WP Rich Snippets Review: Συνήθιζα να λατρεύω αυτό το πρόσθετο, αλλά ο προγραμματιστής το εγκατέλειψε και δεν είναι συμβατό με PHP 7.1+

Αποφασίζοντας εάν θα αγοράσετε το Πρόσθετο WP Rich Snippets?


Είναι αυτό που χρησιμοποιώ για να προσθέσω πλούσια αποσπάσματα στις δημοσιεύσεις μου στο WordPress. Αρχικά επρόκειτο να εγκατασταθώ Πλούσια αποσπάσματα All In One Schema.org αλλά το WP Rich Snippets έχει πολύ περισσότερη λειτουργικότητα (ειδικά με αυτά πρόσθετα και ισχυρές ρυθμίσεις προσθηκών), καθώς και η πραγματική σχεδίαση είναι καταπληκτική.

Τι είναι, ωστόσο, πλούσια αποσπάσματα? Προσθέτουν επιπλέον πληροφορίες στα αποσπάσματα της μηχανής αναζήτησης, όπως αστέρια κριτικής, βίντεο ή ακόμη και πληροφορίες συνταγών. Αυτό κάνει περισσότερους ανθρώπους να κάνουν κλικ στα αποσπάσματα σας και να επισκέπτονται τον ιστότοπό σας. Θέλω να πω, ποιο αποτέλεσμα θα προτιμούσατε να κάνετε κλικ?

πλούσια αποσπάσματα

Έγραψα αυτήν την κριτική WP Rich Snippets για να σας δείξω πώς συγκρίνεται με προσθήκες όπως το All In One Schema, πώς να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις WP Rich Snippet, να προσθέσετε πλούσια αποσπάσματα σε αναρτήσεις και πώς να χρησιμοποιήσετε τα πρόσθετά τους για να κάνετε την εμφάνιση σας ακόμα πιο καλύτερα. Όταν τελειώσουμε, θα ξέρετε πώς να δημιουργήσετε όμορφα πλούσια αποσπάσματα που θα βελτιωθούν αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και αυξάνει τις μετατροπές.

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ
Ο προγραμματιστής WP Rich Snippets λείπει και δεν έχει ενημερώσει την προσθήκη για 2+ χρόνια, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί με PHP 7.1 και νεότερη έκδοση. Έκανα εναλλαγή πλούσιων αποσπασμάτων σε Αναθεώρηση WP από το MyThemeShop και μου αρέσει πολύ καλύτερα, καθώς συνοδεύεται από πολλά προ-στιλ πρότυπα, υποστηρίζει όλα τύποι δεδομένων, και έρχεται με ενημερώσεις + υποστήριξη. Είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει τόνους επιλογών προσαρμογής που σας βοηθούν να το σχεδιάσετε σύμφωνα με το σχέδιο που θέλετε.

Πίνακας περιεχομένων

 1. Υποστηριζόμενοι τύποι δεδομένων
 2. Πώς φαίνεται η σήμανση
 3. Εγκατάσταση
 4. Διαμόρφωση των ρυθμίσεων
 5. Σύνταξη της πρώτης σας εμπλουτισμένης δημοσίευσης αποσπάσματος
 6. Εργαλείο δοκιμών δομημένων δεδομένων Google
 7. Πρόσθετα

1. Υποστηριζόμενοι τύποι δεδομένων

Για να προσθέσετε πλούσια αποσπάσματα στο WordPress, το περιεχόμενό σας πρέπει να είναι ένα από αυτά υποστηριζόμενοι τύποι δεδομένωνΕκδηλώσεις είναι ο μόνος τύπος δεδομένων που δεν υποστηρίζεται από τα WP Rich Snippets (στην περίπτωση αυτή θα χρησιμοποιούσατε το All In One Schema.org Plugin), διαφορετικά τα WP Rich Snippets θα κάνουν τη δουλειά.

 • Άρθρα
 • Συνταγές
 • Κριτικές
 • Προϊόντα
 • Οργανισμοί
 • Εστιατόρια
 • Εφαρμογή λογισμικού

2. Πώς φαίνεται η σήμανση (στην πραγματική ανάρτηση)

Ένα μόνο στιγμιότυπο οθόνης δεν θα δικαιολογήσει την ευελιξία που έχει αυτό το πρόσθετο, αλλά έχω συμπεριλάβει ένα ζευγάρι παρακάτω. Η σχεδίαση εξαρτάται από τον τύπο δεδομένων που χρησιμοποιείτε (π.χ. αναθεώρηση), τον τρόπο διαμόρφωσης των ρυθμίσεων προσθήκης, τα πρόσθετα που χρησιμοποιείτε και τα πεδία που συμπληρώνετε κατά τη σήμανση της ανάρτησης.

Αυτό το παράδειγμα παρουσιάζει α ανασκόπηση πλούσιο απόσπασμα με βίντεο, 4 στοιχεία κριτηρίων, συν τα βασικά (υποχρεωτικά) πεδία. Έχετε την επιλογή να αντικαταστήσετε το βίντεο με φωτογραφία, προβολή διαφανειών ή να μην χρησιμοποιήσετε καθόλου φωτογραφία. Με τα πρόσθετα μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα χρώματα, να τοποθετήσετε τη σήμανση οπουδήποτε στη σελίδα (όχι μόνο στην κορυφή), να προσθέσετε κριτικές χρηστών και να χρησιμοποιήσετε πολλά κουμπιά παρότρυνσης για δράση (αντί μόνο 1). Συνιστώ τουλάχιστον να αγοράσετε το πρόσθετο για 29 $ (ή να λάβετε τα πλούσια αποσπάσματα WP απόλυτο σχέδιο) ώστε να μπορείτε να ενσωματώσετε την επωνυμία σας. Δείτε πώς φαίνεται…

wp-rich-snippets-content-markup

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα εικόνα, βίντεο, ολισθητής, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, τιμολόγηση και άλλα στοιχεία. Θέλω απλώς να το κρατήσω απλό. Θα το προσθέσετε στην κορυφή ή στο κάτω μέρος κάθε ανάρτησης που θέλετε να επισημάνετε ή να χρησιμοποιήσετε τη δική τους πρόσθετο κουτί σύντομων κωδικών για να το προσθέσετε οπουδήποτε στη μέση των δημοσιεύσεών σας.

Ακολουθεί ένα άλλο παράδειγμα για το πώς φαίνεται στο ΤΕΛΟΣ μιας ανάρτησης…

wp-rich-snippets-for-wordpress

Τώρα συγκρίνετε με το πώς το All In One Schema.org Προσθήκη φαίνεται…

Σήμανση εμπλουτισμένων αποσπασμάτων

Θα σας δείξω πώς να επισημάνετε αναρτήσεις αργότερα σε αυτήν την κριτική, αλλά εδώ είναι η ουσία της:

wp-rich-snippets-plugin

3. Εγκατάσταση πλούσιων αποσπασμάτων WP

Το επόμενο μέρος αυτής της κριτικής WP Rich Snippets θα σας δείξει πώς να εγκαταστήσετε την προσθήκη με το κλειδί άδειας χρήσης σας, να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις και μετά θα αρχίσουμε να προσθέτουμε πλούσια αποσπάσματα σε σελίδες ή αναρτήσεις.

Οδηγίες:

 • Αγοράστε το Πρόγραμμα WP Rich Snippets αυτό είναι σωστό για εσάς
 • Αγορά οποιουδήποτε πρόσθετα χρειάζεστε (ή αγοράστε το απόλυτο πρόγραμμα)
 • Επισκεφτείτε το δικό σας σελίδα λογαριασμού για να κατεβάσετε την προσθήκη και τα πρόσθετα
 • Ανεβάστε την προσθήκη και τα πρόσθετα στο WordPress κάτω από τις προσθήκες → Προσθήκη νέου → Μεταφόρτωση προσθήκης και, στη συνέχεια, ανεβάστε 1 αρχείο λήψης κάθε φορά

wordpress-plugin-upload

 • Στο δικό σας σελίδα λογαριασμού, κάντε κλικ στο “προβολή αδειών”
 • Κάντε κλικ στο “διαχείριση ιστότοπων” και προσθέστε τον ιστότοπό σας για κάθε στοιχείο

Λογαριασμός εμπλουτισμένων αποσπασμάτων WordPress

Κλειδί άδειας χρήσης

 • Επιστρέψτε στις άδειές σας και κάντε κλικ στα βασικά εικονίδια. Αντιγράψτε το πλήκτρο “WP Rich Snippets” και επικολλήστε το στις ρυθμίσεις “άδειας” στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Εάν χρησιμοποιείτε πρόσθετα, θα πρέπει να κατεβάσετε το καθένα από την καρτέλα του λογαριασμού σας, να το ανεβάσετε στο WordPress και, στη συνέχεια, εισαγάγετε το κλειδί άδειας χρήσης για αυτό το πρόσθετο. Θα δείτε ένα μήνυμα επιτυχίας.

Μενού εμπλουτισμένων αποσπασμάτων

Κλειδί άδειας WP Rich Snippets

4. Διαμόρφωση των ρυθμίσεων

Βρήκα ότι οι περισσότερες ρυθμίσεις έχουν ήδη διαμορφωθεί βέλτιστα, αλλά θα το ελέγξω Καρτέλα οθόνης και ενεργοποιήστε την “περιγραφή αντικειμένου εμφάνισης κάτω από το πλαίσιο” και “Εμφάνιση πλαισίου κάτω από το περιεχόμενο” ΕΑΝ θέλετε τα WP Rich Snippets να εμφανίζονται στο κάτω μέρος των δημοσιεύσεων (σε αντίθεση με την κορυφή). Είναι απλώς μια προτίμηση.

Ρυθμίσεις εμπλουτισμένων αποσπασμάτων WordPress

Εάν χρησιμοποιείτε πρόσθετα, θα δείτε και αυτές τις ρυθμίσεις…

ρυθμίσεις-διαμόρφωση

5. Σύνταξη αναρτήσεων με πλούσια αποσπάσματα WP

Τώρα για τα καλά πράγματα. Μεταβείτε σε μια σελίδα ή ανάρτηση στην οποία θέλετε να προσθέσετε πλούσια αποσπάσματα. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε την ενότητα “Σχέδιο” και, στη συνέχεια, επιλέξτε τον τύπο του πλούσιου αποσπάσματος που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στην ανάρτηση. Ξεκινήστε συμπληρώνοντας το κύρια καρτέλα με το αντικείμενο που αναθεωρείτε και μια περιγραφή. Τα πεδία θα διαφέρουν ανάλογα με το πλούσιο απόσπασμα που επιλέγετε. Αυτό το παράδειγμα είναι για μια κριτική:

wp-rich-snippets-plugin

Καρτέλα λεπτομερειών σας επιτρέπει να προσθέσετε υπέρ και μειονεκτήματα (όπως στο κάτω μέρος της ανάρτησής μου) ή μια αποποίηση ευθυνών.

wp-rich-snippets-details-tab

wp-rich-snippets-pro-μειονεκτήματα

Καρτέλα τιμών δείχνει την τιμή του αντικειμένου…

τιμή-καρτέλα

Καρτέλα Διεύθυνση σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα Google Map

επιλογές διευθύνσεων

Καρτέλα Ώρες είναι απλά οι εργάσιμες ώρες σας…

rich-snippet-ώρες

Καρτέλα οθόνης σας επιτρέπει να προσθέσετε μια επιλεγμένη εικόνα, βίντεο ή ρυθμιστικό. Ενσωμάτωση βίντεο YouTube κάνει τη σήμανση να φαίνεται αρκετά φοβερή και αυξάνει την αφοσίωση – κάτι που είναι καλό για SEO.

Κριτήρια εμφάνισης

Καρτέλα συνδέσμου είναι όπου προσθέτετε έναν σύνδεσμο ή έναν σύνδεσμο συνεργατών (ο οποίος είναι προεπιλεγμένος στο nofollow). Εάν δεν χρησιμοποιείτε έναν σύνδεσμο συνεργατών, ελέγξτε την επιλογή “dofollow links”. ο πρόσθετο παρότρυνσης για δράση επιτρέπει την επιλογή «συνδέσεις επίδειξης» που χρησιμοποιούνται για την προσθήκη περισσότερων από 1 κουμπιών (δείτε ένα παράδειγμα εδώ).

Κριτήρια συνδέσμου

Καρτέλα Κριτήρια δείχνει τι βασίζατε την κριτική σας από…

Κριτήρια εμπλουτισμένου αποσπάσματος

wp-rich-snippets-κριτήρια

Καρτέλα συγγραφέα δείχνει το όνομά σας που απαιτείται για κριτικές…

συντάκτης-καρτέλα

6. Εργαλείο δοκιμών δομημένων δεδομένων Google

Το τελευταίο βήμα είναι να δημοσιεύσετε την ανάρτησή σας και να εκτελέσετε τη διεύθυνση URL Εργαλείο δοκιμών δομημένων δεδομένων της Google. Δεν πρέπει να βλέπετε προειδοποιήσεις για όσο έχετε απαιτούμενα πεδία συμπληρωθεί. Εάν ναι, παραθέτω μερικές κοινές λύσεις παρακάτω. Λάβετε υπόψη ότι θα χρειαστεί χρόνος για την Google να αναβαθμίσει τον ιστότοπό σας στο WordPress και να δείξει τα πλούσια αποσπάσματα στα αποτελέσματα αναζήτησης (οπουδήποτε από 1-5 ημέρες).

Εργαλείο δοκιμών δομημένων δεδομένων Google

Κοινές λύσεις

 1. Για το Genesis Framework, εγκαταστήστε το Πρόσθετο αφαίρεσης σχήματος
 2. Προσθέστε τα δεδομένα που σας λέει η Google στο Εργαλείο δοκιμής δομημένων δεδομένων
 3. Βεβαιωθείτε ότι το κλειδί WP Rich Snippets έχει επικυρωθεί στις ρυθμίσεις
 4. Βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα είναι αντιπροσωπευτικά του περιεχομένου της σελίδας
 5. Δοκιμάστε να προσθέσετε σήμανση σε μερικές ακόμη σελίδες που προτείνει η Google
 6. Φτιάξτε το δικό σας αρχή τομέα (προσθέστε περισσότερο, καλύτερο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας)
 7. Επίσκεψη Πολιτικές δομημένων δεδομένων της Google και οδηγίες για webmaster

7. Πρόσθετα

Το πλούσιο απόσπασμα WP πρόσθετα είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα για αυτήν την προσθήκη. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα, να ενεργοποιήσετε τις κριτικές χρηστών, τα κουμπιά παρότρυνσης για δράση και να προσθέσετε τη σήμανση οπουδήποτε στην ανάρτησή σας (ακόμα και στη μέση). Το πρόσθετο πίνακα κατάταξης είναι επίσης αρκετά τακτοποιημένο. Υπάρχουν 14 πρόσθετα και θα χρειαστεί να τα αγοράσετε ξεχωριστά (αν και μερικά είναι δωρεάν) ή να αγοράσετε το απόλυτο πακέτο όπως έκανα.

WooCommerce – προηγμένες δυνατότητες για τα στοιχεία ηλεκτρονικού εμπορίου σας καθώς και άλλες ενσωματώσεις. Αυτό το πρόσθετο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Σύντομοι κωδικοί – προσθέστε μεμονωμένα στοιχεία απόσπασμα οπουδήποτε στις αναρτήσεις σας.

Πίνακες δεδομένων – πολύ παρόμοιο με το πρόσθετο πίνακα κατάταξης (δείτε παρακάτω).

Προδιαγραφές λογισμικού – προσθέτει ένα widget πλευρικής γραμμής για να προβάλλει τις προδιαγραφές σας, όπως ακριβώς αυτή η σελίδα.

Τοποθεσίες – προσθέστε τη σήμανση schema.org για την τοποθεσία σας και εμφανίστε το Google Map οπουδήποτε στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας έναν σύντομο κωδικό.

wp-rich-snippets-location-add-on

Κουτί Shortcode – εμφανίστε ολόκληρη τη σήμανση εμπλουτισμένων αποσπασμάτων οπουδήποτε στην ανάρτησή σας, σε αντίθεση με την κορυφή ή το κάτω μέρος της ανάρτησης.

Ανώνυμες κριτικές χρηστών – εάν χρησιμοποιείτε κριτικές χρηστών (το πρόσθετο υποβολής καταχώρησης διεπαφής παρακάτω), αυτό επιτρέπει στους χρήστες να παραμείνουν ανώνυμοι.

Εξατομικευτής – αλλάξτε το χρώμα των αξιολογήσεων, των συνδέσμων, των κουμπιών, των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων, των κουμπιών παρότρυνσης για δράση.

wp-rich-snippets-customizer-add-on

Υποβολή καταχώρησης διεπαφής – επιτρέψτε στους χρήστες να αφήσουν τη δική τους κριτική. Αυτό προτιμάται συχνά αντί για μια απλή κριτική επεξεργασίας (η οποία μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερες βαθμολογίες, δεδομένου ότι είναι πιο πολύτιμες). Επίσης καλό αν προσφέρετε μαθήματα, έτσι ώστε οι μαθητές και οι πελάτες να μπορούν να ελέγξουν το μάθημα.

wp-rich-snippets-user-reviews

Κριτικές χρηστών Εικόνα – οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν μια εικόνα με την κριτική τους.

Πρόσκληση σε δράση – προσθέτει μια ενότητα στη σήμανσή σας με το όνομα προϊόντος, τη σύνοψη, τις τιμές και τους συνδέσμους επίδειξης. Εάν δεν θέλετε να εμφανίζεται ένα συγκεκριμένο στοιχείο, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις.

wp-rich-snippets-παρότρυνση για δράση

Πίνακας κατάταξης – δημιουργήστε έναν πίνακα κατάταξης με τις κριτικές, τις συνταγές σας ή οτιδήποτε άλλο. Δεν συμπεριέλαβα φωτογραφίες σε αυτόν τον πίνακα κατάταξης, αλλά μπορείτε αν θέλετε.

wp-rich-snippets-ranking-table

Βαθμολογία εμφάνισης – εμφάνιση μιας βαθμολογίας φιλτράροντας περιεχόμενο και αποσπάσματα, όπως φαίνεται στο διαδήλωση.

Συγκρίνω – παρόμοιο με το πρόσθετο δεδομένων και πίνακα κατάταξης αλλά μορφοποιημένο με τρόπο που βοηθά τους αναγνώστες να συγκρίνουν προϊόντα / υπηρεσίες.

wp-rich-snippets-membandingkan-πίνακας

Ελπίζω να απολαύσατε την κριτική WP Rich Snippets. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχουν τόνους τεκμηρίωση σχετικά με τη σύνταξη αναρτήσεων, πρόσθετων και άλλων θεμάτων. Ή απλώς αφήστε ένα σχόλιο. δέχομαι Συμβουλευτικές υπηρεσίες για WordPress SEO για τη δουλειά μου, γι ‘αυτό αγόρασα το απόλυτο σχέδιο για να λάβω τα πρόσθετα και μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε πολλούς ιστότοπους, αλλά το πρόγραμμα $ 69 / έτος είναι καλό αν μόλις ξεκινήσετε ή θέλετε να το δοκιμάσετε.

Στην υγειά σας,
Κάποιος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map