Kuinka positiiviset arvostelut parantavat yritysten paikallista SEO (Vihje: Niiden osuus SEO: sta on 8,9%, mutta ne näkyvät monissa paikoissa)

03.06.2020
Paikallinen SEO 'Kuinka positiiviset arvostelut parantavat yritysten paikallista SEO (Vihje: Niiden osuus SEO: sta on 8,9%, mutta ne näkyvät monissa paikoissa)
0 8 мин.

Ei ole epäilystäkään siitä, että arvostelut ovat valtava osa paikallinen SEO. Ne näkyvät Google Mapsissa, kun ihmiset etsivät yrityksesi nimeä, ja he ovat 8,9% Googlen paikalliset hakutulokset.


local-SEO-arvostelut

En ole täällä jakamassa tilastotietoja siitä, kuinka tärkeitä arvostelut ovat, koska olen varma, että tiedän sen jo. Mutta mitkä profiilit ovat tärkeimpiä? Oletko käynyt läpi yrityksen Moz Paikallinen ja loi täydelliset, yhdenmukaiset profiilit suosituimmat verkkosivustot? Kuinka vältät Yelp-arvostelusuodattimen ja kuinka reagoit negatiivisiin arvosteluihin kiittämällä ihmisiä hyvistä? Tällaisia ​​(todella hyödyllisiä) juttuja aion mennä yli. Joten päästämme suoraan siihen …

Sisällysluettelo

 1. Arviot ovat 8,4% paikallisen haun ranking-tekijöistä
 2. Google My Business on (yleensä) tärkein profiili
 3. Yelp-arvostelujen suodattimen välttäminen
 4. Vastaa arvosteluihin
 5. Missä arvostelut näkyvät verkossa
 6. Sivustot, joihin luetteloidaan
 7. Lisää käyttäjän arvostelut verkkosivustollesi

1. Arviot ovat 8,4% paikallisen haun ranking-tekijöistä

Arviot ovat 8,4% Googlen paikalliset hakutulokset ja vaikka se saattaa tuntua pieneltä, tiedät, että noin 90% ihmisistä käyttää arvosteluja päättääkseen, kenen kanssa he tekevät kauppaa.

arvostelua-ranking-tekijä

Tarkista Ranking-tekijät

 • Natiivien Google Maps -arvostelujen määrä (tekstin kanssa)
 • Määrä kolmansien osapuolien perinteisiä arvosteluja
 • Arviointien kokonaisnopeus (alkuperäinen + ulkopuolinen)
 • Tuotteen / palvelun avainsanat arvosteluissa
 • Viranomaisten tarkastajien määrä
 • Valvonta kolmansien osapuolien sivustoille, joissa arvosteluja on
 • Natiivien Google Maps -arviointien nopeus
 • Kolmansien osapuolien sivustojen monimuotoisuus, joissa arvosteluja on

2. Google My Business on (yleensä) tärkein profiili

Arvostelut teidän Google My Business -sivu näkyvät Google Mapsissa ja hakutulosten oikealla puolella, kun ihmiset tekevät hakuasi yrityksesi nimellä. Tarvitset noin 5 arvostelua Google My Business -palvelussa, jotta tähdet näkyvät. Jos Google Maps on tärkeimmät kohdistamasi luettelot, sinulla pitäisi olla mieluiten enemmän arvosteluja kuin kaikilla kilpailijoilla. Jos Google “Chicagon hääkuvaaja” näkee, yhdellä yrityksellä on 49 arviota ja 5 tähden luokitus. Tämä on kilpailukykyinen avainsana, joten näillä yrityksillä on paljon arvosteluja, mutta mieluiten sinulla olisi enemmän. Pelkästään tämä voi tehdä tai rikkoa yrityksesi, koska nämä arvostelut ovat usein ensimmäinen asia, mitä ihmiset näkevät.

Google My Business SEO

3. Yelp-arvostelujen suodattimen välttäminen

Toisin kuin Google, Yelp -palvelussa on tarkista suodatin mikä voi antaa laillisten arvostelujen julkaistamatta. Onneksi tähän on monia tapoja varmistaa, ettei näitä arvosteluja suodateta.

yelp suodatettua-arvostelut

Älä lähetä ihmisille linkkiä Yelp-sivullesi – Kun ihmiset seuraavat suoraa linkkiä Yelp-sivullesi, Yelp tietää, että etsit heitä, ja arviota ei todennäköisesti julkaista. Sen sijaan Google-yrityksesi nimi ja lähetä ihmisille linkki (katso esimerkki täältä).

Kysy ihmisiltä, ​​joilla on jo Yelp-tili – uusilla Yelpereillä ei ole profiilia täytetty, heidän Facebook-tiliään ei muodosteta yhteyttä, eikä heillä ole Yelp-ystäviä tai olemassa olevia arvosteluja. Parasta on kysyä ihmisiltä, ​​joilla on jo Yelp-tili ja jotka ovat sitä aktiivisia.

Kannusta kuvaavia arvosteluja – Lyhyet arvostelut eivät ole hyödyllisiä ja todennäköisesti suodatetaan.

Vastaa ja ole vuorovaikutuksessa arvioijan kanssa – vastaa heidän arvosteluun (esim. Kiitos), lisää heidät ystäväksi ja lähetä heille viesti. Voit jopa äänestää heidän arvostelunsa hyödyllisenä. Keskustelemalla arvioijien kanssa, lähetät signaalin Yelpille sanomalla, että arvostelu on laillinen.

Älä tarjoa taloudellisia kannustimia – tämä voi saada Yelp-sivusi a kuluttajavaroitus Jos he saavat sinut kiinni, voi pilata yrityksesi kokonaan. Sinun on parempi olla käyttämättä tilaisuutta ja kysyä vain ihmisiltä, ​​joilla on ollut mahtava kokemus yrityksestäsi.

4. Vastaa arvosteluihin

Useimmat verkkosivustot antavat sinulle mahdollisuuden vastata arvosteluihin, jotka sinun tulisi tehdä kaikille (sekä positiivisille että kielteisille). Ihmiset haluavat nähdä, että yrität tehdä sen oikein. Positiivisiin arvosteluihin vastaaminen kannustaa muuntamista ja voi saada sinulle jopa LISÄÄ arvosteluja (aivan kuin vastaisit blogin kommenttiin, vain tämä on vielä tärkeämpää).

vastata-to-arvostelut

5. Missä arvostelut näkyvät verkossa

Kun ihmiset etsivät yrityksesi nimeä – jos se ei auta tuotemerkkissäsi, en tiedä mitä tekee. Tarvitset vain Google My Business Täytä profiili kokonaan ja saat sitten noin 5 arvostelua. Huomaa, että nämä arvostelut voivat näkyä kahdesti hakutuloksissa, kerran sivun oikealla puolella ja kerran verkkosivustosi alla. Jos saat tarpeeksi arvosteluja muilta arvostelusivustoilta, niiden tähdet näkyvät myös hakutuloksissasi (kuten Yelp tekee tässä kuvassa)..

Google-arvostelut

Kun ihmiset etsivät paikallisia avainsanoja – Jos Google Maps ilmestyy suurimmalle osalle avainsanoistasi, arvostelujen tulisi olla keskeinen osa paikallista SEO-strategiaasi (etenkin Google My Business). Tämä on ensimmäinen vaikutelma yrityksestäsi PALJON ihmisille. En voi korostaa tätä tarpeeksi.

local-SEO-arvostelut

Kun ihmiset etsivät Yelp – Yelp-sivustolla on jopa “Korkeimmin arvioitu” ja “Eniten arvostettu” -suodatin:

Yelp-suodattimet

Kun ihmiset etsivät ryhmää – Jos sinulla on Groupon, eri verkkosivustojen arvostelut voivat näkyä, kun ihmiset katsovat Groupon-yritystietojasi. Nämä verkkosivustot voivat olla erilaisia ​​esimerkiksi kullakin toimialalla, Urbanspoon näkyvät todennäköisesti ravintoloissa. Tutki missä kilpailijasi ovat (tai katso nämä suosituimmat sitaatit luokittain) ja saada arvosteluja näistä profiileista.

Groupon arvostelut

Mobiililaitteella – jopa ihmiset käyttävät puhelintaan, arvostelut ovat yksi ensimmäisistä asioista, joita he näkevät.

mobiili-arvostelut

6. Sivustot, joihin luetteloidaan

Sitaatit (verkkoprofiiliesi kuvitteellinen nimi) ovat # 2, # 5 ja # 14 sijoituskerroin Google Mapsissa (katso paikalliset pinokertoimet alla). Määrä, laatu, johdonmukaisuus ja profiilin täydellisyys ovat välttämättömiä, ja sinun tulisi poistaa kaksoiskappaleet, jotka voivat rangaista muita profiilisi. Tässä on resursseja, jotka tarvitset olemassa olevien profiilien korjaamiseen ja uusien luomiseen.

local-SEO-lainaus-ranking-tekijät

Google My Business – paranna Google My Business -sivusi profiilisi vahvistaminen, saada a Mukautettu URL, valokuvien lisääminen ja johdonmukainen käyttö TORKUT (yrityksen nimi, osoite, puhelin) sellaisina kuin ne on lueteltu verkkosivustollasi. Seuraa tätä linkkiä vinkkejä Google My Business -optimoinnin optimoimiseksi.

Moz PaikallinenMoz Paikallinen analysoi 15 suosituinta viittausta ja kertoo kuinka korjata ne. Pelkästään tämä voi merkittävästi parantaa sijoitusta. Suosittelen erittäin paljon tunti keräämään kirjautumistietoja ja tekemään tämän. Kirjaudut uusiin profiileihin, tee olemassa olevista profiileista täydellisempiä, korjaat epäjohdonmukaiset luettelot ja poistat kaksoiskappaleet. Tämä on pakollista paikalliselle SEO: lle.

Moz Paikallinen

Moz paikalliset lainaukset

Whitespark – lainausluettelot – selaa suosituimpia lainauksia kategoria, maa, ja kaupunki. Nämä luettelot ovat peräisin Whitesparkista, joka on alan johtava viittaukset. Koska lainaukset ovat niin tärkeitä, haluatte mieluiten PALJON niistä (kuten satoja). Tiedän, että se kuulostaa naurettavalta, mutta juuri tämän vuoksi yritykset, joilla on 37 arvostelua, pystyvät estämään yrityksiä 49 arvostelun perusteella Google Mapsissa.

Whitespark Citation Building -palvelu – jos sinulla ei ole aikaa luoda tietoja, Whitesparkilla on viittaus rakennuspalveluun 4-5 dollaria per viittaus. Heillä on yli 120 arvostelua heidän sivustoltaan Google-sivu – joten tiedät, että he ovat legit. Olen investoinut yli 2 000 dollaria heidän viittausrakennukseen auttaakseen asiakkaitani sijoittumaan Googlen paikallisten tulosten kärkipaikkaan. Nämä ovat manuaalisia lähetyksiä ja kertaluonteisia maksuja Yext on automatisoitu (ei hyvä) ja toistuvasti ilmainen (myös ei hyvä). Whitesparkilla täytät ilmoituksen yritystiedoillasi, ja he suorittavat työn 1-3 viikossa. Kaikille profiileille lähetetään raportti uusilla lainaus-URL-osoitteilla ja yhdellä yleisnäytöllä. Tässä on minun katsaus Whitesparkin viittausrakennukseen jos olet kiinnostunut.

7. Lisää käyttäjän arvostelut verkkosivustollesi

Jos sinulla on kursseja tai palveluita, joiden haluat ihmisten tarkistavan verkkosivustollasi, tämä voi tehdä sinusta erottua lisäämällä arvostelu tähtiä katkelmiin. Näitä kutsutaan rikkaat katkelmat ja se tehdään kaavamerkinnällä (usein pluginin, kuten WP Rich Snippets kuten selitin opetusohjelmasi). Se kuulostaa tekniseltä, mutta ei todellakaan ole – varmista, että sinulla on erillinen sivu kaikille, joita haluat ihmisten tarkistavan, lisää laajennus ja seuraa heidän ohjeitaan sivun merkitsemiseksi (täytä vain kentät, joita he kysyvät). Se on helppo tapa tuottaa enemmän SEO-liikennettä.

rikas-pätkä-kurssi-katsaus

Jos sinulla on kysyttävää tai palautetta, jätä minulle kommentti alla. Ja jos löysit artikkelisi hyödylliseksi, harkitse sen jakamista ystävällesi. Olisin todella kiitollinen siitä.

Kippis,

Tomin allekirjoitus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector