Как да печеля пари с партньорски маркетинг (Ръководство за 2020 г.): Удрям 150 000 долара миналата година и искам да покажа на други хора как го направих

Никога не съм мислил, че това ще ми се случи.


За 2 години минах от $ 20k до $ 80k, след това $ 150k през 2018 (вижте моята доклади за доходите).

Направих това, като зарязах всичките си SEO клиенти и се опитах да правя пари с партньорски маркетинг (пиша уроци за SEO и скоростта на уебсайта). 90% от филиалния ми доход идва от насочване на хора към SiteGround, хостинг компания, която ме награди филиал на месеца през юли 2017г.

И така, какво да правя?

По принцип пиша уроци за това как да накарате уебсайта да се зареди по-бързо, докато казвате „хостингът е фактор №1 за скоростта на уебсайта и SiteGround беше класиран като домакин №1 в 34 анкети във Facebook. Те също са използван от Йоаст, препоръчани от WordPress, и те ще мигрират ви безплатно. Много хора вече са мигрира към SiteGround и публикувано по-бързи времена на натоварване На кикотене.”

Това накара продажбите ми да скочат.

Не, това не се е случило за една нощ. Да, бях прекъснат няколко години, докато създавах съдържание. Но това буквално промени живота ми … Преместих се от къщата на родителите си (въздишка) в хубаво студио в центъра на Денвър, купих първата си кола (Mercedes c300), приех 2 котета и кредитът ми набра 45 точки. Аз също дарих 6000 долара за кампаниите GoFundMe. Аз съм скромен пич, но в партньорския маркетинг числата говорят. Така че, искам да ви покажа как го направих. Наслади се :-)

SiteGround-Affiliate-продажби

SiteGround-PayPal пари

Виж моя пълна PayPal активност, или доклади за доходите за всички мои филиали.Аз и Натали

Най-накрая имам време / пари да пътувам с приятелката си (знам, тя е прекрасна)

Contents

Приготвяме се да започнем

Как работи партньорският маркетинг?
Вие си партнирате с компания, продаваща продукти / услуги, които бихте искали да препоръчате на вашата аудитория. Ако те купят нещо, използвайки вашата партньорска връзка, получавате комисионна от продажбата. Има и други видове партньорски програми, но това е най-често срещаното – и това също правя.

За моя блог

 • Пиша за SEO + оптимизация на скоростта на уебсайта
 • Хостингът е фактор №1 за оптимизиране на скоростта на уебсайта
 • Правя пари, като се насочвам към хората Хостинг на SiteGround
 • Прекарах много време в събирането на доказателства в социалните медии, където те бяха №1 в 34 различни анкети във Facebook, Facebook разговори които поддържат това и как мигрирането към тях може да подобри пъти за зареждане на страниците. Имам и 100% резултати в GTmetrix + Pingdom
 • Имам около 2500 посетители на ден, 90% е от Google … добавянето на партньорски връзки към вашия блог (или видеоклипове) е лесната част – получаването на постоянен трафик към тях (SEO) е трудната част
 • Отнемаше блогване на пълен работен ден в продължение на много месеци с минимален доход, за да видя резултатите, но сега мога (и имам) спрях да работя за няколко месеца и все още събирам доходите си от филиал

За мен (Защо пиша това?)
Произхождам от неуспешен фон на уеб дизайн / SEO. Блогвах, защото знаех, че е добре за SEO, но статиите ми не Осигуряване на приходи. Направих скок на вярата и зарязах клиентите си да разберат блоговете / партньорския маркетинг. Бях добър в оптимизирането на скоростта на уебсайта и знаех, че хостингът е фактор №1. След някои проучвания видях, че SiteGround е №1 в повечето анкети във Facebook и имах голяма репутация с щедри партньорски комисии. Така че написах уроци за скоростта на уебсайта … как да конфигурирам приставки за кеш на WordPress, хостинг отзиви и други теми, свързани със скоростта. Обикновено в края на публикацията бих казал „… и ето защо трябва да преминете към SiteGround“ с доказателства защо са най-добрите… анкети, туитове, подобряване на времето за зареждане и др. Тогава нещата се развиват добре. Сега имам 0 клиенти и свободата да живея както искам. Написах този урок, защото всъщност се вълнувам да помогна на хората да направят същото – без BS.

Най-големите фактори

 • Избор на подходяща ниша и филиал (и), към които да се отнасят читателите
 • Намиране на теми (ключови думи), където хората биха се интересували от продукт / услуга. НЕ трябва да пишете само отзиви !!! Ако създадете видеоклип в YouTube на тема „как да свържете телевизор към лаптоп“, пуснете партньорска връзка към HDMI кабел. Това е само един пример.
 • SEO: получаване на постоянен трафик, като напишете страхотно съдържание за вашите ключови думи (в SEO има фраза „дължината е сила“ и това ми се отплати много време). Може би правите видеоклипове или eCourse, но намерих публикации в блогове НАЙ-ДОБРЕ да се актуализират, което означава по-малко поддръжка. Най-големият фактор на FAR беше времето, което прекарах щателно, създавайки своите уроци … което в крайна сметка доведе до внезапност 3 пъти увеличение на SEO трафика
 • Добавяне на HTML съдържание на ВСЕКИ статия (насърчава по-дълго съдържание, организация и дори шанс за получаване прескачане към връзки в Google наречени котви).
 • Събиране на анкети във Facebook, туитове и други доказателства ЗАЩО трябва да изберат моя партньор
 • Най- търпение отнемаше да пиша съдържание в продължение на много месеци, дори когато не ми се плащаше

1. Намерете своята ниша

Кариерното ми пътуване премина така: онлайн маркетинг > уеб дизайн > Уеб дизайн на WordPress > WordPress SEO > WordPress оптимизация на скоростта. Сега влизам в партньорски маркетинг.

Докато правех WordPress оптимизация на скоростта Забелязах, че много хора се нуждаят от него, но много малко хора го доставяха (имаше липса на услуги и уроци, когато изследвах Google). Знаех също, че хостингът е фактор №1 на фактора на скоростта на уебсайта и тези компании платиха до $ 200 / продажба. Хостингът е конкурентно пространство, но комисионите и липсата на предлагане ме примамиха.

Разширих своя SEO блог и започнах да пиша за хостинг, кешинг плъгини и други подходящи теми …, докато препоръчвам SiteGround във всеки урок. Добавих социално доказателство като 34-те анкети във Facebook, където бяха класирани №1. Всеки урок беше супер подробен и много хора ги намериха за полезни – мнозина получават 100+ посетители на ден, тъй като страхотно съдържание = по-високи класирания.

След като намерих своята ниша (оптимизация на скоростта на WordPress), солидна хостинг компания с партньорска програма с висока комисия (SiteGround) и създаде уроци около теми, които хората в моята ниша биха намерили полезни (и може би искат да променят техния хост), ето какво ме накара до 130 000 долара.

Ръководство за оптимизация на скоростта на WordPress

След като намерите ниша с голямо търсене, малко предлагане (направете си проучване в Google) и a почтен партньор, предлагащ приятни комисионни … и имате търпение да изчакате финансови резултати, докато създавате активите си (говоря за съдържание), насърчавам ви да скочите..

2. Регистрирайте се за партньорски програми

Популярни онлайн търговци на дребно

WordPress хостинг

 • SiteGround – 50 $ – 100 $ + / продажба (подреждане на ниво).
 • WP двигател – 200 долара / продажба + бонуси + двустепенна програма 50 долара.
 • Kinsta – 50 долара – 500 долара / продажба + 10% повтарящи се.
 • Cloudways – $ 50 – $ 125 / продажба (многостепенни) или повтарящи се приходи с по-ниска първоначална комисионна – те също бяха №1 в много анкети във Facebook, имат много силно следване и скоро ще ги препоръчам за управляван облачен хостинг

Теми на WordPress

 • StudioPress – 35% (обикновено при продажба на стойност 100 долара).
 • Елегантни теми – 50% при планове, вариращи от $ 89 – $ 250.

Маркетинг по имейл

 • Aweber – 30% повтарящи се (при $ 19 – 149 $ + за продажба).
 • Постоянен контакт – 105 долара за продажба и 5 долара за олово (регистрирайте се за безплатна пробна версия).

Други съдружници

 • SEMrush – 40% повтарящи се (при $ 40 – $ 160 / месец).
 • StackPath CDN – обикновено $ 10 – $ 20 комисионна за продажба.
 • MyThemeShop – 55% ($ 48 комисионна – $ 244 в зависимост от плана).
 • ThemeForest – 30% от първата покупка на всеки нов човек.
 • WP ракета – 20% ($ 10 – $ 50 / продажба).
 • На свободна практика – такса на проекта за първите 100 дни (обикновено 10% от проекта).
 • Udemy – 20% на всеки курс.
 • Вижте WordPress – 20% за wordpress.com, JetPack и WooCommerce.
 • OptiMonster – 20%.
 • LongTail Pro – 30% (и 30% повтарящи се) при $ 219 / година – $ 377 / годишни планове.
 • Elementor – 50% от $ 49 – 199 $ в зависимост от плана.
 • HelloFresh – 25 долара (максимум) при първа продажба.

Кодове на купони

 • A2 хостинг + HostGator – тези филиали ви позволяват да създавате персонализирани кодове на талони, което е a огромен бонус, ако правите видеоклипове в YouTube. Видеото на Тайлър на Мур е включено как да си направите WordPress сайт има 4.5M + гледания и той препраща хората към HostGator, използвайки кода си на талон. Това означава, че той получава кредит за продажбата, ако използва кода (дори и да не кликне върху партньорската му връзка). Ако правите видеоклипове в YouTube, кодовете на талони могат да доведат до много повече продажби от изпускане на връзки във видео описания и надяване хората да кликнат върху него. Той е направил цяло състояние.

3. Научете различните видове програми

Едно ниво – вземете комисионна, когато продажбата се генерира от вашата партньорска връзка.

Двустепенна – вземете комисионна, когато препращате други филиали и те започват да правят продажби (помислете за многостепенна търговия). Пример е Програмата на WP Engine където казвам на читателите си за техния хостинг на WordPress, те започват да правят продажби, а аз печеля 50 долара / продажба от всяка продажба, която генерират.

Катерещи нива – увеличени комисиони, тъй като правите повече продажби.

SiteGround-Affiliate програма-нива, на който

Повтарящи се комисионни – обикновено се случва с абонаментни услуги … непрекъснато получавате комисионни, стига хората да се регистрират. AWeber и SEMrush правят това.

Комисии в целия сайт – Вземете комисионна, независимо какво купуват хората на уебсайта на филиала. Партньорската програма на Amazon прави това.

Плащане за олово – вземете комисионна въз основа на броя клиенти (напр. Попълване на формуляри за контакт), които изпращате до бизнес. Не забравяйте да настроите аналитиката си, за да проследите това и да имате стабилно, писмено споразумение с вашия партньор. Не искате да прекарвате тонове време и да се изгорите, както аз имам.

Бисквитки – период от време след като хората кликнат върху вашата партньорска връзка, ще получите комисионна, ако се генерира продажба. Обикновено 30-90 дни, но не трябва да бъде прекъсвач на сделки при избора на филиали.

Индивидуални партньорски програми – тук се регистрирате чрез уебсайта им.

Индивидуално-Affiliate-програма

Партньорски пазариShareASale и ClickBank има хиляди търговци, от които да избирате. Хубаво е да влезете на 1 място и да проверите работата на множество филиали, без да посещавате всеки отделен портал на всеки уебсайт. Много програми обаче не са част от пазара. Аз съм голям фен на ShareASale – има толкова много компании и индустрии, от които можете да избирате.

Shareasale

Партньорска програма на Amazon
Партньорската програма на Amazon е най-популярната от всички тях. Аз все още не участвам, но повечето познати от нас маркетинг използват Amazon, защото … това е Amazon. Можете да прегледате продуктите, които сте използвали, или да напишете уроци (напр. Как да свържете компютъра към телевизора) и да пуснете партньорска връзка към HDMI кабел … само няколко примера. Може да искате да изградите взаимоотношения с производителите, така че да можете да получите продукти, преди да бъдат пуснати на пазара – давайки ви време да създадете преглед преди стартирането на продукта и да уловите продажбите по време на пикови времена.

 • До 10% комисионни
 • Комисионна% въз основа на категории
 • Комисиони в целия сайт (ако купуват нещо, използвайки вашата връзка, получавате комисионна)
 • Супер високи реализации
 • Създайте персонализирана партньорска връзка към всеки продукт

Amazon-Партньорски комисионни

Amazon-автоматично довършване на ключови думи

Можете да създадете партньорски връзки за всеки продукт на Amazon, след което да го пуснете в описанието на видеото:

Amazon-Affiliate-връзки

Партньорски програми за WordPress
Ако сте в индустрията на WordPress като мен (независимо дали става въпрос за дизайн, разработка или SEO), събрах доста списъка с партньорски програми за WordPress. Изключих онези, които намерих неуспешни или плащам твърде малко, за да получа печалба, конкретно ThemeForest, Творчески пазар, и нискокачествени тематични магазини като Template Monster. Хостингът плаща добре и написах урок за партньорската програма на SiteGround и теми на StudioPress, които са моите 2 най-високоплатени филиали. Тези уроци имат множество скрийншоти / социални доказателства, специално за SiteGround.

 • SiteGround – моят основен хостинг филиал със солидна репутация в социалните медии (което използвам в моя полза). Те плащат $ 50 – 100 + / продажба и възлагат персонализирани комисиони въз основа на ефективността ви и дали продавате по-скъпи хостинг планове.
 • WP двигател – 200 долара / продажба с двустепенна партньорска програма (50 долара за всяка двустепенна продажба)
 • StudioPress – известен с това, че е вграден в WordPress най-качествените теми генезис
 • Елегантни теми – висококачествени теми с щедра партньорска програма (50% от продажбата)
 • StackPathCDN с 31 допълнителни центъра за данни (Cloudflare има 200+ центрове за данни, но повече центрове за данни = по-бърза доставка на съдържание). Получавам около $ 1000 / месец, като насочвам хората към StackPath в моите уроци за приставки за кеш. Наскоро StackPath купи MaxCDN и степента на приемане на техните партньори е много по-ниска (зависи от потенциалния ви обем), но повечето кеш плъгини, преобразувани в StackPath като препоръчания им CDN
 • На свободна практика – насочете хората към разработчици, дизайнери и други фрийлансъри, с които сте работили, и правите 100% от комисионната на проекта на Freelancer за първите 90 дни. Получавам много хора, които искат услуги за оптимизиране на скоростта на WordPress … затова ги насочвам към моите разработчици с партньорска връзка на свободна практика и получавам $ 125 / месец пасивен доход. Не можете да използвате партньорски връзки за връзка към конкретни профили на свободна практика, така че насочвам хората към началната страница чрез партньорска връзка и давам на хората потребителски имена на моя програмист.

4. Пуснете числата

Високи комисиони, високи конверсии, ниски нива на обръщане
Разбира се, че искате филиали с високи комисионни, но те също трябва да имат стабилна репутация с високи конверсии и ниски нива на обръщане (получавате $ 0, ако хората се откажат след регистрация). Ако са част от партньорски пазар като ShareASale или ClickBank можете да видите някои числа там. Компаниите харесват Amazon / SiteGround са безопасни залози, в противен случай направете проучване (или проследете партньорските си връзки, за да можете да следите тяхното изпълнение). Избягвайте филиалите, предлагащи огромни комисионни, тъй като това вероятно означава, че се борят за естествено придобиване / задържане на клиенти. Това ще навреди на вашите номера (по-специално на процентите на реализация / обръщане).

Защо не популяризирах WP Engine за $ 200 / Продажба
Бих могъл да популяризирам WP Engine (хостинг компания) за $ 200 / продажба без програма за подреждане на ниво – звучи доста добре нали? Но когато проверих ShareASale, видях, че процентите им на обръщане са 24%! Само, за да ви дам идея, обръщанията на SiteGround са по-малко от 10%. WP Engine стартира от $ 29 / месец, докато SiteGround е $ 3.95 / месец, плюс SiteGround има по-добра репутация. Трябваше да се изкача по ниво на по-високи комисионни с SiteGround, но това се изплати дългосрочно.

5. Настройка на блог

WordPress – какво препоръчвам да изградите вашия уебсайт / блог.

Този следващ раздел обобщава целия ми „крок за продажби“ за SiteGround. Използвам това точен раздел за всеки урок в моя блог, свързан с оптимизация на скоростта на уебсайта. Изготвянето на продажбите ви и обясняването защо хората трябва да използват вашия партньор (напр. Социално доказателство) е толкова важно!

ХостингSiteGround е използван от Йоаст, себе си и препоръчани от WordPress. Те са №1 в почти всеки Анкета във Facebook и дават на повечето хора основни подобрения на времето за зареждане особено ако използват посредствени хостове: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast върху Twitter-Ние-току-що преминали към SiteGround

Използвам техните полу-посветен план на GoGeek която идва с 4 пъти повече сървърни ресурси отколкото споделен хостинг. Кликнете върху моите страници, за да видите колко бързо се зареждат, разгледайте отчета ми GTmetrix или ще видите хора, които мигрирал и публикувано нови времена на натоварване. Те също го правят безплатни миграции.

Как да проверите дали хостингът ви е бавен
Стартирайте сайта си чрез Google PageSpeed ​​Insights за да видим дали намаляване на времето за отговор на сървъра е в доклада ви. Google препоръчва трябва да бъде <200ms. Anything above 1 second is not good. You can also check your TTFB (време за първи байт) в раздела Време на GTmetrix или bytecheck.com.

Намалете времето за реакция на сървъра

Ето анкетите:

2019 хостинг анкета

2017-WordPress-хостинг-FB-Poll

Препоръки за хостинг на Elementor

Юли 2019 г. Хостинг Препоръка

WordPress-домакин-Poll-Aug-2018

Споделено-хостинг-анкета на 2017 г.

2019-хостинг-Poll

Go-To-хостинг-компания

WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

Сайтът се поддържа хостинг-Poll

WooCommerce-хостинг-FB-Poll

2016-уеб-хостинг-Poll

Best-WordPress-хостинг-доставчик-Poll

Най-добър Уеб хостинг-2019-Poll

WP приятелски хостинг анкета

2016-WordPress-хостинг-FB-Poll

Любим хостинг за Elementor

2018 хостинг препоръки

WordPress хостинг анкета септ 2018.png

Сайтът се поддържа-WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

2019-домакин-Poll-1

Хостинг-Анкета-за-Speed

WordPress-хостинг-Анкета на юни-1

SiteGround-Препоръка

2014-Управляван WordPress-хостинг-FB-Poll

Най-добър Уеб хостинг-доставчик-Poll

Хостинг-Poll-Feb-2019

Хостинг Препоръки-Poll

Bluehost срещу SiteGround

Анкета на уеб хоста на WordPress

SiteGround се препоръчва от WordPress:

SiteGround-Препоръчителна-WordPress-домакин

Няколко щастливи клиенти (това е моето социално доказателство):

Миграция на Godaddy към SiteGround

EIG-To-SiteGround

SiteGround мигрантската

SiteGround има 3 плана:

SiteGround-хостинг

По-високите планове включват повече сървърни ресурси (Фактор # 1 в ръководството за оптимизация на WordPress). Ето го пълна сравнителна диаграма, но GrowBig ви предоставя около 2 пъти повече сървърни ресурси от StartUp, а GoGeek е полу-посветен хостинг което ви дава още повече. GrowBig и нагоре се предлага с безплатна миграция, поставяне, разширено кеширане и възможност за хостване на множество уебсайтове. GoGeek идва с приоритетна поддръжка. Техният облачен хостинг е доста скок на цената от $ 80 / месец.

Можете да видите това на техните страница с функции:

SiteGround-Сървър-ресурси-Сравнение

Използвам SiteGround, защото:

 1. Моята GTmetrix + Pingdom докладите говорят сами за себе си
 2. Моите страници се зареждат моментално (кликнете върху тях, ако искате)
 3. Бърз скоростна технология (PHP 7.3, NGINX, SG оптимизатор, Cloudflare)
 4. Препоръчан от Yoast, WordPress, Ивица от Ускоряване на WordPress
 5. Безплатно Да шифроваме SSL, лесен за използване Cpanel, и функции за е-търговия
 6. Поддръжката на WordPress е непобедим дори без приоритетната поддръжка на GoGeek
 7. GrowBig идва с поставяне, повече съхранение и повече сървърни ресурси (превъртете надолу до „разпределяме необходимите ви ресурси“ и задръжте курсора на мишката върху сървър раздел)
 8. GoGeek идва с още повече сървърни ресурси, съхранение, приоритетна поддръжка
 9. Безплатни миграции, приставка за мигратор, и a 30-дневна гаранция за връщане на парите
 10. Много похвали за Reddit, Facebook разговори, кикотене, TrustPilot
 11. Тонове похвали във Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Много хора вече са мигрирали и публикували резултати в Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, #12, # 13, # 14, #15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Отказ от отговорност – ако се регистрирате за SiteGround с моя партньорска връзка Ще даря добър парче без никакви разходи за вас. Всяка година аз дарете $ 3k за кампаниите GoFundMe (2018 г. трябваше да нахрани гладните в Денвър, 2017 г. беше на Червения кръст при урагана Харви). Подкрепата ви помага и искрено я оценявам. Опитвам се да направя отзивите си безпристрастни и подкрепени от доказателства под формата на Анкети във Facebook, туитове, и истински разговори. Ако не искате да го използвате, ето не-партньорска връзка към SiteGround. Така или иначе наистина вярвам, че те са звезден хост на WordPress и вашият сайт ще работи по-бързо / по-гладко … направете проучване във Facebook групи + кикотене и ще намерите повечето хора кажете същото.

OMM-On-SiteGround

Хората обикновено мигрират, защото техните скоростна технология може да съкрати натоварването пъти наполовина:

Преминаване към SiteGround

Миграция на времето за зареждане на SiteGround

Bluehost към SiteGround GTmetrix

HostGator към SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Статистика на Google

100 перфектен резултат на сайта

SiteGround Genesis

Скорост, доставена от SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Намалено време за натоварване с SiteGround

Нови времена за реакция на SiteGround

HostGator към SiteGround миграция

Време за реакция на SiteGround на Joomla

Превключва към хостинг на сайта

SiteGround Rocket Представете комбо

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Намалено време за натоварване

Ускорен хостинг на SiteGround

Нови резултати от Pingdom на SiteGround

Ново време за реакция на SiteGround

Подобряване на времето за реакция на SiteGround

Вземете хостинг от SiteGround

тема – нямате нужда от специална тема за партньорски маркетинг, вероятно просто имате нужда от блог. препоръчвам Теми на StudioPress тъй като това използваме Yoast, Matt Cutts (от Google). Matt Mullenweg, основател на WordPress, също ги препоръчва. Една от най-големите грешки, която направих беше използването на тема от Themeforest… тъй като те са създадени от независими разработчици, които могат да спрат да правят актуализации на темата си. Това ми се случи и постоянно чувам ужасни истории за това, че хората трябва да превключват теми и да препроектират целия си сайт. Използвам същата тема на StudioPress (Outreach Pro) от 3 години. Темите им са леки (бързо зареждане), SEO-приятелски чрез оптимизиран код, сигурни и имат голям избор от плъгини за Рамка за генезис и страхотна общност в Facebook група Genesis WordPress. Те включват документация за настройката му и ще ви служат много, много години.

StudioPress-Themes

Помощ за разработване на уебсайтове – имате нужда от помощ при настройката на вашата тема? Работя със същите 2 разработчици от 3+ години. За да ги наемете, регистрирайте се за a На свободна практика акаунт, публикуване на вашата работа (инсталация на тема WordPress), след което поканете потребител i333 или bdkamol към вашия проект. Ако искате, свържете се с мен и аз ще ви запозная с тях по имейл. И двамата са страхотни разработчици с разумни цени, говорят свободно английски и аз възлагам цялата си работа по програмиране за тях.

Pronaya-Кумар-S-Отзиви

6. Майстор SEO

Ако не направите всичко от моето ръководство за SEO на WordPress, поне направете това:

 • намери си специфична (с дълга опашка) ключова дума в Google Autocomplete, който е дълъг 3+ думи.
 • Изследване на конкуренция на ключовите думи за да се уверим, че не е твърде конкурентен (широките ключови думи с високо месечно търсене винаги са по-конкурентни). VidIQ, Ключови места навсякъде, и MozBar Разширенията за Chrome са чудесни инструменти за това, но най-добре е ръчно да изследвате колко силно е съдържанието е (в топ резултатите) – най-големият показател.
 • Създавайте задълбочено съдържание (видеоклиповете трябва да бъдат 10+ минути дълго, трябва да бъдат публикации в блогове 3 000+ думи дълго. Създайте HTML съдържанието за да се организират дългите публикации.
 • Изработете хубаво заглавие (че хората ще кликнат върху) в идеалния случай с вашата ключова дума в предната част.
 • Изработете хубаво описание (визирайки вашето видео описание или мета описание за публикации в блога, в които можете да правите Yoast, приставката, която препоръчвам, ако сте в WordPress).
 • Не се обсебвайте плътност на ключовите думи, това едва ли има значение. Най-важните места за използването му са вашето заглавие, описание, а ако използвате Yoast, вашето SEO заглавие и мета описание.
 • Използвайте някои звена във вашето съдържание – вътрешните връзки са естествен начин за изграждане на връзки към вашия собствен уебсайт, а външните връзки са като цитиране на източници към Google. И двете са важни.
 • употреба мултимедия – независимо дали става въпрос за видеоклипове, инфографика или аудиоклипове – хората ги обичат!
 • Използвайте твърдо вещество WordPress тема + хостинг (напр. StudioPress + SiteGround), което може да ви спести много проблеми по отношение на скоростта на уебсайта, съвместимостта, сигурността и вграденото SEO.
 • Използвай плъгин с богати фрагменти (Използвам WP Review от MyThemeShop), за да получа „звезди“ в Google.
 • Конфигуриране SEO плъгин на Yoast, Google конзола за търсене, и WP ракета (приставка за кеш).
 • Когато използвате WordPress, използвайте Структура на постоянни връзки „име на публикация“ в Настройки> Препратки.
 • Винаги изображения на етикети (на вашия компютър) ПРЕДИ да ги качите в WordPress и използвайте a плъгин автоматично да използва името на файла с изображение като текст alt текст (спестява време).
 • Не се разхождайте WordPress плъгини. Много от тях нараняват скоростта или не се поддържат.
 • Добавете публикациите в блога си дата на публикуване за търсене на резултати (прави съдържанието ви да изглежда свежо)!
 • Направете своя уебсайт товар пламва бързо – употреба Безплатен CDN на Cloudflare, оптимизиране на изображения (напр. ShortPixel), избягвайте външни ресурси като Google AdSense, Google Maps и приставки с висок процесор. Уверете се, че използвате PHP 7+ (в хостинг акаунта си) и често почиствайте базата си данни с WP-Optimize или WP Rocket. Избягвайте EIG хостинг на всяка цена.
 • употреба SSL (Да шифроваме е безплатно) и прегледайте Google национален и местен фактори за класиране.

7. Майстор видео SEO

И ако не направите всичко от моето ръководство за SEO в YouTube, направете следното:

 • Намерете конкретна ключова дума (с дълга опашка) в YouTube за автоматично завършване, която е 3+ думи.
 • Изследвайте конкуренцията на ключовите думи, като разгледате колко гледания, харесвания, коментари и други сигнали имат най-добрите видеоклипове (разширението на vidIQ Chrome е чудесно за това). Широките ключови думи имат повече търсения, но са по-конкурентни (винаги започвайте с дълга опашка).
 • Покрийте темата широко – насочете се за 10 минути и бъдете кратки (сценарии / редактиране)!
 • Етикетирайте видео файла (на вашия компютър) като своя ключова дума и го качете в YouTube.
 • Създайте хубаво заглавие, което примамва хората да кликнат върху видеоклипа ви с ключовата дума отпред.
 • Напишете дълго описание с времеви марки, връзки и използвайте ключова дума в първо изречение.
 • Прегледайте автоматично генерирания от YouTube транскрипт и направете корекции.
 • Качете персонализирана миниатюра (1280px от 720px), която кара хората да кликват върху видеоклипа.
 • Винаги отговаряйте на коментари и вградете видеоклипа във вашия блог, ако имате такъв.
 • Включете вашето видео във вашия блог, имейл, социални медии, други маркетингови канали.

В противен случай е толкова лесно, колкото да добавите линк към описанието на видеото и да помолите хората да кликнат върху него. Кодовете на купони са огромен бонус (ако партньорът ви предлага това), тъй като често пъти, можете да давате на хората отстъпка, използвайки вашия персонализиран код, като същевременно ви кредитират продажбата, без те дори да се налага да кликват върху вашата партньорска връзка. Това води до по-големи реализации. (Тайлър Мур прави това).

Амазонски партньорски връзки

8. Открийте вашата стратегия за съдържание (блог срещу видеоклипове срещу курс)

Публикации в блога – в много технологични индустрии като моята има много промени в технологиите, които изискват от мен да актуализирам съдържание. МНОГО по-лесно е да актуализирате публикация в блога, отколкото напълно да преработите видео. Видеоклиповете са добри, но публикациите могат да продължат много по-дълго (нарича се вечнозелено съдържание).

Видео – добавете партньорски връзки към описанията на YouTube и кажете на хората, че сте оставили връзка там. Не можете да редактирате видеоклип, след като е качен, затова ми беше трудно да актуализирам моето. Тя изисква повече поддръжка от публикациите, особено ако има много промени във вашата индустрия.

eCourse – същото нещо като видеоклипове, където е трудно да ги поддържам актуални, въпреки че никога не съм правил eCourse. Udemy вероятно е най-добрият ви залог.

Партньорски връзки – добавянето на партньорски връзки във вашето съдържание (текст / изображения / бутони) е единствената стратегия, която използвам и е най-популярната. Хората, които всъщност четат вашите неща, са тези, които вероятно ще купят нещо, което препоръчате – вероятно няма да кликнат върху разсейваща банерна реклама.

Банери – след като ги тествах, реших да сваля рекламните си банери, тъй като те изглеждаха разпродадени и не работеха както прави връзките ми. Те са лесни за изхвърляне, но се разсейват и вероятно няма да получат страхотни резултати. Ако ги опитате, не забравяйте да покажете конкретни банери на страничната лента въз основа на типа съдържание, което хората четат във вашия блог (за публикации, които попадат в моята SEO категория, ще покажа банер, свързан със SEO, и за публикации под категорията на скоростта на моя уебсайт. Бих показал различен банер). Можете да направите това с помощта на плъгин като Widget Logic.

Жадни съдружници проследява, намета и категоризира партньорските ви връзки. След като се регистрирате в програмата си, вземете партньорските си връзки и ги добавете към този плъгин. Това може да отнеме време, ако ще свързвате към няколко страници на уебсайта на вашия партньор (което в много случаи трябва). Най- Pro версия идва със статистика, но аз дори не го използвам и съм доста аналитичен човек.

Жадни-Съдружници-Link-управление

Прикриване – добавя / отива / или друг префикс за връзка към вашите партньорски връзки. Всеки път, когато използвате партньорска връзка, трябва да използвате прикритата версия (напр. Www.onlinemediamasters.com/go/siteground)

Използвайте дълбоки връзки – това са страници на уебсайта на вашия партньор, които AREN не са началната страница. За хостинг на SiteGround свързвам много с тях страница за технология за скорост като партньорска връзка. Ако правите партньорска програма на Amazon, просто искате да съберете списък с продукти, които ще препоръчате на читателите, създайте партньорска връзка за всеки от тях и ги импортирайте в приставката.

Настройки на жадни филиали – преминете през настройките на приставката и оправете всичко, което е необходимо. Оставих всичко по подразбиране, но промених префикса на връзката си (прикритата версия на URL адреса) на / go /.

Жадните-партньори-Settings

11. Nofollow партньорски връзки

Не искате търсачките да следват партньорски връзки. Ако ги добавите към съдържание, използвайки Thirsty Affiliates, това ще направи автоматично. В противен случай изберете „Nofollow“, когато добавяте партньорски връзки.

Nofollow-Партньорски-връзки

12. Добавете партньорски връзки към изображения

Само бързо напомняне за това – може да увеличи кликванията, особено на мобилни устройства.

13. Маркиране на страници за партньорски статистики във вашия браузър

Отидете на партньорското табло или съответно табло и маркирайте страницата „статистика“, така че да бъде запазена във вашия браузър. Това спестява време, особено ако сте някой, който обича постоянно да проверява продажбите / представянето.

Партньорски-Bookmarks

14. Настройка на текстови / имейл предупреждения винаги, когато се извършва продажба

Това работи само ако партньорът ви изпрати имейл, когато се генерира продажба. Всеки път, когато правя продажба на SiteGround, получавам персонализирано известие на телефона си. ИНТИКУРИРАНЕ е да получите тези.

Създайте персонализирани сигнали на телефона си за партньорски продажби – ако използвате GMail, отидете на вашите настройки и създайте филтър, така че всички имейли с „SiteGround Affiliate Sale Generated“ в темата да влязат в собствената им папка (ощипвайте темата, за да съответства на известието по имейл, който ви изпраща партньорът). След това инсталирайте персонализиран сигнал на телефона си чрез приложението GMail, така че по всяко време, когато генерирате продажба, получавате персонализиран сигнал (тук е урок за Android и ето един за ябълка). Имам различни известия за SiteGround, теми за StudioPress и др. Подобрява деня ви :)

Поръчка GMail-Филтър

Единствените имейли, които получавам на телефона си, са партньорски продажби:

Партньорски-Sale-Уведомление

15. SEO: Изследване на ключови думи

2 000+ посетители / ден, които получавам чрез SEO, са огромна част от пасивния ми партньорски доход. Моята SEO стратегия е свързана със съдържание, което започва с изследване на ключови думи (теми, за които пишете). Предлагам да прочетете тази статия, тъй като изследването на ключовите думи / оптимизирането на съдържанието е задължително.

Ключови думи с дълги опашки – конкретни ключови думи обикновено с 3-7 отделни думи във фраза. Те са силно насочени и МНОГО по-лесни за класиране от широките ключови думи (всичките ми са с дълга опашка). По-ниското право на вашия домейн (проверете като използвате OSE), толкова по-малко конкурентни (по-дълги опашки) трябва да бъдат вашите ключови думи. Ако можете да получите по-конкретни и ключовата дума все още се показва в Google Autocomplete, Moz Explorer Explorer и други инструменти за ключови думи … изберете СПЕЦИФИЧНАТА.

Long-Стоп Ключови думи

Цел 1-2 ключови думи на член – докато не успеете да класирате успешно 1 ключова дума за статия, не се опитвайте да насочвате 2. След като спрете и сте готови да напишете статия около 2, изберете вторична ключова дума, която е синоним от основната ви ключова дума. Пример за това са „Бавен WordPress сайт“ и „Защо WordPress бавен“. След това изработете заглавието на вашата статия / SEO заглавие / мета описание, за да споменете отделни думи на всеки от тях – докато ги карате да четат добре.

Google Autocomplete – отивам на google.com, започнете да пишете фраза и погледнете резултатите от автоматичното довършване на падащото меню. Можете да използвате символа за подчертаване „_“, за да накарате Google да попълни празното. Просто се уверете, че последният знак, който въвеждате, е подчертаване. Опитайте да използвате множествено число и променете подредбата на думите, за да видите различни резултати. Ето как намирам 90% от ключовите си думи.

Google-автоматично довършване на ключови думи

Автоматично довършване в YouTube – ако правите видеоклипове, можете да намерите ключови думи тук.

YouTube, автоматично довършване на ключови думи

Moz Explorer Explorer – това инструмент е подобно на Google Планировчик на ключови думи само че е напълно безплатно. Можете също да групирате подобни ключови думи, така че да не преглеждате същите тези …

Moz Explorer Explorer

Кликнете върху предложения за ключови думи -> вижте всички предложения.

Предложения за ключови думи в Moz

MozBarMozBar е разширение на Google Chrome, което ви позволява на Google всяка ключова дума и да видите доколко са конкурентни резултатите от търсенето. Колкото по-висока е DA (орган на домейн) и PA (страница орган), толкова по-конкурентна е ключовата дума. Все пак искате да кликнете върху най-добрите резултати и да разгледате съдържанието, за да сте сигурни, че можете да създадете статия / видеоклип, която е по-добра от тази, която има най-добрите резултати. Именно в това се състои „изследване на конкуренцията“.

Конкурс за ключови думи в Mozbar

Избягване на конкурентни ключови думи:

Ключова дума на състезание

Преглед на ключовите думи

 • Преглед на Yoast SEO Premium
 • Вакуумен преглед на акула ION ROBOT 750
 • SiteGround WordPress хостинг преглед

Ключови думи за решение

 • Как да правите йога у дома (препоръчайте йога постелка)
 • Защо моят уебсайт е бавен (препоръчва се по-бърз хостинг)
 • Как да свържете лаптоп към телевизор (препоръчайте HDMI кабел)

16. SEO: Оптимизация на съдържанието

Ако използвате WordPress, разгледайте урока ми за Yoast SEO Plugin (по-специално раздел за зелени светлини), тъй като това е обширна тема. Backlinko на инфографика също е добра отправна точка.

Ръцете надолу Бих казал, че най-доброто нещо, което можете да направите, е да проучите 1 основна ключова дума, да създадете примамливо заглавие на статията, което включва вашата ключова дума (макар че не трябва да е точно съвпадение), отделете време за писане на фрагменти от вашата търсачка (SEO заглавия / мета описания) и най-важното е да направите съдържанието си възможно най-стойностно чрез видеоклипове, хубава графика, съдържание, удебелен / цветове / стайлинг и т.н. Малки неща като плътността на ключовите думи едва ли имат значение..

Кратко обяснение на оптимизацията на съдържанието с помощта на SEO Plugin на Yoast’s WordPress …

Yoast-Content-анализ

17. SEO: Дължината е сила

Като цяло, колкото по-дълъг е постът, толкова по-високо ще се класира. Има смисъл, тъй като обхващате широко темата, която дава публикацията ви по същество и хората са по-склонни да ви дадат дял / връзка. Той увеличава средното време на страница + средното време на сайта, което Google измерва.

Не се държи на броя на думите – Гугъл вашата ключова дума, прегледайте най-добрите резултати и се уверете, че съдържанието ви е по-подробно / ценно от всички останали. Видеоклиповете трябва да помогнат за това.

WordPress Брой на думите

18. SEO: Използвайте HTML съдържанието

Винаги добавям HTML съдържание в публикациите, за да се уверя, че те са дълги и структурирани. Това беше ОГРОМНА помощ за мен (и моите читатели) и има много ползи: по-голям шанс за получаване на „скок към връзки“ в Google (вижте по-долу), увеличаване на средното време на страницата, намаляване на степента на отпадане и това прави по-лесно за читателите да се движат из съдържанието ви.

Направо-To-връзки

Google казва

Уверете се, че дългите много тематични страници на вашия сайт са добре структурирани и разделени на отделни логически секции. Второ, уверете се, че във всеки раздел има свързана котва с описателно име (т.е. не само „Раздел 2.1“) и вашата страница съдържа таблица със съдържание, която свързва към отделни котви.

Как да създадете съдържанието с закотвени подпозиции
Съдържание HTML изглежда така …

HTML кодът на всяка подпозиция трябва да изглежда така …

1. Елемент първи


2. Точка втора


3. Точка трета

Можете също да използвате a отидете на съдържанието връзка …

 • 19. SEO: Rich Snippets

  Ако пишете рецензии в блога си, трябва да използвате богати фрагменти.

  Те добавят звезди за преглед към фрагменти и увеличават честотата на кликване. През годините съм тествал много богати фрагменти и най-любимият ми (и това, което използвам сега) е WP Преглед на Plugin от MyThemeShop (вижте демонстрацията). Той е бърз, изглежда страхотно (ето страница, на която го използвам), предлага се с 16 предварително оформени дизайна, поддържа потребителски отзиви и е добре поддържан от разработчиците в MyThemeShop. Преди използвах WP Rich Snippets но разработчикът изостави приставката и не я актуализира в продължение на 2 години и Схема в едно цяло липсват опции за персонализиране.

  Какво правят богатите фрагменти …

  Богати-Откъси

  Как изглежда приставката за преглед на WP на вашия сайт:

  Маркиране на богати фрагменти

  Как изглежда Schema.org всичко в едно (просто и скучно):

  All-In-One-Schema.org-Rich Snippets--Plugin-Markup

  20. SEO: Избягвайте обичайните партньорски санкции

  • Избягвайте къси, тънки страници с малка стойност
  • Не винаги първо изброявайте партньорските продукти – Google знае!
  • Не прекалявайте с партньорските връзки в публикациите си, пускайте ги там, където са важни
  • Избягвайте твърде много „списъци с публикации“, където просто изброявате куп продукти на партньорски продукти
  • Помислете да напишете преглед на продукта / услугата на вашия партньор и да се свържете към тази публикация (вместо да използвате партньорска връзка), за да намалите размера на партньорските връзки на вашия сайт
  • Напишете афилиейт отказ от отговорност в началото на публикацията си и просто помолете хората да кликнат върху нея (вижте този пример), което също ще намали размера на партньорските връзки, които трябва да използвате

  21. Събирайте безпристрастни отзиви (Social Proof + Testimonials)

  Коефициентът ми на конверсия отиде от 2.5% до 8% само като включих анкети във Facebook, където SiteGround беше класиран №1, заедно с няколко скрийншота в Twitter и разговори във Facebook. Независимо дали става дума за ревюта на Amazon или анкети във Facebook, НЕОБХОДИМО да включвате външни мнения – затова не обичам да събирам отзиви на моя уебсайт – те изглеждат предубедени. Но можете да използвате WP Преглед Pro да направите това, позволявайки на хората да преглеждат продукта / услугата на вашия сайт и да получат тези звезди за преглед.

  2018 WordPress хостинг анкета

  22. Изградете вашата общност

  Отговорете на коментарите – някои от моите статии имат 300+ коментара. Трудно е да се поддържаш понякога, но това е ключова част от изграждането на общност и позволяването на читателите да ти задават въпроси и да оставят отзиви. Трябва да отговорите на коментарите в YouTube, особено защото те са фактор за класиране и насърчават още повече хора да оставят повече коментари.

  Създайте този бюлетин – вашите най-лоялни читатели ще се абонират. Те също са най-склонни да купуват препоръчани от вас неща. Простата джаджа на страничната лента в блога ви е чудесно начало (ако използвате теми на StudioPress или Genesis Framework, използвам Genesis eNews Extended).

  Бъдете отворени, не продавайте – Сдържам нулева информация в блога си, не препоръчвам нещо, за което наистина не вярвам, че ще помогне на моите читатели, и се опитвам да не препоръчвам хостинг във всеки един пост, който пиша (само където има смисъл). Първо ценна информация, партньорски продажби след.

  Включете ги – оставяне на отзиви за вашия партньор / продукт / услуга, споделяне на публикация, въвеждане на имейл абонати в чертеж … каквото искате да направите, за да ги заинтересувате.

  23. Следете цените на конверсиите

  Начинът, по който одобрявате даден продукт / услуга и социалното доказателство зад него (напр. Анкети във Facebook или може би отзиви от други клиенти) са основната причина, че успях да отида от 2% до 8% +. Ако не ги виждате в партньорското си табло, използвайте Професионалната версия на жаден партньор за да ги видите.

  SiteGround-реализациите-НИСКИ ЦЕНИ

  Не е необходимо да проследявате партньорски връзки, за да подобрите реализациите – винаги ще чувате хора, които ви казват да проследявате партньорски връзки. Но за мен, По принцип използвам едно и също съдържание за SiteGround във всичките си статии за оптимизация на скоростта … много важно е той да се преобразува добре. Променете своя подход за това как препоръчвате партньорския си продукт (той усъвършенства терена на продажбите ви).

  24. Напишете партньорска декларация

  Ето моето, което включвам във всеки пост, където препоръчвам SiteGround:

  Отказ от отговорност – ако се регистрирате за SiteGround с моя партньорска връзка Ще даря добър парче без никакви разходи за вас. Всяка година аз дарете $ 3k за кампаниите GoFundMe (2018 г. трябваше да нахрани гладните в Денвър, 2017 г. беше на Червения кръст при урагана Харви). Подкрепата ви помага и искрено я оценявам. Опитвам се да направя отзивите си безпристрастни и подкрепени от доказателства под формата на Анкети във Facebook, туитове, и истински разговори. Ако не искате да го използвате, ето не-партньорска връзка към SiteGround. Така или иначе наистина вярвам, че те са звезден хост на WordPress и вашият сайт ще работи по-бързо / по-гладко … направете проучване във Facebook групи + кикотене и ще намерите повечето хора кажете същото.

  25. Избягвайте Google AdSense

  Лесно е да хвърляш нагоре Google AdSense във вашия блог – но късмет, който прави приличен доход от него. НЕ е персонализиран, докато партньорските връзки включват хора, които приемат ВАШАТА препоръка за много конкретни неща. Освен това прави сайта ви по-бавен от костенурка. Не е добре за осигуряване на приходи.

  26. Грешки, които направих

  В моето Графика на Google Analytics ще видите внезапен спад в трафика, последван от дълга равномерна линия през 2015 и 2016 г. Това бяха груби години за мен и се надявам да успея да ви спася от няколко лоши грешки, които направих, което доведе до години финансови затруднения. Ето няколко прости съвета …

  Използвате Google Анализ Био-Traffic

  • Не наемайте схематичен създател на връзки, за да увеличите SEO класациите
  • Връзките идват органично с голямо съдържание – фокусирайте се върху това!
  • Научете повече за ключови думи с дълга опашка и овладяване на изследванията по ключови думи
  • Не се грижете за безплатна тема на WordPress, евтин хостинг и т.н. (използвам StudioPress + SiteGround + WP ракета комбо), което улеснява управлението на моя уебсайт много

  Не си поставяйте цел да пишете 3 публикации в блога на ден … задайте си цел да напишете 1 блог a седмица и направете тази публикация супер полезна, дълга и изпълнена с толкова ценна информация, че ще кажете „да, хората ще свържат към това“. 90% от приходите ми от трафик / филиал идва от само 20 урока, много от които са на възраст 5+ години. Но непрекъснато ги актуализирам, за да подобря съдържанието.

  Направете това и трябва да видите последователни „малки шипове“ в Google Analytics.

  След като станете финансово стабилни, надявам се да започнете да се връщате. Чувства се добре и хората харесват идеята да подкрепят добра кауза (по-вероятно е да кликнат върху вашата партньорска връзка във вашия отказ от отговорност). Това също означава, че не е нужно да използвате толкова връзки в съдържанието си и рискувате да получите наказание. Миналата година дарих 3000 долара на Червения кръст при урагана Харви.

  Харви-Дарение

  28. Споделете историята си за успех

  Това е вече 1 посетената публикация в моя блог! Хехе, знаех, че мога да изпреваря всички фалшификати.

  Най-гледани страници

  Долната линия: когато се вълнуваш от нещо, което правиш, и се опитваш да помогнеш на хората, наистина е лесно да създадеш невероятно съдържание за нещо, за което си страстен.

  29. Моите партньорски отчети за доходите

  Споделям номера си, защото знам, че има много претенции / измами на BS.

  PayPal активност (тук е моята пълен отчет за дейността за 2018 г.) …

  PayPal-активност

  Моята скорошна активност с SiteGround:

  SiteGround-PayPal пари

  Хостинг на SiteGround (най-добрият ми месец) …

  SiteGround-Affiliate-продажби

  Ето няколко имейла …

  За периода януари-SiteGround-Affiliate-продажби

  Имате филиал на месеца през юли 2017 г. :)

  SiteGround-филиал на най-месечен

  Отчет за реализацията на SiteGround …

  SiteGround-Affiliate-Реализации

  MaxCDN (купено от StackPath, който забави стартирането на партньорска програма), но когато го направиха, започнах да правя още повече. Те са част от въздействие, партньорски пазар.

  Влияние-Radius-Affiliate-продажби

  ShareASale (продажба на теми за WordPress и приставка за кеш на WP Rocket за WordPress)…

  ShareASale-Партньорски плащания

  Елегантни теми …

  Елегантни-Themes-Партньорски плащания

  Freelancer.com (отнася хората за моя разработчик, който прави проекти за скорост на уебсайтове)…

  Преводач на свободна практика-Партньорски-печалба

  Имам няколко други филиали, но това са основните.

  30. Често задавани въпроси

  & # X1f4b0; Колко пари мога да спечеля с партньорски маркетинг?

  Можете да направите толкова пари, колкото искате, с партньорски маркетинг.

  Повечето филиали правят по няколко стотин долара на месец, други супер филиали правят 10 000 долара + на месец. Ще стигнете до там по-бързо, ако го направите своя работа на пълен работен ден.

  & # X1f4b0; Колко време отнема постигането на постоянен доход?

  Може да отнеме от 6 месеца до няколко години, за да постигнете постоянен доход, в зависимост от способността ви да задвижвате качествен трафик и да популяризирате своите партньорски продукти. Тъй като получавате повече трафик и увеличавате реализациите, продажбите ще се увеличават и стават по-надеждни. Няма да станете милионер за една нощ.

  & # X1f4b0; Как се плащат филиалите?

  Повечето филиали се плащат чрез PayPal или директно по тяхната банкова сметка. Типичните партньорски програми правят изплащания всеки месец или след като достигнете определена сума в комисионните.

  & # X1f4b0; Кои са най-печелившите партньорски програми?

  Най-печелившите партньорски програми обикновено са свързани с уеб хостинг. Тези компании предлагат една от най-високите комисионни, но пространството е много конкурентно.

  & # X1f4b0; Пасивен доход от маркетинг ли е?

  Приходът от партньорски маркетинг не е 100% пасивен доход. Все още трябва да създавате съдържание, да поддържате съществуващото съдържание текущо и да следите трафика на уебсайта си и реализациите. Но трябва да можете да се разхождате за 2-седмична ваканция и да поддържате доходите си.

  Ако вашият филиал направи промени в техните продукти, вие също ще трябва да отразите тези промени в собствения си уебсайт.

  & # X1f4b0; Как да създам партньорска връзка?

  За да създадете партньорска връзка, регистрирайте се с партньорска програма. Влезте в таблото за партньорска връзка, след което създайте партньорска връзка към конкретна целева страница на уебсайта им.

  Крайна мисъл: Това е дългосрочна инвестиция

  Това е първата кола, която ВСИЧКО закупих на 29 години (бях разбита дотогава и взета под наем от родителите си). Но времето, посветено на партньорски маркетинг и създаване на страхотни уроци и видеоклипове в YouTube, си заслужаваше … Работя за себе си, на практика няма ограничение за това колко мога да направя, графикът ми е гъвкав и събирам достатъчно пасивни приходи, за да живея живота аз искам.

  Направете скока и отделете повече време за това :)

  My-Mercedes

  Това не е ламбо, но аз купих c300 Мерцедес с филиалния си доход.

  Me-И-The-котки

  Аз и котките (Валенсио отляво, Соник отдясно).

  Езда-Слон

  Партньорският маркетинг ми дава време / пари за пътуване по света.

  Ако имате въпроси или имате нужда от помощ, за да започнете, аз съм повече от щастлив да ви помогна с каквото мога. Просто оставете коментар по-долу и обещавам да отговоря веднага щом мога! Най-добър късмет във вашето партньорско маркетингово пътуване. Дано това беше супер полезно :)

  мъжко животно

 • >

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map