Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Google Adsense για Bloggers (έκδοση 2019)

04.06.2020
יוסט 'Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Google Adsense για Bloggers (έκδοση 2019)
0 38 мин.

Η αίτησή σας Google AdSense απορρίπτεται ξανά και ξανά ή για κάποιο λόγο, η Google απαγόρευσε τον λογαριασμό σας στο AdSense; ……. Μην χάσετε την ελπίδα! Υπάρχουν πολλά Εναλλακτικές λύσεις για το Google AdSense διαθέσιμα μπορείτε να το δοκιμάσετε να γίνουν γρήγορα αποδεκτά και μπορείτε να κερδίσετε καλά χρήματα.


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Google AdSense είναι το καλύτερο δίκτυο προβολής διαφημίσεων τόσο για ιστότοπους όσο και για ιστολόγια. Για να εμφανίσετε διαφημίσεις AdSense στον ιστότοπό σας, πρέπει πρώτα να υποβάλετε αίτηση για το Google AdSense.

Ωστόσο, η λήψη έγκρισης από το AdSense δεν είναι εύκολη διαδικασία ειδικά για αρχάριους bloggers που δεν γνωρίζουν πολύ τους αυστηρούς κανόνες και κανονισμούς του AdSense. Ως αποτέλεσμα, είτε η Google απορρίπτει την αίτησή τους για το AdSense είτε αναστέλλει τον λογαριασμό τους, ο οποίος τελικά σταματά τα κέρδη τους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να αρχίσετε να αναζητάτε εναλλακτικές λύσεις στο AdSense που σας βοηθούν να κερδίσετε χρήματα στο ιστολόγιό σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Google AdSense με υψηλές πληρωμές το 2019.

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Google AdSense για το ιστολόγιό σας

[wpsm_comparison_table id = “1 ″ class =” “]

Media.net

Media.Net

Το Media.net είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση του Google AdSense.

Το Media.net είναι το δεύτερο μεγαλύτερο δίκτυο διαφημίσεων με βάση τα συμφραζόμενα που διαχειρίζονται οι Bing και Yahoo. Όπως το Google AdSense, το Media.net επίσης προσφέρει διαφημίσεις υψηλής ποιότητας banner και κείμενο που σας βοηθούν να μεγιστοποιήσετε τα έσοδά σας.

Τύποι διαφημίσεων Media.net:

Όπως το AdSense, το Media.net παρέχει επίσης διαφημίσεις με βάση τα συμφραζόμενα καθώς και εγγενείς διαφημίσεις. Το καλό με το Media.net είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως τα μεγέθη και τα σχέδια διαφημίσεων που ταιριάζουν στο περιεχόμενό σας.

Απαιτήσεις Blogger:

Για να λάβει έγκριση από το Media.net, ο ιστότοπός σας πρέπει να έχει την πλειονότητα της επισκεψιμότητας που προέρχεται από χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και ο Καναδάς. Εκτός αυτού, εάν ο ιστότοπός σας περιέχει περιεχόμενο για ενηλίκους, ρωγμές, πορνογραφικό ή άλλο παράνομο περιεχόμενο, τότε η αίτησή σας θα απορριφθεί από το Media.net.

Συνήθως, εγκρίνουν οποιονδήποτε ιστότοπο εντός 2-3 ημερών.

Μέθοδοι πληρωμής:

Θα πληρωθείτε μόλις φτάσετε στο ελάχιστο ελάχιστο ποσό πληρωμής 100 $. Οι πληρωμές γίνονται σε μηνιαία βάση μέσω PayPal, Payoneer και Wire Transfer.

[Εγγραφείτε τώρα στο Media.net]

PropellerAds

Διαφημίσεις έλικα

Το PropellerAds είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Google AdSense. Το PropellerAds ιδρύθηκε το 2011 και έγινε γρήγορα το κορυφαίο δίκτυο κυκλοφορίας popunder.

Με το PropellerAds, μπορείτε να αποκομίσετε περισσότερα έσοδα με τα πιο προηγμένα εργαλεία δημιουργίας εσόδων. Πρόσφατα πρόσθεσαν μια νέα υπηρεσία push που επιτρέπει στους εκδότες να στέλνουν τις ενημερώσεις περιεχομένου τους μέσω ειδοποίησης push σε όλους τους συνδρομητές σας.

Περισσότερο από αυτό, έχουν κυκλοφορήσει Αντι-Adblock λύση για τη μορφή της διαφήμισής τους (popunder), οπότε αυτός ο τύπος διαφημίσεων παρακάμπτει εύκολα το AdBlock και βοηθά τους εκδότες να κερδίσουν επιπλέον έσοδα.

Το PropellerAds είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Google AdSense για χαμηλή επισκεψιμότητα.

Τύποι διαφημίσεων: Εγγενές banner, διαφημίσεις Onclick (popunder), ειδοποιήσεις προώθησης, παρενθετικές διαφημίσεις, άμεσες διαφημίσεις.

Απαιτήσεις Blogger: Ο λογαριασμός σας θα είναι εγκρίθηκε αμέσως μόλις εγγραφείτε και αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα.

Μέθοδοι πληρωμής: Το ελάχιστο ποσό πληρωμής είναι 5 $. Μπορείτε να λάβετε χρήματα μέσω PayPal, ePayments, Skrill, Payoneer, Webmoney.

[Εγγραφείτε στο PropellerAds Now]

VigLink

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιο ή τον ιστότοπό σας με διαφορετικό τρόπο αντί να εμφανίζονται κανονικές διαφημίσεις με κείμενο και banner, τότε το VigLink είναι εδώ για εσάς.

Σε αντίθεση με άλλες εναλλακτικές λύσεις του AdSense, το VigLink δεν πληρώνει για κλικ, αλλά πληρώνει όταν πραγματοποιείτε μια πώληση. Έτσι, είναι είδος μεθόδου μάρκετινγκ συνεργατών παρά διαφήμιση.

Κατά τη χρήση του VigLing, δεν χρειάζεται να συμμετέχετε σε όλα τα προγράμματα θυγατρικών, όπως το Amazon, το eBay affiliate κ.λπ..

Εάν βρίσκετε μια καλή εναλλακτική λύση στο AdSense, τότε το VigLink είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μαζί με το AdSense ή κάτι παρόμοιο, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά χρήματα.

Τύποι διαφημίσεων – Διαφημίσεις συνεργατών

Χρόνος έγκρισης – Άμεση έγκριση

Μέθοδοι πληρωμής – 10 $ μέσω PayPal

[Εγγραφείτε στο VigLink Now]

Τσίτικα

Τσίτικα

Το Chitika είναι μια άλλη εξαιρετική εναλλακτική λύση στο Google AdSense που παρέχει διαφημίσεις Yahoo και άλλους διαφημιζόμενους υψηλής ποιότητας για τη μεγιστοποίηση των εσόδων σας. Το καλό για το Chitika είναι ότι είναι συμβατό με το Google AdSense, έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο το AdSense όσο και το Chitika στον ιστότοπό σας.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο μου αρέσει το Chitika είναι ότι δεν μετρά μοναδικούς χρήστες, μετρά τη συνολική χρήση του Ιστού. Αυτό σημαίνει ότι εάν ένας χρήστης επισκεφθεί 10 σελίδες ενός ιστότοπου που περιέχει κώδικα Chitika, θα καταγράψει 10 εμφανίσεις διαφημίσεων.

Τύποι διαφημίσεων – Διαφημίσεις banner, Διαφημίσεις εντός κειμένου, Διαφημίσεις Hover, Διαφημίσεις επισήμανσης, Διαφημίσεις για κινητές συσκευές

Απαιτήσεις & Διαδικασία έγκρισης – Η Chitika δεν έχει αυστηρούς κανόνες ή απαιτήσεις. Μπορείτε ακόμη και να υποβάλετε αίτηση για Chitika εάν δεν έχετε αρκετή κίνηση, αλλά ο ιστότοπός σας δεν πρέπει να περιέχει βωμολοχίες, τζόγο, πορνογραφία και άλλο παράνομο περιεχόμενο.

Η διαδικασία έγκρισης είναι γρήγορη και εύκολη. Συνήθως, εγκρίνουν οποιονδήποτε ιστότοπο εντός 1-2 ημερών.

Μέθοδοι πληρωμής – Η ελάχιστη πληρωμή είναι 50 $ μέσω Payoneer

[Εγγραφείτε στο Chitika Now]

AdVersal

Αντίστροφα

Το AdVersal είναι ένα δίκτυο διαφημίσεων CPM με την καλύτερη απόδοση και ένα από τα καλύτερα Εναλλακτικές λύσεις για το AdSense. Το καλύτερο πράγμα για το AdVersal είναι ότι δεν πληρώνει μόνο για κλικ σε διαφημίσεις, αλλά και για εμφανίσεις. 

Επίσης, προβάλλουν διαφημίσεις DoubleClick, ώστε να μπορείτε να βλέπετε και διαφημίσεις Google AdSense στον ιστότοπό σας. Για να μην αναφέρουμε, χρησιμοποιώντας το AdVersal, μπορείτε να κερδίσετε καλά χρήματα.

Τύποι διαφημίσεων – Διαφημίσεις banner, Διαφημίσεις Popunder

Απαιτήσεις & Διαδικασία έγκρισης – Ο ιστότοπός σας πρέπει να έχει τουλάχιστον 50.000 προβολές σελίδας ανά μήνα για έγκριση από το AdVerasal δίκτυο διαφημίσεων. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας δεν περιέχει κακόβουλο λογισμικό, πειρατεία, ενήλικες ή παράνομο περιεχόμενο.

Συνήθως παίρνουν 3-5 ημέρες για έγκριση ιστότοπου.

Μέθοδοι πληρωμής – Η ελάχιστη πληρωμή είναι 20 $ μέσω PayPal και επιταγής

[Εγγραφείτε στο AdVersal τώρα]

Skimlinks

Τα Skimlinks και το VigLink λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο και καλές εναλλακτικές λύσεις για το Google AdSense. Με τα Skimlinks, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 48.500 εμπόρους σε όλο τον κόσμο. 

Μόλις δημοσιευτεί το άρθρο σας, οι Skimlinks μετατρέπουν αυτόματα τυχόν αναφορές επωνυμίας, προϊόντα ή υπηρεσίες σε συνδέσμους συνεργατών. Έτσι, όταν πραγματοποιείται μια πώληση, παίρνετε την προμήθεια. 

Τύποι διαφημίσεων – Διαφημίσεις με κείμενο (σύνδεσμοι συνεργατών)

Απαιτήσεις & Διαδικασία έγκρισης – Το περιεχόμενο του ιστότοπού σας πρέπει να είναι κατάλληλο για μάρκετινγκ συνεργατών και δεν πρέπει να περιέχει πορνογραφία, ναρκωτικά, ρωγμές ή παράνομο περιεχόμενο.

Η διαδικασία έγκρισης διαρκεί συνήθως 24-72 ώρες.

Μέθοδοι πληρωμής –  Το ελάχιστο ελάχιστο ποσό πληρωμής είναι 10 $ (PayPal)

[Εγγραφείτε για Skimlinks τώρα]

Σύνδεσμοι πληροφοριών

Σύνδεσμοι πληροφοριών

Σε αυτήν τη λίστα, πρόσθεσα το InfoLinks επειδή είναι πολύ διαφορετικό όσον αφορά την προβολή τύπων διαφημίσεων από άλλες εναλλακτικές του AdSense.

Το InfoLinks είναι γνωστό για την προβολή διαφημίσεων σε κείμενο. Αυτό το δίκτυο διαφημίσεων βρίσκει σχετικές λέξεις-κλειδιά στον ιστότοπό σας και προσθέτει αυτόματα τις διαφημίσεις των διαφημιζόμενων. Χρειάζεται μόνο 1 λεπτό για την ενσωμάτωση διαφημίσεων InfoLinks στον ιστότοπό σας και μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τους τύπους διαφημίσεων.

Το InfoLinks είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση του AdSense για χαμηλή επισκεψιμότητα.

Τύποι διαφημίσεων – Διαφημίσεις InText, InFold, InTag και InFrame

Χρόνος έγκρισης – Άμεση έγκριση

Μέθοδοι πληρωμής –  Το ελάχιστο όριο είναι 50 $ (PayPal, eCheck, Wire Transfer, Payoneer)

[Εγγραφείτε στο InfoLinks Now]

Συνεργάτες της Amazon 

Συνεργάτες της Amazon

Όσον αφορά την επιλογή της καλύτερης εναλλακτικής λύσης του Google AdSense, δεν μπορούμε να χάσουμε την προσθήκη του Amazon Associates σε αυτήν τη λίστα.

Ωστόσο, όπως και άλλα δίκτυα διαφημίσεων, η Amazon Associates δεν παρέχει κανονικές διαφημίσεις banner ή κείμενο. Το Amazon Associates είναι το πιο δημοφιλές και επιτυχημένο πρόγραμμα συνεργατών στον Ιστό. Χρησιμοποιώντας τη θυγατρική της Amazon, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας και να κερδίσετε τεράστια χρηματικά ποσά.

Τύποι διαφημίσεων – Εμφάνιση διαφημίσεων κειμένου και banner συνεργατών.

Απαιτήσεις & Διαδικασία έγκρισης – Η διαδικασία έγκρισης για το Amazon Associates είναι διαφορετική από άλλες εναλλακτικές του AdSense. Ο λογαριασμός θυγατρικών σας στο Amazon θα ενεργοποιηθεί για 180 ημέρες, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μία πώληση, διαφορετικά η αίτησή σας θα απορριφθεί. Αλλά μην ανησυχείτε! Μπορείτε να υποβάλετε ξανά αίτηση.

Μέθοδοι πληρωμής –  10 $(Άμεση κατάθεση ή δωροκάρτες), 100 $(Ελεγχος)

[Εγγραφείτε τώρα στο Amazon Associates]

συμπέρασμα

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε κοινοποιήσει μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στο Google AdSense που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία εσόδων από τον ιστότοπό σας.

Εάν ο λογαριασμός σας στο Google Adsense δεν εγκρίνεται ή απαγορεύεται, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις του AdSense, και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχουν αυστηρούς κανόνες όπως το AdSense και γρήγορα εγκρίνονται.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα δίκτυα διαφημίσεων όπως το Media.net και το VigLink για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Ποιες εναλλακτικές λύσεις του Google AdSense χρησιμοποιείτε στο ιστολόγιό σας και ποια είναι η εμπειρία σας μέχρι τώρα μαζί τους, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector