Πώς να προσθέσετε εφέ χιονόπτωσης στον ιστότοπο του WordPress

04.06.2020
वर्डप्रेस होस्टिंग 'Πώς να προσθέσετε εφέ χιονόπτωσης στον ιστότοπο του WordPress
0 21 мин.

Πώς να προσθέσετε εφέ χιονόπτωσης στο WordPress


Έρχονται τα Χριστούγεννα και ίσως έχετε ήδη αρχίσει να επιθυμείτε στις οικογένειές σας, στους φίλους σας και σε άλλους. Γιατί λοιπόν όχι στους αναγνώστες του ιστολογίου σας; Είναι ώρα να προσθέστε το Snowfall Effect στον ιστότοπό σας WordPress. 

Πρέπει να παρατηρήσετε ότι πολλοί κάτοχοι ιστότοπων έχουν ήδη προσθέσει εφέ πτώσης χιονιού στο ιστολόγιό τους. Φαίνεται δροσερό, έτσι δεν είναι; Έτσι, εάν εκτελείτε ένα blog WordPress, τότε μπορείτε εύκολα να προσθέσετε εφέ χιονόπτωσης στον ιστότοπό σας στο WordPress. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε 8 Καλύτερες προσθήκες χιονοπτώσεων για WordPress. 

Πώς να προσθέσετε το Snowfall Effect στο WordPress Blog σας

Υπάρχουν πολλά πρόσθετα, με τα οποία μπορείτε εύκολα να προσθέσετε εφέ χιονόπτωσης Christmass. 

# 1 Χριστούγεννα Panda

Χριστούγεννα Panda

Το Christmas Panda είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο plugin για το WordPress. Θέλετε να διακοσμήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress με νιφάδες χιονιού, χριστουγεννιάτικα δέντρα, Σάντα και ακόμη και μπορείτε να εμφανίσετε αναδυόμενα παράθυρα στον ιστότοπό σας που λένε στους επισκέπτες σας ότι είναι Χριστούγεννα. 

Αυτό το πρόσθετο είναι εύκολο να ρυθμιστεί. Αρχικά, εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε την προσθήκη Christmas Panda. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις ρυθμίσεις προσθηκών Χριστουγέννων Panda και από εκεί μπορείτε να ορίσετε τις εικόνες διακόσμησης που σας αρέσουν. Στην επόμενη επιλογή, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Snowfall στον ιστότοπό σας. Έτσι, μετά την ενεργοποίησή του, το Snowfall θα είναι ορατό στον ιστότοπό σας. Εάν σας αρέσουν τα αναδυόμενα χριστουγεννιάτικα χαιρετισμούς, τότε μπορείτε να το ενεργοποιήσετε από την αναδυόμενη ενότητα. Εάν δεν εμφανιστεί χιονόπτωση, δοκιμάστε να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη από τον ιστότοπό σας.

* Για να μην αναφέρουμε, χρησιμοποιούμε το χριστουγεννιάτικο Panda plugin στον ιστότοπό μας (WPMyWeb) για να δείξουμε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και χιονόπτωση.

Προβολή προσθήκης

# 1 WP Super Snow

WP Super Snow

Το WP Super Snow είναι ένα καλό πρόσθετο για προβολή νιφάδα χιονιού στον ιστότοπό σας στο WordPress. Αρχικά, πρέπει να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο και, στη συνέχεια, μετά την ανανέωση της ιστοσελίδας σας, μπορείτε να δείτε τις νιφάδες χιονιού.

Αφού προσθέσετε νιφάδες χιονιού στον ιστότοπό σας, μπορείτε να προσαρμόσετε τις νιφάδες χιονιού χρησιμοποιώντας επιλογές διαμόρφωσης στον Πίνακα ελέγχου WordPress.

[Προβολή προσθήκης]

# 2 Αναστάτωση

Φύσημα

Εάν θέλετε πολλά εφέ χιονόπτωσης, τότε μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το Flurry plugin. Είναι 100% δωρεάν.

Από τον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να αλλάξετε χαρακτήρα χιονόπτωσης, χρώμα, συχνότητα κ.λπ. Με τις προηγμένες επιλογές τους, μπορείτε να ρυθμίσετε το χιόνι που πέφτει. Το Flurry χρησιμοποιεί ήδη τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, επομένως δεν χρειάζεται να αλλάξετε ρυθμίσεις εκτός εάν θέλετε να τροποποιήσετε το εφέ πτώσης χιονιού. 

Φαίνεται τόσο δροσερό στο χώρο του ξενοδοχείου και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Πρέπει να δοκιμάσετε. ��

[Προβολή προσθήκης]

# 3 WFS Αφήστε το να χιονίσει

WFS Αφήστε το να χιονίσει

Το WFS είναι ένα άλλο καλό plugin εμφάνιση χιονόπτωσης στον ιστότοπό σας. Είναι μια απλή προσθήκη και λειτουργεί καλά για κάθε τύπο ιστότοπου WordPress. 

Μπορείτε να αλλάξετε την τοποθεσία χιονόπτωσης, δηλαδή μόνο την αρχική σελίδα ή ολόκληρο τον ιστότοπο. Με το μέγεθος της νιφάδας χιονιού, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις σκιές. Χρησιμοποιείται κυρίως για λευκό φόντο και μοιάζει 3D νιφάδες χιονιού.

[Προβολή προσθήκης]

# 4 Χιονόπτωση

Χιονόπτωση

Το πρόσθετο Snow Flurry WordPress σας επιτρέπει να το κάνετε προσθέστε εφέ χιονόπτωσης στο ιστολόγιό σας. 

Είναι απλό και πλήρως προσαρμόσιμο και μπορείτε να ορίσετε το μέγιστο μέγεθος νιφάδας χιονιού, πόσο συχνά δημιουργούνται νέες νιφάδες. Εκτός αυτού, μπορείτε να προσθέσετε μια ελάχιστη και μέγιστη ταχύτητα νιφάδας, χρώμα νιφάδας χιονιού και επίσης να ρυθμίσετε την προσθήκη να απενεργοποιείται μετά από έναν καθορισμένο αριθμό δευτερολέπτων.

[Προβολή προσθήκης]

# 5 Επίδραση χιονιού WP

Εφέ χιονιού WP

Το WP Snow Effect προσθέτει ωραίο εφέ κίνησης της πτώσης του χιονιού στον ιστότοπό σας στο WordPress. Αυτή η προσθήκη WP χρησιμοποιεί το jSnow Jquery, οπότε δεν χρησιμοποιεί πόρους από τη φιλοξενία σας. Αυτό το πρόσθετο είναι επίσης διαθέσιμο σε έκδοση PRO. Επομένως, για να χρησιμοποιήσετε τις πλήρεις δυνατότητες, πρέπει να αγοράσετε την πλήρη έκδοση της προσθήκης.

Μπορείτε να προσθέσετε έως και 40 τύπους νιφάδων χιονιού. Από το ταμπλό, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα νιφάδας και να ορίσετε την τοποθεσία στην οποία θέλετε να εμφανίσετε, π.χ. Αρχική σελίδα, σελίδες, δημοσιεύσεις κ.λπ..

[Προβολή προσθήκης]

# 6 οθόνη χιόνι

Χιόνι οθόνης

Το Screen Snow είναι ένα πρόσθετο που προσθέτει εφέ χιονιού στον ιστότοπο του WordPress. Είναι πολύ απλό plugin και μόλις ενεργοποιήσετε, μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα, το χρώμα, το μέγεθος κλπ.

[Προβολή προσθήκης]

# 7 Jetpack

Χιονοπτώσεις Jetpack

Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει την προσθήκη Jetpack, τότε δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία προσθήκη. Μπορείτε να δείτε την επιλογή Ρυθμίσεις>Γενικός και επιλέξτε την επιλογή “Εμφάνιση χιονιού στο blog μου έως τις 4 Ιανουαρίου”.

Αφού την ενεργοποιήσετε, μπορείτε να δείτε χιονοπτώσεις στον ιστότοπό σας στο WordPress. Αλλά δεν υπάρχει επιλογή προσαρμογής εδώ. Επομένως, εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο πρόσθετο για την εμφάνιση νιφάδων χιονιού, τότε είναι καλό.

Περισσότεροι πόροι WordPress,

 • 7 καλύτερα premium θέματα WordPress για Blogging
 • Πώς να αποκτήσετε δωρεάν πιστοποιητικό SSL για τον ιστότοπό σας στο WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector