Hogyan lehet pénzt keresni az affiliate marketing segítségével (2020 útmutató): A tavalyi 150 000 dollárt elértem, és meg akarom mutatni másoknak, hogy tettem

03.06.2020
Partner marketing 'Hogyan lehet pénzt keresni az affiliate marketing segítségével (2020 útmutató): A tavalyi 150 000 dollárt elértem, és meg akarom mutatni másoknak, hogy tettem
0 16 мин.

Soha nem gondoltam, hogy ez történik velem.


Két év alatt 20 ezer dollárt szereztem 80 ezer dollárra, majd 2018 – ban 150 ezer dollárt (ld jövedelemjelentések).

Ezt úgy tettem, hogy elhagytam az összes SEO ügyfelem, és megpróbáltam pénzt keresni az affiliate marketinggel (oktatóanyagokat írok a SEO-ról és a weboldal sebességéről). Leányvállalati jövedelmem 90% -a az emberek utalásából származik SiteGround, egy fogadó cég, aki odaítélt nekem a hónap leányvállalata 2017. júliusban.

Szóval mit csinálok??

Alapvetően oktatóanyagokat írok arról, hogyan lehet gyorsabban betölteni webhelyét, miközben azt mondom:A webhely sebességének első számú tényezője a tárhely és SiteGround 34 Facebook közvélemény-kutatásban az első helynek minősítették. Ők is Yoast használta, ajánlotta a WordPress, és így lesz vándorol ingyen. Sok ember már megtette átkerült a SiteGround-be és kiküldött gyorsabb betöltési idő tovább Twitter.”

Ez az értékesítésem gyors növekedését eredményezte.

Nem, ez nem történt egyik napról a másikra. Igen, néhány évre szakítottam, miközben tartalmat készítettem. De szó szerint megváltoztatta az életem … Kihúztam a szüleim házából (sóhaj) egy szép stúdióba Denver belvárosában, megvettem az első autóimat (a Mercedes c300-at), 2 kittot fogadtam el, és a hitelképességem 45 pontot adott. 6000 dollárt adományoztam a GoFundMe kampányokra is. Alázatos srác vagyok, de az affiliate marketingben a számok beszélnek. Szóval meg akarom mutatni neked, hogyan csináltam. Élvezd 🙂

SiteGround-Partner-Értékesítés

SiteGround-PayPal-pénz

Nézd az én teljes PayPal-tevékenység, vagy jövedelemjelentések az összes leányvállalatom számára.Én és Natalie

Végre van ideje / pénzem utazni a barátnőmmel (tudom, ő gyönyörű)

Contents

Elkezdeni

Hogyan működik az affiliate marketing??
Ön partnere egy olyan cégnek, amely olyan termékeket / szolgáltatásokat értékesít, amelyeket szeretne ajánlani a közönségének. Ha vásárolnak valamit az Ön társult linkjével, jutalékot kapnak az eladásból. Vannak más típusú társult programok, de ez a leggyakoribb – és én is ezt csinálok.

A Blogomról

 • A SEO + webhelysebesség-optimalizálásról írok
 • A webhelysebesség optimalizálásának elsődleges tényezője a tárhely
 • Pénzt keresek azáltal, hogy embereket utalok rá A SiteGround üzemeltetése
 • Sok időt töltöttem a közösségi média bizonyítékainak gyűjtésével, ahol a 34 közvélemény-kutatás során elsőbbséget élveztek, Facebook beszélgetések amelyek ezt támogatják, és hogy a rájuk történő migráció hogyan javíthatja az oldal betöltési idejét. 100% -os pontszámom van a GTmetrix-ben is + Pingdom
 • Napi körülbelül 2500 látogatóm van, 90% -uk a Google-tól származik … könnyű a társult linkek hozzáadása a blogodhoz (vagy videóidhoz) – a nehéz folyamatos forgalom elérése hozzájuk (SEO)
 • Több hónapig teljes munkaidőben volt blogolás, minimális jövedelemmel láttam az eredményeket, de most már több hónapra le tudtam állítani (és leállíthattam) a munkámat, és továbbra is összegyűjthetem társult jövedelmemet

Rólam (Miért írok ezt?)
A webdizájn / SEO sikertelen hátteréről származom. Blogoltam, mert tudtam, hogy ez jó a SEO számára, de cikkeim nem Pénzre. Vettem egy nagy ugrást a hitben, és elhagytam az ügyfeleimet, hogy kitaláljam a blogolást / társult marketingt. Jól jártam a weboldal sebességének optimalizálásában, és tudtam, hogy a tárhely az első számú tényező. Néhány kutatás után láttam, hogy a SiteGround a Facebook legtöbb közvélemény-kutatása első számú volt, és nagylelkű hírnevet képviselt nagylelkű kapcsolt bizottságaikkal. Így oktatóanyagokat írtam a webhelysebességről … hogyan állíthatom be a WordPress gyorsítótár-bővítményeit, az értékeléseket és a sebességgel kapcsolatos egyéb témákat. Általában egy hozzászólás vége felé azt mondanám, hogy „… és ezért kell átváltanunk a SiteGround-re”, bizonyítékokkal arról, hogy miért ők a legjobbak… szavazások, tweetek, a betöltési idő javítása stb. Akkor jött a helyzet. Most 0 ügyfelem van, és szabadon élhetek úgy, ahogy akarok. Azért írtam ezt az oktatóanyagot, mert valójában izgatottan örömömre szolgál, hogy segítsem az embereket ugyanebben a feladatban – a BS nélkül.

Legnagyobb tényezők

 • Megfelelő niche és partner (ek) kiválasztása az olvasók irányításához
 • Témák (kulcsszavak) keresése, ahol az emberek érdeklődnének egy termék / szolgáltatás iránt. Nem kell csak véleményeket írni !!! Ha YouTube-videót készít arról, hogy hogyan lehet tv-t csatlakoztatni egy laptophoz, akkor dobj le kapcsolt linket egy HDMI-kábelre. Ez csak egy példa.
 • SEO: folyamatos forgalom elérése, ha félelmetes tartalmat ír a kulcsszavaira (a SEO-ban szerepel egy „hosszúság erő” kifejezés, amely számomra nagy időt fizetett ki). Lehet, hogy videókat vagy e-tanfolyamot készít, de a blogbejegyzéseket MOST könnyedén frissíthetem, ami kevesebb karbantartást jelent. A FAR által a legnagyobb tényező az az idő volt, amelyet aprólékosan töltöttem az oktatóanyagaim készítésével … ami végül hirtelen eredményt eredményezett A SEO forgalom háromszoros növekedése
 • HTML tartalomjegyzék hozzáadása MINDEN cikkhez (ösztönzi a hosszabb tartalmat, szerveződést, sőt, annak esélyét is.) Ugrás a linkekre a Google segítségével nevű horgonyok).
 • Facebook szavazások, Tweetek és egyéb bizonyítékok összegyűjtése arról, hogy MIÉRT választják a társult társaságomat
 • Az türelem sok hónapig tartott a tartalom írása, még akkor sem, ha nem kaptam fizetést

1. Találja meg a rést

Pályafutásom így ment: online marketing > web design > WordPress webdesign > WordPress SEO > WordPress sebesség optimalizálás. Most belekezdem az affiliate marketingbe.

Amíg csináltam WordPress sebesség optimalizálás Észrevettem, hogy sok embernek szüksége van rá, de nagyon kevés ember szolgáltatta (a szolgáltatások és az oktatóanyagok hiánya volt, amikor a Google-t kutattam). Azt is tudtam, hogy a webhelysebesség tényezője a hosting volt az első számú tényező, és ezek a társaságok 200 USD-t fizettek eladáskor. A tárhely versenyképes hely, de a jutalékok és az ellátás hiánya csábította.

Bővítettem SEO blogomat, és elkezdtem írni a tárhelyről, a gyorsítótár-bővítményekről és más releváns témákról … miközben ajánlom SiteGround minden oktatóanyagban. Társadalmi bizonyítékot adtam hozzá, mint például a 34 Facebook-közvélemény-kutatás, ahol az első helyezett lett. Minden oktatóanyag szuper részletes volt, és rengeteg ember hasznosnak találta őket – sokan 100+ látogatóval érkeznek naponta, mivel nagyszerű tartalom = magasabb rangsor.

Miután megtaláltam a rést (WordPress sebesség-optimalizálás), egy szilárd hosting társaságot, amely magas jutalékkal rendelkező affiliate programmal (SiteGround), és oktatóanyagokat készített olyan témák köré, amelyekben a résemben lévő emberek hasznosnak találnák (és esetleg meg akarják változtatni a gazdagépet), ez engem kapott 130 ezer dollárra.

WordPress Speed ​​Optimization Guide

Miután megtalálta a magas kereslettel rendelkező rést, kevés a kínálat (végezze el a Google kutatását), és a jó hírű affiliate kínál szép jutalékokat … és türelmesen várhat a pénzügyi eredményekre az eszközök létrehozása közben (beszélek a tartalomról), arra buzdítom, hogy tegye meg az ugrást.

2. Iratkozzon fel társult programokra

Népszerű online kiskereskedők

 • amazon – legfeljebb 10% a kategória.
 • Ebay – 40 – 80% a kategória alapján (de csak a 24 órás sütik követése).
 • Etsy – 4 – 8%.
 • Cél – 4% a legtöbb kategóriában.
 • Walmart – 4% a legtöbb kategóriában.
 • AliExpress – 3% az elektronika számára, 7–9% az összes egyéb számára.
 • Lépcsőorsó – 0,5 – 1%.
 • Elhalmoz – legfeljebb 6%.

WordPress tárhely

 • SiteGround – 50 USD – 100 USD + / eladás (szintű program).
 • WP motor – 200 dollár / eladás + bónuszok + 50 dolláros kétlépcsős program.
 • Kinsta – 50 USD – 500 USD / eladás + 10% ismétlődő.
 • Cloudways – 50 USD – 125 USD / eladás (többszintű) vagy ismétlődő bevételek alacsonyabb kezdeti jutalékkal – ők is sok Facebook körüli közvélemény-kutatásban szerepeltek, nagyon erős követéssel bírnak, és hamarosan ajánlom őket a menedzselt felhőtárhelyhez.

WordPress témák

E-mail marketing

 • Aweber – 30% ismétlődő (19 USD – 149 USD + eladásonként).
 • Állandó kapcsolat – 105 USD eladásonként és 5 USD leadonként (regisztráció ingyenes próbaverzióra).

Egyéb leányvállalatok

 • SEMrush – 40% ismétlődő (40 – 160 USD / hó).
 • StackPath CDN – általában 10 USD – 20 USD jutalék eladásonként.
 • MyThemeShop – 55% (48 USD jutalék – 244 USD a tervektől függően).
 • ThemeForest – Minden új személy első vásárlásának 30% -a.
 • WP rakéta – 20% (10–50 USD / eladás).
 • Szabadúszó – a projekt díja az első 100 napra (általában a projekt 10% -a).
 • Udemy – 20% minden pályán.
 • Lásd a WordPress-t – 20% a wordpress.com, a JetPack és a WooCommerce számára.
 • OptiMonster – 20%.
 • LongTail Pro – 30% (és 30% ismétlődő) 219 dollár / év – 377 dollár / év tervek esetén.
 • Elementor – 49% – 199 $ 50% -a tervtől függően.
 • HelloFresh – 25 USD (maximum) az első eladáskor.

Kupon kódok

 • A2 tárhely + HostGator – ezek a leányvállalatok lehetővé teszik egyedi kuponkódok létrehozását, ami a hatalmas bónusz, ha YouTube-videókat készít. Tyler Moore videója hogyan lehet WordPress webhelyet készíteni 4.5M + nézettel rendelkezik, és kuponkódja alapján az embereket utalja a HostGatorra. Ez azt jelenti, hogy jóváírják az eladást, ha a kódot használják (még akkor is, ha nem kattintanak a társult linkre). Ha YouTube-videókat készítesz, akkor a kuponkódok sokkal több eladást eredményezhetnek, mint a linkek elhagyása a videóleírásokban, és abban a reményben, hogy az emberek rákattintanak. Megszerezett szerencsét.

3. Tanulja meg a különböző típusú programokat

Egyszintű – jutalékot szerezzen, ha az affiliate linkjéből eladást generál.

Két szint – jutalékot szerezzen, ha más leányvállalatokhoz fordul, és ők kezdenek értékesítést folytatni (gondoljon a többszintű marketingre). Példa erre A WP Engine programja ahol elmondom az olvasóimnak a WordPress tárhelyüket, elkezdenek értékesíteni, és minden egyes eladásuk után 50 dollárt keresek / eladás.

Hegymászó rétegek – megnövekedett jutalékok a növekvő eladások eredményeként.

SiteGround-Partner-program-Tiers

Ismétlődő jutalékok – általában előfizetési szolgáltatásokkal történik … folyamatosan jutalékokat kap, mindaddig, amíg az emberek feliratkoznak. AWeber és SEMrush ezt teszik.

Helyi szintű jutalékok – jutalékot szerezhet, függetlenül attól, hogy mit vásárolnak az emberek a leányvállalat webhelyén. Az Amazon társult programja ezt csinálja.

Pay per ólom – jutalékot kap az ügyfelek számára elküldött potenciális ügyfelek száma alapján (pl. Kapcsolattartási űrlap kitöltése). Feltétlenül állítsa be az elemzését ennek nyomon követésére, és szilárd, írásbeli megállapodással rendelkezik a társult vállalkozással. Nem akarja, hogy rengeteg időt töltsön és megégjen, mint én.

keksz – Az az időtartam, amely után az emberek rákattintanak a kapcsolt linkre, jutalékot kap, ha eladás keletkezik. Általában 30-90 nap, de a leányvállalatok kiválasztásakor nem szabad ügyfeleknek lennie.

Egyéni társult programok – itt regisztrálhat a saját webhelyükön keresztül.

Egyedi-Partner-program

Leányvállalati piacokShareASale és ClickBank több ezer kereskedő közül választhat. Nagyon jó, ha egy helyre jelentkezik be, és ellenőrizheti több leányvállalat teljesítményét anélkül, hogy minden egyes weboldalon belépne az egyes portálokba. Sok program azonban nem része a piacnak. A ShareASale nagy rajongója vagyok – olyan sok vállalat és iparág közül választhat.

ShareASale

Amazon Partnerprogram
Az Amazon társult programja a legnépszerűbb mindegyik közül. Nem veszek részt még (még), de az ismeretes kapcsolt marketingszakemberek többsége az Amazonot használja, mert … az Amazon. Áttekintheti a használt termékeket, vagy oktatóanyagokat írhat (pl. Hogyan csatlakoztathatja a számítógépet a TV-hez), és lecsökkenthet affiliate linket a HDMI-kábelre … csak néhány példa. Érdemes lehet kapcsolatokat építeni a gyártókkal, hogy a termékek megvásárlása előtt megkaphassa termékeit – így időt adhat a termék bevezetése előtti áttekintés készítésére, és az értékesítés begyűjtésére a csúcsidőben.

 • Legfeljebb 10% jutalék
 • Bizottsági% kategóriák alapján
 • Honlaponkénti jutalékok (ha bármit megvásárolnak az Ön linkjén keresztül, jutalékot kapnak)
 • Szuper magas konverziók
 • Hozzon létre egyéni kapcsolt linket bármely termékhez

Amazon-Partner-jutalékok

Amazon-automatikus kiegészítés-kulcsszavak

Bármely Amazon termékhez partnerkapcsolatokat hozhat létre, majd dobhatja be a videó leírásába:

Amazon-Partner-linkek

WordPress Partnerprogramok
Ha olyan WordPress iparban vagy, mint én (tervezés, fejlesztés vagy SEO), akkor a WordPress társult programjainak teljes listáját felhalmoztam. Kizártam azokat, amelyeket sikertelennek találtam, vagy túl keveset fizetnek ahhoz, hogy profitot szerezzenek ThemeForest, Kreatív piac, és alacsony minőségű tematikumok, mint például a Template Monster. A hostolás jól fizet, és én beírtam egy oktatóprogramot a SiteGround társult programjának és a StudioPress témáknak, amelyek a két legjobban fizető társult vállalkozásom. Ezeknek az oktatóanyagoknak rengeteg képernyőképe és társadalmi bizonyítéka van, különösen a SiteGround számára.

 • SiteGround – a fő hosting társult vállalkozásom, amely szilárd hírnévvel rendelkezik a közösségi médiában (amelyet előnyeimhez használok). Fizetnek 50–100 USD / eladást, és egyedi jutalékokat ítélnek oda az Ön teljesítményének és az alapján, hogy drágább hosting terveket adnak el.
 • WP motor – 200 USD / eladás kétszintű társult programmal (50 USD minden kétszintű eladásért)
 • StudioPress – ismert, hogy a beépített WordPress témák közül a legkiválóbb Genezis
 • Elegáns témák – kiváló minőségű témák nagylelkű társult programmal (az eladás 50% -a)
 • StackPathCDN 31 további adatközponttal (Cloudflare 200+ adatközponttal rendelkezik, de több adatközpont = gyorsabb tartalomszállítás). Havonta körülbelül 1000 dollárt kapok, ha az embereket a StackPath-hez utalom a gyorsítótár-plugin oktatóimban. A StackPath nemrégiben megvásárolt MaxCDN-jét, és társult vállalkozásaik elfogadottsági aránya jóval alacsonyabb (a potenciális mennyiségetől függ), de a legtöbb gyorsítótár-bővítmény StackPath-ra vált az ajánlott CDN-ként
 • Szabadúszó – utalja az embereket olyan fejlesztőkre, tervezőkre és más szabadúszókra, akikkel együtt dolgozott, és az első 90 nap során a Freelancer projekt jutalékának 100% -át tegye ki. Nagyon sokan kérlek WordPress sebesség-optimalizálási szolgáltatásokat… tehát egy szabadúszó társult linkre hívom őket a fejlesztõimhez, és havonta passzív jövedelmet szerezek havonta 125 dollárt. Nem használhat társult linkeket linkre egy adott szabadúszó profilhoz, ezért affiliate link útján irányítom az embereket a honlapra, és megadom az embereknek a fejlesztői felhasználóneveimet.

4. Futtassa a számokat

Magas jutalékok, magas konverziók, alacsony visszafordítási arányok
Természetesen szeretne magas jutalékkal rendelkező leányvállalatokat, de nekik is jó hírnévnek kell lenniük magas konverziókkal és alacsony visszafordítási arányokkal (0 dollárt kapsz, ha az emberek felmondják a regisztrációt). Ha egy kapcsolt piac részét képezik, mint például ShareASale vagy ClickBank ott láthat néhány számot. A vállalatok kedvelik az Amazon / SiteGround biztonságos fogadásokat, ellenkező esetben végezzük kutatásainkat (vagy nyomon követhetjük társult linkeinket, hogy ellenőrizhessük azok teljesítményét). Kerülje a hatalmas jutalékokat kínáló leányvállalatokat, mivel ez valószínűleg azt jelenti, hogy természetesen küzdenek az ügyfelek megszerzésével / megtartásával. Ez fájni fogja a számokat (különösen a konverziók / visszafordítási arányok).

Miért nem reklámoztam a WP motort 200 dollárért / eladásra
Lehetséges volna, hogy a WP Engine-t (hosting cég) 200 dollárért / eladásért reklámoztam anélkül, hogy mászni lehetett volna az alapszintű program – nagyon jól hangzik? De amikor ellenőriztem a ShareASale-t, láttam, hogy a fordított arányuk 24% volt! Csak annak elképzelése érdekében, hogy a SiteGround visszafordítása kevesebb, mint 10%. A WP Engine havi 29 dollárral indul, míg a SiteGround havi 3,95 dollár, plusz a SiteGround jó hírnevet képvisel. Szükségem volt egy fokozatos programba jutni a magasabb jutalékokra a SiteGround segítségével, de ez hosszú távon megtérült.

5. A Blog beállítása

WordPress – mit ajánlok weblapod / blog felépítéséhez.

Ez a következő szakasz összefoglalja a SiteGround teljes „értékesítési pályáját”. Én ezt használom pontos a blogom minden egyes, a weboldal sebességének optimalizálásával kapcsolatos bemutatója. Annyira fontos, ha elkészíti értékesítési pályáját, és elmagyarázza, miért használja az emberek az Ön társult vállalkozását (pl. Társadalmi bizonyítékot)!

TárhelySiteGround jelentése Yoast használta, magam és ajánlotta a WordPress. Szinte mindenben # 1 Facebook közvélemény-kutatás és a legtöbb embernek nagyot ad a betöltési idő javításai különösen akkor, ha középszerű gazdagépeket használtak: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-en-Mi-éppen bekapcsolt to-Siteground

Én használom félig elkötelezett GoGeek terv ami négyszer többet tartalmaz szerver erőforrások mint megosztott tárhely. Kattintson az oldalaimra, hogy megnézze, milyen gyorsan töltik fel őket, megnézze a GTmetrix jelentést, vagy láthassa az embereket költöztetett és kiküldött új betöltési idők. Ők is szabad migráció.

Hogyan ellenőrizhető, ha lassú-e a tárhelyed?
Futtassa át webhelyét Google PageSpeed ​​Insights hogy lássa csökkentheti a szerver válaszidejét szerepel a jelentésben. Google ajánlja kellene lennie <200ms. Anything above 1 second is not good. You can also check your TTFB (ideje az első bájthoz) a GTmetrix Időzítés lapon vagy bytecheck.com.

Csökkentse a szerver válaszidejét

Itt vannak a közvélemény-kutatások:

2019 Host Poll

2017-WordPress tárhely-FB-Poll

Az Elementor ajánlásai

2019. július hosting ajánlás

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Közös tárhely-Poll 2017

2019-tárhely-Poll

Go-To-hosting-cég

WordPress tárhely-Poll 2017

Sikerült tárhely-Poll

WooCommerce tárhely-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Legjobb WordPress tárhely-szolgáltató-Poll

A legjobb Web-Hosting 2019-Poll

WP Barátságos Host Poll

2016-WordPress tárhely-FB-Poll

Kedvenc tárhely az Elementor számára

2018. évi tárhely-ajánlások

WordPress Hosting Poll 2018. szeptember

Sikerült-WordPress tárhely-Poll 2017

2019-Host-Poll-1

Tárhely-Poll-For-Speed

WordPress tárhely-Poll június 1-

SiteGround-ajánlás

2014-Managed-WordPress tárhely-FB-Poll

A legjobb Web-Hosting-Provider-Poll

Tárhely-Poll-Feb-2019

Tárhely-ajánlások-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host közvélemény-kutatás

A SiteGround ajánlott WordPress:

SiteGround-ajánlott-WordPress-Host

Néhány boldog ügyfél (ez a társadalmi bizonyítékom):

Godaddy a SiteGround migrációhoz

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

A SiteGround rendelkezik 3 terv:

SiteGround tárhely

A magasabb tervek többet tartalmaznak szerver erőforrások (# 1 tényező a WordPress optimalizálási útmutatóban). Itt van a teljes összehasonlító táblázat, de a GrowBig kétszer annyi szerver erőforrást biztosít Önnek, mint a StartUp, és a GoGeek is félig elkötelezett tárhely ami még többet ad neked. A GrowBig és újabb verziók ingyenes áttelepítéssel, átmenetileg továbbfejlesztett gyorsítótárazással és több webhely fogadására alkalmasak. A GoGeek prioritást élvez. A felhő-tárhelyük meglehetősen havi 80 USD-es áremelkedés.

Láthatjuk az őökön szolgáltatások oldal:

SiteGround-Server-Resources-összehasonlítás

Azért használom a SiteGround alkalmazást, mert:

 1. Saját GTmetrix + Pingdom A jelentések magukért beszélnek
 2. Oldalaim azonnal betöltődnek (ha akarod, kattintson rá)
 3. Gyors sebesség technológia (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Által javasolt Yoast, WordPress, Ivica tól től WordPress Speed ​​Up
 5. Ingyenes Titkosítsuk az SSL-t, könnyen kezelhető cPanel, és jellemzői eCommerce
 6. A WordPress támogatása verhetetlen még a GoGeek kiemelt támogatása nélkül is
 7. GrowBig előkészítéssel, több tárhellyel és több kiszolgáló erőforrással jön (görgessen lefelé a „elosztjuk a szükséges erőforrásokat” elemre, és vigye az egérmutatót szerver lapon)
 8. GoGeek még több szerver erőforrással, tárolással és prioritási támogatással jár
 9. Ingyenes migráció, migrátor plugin, és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 10. Rengeteg dicséret Reddit, Facebook beszélgetések, Twitter, TrustPilot
 11. Rengeteg dicséret a Facebookon: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Sokan már betelepültek, és eredményeket tettek a Twitteren: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Kapcsolódó nyilatkozat – ha feliratkozik a SiteGround-re az én kapcsolt link Nem fogok egy jó darabot adományozni számodra. Minden évben én adományoz 3 000 dollárt a GoFundMe kampányokhoz (2018 volt az éhesek táplálása Denverben, 2017 a Vöröskereszt volt a Harvey hurrikánnál). Támogatása segít, és őszintén nagyra értékelem. Megpróbálom a véleményeimet elfogulatlanná tenni és támogatni bizonyíték formájában Facebook közvélemény-kutatások, tweets, és valódi beszélgetések. Ha nem akarja használni, itt van egy a nem kapcsolt link a SiteGround-hez. Akárhogy is igazán hiszem, hogy csillagokból álló WordPress-házigazdák, és webhelyed gyorsabban / simábban fog futni … végezzen kutatást a Facebook csoportokban + Twitter és a legtöbb embert találja meg mondják ugyanezt.

OMM-On-SiteGround

Az emberek általában azért vándorolnak, mert ők sebesség technológia felére csökkentheti a betöltési időket:

Váltás a SiteGround-re

A siteGround betöltési idejű migráció

Bluehost a SiteGround GTmetrixhez

HostGator a SiteGround-hez

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 tökéletes eredmény a SiteGround-en

SiteGround Genesis

A SiteGround által biztosított sebesség

SiteGround GTmetrix jelentés

Csökkentett terhelési idő a SiteGround használatával

Új SiteGround válaszidők

HostGator a SiteGround áttelepítéshez

SiteGround válaszidők Joomlán

Váltás a SiteGround tárhelyre

SiteGround Rocket Képzelje el a Combo-t

Joomla GTmetrix a SiteGround-en

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround a Joomla-on

A SiteGround csökkentett terhelési ideje

SiteGround gyors tárhely

Új Pingdom eredmények a SiteGround-en

Új SiteGround válaszidő

SiteGround válaszidő javítása

Szerezzen otthont a SiteGround-ről

Téma – nincs szüksége speciális témára az affiliate marketinghez, valószínűleg csak blogra van szüksége. ajánlom StudioPress témák mivel ezt Yoast, Matt Cutts (a Google-tól) és én használom. Matt Mullenweg, a WordPress alapítója szintén ajánlja őket. Az egyik legnagyobb hiba, amelyet tettem, egy téma használata volt Themeforest… mivel azokat független fejlesztők építették, akik esetleg leállíthatják a témájuk frissítését. Ez történt velem, és szörnyű történeteket hallok arról, hogy az embereknek át kellett váltaniuk a témákat, és újra kellett tervezniük a teljes webhelyüket. Ugyanazt a StudioPress témát (Outreach Pro) használom 3 éve. Témáik könnyűek (gyors betöltése), SEO-barátságosak az optimalizált kódon keresztül, biztonságosak, és óriási választékuk van plugins a Genesis keretrendszer és egy fantasztikus közösség a Genesis WordPress Facebook csoport. Tartalmazza a telepítés dokumentációját, és sok-sok éven át szolgálja Önt.

StudioPress-témák

Weboldal-fejlesztési súgó – Segítségre van szüksége a téma beállításában? 3 és több évig együtt dolgozom ugyanazzal a 2 fejlesztővel. Ha felveszi őket, iratkozzon fel a Szabadúszó fiókba, tegye közzé munkáját (WordPress téma telepítése), majd hívja meg a felhasználót i333 vagy bdkamol a projektbe. Ha szeretne, vegye fel a kapcsolatot velem, és e-mailben megismertelek velük. Mindkettő nagyszerű fejlesztő, ésszerű tarifával, folyékonyan beszél angolul, és minden programozási munkámat kiszervezem számukra.

Pronaya-Kumar-S-vélemény

6. Mester SEO

Ha nem mindent megtesz a WordPress SEO útmutató alapján, akkor legalább tegye a következőket:

 • Találni specifikus (hosszú farok) kulcsszó a Google Autocomplete-ben, amely legalább három szó hosszú.
 • Kutatás a a kulcsszó versenyének hogy nem túl versenyképes (a magas havi kereséssel rendelkező széles kulcsszavak mindig versenyképesebbek). vidIQ, Kulcsszavak mindenhol, és MozBar A Chrome-bővítmények nagyszerű eszközök ehhez, de a legjobb, ha manuálisan kutatunk milyen erős a tartalom (a legfontosabb eredmények között) – a legnagyobb mutató.
 • Készítsen mély tartalmat (a videóknak legyenek 10+ perc hosszú, a blogbejegyzéseknek legyenek Több mint 3000 szó hosszú. Hozzon létre egy HTML tartalomjegyzék a hosszú álláshelyek szervezése érdekében.
 • Kézműves egy jó cím (amire az emberek rákattintanak) ideális esetben az Ön kulcsszava előtt.
 • Kézműves egy jó leírás (hivatkozva a videó leírásához vagy a blogbejegyzések metaleírásához, amelyben megteheti Yoast, azt a bővítményt, amelyet javasolok, ha a WordPressen van).
 • Ne törődj vele kulcsszó sűrűsége, alig számít. A felhasználás legfontosabb helye a cím, leírás, és ha Yoast használja, akkor a SEO címe és a meta leírása.
 • Használj néhányat linkek a tartalomban – a belső linkek természetes módja annak, hogy linkeket hozzanak létre a saját webhelyére, és a külső linkek olyanok, mint a források idézése a Google felé. Mindkettő fontos.
 • Használat multimédia – legyen az videó, infographics vagy audioklip – az emberek szeretik őket!
 • Használjon szilárd anyagot WordPress téma + tárhely (pl. StudioPress + SiteGround), amely rengeteg problémát takaríthat meg a weboldal sebessége, kompatibilitása, biztonsága és a beépített SEO szempontjából.
 • Használj gazdag kivonatok pluginja (A MyThemeShop WP Review-ját használom), hogy „csillagokat” szerezzek a Google-ban.
 • Beállítás Yoast SEO pluginja, Google Search Console, és WP rakéta (gyorsítótár-bővítmény).
 • A WordPress használatakor használja a A „postnév” állandó link szerkezete a Beállítások> Permalinks.
 • Mindig címkézni képeket (a számítógépen) Mielőtt feltölti őket a WordPressbe, és használja a csatlakoztat automatikusan használja a képfájl nevét az eredeti szövegként (időt takarít meg).
 • Ne menj dióval WordPress plugins. Sokan sebzik a sebességet, vagy nem tartják fenn.
 • Adja hozzá blogbejegyzését közzététel dátuma keresési eredményekre (frissessé teszi tartalmát)!
 • Készítse el weboldalát gyorsan terhelje – használja A Cloudflare ingyenes CDN-je, optimalizálja a képeket (pl. ShortPixel), kerülje el a külső erőforrásokat, mint például a Google AdSense, a Google Maps és a magas CPU-bővítmények. Győződjön meg arról, hogy a PHP 7+ rendszert futtatja (a tárhelyfiókjában), és gyakran tisztítsa az adatbázisát a WP-Optimize vagy a WP Rocket segítségével. Kerülje el az EIG tárhelyét minden áron.
 • Használat SSL (Titkosítsuk ingyenes), és tekintse át a Google-t nemzeti és helyi rangsorolási tényezők.

7. Master Video SEO

És ha nem mindent megtesz a YouTube SEO útmutatóból, tegye a következőket:

 • Keressen egy meghatározott (hosszú farok) kulcsszavakat a YouTube automatikus kiegészítésében, amely legalább három szó hosszú.
 • Vizsgálja meg a kulcsszó versenyét úgy, hogy megnézheti, hogy hány megtekintés, szeretet, megjegyzés és egyéb jel van a legnépszerűbb videókban (a vidIQ Chrome kiterjesztése ehhez nagyszerű). A széles kulcsszavaknak több keresése van, de versenyképesebbek (mindig kezdődik).
 • Fedje le a témát alaposan – célozzon 10 percet, és legyen tömör (szkriptek / szerkesztés)!
 • Címkézze meg a videofájlt (a számítógépen) kulcsszóként, és töltse fel a YouTube-ra.
 • Készítsen egy szép címet, amely arra készteti az embereket, hogy kattintanak a videódra, a kulcsszóval együtt.
 • Írjon hosszú leírást időbélyegekkel, hivatkozásokkal, és használja az első mondatban a kulcsszót.
 • Tekintse át a YouTube által automatikusan létrehozott átiratot, és végezzen javításokat.
 • Töltsön fel egy egyéni miniatűröt (1280 képpont x 720 képpont), amely arra készteti az embereket, hogy rákattintanak a videóra.
 • Mindig válaszoljon a megjegyzésekre, és ágyazza be a videót a blogjába, ha van.
 • Helyezze el a videót a blogjában, e-mailben, közösségi médiában és más marketing csatornákon.

Egyébként ugyanolyan egyszerű, mint egy link hozzáadása a videó leírásához, és az emberek felkérése rá. A kuponkódok hatalmas bónuszt jelentenek (ha az Ön leányvállalata ezt kínálja), mivel sokszor az egyéni kód használatával kedvezményt adhat az embereknek, miközben jóváírja az eladást, anélkül, hogy rá kellene kattintania a társult linkre. Ez magasabb konverziót eredményez. (Tyler Moore ezt csinálja).

Amazon társult linkek

8. Fedezze fel tartalmi stratégiáját (Blog vs. Videók vs. tanfolyam)

Blogbejegyzések – sok olyan technológiai iparban, mint például az enyém, sok technológiai változás van, amelyek megkövetelik a tartalom frissítését. SOKKAL könnyebb frissíteni egy blogbejegyzést, mint a videó teljes újraismétlését. A videók jóak, de a bejegyzések sokkal hosszabb ideig tarthatnak (örökzöld tartalomnak hívják).

Videók – társítson társult linkeket a YouTube leírásaihoz, és mondja el az embereknek, hogy hagytak ott egy linket. A videó feltöltése után azonban nem szerkesztheti a videót, ezért nekem nehéz volt naprakészen tartani a videómet. Több karbantartást igényel, mint a hozzászólásokat, különösen, ha az iparágban sok változás történik.

eCourse – ugyanaz, mint a videóknál, ahol nehéz őket naprakészen tartani, bár soha nem csináltam e-tanfolyamot. Udemy valószínűleg a legjobb téged.

Partnerkapcsolatok – affiliate linkek hozzáadása a tartalomhoz (szöveg / képek / gombok) az egyetlen stratégia, amelyet használok, és ez a legnépszerűbb. Azok az emberek, akik valójában elolvasják az Ön dolgait, valószínűleg vásárolnak valamit, amit ajánlanak – valószínűleg nem fognak kattintani egy zavaró szalaghirdetésre..

Reklám – miután kipróbáltam őket, úgy döntöttem, hogy leveszem a szalaghirdetéseimet, mivel értékesnek tűntek, és nem úgy működtek, mint a társult linkeim. Könnyen dobhatók fel, de zavaróak és valószínűleg nem fognak jó eredményeket elérni. Ha kipróbálja, akkor feltétlenül mutatjon be konkrét oldalsáv-szalaghirdetéseket, az alapján, hogy az emberek mit olvasnak a blogodban (a SEO kategóriámba tartozó bejegyzéshez a SEO-hoz kapcsolódó szalagot, a webhelyem sebességkategóriájába tartozó bejegyzéshez pedig Megmutatnám egy másik szalaghirdetést). Ezt megteheti egy plugin használatával, például Widget Logic.

Szomjas leányvállalatok nyomon követi, ragaszkodik, és kategorizálja az affiliate linkeket. Miután feliratkozott a programjára (programjaira), ragadja meg társult linkeit, és adja hozzá ezeket a bővítményhez. Ez időt vehet igénybe, ha a leányvállalata webhelyén több oldalra mutat linket (sok esetben ezt kellene tennie). Az pro verzió jön a statisztikákkal, de nem is használom, és elég analitikus vagyok.

Szomjas-Partnerek-Link-Management

álcázás – hozzáad / Go / vagy egy másik hivatkozás előtagot az Ön kapcsolt hivatkozásaihoz. Bármikor, amikor affiliate linket használ, használnia kell a lekötött verziót (pl. Www.onlinemediamasters.com/go/siteground)

Használjon mély linkeket – ezek a társult webhelyének olyan oldalai, amelyek NINCS a kezdőlap. A SiteGround tárhelyéhez sokat kapcsolódok azokhoz sebesség technológiai oldal kapcsolt linkként. Ha az Amazon társult programját végzi, akkor csak össze kell gyűjtenie azon termékek listáját, amelyeket az olvasóknak ajánl, és mindegyikhez létrehoz egy társult hivatkozást, és importálni kell azokat a beépülő modulba..

Szomjas affiliate beállítások – végezze el a plugin beállításait, és módosítsa a szükséges programokat. Mindent hagytam alapértelmezésként, de a link előtagját (a beragasztott URL verziót) a / go /.

Szomjas-Partnerek-beállítások

11. Nofollow Partnerkapcsolatok

Nem akarja, hogy a keresőmotorok affiliate linkeket kövessenek. Ha a Szomjas Partnervállalatok segítségével ad hozzá tartalomhoz, akkor ez automatikusan megtörténik. Egyébként válassza a „Nofollow” lehetőséget, ha kapcsolt hivatkozásokat ad hozzá.

Nofollow-Partner-linkek

12. Adjon hozzá társított linkeket a képekhez

Csak egy gyors emlékeztető erre – ez növeli a kattintásokat, különösen a mobiltelefonon.

13. Jelölje meg a Partner statisztikai oldalakat a böngészőben

Nyissa meg társult irányítópultját és jelölje meg a „statisztika” oldalt könyvjelzővel, így elmenti a böngészőbe. Ez időt takarít meg, különösen, ha Ön valaki olyan, aki szeret folyamatosan ellenőrizni az értékesítést / teljesítményt.

Partner-Bookmarks

14. Szöveges / e-mail figyelmeztetések beállítása az eladások esetén

Ez csak akkor működik, ha a leányvállalat e-mailt küld Önnek, amikor eladás keletkezik. Bármikor, amikor a SiteGround-t eladom, egyedi értesítést kapok a telefonomról. Bátorítani kell ezeket.

Hozzon létre egyedi figyelmeztetéseket a telefonján a kapcsolt értékesítéshez – ha GMail-t használ, lépjen a beállításaira, és hozzon létre egy szűrőt, így a „SiteGround Affiliate Sale Generated” -el ellátott e-mailek a tárgysorban a saját mappájukba kerülnek (a tárgy sort hozzá kell igazítani, hogy megfeleljen az e-mail értesítésnek, amelyet a leányvállalata küld Önnek). Ezután állítson be egy egyedi figyelmeztetést a telefonján a GMail alkalmazás használatával, így bármikor, amikor eladást generál, egyéni figyelmeztetést kap (itt van egy bemutató Androidra és itt van egy alma). Különböző értesítéseim vannak a SiteGround, a StudioPress témák stb. Számára.

Egyedi GMail-Filter

Az egyetlen e-mail üzenet, amelyet telefonon kapok, a kapcsolt értékesítés:

Partner-Sale-Notification

15. SEO: Kulcsszó kutatás

A naponta több mint 2000 látogató, amelyet SEO-n keresztül kapok, passzív kapcsolt bevételeim hatalmas része. SEO stratégiám azokra a tartalmakra szól, amelyek kulcsszó-kutatással kezdődnek (témák, amelyekről írsz). Azt javaslom, olvassa el ezt a cikket, mivel a kulcsszó-kutatás / a tartalom optimalizálása kötelező.

Hosszú farok kulcsszavak – specifikus kulcsszavak, általában 3-7 egyedi szóval egy kifejezésben. Nagyon célzottak és SOKKAL könnyebben rangsorolhatók, mint a széles kulcsszavaknál (az enyém hosszú farok). Minél alacsonyabb a domain jogosultsága (ellenőrizze a gombbal OSE), annál kevésbé versenyképes (hosszabb farokú) kulcsszavaknak kell lennie. Ha pontosabbá teheti, és a kulcsszó továbbra is megjelenik a Google Automatikus kiegészítésben, a Moz Kulcsszókezelőben és más kulcsszóeszközökben … válassza a KÜLÖNLEGESET.

Hosszú farok kulcsszavak

Cél 1-2 kulcsszó cikkenként – mindaddig, amíg nem sikerül rangsorolni egy cikk 1 kulcsszóját, ne próbálkozzon a 2. célzással. Miután megszerezte a cikket, és készen áll egy cikk írására 2 körül, válasszon egy másodlagos kulcsszót, amely egy szinonima az elsődleges kulcsszó. Példa erre a „Lassú WordPress webhely” és a „Miért van a WordPress lassú”. Ezután készítse el a cikk címét / SEO címet / metaleírást, hogy említse meg az egyes szavakat – miközben szépen elolvassa őket.

Google automatikus kiegészítés – menj google.com, kezdje el beírni egy mondatot, és nézzen meg a legördülő menü automatikus kiegészítésének eredményeit. Használhatja az „_” aláhúzott karaktert, hogy a Google kitöltse a mezőt. Csak ellenőrizze, hogy az utolsó beírt karakter aláhúzás-e. Próbáljon meg többes számot használni, és változtassa meg a szavak rendezését a különböző eredmények megjelenítéséhez. Így találok kulcsszavaim 90% -át.

google-autocomplete-kulcsszavak

YouTube automatikus kiegészítés – ha videókat készít, itt talál kulcsszavakat.

Youtube-automatikus kiegészítés-kulcsszavak

Moz Kulcsszó Intéző – ezt eszköz hasonló Google Kulcsszótervező csak teljesen ingyenes. Hasonló kulcsszavakat is csoportosíthat, így nem ugyanazokat böngészi …

Moz Kulcsszó Intéző

Kattintson kulcsszójavaslatok -> az összes javaslat megtekintése.

Moz kulcsszójavaslatok

MozBarMozBar egy Google Chrome kiterjesztés, amely lehetővé teszi a Google számára bármilyen kulcsszó meglétét és láthatja, hogy a keresési eredmények mennyire versenyképesek. Minél magasabb a DA (tartományi hatóság) és a PA (az oldal jogosultsága), annál versenyképesebb a kulcsszó. Mégis szeretne kattintani a legfontosabb eredményekre, és böngészni a tartalmat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy olyan cikket / videót képes-e létrehozni, amely jobb, mint aki a legjobb eredmények között van. Valójában erről szól a „verseny kutatása”.

Mozbar Kulcsszóverseny

A versenyképes kulcsszavak elkerülése:

Kulcsszó-verseny

Tekintse át a kulcsszavakat

 • Yoast SEO Premium áttekintés
 • Shark ION ROBOT 750 Vacuum Review
 • A SiteGround WordPress tárhelyének áttekintése

Megoldás kulcsszavak

 • Hogyan csinálj jóga otthon (javasolj egy jógaszőnyeg)
 • Miért lassú a webhelyem (ajánlott gyorsabb tárhely)
 • Hogyan csatlakoztatható laptop a TV-hez (javasoljon egy HDMI-kábelt)

16. SEO: Tartalomoptimalizálás

Ha WordPress-t használ, nézd meg a Yoast SEO Plugin oktatóanyagamat (különösen a zöld fények részt), mivel ez egy kiterjedt téma. Backlinko a infographic szintén jó kiindulási pont.

Kéz lefelé azt mondanám, hogy a legjobb dolog, amit megtehetsz, az 1 elsődleges kulcsszó kutatása, egy vonzó cikk címe kidolgozása, amely tartalmazza a kulcsszót (bár nem kell, hogy pontos egyezés legyen), időt töltsön keresőmotor-kódrészleteinek (SEO címek / metaleírások), és messzemenően a legfontosabb, hogy a tartalmat a lehető legértékesebbé tedd videók, szép grafika, tartalomjegyzék, félkövér / színek / stílus stb. révén, olyan apró dolgok, mint a kulcsszó sűrűsége alig számítanak..

A tartalom optimalizálásának rövid ismertetése a Yoast WordPress SEO beépülő moduljával …

Yoast-Content-elemzés

17. SEO: A hosszúság az erő

Általában minél hosszabb a beosztás, annál magasabb lesz a rangja. Ennek értelme van, mivel széles körben foglalkozik a témával, amely megadja a hozzászólás tartalmát, és az emberek nagyobb valószínűséggel adnak megosztást / linket. Növeli az átlagos időt az oldalon + az átlagos időt a webhelyen, amelyet a Google mér.

Ne tartsa magát egy szót – Jelölje be a kulcsszót, tekintse meg a legjobb eredményeket, és győződjön meg arról, hogy tartalma részletesebb / értékesebb, mint mindenki más. A videóknak segíteniük kell ebben.

WordPress Word Count

18. SEO: Használjon HTML tartalomjegyzéket

Mindig hozzátesz egy HTML tartalomjegyzéket a hozzászólásokhoz, hogy megbizonyosodjék arról, hogy hosszúak és felépítettek-e. Ez óriási segítség számomra (és az olvasóim számára), és rengeteg előnye van: jobb esély a linkekre ugráshoz a Google-ban (lásd alább), megnövekedett átlagos oldalidő, csökkent visszafordulási arány, és ez teszi az olvasók könnyebben navigálhatnak a tartalmán.

Jump-To-linkek

Google mondja

Győződjön meg arról, hogy webhelyének hosszú, több témájú oldalai jól vannak felépítve és külön logikai szakaszokra bontva. Másodszor, győződjön meg arról, hogy minden szakasznak van egy rögzítő horgony egy leíró névvel (azaz nem csak a “2.1 szakasz”), és hogy oldala tartalmaz egy tartalomjegyzéket, amely az egyes horgonyokra hivatkozik..

Tartalomjegyzék létrehozása rögzített alcímekkel
Tartalomjegyzék A HTML így néz ki …

Minden egyes alcím HTML-jének így kell kinéznie …

1. Első tétel


2. Második tétel


3. Harmadik tétel

Használhatja a ugrás a tartalomjegyzékhez link…

 • 19. SEO: Rich Snippets

  Ha véleményt ír a blogodban, akkor gazdag kivonatokat kell használnia.

  Ezek hozzáadják az áttekintési csillagokat a kivonatokhoz és növelik az átkattintási arányt. Kipróbáltam sok gazdag snippet-bővítményt az évek során, és a kedvencem (és amit most használok) a WP Review Pro plugin MyThemeShop (Tekintse meg a bemutatót). Gyors, jól néz ki (itt van egy oldal, amelyen használom), 16 előre megtervezett mintával rendelkezik, támogatja a felhasználói értékeléseket, és a MyThemeShop fejlesztői jól támogatják. Korábban már használtam WP Rich Snippets de a fejlesztő elhagyta a bővítményt, és két éve nem frissítette azt, és Minden egy séma hiányzik a testreszabási lehetőségek.

  Mit csinálnak gazdag részletek …

  Rich-kivonatai

  Hogyan néz ki a WP Review bővítmény az Ön webhelyén:

  Rich Snippets Markup

  Hogyan néz ki az All in One a Schema.org (egyszerű és unalmas):

  All-In-One-Schema.org-Rich-Snippets-Plugin-Markup

  20. SEO: Kerülje el az általános affiliate szankciókat

  • Kerülje a rövid, vékony, kis értékű oldalakat
  • Ne mindig először sorolja fel a kapcsolt termékeket – a Google tudja!
  • Ne használja fel túlzott mértékben az affiliate linkeket a bejegyzéseiben, dobja el őket oda, ahol számít
  • Kerülje a túl sok „listás hozzászólást”, ahol csak egy csomó társult terméket felsorol
  • Fontolja meg a kapcsolt termékének / szolgáltatásának felülvizsgálatát és a linkre történő hivatkozást (társult link használata helyett) a társult linkek számának csökkentése érdekében a webhelyen
  • Írjon be egy kapcsolt felelősségvállalási nyilatkozatot a bejegyzés elején, és kérje meg egyszerűen az embereket, hogy kattintson rá (lásd ezt a példát), amely szintén csökkenti a használni kívánt társult linkek számát.

  21. Gyűjtsön elfogulatlan véleményeket (közösségi bizonyíték + ajánlások)

  Konverziós arányom 2,5% -ról 8% -ra csökkent, csak annyiban, hogy beleszámítottam a Facebook közvélemény-kutatásait, ahol a SiteGround első helyezett lett, néhány Twitter-képernyőképeket és a Facebook-beszélgetéseket. Függetlenül attól, hogy az Amazon áttekintés vagy a Facebook közvélemény-kutatása – be kell vonnia a külső véleményeket – ezért nem szeretek véleményeket gyűjteni a weboldalamon – elfogultnak tűnik. De tudod használni WP Review Pro hogy ezt megtehessék, lehetővé téve az embereknek, hogy felülvizsgálják a terméket / szolgáltatást az Ön webhelyén, és megkapják az értékelő csillagokat.

  2018 WordPress Hosting szavazás

  22. Építsd meg közösségüket

  Válasz a megjegyzésekre – néhány cikknek több mint 300 hozzászólása van. Nehéz lépést tartani, ám ez kulcsfontosságú a közösség felépítésében, és lehetővé teszi az olvasók számára, hogy kérdéseket tegyenek fel Önnek, és visszajelzéseiket hagyják. Különösen azért kell válaszolnia a YouTube megjegyzéseire, mert azok rangsorolási tényezőt jelentenek, és még több embert arra ösztönöznek, hogy további megjegyzéseket tegyenek.

  Építsd azt a hírlevelet – a leghűségesebb olvasói feliratkoznak. Ők is valószínűleg vásárolnak az Ön által ajánlott dolgokat. Egy egyszerű oldalsáv-widget a blogodban nagyszerű kezdés (ha StudioPress témákat vagy a Genesis keretet használ, akkor Genesis eNews Extended).

  Legyen nyitott, nem értékesítő – Nem blokkolok nulla információt a blogomban, nem ajánlom semmit, amelyben nem hiszem, hogy segít az olvasóimnak, és minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy ne ajánlom minden egyes írott üzenet tárolását (csak ahol van értelme). Értékes információ először az affiliate értékesítés után.

  Vegyen részt velük – véleményezés az Ön kapcsolt termékéről / szolgáltatásáról, megosztás egy üzenetben, e-mail előfizetők rajzolása rajzban… bármit meg akar tenni az érdeklődés felkeltése érdekében.

  23. Figyelemmel kíséri a konverziós arányokat

  A termék / szolgáltatás jóváhagyásának módja és mögötte lévő társadalmi bizonyítékok (pl. Facebook közvélemény-kutatások vagy más vásárlók véleményei) a fő oka annak, hogy 2% -ról 8% -ra tudtam eljutni. Ha ezeket nem látja a kapcsolt irányítópulton, akkor használja Szomjas Affiliate pro verziója látni őket.

  SiteGround-konverzió-árakat

  Nem kell nyomon követnie a társult linkeket a konverziók javításához – Mindig hallani fogja az embereket, akik azt mondják, hogy kövesse társult kapcsolatait. De nekem, Általában ugyanazt a tartalmat használom a SiteGround-ről az összes sebesség-optimalizálási cikkemben … nagyon fontos, hogy jól konvertálja. Változtassa meg a kapcsolt termék ajánlásának megközelítését (ez tökéletesíti az értékesítési hangmagasságot).

  24. Írjon be egy affiliate nyilatkozatot

  Itt van az enyém, amelyet minden bejegyzéshez belefoglalok, ahol a SiteGround-ot ajánlom:

  Kapcsolódó nyilatkozat – ha feliratkozik a SiteGround-re az én kapcsolt link Nem fogok egy jó darabot adományozni számodra. Minden évben én adományoz 3 000 dollárt a GoFundMe kampányokhoz (2018 volt az éhesek táplálása Denverben, 2017 a Vöröskereszt volt a Harvey hurrikánnál). Támogatása segít, és őszintén nagyra értékelem. Megpróbálom a véleményeimet elfogulatlanná tenni és támogatni bizonyíték formájában Facebook közvélemény-kutatások, tweets, és valódi beszélgetések. Ha nem akarja használni, itt van egy a nem kapcsolt link a SiteGround-hez. Akárhogy is igazán hiszem, hogy csillagokból álló WordPress-házigazdák, és webhelyed gyorsabban / simábban fog futni … végezzen kutatást a Facebook csoportokban + Twitter és a legtöbb embert találja meg mondják ugyanezt.

  25. Kerülje a Google AdSense használatát

  Könnyű feldobni Google AdSense a blogodon – de sok szerencsét tisztességes jövedelemszerzésre. NEM személyre szabott, míg az affiliate kapcsolatokban az emberek vesznek részt az ÖN ajánlása nagyon specifikus dolgokon. Ezenkívül lassabbá teszi webhelyét, mint egy teknős. Nem jó a bevételszerzéshez.

  26. Az általam elkövetett hibák

  Az én Google Analytics grafikon látni fogja a forgalom hirtelen csökkenését, amelyet egy hosszú síkban követ 2015-ben és 2016-ban. Nekem durva évek voltak, és remélem, meg tudok menteni téged néhány rossz hibáktól, amelyeket évek óta pénzügyi nehézségekhez vezettem. Íme néhány egyszerű tipp …

  Google Analytics szolgáltatást Szerves Traffic

  • Ne béreljen vázlatos link-készítőt a SEO rangsorának javítása érdekében
  • A linkek organikusan jönnek létre, nagy tartalommal – erre összpontosítsanak!
  • Tanulni valamiről hosszú farok kulcsszavak és mester kulcsszó kutatás
  • Ne fodorogjon egy ingyenes WordPress témára, olcsó tárhelyre stb. (A StudioPress + SiteGround + WP rakéta combo), amely könnyebbé teszi a webhelyem kezelését

  Ne állítson be egy napi 3 blogbejegyzés célját … ne célozzon meg egy blogbejegyzés írását a hét és tedd ezt a posztot rendkívül hasznossá, hosszúvá és olyan információval töltötté, amely annyira értékes, hogy azt fogja mondani: “igen, az emberek kapcsolódnak ehhez”. Forgalom / társult jövedelmem 90% -a mindössze 20 oktatóprogramból származik, amelyek közül sok 5 évesnél idősebb. De folyamatosan frissítem őket, hogy jobb legyen a tartalom.

  Csináld ezt, és látnod kell, hogy következetes „kis tüskék” jelennek meg a Google Analytics szolgáltatásban.

  Miután pénzügyi stabilitást élvez, remélem, hogy elkezdi adni. Jó érzés, és az emberek szeretik a jó ok támogatásának gondolatát (nagyobb valószínűséggel kattintanak az affiliate linkre a nyilatkozatban). Ez azt is jelenti, hogy nem kell annyi linket használnia a tartalmában, és kockáztatnia kell, hogy büntetést kapjon. Tavaly 3000 dollárt adományoztam a Harvey hurrikánban lévő Vöröskeresztnek.

  Harvey-adomány

  28. Oszd meg sikertörténetüket

  Ez most az első látogatott bejegyzés a blogomban! Hehe, tudtam, hogy meghaladhatom az összes hamisítást.

  Felülnézett oldalak

  Alsó sorban: amikor izgatott vagy valami, amit csinál, és megpróbál segíteni az embereket, nagyon könnyű elképesztő tartalmat létrehozni arról, ami szenvedélyes.

  29. Társult jövedelem-jelentéseim

  Osztom a számokat, mert tudom, hogy rengeteg BS-igény / csalás van odakint.

  PayPal tevékenység (itt van az én teljes tevékenységi jelentés 2018-ra) …

  PayPal-Activity

  Legutóbbi tevékenységem a SiteGround-rel:

  SiteGround-PayPal-pénz

  A SiteGround hostingja (a legjobb hónapom) …

  SiteGround-Partner-Értékesítés

  Íme néhány e-mail …

  Január-SiteGround-Partner-Értékesítés

  A hónap leányvállalata volt 2017. júliusban 🙂

  SiteGround-Partner-of-the-hónap

  SiteGround konverziós jelentés…

  SiteGround-Partner-konverziók

  MaxCDN (a StackPath vásárolta, aki késleltette az affiliate program indítását), de amikor ők készítették, még többet kezdtem el készíteni. Ezek részei Hatás, kapcsolt piac.

  Impact-Radius-Partner-Értékesítés

  ShareASale (a WordPress témák és a WP Rocket gyorsítótár-bővítményének értékesítése a WordPress számára)…

  ShareASale-Partner-fizetések

  Elegáns témák…

  Elegáns-témák-Partner-fizetések

  Freelancer.com (hivatkozva embereket a fejlesztőmre, aki webhelysebességű projekteket végez) …

  Egyéni-Partner-nyereség

  Van néhány más kapcsolt vállalkozásom is, de ezek a főek.

  30. Gyakran ismételt kérdések

  & # X1f4b0; Mennyit tudok keresni az affiliate marketing segítségével?

  A társult marketinggel annyi pénzt kereshet, amennyit csak akar.

  A legtöbb leányvállalat havonta párszáz dollárt keres, más szuper leányvállalatok havi 10.000 dollárt +. Gyorsabban odaér, ​​ha teljes munkaidőben foglalkoztatja.

  & # X1f4b0; Mennyi ideig tart az állandó jövedelemszerzés?

  A következetes jövedelemszerzés 6 hónaptól több évig tarthat, attól függően, hogy képes-e a minőségi forgalom irányítására és a társult termékek reklámozására. Ahogy növekszik a forgalom és növekszik a konverziók száma, az eladások növekednek és megbízhatóbbá válnak. Éjszaka nem leszel milliomos.

  & # X1f4b0; Hogyan fizetnek leányvállalatok??

  A legtöbb leányvállalat fizetik a PayPalon keresztül vagy közvetlenül a bankszámlájukra. A tipikus társult programok kifizetéseket havonta hajtanak végre, vagy ha egy bizonyos összeget elértek jutalékban.

  & # X1f4b0; Melyek a legjövedelmezőbb társult programok?

  A legjövedelmezőbb társult programok általában a webtárhelyhez kapcsolódnak. Ezek a vállalatok az egyik legmagasabb jutalékot kínálják, ám a hely nagyon versenyképes.

  & # X1f4b0; Az affiliate marketing passzív jövedelem?

  Az affiliate marketing jövedelme nem 100% -ban passzív jövedelem. Még mindig tartalmat kell létrehoznia, a meglévő tartalmat naprakészen kell tartania, és szemmel kell tartania a webhely forgalmát és a konverziókat. De el kell sétálnia kéthetes vakációra, és megőriznie kell jövedelmét.

  Ha a leányvállalata megváltoztatja termékeit, akkor ezeket a változásokat a saját webhelyén is tükröznie kell.

  & # X1f4b0; Hogyan hozhatok létre társult linket??

  Partnerkapcsolat létrehozásához regisztráljon egy társult programmal. Jelentkezzen be a kapcsolt irányítópultba, majd hozzon létre társult linket egy adott kezdőoldalra a webhelyükön.

  Végső gondolat: Ez hosszú távú befektetés

  Ez az első autó, amelyet valaha 29 éves korában vásároltam magam (addig megszakítottam és a szüleimtől lízingbe adtam). De az affiliate marketinghez, valamint a nagyszerű oktatóanyagok és YouTube-videók létrehozásához elköltött idő megérte … Saját magamnak dolgozom, gyakorlatilag nincs korlátozás arra, hogy mennyit tudok tenni, az ütemtervem rugalmas, és elegendő passzív jövedelmet gyűjtsek az élet éléséhez Azt akarom.

  Tegye meg az ugrást, és fordítson rá több időt 🙂

  My-Mercedes

  Ez nem lambó, de megvettem egy c300-os Mercedes-t az affiliate jövedelemmel.

  Me-és A-Cats

  Én és a macskák (bal oldalon Valencio, jobb oldalon Sonic).

  Lovaglás-Elephant

  Az affiliate marketing időt és pénzt ad nekem a világ utazásához.

  Ha bármilyen kérdése van, vagy segítségre van szüksége az induláshoz, örömmel segítek minden, amit tudok. Csak hagyjon megjegyzést az alábbiakban, és megígérem, hogy válaszolok, amint csak tudok! Sok szerencsét az affiliate marketing utazásához. Remélem, hogy ez nagyon hasznos volt 🙂

  Tomi

 • >

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Понравилась статья?
   Комментарии (0)
   Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

   Комментарии закрыты.

   Adblock
   detector