Как създадох пасивен доход от 12 000 долара на месец с партньорски маркетинг (в едно от най-конкурентните пространства – хостинг!)

03.06.2020
Партньорски маркетинг 'Как създадох пасивен доход от 12 000 долара на месец с партньорски маркетинг (в едно от най-конкурентните пространства – хостинг!)
0 13 мин.

Пасивен маркетинг Партньорски доход


Търсите да получите пасивен доход с партньорски маркетинг?

Този урок ви показва как точно правя грубо 12 000 $ / месец в партньорски доход.

Направих това, като написах ръководства за оптимизиране на скоростта на уебсайта, докато препоръчах продукти и услуги, които правят уебсайта на хората по-бърз: SiteGround хостинг, StackPath, и WP ракета.

Използвам анкети във Facebook, за да извърша продажбата вместо мен. Например хостингът е фактор №1 на скоростта на уебсайта и SiteGround бе класиран като домакин №1 в 26 анкети (това е в общи линии цялата ми стъпка на продажбите).

Аз не съм милионер, но получавам 3000 посетители на ден чрез SEO и правя $ 400 на ден в пасивен партньорски доход. Това ми позволява да работя, когато искам, където искам и да пътувам с приятелката си.

2018 Партньорски маркетингови продажбиВиж моя пълна PayPal активност, или доклади за доходите за всички мои филиали

Contents

1. Намерете партньорски програми

Потърсете в Google „партньорски програми за“ и проверете за списъци за вашата индустрия.

Партньорски програми--Google

Партньорски пазари – място за присъединяване / управление на множество партньорски програми, получаване на връзки и проследяване на комисионни. ShareASale и CJ филиал са двете най-популярни. Хубавото на това е, че можете да видите статистически данни за всеки филиал, като техния EPC (печалба на кликване), което е добър показател за това колко можете да направите с тях. Колкото по-голям е броят, толкова по-добре. Например, WP Engine, StudioPress и WP Rocket имат висок EPC, тъй като повечето хора знаят за тях, предлагат страхотни продукти и имат солидна репутация. Това означава повече потенциални продажби.

Shareasale

Индивидуални партньорски програми – някои компании не са част от партньорски пазари, но изпълняват собствена програма, която можете да намерите на уебсайта им (или в Google). Няма да видите статистически данни за програмата (като EPC), но това не означава, че трябва да ги анулирате. Хостингът на SiteGround изпълнява собствена партньорска програма и аз съм спечелил най-много пари с тях досега.

Индивидуална партньорска програма

Амазонка

 • Най-популярната партньорска програма
 • Високи реализации, защото това е Amazon
 • Комисионите зависят от категорията на продуктите (вижте по-долу)
 • Милиони продукти, от които да избирате (можете да създадете персонализирани връзки към тях)
 • Ако някой кликне върху връзката ви и поръча (почти) нещо от Amazon, получавате комисионна (вижте тях политики)

Amazon-Партньорски комисионни

WordPress – ако сте в индустрията на WordPress като мен, създадох обширен списък на партньорски програми за WordPress, включително WordPress хостинг, теми, плъгини, SEO и много други.

Видове партньорски програми

 • бухта – печелите повече пари, тъй като получавате повече продажби.
 • Плоски комисионни – получавате плоска комисионна за продажба.
 • две Комисионни на ниво – получавате комисионна, когато препращате друг филиал и те правят продажба (нещо като многостепенен маркетинг, но не бих разчитал напълно на това).
 • Повтарящи се комисионни – обикновено се предлагат с абонаментни услуги.
 • Кодове на купони – невероятно бонус, ако правите видеоклипове. Този видеоклип на как да създадете WordPress сайт има 3M + изгледи и първата стъпка е да се регистрирате за домейн / хостинг. Тайлър (човекът, който направи видеото) дава на зрителите своя персонализиран код на талон за HostGator. Така че вместо да пуснете партньорска връзка в описанието на видеото и да се надявате хората да го щракнат, зрителите получават отстъпка от HostGator, докато използват кода на талона на Тайлър (все пак му дават кредит за продажбата). Въпреки че HostGator не е голям хост, сигурен съм, че той ги е избрал само защото кодовете на купоните се вписват в стратегията му в YouTube. Той е направил цяло състояние.

Неща за разглеждане

 • комисионна
 • Репутация на вашия партньор
 • EPC (печалба на кликване)
 • Не се страхувайте да се изкачите на нивата – това може да бъде дългосрочна инвестиция
 • Партньорските връзки са по-добри (и по-адаптивни) от банери / реклами
 • Какъв вид промоционални материали предлагат (персонализирани връзки, кодове на купони и т.н.)

Не избирайте филиали единствено въз основа на техния процент на комисионна. Преди да реша коя хостинг компания да популяризира, разрових Facebook групи и проучих коя е най-добрата. В процеса направих скрийншоти на анкетите, където SiteGround беше №1 и ги показах в уроците си. След като показах на хората анкетите, продажбите / реализациите ми се утроиха.

2. Настройте блог или YouTube канал

Повечето маркетинг партньори имат едно или и двете. Предпочитам блоговете, тъй като моята индустрия постоянно се променя и статиите се обновяват лесно (по-малко поддръжка). Но, обичате ли да пишете или създавате видеоклипове? Много съм интровертна и се скривам зад лаптопа си, но има и плюсове и минуси и на двете.

Блог (плюсове & Против)

 • Разходи (домейн / хостинг е около $ 50 / година).
 • Получаването на трафик отнема време (трябва да научите SEO, увеличете авторитета на вашия блог с Google, и се научете да създавате невероятно, оптимизирано съдържание, към което хората искат да се свържат).
 • Това е нещо, което притежавате и потенциално може да продаде в бъдеще.
 • По-лесно да се поддържа (актуализирането на публикации в блогове е по-лесно от повторното редактиране на видеоклипове).
 • Добре, ако сте интровертни или просто се радвате да пишете повече, отколкото да създавате видеоклипове.
 • препоръчвам WordPress.org, Хостинг на SiteGround, Теми на StudioPress, StudioPress плъгини, тези приставки за WordPress SEO и тези приставки за скорост на WordPress. Можете да наемете разработчици на freelancer.com ако имате нужда от помощ (работя с bdkamol и i333).

Видеоклипове (плюсове & Против)

 • Безплатно.
 • По-лесно за настройка.
 • Отнема по-малко време за придобиване на сцепление (доброто първо видео може да получи хиляди гледания).
 • Добавянето на партньорски връзки към описанията на видео е един от единствените начини за осигуряване на приходи от видеоклипове (преди сте били в състояние да добавяте партньорски връзки към пояснения, но те са прекратили тези).
 • Видеоклиповете са чудесни за SEO: те могат да се класират както в YouTube + Google, така и можете да ги вградите в своя блог, който увеличава техните възгледи, като същевременно подобрява съдържанието на блога.
 • Добре е за изходящи личности, но не се обезкуражавайте, ако сте интровертни като мен – първите ми видеоклипове смучат, но те станаха по-добри и някои вече имат 50 000+ гледания.

Други възможности

 • Книга
 • Streaming
 • Онлайн курс

Регистрацията за програми и добавяне на партньорски връзки към съдържанието е лесно. Трудната част е избирането на правилната ниша / филиали, намирането на теми (ключови думи), където хората биха били заинтересовани да правят покупка, и задвижване на постоянен SEO трафик чрез създаване на високо стойностно съдържание, класирано в Google / YouTube. Изравняване на вашите умения за съдържание (най-важната част от SEO) е задължително.

3. Регистрирайте се и вземете своите партньорски връзки

Регистрирайте се за вашата (ите) програма (и) и влезте в контролното си табло. Трябва да можете да вземете своите партньорски връзки, да създадете персонализирани връзки към конкретни страници и да проследявате статистически данни за вашите връзки.

4. Пуснете партньорските връзки във вашето съдържание

Можете да ги добавите към:

 • Текст
 • Снимки
 • Описания на видеоклипове в YouTube

Не правете партньорски връзки в съдържанието – твърде много партньорски връзки могат да ви накарат Google наказание и да направят съдържанието да изглежда спам. Моите уроци обикновено са 3000 думи с 5-10 партньорски връзки.

Не винаги винаги изброявайте партньорските продукти в „Списъци на публикации“ – Google знае дали винаги първо сте посочили партньорски продукти и ако го направите във всичките си публикации, те могат да ви санкционират за това.

Амазонски партньорски връзки

5. Използвайте приставката за управление на партньорска връзка

Ако използвате WordPress, препоръчвам безплатния Thirsty Affiliates плъгин. Това ви позволява да добавяте, прикривате и управлявате партньорските си връзки. Най- Pro версия включва статистика, в противен случай можете да опитате Shortlinks. И двамата имат опции да ви позволят nofollow партньорски връзки, което винаги трябва да правите.

Жадните-партньори-Settings

Жадни-Съдружници-Link-управление

6. Съберете безпристрастни отзиви

Тези 26 анкети във Facebook къде SiteGround беше оценен, че домакин №1 ми направи цяло състояние. Можете да направите това с рецензии на Amazon, анкети във Facebook, туитове от клиенти и безпристрастни отзиви (а не отзиви на вашия собствен уебсайт, които са модерирани). Тези анкети във Facebook увеличиха продажбите ми с около 2 пъти и са честно казано най-добрата идея, която имах в партньорския маркетинг.

Преминаване към SiteGround

Миграция на времето за зареждане на SiteGround

Bluehost към SiteGround GTmetrix

HostGator към SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Статистика на Google

100 перфектен резултат на сайта

SiteGround Genesis

Скорост, доставена от SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Намалено време за натоварване с SiteGround

Нови времена за реакция на SiteGround

HostGator към SiteGround миграция

Време за реакция на SiteGround на Joomla

Превключва към хостинг на сайта

SiteGround Rocket Представете комбо

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Намалено време за натоварване

Ускорен хостинг на SiteGround

Нови резултати от Pingdom на SiteGround

Ново време за реакция на SiteGround

Подобряване на времето за реакция на SiteGround

2019 хостинг анкета

2017-WordPress-хостинг-FB-Poll

Препоръки за хостинг на Elementor

Юли 2019 г. Хостинг Препоръка

WordPress-домакин-Poll-Aug-2018

Споделено-хостинг-анкета на 2017 г.

2019-хостинг-Poll

Go-To-хостинг-компания

WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

Сайтът се поддържа хостинг-Poll

WooCommerce-хостинг-FB-Poll

2016-уеб-хостинг-Poll

Best-WordPress-хостинг-доставчик-Poll

Най-добър Уеб хостинг-2019-Poll

WP приятелски хостинг анкета

2016-WordPress-хостинг-FB-Poll

Любим хостинг за Elementor

2018 хостинг препоръки

WordPress хостинг анкета септ 2018.png

Сайтът се поддържа-WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

2019-домакин-Poll-1

Хостинг-Анкета-за-Speed

WordPress-хостинг-Анкета на юни-1

SiteGround-Препоръка

2014-Управляван WordPress-хостинг-FB-Poll

Най-добър Уеб хостинг-доставчик-Poll

Хостинг-Poll-Feb-2019

Хостинг Препоръки-Poll

Bluehost срещу SiteGround

Анкета на уеб хоста на WordPress

Използвам ги и ето моят доклад за GTmetrix:

2019-GTmetrix-Доклад

7. Добавете богати фрагменти към публикации в блога

Ако пишете отзиви, трябва да добавите богати фрагменти към блога си.

Те ви дават звезди за преглед (и други типове данни) в Google, които изглеждат приятно и могат също да увеличат честотата на кликване. Използвах множество богати фрагменти и се настаних WP Преглед Pro от MyThemeShop (те също имат a безплатна версия). Други алтернативи са Схема в едно цяло (безплатно, но твърде минимално с ограничени персонализиране) и WP Rich Snippets (която е изоставена от разработчика и не е актуализирана в продължение на 2 години). Прегледът на WP се актуализира от надеждни разработчици, като се предлага и про версията предварително оформени шаблони които изглеждат страхотно.

Богати-Откъси

8. Ниво ниво на вашата SEO SEO игра

Моята оптимизация на съдържанието и ръководството за Yoast са чудесни места за стартиране, ако използвате WordPress. Изследването на ключови думи и оптимизирането на съдържанието са най-важните части на SEO.

Срещу SEO накратко:

 • Намерете ключови думи с дълги опашки в Google Autocomplete
 • Използвайте други инструменти за изследване на ключови думи, за да намерите още повече идеи за теми
 • Гугъл вашата ключова дума и анализирайте съдържанието в най-добрите резултати
 • Избягвайте да се съревновавате със съдържанието на авторитети и уебсайтовете с авторитети
 • Добавете видеоклипове, инфографика или полезни графики / таблици (не само текст)
 • Стремете се към 3 000+ думи (в SEO има фраза „дължината е сила“)
 • Заглавия на занаятите, SEO заглавия и мета описания хората ще кликват върху
 • Оптимизирайте изображенията за скорост и SEO (ето ви обширен урок, който написах)
 • Персонализирайте фрагменти, за да увеличите CTR, като добавите богати фрагменти, публикувате дати и т.н.
 • Уверете се, че съдържанието ви върши по-добра работа (от най-добрите резултати) при отразяване на темата

Ако има само един видеоклип, който трябва да гледате, това е следното:

9. Не насочвайте само към „Преглед“ на ключовите думи

Интернет е пренаселен с партньорски отзиви.

Широките ключови думи като „SiteGround Review“ са супер конкурентни и почти невъзможно да се класират. Не можах дори да класирам на 1-ва страница за ключова дума с дълга опашка като „SiteGround WordPress хостинг преглед“. Разбира се, ако няма страхотни отзиви навън и създадете невероятно ревю под формата на публикация в блог (или видео или и двете), може да имате шанс. Понякога ключовите думи за преглед са твърде конкурентни, тъй като това е първото нещо, за което всеки се сеща.

Примери за ключови думи без преглед:

 • как да подстригвате кучешки нокти (отнасяйте ги към ножица за нокти)
 • как да свържете лаптоп към телевизор (насочете ги към HDMI кабел)
 • как да паднете борда (отнасяйте ги към гребната дъска, която използвате)
 • как да ускорите уебсайта си за wordpress (насочете ги към бърз хостинг)

10. Избягвайте партньорските наказания

Google казва:

„Нашите указания за уеб администратори съветват да създавате уебсайтове с оригинално съдържание, което добавя стойност за потребителите. Това е особено важно за сайтове, които участват в партньорски програми. “

Може да мислите, че „твърде много партньорски връзки“ е най-опасно, но всъщност е тънко съдържание.

Тънка Content-С-малко или по-No-добавена стойност

Защо?

Тъй като твърде много филиали са толкова фокусирани върху продажбата на неща, те забравят да създават съдържание, което всъщност помага на хората.

Разбира се, полезно съдържание означава също така, че повече хора ще се свързват към вас, ще споделят вашето съдържание, ще купуват неща, които препоръчвате, и всички положителни неща, които успешният партньорски уебсайт обикновено има. Всъщност дори не трябва да го смятате за партньорски сайт. Моят е SEO блог. Какво е твоето?

11. Избягвайте Google AdSense

Долен ред, не работи добре.

Това не е лично, никой не ги кликва и няма да спечелите много пари. Партньорски връзки през целия ден.

12. Напишете партньорска декларация

Ето моето:

Отказ от отговорност – ако се регистрирате за SiteGround с моя партньорска връзка Ще даря добър парче без никакви разходи за вас. Всяка година аз дарете $ 3k за кампаниите GoFundMe (2018 г. трябваше да нахрани гладните в Денвър, 2017 г. беше на Червения кръст при урагана Харви). Подкрепата ви помага и искрено я оценявам. Опитвам се да направя отзивите си безпристрастни и подкрепени от доказателства под формата на Анкети във Facebook, туитове, и истински разговори. Ако не искате да го използвате, ето не-партньорска връзка към SiteGround. Така или иначе наистина вярвам, че те са звезден хост на WordPress и вашият сайт ще работи по-бързо / по-гладко … направете проучване във Facebook групи + кикотене и ще намерите повечето хора кажете същото.

Много хора също използват Cloudways, Kinsta, и WP Engine. Тези 3 (и SiteGround) са преобладаващите фаворити в свързаните с WordPress Facebook групи. Cloudways е чудесен за чиста скорост, започва от $ 10 / месец, но поддръжката на чат не е голяма. Kinsta и WP Engine са страхотни във всичко, но започват от $ 30 / месец и $ 35 / месец.

Защо трябва да имате такъв:

 • Хората обичат прозрачността
 • Хората ще възнаградят прозрачността, като използват вашата партньорска връзка (сдвойте я дарявайки за благотворителност и с удоволствие ще я използват – получавам много коментари / имейли и потвърждавам това)
 • Ако имате отказ от отговорност със връзка с връзки, не е нужно да го вписвате в съдържанието си

Партньорски-Коментар

13. Моите отчети за доходите

Ето колко печеля от филиалите си. Това е гадно, че трябва да покажа това на хората да ми повярват, но знам, че има много измами и фалшификати.

PayPal активност (тук е моята пълен отчет за дейността за 2018 г.) …

PayPal-активност

Моята скорошна активност с хостинг на SiteGround:

SiteGround-PayPal пари

Най-добрият ми месец с SiteGround:

SiteGround-Affiliate-продажби

Имейли на Комисията …

За периода януари-SiteGround-Affiliate-продажби

Имате филиал на месеца през юли 2017 г. 🙂

SiteGround-филиал на най-месечен

MaxCDN (купено от StackPath, който забави стартирането на партньорска програма), но когато го направиха, започнах да правя още повече. Те са част от въздействие, партньорски пазар.

Влияние-Radius-Affiliate-продажби

ShareASale (продажба на теми за WordPress и приставка за кеш на WP Rocket за WordPress)…

ShareASale-Партньорски плащания

Елегантни теми …

Елегантни-Themes-Партньорски плащания

Freelancer.com (отнася хората за моя разработчик, който прави проекти за скорост на уебсайтове)…

Преводач на свободна практика-Партньорски-печалба

Имам няколко други филиали, но това са основните.

Крайна мисъл: Това е дългосрочна инвестиция

Честно казано, вероятно ще са необходими няколко години, за да се изгради устойчив, пасивен доход, от който реално можете да живеете. Но напълно си заслужава Работя, когато искам, където искам, и имам време да правя каквото искам, по дяволите. Свободата е истинска и аз ви насърчавам да направите скока.

My-MercedesТова не е ламбо, но аз купих c300 Мерцедес с филиалния си доходMe-И-The-коткиАз и котките (Валенсио отляво, Соник отдясно)Езда-СлонПартньорският маркетинг ми дава време / пари за пътуване по света

Ако имате някакви въпроси, сериозно се радвам да помагам на хората да започнат. Просто ми оставете коментар или използвайте формата ми за контакт. Не съм тук, за да ви продавам нищо, просто ви показвам какво ми е работило и се опитвам да вкарам повече хора в партньорски маркетинг, тъй като това промени живота ми.

често задавани въпроси

&# X1f4b0; Как спечелих $ 12k / месец с партньорски маркетинг?

Аз блог за оптимизация на скоростта на уебсайта и препоръчвам хостинг в процеса. Моите читатели получават уебсайта им да се зарежда по-бързо и аз печеля пари от продажбата. Това е печеливша печалба.

&# X1f4b0; Как повечето успешни филиали печелят пари?

Повечето филиали правят своите пари чрез хостинг и партньорска програма на Amazon. Amazon обаче намалиха комисионите си и сега на тези хора им е трудно.

&# X1f4b0; Добре ли е партньорската програма на Amazon?

Не бих го препоръчал. Amazon има дълга история на променяне на комисионни и писане на съдържание, което се конкурира със собствените им филиали (често ги изпреварва). Те вече са огромна компания и препоръчвам да се насърчават компании, които имат повече потенциал за растеж.

&# X1f4b0; Какви партньорски програми са най-добри?

SiteGround, Cloudways и SEMrush са едни от най-популярните и високоплащани партньорски програми. Bluehost също е популярен, но не вярвам, че са добър домакин.

&# X1f4b0; Коя е най-трудната част от партньорския маркетинг?

Получаването на SEO трафик е най-трудната част. Поставянето на партньорски връзки в блога ви е лесно; трафик не е! Трябва да станете майстор на изследването на ключови думи и SEO страници. Научаването как да изберете правилните ключови думи и да създадете страхотно съдържание е основата за повече трафик.

Късмет 🙂
мъжко животно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector