Как да осигурите приходи от видеоклипове в YouTube без AdSense (Добавете пояснения и описания с партньорски връзки вместо това)

За тези от нас, които не искате да спамете нашите зрители в Youtube реклами, има по-добри алтернативи там.


Най-лесният начин е да препоръчайте продукти (споменати във вашето видео) с помощта на партньорски връзки. Когато някой закупи продукт чрез вашата партньорска връзка, получавате комисионна от продажбата. По принцип рекламирате нечий друг продукт срещу комисионна. Правя 1000 долара на месец, правейки това и това е вторият ми най-голям източник на доходи до SEO консултации.

Чрез тези партньорски връзки можете да започнете да печелите от Youtube видеоклипове без AdSense или партньорства. Тя е по-персонализирана, по-малко натрапчива и вероятно няма да получите гласове „палци надолу“, тъй като се надяваме да препоръчате продукт (и), които помагат да разрешите проблем.

Ето едно видео Направих с партньорски връзки:

Партньорски маркетинг в Youtube

Когато хората кликнат върху връзката ми към MaxCDN (или в анотацията към Youtube или видео описание), получавам комисионна от продажбата. По-долу ще намерите инструкции за това …

Добавете партньорски връзки към видеоклипове в YouTube

Стъпка 1 – Добавете асоцииран уебсайт към канала си в Youtube
Влезте в YouTube и отидете в „Creator Studio“. Сега отидете на Channel -> Състояние и функции -> Външни пояснения. Добавете уебсайта си и преминете през процеса на потвърждение. Може да се наложи да добавите вашия уебсайт към Google конзола за търсене. Сега отидете на раздела „Разширени“ под Канал и добавете уебсайта си като свързан уебсайт. Намерени са пълни инструкции тук.

Уебсайт, свързан с Youtube

Стъпка 2 – Вземете своите партньорски връзки
Първо ще трябва да научите кои продукти / търговци са най-добри, за да насочите и вашата аудитория. Повечето уебсайтове имат раздел „Съдружници“ в горната или долната част на своя уебсайт, където можете да се регистрирате. Можете също така да „_____ партньорска програма“ на Google, за да я видите, че се показва тук. Има много партньорски центрове, които имат хиляди продукти / търговци. Опитай Амазонка, ShareASale, или CJ. След като се регистрирате и одобрите, можете да започнете да създавате своите партньорски връзки:

Партньорска връзка

Стъпка 3 – Прикрийте партньорските си връзки
Прикриване партньорски връзки означава, че насочвате хората към URL адрес на уебсайта си, но той пренасочва на друго място. Например, тази прикрита партньорска връзка сочи към / go / maxcdn, но пренасочва към уеб сайта MaxCDN. Трябва да направите това, защото поясненията за видео на YouTube ви позволяват да използвате URL адреси само за ВАШИЯ свързан уебсайт – прикриването им е това, което ви позволява да ги пренасочите към партньорската връзка!

Ако използвате WordPress, използвам приставка наречена Жадни съдружници да прикривам, управлявам и проследявам партньорските ми връзки (трябва да платите жадни съдружници за техните добавки ако искате допълнителни функции). Безплатната версия все още е добра … просто инсталирайте приставката и намерете раздела „Партньорски връзки“ вляво на таблото за управление. Добавете името на линка и целевия URL адрес, запазете го и след това копирайте прикритата версия на URL адреса, за да можете да го добавите към своите пояснения за видеоклипове в YouTube..

Прикрита партньорска връзка

Стъпка 4 – Добавете партньорски връзки към видеоклипове в YouTube
Редактирайте видеоклипа в YouTube, към който искате да добавите партньорска (и) връзка (и). Кликнете върху раздела Забележки и „Добавяне на пояснение“. Попълнете необходимата информация, включително времето, когато искате да се появи това пояснение (очевидно трябва да е, когато препоръчвате партньорския продукт). До дъното добавете прикритата си партньорска връзка. Приложете промени, след това гледайте видеоклипа и тествайте връзката си.

Можете също да добавите партньорски връзки към описанието на вашето видео в YouTube. Те не е необходимо да се прикриват, но обичам да използвам URL като по-къс Bitly за да изглежда връзката по-красива / по-къса.

Добавете партньорски връзки към видеоклипове в YouTube

Готово сте, сега отидете Създайте още видеоклипове в YouTube

Планирането на видеоклипове може да ви помогне да използвате партньорските връзки и пояснения по-ефективно, но продължете напред и ги добавете (където е подходящо) към съществуващите си видеоклипове. Видео уроците са чудесни за партньорски маркетинг, защото хората търсят решение – което често може да се реши с продукт. Разгледайте няколко примера, за да получите идеи за следващото си видео в YouTube …

Q: Как да свържете Macbook към няколко монитора?
А: Купете HDMI адаптер (връзка към продукт на Amazon)

Q: Как да накарате уебсайта да се зареди по-бързо?
А: Купете по-бърз хостинг (повечето хостинг компании, които имат партньорска програма)

Q: Кой е най-добрият телевизор за конферентна зала?
А: Не знам, но се обзалагам, че можете да го намерите в Amazon!

Преглед на видеоклипове също са често срещани. Сега, когато знаете как да осигурите приходи от видеоклипове в YouTube без AdSense или други спам методи, продължете напред и започнете да правите някакъв видео маркетинг за партньор. Може да бъде по-доходоносно и хората няма да ви мразят, че ги спамвате с реклами! Просто бъдете сигурни, че следвате видео указанията на Youtube

Ако имате въпрос относно осигуряването на приходи от видеоклипове в YouTube или партньорския маркетинг, пуснете ми ред. Ще се радвам да помогна. И ако намерите този урок за полезен, моля, помислете дали да го споделите.

Наздраве,
Подпис на Том

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map