Πώς να λάβετε έγκριση Media.net εντός 1 ημέρας, Εργαλεία 2016

04.06.2020
יוסט 'Πώς να λάβετε έγκριση Media.net εντός 1 ημέρας, Εργαλεία 2016
0 25 мин.

Έτσι σε αυτό το σεμινάριο θα σας δείξω Τι είναι το Media.net και πώς να το κάνετε λάβετε έγκριση Media.net εντός 1 ημέρας. Πρώτα λοιπόν σας λέω τι είναι το Media.net. 


Media.net είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας διαφήμισης που αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα τόσο για εκδότες όσο και για διαφημιστές. Παρέχει το πλήρες φάσμα των διαφημίσεων και των λύσεων δημιουργίας εσόδων επισκεψιμότητας στο ευρύ της, και διαθέτει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα χαρτοφυλάκια τεχνολογίας διαφημίσεων στον κλάδο.

Ας ρίξουμε μια μικρή ματιά σε αυτήν την εταιρεία:

Το Media.net είναι πλέον μία από τις 5 μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας διαφημίσεων παγκοσμίως. Έχει περισσότερους από 800+ υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο. Στο τμήμα εσόδων, Media.net είναι το 2ος η μεγαλύτερη διαφήμιση με βάση τα συμφραζόμενα παγκοσμίως.

[AdSense-B]

Γιατί λοιπόν να επιλέξω το Media.net:

Όπως σας είπα ότι είναι ο 2ος μεγαλύτερος διακομιστής διαφημίσεων στον κόσμο. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με την έγκριση adsense ή ο λογαριασμός σας έχει απαγορευτεί. Τότε είναι η καλύτερη λύση. Εάν δεν είδατε ακόμη την προηγούμενη ανάρτησή μας, τότε πρέπει να ελέγξετε  Οι 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Google Adsense 2016 με υψηλές πληρωμές.

Στο Google adsense παίρνετε μερίδιο εσόδων 67%, αλλά το media.net σας δίνει έως 90% έσοδα μερίδιο. Οι μέγιστες διαφημίσεις προέρχονται από το Bing & Yahoo, και μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας με εύκολο τρόπο.

Τρόπος λήψης έγκρισης media.net:

Πριν ξεκινήσετε τον τρόπο λήψης της έγκρισης Media.net, πρέπει πρώτα να γνωρίζετε τη δική τους ΤΟ(Όροι υπηρεσιών), Πολιτικές, που είναι μυστικό κλειδί για να λάβετε έγκριση χωρίς πρόβλημα. Ακολουθώντας τέλεια αυτούς τους όρους θα λάβετε ένα βήμα μπροστά από άλλους που κυρίως δεν διαβάζουν την πολιτική τους και εξακολουθούν να μην μπορούν να λάβουν έγκριση από το media.net. Ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους όρους και οδηγίες.

 • Αρκετή κυκλοφορία: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε πλειοψηφική επισκεψιμότητα από ΗΠΑ / ΗΒ / Καναδά. Παρέχουν κυρίως διαφημίσεις με βάση τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, επομένως είναι υπέροχο εάν ο ιστότοπός σας λαμβάνει επισκεψιμότητα από αυτές τις χώρες. Και βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό σας.
 • Περιεχόμενο ιστότοπου: Δεν μπορείτε να συμπεριλάβετε στο “torrentz, cracking, hacking, phreaking, μίσος, βία, φυλετική μισαλλοδοξία, καπνό, αλκοόλ, πυρομαχικά, επικίνδυνες ουσίες, παράνομα ναρκωτικά, gore, βία, ναρκωτικά ναρκωτικών, άλλες παράνομες λήψεις.

Λάβετε έγκριση από το media.net

Εάν σας βρουν να μοιραστείτε οποιοδήποτε από αυτά τα άρθρα, πρέπει να αποκλείσετε τον λογαριασμό σας. Διαφορετικά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό σας ως φόρουμ, διαδικτυακές πλατφόρμες συνομιλίας.

 • Ο ιστότοπός σας δεν πρέπει να περιέχει προγράμματα που προωθούν τη δραστηριότητα μη έγκυρων κλικ πληρώνοντας τους χρήστες να κάνουν κλικ σε διαφημίσεις, να περιηγούνται σε ιστότοπους, να διαβάζουν email.
 • Συμπεριφορά χρήστη: Όταν η αίτησή σας εγκριθεί από το Media.net, είστε πλήρως υπεύθυνοι για τις διαφημίσεις σας. Οι εκδότες δεν μπορούν να προσφέρουν αποζημίωση ή να δώσουν κίνητρα σε οποιοδήποτε άτομο με οποιονδήποτε τρόπο για προβολή / κλικ σε διαφημίσεις. Όταν τοποθετείτε διαφημίσεις στον ιστότοπό σας, μην χρησιμοποιείτε εναλλακτικό κείμενο ή φράση, κάτι που ενθαρρύνει τους χρήστες να κάνουν κλικ κυρίως σε αυτό “Κάντε κλικ εδώ / αυτό”.
 • Ο χρήστης μπορεί όχι κλικ τις διαφημίσεις ή χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε μέσο για να αυξήσετε τεχνητά τις εμφανίσεις ή / και τα κλικ, συμπεριλαμβανομένων των μη αυτόματων μεθόδων. Τα κλικ στις διαφημίσεις πρέπει να έχουν ως αποτέλεσμα τη μόνιμη απαγόρευση.
 • Δεν επιτρέπεται να κατευθύνετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας μέσω κινήτρων προγραμμάτων κλικ, μάρκετινγκ ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, pay-to-surf, autosurf, προγράμματα ανταλλαγής κλικ, ανεπιθύμητες διαφημίσεις σε ιστότοπους τρίτων.

Κορυφαία 5 κόλπα για να λάβετε έγκριση από το media.net:

ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ: Πρώτα ελέγχουν για την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και την πηγή επίσης. Εάν λαμβάνετε κίνηση από ΜΑΣ, Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδάς, τότε θα είναι πιο εύκολο. Όμως η λήψη οργανικής κίνησης δεν είναι εύκολη. Υπάρχουν πολλά πράγματα που εξαρτώνται από την κυκλοφορία. Για αυτό χρειάζεστε ένα καλό θέμα WordPress βελτιστοποιημένο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε κατάλληλο θέμα, ελέγξτε το 20 Επιλεγμένο θέμα blog με δωρεάν wordpress ή Κορυφαία 20 θέματα χαρτοφυλακίου WordPress 2016. Αυτά τα θέματα είναι πρόσφατα ενημερωμένο και πλήρως Βελτιστοποιημένο SEO.

Περιεχόμενο ανάρτησης: Ο ιστότοπός σας πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 30-40 θέση, κάθε ανάρτηση παραπάνω 1000 λέξεις και ενημερώνετε την ανάρτησή σας καθημερινά. Πρέπει λοιπόν να σκεφτείτε πώς να μετρήσετε τις συνολικές λέξεις και τη συνολική πρόοδο; Πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιήσετε τα προτεινόμενα Η καλύτερη προσθήκη 4 SEO για WordPress. Το SEO Plugin σάς βοηθά να γράφετε καλύτερο περιεχόμενο και να αυξάνετε την κατάταξη του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης.

Σημαντικές σελίδες: Πρέπει να δημιουργήσετε σελίδες όπως Σχετικά με εμάς, Πολιτική απορρήτου και Επικοινωνήστε μαζί μας. Σχετικά με εμάς είναι εύκολο να γίνει και Επικοινωνήστε μαζί μας μπορεί να είναι εγγράψιμο με τη βοήθεια των πρόσθετων. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις προσθήκες φόρμας επικοινωνίας που προτείνουμε 7 καλύτερες προσθήκες WordPress φόρμας επικοινωνίας 2016. Όμως η σύνταξη της Πολιτικής Απορρήτου είναι δύσκολη καθώς είναι πολύ μεγάλη και είστε νέοι για να το γράψετε. Μην ανησυχείτε, αυτά τα εργαλεία θα δημιουργήσουν Δωρεάν πολιτική απορρήτου για τον ιστότοπό σας.

Κατάργηση άλλων διαφημίσεων δικτύων: Ο ιστότοπός σας δεν πρέπει να περιέχει διαφημίσεις ή διαφημίσεις μάρκετινγκ συνεργατών. Εάν χρησιμοποιείτε άλλες εναλλακτικές λύσεις Google adsense, καταργήστε όλες τις διαφημίσεις από τον ιστότοπό σας και, στη συνέχεια, κάντε αίτηση στο Media.net. 

Υποβάλετε τον ιστότοπό σας στις μηχανές αναζήτησης: Υποβάλλοντας το όνομα του ιστότοπού σας σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Bing, το Yahoo, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ανακαλύψουν τον ιστότοπό σας εύκολα. Και το αποτέλεσμα είναι περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector