10 WordPress Affiliate Marketing Program: Jelentős passzív jövedelmet értékesítő WordPress tárhely, témák, beépülő modulok stb.

03.06.2020
Partner marketing '10 WordPress Affiliate Marketing Program: Jelentős passzív jövedelmet értékesítő WordPress tárhely, témák, beépülő modulok stb.
0 21 мин.

Ha a WordPress iparban dolgozik, és affiliate marketing révén szeretne pénzt keresni, akkor tökéletes listám van az Ön számára.


Ezekre a WordPress társult programokra támaszkodom, hogy megéljen és havonta 10 000 dollárt támogassak gazdagépeket, témákat, a WordPress fejlesztőit freelancer.com, sőt SEO szolgáltatások.

Tehát ahelyett, hogy rengeteg ügyfélprojektet kezeltem (mint régen), alapvetően mindent megtaláltam egy társult programban, és csak jutalékokat készítek. Sokkal több szabadidőm van, és kapcsolt jövedelmem őszintén következetesebb, mint bármely jövedelem, amelyet átéltem tanácsadó.

Ezekre sokan feliratkozhatnak shareasale.com amelyet tonna kereskedő jutalékainak keresésére, nyomon követésére és kifizetésére használnak. De ez csak egy hely. Böngészés a listán, és biztosíthatom, hogy talál egy új társult programot, amely izgatottan szerez passzív jövedelmet. És ne felejtsen el megjegyzést hagyni, ha kérdése van – vagy új programokat szeretne felvenni!

Személyes kedvenceim (Azok, akiknek 150 ezer dollárt tettem 2018-ban)

 • SiteGround (tárhely) – akár 100 USD + / eladás
 • Cloudways (tárhely) – rugalmas jutalékok (de nagyon jó)
 • WP Engine (tárhely) – 200 USD / eladás
 • Elegáns témák – az eladások 50% -a
 • StudioPress témák – az eladások 35% -a
 • StackPath CDN – általában 10 – 20 USD / eladás
 • Freelancer.com – az első projektjutalékok mintegy 13% -a
 • SEMrush – 40% ismétlődő jutalék ($ 40 – $ 160 / hónap)

WordPress tárhely

SiteGround – Életváltó számomra … 2017-ben 80 ezer dollárt és 2018-ban 120 ezer dollárt kerestem, csak a SiteGround segítségével. Nagyon hozzájárulok ahhoz, hogy mutassam meg az emberek 26 különféle Facebook szavazását, ahol a SiteGround az első helyen volt (az alábbiakban látható képernyőképek). Eladásonként 50 USD – 150 USD, attól függően, hogy melyik szintet érinti havonta, 150 USD eladásonként, ha havonta legalább 31 eladást kezdeményez (vegye fel a kapcsolatot az affiliate menedzserrel, és értékesítsen néhány magasabb árú terveket, a StartUp tervük kivételével). 160 USD / eladás, ha havonta 81+ eladást ér el. Olvassa el SiteGround áttekintés marketing anyagok beszerzése. Havi 11 eladás 13 ezer dollárt fog elérni. 21 eladás / hónap, és közülük néhányan lemondhat a munkájáról, és évi 31,5 ezer forintot tehetnek. Kiváló sebesség, támogatás, biztonság és ingyenesen vándorolhatnak téged.

Annak ellenére, hogy más host leányvállalatok, mint például a WP Engine, 200 dolláros jutalékot kínálnak, a WordPress közösség nagy tiszteletben tartja a SiteGround-t (és a legtöbb Facebook közvélemény-kutatásban az 1. hely), így valószínűleg nagyobb lesz a konverziók száma és alacsonyabb a törlések száma – még akkor is, ha egy szintre kell lépkednie. Emelték a rendes árat, de promóciós ára megfizethető, és 3 évig megszerezheti.

SiteGround-Partner-Értékesítés

97 eladás x 150 / eladás = 14 550 USD 1 hónap alatt (ez volt 2018. márciusban)

Siteground-partnerhez szintek

A SiteGround eladása könnyű, ha szinte minden Facebook szavazáson elsőbbséget élveznek …

2019 Host Poll

2017-WordPress tárhely-FB-Poll

Az Elementor ajánlásai

2019. július hosting ajánlás

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Közös tárhely-Poll 2017

2019-tárhely-Poll

Go-To-hosting-cég

WordPress tárhely-Poll 2017

Sikerült tárhely-Poll

WooCommerce tárhely-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Legjobb WordPress tárhely-szolgáltató-Poll

A legjobb Web-Hosting 2019-Poll

WP Barátságos Host Poll

2016-WordPress tárhely-FB-Poll

Kedvenc tárhely az Elementor számára

2018. évi tárhely-ajánlások

Sikerült-WordPress tárhely-Poll 2017

2019-Host-Poll-1

Tárhely-Poll-For-Speed

WordPress tárhely-Poll június 1-

SiteGround-ajánlás

2014-Managed-WordPress tárhely-FB-Poll

A legjobb Web-Hosting-Provider-Poll

Tárhely-Poll-Feb-2019

Tárhely-ajánlások-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host közvélemény-kutatás

Íme néhány e-mail …

Január-SiteGround-Partner-Értékesítés

Saját SiteGround konverziós jelentés …

SiteGround-Partner-konverziók

A hónap leányvállalata volt 2017. júliusban 🙂

SiteGround-Partner-of-the-hónap

Azért használom a SiteGround-t, mert…

 1. Saját GTmetrix + Pingdom A jelentések magukért beszélnek
 2. Oldalaim azonnal betöltődnek (ha akarod, kattintson rá)
 3. Gyors sebesség technológia (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Által javasolt Yoast, WordPress, Ivica tól től WordPress Speed ​​Up
 5. Ingyenes Titkosítsuk az SSL-t, könnyen kezelhető cPanel, és jellemzői eCommerce
 6. A WordPress támogatása verhetetlen még a GoGeek kiemelt támogatása nélkül is
 7. GrowBig előkészítéssel, több tárhellyel és több kiszolgáló erőforrással jön (görgessen lefelé a „elosztjuk a szükséges erőforrásokat” elemre, és vigye az egérmutatót a szerver lapon)
 8. GoGeek még több szerver erőforrással, tárolással és prioritási támogatással jár
 9. Ingyenes migráció, migrátor plugin, és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 10. Rengeteg dicséret Reddit, Facebook beszélgetések, Twitter, TrustPilot
 11. Rengeteg dicséret a Facebookon: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Sokan már betelepültek, és eredményeket tettek a Twitteren: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Kapcsolódó nyilatkozat – ha feliratkozik a SiteGround-re a my kapcsolt link A jutalék darabját költség nélkül adományozom neked. Minden évben 3 000 dollárt adok GoFundMe kampányok (2018 volt az éhesek etetése Denverben, 2017 pedig a Harvey hurrikán volt). Támogatásod segít, és én igazán értékelem. Megpróbálom a véleményeimet elfogulatlanná tenni és támogatni bizonyíték formájában Facebook közvélemény-kutatások, tweets, és valódi beszélgetések. Ha nem akarja használni, itt van egy a nem kapcsolt link a SiteGround-hez. Akárhogy is igazán hiszem, hogy ők a legjobb házigazdák, és hogy webhelye gyorsabban / simábban fog futni … végezzen kutatást a Google és a Facebook csoportokban, és a legtöbb embert megtalálja mondják ugyanezt.

WP motor – 200 dollár eladásonként, plusz 50 dollár minden leányvállalaton belüli eladásnál (ha hivatkozik egy leányvállalatra, és ők adnak eladást, akkor 50 dollárt kap minden eladásból). Ha ez nem elegendő, ez szintén egy szintű kapcsolt program, amelynek volumenbónuszai vannak. Hatalmas jutalékok 180 süti követéssel, de van egy 20% -os fordított arány. Ez átlagos 175 dollár jutalékot eredményez, ami rendkívül jövedelmező.

wp-motor-partnerhez jutalék

wp-motor-partnerhez szintek

Cloudways – általában a Facebook második közvélemény-kutatásában a második legmagasabb besorolású vendéglátóhely, amely magasabb jutalékokat kínál, mint a SiteGround (ha magasabb szintre emelkedsz). Nincs CPU korlátozása, ez egy gyakori panasz a SiteGround-lal. A WordPress Speed ​​Up Facebook csoport jelentései szerint a tárhely szupergyorsabb. Az egyetlen ok, amiért nem reklámozom őket, az az, hogy annyira jól teljesítek a SiteGround-szel, nem minden Facebook-os közvélemény-kutatásban szerepelnek, mint például a SiteGround, a Cloudways pedig egy kicsit drága az átlagos felhasználó számára (bár a SiteGround promóciós ára lejár 1-3 év, majd ők drágábbak). Előnyök és hátrányok vannak mindegyiknél.

Bluehost – Eladásonként 65 USD az egyik legnépszerűbb WordPress-házigazda, azonban a Bluehost-nak számos rossz véleménye van, és a Facebook közvélemény-kutatásban nem szerepelnek magasan. A legtöbb ember olvassa el több véleményt, mielőtt befejezi a gazdagépet, ezért azt javasolnám, hogy váljon leányvállalatként a SiteGround vagy a WP Engine számára, akiknek sokkal jobb az értékelése (plusz hogy magasabb jutalékokat kapsz).

Hajrá apu – 15% jutalék és noha szoptak, az utóbbi években jelentős javulást értek el. Webhelyem kevesebb, mint 1 másodperc alatt töltötte be a legolcsóbb megosztott tárhelytervet, és a támogató csapat az Egyesült Államokban (Arizonában) található. Mégis, a SiteGround-rel vagy a WP Engine-rel megyek. Olvassa el SiteGround vs Godaddy áttekintés hogy lássa a különbséget.

Mozgásban – Az alapszint 50 USD / eladás kezdődik, eladásonként 120 USD-ig. Az EIG tulajdonában lévő tisztességes házigazda.

HostGator – 50 USD – 125 USD eladásonként (ugyanolyan szintű program, mint a SiteGround), de a HostGator TERRIBLE és a vélemények azt mutatják, hogy az átalakítások alacsonyabbak. Generálhat egyedi kuponkódokat, ami jó, ha videókat készít, és megkönnyíti az embereknek a kód beírását, ahelyett, hogy egy linkre kattintanának (a YouTube tiltja az affiliate linkeket), ami még több jutalékot eredményezhet. Beszéltem azonban néhány másik HostGator-leányvállalattal, akik azt mondták, hogy nem hoztak semmit, mert az emberek kutatást végeznek és megtanulják, hogy nem feltétlenül a legjobb választás.

WordPress Themes

Elegáns témák – 50% jutalék értékes WordPress témák értékesítésére, amelyek rendkívül jól konvertálnak. További jutalékokat tartalmaz, ha az emberek megújítják előfizetését. Adja el élettartama témacsomagját, és 150 dollárt kap. 350 000+ WordPress-felhasználó bíz meg, és magában foglalja a népszerűket Divi téma. Az elegáns témák örökké jelentek meg és jó hírnevet szerzett magának.

Elegáns-témák-Partner-fizetések

MyThemeShop – 55% jutalék a piacon a leggyorsabban betöltő témákra. 48 USD jutalék egy témához, 244 $ tagság. Nekik is van plugins – A közelmúltban váltottam át a gazdag kivonatú plugin-okat WP Review Pro és népszerűsítsd ezt most. Nekik is van egy a kétszintű program ahol 10% -ot kap, ha más leányvállalatokra utal, és ők adnak el eladást.

ThemeForest – borzalmas társult program. Csak kapsz Minden új személy első vásárlásának 30% -a. Ha ők már Envato / ThemeForest ügyfelek, kapsz jack szart. Ez a társult program szörnyű, és csak ide említettem, mint figyelmeztetést, hogy távol maradj. Hacsak nem hirdet olyan megbízható témát, mint például Adava, maradj távol különösen mivel az összes ThemeForest témát független fejlesztők készítik, akik megbízhatóak lehetnek, vagy nem. Nem ismeri a kód minőségét, nem fogják-e megjelenni a frissítések stb. Ezért használom a StudioPress-t az összes WordPress-webhelyemre (és így teszik a legfontosabb WordPress-embereket, mint például Yoast és Matt Cutts a Google-tól)..

themeforest-partner programot

Említésre méltóak

Genesis témák

StudioPress – A StudioPress épít WordPress témák ban,-ben Genesis keretrendszer és fő társult vállalkozásom a témákhoz, több mint 8000 dollár jutalékkal. Olvassa el StudioPress áttekintés ha még nem hallottál róluk, de annyira legitimek. Értékesítésenként átlagosan 28 USD-t teszek ki, kevesebb, mint 5% -os törléssel és magas konverziókkal, mivel a StudioPress-t olyan sok WordPress-számú ember támogatja, mint Yoast és Matt Cutts. Valóban SEO-barát WordPress témák, amelyek csúcsminőségű kódolással, könnyűek, így gyorsan betöltődnek, rengeteg Genesis plugins, és fantasztikus dokumentáció. Adják el Pro Plus összes témájú csomag és kap egy 175 dolláros jutalékot.

ShareASale-Partner-fizetések

Zigzagpress – 50% jutalék (egy téma 49 dollárba kerül, ami 24,50 dollárt jelent). A Zigzagpress NEM jó partner. Állandóan havonta 300 dollárt kerestem velük, de ez szinte egész év alatt gyakorlatilag 0 eladásra csökkent. Néhány panaszt kaptam arról is, hogy amikor újból átalakították őket, törölték az összes vásárló által megvásárolt témát, és arra késztették ügyfeleiket, hogy vásárolják meg őket. Szerettem a Zigzagpress-t, de úgy tűnik, hogy nem törődnek leányvállalataikkal vagy ügyfeleikkel. Még nem fizették meg nekem a 163 dollárt azokért a referenciákért, amelyeket ebben az évben nekik tették – törölöm az összes társult linket és jó véleményt rájuk. Mindenképpen elkerülném őket.

Visszaállított 316 formatervezési minta – 20% jutalék és 60 napos áttételi időszak reagálva női Genesis témák amelyek közül sok készen áll a WooCommerce-ra. Szintén a ajánlott Genesis fejlesztő felsorolva a StudioPress webhelyen. A felújított 316 formatervezési minták a legmagasabb konverziós arányt mutatnak az összes Genesis témaáruházban, és ez a második legjövedelmezőbb témaáruem.

Hello You Designs – 30% jutalék tervező minőségű Genesis témák amelyek közül sok készen áll a WooCommerce-ra. Viszonylag új témabolt, de a tervek fantasztikusak – ha még nem ellenőrizte őket, akkor határozottan csináld. Nem voltak elég közel ahhoz, hogy „népszerűvé” váljanak, de csak néhány blogcikkben reklámoztam őket, és havi 100 dollárt keresnek. Nagyszerű visszajelzéseket kaptunk az olvasóktól, és nagyon szeretik őket.

Pretty Darn Aranyos Design – 35% jutalék plusz 5% az albérleti vállalkozásoktól. Mobil érzékeny női Genesis témák a A StudioPress javasolta a Genesis fejlesztőt.

WordPress fejlesztés

Szabadúszó – Ha felhívja az embereket a WordPress fejlesztésével és a sebesség optimalizálásával kapcsolatban, utalhatja őket a bangladesi fejlesztőmre, és körülbelül 13% jutalékot tehet a projektből az első 100 napra. Ez rengeteg időt takarított meg, miközben továbbra is pénzt keresett ezekről a vizsgálatokról. Több mint 5 éve dolgozom a Pronayával, aki 40 dollár / óra. Több mint 20 WordPress-webhelyet épített fel, és több webhelyet optimalizált, hogy az ügyfelek számára 400% -kal gyorsabban töltődjön be. Felveheti fel, ha feliratkozik a Szabadúszó fiók majd a bdkamol felhasználót keresi.

Pronaya-Kumar-S-vélemény

A bizottságaim alapvetően fizetnek minden fejlesztési munkát, amire szükségem van …

Egyéni-Partner-nyereség

Nem kell, hogy csak a tervezésre vagy a fejlesztésre korlátozódjon, ezt bármilyen szabadúszóként megteheti …

freelancer-partner

Az egyetlen bukás csak egy társult linket használhat a Freelancer honlapján. Tehát ahelyett, hogy valaki profiljához közvetlenül kapcsolódna, meg kell mondania az embereknek, hogy jelentkezzenek a kezdőlapon (az Ön társult linkjével), majd keressék a szabadúszó felhasználónevét. De ha úgy jeleníti meg portfólióját a webhelyén, mint én (ezek a WordPress sebességű projektek), akkor az emberek megteszik.

WordPress plugins

WP rakéta – 20% jutalék a # 1-es besorolású gyorsítótár-bővítményről Facebook közvélemény-kutatás (és ez a közvélemény-kutatás is), ami jelentősen gyorsabbá teszi a WordPress webhelyeket. Saját webhelyemön használom, és nagyszerű támogatással / dokumentációval könnyen konfigurálható. Itt található a bemutató a WP Rocket beállításaihoz.

Swift-Performance-vs.-WP-Rocket-Feb-7

2018-WordPress-Cache-Plugin-Poll

Best-WordPress-Cache-Plugin-Poll

Best-Cache-Plugin-Poll

Monológ – 20% eladásonként az egyik legjobb könnyű csúszó plugin közül, amely nem lassítsa le webhelyét mint a Revolution Slider és más robusztus csúszó plugins. Ez minimális, de jól néz ki, és rendkívül egyszerűen használható. Ha futtatja a P3 (Plugin Performance Profiler) beépülő modul és láthatja, hogy a csúszó plugin lassú töltési időket okoz, nézd meg a Soliloquy alkalmazást – vagy mondd el az ügyfeleknek is 🙂

Szomjas leányvállalatok – affiliate link management plugin, amely eltakarja, nyomon követi és kezeli az affiliate linkeket. Prémium verzió statisztikákat szerezhet, automatikus linket szerezhet, akár hozzáadhat Analytics eseménykövetést. Ön 30% -ot tesz ki, ami viszonylag kicsi a többi WordPress affiliate marketing programhoz képest.

CodeCanyon – Minden új személy első készpénzbefizetésének 30% -a (ugyanaz a jutalék, mint a ThemeForestnél). A piacon rengeteg WordPress bővítmény található: csúszkák, HTML5 audiolejátszók, események, tagság … nevezd el, a CodeCanyon rendelkezik vele, de a program nem túl jövedelmező.

SEO

Minden egy SEO Pro – 40% jutalék, azonban a legtöbb ember használja a Yoast.

SEMrush – 40% ismétlődő jutalék a SEMrush előfizetési értékesítés. Ez azt jelenti, hogy $ 40 – $ 160 / hó minden olyan személy számára, aki folytatja előfizetését, amikor feliratkozik az Ön társult vállalkozására (nem rossz). Ez a piacon az egyik legjobban értékelt SEO eszköz, és nagy mennyiségű adatot kínál kulcsszavakkal, linkekkel, tekintélyekkel, hivatkozó domainekkel és egyebekkel kapcsolatban..

SEOPressor – akár 50% havonta ismétlődő jutalékok prémium SEO plugin esetén. Kaptam spam-megjegyzéseket a SEOPressor backlinkerektől, de ezeket a ShoutMeLoud hagyta jóvá..

WP Review Pro – A MyThemeShop gazdag kódrészlet-bővítménye, amelyet a saját webhelyemön használok, miután váltottam a nem támogatott WP Rich Snippets-bővítményről. Nagyon elégedett a WP Review Pro-val (nekik is van egy ingyenes verzió), és szép 55% jutalékot kap, ami eladásonként 36,85 USD.

E-mail marketing

Aweber – 30% ismétlődő jutalékok. Mindaddig, amíg használják számláját, pénzt keresnek. Nem tartalmazza azokat a korlátozásokat, mint amilyeneket a MailChimp tesz, és jóváírások helyett készpénzt fizet.

Állandó kapcsolat – 5 USD minden vásárló számára, aki feliratkozik egy ingyenes próbaverzióra, és 105 $ minden új ügyféllel, aki fizető ügyféllé válik. Nagyon nagylelkű e-mail társult program.

MailChimp – Keressen 30 dollárt a MailChimp szolgáltatásokban minden általad említett személyért, plusz 3 új beérkező levelek ellenőrzői. Ennek a személynek azonban KÖVETKEZŐnek kell lennie barátnak vagy kollégának, és mindkettőnek szintén fizetős számlával kell rendelkeznie. Egyébként az ingyenes fiókoknak tartalmazniuk kell a MailChimp jelvényt az e-mailekben.

Stock képek

Shutterstock – 20% jutalék nagyszámú fényképhez. Amikor megkérdezi az ügyfeleket, hogy mely stock fotókat kívánják használni a weboldalon, küldjön társult linket, ha vásárol.

iStock & Getty Images – 20% jutalék az új ügyfelek számára, 10% a visszatérésért. Leányvállalatként való feliratkozáshoz e-mailt kell küldenie, de itt nagy választékot is talál.

Oktatás

Udemy – 20% jutalék bármely pályára. Az oktatók létrehozhatnak egy egyedi linket, amely megadja nekik 97% jutalék a pályájukra. Udemy csökkentette a jutalékokat, így kevésbé vonzóvá vált.

WP 101 – 20% jutalék a WordPress oktatóanyagok egyik legmegbízhatóbb forrásából.

Egyéb leányvállalatok

Lásd a WordPress-t – 20% jutalék a wordpress.com, a JetPack és a WooCommerce számára.

StackPath – ha blogol weboldal sebessége vagy megteheti az ügyfelek számára, utalhatja őket a StackPath-hez, aki megvásárolta a MaxCDN-t. Havonta 1000 dollárt kerestem a MaxCDN segítségével – látni fogjuk, hogy megy a StackPath. Sokkal nehezebb bekerülni a társult programba, mint a MaxCDN-nél – azt akarják tudni, hogy képes-e magasabb eladásokat elérni, és hogy a CDN-k kulcsfontosságú részét képezik vállalkozásának / blogodnak. Az értékesítésemmel hozzájárulok a gyorsítótár-beépülő modulok oktatóanyagainak írásához, amelyek szinte mindegyikében integrálódik a StackPath – ezek az oktatóprogramok önmagukban több mint 500 látogatóval járnak napi szinten.

Impact-Radius-Partner-Értékesítés

StackPath-Data-központok

Kraken (Képoptimalizálás) – veszteségmentesen tömöríti a képeket az oldalbetöltési idő javítása érdekében (az ingyenes pluginok közel sem olyan jók). Minden generált áttételhez Kraken véglegesen növeli a havi kvótáját 100 MB-val. A regisztrációt követően megjelenik egy áttétel lehetőség.

OptiMonster (Forms) – Ismeri ezeket a bosszantó előugró ablakokat, amikor kilép egy webhelyről? Nem szeretem őket sem, de állítólag működnek. Keressen 20% -ot minden generált eladása után.

amazon – Ha forgalmat küld az Amazon-ra, és valaki teljesen más terméket vásárol, akkor jutalékot kap az eladásból. Ha Youtube oktatóanyagokat készít, akkor az embereket utalhatja a Kék Yeti mikrofon, vagy az hülye póló mindig viselsz a videóid alatt. Gondoljon a fizikai termékekre a digitális áruk helyett. Keress akár 10% jutalékot a világ legnagyobb e-kereskedelmével foglalkozó kiskereskedőjénél. Őszintén szólva, te idióta lennél, ha nem iratkozol fel.

TubeBuddy – népszerű szoftver / Chrome-bővítmény a YouTube-videók optimalizálásához és kezeléséhez, beleértve az audio / video effektusokat. 30-50% ismétlődő jutalékok. Lásd a terveket / szolgáltatásokat itt.

Ismerje meg a WordPress összes többi kapcsolt marketing programját? Tudassa velünk a megjegyzések részben (kérjük, ne önellenőrzést). Vagy ha újonnan csatlakozik az affiliate marketinghez és kérdése van, örömmel válaszolok érted – csak dobj nekem egy sort!

p.s. A WP Beginner alapjában véve minden WordPress társult program leányvállalata. Valószínű, hogy felveszik egy társaságot a társaságukba ajánlatok oldalon, társult programjuk is van.

WordPress-Partner-Marketing-programok

Mi a következő lépés? Pénzt keresni természetesen

Lásd az affiliate marketing útmutatóomat, amely végigvezeti Önt a tartalomjegyzék mindentől.

Affiliate Marketing TOC

Gyakran Ismételt Kérdések

&# X1f4b0; Melyik társult programmal évente 150 ezer dollárt kerestem?

A SiteGround és a Cloudways a társult jövedelmeim legalább 90% -át teszik ki. Írtam egy leányanyagot az affiliate marketingről, amely megmutatja, hogyan csináltam.

&# X1f4b0; Melyik társult társulási program a legnépszerűbb?

A SiteGround, a Bluehost, a HostGator és néhány másik megosztott gazdagép a legnépszerűbb. Csatlakozzon a WordPress Facebook csoportjaihoz, és ellenőrizze a közvélemény-kutatásokat és az emberek beszélgetéseit, hogy megtekintse nemcsak a legnépszerűbb hosting cégeket, hanem a tendenciákat is..

&# X1f4b0; Honnan származik a legtöbb ember pénzéből??

A sikeres WordPress bloggerek túlnyomó többsége társult jövedelmét tárhelyen keresztül nyeri el. Ez egy jól fizető, jövedelmező (de versenyképes) iparág.

&# X1f4b0; Tudok-e élni promóciós témákkal / beépülő modulokkal?

Csináld a matematikát. Ha csak 30 dollárt / eladást keres, hogyan hasonlít ez a jutalékot elhelyező 150 dollár / eladás összegéhez? Ötször több eladást kell tennie, ami kihívást jelenthet, de elég forgalommal meg lehet valósítani.

A Szomjas Affiliates bővítményt használom. Ez nagyszerű!

Vidám és sok szerencsét,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector