7 paikallista SEO-strategiaa paremman sijoituksen saavuttamiseksi Google Mapsissa ja lokalisoitujen tulosten perusteella (perustuen Googlen paikallisiin ranking-tekijöihin)

03.06.2020
Paikallinen SEO '7 paikallista SEO-strategiaa paremman sijoituksen saavuttamiseksi Google Mapsissa ja lokalisoitujen tulosten perusteella (perustuen Googlen paikallisiin ranking-tekijöihin)
0 8 мин.

local-SEO-strategiat


Haluatko käyttää paikallista seo-palvelua saadaksesi enemmän maantieteellisiä asiakkaita?

Näytän sinulle kuinka käyttää Googlen paikalliset SEO-luokittelutekijät optimoidaksesi verkkosivustosi ja online-läsnäolosi korkeammalle sijalle Google Mapsissa ja paikallisissa orgaanisissa ilmoituksissa (Google Maps -siniset tulokset). Tarjoan Google My Business -yrityksen, arvosteluja, hakemistoja (joita kutsutaan myös viittauksiksi paikallisessa SEO: ssa), luomalla sijaintikohtaisia ​​aloitussivuja ja muita paikallisia SEO-strategioita. Esitän sinulle myös kuinka optimoida yhden sijainnin sekä kuinka optimoida useita sijainteja.

Nämä ovat CORE-tekijöitä, joita tarvitaan korkeampaan sijoitukseen Google Mapsissa, ja vaikka muita tekijöitä on paljon, useimmat ihmiset eivät laske perusteita. Suosittelen ottamaan jonkin aikaa saada nämä ensin alas, sitten käyttää täysi paikallinen SEO-opas optimoidaksesi muille tekijöille, kuten nopeuden optimointi, virheiden korjaaminen Google Search Consolessa ja lisääminen AMP-sivut. Tämä opas näyttää kuinka tehdä kaikki ja vaikka se on WordPressille ominaista, suurin osa tuotteista on yleismaailmallisia riippumatta siitä, missä ylläpidät verkkosivustoasi (koska paikalliset sijoituskertoimet pysyvät aina samoina).

Sisällysluettelo

 1. Tee Google My Business -sivustasi 100% valmis
 2. Luo profiileja muihin hakemistoihin
 3. Kysy asiakkaiden arvosteluja
 4. Lähetä yritystiedot suosituimpien tietojen kerääjille
 5. Luo sijaintikohtaiset sivut
 6. Aloita sosiaalisen median vaihde
 7. Hanki linkkejä blogoinnista, asiakkailta, yhteistyökumppaneilta, julkisuudesta

1. Tee Google My Business -sivustasi 100% valmis

Vaadi Google My Business -sivu ja täytä se 100% täydelliseksi. Jos sinulla ei vielä ole sivua, luo se, mutta sinun pitäisi vain olla 1 per sijainti ilman kopioita. Luetteloi kaikki asiaankuuluvat luokat, lataa ammattimaiset valokuvat, mukaan lukien logo, ja tee kaikki, mitä ne vaativat sinua tekemään. Älä unohda vahvista sivusi ja määritä mukautettu URL (pitäisi olla yrityksesi nimi). Siellä on “muokkaa tietoja” ja “valokuvat” -välilehti, joiden molempien tulisi olla 100%. Jos yritykselläsi on järkeä, voit myös hankkia Googlen suositun myyjän virtuaalikierros.

google-my-business-profiilin

Oma yritys -sivusi näkyy Google Mapsissa ja kun ihmiset ilmoittavat yrityksesi nimen (hakutulosten oikealla puolella). Se on paikallisen SEO: n ydin, joten tee siitä legit!

Google My Business -palvelun SEO

Haluan korostaa, että jos sinulla on jo Google My Business -sivu, et halua luoda jäljennöstä tai se kilpailee pääsivusi kanssa – ja rangaista mahdollisesti sen sijoituksia. Voit tarkistaa, onko sinulla jo Google My Business -sivu, hoitaa yritystäsi läpi Moz Paikallinen tai etsi yritystäsi Google Map Maker. Jos löydät kopiosivun, poista se kirjautuminen Google My Business -palveluun ja valitse sivu, jota haluat hallita. Siirry vasemman yläkulman valikon välilehteen ja napsauta ”Asetukset” ja vieritä sitten kokonaan alas, kunnes näet ”poista sivu”.

2. Luo profiileja muihin hakemistoihin

Verkkohakemistot (joita kutsutaan myös viittauksiksi paikallisessa SEO: ssa) ovat # 2, # 5 ja # 14 sijoituskerroin Google Mapsissa. Kaiken kaikkiaan se on noin 25% siitä, kuinka sijoitat. 100% täydellisten profiilien luominen ylähakemistosivustoille voi olla työlästä, mutta se on erittäin tärkeätä paikallisille sijoituksillesi.

Voit joko tehdä sen itse käyttämällä luetteloani suosituimmat online-hakemistot tai käytä Whitesparkin resurssisivu jolla on suosituimmat viittausluettelot kaupungin, maan ja luokan mukaan. Vaihtoehtoisesti voit ulkoistaa sen käyttämällä Whitesparkin sitaattien lähetyspalvelu mikä on 4–5 dollaria viittausta kohti. Tätä käytän kaikille paikallisille SEO-asiakkailleni ja olen auttanut monia heistä sijoituksessa # 1 Google Mapsissa.

Valkoispuistossa on 4,9 / 5 tähden arvostelu Googlessa yli 120 arvostelun perusteella ja on kertaluonteinen maksu verrattuna Yextin kaltaisiin yrityksiin, jotka perivät jatkuvia maksuja. Täytät pohjimmiltaan ilmoituksen, Whitespark luo viitteet noin 3 viikossa, sitten he lähettävät sinulle seurantaraportin uusilla sitaatti-URL-osoitteillasi ja 1 yleisellä kirjautumisella. Se on erittäin helppoa ja sinun pitäisi nähdä parannus sijoituksissasi 2–3 kuukauden kuluessa, kun sitaatit on indeksoitu ja Google päivittää ne paikallisiksi hakutuloksiksi. Lopuksi, älä unohda käyttää Moz Paikallinen korjataksesi ongelmat 15 parhaan viittauksen kanssa. Haluan tehdä Google My Business, sitten Moz Local ja sitten Whitespark.

Vain tarkistaaksesi sinun kannattaa käyttää Moz Local -sovellusta 15 parhaan hakemistosi (sitaattien) korjaamiseen …

Moz Paikallinen

Käytä sitten Whitesparkia rakentamaan ylimääräisiä viittauksia, koska niiden osuus paikallisesta hakukoneoptimoinnista on noin 25%. Voit joko käyttää heidän resurssisivua rakentaaksesi nämä itse tai ulkoistaa ne Whitesparkiin 4-5 dollarilla per viittaus. Täytä vain vastaanotto ja anna heidän suorittaa työnsä noin 2–3 viikossa.

lainaukset-by-city

3. Pyydä asiakkaita arvosteluita

Arvostelut ovat noin 10% Google Map -sijoituksista, mutta ovat ilmeisistä syistä tärkein osa paikallista hakukoneoptimointia. Ihmiset näkevät arvosteluja, kun he tekevät hakuasi yrityksesi nimellä, ja he näyttävät myös ei-merkkisiä paikallisia avainsanoja, kuten ”Chicago Wedding Photographer”.

Tarvitset noin 5 arvostelua Google My Business -sivullasi, jotta tähdet näkyvät Googlessa, mutta mitä enemmän, sitä parempi. Jos Google pääasiallisella avainsanallasi näet parhaiten sijoittuneella kilpailijalla 20 arviota, sinulla pitäisi olla vähintään 21. Kun sinulla on enemmän arvosteluja kuin kilpailijoilla Google My Business -palvelussa, siirry Yelp- ja niche-hakemistoihin, kuten WeddingWire tai UrbanSpoon. Tiedän, että arvostelut voivat olla tuskaa, mutta paikalliselle hakukoneoptimoinnille tämä on tärkein tapa rakentaa vankka online-maine samalla, kun sijoitus on korkeampi Google Mapsissa.

Google-arvostelut SEO

4. Lähetä yritystiedot suosituimpien tietojen kerääjille

On 3 suurta tiedonkeruulaitetta, jotka lähettävät paikallista yritystietosi miljoonalle muulle verkkosivustolle. Sinun tulisi rekisteröityä ja luoda mukava profiili jokaiselle näistä verkkosivustoista …

5. Luo sijaintikohtaiset sivut

Ensimmäinen askel maantieteellisesti kohdistettujen sivujen rakentamisessa on oppiminen, mitä lauseita ihmiset etsivät. Käyttää Googlen automaattinen täydennys saada Google ”täyttämään tyhjän” alaviivamerkillä saadaksesi avainsanan ehdotuksia. Voit myös käyttää Moz Hakusanat Explorer saadaksesi lisää avainsanaideoita, mutta muista kirjoittaa KAIKKI ihmisten etsimät eropalvelut …

Valokuvauksen SEO avainsanat

Jos sinulla on vain yksi ensisijainen avainsana (esim. Chicago Newborn Photographer), sinun on kohdistettava se etusivullesi käyttämällä alla olevassa kuvakaappauksessa lueteltuja strategioita..

Jos sinulla on useita avainsanoja (Chicagon vastasyntynyt valokuvaaja, Chicagon muotokuvavalokuva…) luo sitten jokaiselle erillinen sivu, jotta kullekin avainsanalle voidaan kohdistaa paremmin. Jos sinulla on useita sijainteja sinun on myös luotava uusi sivu (joskus useita sivuja) jokaiselle sijainnille riippuen siitä kuinka monta avainsanaa etsitään kyseisessä kaupungissa. Yleinen nyrkkisääntö on, että kukin sivu voi kohdistaa vain yhden avainsanan (palvelun) yhdessä paikassa.

Kun tiedät avainsanasi, luo maantieteellisesti kohdistetut aloitussivut…

paikallisesti optimoituja-aloitussivun

Huomaa, että sisältö on ainutlaatuinen sen sijainnin suhteen (Boynton Beach). Avainsana ”Boynton Beach Dentist” on läsnä myös sivun otsikossa, URL-osoitteessa, otsikkotunnisteessa, metakuvauksessa jne. Lisäksi liukusäätimen valokuvat ovat ainutlaatuisia kyseisessä paikassa, samoin kuin suosittelut ja muu sisältö. Jokaisella sivulla tulisi olla täysin ainutlaatuinen sisältö ja sinun tulee välttää “etsi ja korvaa sivuja” käyttöä, kun kopioit sivuja ja vaihdat sitten muutaman sanan. Tämä ei ole hyvä strategia, ja vain sivut, joissa on hyvin suunniteltu, ainutlaatuinen sisältö, joka on kirjoitettu tietystä avainsanasta, sijoittuvat korkealle.

6. Aloita sosiaalisen median vaihde

facebook-mitat

Ainakin menestyneimmällä yrityksellä on jonkin verran läsnäoloa tärkeimmissä sosiaalisissa verkostoissa, ja Google etsii tätä. Varmista, että sosiaalisen median profiilisi on täytetty kokonaan ja että lähetät heille jonkin verran säännöllisesti. Jopa 1 viesti / viikko on parempi kuin ei mitään.

7. Hanki linkkejä blogoinnista, asiakkailta, yhteistyökumppaneilta, julkisuudesta

Linkit verkkosivustollesi ovat noin 20%, mutta monet ihmiset ovat hämmentyneitä siitä, miten saada ne. Ensimmäinen varmista, että verkkosivustosi on suunniteltu hyvin ja että sillä on sisältöä (esim. hyödyllisiä blogiartikkeleita), joihin ihmiset todella haluavat linkittää. Nämä artikkelit olisi optimoitava Google Autocomplete -sovelluksessa olevalle muulle kuin myynninedistävälle avainsanalle (esim. Häävalokuvaajan keskimääräiset kustannukset Chicagossa). Kun keräät blogiartikkeleita ja lisää sisältöä verkkosivustollesi, voit alkaa viitata muihin kirjoittamiinsi sivuihin / viesteihin sisältösi sisällä. Näitä kutsutaan sisäiset linkit ja ovat luonnollinen tapa luoda linkkejä verkkosivustoosi orgaanisesti. Tarvitset hyvän määrän sisältöä!

Voit ottaa yhteyttä myös muihin verkkosivustojen omistajiin keneltä luulet voivan saada linkin. Ajattele muita alueesi paikallisia yrityksiä, liikekumppaneita, ystäviä tai asiakkaita ja myyjiä. Ehkä joillakin yrityksillä on kumppani- tai suositussivu, josta voit saada linkin. Tärkeintä on liikesuhteiden muuttaminen maininnoiksi verkkosivustolla – linkin muodossa.

Katso myös: Paikallinen SEO-opas WordPressille

Toivottavasti löydät nämä paikalliset SEO-strategiat hyödyllisiksi, jotta voit käyttää niitä omien avainsanojesi kanssa! Jos sinulla on kysyttävää, jätä minulle kommentti ja autan mielelläni. Muussa tapauksessa, jos pidit artikkelissani, jaa se muiden kanssa, jotka sitä myös haluavat.

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector