Paikallinen SEO WordPressille: Kuinka optimoida verkkosivustosi (ja sitaatit) parempaan sijoitukseen Google Mapsissa ja paikallisissa hakutuloksissa

03.06.2020
Paikallinen SEO 'Paikallinen SEO WordPressille: Kuinka optimoida verkkosivustosi (ja sitaatit) parempaan sijoitukseen Google Mapsissa ja paikallisissa hakutuloksissa
0 5 мин.

Valmiina sijoittumaan korkeammalle Google Mapsissa ja paikallisissa hakutuloksissa?


Seuraamme Googlen paikalliset hakutulokset joka Moz raportoi joka toinen vuosi. Hajotin nämä tekijöiksi päällä ja vinossa WordPress-sivustosi. Sitaatiot (verkkohakemistot, kuten Yelp, Superpages ja Axciom) ovat noin 11% paikallisesta hakukoneoptimoinnista, joten ei olisi kohtuullista jättää nämä pois.

Tämä opas olettaa, että käytät Yoast SEO -laajennus. Jos sinulla ei ole Yoastia, ehdotan sen asentamista ja määritä sitten minun suositellut Yoast-asetukset. Oletetaan myös, että kohdekaupungissasi on fyysinen osoite, joka ei ole pakollinen, mutta on # 1 tekijä Mapsissa.

1. Paikallisen haun ranking-tekijät

Tässä ovat Googlen vuoden 2018 paikalliset sijoittelutekijät. Tärkeimmät tekijät ovat Google My Business, viittaukset (hakemistot), arvostelut, maantieteellisesti kohdistetut sivut, mobiililaitteiden optimointi ja tietysti – linkit.

Vuoden 2018 paikallishaun sijoituskertoimet

50 suosituinta tekijää paikallisessa pakkauksessa ja paikallisessa luonnonmukaisessa luonnossa …

50 paikallista SEO-tekijää

Google ensisijaiset paikalliset avainsanasi ja katso mihin tuloksiin haluat kohdistaa…

Paikallinen-hakutuloksesta

2. Paikalliset avainsanat

Googlen automaattinen täydennys
Minulla on erillinen opetusohjelma aiheesta valitsemalla Yoast-painopisteavainsanat + vihreän valon optimointi mutta käsittelen tämän lyhyesti. Mene google.com ja käytä alleviivausmerkkiä _ kaikkialla lauseessa, niin Google täyttää tyhjät ja oppia avainsanoja, joita ihmiset etsivät kaupunkistasi …

Googlen ennakoiva tekstinsyöttö-Fill-in-the-blank-1

Voit löytää vielä enemmän avainsanoja kokeilemalla avainsanan erilaisia ​​muunnelmia, kuten taivutusmuodot

Googlen ennakoiva tekstinsyöttö-Monikko-avainsanat

Käyttää erilainen sanajärjestys saada vielä enemmän ideoita …

Sanatilauksen avainsanat

Kohdekohtaiset palvelut – jos ”Chicago hääkuvaaja” on ensisijainen avainsana, kokeile kohdistaa myös intialaisten ja homojen hääkuvaajaan. Sama asia web-suunnittelussa… voit kohdistaa sekä Chicago Web Design- että Chicago WordPress Design -tuotteisiin, jotka molemmat näkyvät automaattisessa täydennyksessä. Hammaslääkäreillä voi olla Chicagon hammaslääkäri, Chicagon hammasimplantit, Chicagon hätähammaslääkäri jne.. Vedota yhteen ainoaan avainsanaan KAIKKI liikenteessäsi ei ole koskaan hyvä idea. Sinun on tutkittava Google Autocomplete kaikkia palveluitasi varten ja luotava sivu jokaiselle.

Moz Hakusanat Explorer
Seuraavaksi käytä Moz Hakusanat Explorer varmistaaksesi, että puuttuu avainsanoja. Tämä on samanlainen kuin Google Keyword Planner vain se on täysin ilmainen (sinun ei tarvitse kirjautua AdWordsiin), ja voit ryhmitellä aiheeseen liittyviä avainsanoja, jotta et selaa täsmälleen samoja.

Moz Hakusanat Explorer

Kun se on käynnissä, napsauta avainsanan ehdotukset -> katso kaikki ehdotukset. Sinun pitäisi nähdä mukava luettelo avainsanoista ja määrästä (kuukausittaiset haut). Huomaa lauseet, joita et löydä automaattisesta täydentämisestä.

Moz-avainsanaehdotukset

Arvioi paikallista avainsanakilpailua
Lisää automaattisen täydennyksen tuloksia + laajat lauseet = kilpailukykyisempi…
Laaja-Local-Avainsana-kilpailu

Vähemmän automaattisen täydennyksen tuloksia + tiettyjä lauseita = vähemmän kilpailukykyinen …
Erityiset-Local-Avainsana-kilpailu

Voit myös käyttää MozBar-Chrome-laajennus Googlelle mistä tahansa avainsanasta ja oppia sen kilpailusta. Mitä korkeampi PA (sivuautomaatti) ja DA (verkkotunnusviranomainen), sitä suurempi kilpailu ja sitä enemmän ponnistuksia tarvitaan sen järjestämiseen. Yritä pysyä oman DA-alueen sisällä.

Mozbarin avainsanakilpailu

3. Blogiviestien avainsanat

Blogiviestit houkuttelevat yleensä eniten linkkejä sivustoosi (valtava sijoituskerroin), koska ihmiset linkittävät luonnollisesti hyödyllisen sisällön (ei mainospalvelusivut), joka hyödyttää koko WordPress-sivustosi sijoitusta. Aivan kuten olemme tutkineet sivujen avainsanoja, löydä mahdollisimman monta informatiivista, ei-mainostavaa blogin avainsanaa, ja kirjoita sitten viesti jokaisesta aiheesta.

Paikalliset SEO-avainsanatPaikalliset SEO-avainsanat

4. Maantieteellisesti kohdistetut sivut

Luo sivu jokaiselle avainsanalle – kohdista ensisijainen avainsana kotisivullesi, luo sitten erillinen sivu Chicago Indian Wedding Photographer -valokuvaajalle ja muille erityispalveluille. Hääkuvaajan keskihinta Chicagossa olisi hyvä artikkeli blogiisi.

Optimoi sisältö Yoastin avulla – Voit saada vihreät valot kaiken, mitä haluat, mutta mukavan (ihanteellisesti pitkän) sivun suunnittelu mahtavilla valokuvilla, suosituksilla, videolla ja muulla hyödyllisellä sisällöllä – on sisällön optimoinnin ydin.. Yoast havaitsee vain tarkat avainsanahaut joten jos käytät sisällölläsi ”Wedding Photographer in Chicago” sijasta ”Chicago Wedding Photographer”…, se lasketaan avainsanaksi. Joten vaikka kyseinen valo ei olisi vihreä (esim. Avainsanan tiheys), voit sivuuttaa sen niin kauan kuin vaihtelu on läsnä. Synonyymejä todella kannustetaan.

Hiiva-sisällön analyysi

NAP: n läsnäolo – Jokaisella sijaintisivulla on oltava yrityksesi nimi, osoite ja puhelinnumero jonnekin sivun sivuilla. Jos sinulla on vain yksi sijainti, voit lisätä tämän alatunniste-widgettiin tai tekijänoikeusalueeseesi verkkosivustosi alaosaan (kuten minä), joten se on läsnä jokaisella sivulla. Useille sijainneille haluat yleensä lisätä sen jonnekin todelliseen sisältöön.

Lyhyet pysyvät linkit  – Käytä lyhyitä pysyviä linkkejä avainsanasi kanssa.

Avainsanan tiheys – sisällyttää avainsanasi pariin ensimmäiseen lauseeseen ja muutaman kerran sisältökappaleeseesi (luonnollisesti). Ripottele sisällöllesi LSI-avainsanoja (synonyymejä) sen sijaan, että käyttäisit samaa avainsanaa yhä uudelleen. Nämä voivat olla toissijaisia ​​avainsanoja, joille haluat sijoituksen.

Alt-teksti – merkitse kuvat ennen kuin lataat ne WordPressiin, koska visuaalinen editori käyttää kuvatiedoston nimeä automaattisesti alt-tekstinä. Tämän pitäisi vain kuvata kuva – älä laita avainsanoja. Widgetien ja sivujen rakentajien kuvat eivät välttämättä tee tätä, joten tarkista HTML:

alt = ”Chicagon hääkuvaaja” leveys = ”680” korkeus = ”380” />

Sisäiset / ulkoiset linkit – Google seuraa sivusi linkkejä oppiaksesi sisällöstäsi. Tärkeää on linkittää hyödylliseen sisältöön, josta kävijät todella hyötyvät (kuten blogin opetusohjelma).. Blogiartikkeleiden / sivujen linkittäminen toisiinsa on myös luonnollinen tapa luoda linkkejä omaan verkkosivustoosi, mutta myös lähtevät linkit ovat hyviä, koska se on kuin lähteiden mainitseminen Googlelle. Käytä lopuksi aina kuvaavaa linkkitekstiä (kutsutaan ankkuritekstinä)… älä koskaan käytä sanoja, kuten “napsauta tätä”.

SEO-otsikko – käytä muokkainta maustetaksesi otsikkoasi, jotta useammat ihmiset napsauttavat linkkiäsi hakutuloksissa… “Palkittu Chicago Wedding Photographer – Tom Dupuis” on hyvä esimerkki. Varmista myös, että SEO-otsikkosi on sopivan pitkä (Yoast-palkkien tulisi olla vihreitä).

Metakuvaus – metakuvauksen päätarkoitus houkutella ihmisiä napsauttamaan linkkiäsi. Tämä ja SEO-otsikko ovat ensimmäinen asia, jonka ihmiset näkevät hakutuloksissa, joten viettää aikaa näiden kirjoittamiseen. Sen tulisi sisältää Yoast-painopisteavainsanasi sekä toissijainen avainsana, jos sinulla on.

Lähetä pitkä sisältö – Google mittaa ”keskimääräistä sivuaikaa”, minkä vuoksi videot ja muu houkutteleva sisältö ovat avainasemassa. Pitkä, järjestetty sisältö on yleensä korkeampi kuin lyhyt sisältö.

Sosiaalisen median optimointi – Tämä varmistaa, että sivusi näyttää oikein muotoillun kuvan, kun se jaetaan Facebookissa ja Twitterissä. Napsauta Jaa-linkkiä Yoastissa ja lataa mukautetut kuvat sinne, missä se kehottaa. Jos et näe välilehtiä, tarkista Yoast-sosiaaliset asetukset ottaaksesi Facebook- ja Twitter-metatiedot käyttöön. Kyllä, tämä tarkoittaa, että sinun on suunniteltava 2 erillistä kuvaa Facebookille (1200 x 630px) ja Twitter (1024 x 512px). Jätän muut kentät tyhjiksi, joiden avulla voit kirjoittaa mukautetun otsikon ja kuvauksen, kun ne on jaettu Facebookissa / Twitterissä.

Yoast-sosiaalisen median optimointi

Rich Snippets – tee katkelmasi erottuvaksi hakutuloksissa lisäämällä sisältöön rikkaita katkelmia. Voit tehdä tämän tapahtumien, arvostelujen, reseptien, artikkeleiden, tuotteiden, organisaatioiden, ravintoloiden ja videoiden avulla. Käytän palkkio WP Rich Snippets -laajennus joka tukee kaikkia Rich Snippet – tyyppejä tapahtumia lukuun ottamatta (käytä Kaikki yhdessä Schema.org) ja videot (käytä Schema plugin. Kuitenkin, jos teet muun tyyppisiä Rich Snippets -tyyppisiä katkelmia, WP Rich Snippets näyttää paremmalta ja tarjoaa enemmän vaihtoehtoja, lisäksi niillä on mahtavia lisäosat. Tässä on minun WP Rich Snippets -katsaus joka on ehdottomasti rahan arvoinen, jos sivustollasi on sisältöä, joka voi olla merkitty.

Rich Snippets

Esimerkki maantieteellisesti kohdistetusta aloitussivusta…

Paikallinen aloitussivu

5. Google My Business

Google My Business -sivusi optimointi

* Google ottaa entistä enemmän huomioon yritysten omistajien aktivoinnin:.

Google My Business -logo

6. Moz Paikallinen

Koska viittaukset ovat 11% paikallisesta SEO: sta, tämä vaihe auttaa sinua luomaan ja korjaamaan 15 suosituinta viittausta. Aivan kuten teit Google My Business -palvelun kanssa, varmistat, että profiilit ovat 100% täydellisiä, jäljennökset poistetaan ja että johdonmukaiset tiedot ovat olemassa. Suorita verkkosivustosi + postinumero Moz Paikallinen ja katso kohta ”valitse tarkin lista”. Käy läpi jokainen ja katso heidän suosituksensa. Kyllä, tarvitset kunkin profiilin kirjautumistiedot.

Mozin paikalliset profiilit

Oikea epätäydellinen, epäjohdonmukainen, kaksoisosoitus
Kun napsautat yritystietoja, näet puutteelliset, epäjohdonmukaiset ja päällekkäiset välilehdet. Käy läpi jokainen ja korjaa kaikki esineet. epätäydellinen profiilit korjataan usein lähettämällä lisää kuvia tai lisäämällä luokkia. epäjohdonmukaisuuksia voi olla yhtä helppoa kuin www-verkkosivuston version korjaaminen tai osoitteen “kadun” sijasta “st” käyttäminen. Kopiot korjataan poistamalla ne. Moz Local sisältää linkkejä profiileihisi, mikä on helppo korjata, poistaa ja raportoida profiileja.

Joskus sinulla on vain 1-2 luokkaa (esim. Valokuvaaja + hääkuvaaja), joten profiilejasi ei aina ole mahdollista saada 100% täydellisiksi. Tee vain kaikki mitä pystyt.

Moz Loca

7. Valkoinen puisto

Voidaksemme valloittaa nämä 2, 5 ja 14 sijoituskertoimet Google Mapsissa (sitaatin johdonmukaisuus, määrä ja laatu), meidän on rakennettava tasainen lisää viittauksia. Mitä kilpailukykyisemmät avainsanasi ovat (esim. Chicago Wedding Photographer), sitä enemmän viittauksia sinun pitäisi rakentaa.

local-SEO-lainaus-ranking-tekijätlainaukset-by-city

Whitesparkilla on luettelo suosituimmista viittauksista kaupunki, maa, ja kategoria, tai käytä heidän viittaus rakennuspalveluun 4-5 dollaria per viittaus, mikä säästää paljon aikaa. Google ‘Whitespark KanadaJa näet, että heillä on yli 120 arvostelua, joissa on 4.9 tähden arvosana. Olen sijoittanut yli 2 000 dollaria heidän viittausrakentamispalveluunsa ja hyppäsin sijalta 8 kolmanneksi Google Mapsissa. Lue minun Whitespark-viiterakennuksen arvostelu oppiaksesi prosessin, mutta täytät periaatteessa vastauksen ja odota sitten 2–3 viikkoa, jotta he lähettävät raportin uusista lainaus-URL-osoitteista ja 1 yleisestä kirjautumisesta.

Ilmaiset sitaatit voivat aiheuttaa roskapostia ja joskus roskapostipuheluita. Ne parantavat sijoitusta, mutta se on kompromissi. Tässä on vastaus, jonka sain Whitesparkin omistajalta Darren Shawlta:

@TheDupMan Kun luot viittauksia, saat myyntösähköposteja ja puheluita. Ei ympäri sitä. Listaukset ovat ilmaisia ​​syystä.

– Darren Shaw (@DarrenShaw_) 25. elokuuta 2016

8. Mobiili reagoivuus

Paras tapa tarkistaa mobiilivirheitä on asentaa Google Search Console ja käyttää mobiili käytettävyys osiossa. Tämä tarkistaa kaikista WordPress-sivustosi virheistä (vain yhden sivun sijasta), mikä on vain mitä Googlen mobiili testaustyökalu tekee. Vaikka käytät reagoiva WordPress-teema sinulla voi silti olla mobiilivirheitä! Joten se on ehdottomasti hyvä idea tarkistaa.

google-mobiili-käytettävyys-virheitä

9. Mobiilinopeuden optimointi

Suurimmalla osalla paikallista SEO-palvelua tekevistä yrityksistä on hyvä määrä kävijöitä (voit tarkistaa Google Analyticsin Yleisö -> Matkapuhelin -> Yleiskatsaus). Jos et ole lukenut W3-kokovälimuistin opetusohjelmaani, joka osoittaa, kuinka suorituskykyvälilehdet, Cloudflare ja MaxCDN määritetään, aloitan siitä. Sitten voit optimoida kuvia ja tehdä muita optimointeja WordPress-pikaoppaastani. Tämä auttaa sinua korjaamaan kohteita GTmetrix raportti (nopeuden testaustyökalu, jota suosittelen käyttämään) ja parantaa sivun latausaikoja sekä työpöydälle että mobiililaitteille.

Voit käyttää WordPress-sivustosi latautumista nopeammin erityisesti mobiililaitteissa, käyttämällä AMP-sivut (kiihdytetyt mobiilisivut) AMP-laajennus ja Liima Yoast SEO: lle & AMP. Osaat lukea Yoastin AMP-opetusohjelma mutta tämä lisää pohjimmiltaan ”AMP” -merkin mobiilihakutuloihisi…

amp-sivut

Hosting
käytän SiteGround ja omistaa 200 ms vastausajat 100% GTmetrix-pisteet ja .4s Pingdomin latausajat. Suorita isännöintitarkistus, suorita omat testisi tai napsauta sivujani nähdäksesi kuinka nopeasti ne latautuvat. Heidät arvioitiin isäntänä 26 Facebook-kyselyssä ja he ovat maailman parempia kuin EIG (Bluehost, HostGator), Hyvä isä, ja huonot isännät, jotka pakatavat liian monta ihmistä samaan palvelimeen. He ovat suositteli WordPress, tehdä vapaa siirtolaisuus, ja käytän heidän puoliksi omistettu suunnitelma.

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

Bluehost SiteGround GTmetrixiin

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

Vaihdettiin SiteGround-isännöintiin

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

2019 hosting-kysely

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin majoitussuositukset

Heinäkuu 2019 hosting-suositus

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Jaettu-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-hosting-yritys

WordPress-Hosting-Poll-2017

Ylläpito-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Paras-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Paras-Web-Hosting-2019-Poll

WP ystävällinen hosting-kysely

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin suosikkiisäntä

Vuoden 2018 isäntäsuositukset

Haut-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-palvelimet-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1

SiteGround-suositus

2014-Haut-WordPress-hosting-FB-Poll

Paras-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-suositukset-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kysely

10. Arvostelut

Olet kuullut tämän aikaisemmin, joten en aio todeta ilmeistä. Mutta sinun pitäisi tietää se Google My Business on yleensä paras paikka saada arvosteluja koska nämä näkyvät suoraan hakutuloksissa ja tarvitset noin viittä niistä, jotta arvostelu tähteä alkaa näkyä…

Google-arvostelut SEO

Yelp-arvostelujen suodattimen välttäminen – Yelp-arvosteluja voi saada suodatettiin vaikka he olisivat laillisia. Voit välttää tämän tekemällä Google-haun ”yrityksen nimi Yelp” ja lähettämällä heille linkin. Jos lähetät heille suoran linkin Yelp-profiiliisi, Yelp tietää tämän ja voi suodattaa sen. Ihannetapauksessa kysyisit olemassa olevilta Yelpereiltä, ​​koska he todennäköisemmin lähettävät arvostelunsa (toinen tekijä on, jos heidän profiili on täytetty ja Facebook on yhteydessä). Sinun tulisi ystävällä myös arvostelijoita.

11. Paikallisten linkkien luominen

Tiedät, että linkit ovat erittäin tärkeitä sijoituksellesi, ja sen ei tarvitse olla kipua perseessä. Mutta kyllä, sinun täytyy tavoittaa ihmiset saadaksesi nämä linkit. Tässä on vinkkejä …

 • Pyydä kumppaneita linkittämään sinuun
 • Pyydä sponsoreita linkittämään sinuun
 • Pyydä toimittajia linkittämään sinuun
 • Hanki julkaisuja paikallisissa sanomalehdissä
 • Liity mukaan luetteloartikkeleihin (esim. Paras pizza Chicagossa)
 • Varmista, että nämä artikkelit sisältävät linkin sivustoosi
 • Löydä yrityshakemistot ja organisaatiot, jotka mainostavat vihreitä yrityksiä
 • Muuta liikesuhteet linkkeiksi, ja siitä se on kyse

12. Kohdistaminen useisiin sijainteihin

Luo useita sijaintisivuja sivustollesi – Joskus sinun on luotava yksi sivu kaupunkia kohden (jos kyseisessä kaupungissa etsitään vain yhtä avainsanaa) tai useita sivuja kaupunkia kohti (jos etsitään useita avainsanoja). Se riippuu siitä, kuinka monta avainsanaa ihmiset etsivät ja tarvitsetko sisältöä eri palveluista (miami hammaslääkäri vs. miami hammasimplantit on erillinen sivu).

Lisää sijaintikohtainen sisältö näille sivuille – Chicago-sivullasi saattaa olla kuvia Chicagon toimistostasi. Tai suosittelut Chicagon asiakkailta. Tai Google Map, joka esittelee Chicago-sijaintisi. Vältä ‘etsi ja korvaa’ -sivujen luomista (identtiset sivut vain muutat vain kaupungin nimen), koska ne ovat päällekkäistä sisältöä eivätkä sijoitusta.

Jos haluat tutustua loistavaan esimerkki lokalisoiduista aloitussivuista, tarkista Seda Dental.

local-lasku-sivut-multiple-paikoista

Luo sitaatteja jokaiselle sijainnille – jokaisella sijainnilla tulisi olla oma Google My Business -sivu, Yelp, Facebook ja muut viittausprofiilit, joiden avulla voit luoda Moz Local- ja Whitespark -sovelluksia (katso vaiheet 4, 5 ja 6). Whitesparkin viittausrakennuspalvelu säästää paljon aikaa. Jos teet tämän itse, lisää tietty verkkosivu (verkkosivusto.com/locations/chicago) verkkosivustollesi luettaessa. Valokuvien ja yritystietojen tulee olla ainutlaatuisia kyseisessä paikassa.

13. Mittaa avainsanajärjestys

Google Search Consolen Search Analytics – nähdä avainsanat (kyselyt), joille olet sijoittautunut. Tämä mittaa VAIN Googlen orgaanisia sijoituksia, ei Google Mapsia tai muita hakukoneita. Joten jos Google Maps ilmestyy, kun haet avainsanoillasi, sinun on mitattava myös ne (katso alla). Voit silti saada erittäin hyödyllisiä tietoja Search Analytics -sivustossa suodattimien avulla: napsautussuhteet, näyttökerrat, yläsivut, käytetyt laitteet, maat ja vertailla sijoitusta viimeisen 28 edellisen päivän aikana.

google-haku-konsoli-haku-analytiikka-kyselyt

Whitespark Local Rank Tracker – seuraa sijoitusta Google Mapsissa, Bing-paketissa, Google-orgaanisessa, Bing-orgaanisessa jne. Lajittele kaupunkien nimien mukaan useista sijainneista. Käyttäjäystävällinen suunnittelu, ja hinta alkaa 20 dollaria kuukaudessa 100 paikallisen avainsanan mittaamiseen. Helpoin tapa mitata paikallisia avainsanoja.

whitespark-local-rank-tracker

14. Bonusvinkit

Google Search Console – Mainitsin tämän pari kertaa tässä WordPressin paikallisessa SEO-oppaassa, mutta sinun pitäisi todella hyödyntää tätä työkalua. Oma video ja Google Search Console -opetus näytä, kuinka se määritetään, lähetä Yoast XML -sivustokartta Googlelle, korjaa indeksointivirheet (rikkoutuneet URL-osoitteet) ja monet muut sivuston optimoinnit. Voit käyttää sitä testaamaan AMP-sivuja, rikkaita katkelmia ja löytämään indeksointi-, mobiili- ja tietoturvaongelmia. Allekirjoittamisen jälkeen sinun on odotettava noin viikko tietojen asettamiseen. Mutta ehdottomasti tarkista se uudelleen ja hyödynnä sen ominaisuuksia.

Mobiili-soita-painike – jos sinulla on verkkosivusto, jolla monet ihmiset soittavat sinulle (esim. Pizzayritys), lisäämällä mobiili napsauttamalla -soittolaajennus voi parantaa tuloksia, mutta on myös sijoituskerroin, jos tarkastellaan käyttäytymistä / mobiilisignaaleja Googlen paikallisissa sijoituskertoimissa.

turvallisuus – Suorita sivustosi läpi Sucuri-turvatarkastaja ja turvaosa Google Search Console -sovelluksessa varmistaaksesi, että sinulla ei ole virheitä. Joko niin, että kaksi parasta mitä voit tehdä, on muuttaa yleinen Admin-käyttäjänimi WordPress-kirjautumistunnuksessasi ja asentaa sitten WordFence.

Sucuri-turvatarkistus

Sosiaalinen media – Varmista vain, että olet aktiivinen sosiaalisessa mediassa, se on 2,8% paikallisesta hakukoneoptimoinnista.

Aika päästä töihin

Toivottavasti tämä WordPressin paikallinen SEO-opas antaa sinulle ideoita! Muista, että kyse ei ole vain WordPress-sivustosi optimoinnista – monet sivun ulkopuolella olevat tekijät ovat yhtä tärkeitä, kuten Google My Business, viittaukset ja arvostelut. Aloita kaiverrus jotakin tästä ja parin kuukauden sisällä luonnolliset haut toivottavasti nousevat (ilmoita minulle kommenteissa)!

SEO Google Analytics

Tarvitsetko apua? Pudota minulle linja. Haluatko palkata jonkun, joka todella tietää mitä tekee? Katso minun WordPress SEO -konsultointipalvelut. Rakastan, kun ihmiset lukevat opetusohjelmaani, joten jos sinulla on kysyttävää WordPressistä ja paikallisesta hakukoneoptimoinnista, olen iloinen, että selität kysymyksesi.

Usein Kysytyt Kysymykset

&# X2705; Mitkä ovat Googlen paikalliset hakutulokset?

Moz raportoi Googlen paikalliset hakutulokset kahden vuoden välein. Ne korostavat maantieteellisesti kohdistettuja sivuja, hakemistoja (lainauksia), linkkejä ja arvosteluja.

&# X2705; Kuinka optimoit verkkosivustot paikalliselle SEO: lle?

Tutki paikallisia avainsanoja työkalujen, kuten Google Autocomplete, avulla, luo geoihin kohdistettua sisältöä kyseisten avainsanojen ympärille, tee mobiilisivustosi lataaminen nopeasti, hanki osuvia linkkejä ja näytä NAP paikallisilla sivuilla..

&# X2705; Mikä on NAP ja miksi se on tärkeää?

NAP tarkoittaa yrityksen nimeä, osoitetta ja puhelinnumeroa. Tämän tulee olla yhdenmukainen koko verkkosivustossasi ja viittauksissa. Google käyttää NAP-johdonmukaisuutta sijoituskerroimena.

&# X2705; Mihin minun pitäisi rakentaa enemmän hakemistoja (lainauksia)?

Moz Local analysoi 15 suosituinta lainausta ja näyttää, mitkä ovat epätäydellisiä, epäjohdonmukaisia ​​tai jäljennöksiä. Whitesparkilla on myös luettelo suosituimmista viittauksista eri toimialoihin ja paikkoihin. Google My Busienss, Yelp ja Facebook ovat tärkeimpiä, mutta sinun pitäisi rakentaa enemmän käyttämällä Moz Localia tai Whitesparkia..

&# X2705; Kuinka optimoin GMB-sivuni?

Täytä kaikki mukaan lukien NAP, luokat, kuvaukset, valokuvat, luokat, määritteet, tunnit, valikko, palvelut jne. Vahvista sivusi ja vastaa asiakkaiden kysymyksiin + vastaa arvosteluihin. Hanki mukautettu URL ja lähetä päivitykset GMB-sivullesi.

Katso myös:
Kuinka optimoin WordPress-sivustoni lataamaan .2s (100% GTmetrix / Pingdom -pisteet)

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector