Whitespark Citation Building Review – tämä on yksi helpoimmista tavoista sijoittaa korkeampi Google Maps ja paikalliset hakutulokset

03.06.2020
Paikallinen SEO 'Whitespark Citation Building Review – tämä on yksi helpoimmista tavoista sijoittaa korkeampi Google Maps ja paikalliset hakutulokset
0 7 мин.

Sitaatit ovat samanlaisia ​​kuin online-hakemistot ja ovat noin 25% paikallisesta hakukoneoptimoinnista.


käytän Moz Paikallinen rakentaa 15 suosituinta viitettäni (Google My Business, Yelp, Facebook…). Sitten maksan Whitespark noin 400 dollaria 100 uuden profiilin rakentamiseksi 4–5 dollarilla, joten minun ei koskaan tarvinnut huolehtia viittauksista. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi olen pystynyt sijoittamaan asiakkaat paikallisten avainsanojen parhaisiin tuloksiin, jos tarkastelet omaa SEO-työ. Se on myös yksi harvoista asioista, joita voit luotettavasti ulkoistaa paikallisessa hakukoneoptimoinnissa, koska Whitesparkilla on 4.9 / 5 tähtiluokitus yli 125 arvosteluun.

Yextin kaltaiset yritykset veloittavat 500 dollaria / vuosi 47 ilmoituksesta, mutta voit maksaa Whitesparkille saman summan vain, että se on kertaluonteinen maksu ja omistat ilmoituksesi pysyvästi. Whitespark sisältää myös seurantaraportin, jossa on yksi yleinen sisäänkirjautuminen, jos sinun on päivitettävä profiileja tulevaisuudessa.

Voit nähdä, kuinka tärkeät sitaatit ovat tarkastelemalla Googlen paikalliset hakutulokset

Online-hakemistot paikallistaajuussekoittimen SEO

Ne ovat erityisen tärkeitä sijoituksen korkeammalle sijoittamiselle Google Mapsissa (kutsutaan paikallisiksi pino- / välipalapakettituloksiksi), koska viittaukset ovat # 2, # 5 ja # 14 sijoituskertoimeen …

local-SEO-lainaus-ranking-tekijät

Olen jo tilannut 2 081,21 dollarin arvosta lainauksia sekä itselleni että asiakkailleni …

lainaus-historia

Tämä on auttanut heitä sijoittautumaan paikallisten avainsanojen parhaisiin tuloksiin. Tässä katsauksessa opastan sinut läpi viittausten tilaamisprosessin Whitesparkin kautta, osoitan sitten mitä odotat hinnoittelusta, aikataulusta ja parannuksesta Google Mapsiisi ja paikallisiin sijoituksiin.

Noho SEO

KC SEO Work

Noho Paikallinen SEO

KC SEO Work 2

Sisällysluettelo

 1. Mitä ovat sitaatit?
 2. Täytä Whitesparkin viittaukset
 3. Osta Generic + Local / Niche -sitaatit
 4. Mitä tapahtuu, kun olet ostanut lainauksia
 5. Estää roskapostia (vain viittausrakennukseen)
 6. Integroi sitaatiorakenne SEO-palveluihisi
 7. Älä unohda Moz Local (15 tärkeintä sitaattia)

1. Mitä ovat sitaatit??

lainaukset olemme mainitsee yrityksesi nimi (usein hakemistojen muodossa) ja ovat 25% Googlen paikallisista hakutuloskertoimista. Sitaatit ovat erityisen tärkeitä Google Mapsissa (paikallinen pino / välipalapakkaus), missä ne ovat tekijä 2, 5 ja 14. He tekevät sinusta sijoitus korkeammalle useille lokalisoiduille avainsanoille ovat yksi harvoista asioista, joita voit ulkoistaa paikallisessa hakukoneoptimoinnissa.

Suosituimmat online-hakemistot

Voinko rakentaa näitä itseäni?
Kyllä, Whitesparkilla on jopa luettelo parhaista viittauksista kategoriakaupunki, ja maa. Mutta se vie aikaa, ja monet ihmiset tekevät tämän väärin. Oikeiden sitaattien löytäminen, profiilien täyttäminen 100% täydellisinä ja niiden yhdenmukaisuuden varmistaminen (esim. Yrityksen nimi, osoite, puhelin) on erittäin tärkeää. Minusta on paljon helpompaa jättää tämä asiantuntijoille ja säästää aikaa, koska se on vain 4–5 dollaria per viittaus ja he pitävät kaiken järjestetyssä seurantaraportissa ja yhdellä sisäänkirjautumisella.

2. Täytä Whitesparkin viittaukset

Ensimmäinen askel on lataus Whitesparkin viittaus rakennukseen ja täytä kaikki mahdollisimman hyvin. Lue ohjeet laskentataulukon oikealla puolella olevista Whitesparkin muistiinpanoista.

whitespark-lainaus lisääville-saanti

Massalähetystaulukko
Jos haluat, että Whitespark rakentaa viittauksia useisiin sijainteihin (koska jokaisella sijainnilla on oltava omat profiilinsa), vieritä alas alareunassa olevaan “Bulk Submit Worksheet” -vaihtoehtoon…

bulk-lainaus kertaluvun

3. Osta Generic + Local / Niche -sitaatit

Kun olet täyttänyt tiedot, valitse maa ja tee sekoitus yleisiä ja paikallisia / kapeita viittauksia (täydellistä lukumäärää ei ole, mutta mielestäni paikalliset / kapeat viittaukset ovat arvokkaampia). Ja tietysti, mitä enemmän viittauksia tilaat, sitä korkeammalle sijoitut todennäköisesti paikallisissa hakutuloksissa.

Lataa lähetys Whitesparkin kassasivulle, sitten vaiheessa 4 olevassa Lisävalinnat ja ominaisuudet -vaihtoehdossa näet vaihtoehdon tilata seurantaraportteja, pikatilauksia ja joukkotilauksia (useille sijainneille). Seurantaraportit eivät ole välttämättömiä, koska Whitespark lähettää sinulle raportin valmistumisen jälkeen. Se on vain, jos haluat useita raportteja, kun luettelot tulevat näkyviin.

whitespark-lainaus kertaluvun

4. Mitä tapahtuu, kun olet ostanut lainauksia

Whitespark lähettää sinulle kuitin. Sitten odotat 3 viikkoa, kunnes he rakentavat viittaukset. Valmistuttuaan he lähettävät sinulle sähköpostiviestin, jossa on raportti, joka sisältää yhden yleisen sisäänkirjautumisen käyttääksesi uusia sitaattiprofiilejasi sekä URL-osoitteita, joista löydät nämä uudet profiilit.

Voi kestää 1–2 kuukautta, ennen kuin Google päivittää tulokset uusilla sijoituksillasi. Voit käyttää Whitesparkin tuotteita paikallinen rank tracker mittaaksesi sijoituksia tai Search Console -sovelluksia hakuanalytiikka.

whitespark-local-rank-tracker

5. Roskapostin estäminen (ainoa viittausrakennus)

Ainoa valitus, jonka minulla on viittauksilla (ei vain Whitespark), on potentiaalinen roskaposti, jonka voit saada yhteyslomakkeesi tai puhelimesi kautta.

Tämä on hankala, koska toimintasuunnitelman (yrityksen nimen, puhelimen, osoitteen) PITÄÄ olla yhdenmukainen kaikissa viittauksissa, mutta tämä tarkoittaa myös, että sinun on lueteltava yrityksesi puhelinnumero, johon kuka tahansa voi soittaa / lähettää sinulle sähköpostia. Tässä on esimerkki roskapostista, jonka saatat saada viittausrakennuksen jälkeen:

roskapostin sähköpostit

@TheDupMan Kun luot viittauksia, saat myyntösähköposteja ja puheluita. Ei ympäri sitä. Listaukset ovat ilmaisia ​​syystä.

– Darren Shaw (@DarrenShaw_) 25. elokuuta 2016

Roskapostin estäminen yhteyslomakkeella:

 • Käyttää google captcha yhteyslomakkeellasi
 • Määritä roskapostin estolaajennus WordPressille
 • Kiristä WordPress-keskustelun asetukset

6. Lisää Citation Building SEO-palveluihisi

 • Ryhdy kumppaniksi – jos pätevyys, he antavat sinun tulla tytäryhtiöksi.
 • Upsell Whitespark -sitaatit – Voit laskuttaa asiakkaita helposti 10 dollaria per viittaus ja maksaa 4–5 dollaria per viittaus Whitesparkille, joka voi tuottaa 300 dollarin nopean voiton tilauksesta riippuen. Näytä vain asiakkaille Googlen paikalliset hakutulokset ja selitä viittausten merkitys. Kun tilaat lisää Whitesparkista, saat jopa 20% alennuksen. Loppupuolella on vähän työtä (plus viittausten vastaanotto- ja seurantaraportit eivät ole merkkinä Whitesparkille), joten integrointi SEO-palveluihisi on erittäin helppoa. Älä unohda auttaa asiakkaita roskapostin estämisessä ja tulosten mittaamisessa käyttämällä Whitesparkin paikallista sijoitusseurantaa tai Google Search Consolen hakuanalytiikkaa.
 • Luettelo suosituimmista lainauksista SEO-auditoinneissa – Jos teet paikallista SEO-auditointia, jossa asiakas haluaa sijoittua korkeammalle Google Mapsissa, anna hänelle luettelo parhaista viittauksista Whitesparkin avulla resurssisivu ja antaa heille mahdollisuuden rakentaa nämä itse tai käyttää Whitesparkin viittausrakennuspalvelua. Koska jos olet kuin minä, yrität antaa niin paljon arvoa kuin pystyt SEO-auditoinnit ja ’30 suosituinta viittausta’ -luettelo on hieno lisä.

7. Älä unohda Moz Local -tapahtumaa (15 tärkeintä sitaattia)

Moz Paikallinen auttaa sinua korjaamaan 15 suosituinta viittausprofiilia, mukaan lukien Google My Business, Yelp, Facebook ja muut. Yritän saada Moz Local -pisteesi ennen kuin rakennat uusia viittauksia Whitesparkin kanssa. Voit tehdä tämän ajamalla sivustosi Moz Local -sovelluksen kautta ja napsauttamalla sitten välilehtiä saadaksesi nämä viittausprofiilit 100% täydellisiksi, johdonmukaisiksi ja poistamalla sitten jäljennökset.

Moz Paikallinen

Kunkin välilehden alla Moz Local kertoo, mitkä on korjattava, ja sisältää päivityslista-linkin, joka menee suoraan profiileihisi. Se on yleensä yhtä helppoa kuin lisää kuvien lähettäminen, lisää luokkien luettelointi, epäjohdonmukaisuuksien korjaaminen yritystietoihisi tai kaksoiskappaleen poistaminen.

Moz paikalliset lainaukset

johtopäätös

Tässä on viittauksen rakennusprosessi:

 1. Luo 100% täydellinen Google My Business -sivu
 2. Korjaa 15 suosituinta viittausprofiilia Moz Local -sovelluksella
 3. Luo lisäsitaatteja 4-5 dollaria kullekin Whitespark-palvelulle

Toivottavasti pidit Whitesparkin viittausrakennuksen katsauksesta! Se on tehokas palvelu, jota voit käyttää itsellesi ja asiakkaille, jotka haluavat erityisesti korkeamman sijan Google Mapsissa (paikalliset pino- / välipalapakettitulokset). Jätä kommentti, jos sinulla on kysyttävää. Darren ja hänen Whitesparkin tiiminsä ovat hienoja kommunikoida, jos sinulla on kysyttävää. Heillä on myös luettelo Sitaattirakennuksen UKK jos haluat lisätietoja heidän viittausten rakennuspalvelustaan.

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector