A SiteGround Partnerprogram áttekintése – Hogyan szereztem évi 80 ezer dollárt + évet, amely szó szerint megváltoztatta az életem: A jövedelemjelentések az alábbiakban olvashatók

Tehát ez történt …


2017-ben 80 000 dollárt kerestem át A SiteGround társult programja. Soha nem szereztem ilyen pénzt … át tudtam költözni Denverbe, vásárolni egy új autót, egy szép belvárosi lakásban éltem 2 új menedékmacskámmal, és én 3000 dollárt adományozott a Harvey hurrikánnak. Egész életemben eltörtek, de először pénzügyileg stabil vagyok passzív jövedelemszerzésében affiliate marketingből.

Szóval természetesen meg szeretném osztani, hogyan csináltam :)

Rengeteg kutatást végeztem (amit megosztotok veled), csomó képernyőképet készítettem (amelyet megosztani fogok veled is), és úgy döntöttem, hogy népszerűsít a SiteGround-et néhány cikkben, amelyek a tárhelyről és a webhely sebességéről szólnak. Öt évig szakosodott a SEO-n, tehát mutatok neked néhány kulcsszót és tartalmi ötletet. A SiteGround kapcsolt vállalkozás áttekintésének végére rendelkeznek a kulcsszavakkal, a képernyőképekkel és az erőforrásokkal, hogy 10 különböző Facebook közvélemény-kutatás során komoly készpénzt szerezzen az # 1 WordPress gazdagéppel..

Itt volt a 2017-es 1099-es adóim …

SiteGround-1099

Az egyik legjobb hónapom (2018. március)…

SiteGround-Partner-Értékesítés

Íme néhány e-mail …

Január-SiteGround-Partner-Értékesítés

A hónap leányvállalata volt 2017. júliusban :)

SiteGround-Partner-of-the-hónap

Tartalomjegyzék

 1. A SiteGround előmozdítása a képernyőképeken
 2. 50 USD – 100 USD + alapszintű jutalékok
 3. 8% átváltási árfolyamok
 4. 10% fordított árak
 5. Valós idejű értékesítési értesítések
 6. Partneri irányítópult / Egyéni hivatkozások létrehozása
 7. Támogatás a SiteGround társult csapatától
 8. Töltse le webhelyét 1 másodperc alatt
 9. SiteGround kulcsszavak (SEO-hoz)
 10. Éves társult felmérések
 11. SiteGround Affiliate GYIK
 12. Iratkozzon fel a SiteGround Partnerprogramjára

1. A SiteGround előmozdítása a képernyőképeken

Az elmúlt néhány hónapban elég nagy mennyiségű képernyőképeket halmoztam fel, amelyet a SiteGround népszerűsítéséhez használtam. Mindegyik 680px (w) méretű, így lehet, hogy át kell méreteznie őket, de kattinthat az egyes képekre a közvélemény-kutatás megtekintéséhez. Használhatja a saját webhelyén végzett közvélemény-kutatásokat, mindaddig, amíg linkkel szolgál a SiteGround áttekintésemhez. Ne másolja a teljes tartalmamat – létre kell hoznia a sajátját!

Szó szerint ez a Facebook beszélgetések aranybányája, ahol az emberek határozottan ajánlják a SiteGround-t. A Facebook közvélemény-kutatások és ezek között a beszélgetések között a SiteGround értékesítése KÖNNYES.

Ivica vezet WordPress Speed ​​Up A Facebook csoport és rangsorolja őket az első helyen…

WP-Speed ​​Up-WordPress-Hosting

A tény, hogy vannak ajánlotta a WordPress

Siteground ajánlott-wordpress-host

A terhelési idő javulása a SiteGround migráció után …

SiteGround Host áttelepítés

Az emberek elfogulatlan véleményeket akarnak, és a Twitter állapotok beágyazása a jelenlegi SiteGround ügyfelektől az egyik módja ennek. Meg tudod csinálni egy speciális Twitter keresés hogy láthassa azokat a boldog ügyfeleket, akik tweetelt a SiteGround-en. Észre fogja venni, hogy a GoGeek áttekintése tweeteket tartalmaz, amelyek kifejezetten a GoGeek tervről szólnak. Ezt megteheti sebességgel, támogatással és egyéb témákkal …

SiteGround-Support-Beszámolók

A SiteGround töltési ideje a leggyorsabb, a képernyőképernyő a sebességű oldal a cPanel-ben

Siteground oldalas terhelés-szor

Megmondhatja az embereknek, hogy futtassák a webhelyüket Google PageSpeed ​​Insights és ha a csökkentheti a szerver válaszidejét elem szerepel a jelentésükben, ez azt jelenti, hogy szerverük (tárhelyük) lassúak és valószínűleg át kellene váltaniuk … a SiteGround-hez. A Google javasolja a <320 ms válaszidő.

csökkenti-server-válasz-szeresével ttfb

Jegyekre azonnal válaszolt, a képernyőképe meg van támogatási oldal a cPanel-ben

Siteground-jegyek

100% uptimes in Uptime Robot

üzemidő-robot

Az a tény, hogy valójában házigazdám a SiteGround (használja whoishostingthis.com) …

OMM-On-SiteGround

Kicsit megszállottom vagyok arról, hogy megbizonyosodjak róla Pingdom-jelentésem jól néz ki, és ezt is meg kell tennie, mivel ez kulcsfontosságú értékesítési pont lehet. Ha WordPress-t használsz, használhatod az én-m WordPress sebesség-optimalizálási útmutató vagy bérelje fel a WordPress fejlesztőt Ki kapta meg webhelyem 1s alatt …

Pingdom betöltési idők

Ne felejtse el elmenteni ezeket az e-maileket, hogy megmutassa az embereknek, hogy valóban használ egy bizonyos tervet …

SiteGround-Cloud tárhely-Email

Cloudflare CDN, szerezze be ezt a képernyőképet a cPanelbe…

A SiteGround felhőkarcoló aktiválása

SiteGround logó…

A SiteGround Cloud tárhelyének áttekintése

Rengeteg más képernyőképem van a rajtam A SiteGround WordPress tárhelyének áttekintése ha képernyőképeket igényel az átálláshoz, a SiteGround terv összehasonlításokat, az adatközpontokat, az automatikus biztonsági másolatokat és a felhő-tárhely-tervvel kapcsolatos információkat. Elolvashatod az én Üzembe helyezés, GrowBig, GoGeek, és felhő tárhely áttekintések, ha képernyőképeket igényel az adott SiteGround tárhely-tervhez kapcsolódóan.

Azért használom a SiteGround alkalmazást, mert:

 1. Saját GTmetrix + Pingdom A jelentések magukért beszélnek
 2. Oldalaim azonnal betöltődnek (ha akarod, kattintson rá)
 3. Gyors sebesség technológia (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Által javasolt Yoast, WordPress, Ivica tól től WordPress Speed ​​Up
 5. Ingyenes Titkosítsuk az SSL-t, könnyen kezelhető cPanel, és jellemzői eCommerce
 6. A WordPress támogatása verhetetlen még a GoGeek kiemelt támogatása nélkül is
 7. GrowBig előkészítéssel, több tárhellyel és több kiszolgáló erőforrással jön (görgessen lefelé a „elosztjuk a szükséges erőforrásokat” elemre, és vigye az egérmutatót a szerver lapon)
 8. GoGeek még több szerver erőforrással, tárolással és prioritási támogatással jár
 9. Ingyenes migráció, migrátor plugin, és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 10. Rengeteg dicséret Reddit, Facebook beszélgetések, Twitter, TrustPilot
 11. Rengeteg dicséret a Facebookon: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Sokan már betelepültek, és eredményeket tettek a Twitteren: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

2. 50 USD – 100 USD + alapszintű jutalékok

100 USD + jutalék feloldásának lehetősége – Ha elkezdi növelni az értékesítést, vegye fel a kapcsolatot a SiteGround-lal egy egyedi szint meghatározásáról. A SiteGround kapcsolt vezetői szeretik látni, hogy eladják magasabb tervek (GoGeek + Cloud), és valószínűleg figyelembe veszi ezt a jutalékának emelésekor.

SiteGround Partnerprogram vs. WP Engine – Tudom, hogy mit gondolsz … miért reklámoznám a SiteGround-et, ha 200 dollárt / jutalékot tudok fizetni A WP Engine társult programja?

 • A SiteGround sokkal jobb hírnévvel rendelkezik
 • Ez magasabb konverziós arányokat és alacsonyabb törléseket jelent
 • Körülbelül 2,5-szer annyi ember törli a WP Engine programot, mint a SiteGround
 • A SiteGround tervek havonta 3,95 USD-tól kezdődnek (a WP Engine-vel szemben a havi 29 USD helyett)
 • Mivel a WP Engine ügyfelek 25% -a lemond, elveszítheti bizalmát az olvasókkal
 • Ez Facebook közvélemény-kutatás (és egyéb screenshotok véleményem szerint) önmagában eladja a SiteGround-t
 • Annak ellenére, hogy alacsonyabb jutalék indul, hosszú távon sokkal magasabbnak kell lennie

Nincs jutalom a drága hosting tervek eladásáért – Bármilyen szintű program fő hátránya, hogy nem kap jutalmat a drága tervek eladásáért. Itt egy dedikált szerver, amelyet havonta 229 dollárért adtam el, de csak 50 dollár jutalékot kaptam. Ez CSAK a SiteGround társult programja – tehát érdemes lehet az olcsóbb (megosztott) tervek eladására összpontosítani, mert több ember vásárolja meg őket, és Ön ugyanazt a jutalékot kapja. A SiteGround hajlandó kivételt tenni a magasabb tervek eladása érdekében, ha manuálisan megteszi a jutalékot (ezt már megtették).

Siteground-per-sale-jutalék

Előnyök

 • Ösztönzés több eladásra
 • Versenyképes magas jutalékok
 • Az átváltási arány magas (8%)
 • A fordított arány alacsony (kb. 10%)
 • A jutalékokat minden héten fizetik

Hátrányok

 • Nincs ösztönzés drága tervek eladására felhő vagy a dedikált tárhely
 • Legalább 6 eladást kell keresnie havonta, hogy tisztességes pénzt szerezzen

3. 8% -os konverziós arány (nagyjából)

Ez az egyes leányvállalatoknál különbözik, és valóban a marketing készségeitől függ (pl. Jó képernyőképeket használ). Úgy találtam, hogy kb. 8% -os konverziós arányt kapok. Észrevettem, amikor hozzáadtam a képernyőképeket és a társadalmi bizonyítékokat, az átváltási arányok növekedni kezdtek – tehát ügyeljen arra, hogy jól támogassa a SiteGround-t!

SiteGround konverziós arányok

4. 10% -os fordított arány (nagyjából)

Az értékesítésenkénti tényleges jutalék kiszámításához figyelembe kell vennie a visszafordítási arányokat (hány ember igényel visszatérítést az eladás után). Ha 21 eladást végez eladásonként 125 dollárral, de az eladások 10% -a megfordul, akkor valójában 112,5 dollárt / eladást eredményez.

Annak ellenére, hogy 200 USD-t kapsz eladásként, mint egy WP Engine leányvállalat (egy másik WordPress host), 25% -os fordított arányuk van, tehát ténylegesen 150 USD-t fogsz eladni. Noha ez több, mint a SiteGround (kivéve, ha nem éri el a legmagasabb szintet), az olvasók 25% -a mostanában csalódott a fogadással. A JOG szolgáltatáshoz való utalásuknak elsődleges fontosságúnak kell lennie, és az ügyfelek hűségét növeli, ami partnerként szuper fontos. Alsó sor – ne adja el a lelkét magasabb jutalékokért … az emberek megköszönni fogják, és ez hosszú távon növeli az eladásokat.

Siteground-törlések

Ha jól támogatja őket, akkor a visszafordítási arány még alacsonyabb is lehet…

SiteGround-visszaírása-árak

5. Valós idejű értékesítési értesítések

Bármikor értékesít, a SiteGround e-mailt küld Önnek.

Siteground-partnerhez eladó által generált

Hozzon létre egyedi figyelmeztetéseket a telefonján a kapcsolt értékesítéshez – ha GMail-t használ, lépjen a beállításaira, és hozzon létre szűrőt, így az összes e-mail, amelynek a tárgysorában a „SiteGround Affiliate Eladás generált” üzenet a saját mappájába kerül. Ezután állítson be egyéni figyelmeztetést a telefonján (a GMail alkalmazás használatával), így bármikor, amikor eladást generál, egyéni figyelmeztetést kap (itt egy oktatóprogram az Android számára). Különböző hangjelentések vannak a SiteGround, a StudioPress témák stb. Számára. Jobbá teszi a napomat :)

Egyedi GMail-Filter

6. Kapcsolódó irányítópult / Egyéni hivatkozások létrehozása

A SiteGround leányvállalati irányítópultjában mindent megtalál, amire szükség van a tárhely forgalmazásához és statisztikákhoz: az affiliate link testreszabója, az egyedi link követése, a konverziós és a fordított jelentések stb..

Affiliate Link Customizer – hozzon létre egyedi linkeket a SiteGround webhelyének bármely oldalára, hogy külön-külön nyomon tudja követni, és megnézze az átváltási arányát. Ez lerövidíti a linket és a siteground.com/go/ webhelyet használja a yourwebsite.com/go/ helyett, ami jobb. Láthatja a SiteGround szolgáltatásai oldalára mutató linket: (https://www.siteground.com/go/startup-growbig-gogeek) magas konverziós aránya van, ami azt jelenti, hogy valószínűleg inkább ezt a társult linket használom. Megnevezheti az összes SiteGround hivatkozást is, amennyiben még nem használja, tehát bölcsen válasszon!

SiteGround-Custom-Partner-linkek

Konverziós jelentés – Ha magasabb 5% + átváltási arányt szeretne elérni, mint amilyen volt a múlt hónapban, akkor használja a képernyőképeket és a társadalmi bizonyítékokat (beágyazott Facebook / Twitter státusz azok számára, akik gratuláltak a SiteGround-hez). Ez határozottan az, amelyhez hozzájárulok a jelentős növekedéshez.

SiteGround konverziós jelentés

Bizottsági jelentés – megtudhatja, hogy milyen fogadási terveket regisztrálnak az emberek az Ön társult linkjeinek felhasználására, a függőben lévő jutalékokra, és hogy a jutalékok kifizetésre kerültek-e.

A Bizottság helyszíni jelentése

Reklám – Nem vagyok rajongók rajongója, de van nekik…

Siteground-partnerhez bannerek

Ne felejtsd el megnézni őket sebesség, Biztonság, és támogatás oldalak a cPanel-ben. Ide tartoznak a betöltési idő összehasonlító diagramjai több gazdagépről (mint például az alábbiakban), a támogatási válaszidő-összehasonlítások és egyebek screenshotok Megemlítettem ebben a SiteGround leányvállalati felülvizsgálatban.

Siteground oldalas terhelés-szor

Fizetési információ – Szüksége lesz egy PayPal-fiókra, és triggereket is beállíthat.

Siteground fizetés-módszerek

7. Támogatás a SiteGround társult csapatától

A SiteGround kapcsolt támogatása ugyanolyan jó, mint a szokásos ügyfélszolgálat. Valójában decemberben kapcsolatba léptek velem, miután elkezdtem jelentős eladásokat végezni, hogy javaslatokat tegyek. Most, a társult csapat és én együtt dolgozunk, hogy néhány sebességtesztet lefuttassunk a Sitegroundon és más hosting cégeknél … szóval igen, határozottan együtt fognak működni veled az eladásaik növelése érdekében..

SiteGround-Partner-program-támogatás

8. Töltse le webhelyét 1s alatt

A SiteGround népszerűsítésének egyik legjobb módja az, hogy webhelyét szupergyorsan tölti be, és jelentéseit olyan eszközökkel mutatja be, mint például Pingdom, GTmetrix és PageSpeed ​​Insights. Ha WordPress-t használ, öt éven keresztül ugyanazzal a fejlesztővel dolgozom, akit a freelancer.com webhelyen találtam, és segített optimalizálni webhelyem, hogy be tudjak tölteni. 1s alatt. Megnézheti az én WordPress gyors útmutató ha ön ezt akarja csinálni, de a fejlesztőm $ 40 / hour, és tökéletes 5 csillagos véleményt kap a profilján. E-mailen küldheti el e-mailben [email protected]. Ha NEM használja a WordPress-et, akkor továbbra is a freelancer.com webhely segítségével találhat fejlesztőt, aki segíthet ebben.

Pronaya-Kumar-S-vélemény

9. SiteGround kulcsszavak (SEO-hoz)

Ha úgy gondolja, hogy a „SiteGround Review” lesz a fő kulcsszó, akkor végezzen néhány kutatást. Ez a kulcsszó túlságosan versenyképes lesz, így jobb, ha áttekinti egyéni terveit (SiteGround StartUp Review), összehasonlítja őket más gazdagépekkel (SiteGround vs. WP Engine), és beilleszti őket a weboldal sebességével kapcsolatos útmutatókba (Hogyan állítsuk be a W3 teljes verzióját) Cache plugin). Ez SOKKAL jobb stratégia, és a kulcsszavak sokkal kevésbé lesznek versenyképes.

Siteground-kulcsszavak

Kulcsszópéldák:

 • A SiteGround StartUp áttekintése
 • SiteGround GrowBig áttekintés
 • A SiteGround GoGeek áttekintése
 • A SiteGround GoGeek áttekintése
 • A SiteGround Cloud tárhelyének áttekintése
 • SiteGround dedikált szerver áttekintés
 • A SiteGround e-kereskedelem tárhelyének áttekintése
 • SiteGround Vs. Bluehost WordPress
 • A WP rakéta beállításainak konfigurálása
 • A W3 teljes gyorsítótár-bővítmény konfigurálása
 • A WP leggyorsabb gyorsítótár-beállításainak konfigurálása
 • Hogyan lehet gyorsabbá tenni a WordPress webhelyet

Ha javítani szeretné kulcsszó-kutatási készségeit, hogy azonosíthassa a hosszú farkú, nem túl versenyképes SiteGround és a tárhelyhez kapcsolódó kulcsszavakat, olvassa el a Élesztő fókusz kulcsszavak útmutató.

10. Éves társult felmérések

A SiteGround tart éves felmérések kapcsolt programjukról annak biztosítására, hogy a leányvállalatok boldogok legyenek.

SiteGround-2016-Partner-felmérés

Ez a fő oka annak, hogy az emberek csatlakoztak a SiteGround társult programjához …

okok-to-join-Siteground-partner programot

És itt van, hogyan javította a SiteGround a programot (2015-ben) a SiteGround többi leányvállalatának visszajelzései alapján. Néhány dolgot tettek: affiliate link testreszabót, kampánykövetést, részletes jutalékjelentéseket, promóciós útmutatót és egyéb fejlesztéseket. A SiteGround egy emberek társaság, amely valójában ügyfeleivel, leányvállalataival és alkalmazottaival törődik. Számíthat rájuk, hogy folyamatosan fejleszti hosting szolgáltatását ÉS társult marketing programját.

2015-Siteground-partnerhez értékelés

11. Kapcsolódó GYIK

Még mindig vannak kérdései? Ellenőrizze a SiteGround-t társult GYIK

Siteground-partnerhez gyik

12. Iratkozzon fel a SiteGround Partnerprogramjára

Itt tudod megtenni váljon SiteGround partnerré

Siteground-partnerhez feliratkozás

Gyakran Ismételt Kérdések

&# X2705; Hogyan növeli az értékesítést SiteGround kapcsolt vállalkozásként??

Az eladások növelésének fő módja a tények (Facebook közvélemény-kutatások, migrációs eredmények, GTmetrix jelentések) bemutatása. Túl sok az elfogult vélemény, és az emberek tudják ezt. A SEO forgalom növelése és a növekvő konverziók egyaránt fontosak az értékesítés szempontjából.

&# X2705; Mennyit pénzt kapsz eladásonként?

A SiteGround egy olyan szintű kapcsolt program, amely eladásokonként 50 – 150 USD + eladást kínál, értékesítési mennyiségétől függően. Minél több értékesítést ér el, annál többet kínálnak.

&# X2705; Milyen más jó hosting partnerprogramok léteznek?

A Cloudways nagyszerű, főleg azért, mert ezek jelentősen növekednek, és nagyon népszerűek a Facebook csoportokban. Sokan költöznek a SiteGround-ből a Cloudways-be.

&# X2705; Hogyan követhetem nyomon az affiliate statisztikákat??

A SiteGround társult irányítópultja bemutatja az affiliate linkek értékesítését, konverzióit és egyéb statisztikáit. A Szomjas Affiliate plugin segíti az affiliate linkek kikötését és nyomon követését.

&# X2705; Milyen kulcsszavak vonzzák a legtöbb eladást?

Megmondhatom, hogy a SiteGround Review és más hasonló kulcsszavak túl versenyképesek és nem eredményeznek értékesítést, mert nem rangsorolják őket. Legjobb tanácsom az, hogy a kulcsszavakra összpontosítson, ahol a webhelyen megoldást kínálhat az embereknek a tárhelyen keresztül.

Kérdések a SiteGround társult programjáról?

Hagyj egy megjegyzést, és örömmel válaszolok rá. Csak annyit mondhatok, hogy Örülök, hogy örülök annak, hogy a WP Engine helyett előmozdítottam őket, annak ellenére, hogy a jutalékok kezdetben alacsonyabbak, de hosszú távon úgy tűnik, hogy kezd fizetni. Őszintén fogok támaszkodni a SiteGround társult programjára annak érdekében, hogy legtöbbet megélhessek, és továbbra is hatalmas potenciált látom, hogy több pénzt szerezzek..

Lásd még: 35+ WordPress Affiliate Marketing programok (társult programok átfogó listája a tárhelyhez, témához, SEO-hez, a sebesség optimalizálásához és így tovább).

Lásd még: A SiteGround WordPress tárhelyének áttekintése (a SiteGround WordPress tárhelyének teljes áttekintése, amely még több ötletet adhat a reklámozáshoz).

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map