Hogyan hoztam létre $ 12 ezer havonta passzív jövedelmet az affiliate marketinggel (az egyik legversenyképesebb helyben – tárhely!)

03.06.2020
Partner marketing 'Hogyan hoztam létre $ 12 ezer havonta passzív jövedelmet az affiliate marketinggel (az egyik legversenyképesebb helyben – tárhely!)
0 18 мин.

Affiliate Marketing Passzív jövedelem


Szeretne passzív jövedelmet szerezni affiliate marketingjével?

Ez az oktatóprogram megmutatja pontosan, hogyan készítem durván $ 12,000 / hó kapcsolt jövedelemben.

Ezt úgy tettem, hogy útmutatásokat írtam a weboldal sebességének optimalizálásáról, miközben olyan termékeket és szolgáltatásokat ajánltam, amelyek felgyorsítják az emberek webhelye betöltését: SiteGround tárhely, StackPath, és WP rakéta.

A Facebook közvélemény-kutatások alapján értékesítem nekem. Például a tárhely a weboldal sebességének és a legfontosabb tényezője A 26 országos közvélemény-kutatás során a SiteGround az első helyezett lett (ez alapvetően az egész értékesítési pályám).

Nem vagyok milliomos, de napi 3000 látogatót keresek a SEO segítségével, és napi 400 dollárt keresek passzív kapcsolt jövedelemben. Ez lehetővé teszi, hogy dolgozzak, amikor akarok, hol akarok, és utazhatok a barátnőmmel.

2018 Affiliate Marketing ÉrtékesítésNézd az én teljes PayPal-tevékenység, vagy jövedelemjelentések az összes leányvállalatom számára

1. Keresse meg a társult programokat

Végezzen Google-keresést az „társult programok” kifejezésre, és keresse meg az iparághoz tartozó listákat.

Partner-Programs-Google

Leányvállalati piacok – több társult program csatlakozásához / kezeléséhez, linkekhez és a jutalékok nyomon követéséhez szükséges hely. ShareASale és CJ Affiliate a két legnépszerűbb. A dolog az, hogy láthatja az egyes leányvállalatok statisztikáit, mint például az EPC-t (kattintásonkénti bevétel), amely jó jelző arra, hogy mennyit kereshet velük. Minél nagyobb a szám, annál jobb. Például a WP Engine, a StudioPress és a WP Rocket magas EPC-vel rendelkezik, mivel a legtöbb ember tud róluk, kiváló termékeket kínál, és szilárd hírnévvel rendelkezik. Ez több potenciális eladást jelent.

ShareASale

Egyéni társult programok – egyes vállalatok nem tagjai a kapcsolt piacoknak, hanem saját programjukat futtatják, amelyek megtalálhatók a weboldalukon (vagy a Google-on). Nem fog megjelenni a programmal kapcsolatos statisztika (például az EPC), de ez nem azt jelenti, hogy vissza kellene mondania. A SiteGround tárhely saját társult programját futtatja, és eddig a legtöbb pénzt kerestem velük.

Egyéni Partnerprogram

amazon

 • A legnépszerűbb társult program
 • Magas konverziók, mert az Amazon
 • A jutalékok a termékkategóriától függenek (lásd alább)
 • Több millió termék közül lehet választani (létrehozhat hozzájuk egyedi linkeket)
 • Ha valaki rákattint a linkre, és (szinte) bármit megrendel az Amazon-tól, jutalékot kap (lásd a politikák)

Amazon-Partner-jutalékok

WordPress – ha a WordPress iparágában vagyok, mint én, átfogó listát készítettem a WordPress kapcsolt programjairól, beleértve a WordPress tárhelyet, a témákat, a bővítményeket, a SEO-t és még sok minden mást.

Társult programok típusai

 • szintek – több pénzt keres, annál több eladást eredményez.
 • Lapos jutalékok – eladásonként jutalékot kap.
 • Két Tier Bizottságok – jutalékot kap, ha egy másik leányvállalatához fordul, és eladást végeznek (olyan, mint a többszintű marketing, de nem támaszkodnék teljesen ehhez).
 • Ismétlődő jutalékok – általában előfizetési szolgáltatásokkal kínálják.
 • Kupon kódok – csodálatos hang, ha videókat készít. Ez a videó hogyan lehet létrehozni egy WordPress webhelyet 3M + nézettel rendelkezik, és az első lépés a domain / host regisztráció. Tyler (a videót készítő srác) megadja a nézőknek a HostGator egyedi kuponkódját. Tehát ahelyett, hogy a videó leírásában levő társult linket dobna, és abban a reményben, hogy az emberek rákattintanak, a nézők Tyler kuponkódjának használatakor kedvezményt kapnak a HostGatorra (miközben továbbra is jóváírják az eladást). Annak ellenére, hogy a HostGator nem nagyszerű házigazda, biztos vagyok benne, hogy csak azért választotta őket, mert a kuponkódok illeszkednek a YouTube stratégiájába. Megszerezett szerencsét.

Fontolható dolgok

 • jutalék
 • Leányvállalatának hírneve
 • EPC (kattintásonkénti bevétel)
 • Ne félj felmászni – ez hosszú távú befektetés lehet
 • Az affiliate linkek jobbak (és jobban testreszabhatók), mint a bannerek / hirdetések
 • Milyen promóciós anyagokat kínálnak (egyedi linkek, kuponkódok stb.)

Ne válassza a leányvállalatokat kizárólag a jutalék mértékük alapján. Mielőtt eldöntenék, hogy melyik hosting társaságot reklámozzák, áttekintettem a Facebook csoportokat és kutattam, melyik a legjobb. A folyamat során képernyőképeket készítettem azokról a közvélemény-kutatásokról, ahol a SiteGround első számú volt, és ezeket bemutattam az oktatóimban. Miután megmutattam az embereknek a közvélemény-kutatásokat, eladásaim / konverzióim nagyjából megháromszorozódtak.

2. A Blog vagy a YouTube-csatorna beállítása

A legtöbb kapcsolt forgalmazónak van egyet vagy mindkettő. Inkább a blogolást szeretem, mivel az iparág folyamatosan változik, és az cikkeket könnyen frissíteni lehet (kevesebb karbantartás szükséges). De szeretsz írni vagy videókat készíteni? Nagyon introvertikus vagyok, és elrejtőzök a laptop mögött, de vannak előnyeik és hátrányai mindkettőnek.

Blog (profik & Hátrányok)

 • Költség (domain / tárhely körülbelül 50 USD / év).
 • A forgalom megszerzése időt vesz igénybe (el kell tanulnia a SEO-t, növelje blogod tekintélyét a Google-lal, és tanuljon elképesztő, optimalizált tartalmat létrehozni, amelyhez az emberek hivatkozni szeretnének).
 • Ez egy olyan dolog, amely a birtokában van, és amelyet potenciálisan eladhat a jövőben.
 • Könnyebben karbantartható (a blogbejegyzések frissítése könnyebb, mint a videók újraküldése).
 • Jó, ha inverz vagy, vagy csak inkább szereti írni, mint videókat készíteni.
 • ajánlom WordPress.org, A SiteGround üzemeltetése, StudioPress témák, StudioPress plugins, ezek a WordPress SEO bővítmények és ezek a WordPress sebességű bővítmények. Fejlesztőket bérelhet fel freelancer.com ha segítségre van szüksége (együtt dolgozom bdkamol és i333).

Videók (profik & Hátrányok)

 • Ingyenes.
 • Könnyebb telepíteni.
 • Kevesebb idő vesz igénybe a tapadás (egy jó első videó több ezer megtekintést eredményezhet).
 • A kapcsolt linkek hozzáadása a videóleírásokhoz az egyetlen lehetőség a videók bevételszerzésére (korábban társult linkeket adhatott hozzá a kommentárokhoz, ám ezeket megszüntette).
 • A videók kiválóan alkalmasak a SEO-ra: rangsorolhatók mind a YouTube + Google, mind pedig a weboldaladba ágyazhatók be, amely tovább erősíti a nézeteiket, miközben javítja blogod tartalmát.
 • Jó a kimenő személyiségek számára, de ne bátyázzon, ha olyan introvertált vagy, mint én – az első videóim szoptak, de jobbak lettek, és néhányuknak már több mint 50 000 nézete van.

Egyéb opciók

 • Könyv
 • streaming
 • Online tanfolyam

Jelentkezzen a programokra, és társult linkeket adjon hozzá a tartalomhoz. Nehéz feladat a megfelelő rés / társult vállalkozók kiválasztása, a témák (kulcsszavak) megtalálása, ahol az emberek érdekelnének a vásárlásnál, és a folyamatos SEO forgalom irányítása azáltal, hogy nagy értékű tartalmat hoz létre a Google / YouTube-ban. A tartalmi készségek kiemelése (a SEO legfontosabb része) elengedhetetlen.

3. Regisztráljon, és ragadja meg társult linkeit

Iratkozzon fel a programjára (programjaira), és jelentkezzen be társult irányítópultjára. Önnek képesnek kell lennie arra, hogy megragadja a társult linkeket, létrehozhat egyedi linkeket az egyes oldalakhoz, és nyomon tudja követni a linkekre vonatkozó statisztikákat.

4. Dobjon el társult linkeket a tartalmából

Felveheti őket a következőkhöz:

 • Szöveg
 • képek
 • YouTube-videó leírások

Ne tölts be társult linkeket a tartalomba – túl sok társult link vezethet a Google büntetésébe, és spam jellegűvé teheti a tartalmat. Az oktatóanyagaim általában 3000 szó, 5-10 kapcsolt hivatkozással.

Ne mindig sorolja fel a társult termékeket az „A hozzászólások listája” kategóriában – A Google tudja, ha mindig felsorolja a társult termékeket, és ha ezt minden üzenetében megteszi, büntetheti Önt ezért..

Amazon társult linkek

Ha WordPress-t használ, akkor az ingyenes ajánlom Szomjas Partnerprogram plugin. Ez lehetővé teszi a társult linkek felvételét, elrejtését és kezelését. Az pro verzió statisztikákat tartalmaz, különben kipróbálhatja Shortlinks. Mindkettőnek lehetősége van arra, hogy hagyja nofollow kapcsolt linkek, amit mindig meg kell tennie.

Szomjas-Partnerek-beállítások

Szomjas-Partnerek-Link-Management

6. Gyűjtsön elfogulatlan véleményeket

Ez a 26 Facebook közvélemény-kutatás hol SiteGround Az első számú házigazda lett szerencsém. Ezt megteheti az Amazon véleményekkel, a Facebook közvélemény-kutatásokkal, az ügyfelek tweetjeivel és elfogulatlan véleményekkel (nem a saját webhelyén moderált véleményekkel). Ezek a Facebook közvélemény-kutatások körülbelül kétszeresére növelték eladásaimat, és őszintén szólva a legjobb ötlet volt az affiliate marketing területén.

Váltás a SiteGround-re

A siteGround betöltési idejű migráció

Bluehost a SiteGround GTmetrixhez

HostGator a SiteGround-hez

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 tökéletes eredmény a SiteGround-en

SiteGround Genesis

A SiteGround által biztosított sebesség

SiteGround GTmetrix jelentés

Csökkentett terhelési idő a SiteGround használatával

Új SiteGround válaszidők

HostGator a SiteGround áttelepítéshez

SiteGround válaszidők Joomlán

Váltás a SiteGround tárhelyre

SiteGround Rocket Képzelje el a Combo-t

Joomla GTmetrix a SiteGround-en

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround a Joomla-on

A SiteGround csökkentett terhelési ideje

SiteGround gyors tárhely

Új Pingdom eredmények a SiteGround-en

Új SiteGround válaszidő

SiteGround válaszidő javítása

2019 Host Poll

2017-WordPress tárhely-FB-Poll

Az Elementor ajánlásai

2019. július hosting ajánlás

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Közös tárhely-Poll 2017

2019-tárhely-Poll

Go-To-hosting-cég

WordPress tárhely-Poll 2017

Sikerült tárhely-Poll

WooCommerce tárhely-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Legjobb WordPress tárhely-szolgáltató-Poll

A legjobb Web-Hosting 2019-Poll

WP Barátságos Host Poll

2016-WordPress tárhely-FB-Poll

Kedvenc tárhely az Elementor számára

2018. évi tárhely-ajánlások

WordPress Hosting Poll 2018. szeptember

Sikerült-WordPress tárhely-Poll 2017

2019-Host-Poll-1

Tárhely-Poll-For-Speed

WordPress tárhely-Poll június 1-

SiteGround-ajánlás

2014-Managed-WordPress tárhely-FB-Poll

A legjobb Web-Hosting-Provider-Poll

Tárhely-Poll-Feb-2019

Tárhely-ajánlások-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host közvélemény-kutatás

Használom őket, és itt van a GTmetrix jelentésem:

2019-GTmetrix-jelentés

7. Adjon hozzá gazdag kivonatokat a blogbejegyzésekhez

Ha véleményt ír, akkor gazdag kivonatot kell hozzáadnia a blogjához.

Reklámozási csillagokat (és más csillagokat) adnak adattípusok) a Google-ban, amelyek jól néznek ki, és ezáltal növelhetik az átkattintási arányokat. Több gazdag kivonatú plugin-et használtam, és letelepedtem WP Review Pro MyThemeShop (nekik is van egy ingyenes verzió). Egyéb alternatívák Minden egy séma (ingyenes, de túl minimális korlátozott testreszabásokkal) és WP Rich Snippets (amelyet a fejlesztő elhagyott, és két évig nem frissítette). A WP Review-t megbízható fejlesztők folyamatosan frissítik, és a Pro verzióval együtt jár előre kialakított sablonok hogy jól néz ki.

Rich-kivonatai

8. Szintesse fel a tartalmi SEO játékot

A tartalomoptimalizálásomat és a Yoast-oktatóprogramot kiválóan lehet kezdeni, ha a WordPress-t használjuk. A kulcsszó kutatása és a tartalom optimalizálása messze a SEO legfontosabb része.

SEO tartalom dióhéjban:

 • Keressen hosszú farok (specifikus) kulcsszavakat a Google automatikus kiegészítés
 • Használjon más kulcsszó-kutatási eszközöket, hogy még több témaötletet találjon
 • Jelölje be a kulcsszót, és elemezze a tartalmat a legjobb eredmények között
 • Kerülje a versenyt a tekintélyes tartalmakkal és a hivatalos webhelyekkel
 • Videók, infografikák vagy hasznos grafikák / táblázatok hozzáadása (nem csak szöveg)
 • Cél 3000 vagy több szó (a SEO-ban van egy „hosszúság erő” kifejezés)
 • Kézműves címsorok, SEO címek és metaleírások, amelyekre az emberek kattintanak
 • Optimalizálja a képeket a sebesség és a SEO szempontjából (íme egy átfogó bemutató, amit írtam)
 • Testreszabhatja a kódrészleteket, hogy növelje a CTR-t gazdag kivonatok hozzáadásával, közzététel dátumaival stb
 • Ügyeljen arra, hogy tartalma jobban (mint a legjobb eredmények) végezzen témát

Ha csak egy videót kell megnéznie, akkor ez a következő:

9. Ne csak a „Review” kulcsszavakat célozza meg

Az internet túlnépesedik kapcsolt véleményekkel.

Az olyan átfogó kulcsszavak, mint a „SiteGround Review”, rendkívül versenyképesek és szinte lehetetlen rangsorolni. Még az első oldalon sem tudtam rangsorolni egy olyan hosszú farokú kulcsszó mellett, mint a „SiteGround WordPress Hosting Review”. Természetesen, ha nincsenek nagyszerű vélemények, és csodálatos véleményt készít blogbejegyzés (vagy videó, vagy mindkettő) formájában, akkor esélyed lehet. Időnként az áttekintő kulcsszavak éppen túl versenyképesek, mivel ez az első dolog, amire mindenki gondol.

Nem áttekinthető kulcsszópéldák:

 • hogyan lehet a kutya körmöket vágni (utalj egy körömvágóra)
 • hogyan csatlakoztathat laptopot egy tv-hez (irányítsuk őket egy HDMI-kábelre)
 • hogyan kell evezni a táblát (utalja őket a használt evezős táblára)
 • hogyan gyorsíthatja fel a WordPress webhelyét (utalja őket a gyors tárhelyre)

10. Kerülje el a társult büntetéseket

Google mondja:

“Webmestereink iránymutatásai azt tanácsolják, hogy hozzon létre webhelyeket eredeti tartalommal, amely hozzáadott értéket jelent a felhasználók számára. Ez különösen fontos az affiliate programokban részt vevő webhelyek esetében. ”

Gondolhatja, hogy a „túl sok társult link” a legveszélyesebb, de valójában az vékony tartalom.

Vékony-Content-a-kis-nem-hozzáadott értéket

Miért?

Mivel túl sok leányvállalat annyira koncentrál a dolgok eladására, elfelejtik olyan tartalom létrehozását, amely valóban segít az embereknek.

A hasznos tartalom természetesen azt is jelenti, hogy több ember kapcsolódik hozzád, megosztja tartalmát, vásárol az általad ajánlott dolgokat, és az összes pozitív dolog, amelyet általában egy sikeres társult weboldal tartalmaz. Valójában nem is kellene azt partnervállalatnak tekinteni. Az enyém egy SEO blog. Ami a tiéd?

11. Kerülje a Google AdSense használatát

A lényeg, hogy nem működik jól.

Ez nem személyes, senki sem kattint rá, és nem fog sok pénzt keresni. Partnerkapcsolatok egész nap.

12. Írjon be egy affiliate nyilatkozatot

Itt van az enyém:

Kapcsolódó nyilatkozat – ha feliratkozik a SiteGround-re az én kapcsolt link Nem fogok egy jó darabot adományozni számodra. Minden évben én adományoz 3 000 dollárt a GoFundMe kampányokhoz (2018 volt az éhesek táplálása Denverben, 2017 a Vöröskereszt volt a Harvey hurrikánnál). Támogatása segít, és őszintén nagyra értékelem. Megpróbálom a véleményeimet elfogulatlanná tenni és támogatni bizonyíték formájában Facebook közvélemény-kutatások, tweets, és valódi beszélgetések. Ha nem akarja használni, itt van egy a nem kapcsolt link a SiteGround-hez. Akárhogy is igazán hiszem, hogy csillagokból álló WordPress-házigazdák, és webhelyed gyorsabban / simábban fog futni … végezzen kutatást a Facebook csoportokban + Twitter és a legtöbb embert találja meg mondják ugyanezt.

Sokan szintén használják a Cloudways szolgáltatást, Kinsta, és a WP Engine. Ez a 3 (és a SiteGround) elsöprő kedvence a WordPress-sel kapcsolatos Facebook csoportokban. A Cloudways nagyszerű a tiszta sebességért, havonta 10 dollárral kezdődik, de a csevegés támogatása nem nagy. A Kinsta és a WP Engine nagyszerű mindenben, de havonta 30 dollártól és 35 dollártól kezdődik.

Miért kellene ilyen?

 • Az emberek szeretik az átláthatóságot
 • Az emberek az affiliate link használatával jutalmazzák az átláthatóságot (párosítják jótékonysági célra, és örömmel használják – sok hozzászólást / e-mailt kapok és ezt megerősítik)
 • Ha affilummal rendelkezik felelősségkizárással, akkor nem kell kitöltenie a tartalmába

Partner-Comment

13. Jövedelemjelentéseim

Itt van, hogy mennyit keresek a leányvállalataimból. Nagyon szomorú, hogy ezt meg kell mutatnom az embereknek, hogy elhiggyenek, de tudom, hogy rengeteg csalás és hamisítvány van odakint.

PayPal tevékenység (itt van az én teljes tevékenységi jelentés 2018-ra) …

PayPal-Activity

Legutóbbi tevékenységeim a SiteGround tárhelyén:

SiteGround-PayPal-pénz

A legjobb hónapom a SiteGround-rel:

SiteGround-Partner-Értékesítés

Bizottság e-mailek …

Január-SiteGround-Partner-Értékesítés

A hónap leányvállalata volt 2017. júliusban 🙂

SiteGround-Partner-of-the-hónap

MaxCDN (a StackPath vásárolta, aki késleltette az affiliate program indítását), de amikor ők készítették, még többet kezdtem el készíteni. Ezek részei Hatás, kapcsolt piac.

Impact-Radius-Partner-Értékesítés

ShareASale (a WordPress témák és a WP Rocket gyorsítótár-bővítményének értékesítése a WordPress számára)…

ShareASale-Partner-fizetések

Elegáns témák…

Elegáns-témák-Partner-fizetések

Freelancer.com (hivatkozva embereket a fejlesztőmre, aki webhelysebességű projekteket végez) …

Egyéni-Partner-nyereség

Van néhány más kapcsolt vállalkozásom is, de ezek a főek.

Végső gondolat: Ez hosszú távú befektetés

Őszintén szólva, valószínűleg néhány évbe telik egy fenntartható, passzív jövedelem megteremtése, amelyből valóban megélhetheti magát. De teljesen megéri. Dolgozom, amikor akarok, ott, ahol akarok, és van ideje megtenni, bármit is akarok. A szabadság valódi, és arra buzdítom, hogy tegye meg az ugrást.

My-MercedesEz nem lambó, de megvettem egy c300-os Mercedes-t az affiliate jövedelemmelMe-és A-CatsÉn és a macskák (bal oldalon Valencio, jobb oldalon Sonic)Lovaglás-ElephantAz affiliate marketing időt és pénzt ad nekem a világ utazásához

Ha bármilyen kérdése van, komolyan örülök annak, hogy segíthetek az embereknek az induláshoz. Csak hagyjon nekem egy megjegyzést, vagy használja a kapcsolatfelvételi űrlapomat. Nem azért vagyok itt, hogy bármit is eladjak, csak megmutatom, mi működött nekem, és megpróbálom minél több embert bevonni az affiliate marketingbe, mivel ez megváltoztatta az életem..

Gyakran Ismételt Kérdések

&# X1f4b0; Hogyan szereztem havonta 12 ezer dollárt az affiliate marketing terén?

Blogolok a weboldal sebességének optimalizálásáról, és javaslom a folyamat tárolását. Az olvasóim weboldalad gyorsabban töltenek be, és pénzt keresek az eladásból. Ez nyertes.

&# X1f4b0; Hogyan keresnek pénzt a legsikeresebb leányvállalatok??

A legtöbb leányvállalat a hostolás és az Amazon társult programjának köszönhetően pénzt keres. Az Amazon azonban csökkentette jutalékait, és ezeknek az embereknek most nehéz helyzetük van.

&# X1f4b0; Jó az Amazon társult programja??

Nem ajánlanám. Az Amazonnak hosszú a története a megváltozott jutalékdíjak és az olyan tartalmak írása terén, amelyek versenyeznek a saját leányvállalataikkal (gyakran felülmúlják őket). Ők már egy hatalmas vállalat, és azt javaslom, hogy támogassuk azokat a vállalatokat, amelyek nagyobb növekedési potenciállal rendelkeznek.

&# X1f4b0; Milyen társult programok a legjobbak?

A SiteGround, a Cloudways és a SEMrush a legnépszerűbb és legjobban fizető társult programok. A Bluehost is népszerű, de nem hiszem, hogy jó házigazda.

&# X1f4b0; Mi az affiliate marketing legnehezebb része?

A SEO forgalom megszerzése a legnehezebb. Társult linkek elhelyezése a blogjában egyszerű; a forgalom nem! A kulcsszó-kutatás és az oldal-SEO mesterévé kell válnia. A forgalom növelésének az alapja a megfelelő kulcsszavak kiválasztásának és félelmetes tartalom létrehozásának megtanulása.

Sok szerencsét 🙂
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector