10 Партньорски маркетингови програми за WordPress: Направете значителен пасивен доход за продажба на WordPress хостинг, теми, приставки и т.н.

03.06.2020
Партньорски маркетинг '10 Партньорски маркетингови програми за WordPress: Направете значителен пасивен доход за продажба на WordPress хостинг, теми, приставки и т.н.
0 15 мин.

Ако сте в индустрията на WordPress и искате да печелите пари чрез партньорски маркетинг, имам перфектния списък за вас.


Разчитам на тези партньорски програми за WordPress, за да изкарвам прехраната си и да изкарвам 10 000 долара на месец, подкрепяйки хостове, теми, разработчици на WordPress на freelancer.com, и дори SEO услуги.

Така че вместо да управлявам множество клиентски проекти (като преди), по принцип намерих партньорска програма за всичко и просто правя комисиони. Имам много повече свободно време и партньорският ми доход е честно по-последователен от всеки доход, през който изкарвах консултации.

Можете да се регистрирате за много от тях чрез shareasale.com който се използва за намиране, проследяване и изплащане на комисионни от тонове търговци. Но това е само едно място. Прегледайте списъка и уверявам, че ще намерите нова партньорска програма, от която ще се вълнувате, за да спечелите по-пасивни приходи. И не забравяйте да ми оставите коментар, ако имате въпроси – или нови програми, които да добавите!

Моите лични фаворити (Единствените, които направих $ 150 000 от през 2018 г.)

 • SiteGround (хостинг) – до $ 100 + / продажба
 • Cloudways (хостинг) – гъвкави комисионни (но много добри)
 • WP двигател (хостинг) – 200 долара / продажба
 • Елегантни теми – 50% от продажбите
 • Теми на StudioPress – 35% от продажбите
 • StackPath CDN – обикновено $ 10-20 $ / продажба
 • Freelancer.com – около 13% от първите комисионни за проекти
 • SEMrush – 40% повтарящи се комисионни ($ 40 – $ 160 / месец)

WordPress хостинг

SiteGround – Промяна на живота за мен … Направих $ 80k през 2017 г. и $ 120k през 2018 г. само чрез SiteGround. Горе допринасям за това да показвам на хората 26 различни анкети във Facebook, където SiteGround е класиран №1 (скрийншоти по-долу). Това е $ 50 – $ 150 за продажба в зависимост от нивото, което достигате всеки месец, $ 150 за продажба, ако започнете да правите 31+ продажби на месец (трябва да се свържете с техния партньорски мениджър и да продавате някои планове с по-високи цени, различни от техния план за стартиране). 160 долара / продажба, ако ударите около 81+ продажби / месец. Прочетете моите Преглед на SiteGround за да получите маркетингови материали. 11 продажби / месец ще ви донесат $ 13k / година. 21 продажби / месец, а някои от вас могат да напуснат работата си, като правят 31.5k / година. Отлична скорост, поддръжка, сигурност и те ще ви мигрират безплатно.

Въпреки че други хостинг филиали като WP Engine предлагат фиксирани комисионни в размер на $ 200, SiteGround е много уважаван в WordPress общността (и # 1 в повечето анкети на Facebook), така че най-вероятно ще имате по-високи конверсии и по-ниски анулиране – дори ако трябва да изкачите ниво. Те вдигнаха редовната цена, но промоционалната им цена е достъпна и можете да я получите за 3 години.

SiteGround-Affiliate-продажби

97 продажби х 150 / продажба = 14 550 долара за 1 месец (това беше през март 2018 г.)

SiteGround-филиал-амфитеатрално

Продаването на SiteGround е лесно, когато те са оценени №1 в почти всяка анкета във Facebook …

2019 хостинг анкета

2017-WordPress-хостинг-FB-Poll

Препоръки за хостинг на Elementor

Юли 2019 г. Хостинг Препоръка

WordPress-домакин-Poll-Aug-2018

Споделено-хостинг-анкета на 2017 г.

2019-хостинг-Poll

Go-To-хостинг-компания

WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

Сайтът се поддържа хостинг-Poll

WooCommerce-хостинг-FB-Poll

2016-уеб-хостинг-Poll

Best-WordPress-хостинг-доставчик-Poll

Най-добър Уеб хостинг-2019-Poll

WP приятелски хостинг анкета

2016-WordPress-хостинг-FB-Poll

Любим хостинг за Elementor

2018 хостинг препоръки

Сайтът се поддържа-WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

2019-домакин-Poll-1

Хостинг-Анкета-за-Speed

WordPress-хостинг-Анкета на юни-1

SiteGround-Препоръка

2014-Управляван WordPress-хостинг-FB-Poll

Най-добър Уеб хостинг-доставчик-Poll

Хостинг-Poll-Feb-2019

Хостинг Препоръки-Poll

Bluehost срещу SiteGround

Анкета на уеб хоста на WordPress

Ето няколко имейла …

Януари-SiteGround-Affiliate-продажби

Моят отчет за реализация на SiteGround …

SiteGround-Affiliate-Реализации

Имате филиал на месеца през юли 2017 г. 🙂

SiteGround-филиал на най-месечен

Използвам SiteGround, защото …

 1. Моята GTmetrix + Pingdom докладите говорят сами за себе си
 2. Моите страници се зареждат моментално (кликнете върху тях, ако искате)
 3. Бърз скоростна технология (PHP 7.3, NGINX, SG оптимизатор, Cloudflare)
 4. Препоръчан от Yoast, WordPress, Ивица от Ускоряване на WordPress
 5. Безплатно Да шифроваме SSL, лесен за използване Cpanel, и функции за е-търговия
 6. Поддръжката на WordPress е непобедим дори без приоритетната поддръжка на GoGeek
 7. GrowBig идва с поставяне, повече съхранение и повече сървърни ресурси (превъртете надолу до „разпределяме необходимите ви ресурси“ и задръжте курсора на мишката върху сървър раздел)
 8. GoGeek идва с още повече сървърни ресурси, съхранение, приоритетна поддръжка
 9. Безплатни миграции, приставка за мигратор, и a 30-дневна гаранция за връщане на парите
 10. Много похвали за Reddit, Facebook разговори, кикотене, TrustPilot
 11. Тонове похвали във Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Много хора вече са мигрирали и публикували резултати в Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, #12, # 13, # 14, #15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Отказ от отговорност – ако се регистрирате за SiteGround с помощта на моя партньорска връзка Ще даря част от комисионната без никакви разходи за вас. Всяка година дарявам $ 3k за GoFundMe кампании (2018 г. беше да се хранят гладните в Денвър, а 2017 г. беше ураганът Харви). Вашата подкрепа помага и аз наистина го оценявам. Опитвам се да направя отзивите си безпристрастни и подкрепени от доказателства под формата на Анкети във Facebook, туитове, и истински разговори. Ако не искате да го използвате, ето не-партньорска връзка към SiteGround. Така или иначе наистина вярвам, че те са най-добрият хост и че вашият сайт ще работи по-бързо / по-гладко … направете проучване в групите на Google и Facebook и ще намерите повечето хора кажете същото.

WP двигател – 200 долара за продажба плюс 50 долара за всяка филиална продажба (ако препратите филиал и те правят продажба, получавате 50 долара от всяка продажба). Ако това не е достатъчно, тя също е подредена партньорска програма с обемни бонуси. Огромни комисиони със 180 проследяване на бисквитки, но имат a 20% процент на обръщане. Това прави средната комисионна около $ 175, което е изключително изгодно.

WP-двигател-филиал-комисионна

WP-двигател-филиал-амфитеатрално

Cloudways – обикновено вторият най-високо оценен хост в анкетите във Facebook, предлагащ по-високи комисиони от SiteGround (след като се изкачите до по-високи нива). Няма ограничения на процесора, често срещано оплакване с SiteGround. Отчетите от групата на WordPress Speed ​​Up Facebook Group бяха, че хостингът им е супер по-бърз. Единствената причина, поради която не ги популяризирам, е, защото се справях толкова добре с SiteGround, те не са №1 във всяка анкета във Facebook като SiteGround, а Cloudways е малко скъпа за обикновения потребител (въпреки че промоционалната цена на SiteGround изтича след 1-3 години и след това ТЕ се оскъпяват). Има плюсове и минуси за всеки.

Bluehost – 65 долара на продажба от един от най-популярните хостове на WordPress, обаче Bluehost има много лоши отзиви и те не са оценени високо в анкетата във Facebook. Повечето хора четат няколко отзива, преди да финализират хост, така че бих ви посъветвал да станете филиал на SiteGround или WP Engine, които имат много по-добри оценки (плюс получавате по-високи комисионни).

Godaddy – 15% комисионни и въпреки, че те са смукали, те са постигнали значителни подобрения през последните няколко години. Моят сайт се зарежда за по-малко от 1 секунда на най-евтиния им споделен хостинг план, а екипът им за поддръжка е базиран в САЩ (Аризона). Все пак бих отишла с SiteGround или WP Engine. Прочетете моите Преглед на SiteGround срещу Godaddy за да видите разликата.

В движение – подреждането започва от $ 50 / продажба до $ 120 на продажба. Достоен хост, който не е собственост на EIG.

HostGator – $ 50 – $ 125 на продажба (същата програма на ниво като SiteGround), но HostGator е УСТОЙЧИВ и отзивите показват, че реализациите са по-ниски. Можете да генерирате персонализирани кодове на талони, което е добре, ако създавате видеоклипове и улеснява хората да въвеждат кода, а не да кликват върху връзка (YouTube забранява партньорските връзки), което може да генерира още повече комисиони. Въпреки това говорих с няколко други филиали на HostGator, които казаха, че не правят нищо, защото хората правят своите изследвания и научават, че определено не са най-добрият избор.

WordPress Теми

Елегантни теми – 50% комисионни, продаващи красиви теми на WordPress, които реализират изключително добре. Включва допълнителни комисионни, ако хората подновят абонамента си. Продайте техния пакет за цял живот и вземете 150 долара. Доверен на 350 000+ WordPress потребители и включва популярните им Тема на Divi. Елегантните теми са завинаги и имат солидна репутация.

Елегантни-Themes-Партньорски плащания

MyThemeShop – 55% комисионни за най-бързо зареждащите се теми на пазара. $ 48 комисионни за една тема, 244 $ за членство. Те също имат плъгини – Наскоро превключих приставките за богати фрагменти на техните WP Преглед Pro и популяризирайте това сега. Те също имат a двустепенна програма където получавате 10%, ако препращате други филиали и те правят продажба.

ThemeForest – ужасна партньорска програма. Ти само получаваш 30% от първата покупка на всеки нов човек. Ако те вече са клиент на Envato / ThemeForest, ще получите джак лайна. Тази партньорска програма е ужасна и аз я включих тук само като предупреждение да стоите настрана. Освен ако не популяризирате надеждна тема като Avada, стой настрана особено след като всички теми на ThemeForest са създадени от независими разработчици, които могат или не могат да бъдат надеждни. Не знаете качеството на кода, дали ще излязат с актуализации и т.н. Ето защо използвам StudioPress за всичките си WordPress сайтове (и така правя най-добрите хора в WordPress като Yoast и Matt Cutts от Google).

themeforest-филиал-програма

Уважаеми споменавания

Теми за генезис

StudioPress – StudioPress надгражда Теми на WordPress в Рамка за генезис и е основният ми филиал за теми с комисионни над 8 000 долара. Прочетете моите Преглед на StudioPress ако не сте чували за тях, но те са толкова законни. Аз средно $ 28 на продажба с по-малко от 5% отмяна и високи конверсии, тъй като StudioPress е одобрен от много топ хора в WordPress като Yoast и Matt Cutts. Те са наистина SEO-приятелски WordPress теми, които имат най-високо кодиране, леки, така че се зареждат бързо, идват с тонове Приставки за генезис, страхотна документация. Продайте своите Pro-тематичен пакет Pro Plus и вземете $ 175 комисионна.

ShareASale-Партньорски плащания

Zigzagpress – 50% комисионни (струва $ 49 за една тема, което означава $ 24.50). Zigzagpress НЕ е добър партньор. Правех последователни $ 300 / месец с тях, но това спадна до почти 0 продажби за почти цяла година. Също така получих няколко оплаквания, че когато ребрандираха, изтриха всички закупени от клиентите теми и накараха клиентите им да им откупят. Обичах Zigzagpress, но изглежда, че не се грижат за своите филиали или клиенти. Те дори не са ми платили 163 долара за препоръките, които им направих тази година – ще изтрия всичките си партньорски връзки + добри отзиви за тях. Определено бих ги избегнал.

Възстановени 316 дизайна – 20% комисионни и 60-дневен срок за препоръчване при отзивчивост теми за женски генезис много от които са готови за WooCommerce. Също така a препоръчва разработчик на Genesis посочени на уебсайта на StudioPress. Възстановен 316 Designs има някои от най-високите проценти на конверсия от всички магазини за теми на Genesis и е вторият ми най-печеливш магазин за теми.

Здравейте, дизайни – 30% комисионни дизайнерско качество Генезис теми много от които са готови за WooCommerce. Сравнително нов магазин за теми, но техните дизайни са страхотни – ако не сте ги проверили, определено го направете. Те не са били достатъчно, за да станат „популярни“, но аз ги популяризирам само в няколко статии в блога и печеля около 100 долара на месец. Също така получих страхотна обратна връзка от своите читатели и те абсолютно ги обичат.

Доста Дарн Сладък дизайн – 35% комисионни плюс 5% от подразделения. Мобилен отзивчив теми за женски генезис от StudioPress препоръча разработчик на Genesis.

WordPress развитие

На свободна практика – ако накарате хората да питат за развитието на WordPress и оптимизацията на скоростта, можете да ги насочите към моя разработчик в Бангладеш и да направите около 13% комисионни от проекта за първите 100 дни. Това ми спести TON време, докато все още печеля пари от тези запитвания. Работя с Проня повече от 5 години, който е $ 40 / час. Той е създал над 20 WordPress сайта и е оптимизирал множество сайтове, за да се зареди с 400% по-бързо за клиенти. Можете да го наемете, като се регистрирате за Акаунт на свободна практика след това търсете потребител bdkamol.

Pronaya-Кумар-S-Отзиви

Комисионите ми основно плащат за цялата работа по разработване, от която се нуждая …

Преводач на свободна практика-Партньорски-печалба

Не е необходимо да се ограничавате до дизайн или разработка, можете да направите това с всеки фрийлансър …

свободна практика, филиал

Единственото падане е можете да използвате само партньорска връзка на началната страница на Freelancer. Така че вместо да се свързвате директно с нечий потребителски профил, ще трябва да кажете на хората да се регистрират през началната страница (използвайки вашата партньорска връзка), след което да потърсите потребителското име на фрийлансъра. Но ако покажете портфолиото си на вашия уебсайт като мен (тези проекти за скорост на WordPress), хората ще го направят.

WordPress приставки

WP ракета – 20% комисионна за приставката за кеш №1 в това Анкета във Facebookтази анкета също) което прави WordPress сайтовете значително по-бързи. Използвам го на моя уебсайт и е лесно да се конфигурира с голяма поддръжка / документация. Ето моят урок за настройките на WP Rocket.

Swift-Изпълнение-срещу-WP-ракета-Feb-7

2018-WordPress-Кеш-приставката-Poll

Best-WordPress-Cache-Plugin-Poll

Best-Cache-Plugin-Poll

монолог – 20% на продажба от един от най-добрите леки плъзгачи плъгини, които няма забавете вашия сайт като Revolution Slider и други стабилни плъзгачи. Той е минимален, но изглежда приятен и е много лесен за използване. Ако стартирате P3 (Plugin Performance Profiler) Plugin и вижте, че плъзгачът ви плъгин причинява бавно зареждане, разгледайте Soliloquy – или кажете и на вашите клиенти 🙂

Жадни съдружници – приставка за управление на партньорска връзка, която прикрива, проследява и управлява партньорски връзки. Премиум версия да ви позволи да получите статистически данни, автоматично свързване, дори да добавите проследяване на събитията в Google Анализ. Вие правите 30%, което е сравнително малко в сравнение с други програми за партньорски маркетинг на WordPress.

CodeCanyon – 30% от първия паричен депозит на всеки нов човек (същата комисионна като ThemeForest). Пазар за много WordPress плъгини: плъзгачи, HTML5 аудио плейъри, събития, членство … име, име, CodeCanyon го има, но програмата не е много печеливша.

SEO

Всичко в едно SEO Pro – 40% комисионна, но повечето хора използват Yoast.

SEMrush – 40% повтаряща се комисионна за SEMrush абонаментни продажби. Това означава $ 40 – $ 160 / месец за всеки човек, който продължи абонамента си, когато се регистрира с вашия партньор (не е лошо). Това е един от най-високо оценените SEO инструменти на пазара и ви предоставя голямо количество данни за ключови думи, връзки, авторитет, референтни домейни и други.

SEOPressor – до 50% месечни повтарящи се комисионни за премиум SEO плъгин. Получих спам коментари от връзки на SEOPressor, но те са одобрени от ShoutMeLoud.

WP Преглед Pro – Богат фрагмент на плъгин на MyThemeShop, който използвам на моя собствен уебсайт, след като преминах от неподдържания плъгин WP Rich Snippets. Много доволен от WP Review Pro (те също имат a безплатна версия) и получавате хубави комисионни от 55%, което е $ 36,85 за продажба.

Маркетинг по имейл

Aweber – 30% повтарящи се комисионни. Стига да използват акаунта си, вие печелите пари. Не включва ограничения като MailChimp и плаща пари в брой вместо кредити.

Постоянен контакт – 5 долара за всеки клиент, който се регистрира за безплатна пробна версия и $ 105 за всеки нов клиент, който се превърне в разплащателен клиент. Много щедра партньорска програма за имейл софтуер.

MailChimp – печелете $ 30 в услугите на MailChimp за всеки човек, към когото се отнасяте, плюс 3 нови инспектори входящи. Това лице обаче ТРЯБВА да е приятел или колега и двамата също трябва да имат платени сметки. В противен случай безплатните акаунти трябва да включват значката на MailChimp в имейлите.

Стоковые Изображения

Shutterstock – 20% комисионни за голям избор от снимки. Когато питате клиентите кои снимки на акции искат да използват на уебсайта си, изпратете им партньорска връзка, ако купуват.

iStock & Гети изображения – 20% комисионни за нови клиенти, 10% за връщане. Ще трябва да им изпратите имейл, за да се регистрирате като филиал, но тук също ще намерите голям избор.

образование

Udemy – 20% комисионна за всеки курс. Инструкторите могат да създадат персонализирана връзка, която им дава 97% комисионни за курса си. Удеми намалиха комисионите си, правейки го по-малко привлекателен.

WP 101 – 20% комисионни от един от най-реномираните източници на уроци за WordPress.

Други съдружници

Вижте WordPress – 20% комисионни за wordpress.com, JetPack и WooCommerce.

StackPath – ако блог за скорост на уебсайта или да го направите за клиенти, можете да ги насочите към StackPath, който купи MaxCDN. Печелех $ 1000 / месец с MaxCDN – ще видим как върви StackPath. Много по-трудно е да бъдат приети в тяхната партньорска програма от MaxCDN – те искат да знаят, че сте способни да произвеждате по-високи продажби и че CDN са ключова част от вашия бизнес / блог. Допринасям с продажбите си за писане на уроци на приставки за кеш, които почти всички интегрират StackPath – само тези уроци получават над 500 посетители на ден.

Влияние-Radius-Affiliate-продажби

StackPath-Data-Центрове

Kraken (Оптимизация на изображения) – компресира без загуби изображения, за да подобри времето за зареждане на страниците (безплатните плъгини никъде не са толкова добри). За всяко генериране на реферал, Kraken трайно ще увеличи месечната Ви квота със 100 MB. След като се регистрирате, ще видите опция за препращане.

OptiMonster (Форми) – познавате ли тези досадни изскачащи прозорци, докато излизате от уебсайт? Не ги харесвам и тях, но уж работят. Печелете 20% за всяка генерирана от вас продажба.

Амазонка – ако изпратите трафик до Amazon и някой завърши закупуването на съвсем различен продукт, ВИНАГИ получавате комисионна от тази продажба. Ако създавате уроци в Youtube, можете да насочите хората към Син микрофон на Йети, или това тъпа тениска винаги носите по време на видеоклиповете си. Помислете за физическите продукти, а не за цифровите стоки. Спечелете до 10% комисионни най-големият търговец на е-търговия в света. Честно казано, ще си идиот да не се регистрираш.

TubeBuddy – популярен софтуер / разширение за Chrome за оптимизиране и управление на видеоклипове в YouTube, включително аудио / видео ефекти. 30-50% повтарящи се комисионни. Вижте планове / функции тук.

Знаете за всички други добри програми за партньорски маркетинг на WordPress? Уведомете ме в секцията за коментари (без самопромоции, моля). Или ако сте нов в партньорския маркетинг и имате конкретен въпрос, аз съм повече от щастлив да ви отговоря за това – просто ми оставете линия!

p.s. WP начинаещ е партньор за основно всяка програма за партньорство в WordPress. Шансовете са, ако те посочат компания на тяхната страница за сделки, те също имат партньорска програма.

WordPress-Партньорски маркетинг-програми

Какво следва? Печелене на пари разбира се

Вижте моето ръководство за партньорски маркетинг, което ви превежда през всичко в тази таблица на съдържанието.

Партньорски маркетинг TOC

често задавани въпроси

&# X1f4b0; От коя партньорска програма направих 150 000 долара на година от?

SiteGround и Cloudways представляват поне 90% от доходите ми от филиал. Написах урок по филиал на маркетинг, който ви показва как го направих.

&# X1f4b0; Кои хостинг партньорски програми са най-популярни?

SiteGround, Bluehost, HostGator и още няколко споделени хостове са най-популярни. Присъединете се към WordPress Facebook групи и проверете анкетите и разговорите на хората, за да видите не само най-популярните хостинг компании, но и къде вървят тенденциите.

&# X1f4b0; Откъде правят повечето хора парите си?

Голямото мнозинство от успешните блогъри на WordPress правят своите партньорски доходи чрез хостинг. Това е високоплащаща, доходоносна (но конкурентна) индустрия.

&# X1f4b0; Мога ли да си изкарвам прехраната за насърчаване на теми / плъгини?

Направете математиката. Ако правите само $ 30 / продажба, как се сравнява това с хостинг комисионните при $ 150 / продажба? Ще трябва да направите 5 пъти повече продажби, което може да бъде предизвикателство, но това може да стане с достатъчно трафик.

&# X1f4b0; Коя е най-добрата приставка за управление на партньорска връзка?

Използвам приставката Thirsty Affiliates. Чудесно е!

Наздраве и късмет,
мъжко животно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector