσεις. Με την προσθήκη δωρεάν έκδοσης, θα έχετε μόνο βασικές δυνατότητες. Ωστόσο, η προσθήκη έκδοσης Premium περιλαμβάνει δημογραφικά στοιχεία, γεωγραφικά στοιχεία, πηγή επισκεψιμότητας, ταχύτητα ιστότοπου, αναφορές ηλεκτρονικού εμπορίου, αναφορές Google AdSense και AdWords και πολλά άλλα.

Χαρακτηριστικά:

 • Ελέγξτε επισκέπτες σε πραγματικό χρόνο, προβολές σελίδων
 • Σύγκριση βάσει μετρήσεων και εύρους ημερομηνιών στις αναφορές
 • Επιτρέπει την αποστολή προγραμματισμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για οποιαδήποτε αναφορά
 • Μπορείτε να επιλέξετε να εξαιρέσετε την παρακολούθηση του Google Analytics για συγκεκριμένους ρόλους ή χρήστες
 • Εξαίρεση επισκεψιμότητας ιστότοπου από διεύθυνση IP, χώρα, πόλη ή περιοχή
 • Μπορείτε να ορίσετε προσαρμοσμένες ιδιότητες
 • Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε το AdSense και το AdWords

# 4 ExactMetrics

Ακριβείς μετρήσεις

Το ExactMetrics παλαιότερα γνωστό ως Πίνακας ελέγχου Google Analytics για WP (GADWP) είναι η καλύτερη δωρεάν προσθήκη Google Analytics για WordPress. Έχει πάνω από 1 εκατομμύριο ενεργές εγκαταστάσεις και έχει βαθμολογία 4,3 στα 5.

Αυτό το πρόσθετο ανάλυσης παρακολουθεί την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας και σας φέρνει όλα τα δεδομένα μπροστά από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Αφού συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας. Αυτό το πρόσθετο έρχεται με πολλές προηγμένες δυνατότητες, σε σύγκριση με άλλα πρόσθετα επί πληρωμή.

Από τον πίνακα ελέγχου προσθήκης, μπορείτε να ελέγξετε περιόδους σύνδεσης, χρήστες, προβολές σελίδας, ποσοστό εγκατάλειψης, οργανική αναζήτηση, σελίδα / περίοδο σύνδεσης κ.λπ. Από προεπιλογή, το ExactMetrics ανακτά όλες τις λεπτομέρειες επισκεψιμότητας από τις τελευταίες 30 ημέρες, αλλά μπορείτε να αλλάξετε την ώρα από 1 ημέρα στα τελευταία 3 χρόνια. Σας παρέχει επίσης την παρακολούθηση επισκεπτών σε πραγματικό χρόνο.

Πίνακας ελέγχου ExactMetrics

Η ρύθμιση αυτής της προσθήκης είναι απλή, το μόνο που έχετε να ενσωματώσετε το προφίλ σας στο Google Analytics με αυτήν την προσθήκη. Μόλις ολοκληρωθεί, αυτό το πρόσθετο θα επισημάνει όλες τις λεπτομέρειες κυκλοφορίας στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να παρακολουθείτε επισκέπτες σε πραγματικό χρόνο, κανάλια απόκτησης και λεπτομέρειες πηγών επισκεψιμότητας
 • Σας παρέχει περιόδους σύνδεσης, οργανικές αναζητήσεις, προβολές σελίδων, αναφορές αναλυτικών στοιχείων ποσοστού εγκατάλειψης
 • Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε συμβάντα όπως λήψεις, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εξερχόμενους συνδέσμους, συνδέσμους συνεργατών κ.λπ..
 • Αυτό το πρόσθετο είναι πλήρως συμβατό με εγκαταστάσεις πολλαπλών ιστότοπων
 • Είναι εντελώς δωρεάν

# 5 Αναλυτής Google

Αναλυτής Google

Το Google Analyticator είναι ένα άλλο δωρεάν πρόσθετο του Google Analytics για WordPress. Το Google Analyticator είναι ένα πολύ απλό πρόσθετο και εύκολο στη ρύθμιση. Αυτή η προσθήκη προσθέτει πολλά widget στην περιοχή διαχειριστή σας για την προβολή δεδομένων του Analytics του ιστότοπού σας. Εμφανίζει ένα γράφημα των τελευταίων 30 ημερών επισκεπτών, μια σύνοψη της χρήσης του ιστότοπου, των προβολών σελίδας, των παραπομπών σελίδας / ανάρτησης, αναζητήσεων κ.λπ..

Με τα στατιστικά της σελίδας, μπορείτε να παρακολουθείτε όλους τους συνδέσμους στη σελίδα, τα συμβάντα, τους συνδέσμους λήψης κ.λπ.. 

Σύνοψη του Google Analytics

Αυτή η προσθήκη σας παρέχει ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά, που είναι οι συντομεύσεις. Χρησιμοποιώντας το σύντομο [analytics] οπουδήποτε στον ιστότοπό σας για να εμφανίσετε τα analytics σας δημόσια ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το shortcode [analytics-counter] στο υποσέλιδο widget για να εμφανίσετε τις καθημερινές προβολές σελίδας σας. Από τη ρύθμιση προσθήκης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Google Adsense ID για να παρακολουθείτε τις πληροφορίες του Adsense.

Χαρακτηριστικά:

 • Υποστηρίζει καθολική και παραδοσιακή ανάλυση
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύντομο κώδικα σε οποιαδήποτε σελίδα για να εμφανίσετε δημόσια τα αναλυτικά μας στοιχεία
 • Υποστήριξη παρακολούθησης ταχύτητας ιστότοπου
 • Μπορεί να παρακολουθεί συνολικές προβολές σελίδας, πηγές παραπομπής, κορυφαίες αναζητήσεις, ποσοστά εγκατάλειψης, παρακολούθηση συνδέσμων λήψης κ.λπ..
 • Μπορείτε να καθορίσετε τους ρόλους χρήστη που μπορούν να δουν το γραφικό στοιχείο του πίνακα ελέγχου
 • Δυνατότητα απόκρυψης του αναπτυσσόμενου μενού Google UID
 • Διαθέσιμες μεταφράσεις

# 6 Στατιστικά WP

Στατιστικά WP

Το WP Statistics είναι το μόνο διαθέσιμο Google Analytics plugin που δεν εξαρτάται από καμία εξωτερική υπηρεσία. Επομένως, δεν χρειάζεται να ενσωματώσετε αυτήν την προσθήκη στο Google Analytics. Αυτή η προσθήκη θα παρέχει τις λεπτομέρειες κυκλοφορίας του ιστότοπού σας μόλις την ενεργοποιήσετε.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει σύνδεσμος μεταξύ αυτής της προσθήκης και του Google Analytics, οπότε αυτή η προσθήκη λειτουργεί σε εξέλιξη. Από τη ρύθμιση προσθήκης, μπορείτε εύκολα να προβάλετε στατιστικά στοιχεία που παρουσιάζονται ως γραφήματα. Σας δείχνει συνολικούς χρήστες, συνολικές επισκέψεις, GeoIP, παραπομπές, στατιστικά στοιχεία κ.λπ. Μπορείτε επίσης να δείτε συνολικά ερωτήματα αναζήτησης και ανακατευθύνσεις από δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης όπως Google, Bing, DuckDuckGo, Yahoo, Yandex και Baidu.

Χάρτες στατιστικών WP

Αυτή η προσθήκη σάς επιτρέπει να λαμβάνετε κοινές αναφορές επισκεψιμότητας όπως ο χρήστης στο διαδίκτυο, οι προβολές σελίδας, οι συνολικοί επισκέπτες κ.λπ. μέσω του email σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πολλά email για να λάβετε αναφορές επισκεψιμότητας. 

Χαρακτηριστικά:

 • Δεν χρειάζεται να συνδέσετε αυτήν την προσθήκη με την υπηρεσία Google Analytics
 • Τοποθεσία GeoIP ανά χώρα και διαδραστικός χάρτης της τοποθεσίας των επισκεπτών
 • Δείτε ερωτήματα αναζήτησης και ανακατευθύνσεις από δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Bing, το Yahoo κ.λπ..
 • Οι σύντομοι κωδικοί είναι διαθέσιμοι τόσο για widget όσο και για αναρτήσεις / σελίδες
 • Λάβετε στατιστικά στοιχεία στο email σας
 • Αυτόματες ενημερώσεις στη βάση δεδομένων GeoIP

# 7 Στατιστικά ισχύος WP

Στατιστικά ισχύος WP

Το WP Power Stats είναι ένα άλλο δωρεάν πρόσθετο Google analytics για WordPress. Το WP Power Stats λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το WP Statistics. Αυτό το πρόσθετο είναι ελαφρύ και διαθέτει μερικά δροσερά χαρακτηριστικά. Εάν χρειάζεστε μόνο βασικά στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας όπως προβολές σελίδων, συσκευές, οργανικές αναζητήσεις, προγράμματα περιήγησης, λειτουργικό σύστημα, κορυφαίες αναρτήσεις κ.λπ., τότε αυτή η προσθήκη είναι μια καλή επιλογή για εσάς.

Πίνακας ελέγχου WP Power Stats

Αυτή η προσθήκη δεν απαιτεί την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Google Analytics, επομένως πρέπει απλώς να ενεργοποιήσετε αυτήν την προσθήκη για να ξεκινήσετε. 

Χαρακτηριστικά:

 • Πολύ ελαφρύ και εύκολο στη χρήση
 • Δεν απαιτείται τρίτος για την ενεργοποίηση αυτής της προσθήκης
 • Λάβετε όλες τις προβολές σελίδας στατιστικών, τις πηγές επισκεψιμότητας, τη γεωγραφική τοποθεσία, την αναλυτική ανάρτηση στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή
 • διαθέσιμη μετάφραση

8. Jetpack

Jetpack από την WP

Το Jetpack είναι ένα πρόσθετο WordPress all-in-one που προσφέρει εργαλεία ασφάλειας, απόδοσης και διαχείρισης ιστότοπων. Από προεπιλογή, το Jetpack συνοδεύεται από εγκαταστάσεις WordPress.

Χρησιμοποιώντας το Jetpack, μπορείτε να παρακολουθείτε τα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπού σας. Μετά την εγκατάσταση αυτής της προσθήκης, μεταβείτε στο Jetpack> Στατιστικά ιστότοπου, τότε θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο WordPress.com.

Για να ξεκινήσετε με το Jetpack, πρέπει να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο WordPress.com με αυτό. Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε να δείτε συνολικές προβολές, συνολικές παραπομπές, κορυφαίες δημοσιεύσεις & σελίδες, κ.λπ..

Λήψη Jetpack Plugin

συμπέρασμα

Το Google Analytics για WordPress είναι ένα απαραίτητο πρόσθετο εάν εκτελείτε ιστολόγιο WordPress ή επιχειρηματικό ιστότοπο. Η προσθήκη του Google Analytics σάς παρέχει όλες τις λεπτομέρειες επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας, όπως συνολικές προβολές σελίδων, κορυφαίες λέξεις-κλειδιά, τοποθεσία GEO χρήστη, επισκεψιμότητα παραπομπών κ.λπ. και σας βοηθά να αυξήσετε την οργανική επισκεψιμότητα.

Οι οποίες Προσθήκη Google Analytics για WordPress είναι το αγαπημένο σας, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector