5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YouTube Adsense 2016 με υψηλές πληρωμές

Δημιουργία εσόδων από βίντεο YouTube με χρήση Adsense είναι πάντα καλή και εύκολη διαδικασία. Ως προϊόν YouTube το Google είναι τόσο εύκολο να ενσωματωθεί με το adsense. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον χρήματα με το YouTube. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες απαγορεύονται απροσδόκητα χωρίς λόγο ή ο λογαριασμός τους απενεργοποιήθηκε. Αυτός είναι λοιπόν ένας εφιάλτης για τους χρήστες που είχαν κερδίσει χρήματα. Μπορεί να είναι λάθος των χρηστών, εννοώ ότι μερικοί χρήστες κάνουν κάποια κατάχρηση με τον λογαριασμό τους ή ορισμένοι δεν το κάνουν. Δεν κάνουν όλοι οι χρήστες το ίδιο, οι περισσότεροι χρήστες είναι νόμιμοι, καθώς έχουν ήδη διαβάσει το adsense Πολιτική απορρήτου, Όροι του Χρήση και άλλες συμφωνίες. Όμως, σε κάθε περίπτωση, εάν ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί ή απενεργοποιηθεί, μπορείτε να δοκιμάσετε άλλη εναλλακτική λύση στο YouTube Adsense. 


Πρέπει να ελέγξετε, 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Google Adsense για bloggers 2016

Όπως γνωρίζετε εάν ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί ή απενεργοποιηθεί,  καμία δυνατότητα κατάργησης ένστασης από το AdSense. Επομένως, μην χάνετε χρόνο και δείτε το YouTube Adsense Alternative 2016.

[AdSense-B]

5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YouTube Adsense 2016 με υψηλές πληρωμές

Ταινία

Εναλλακτική λύση στο AdSense Adsense

Ταινία είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο στο YouTube αυτή τη στιγμή, και με καλό λόγο. Εάν είστε δημιουργός βίντεο, αφοσιωμένος ενθουσιώδης ή απλώς κάποιος που θέλει να συμμετάσχει, το FilmSection έχει μια θέση για εσάς. Προσφέρει Συνεργασίες για όσους θέλουν να κάνουν τα επιπλέον βήματα Καριέρα στο YouTube. Υπάρχει μια εύκολη διαδικασία για τη δημιουργία εσόδων από το βίντεό σας χρησιμοποιώντας το FilmSection και εντελώς Ελεύθερος. Επομένως, πρέπει να εγγραφείτε και θα συνδέσουν τα κανάλια στο πρόγραμμα δημιουργίας εσόδων του YouTube με ένα μόνο κλικ, ώστε ο κάτοχος του καναλιού να μπορεί να βιώσει άμεσα όλα τα πλεονεκτήματα της κατάστασης Partner Premium YouTube. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα συνεργασίας σας επιτρέπει να αποκομίζετε έσοδα μέσω των βίντεο YouTube που παράγετε.

Αλλά πριν την εφαρμογή χρειάζεστε ελάχιστες απαιτήσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη για συνεργασία: Αυτά είναι 1) 100+ προβολές βίντεο καθημερινά, 2) Χωρίς προειδοποιήσεις καναλιού («Όροι χρήσης» ή «Πνευματικά δικαιώματα») είναι το ίδιο με το Adsense, 3) Χωρίς υλικό πνευματικών δικαιωμάτων. Το YouTube και το FilmSection ελέγχουν αν υπάρχει υλικό πνευματικών δικαιωμάτων. 

Τώρα ας μιλήσουμε για το κύριο πράγμα τι περιμένετε να ακούσετε. Αυτό είναι χρήματα. Όταν συνεργάζεστε με το FilmSection, θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα από ό, τι κάνετε μόνο με το AdSense κυρίως. Επειδή έχουν το δικό τους παγκόσμιο τμήμα πωλήσεων διαφημίσεων, το οποίο αυξάνει τα κέρδη σας. Όπως γνωρίζετε το YouTube Adsense σας δίνει μόνο 55% έσοδα, που είναι αρκετά χαμηλό για αρχάριους. Αλλά στο FilmSection θα πάρετε 80% έσοδα, και αυτό είναι πραγματικά φοβερό. Η ελάχιστη πληρωμή τους είναι 1 $ πάνω και δεν κρατούν την πληρωμή σας όπως κάνουν άλλα δίκτυα. Αφού φτάσετε πάνω από 1 $ από την πληρωμή σας, θα λάβετε αυτό το ποσό μέχρι PayPal,Τραπεζική μεταφορά ή Δυτική Ένωση

AdRev

Εναλλακτική λύση στο AdSense Adsense

Adrev είναι μια υπηρεσία διαχείρισης που εμπιστεύονται οι κορυφαίες μουσικές βιβλιοθήκες του κόσμου, οι εκδότες, οι εταιρείες παραγωγής και οι συνθέτες. Αν ψάχνετε YouTube adsense εναλλακτική λύση, τότε είναι επίσης εξαιρετική επιλογή για εσάς. Από προεπιλογή, το AdRev σάς παρέχει πρόσβαση σε μια μεγάλη βάση δεδομένων δωρεάν μουσικής για χρήση στο παρασκήνιο των βίντεό σας. 

Το δίκτυο έχει πάνω από 18 εκατομμύρια βίντεο , 24+ δισεκατομμύρια ετήσιες προβολές και 6+ εκατομμύριο πνευματικά δικαιώματα μουσικής. Το AdRev έχει εκτιμώμενα ετήσια έσοδα 9,0 εκατ. $ και πάνω από 12 επαγγελματίες έχουν ψηφίσει τα έσοδα του AdRev. Έτσι, αν σκέφτεστε να συμμετάσχετε στο δίκτυό τους, χρειάζεστε περίπου 300 καθημερινές προβολές για να προκριθείτε, τρεις φορές περισσότερο από το FilmSection. Το AdRev πληρώνει μέσω Paypal με ελάχιστη πληρωμή 10 $, ή με επιταγή με υψηλότερη ελάχιστη πληρωμή. Φτιάχνεις 80% από τα έσοδα από διαφημίσεις από βίντεο YouTube και θα διατηρήσετε 100% των δικών σας εσόδων βίντεο.

Maker Studios

Εναλλακτική λύση στο AdSense Adsense

Maker Studios είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα που διατίθενται στο YouTube. Είναι το μόνο δίκτυο που ιδρύθηκε από το ταλέντο του YouTube με ένα μοντέλο ειδικά σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των δημιουργών περιεχομένου. Με 60.000 ανεξάρτητους συνεργάτες δημιουργών από περισσότερες από 100 χώρες, Maker Studios φιλοξενεί κορυφαία ψηφιακά αστέρια, κανάλια και περιεχόμενο. Εδώ η δουλειά σας είναι να δημιουργείτε υπέροχα βίντεο. ο VMS(Σύστημα διαχείρισης βίντεο) παρέχει ένα μοναδικό μέρος για τους καλλιτέχνες να ανεβάζουν, να προγραμματίζουν και να προωθούν βίντεο στο YouTube και σε άλλους προορισμούς βίντεο. 

Ως εκ τούτου, το δίκτυο έχει μερικά από τα υψηλότερα CPM διαφημίσεις στην επιχείρηση. Παρέχουν  60 τοις εκατό των εσόδων και τα πιο δημοφιλή κανάλια αναβαθμίζονται σε έως και ένα 90 τοις εκατό. Έτσι είναι μια εξαιρετική επιλογή για εναλλακτική λύση στο adsense του YouTube.

BigFrame

Εναλλακτική λύση στο AdSense Adsense

Μεγάλο πλαίσιο είναι η μόνη εταιρεία διαχείρισης ταλέντων πλήρους εξυπηρέτησης και εταιρίας μάρκετινγκ που επηρεάζει. Το BigFrame δεν επικεντρώνεται στην παροχή πλατφόρμας δημιουργίας εσόδων με κάποια παθητική τεχνολογία, αλλά στην προσφορά πόρων και ευκαιριών δικτύωσης για να βοηθήσουν τα κανάλια να αναπτυχθούν. Συμβουλεύει σε όλες τις πτυχές των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, από αδειοδότηση περιεχομένου, ταινίες, τηλεόραση, περιοδείες, εκδόσεις βιβλίων και καταναλωτικά προϊόντα έως εγκρίσεις και ενοποιήσεις περιεχομένου με τις οραματιστές μάρκες που συνεργάζονται μαζί τους.

Αλλά το να γίνεις συνεργάτης του BigFrame δεν είναι εύκολο. Χρειάζεστε αναπτυσσόμενο και ανώτερο τελικό κανάλι, κάτι που είναι προφανές. Επομένως, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γίνετε συνεργάτης εάν το κανάλι σας δεν είναι δημοφιλές. Δεύτερη απαίτηση είναι ότι χρειάζεστε τουλάχιστον 4.000 συνδρομητές στο κανάλι σας στο YouTube και κάθε μήνα 1.000 προβολές / βίντεο. Επομένως, εάν έχετε συνολικά 50 βίντεο στη συλλογή σας, τότε χρειάζεστε συνολικά 50 × 1000 = 50.000 προβολές ανά μήνα.

ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ

Εναλλακτική λύση στο AdSense Adsense

ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ είναι ένα άλλο εξαιρετικό δίκτυο για τη δημιουργία εσόδων από βίντεο στο YouTube με premium διαφημίσεις, προσφέρει μεγάλο αριθμό εργαλείων για προσαρμογή και προώθηση βίντεο μαζί με 3.5 δεν διαθέτει δωρεάν δικαιώματα ήχου για χρήση στα βίντεό σας. Ένα τμήμα του Fullscreen Media, η υπηρεσία διαθέτει μια ισχυρή σειρά προγραμματισμού που περιλαμβάνει πρωτότυπα με σενάριο και χωρίς εγγραφή, εξαγορές καθώς και αποκλειστικό περιεχόμενο από τους σημερινούς κορυφαίους δημιουργούς και κοινωνικούς παράγοντες επιρροής.

Κερδίζετε χρήματα από το FullScreen είναι κάπως διαφορετικό, εννοώ χωρίς διαφημίσεις. Ναι, ακούσατε σωστά. Κερδίστε χρήματα χωρίς να εμφανίζονται διαφημίσεις. Επιτρέψτε μου να το εξηγήσω αυτό. Πρώτα απ ‘όλα αυτό δεν είναι δωρεάν δίκτυο, πρέπει να πληρώσετε 4,99 $ ανά μήνα (πρώτος μήνας δωρεάν). Και αυτά τα βίντεο θα εμφανίζονται στις “YouTube Red” η οποία είναι μια premium υπηρεσία, η οποία κοστίζει 2 $ ανά 1000 προβολές. Το YouTube θα μοιράζεται το εισόδημα του YouTube Red με τους δημιουργούς, όπως μοιράζεται επί του παρόντος τα έσοδα από το AdSense. Το YouTube θα συγκεντρώσει όλα τα έσοδα που βλέπει από το YouTube Red και θα τα κατανείμει μεταξύ των δημιουργών με βάση το μερίδιο κάθε δημιουργού στα συνολικά λεπτά που παρακολουθούν οι χρήστες του YouTube Red.

Δεν αξίζει όμως η λήψη πολλών προβολών, βασικά χρειάζεστε καλό χρόνο προβολής. Εάν φτάσατε στο 50 $ ελάχιστο όριο, θα λάβετε την πληρωμή σας περίπου στις 30 του επόμενου μήνα έως PayPal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map