Valokuvaajille tarkoitettu WordPress SEO: Kuvien, sitaattien ja WordPress-verkkosivuston optimointi korkeammalle Google Map -sijoitukselle

03.06.2020
Paikallinen SEO 'Valokuvaajille tarkoitettu WordPress SEO: Kuvien, sitaattien ja WordPress-verkkosivuston optimointi korkeammalle Google Map -sijoitukselle
0 11 мин.

Valokuvaajille tarkoitettu WordPress SEO


Jos olet valokuvaaja, sinulla on WordPress-sivusto ja haluat käyttää sitä paikallinen SEO saadaksesi korkeamman sijainnin Google Maps +: n valokuvaukseen liittyvien avainsanojen paikallisissa tuloksissa, tämä opas on sinulle.

Näytän sinulle kuinka käyttää Googlen paikalliset hakutulokset parantaa sijoitusta optimoimalla Google My Business -sivusi, lainaukset, valokuvat ja kuinka Yoastin SEO-laajennusta käytetään sisällön optimointiin. Riippumatta siitä, millaista valokuvausta teet, WordPress SEO on todella helppo tehdä valokuvaajille (paikallinen SEO on yleensä paljon helpompaa kuin kansallinen SEO). Tulosten näkeminen voi kestää 3–6 viikkoa (Google vie aikaa päivittää), mutta voit käyttää Google Search Consolen hakuanalyysit seurata sijoituksiasi, napsautuksiasi ja SEO: n kokonaisliikennettä.

Valokuvaajien SEO

Hyppäämme nyt siihen …

Googlen paikallisten SEO-ranking-tekijöiden ymmärtäminen

Riippumatta alan ammattilaisista, jos harjoitat paikallista hakukoneoptimointia, nämä ovat Googlean liitetyt sijoitustekijät. Heidät otetaan Moz kuka tekee tutkimuksen Googlen ranking-tekijöistä kahden vuoden välein. Tämä kertoo meille, mihin keskeisiin sijoitustekijöihin meidän tulisi keskittyä.

Paikallinen-haku-ranking-tekijät

Nämä ovat vuoden 2015 paikallisen haun sijoituskertoimia, mutta suurin osa niistä ei ole muuttunut …

Top-20-Local-haku-ranking-tekijät

Käytän näitä opetusohjelmassani (jätä minulle kommentti, jos tarvitset selvennystä mihinkään), mutta tässä on käännös, jossa on käytännöllisempiä vinkkejä:

 • Täytä Google My Business -sivusi (täydentä ja vahvista profiilisi)
 • Tilaa yleiset viittaukset (Yelp), paikalliset (COC) ja valokuvahakemistot
 • Hanki arvosteluja Google My Business -sivullasi, Yelp-sivustollasi ja muilla
 • Käytä mobiililaitteisiin reagoivaa ja SEO-ystävällistä WordPress-valokuvausteemoa
 • Käytä ensisijaista avainsanaasi kotisivullasi (käyttämällä Yoastin SEO-laajennusta)
 • Hanki linkkejä asiakkailta, hakemistoista, paikallisista verkkosivustoista ja asiaankuuluvista valokuvaussivustoista
 • Täytä sosiaalisen median profiilisi, hanki seuraajia, lähetä päivityksiä

Täytä Google My Business -sivusi

Tämä on helpoin tapa parantaa Google Maps -sijoitusta. Itse asiassa sinulla on Google My Business -sivu jopa näkyä Google Mapsissa. Tee profiilisi 100% täydellinen.

Lisää verkkosivustosi, aukioloajat ja lue luokka “valokuvaajat”. Jos olet hääkuvaaja, lue tämä ensisijaiseksi kategoriaksi ja lisää sitten ”kuvaaja” toissijaiseksi luokkaksi. Kirjoita nyt perusteellinen johdanto, vahvista sivu ja täydentä profiilisi. Jos sinulla on jo Google My Business -sivu, älä luo kopioituja tietoja.

Google My Business -sivu

Paranna hakemistolistoja Moz Local -sovelluksella

Mozin paikallinen hallintapaneeli

Suorita verkkosivustosi ja postinumero Moz Paikallinen saada raportti hakemistoistasi. Saat pistemäärän ja suosituksia tärkeimpien hakemistojen parantamiseksi …

Moz Paikallinen

Napsauta eri välilehtiä, katso punaisia ​​ilmoituksia nähdäksesi, mitkä kohteet on korjattava, ja paranna sitten hakemistoja päivityslista -linkkien avulla. Huomaa, kuinka tärkeät ovat tietojen yhdenmukaisuus (yrityksen nimi, osoite, puhelin, luokat) ja että niillä ei ole jäljennöksiä. Jos et halua tehdä tätä, voit tehdä sen maksaa Mozille 84 dollaria vuodessa. Yleensä on kuitenkin lisättävä valokuvia ja varmistettava, että profiilisi on johdonmukainen ja 100% täydellinen.

Mozin paikalliset puutteelliset ilmoitukset

Luo lisää hakemistoja Whitespark-palvelun avulla

Nyt kun ydinhakemistosi ovat alhaalla, rakennetaan lisää. Tämä parantaa sijoitustasi entisestään, joten älä usko, että tämä on ajanhukkaa – se varmasti ole. Nämä ovat sellaisia ​​lisävaiheita, jotka auttavat sinua estämään kilpailijoita. Huomaa, että ”viittausten määrä” on suora sijoituskerroin paikallisessa SEO piirakkakaaviossa (keltainen osa) – niin mitä enemmän merleri.

Suosituimmat online-hakemistot

Tee se itsekäytä Whitesparkin 50 parhaan hakemiston luetteloa
Palkkaa Whitesparkmaksa Whitesparkin kertaluonteinen maksu 4-5 dollaria hakemistoa kohti (sen väärti)

Kysy asiakkaiden arvosteluja

Online-arviot Google My Business -palvelussa

Google My Business ja Yelp ovat tärkeimmät. Seuraa vain asiakkaita työn jälkeen ja kysy arvostelu (jätä heille ohjeet linkin kanssa Google My Business- ja Yelp-sivullesi). Tee tästä prioriteetti, koska arvostelut ovat hyviä sekä brändäykselle että hakukoneoptimoinnille. Joskus lailliset Yelp-arvostelut suodatetaan, joten Lue tämä viesti oppia välttämään sitä.

Käytä SEO-ystävällistä valokuvausteemoa

Puhutaanpa verkkosivustosi optimoinnista – joka alkaa WordPress-teemasta. Haluat teeman, joka on SEO-ystävällinen, reagoiva, turvallinen ja latautuu nopeasti. Samanaikaisesti luotettavan kehittäjän tulee rakentaa teemaasi, jotta se ei huijaa sinua tiellä.

Djazz WordPress Valokuvaajan teema

Oma valokuvausteemaluetteloni on hyvä paikka aloittaa. Niillä kaikilla on yllä luetellut SEO-ystävälliset ominaisuudet, ja ne kaikki on rakennettu Genesis-kehys jonka suosittelevat Yoast, Googlen Matt Cutts ja WordPressin perustaja Matt Mullenweg. Jos et tiedä mitä Genesis on, voit lukea siitä StudioPressin verkkosivusto. Mutta se on paras tapa rakentaa SEOP-ystävällinen WordPress-valokuvaussivusto.

Opi avainsanasi

Jos et ole oppinut valokuvaukseen liittyviä avainsanojasi, tee se seuraavasti:

Valokuvauksen SEO avainsanat

Mene vain google.com ja kirjoita avainsanasi käyttämällä tätä muotoa. Googlen automaattinen täydennys täyttää tyhjän osan yleisimmistä lauseista, joita ihmiset etsivät, ja korkeammilla lauseilla on enemmän hakuja kuin alemmilla. Varmista vain, että viimeksi kirjoittamasi merkki on alaviiva ”_”, joten Google täyttää tyhjän. Voit kokeilla myös muita yhdistelmiä.

Muista, että 1 ensisijainen avainsana (esim. Chicago Wedding Photographer) olisi kohdistettava kotisivulle. Jos sinulla on useita avainsanoja (vauva, lastenhoitaja, äitiys jne.), Sinun on luotava uusi sivu jokaiselle avainsanoille kohdistamista varten.

Tämä johtaa minut seuraavaan vaiheeseen …

Kohdeavaimet Yoastin WordPress SEO -laajennuksen avulla

Yoast WordPress SEOf -laajennus

Käytät Yoast’s WordPress SEO -laajennus kohdistaa avainsanoja / avainsanoja verkkosivustollesi. Täällä monet valokuvaajat hukkuvat. Älä kuitenkaan, koska tein tämän erittäin helpoksi.

Vaihe 1 – Määritä Yoast-asetukset
Kun olet asentanut Yoastin, siirry eteenpäin ja lataa alla oleva zip-tiedosto, joka sisältää käyttämäni Yoast-asetukset. Lataa tämä WordPress-sivustoosi kojetaulun vasemmalla puolella olevalla SEO-välilehdellä. Siirry kohtaan Työkalut -> Tuonti ja vienti -> Tuonti. Lataa zip-tiedosto.

LATAA YOAST -ASETUKSET (ZIP-TIEDOSTO)

Sinun on selattava Yoast-asetuksissa ja muutettava muutamia asioita …

 • Yleistä -> Yritystiedot (täytä tämä tietosi ja lähetä oletuslogo, jonka on oltava vähintään 200 x 200 pikseliä)
 • Yleistä -> Verkkovastaavan työkalut (katso video alla)
 • Sosiaaliset asetukset -> täytä tämä omilla sosiaalisen median linkkeilläsi
 • Pitkälle kehittynyt -> Leivänmurut -> käytä omaa nimeäsi

Vaihe 2 – Kohdeavainsana (t) verkkosivustollasi
Kuten aiemmin mainitsin, haluat kohdistaa yhden ensisijaisen avainsanasi etusivullesi. Voit tehdä tämän siirtymällä Yoastin SEO-välilehteen kojelaudan vasemmalla puolella -> nimikkeet & Metas -> Kotisivu. Sinun pitäisi pystyä täyttämään hakukoneoptimointisi otsikko ja metakuvaus täällä (tämä on teksti, joka näkyy Googlen hakutuloksissa), tai napsauttamalla linkkiä nähdäksesi sivu, jolla voit muokata tätä.

Avainsanojen kohdistaminen Yoastin avulla

Käytä samaa muotoa valokuvassa. Kirjoita ainutlaatuinen metakuvaus, jossa on yhteenveto tarjoamastasi tuotteesta ja lisää avainsanasi luonnollisella tavalla. Tämä on erittäin tärkeää, koska se on hakukoneoptimoinnin eturintamassa. Varmista myös, ettet ylitä 156 merkkirajaa.

Tämä saattaa olla kaikki mitä sinun täytyy tehdä. Et voi lisätä avainsanaa URL-osoitteeseen (tämä koskee minkä tahansa verkkosivuston kotisivua), joten se on kunnossa. Useimmilla valokuvaajilla on mieluummin, että etusivulla ei ole tekstiä (valokuvassa artikkelin otsikko ja sisältö on punainen ”ei”). Ymmärrän, että useimmat valokuvaajat haluavat antaa valokuvien puhua, mutta siitä on hyötyä hakukoneoptimoinnillesi, jos lisäät tekstiä kotisivullesi. Muuten Google saa vain valokuvasi mennä ohi.

Ehdotan lisätä otsikkoosi ”Chicago Wedding Photographer” (tai mikä tahansa ensisijainen avainsana). Lisää sitten lyhyt kappale siitä, mitä haluat kertoa yleisöllesi, ja lisää myös avainsana tähän. Kaikilla erityyppisillä typografioilla ja asetteluilla sinun pitäisi pystyä tekemään tästä näyttävältä komealta. Tässä on hyvä esimerkki verkkosivustosta, joka käyttää tekstiä suunnittelussa.

Kuinka kohdistaa useita avainsanoja
Jos sinulla on useita avainsanoja (vauva, lastenhoitaja, äitiys jne.), Kohdista pääsivulle (esim. Chicago Photographer) kotisivullesi. Luo nyt uusi sivu jokaiselle erityyppiselle valokuvaukselle. Tämä antaa sinulle paremmat mahdollisuudet sijoittua korkeatasoisesti erityyppisille valokuvauksille, koska etsijät löytävät TÄTÄ sivun Googlessa – et kotisivusi. Varmista, että jokaisella sivulla on ainutlaatuista sisältöä, koska päällekkäinen sisältö on SEO no-no.

Optimoidaksesi nämä sivut avainsanoilleen, käytä samoja strategioita, jotka on kuvattu yllä, asettamalla vain ”Chicago Baby Photographer” (tai mikä tahansa valokuvatyyppi se on) painopisteavainsanaksi. Optimoi sitten sivu käyttämällä Yoastin SEO-laajennusta. Jos tarvitset apua Yoastin käyttämisessä sisällön optimoimiseksi vihreään valoon, tässä on video…

Optimoi kuvat avainsanoille

Ennen kuin lähetät kuvan WordPress-sivustoosi, varmista, että sillä on kuvaava tiedostonimi. “DSC27272”: n käytön sijasta parempi tiedostonimi olisi “tuulen puhaltavat pajupuut”.

Pajupuut puhaltavat tuulessa

Optimoi kuvat ladataksesi nopeammin

Valokuvasivustojen yleinen ongelma on, että kuvat ovat niin suuria, että niiden lataus kestää ikuisesti. Siitä asti kun verkkosivuston nopeus on sijoitus tekijä Googlessa, et halua tätä.

Onneksi on olemassa muutamia tapoja estää tämä …

Tarjoa skaalattuja kuvia
Jos esitelty kuva vaatii mittoja 150 x 150, mutta käytät kuvaa, joka on 300 x 300, et käytä oikeita esiteltyjen kuvan mittoja. Tämä aiheuttaa hitaampia aikoja kuin 200%. Voit ratkaista tämän oppimalla esiteltyjen kuvien (tai jopa liukusäätimessä olevien kuvien) oikeat mitat ja muuttamalla niiden kokoa mediaosiossa oikeilla mitoilla.

Toinen esimerkki skaalatujen kuvien näyttämättä jättämisestä on, kun sinä vedä koon muuttamiseksi kuvan visuaalisessa muokkausohjelmassa. Tämä muuttaa näytetty kuva mutta ei varsinaista kuvatiedosto (tätä tarkoittaa ”tarjoa skaalautuneet kuvat”). Oikea tapa muuttaa kuvien kokoa on mediakirjastossa:

Tarjoa skaalattuja kuvia

Optimoi kuvat
Asenna WP Smush.it -laajennus ja siirry Mediaan -> Bulk Smush.it -> Suorita kaikki kuvat WP Smush.it -sovelluksen kautta heti (kuvakaappaus alla). Se siitä! Voit himmentää kuvia, kun ne on ladattu alla Asetukset -> tiedotusvälineet. Pidän myös juoksemisesta EWWW Image Optimizer joka voi ottaa kuvia, jotka WP Smush.it on ohittanut.

Jos et halua sekoittaa kuvia tai haluat vain lisää vinkkejä sivustosi lataamisen nopeuttamiseen, katso oma WordPressin nopeuden optimointiopas. Siellä on paljon hyviä vinkkejä.

Käytä alatunnisteessa yrityksesi nimeä, osoitetta ja puhelinnumeroa

Tiedän, rakastan myös helppoja vinkkejä… ja tämä ei ole helpompaa. Tämä auttaa Googlen etsimien tietojen yhtenäisyydessä. WordPressistä löydät tämän yleensä Teema-vaihtoehdoista (etsi tekijänoikeusaluetta) tai Editorista -> Alatunniste.

Luetan omani seuraavasti:
Verkkoviestinnän päälliköt | 1324 West Byron Street, Chicago IL 60613 | 847-271-2422

Hanki linkkejä verkkosivustollesi

Näyttää hyvältä toistaiseksi! Sinulla on hakemistosi paikoillasi, verkkosivustosi on optimoitu avainsanoillesi ja olet tehnyt joitain muita optimointeja valokuvauksen SEO parantamiseksi. Mutta älä unohda linkkejä verkkosivustoosi, koska ne ovat välttämättömiä! Kun ihmiset linkittävät sinuun, se on voimakas signaali, joka kertoo Googlelle verkkosivustosi tärkeyden ja sen korkeamman asteikon.

Joten miten saat linkkejä?

 • Pyydetään asiakkaita linkittämään sinuun
 • Pyydetään kumppaneita linkittämään sinuun (esim. Olet jonkun mieluisin kuvaaja)
 • Paikalliset hakemistot, kuten Moz Localin ja Whitesparkin hakemistot
 • Kauppakamari
 • BBB
 • Julkaiseminen artikkeleissa (esim. Huffington Postissa)
 • Hyödyllisen sisällön luominen blogiisi (videot sopivat tähän)
 • Varmista, että sinulla on mukava verkkosivujen suunnittelu
 • Valokuvien jakaminen sosiaalisessa mediassa
 • Valokuvien jakaminen sähköpostiluettelon kautta
 • Lisää sosiaalisen median jakamispainikkeet verkkosivustoosi
 • Muu julkisuus / markkinointi verkkosivustosi saamiseksi sinne

Aloita sosiaalisen median vaihde

Tiedätkö sen upean kuvan, jonka otit toisella viikolla? Lähettikö sen Facebook-, Twitter-, Google- ja Instagram-tilillesi? Sinun pitäisi! Vietä aikaa luomalla mukavia sosiaalisen median profiileja ja kansikuvia. Lisää kuviasi, kirjoita esittely ja niin edelleen. Päivitä nyt nämä profiilit uusilla valokuvilla. Sitten olet kultainen.

Jatkuva SEO-ylläpito

Tärkein ylläpito tarkoittaa sitä, että pyydetään useampia asiakkaita jättämään arvosteluja Google My Business- ja Yelp-sivulle. Se voi myös tarkoittaa uusien hakemistojen luomista, hyödyllisen sisällön lisäämistä blogiisi ja lähettämistä sosiaaliseen mediaan. Mutta kun olet asentanut kaikki WordPress SEO -työkalut ja korjaukset, paikallinen SEO pitäisi olla melko vähän huoltoa.

Toivottavasti löysit tämän hyödyllisenä! Jos teit, jaa 🙂 tai jos sinulla on kysyttävää valokuvauksesi WordPress SEO -sovelluksesta, pudota minulle rivi kommentteihin. Ilo auttaa sinua.

Kippis,

Tomin allekirjoitus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector