Arahan Pengaturan Roket WP Ideal Dengan Cloudflare And StackPath CDN Setup – Dikemas kini 1/9/2020 Dengan Versi Terkini 3.4.4

Sekiranya anda memilih Roket WP sebagai pemalam cache anda, anda membuat pilihan terbaik memandangkan ia dinilai # 1 dalam jumlah yang banyak Tinjauan Facebook.


WP Rocket dilengkapi dengan banyak ciri yang tidak dimiliki oleh kebanyakan pemalam cache (lihat di bawah). Ini bermaksud jika anda menggunakan plugin cache yang lain, anda perlu memasang lebih kurang 6 plugin tambahan untuk mendapatkan ciri-ciri tersebut apabila WP Rocket sudah mempunyai built-in (lebih banyak ciri, tetapi lebih sedikit plugin di laman web anda). Itulah sebabnya WP Rocket memberikan hasil yang lebih baik dalam GTmetrix / Pingdom dan itulah yang saya gunakan.

WP Rocket menggabungkan:

 • Pembersihan pangkalan data (terbina dalam WP Rocket, atau penggunaan WP-Optimumkan)
 • Kawalan degupan jantung (built-in ke WP Rocket, atau penggunaan Kawalan degupan jantung)
 • Muatkan gambar / video malas (terbina dalam WP Rocket, atau gunakan WP YouTube Lyte)
 • Host Google Analytics secara tempatan (terbina dalam WP Rocket, atau gunakan CAOS Untuk Analisis)
 • Host Google Font secara tempatan (terbina dalam WP Rocket, atau gunakan CAOS Untuk Fon, atau SHGF)
 • Integrasi dengan Cloudflare + CDN lain (terbina dalam WP Rocket, atau penggunaan Pemboleh CDN)

Saya diuji WP Rocket menentang 3 plugin cache percuma teratas dan sementara mereka semua melakukan tugas dengan baik, WP Rocket memberi saya hasil terbaik dalam Pingdom (.Masa muat 4s). Plugin dan hosting cache anda adalah 2 utama faktor kelajuan jadi ia pasti bernilai $ 49. Mengkonfigurasi tetapan WP Rocket yang betul dengan Cloudflare + StackPath dapat memperbaiki lebih dari 20 item di Pingdom dan GTmetrix. Oleh itu mari kita lakukan itu :)

Tetapan WP Rocket lebih mudah dikonfigurasi daripada W3 Total Cache dan mereka mengemas kini perubahan secara berkala sehingga anda akan mendapat kemas kini berterusan. Sekiranya anda mempunyai soalan (atau ingin berkongsi masa muat baru anda), berikan komen kepada saya. WP Rocket juga mempunyai dokumentasi yang saya rujuk di seluruh panduan. Semoga berjaya – ingat untuk menanda aras skor Pingdom tersebut!

1. WP Rocket = # 1 Cache Plugin Dinilai
2. Pemasangan

3. Papan Pemuka
4. Cache
5. Pengoptimuman Fail
6. Media
7. Pramuat
8. Peraturan Lanjutan
9. Pangkalan data
10. CDN
11. Degupan jantung
12. Alat tambah
13. Alat

14. Soalan Lazim / Dokumentasi

15. SiteGround (Host yang Disyorkan)
16. Panduan Kelajuan WordPress Penuh Saya
17. Dapatkan Bantuan Dari My Speed ​​Optimizer

WP-Roket-2018-Tetapan

1. WP Rocket = # 1 Nilai Cache Plugin

Berikut adalah tinjauan Facebook:

Pengundian cache plugin terbaik 2016

Pengundian cache 2019

Swift vs WP Rocket

Pungutan suara cache plugin 2016

Pungutan suara cache terbaik 2018

wp roket vs cache totla w3

Harus membuang ini di sini :)

Peningkatan WP-Roket

Saya menguji WP Rocket, WP Fastest Cache, dan W3 Total Cache … memastikan semua tetapan plugin cache dikonfigurasikan secara optimum. WP Rocket menang TAPI ini dengan ciri pemalas malas dihidupkan. Plugin cache yang lain tidak mempunyai pilihan pemuatan malas dan ketika saya mematikan pemalas malas di WP Rocket, saya mendapat masa muat .5s … sama seperti WP Tercepat Cache. Saya tidak melihat perbezaan yang besar ketika mengklik halaman saya – kedua-duanya dimuat dengan cepat. Saya tahu Pingdom dapat menunjukkan masa muat yang berbeza semasa ujian berbeza, tetapi saya hanya ingin berkongsi pengalaman saya sendiri.

Roket WP (.406)
Ujian Kelajuan Halaman Pingdom

Cache Tercepat WP (.527)
Masa Beban Cache Tercepat WP

Jumlah Cache W3 (.619)
W3 Jumlah Masa Beban Cache

Terkini saya Laporan Pingdom dengan WP Rocket:

2019-Laporan Pingdom

2. Pasang WP Rocket

Sebaik sahaja anda membeli WP Rocket, anda boleh memuat turunnya di halaman akaun. Muat naik di bawah Pemalam → Tambah Baru → Muat naik Pemalam. Sekiranya anda mengalami isu mengenai Safari lihat arahan mereka.

Muat Naik Plugin WordPress

3. Papan Pemuka

WP-Rocket-Dashboard-Tetapan

Penguji Roket – ujian beta untuk keluaran baru.

Analisis Roket – membolehkan WP Rocket mengumpulkan data tanpa nama. Ini sedikit sebanyak mempengaruhi masa muat / CPU, tetapi menghantar data ke sumber luaran mana pun memerlukan lebih banyak pekerjaan untuk pelayan anda.

Kosongkan cache – lakukan ini semasa anda mengkonfigurasi tetapan WP Rocket.

Pramuat Cache – menghasilkan cache untuk halaman utama anda dan semua pautan dalaman yang anda gunakan di halaman utama. Saya tidak melakukan ini kerana pramuat ditetapkan ke “automatik” di tab pramuat.

Bersihkan OPcache – membersihkan OPcache yang menghalang masalah semasa anda mengemas kini WP Rocket, tetapi masih memaparkan versi sebelumnya di pentadbir WordPress.

Menjana semula CSS Kritikal – lakukan ini semasa anda membuat perubahan pada helaian gaya, atau menambah / mengubah CSS khusus melalui WordPress Customizer (atau plugin).

4. Cache

WP-Roket-Cache-Tetapan

Cache Mudah Alih – aktifkan cache untuk peranti mudah alih, tetapi hanya “buat fail cache untuk pelawat bergerak” jika anda TIDAK menggunakan plugin untuk membuat laman web mudah alih (mis. Versi WP Touch percuma).

Dayakan Caching Untuk Pengguna WordPress yang Log Masuk – aktifkan sekiranya beberapa pengguna masuk ke laman web anda (mis. BbPress). Ini memberikan setiap pengguna cache mereka sendiri, sebaliknya mematikannya.

Tentukan Masa Selepas Cache Global Dibersihkan – tinggalkan sebagai lalai. Sekiranya anda jarang mengemas kini laman web anda atau mempunyai banyak kandungan statik, anda boleh menambahkannya sedikit.

5. Pengoptimuman Fail

WP-Roket-Fail-Pengoptimuman-Tetapan

Minimumkan Fail – idealnya ini mesti menjadikan semua item “minify” dan “menggabungkan” dalam laporan Pingdom dan GTmetrix anda 99 – 100%. Kadang-kadang membolehkan ini boleh menimbulkan masalah dengan susun atur anda (terutamanya CSS dan JS) jadi periksa beberapa halaman di laman web anda untuk memastikan ini tidak berlaku. Sekiranya ada, cari fail yang bermasalah dan tambahkan ke salah satu pilihan CSS kecualikan atau kecualikan JS.

Gabungkan Fail – seperti meminimumkan, mengaktifkan dan memeriksa laman web anda untuk kesilapan.

Gabungkan Fail Google – Fon Google sering ditunjukkan dalam laporan Pingdom / GTmetrix. Ini dapat membantu, dan anda juga boleh mencuba menambahkannya dalam “Prefetch DNS Requests” di tab Pramuat.

Keluarkan Rentetan Pertanyaan Dari Sumber Statik – Dalam GTmetix anda mungkin melihat “keluarkan rentetan pertanyaan dari sumber statik.”Ini dapat membantu, namun kebanyakan rentetan pertanyaan dihasilkan oleh pemalam – luaskan item anda di GTmetrix dan lihat apa yang membuatnya berwarna merah – ia boleh menjadi pemalam.

Kecualikan CSS – jika atas sebab tertentu, pilihan minifikasi merosakkan susun atur laman web anda, cari fail yang bermasalah dan tambahkan di sini. Lihat artikel WP Rocket di menyelesaikan masalah dengan pengurangan.

Optimumkan Penghantaran CSS – halaman anda akan mula dimuat tanpa gaya CSS yang merupakan item dalam Wawasan PageSpeed ​​Google. WP Rocket menjana ini secara automatik untuk anda. Mereka katakan

Fail JavaScript – konsep yang sama dengan CSS hanya dengan fail JavaScript.

6. Media

WP-Roket-Media-Tetapan

Beban Malas – kelewatan memuatkan gambar, iframe, dan video sehingga anda menatal ke bawah halaman dan ia kelihatan (uji untuk melihat sama ada anda suka atau tidak). Ini mengurangkan masa muat dan permintaan HTTP dengan ketara pemuatan yang berterusan boleh menjengkelkan terutamanya untuk kandungan yang panjang. Ini juga boleh dilakukan dengan menggunakan plugin percuma lain seperti Beban Malas dan Beban Malas Untuk Video tetapi WP Rocket melakukan pekerjaan yang hebat. Saya malas memuatkan gambar kerana menjengkelkan.

Anda juga boleh melumpuhkan pemalas malas pada halaman / catatan individu menggunakan bar sisi:

Tetapan Individu WP Rocket

Lumpuhkan Emoji – ini melambatkan laman web anda. Anda juga boleh mematikannya di bawah Tetapan → Penulisan → Pemformatan, kemudian jangan menukar emotikon.

Benam – sama seperti Pencegahan pautan panas Cloudflare, ini menghalang laman web untuk menyematkan kandungan anda di laman web mereka yang menghabiskan lebar jalur dan menjadikan laman web anda lebih perlahan.

Keserasian WebP – lumpuhkan jika anda tidak menggunakan Imej WebP atau jika anda sudah menggunakan plugin pengoptimuman gambar untuk menayangkan gambar WebP. Jika tidak, lumpuhkannya. WP Rocket akan mengesan jika anda menggunakan Imagify, ShortPixel, Optimus, atau EWWW untuk menayangkan gambar WebP dan melumpuhkannya secara automatik. Ini kerana kebanyakan plugin pengoptimuman gambar sudah membuat dan menayangkan gambar WebP untuk anda, jadi mengaktifkannya akan menyebabkan fungsi pendua. Satu-satunya masa anda harus mengaktifkannya ialah jika pemalam pengoptimuman gambar anda membuat gambar WebP, tetapi tidak menayangkannya.

7. Pramuat

Sekiranya anda ingin mengetahui tentang pramuat, WP Rocket mempunyai tutorial ringkas. Atau jika anda ingin menggali lebih mendalam di sini adalah tutorial lanjutan iaitu mengenai WP Super Cache tetapi konsep yang sama berlaku. Pramuat, dalam istilah yang agak mudah, adalah penyegaran apabila halaman yang disimpan dalam cache semuanya dihapus dan disegarkan dalam sekali jalan. Saya akan mengaktifkannya kerana meningkatkan kedua-dua laman web / kelajuan pengindeksan.

WP-Roket-Preload-Tetapan

Pramuat Peta Laman – memperluas manfaat pramuat ke SEMUA URL di peta laman web anda, bukan hanya halaman utama anda dan pautan dalaman yang anda gunakan di laman utama. Ini tidak menggunakan bot luaran seperti pilihan manual / automatik … walaupun hasil akhirnya sama. Selagi WP Rocket mengesan peta laman anda di “peta laman untuk pramuat”, tidak perlu menambahkannya di sini.

Inilah yang dapat dilakukan oleh pramuat untuk pelayan anda:

Penggunaan CPU

Permintaan DNS Prefetch – Luke membuat senarai hebat domain biasa untuk prefetch termasuk Fon Google, Analitis, Peta, Gravatars, YouTube, pemalam perkongsian sosial biasa, Disqus, dan lain-lain. Salin dan tampal keseluruhan senarai ini (atau hanya senarai yang anda perlukan) dan tampalkannya ke dalam medan Pra Pengambilan WP Rocket. Ini membantu penyemak imbas menjangka permintaan dan memuatkannya dengan lebih cepat.

Jangan lupa tambahkan URL StackPath CDN anda (atau apa sahaja CDN yang anda gunakan), dan sumber luaran lain yang tidak termasuk dalam senarai ini, yang biasanya anda dapati dalam laporan GTmetrix anda. Perkongsian sosial, komen, dan pemalam statistik sangat biasa.

8. Peraturan Lanjutan

Pilihan lanjutan terutamanya untuk tidak termasuk laman troli dan pembayaran di laman web eCommerce.

Peraturan WP-Roket-Lanjutan

Jangan Cache URL – jika anda menggunakan troli membeli-belah eCommerce yang tidak disenaraikan oleh WP Rocket (lihat nota yang mereka ada dalam tetapan ini), tambahkan keranjang dan halaman pembayaran anda di sini. Ketahui lebih lanjut.

Jangan Cache Cookies – prinsipal yang sama dengan pilihan sebelumnya hanya berdasarkan kuki.

Jangan Cache Ejen Pengguna – menghalang Googlebot atau ejen pengguna lain dari cache halaman.

Selalu Bersihkan URL – katakan anda mempunyai blogroll di laman utama anda. Sekiranya anda membuat catatan baru, anda mahu blogroll beranda dikemas kini dengan segera dengan mengosongkan cache halaman utama. Itulah yang dilakukan oleh tetapan ini, namun WP Rocket secara automatik membersihkan cache untuk halaman utama, kategori dan tag anda setelah kandungan baru dibuat… jadi tidak perlu untuk ini. Tetapi jika ada cache halaman lain yang ingin anda hapus ketika kandungan baru ditambahkan, tambahkannya.

Rentetan Pertanyaan Cache – terutama digunakan untuk menyimpan halaman hasil carian dan halaman penyaringan harga untuk laman web eCommerce.

9. Pangkalan Data

WP-Roket-Pangkalan Data-Tetapan

Pembersihan Pos – semakan, draf automatik, dan catatan sampah dapat dihapus jika anda tidak menggunakannya. Melainkan jika anda mempunyai versi lama dari catatan (atau catatan yang dihapus) anda ingin menggunakannya, hapusnya.

Pembersihan Komen – komen spam dan sampah boleh dihapuskan.

Pembersihan Sementara – menyimpan data yang memerlukan masa yang lama untuk mendapatkan (seperti jumlah sosial) sehingga pada saat anda memerlukannya, data akan kembali dengan cepat. Tetapi kadang-kadang apabila sementara berlaku, mereka tetap berada dalam pangkalan data dan harus dihapuskan. Pemula WP mempunyai yang hebat penjelasan mengenai transien.

Pembersihan Pangkalan Data – apabila anda memadamkan pemalam, ia boleh meninggalkan jadual yang tidak digunakan dalam pangkalan data WordPress anda, yang boleh anda hapus.

Pembersihan Automatik – jadual WP Rocket untuk membersihkan pangkalan data anda. Mingguan adalah baik kecuali jumlah ini cepat terkumpul (mis. Banyak orang bekerja di laman web anda). Jika anda mempunyai WP-Optimumkan atau plugin pembersih pangkalan data yang lain dipasang, anda boleh menghapusnya kerana WP Rocket melakukan ini untuk anda.

Optimumkan – klik butang optimisasi apabila anda selesai, pastikan anda membuat sandaran pangkalan data anda terutamanya jika ini pertama kalinya anda melakukan ini.

10. CDN

CDN StackPath mencerminkan laman web anda di 30+ pusat data di seluruh dunia, mengurangkan jarak geografi antara pelayan dan pelawat anda. Saya menggunakan Cloudflare dan StackPath kerana lebih banyak pusat data = penghantaran kandungan anda lebih pantas. Ini dapat menjimatkan beberapa saat dari masa muat anda terutama bagi pelawat yang (dulu) jauh dari pelayan asal 1 anda. Anda boleh menggunakan Tutorial CDN WP Rocket atau Tutorial CDN StackPath, tetapi inilah yang harus dilakukan.

Langkah 1: Mendaftar ke StackPath (mereka mempunyai percubaan 30 hari):

StackPath-Data-Pusat

Langkah 2: Di papan pemuka, klik tab CDN, kemudian buat Laman CDN StackPath:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-Server-IP-Alamat

StackPath-CDN-URL-WP-Roket

Langkah 3: Salin URL CDN dari StackPath dan tampal ke medan “CDN CNAME” WP Rocket:

WP-Roket-CDN-Tetapan

Langkah 4: Di StackPath pergi ke CDN → Cache Settings, kemudian klik “Purge Everything”:

StackPath-Purge-Cache

Langkah 5: Kecualikan Fail Dari CDN – mungkin ada fail yang dilayan oleh CDN yang ingin anda layani secara tempatan. Biasanya fail ini adalah bahagian plugin yang dirancang untuk mengabaikan beban merentas domain. Untuk mengubahnya, cukup tambahkan fail atau direktori ini ke dalam kawasan “fail yang ditolak” di WP Rocket (tambahkan satu direktori di setiap baris) yang boleh anda gunakan arahan untuk mencari direktori WP.

Contoh:

 • {muat naik_dir} / wpcf7_captcha / *
 • {muat naik_dir} /imagerotator.swf
 • {plugins_dir} /wp-fb-autoconnect/facebook-platform/channel.html

Langkah 6: Jalankan laman web anda di GTmetrix dan “rangkaian penghantaran kandungan” harus berwarna hijau di YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Sekiranya anda mengembangkan item dalam GTmetrix dan melihatnya ada kaitan dengan CDN anda, hubungi pasukan sokongan StackPath yang seharusnya dapat membantu anda memperbaikinya. Mereka mendapat sokongan luar biasa.

Domain Bebas Kuki MaxCDN

11. Denyutan jantung

Daripada menggunakan Plugin Kawalan Denyutan Jantung, WP Rocket ada di dalamnya.

WP-Roket-Denyut Jantung-Kawalan

12. Alat tambah

WP-Roket-Tambah

1. Penjejakan Google (Tingkatkan Penyemak Imbas Penyemak Imbas Untuk Analitis Google) – anda mungkin melihat kesalahan Google Analytics dalam alat ujian kelajuan anda. Memiliki WP Rocket menjadi tuan rumah Google Analytics secara tempatan harus memperbaikinya, khususnya di GTmetrix di bawah Speed ​​Page → Leverage Browser Caching.

2. Pixel Facebook (Tingkatkan Penyemak Imbas Penyemak Imbas Untuk Facebook Pixel) – konsep yang sama dengan pilihan sebelumnya hanya untuk Pixel Facebook.

3. Cloudflare – mendaftar untuk Cloudflare, tambahkan laman web anda, dan Cloudflare akan menjalankan imbasan. Anda akhirnya akan sampai ke halaman dengan pelayan nama Cloudflare anda dan pautan ke kunci API anda.

Cloudflare-Dashboard-WP-Roket

Tukar pelayan nama dalam akaun hosting anda kepada yang Cloudflare berikan kepada anda:

SiteGround-DNS-Rekod

Masukkan anda Kunci API Global (terdapat di anda Profil Cloudflare) ke dalam pemalam cache anda.

Kunci API Global Cloudflare

WP-Rocket-Cloudflare-Tambah

 • Kunci API Global – digunakan untuk mengaktifkan Cloudflare di WP Rocket.
 • E-mel Akaun – e-mel yang sama yang digunakan dalam akaun Cloudflare anda.
 • Domain – laman web anda.com
 • Mod Pembangunan – gunakan semasa membuat banyak perubahan kod ke laman web anda.
 • Tetapan Optimum – mengaktifkan tetapan Cloudflare yang optimum: pengurangan, cache yang agresif, dan dinyahaktifkan Pemuat Roket untuk keserasian yang lebih baik. Isu yang paling biasa adalah Rocket Loader, tetapi saya juga perhatikan ia hidup penyahkodan e-mel yang menjadikan laporan GTmetrix saya lebih teruk, jadi saya tidak menggunakannya (dan sebaliknya mengkonfigurasi Cloudflare di papan pemuka mereka).
 • Protokol Relatif – kadang-kadang jika orang memuat turun fail dari laman web anda, tidak ada kandungan di dalamnya. Meninggalkan pilihan ini akan mengelakkan perkara ini berlaku.
 • Kosongkan Semua Fail Cache Cloudflare – lakukan ini setelah anda selesai mengkonfigurasi WP Rocket.

4. Segerakkan Sucuri Cache – aktifkan jika menggunakan Sucuri. Ini akan membersihkan cache Sucuri secara automatik setiap kali anda membersihkan cache WP Rocket, memastikan kandungan anda disegerakkan.

 • Kunci API Firewall Sucuri (Untuk Pemalam) – log masuk ke Sucuri di sini, klik laman web anda, pergi ke tab API, kemudian salin Kunci API anda (Untuk Plugin) dan tampalkannya ke WP Rocket.

13. Alat

WP-Roket-Alat-Tetapan

Tetapan Eksport – eksport tetapan anda untuk digunakan di beberapa laman web.

Tetapan Import – import tetapan pra-konfigurasi anda di sini.

Kembalikan – jika anda mengemas kini ke WP Rocket versi baru dan menyebabkan masalah, ini akan kembali pada versi sebelumnya.

14. Soalan Lazim / Dokumentasi

Saya menghabiskan berjam-jam menggali mereka dokumentasi untuk memastikan tutorial ini menggunakan tetapan WP Rocket terbaik, tetapi sangat berguna jika anda belum memeriksanya.

Dokumentasi Roket WP

Tutorial yang saya dapati paling berguna:

&# x1f680; Apakah kaedah terbaik untuk mengkonfigurasi WP Rocket?

Langkah yang paling penting adalah untuk mengaktifkan semua yang anda dapat di tab pengoptimuman fail, menyediakan CDN seperti Cloudflare + StackPath, mematikan degupan jantung WordPress, dan mengaktifkan perkhidmatan yang anda gunakan di tab Tambah.

&# x1f680; Bagaimana saya menambah CDN dengan WP Rocket?

Sekiranya menggunakan Cloudflare, anda hanya akan menukar nama pengguna. Sekiranya menggunakan CDN luaran seperti StackPath atau KeyCDN, anda akan menyalin / menampal URL CDN anda ke WP Rocket. Sekiranya menggunakan RocketCDN (dikuasakan oleh StackPath), daftarlah melalui prompt di WP Rocket.

&# x1f680; Mengapa WP Rocket dinilai # 1 dalam kebanyakan tinjauan Facebook?

Ia dilengkapi dengan banyak ciri yang tidak dimiliki oleh pemalam cache yang lain: pembersihan pangkalan data, kawalan degupan jantung, pilihan untuk pelbagai CDN, pemuatan malas, Analaytics tempatan, penyemak imbas penyemak imbas Facebook Pixel, dan banyak lagi. Itulah sebabnya WP Rocket biasanya memberikan hasil terbaik dalam GTmetrix.

&# x1f680; Plugin pengoptimuman imej mana yang paling sesuai dengan WP Rocket?

Walaupun mereka mengesyorkan Imagify yang dimiliki oleh WP Rocket, saya menggunakan ShortPixel kerana saya hampir tidak melihat kehilangan kualiti dan masih mendapat 100% untuk Optimalkan Imej di GTmetrix.

&# x1f680; Apa plugin pengoptimuman kelajuan lain yang anda perlukan selain WP Rocket?

Anda masih memerlukan plugin pengoptimuman gambar seperti ShortPixel, pengoptimuman fon (mis. OMGF), dan saya juga mengesyorkan menggunakan Asset CleanUp atau Perfmatters untuk mematikan pemalam secara selektif.

15. SiteGround (Host # 1 dalam Undian Facebook)

Tapak Tapak adalah digunakan oleh Yoast, saya sendiri, dan disyorkan oleh WordPress. Mereka berada di kedudukan ke-1 dalam hampir semua Pungutan suara Facebook dan memberi signifikan kepada kebanyakan orang peningkatan masa muat terutamanya jika mereka menggunakan host yang biasa-biasa saja: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-We-just-switch-to-Siteground

Saya menggunakan mereka rancangan GoGeek separa khusus yang disertakan dengan 4x lebih banyak sumber pelayan daripada hosting bersama. Klik di halaman saya untuk melihat seberapa cepat ia dimuat, lihat laporan GTmetrix saya, atau lihat orang yang berhijrah dan diposkan masa muatan baru. Mereka juga melakukan penghijrahan bebas.

DigitalOcean di Cloudways dan Kinsta juga bagus dan bermula pada $ 10 / bulan dan $ 30 / bulan. Cloudways lebih kepada pembangun yang tidak memerlukan cPanel, hosting e-mel, atau sokongan yang anda dapat dengan SiteGround. Kinsta pada dasarnya adalah apa yang WP Engine dulu (mahal, tapi hebat). Seluruh blog saya pada dasarnya didedikasikan untuk membantu orang membuat laman web mereka dimuat dengan lebih pantas. Saya enggan mengesyorkan hosting $ 2 / bulan kerana itu adalah penyesalan terbesar orang ketika menjalankan laman web.

Cara Memeriksa Jika Hosting Anda Lambat
Jalankan laman web anda melalui Wawasan PageSpeed ​​Google untuk melihat sama ada mengurangkan masa tindak balas pelayan ada dalam laporan anda. Google mengesyorkan ia harus <200ms. Apa-apa yang melebihi 1 saat tidak baik. Anda juga boleh menyemak TTFB anda (masa untuk bait pertama) di tab Timings GTmetrix atau bytecheck.com.

Kurangkan Masa Respons Pelayan

Undian Hosting 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Cadangan Elementor Hosting

Cadangan Pengehosan Julai 2019

WordPress-Host-Poll-Ogos-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Undian

Pergi-ke-Hosting-Syarikat

WordPress-Hosting-Poll-2017

Pengundian-Pengundian Terurus

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Undian

Pungutan suara-Penyedia Hosting-WordPress Terbaik

Undian-Web-Hosting-2019-Terbaik

Poll Hosting Mesra WP

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Hosting Kegemaran Untuk Elementor

Cadangan Hosting 2018

Terurus-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Undian-Untuk-Kelajuan

WordPress-Hosting-Poll-Jun-1

Pengesyoran SiteGround

2014-Diuruskan-WordPress-Hosting-FB-Poll

Undian-Web-Hosting-Penyedia Terbaik

Pengundian-Poll-Feb-2019

Hosting-Cadangan-Undian

Bluehost vs SiteGround

Poll Host Web WordPress

Beberapa utas:

Godaddy To SiteGround Migrasi

EIG-Ke-Tapak Tapak

SiteGround-Migrasi

SiteGround mempunyai 3 rancangan:

Hosting WordPress SiteGround

Rancangan yang lebih tinggi merangkumi lebih banyak sumber pelayan (Faktor # 1 dalam panduan pengoptimuman WordPress). Ini dia carta perbandingan penuh, tetapi GrowBig memberi anda sumber pelayan sekitar 2x lebih banyak daripada StartUp, dan GoGeek adalah hosting separa berdedikasi yang memberi anda lebih banyak lagi. GrowBig and up dilengkapi dengan migrasi percuma, pementasan, cache lanjutan, dan kemampuan untuk menjadi tuan rumah beberapa laman web. GoGeek hadir dengan sokongan keutamaan. Pengehosan awan mereka adalah kenaikan harga pada $ 80 / bulan.

Anda dapat melihatnya di laman web mereka halaman ciri:

SiteGround-Server-Resources-Perbandingan

Saya menggunakan SiteGround kerana:

 1. GTmetrix saya + Pingdom laporan bercakap untuk diri mereka sendiri
 2. Halaman saya dimuat serta-merta (klik di dalamnya jika anda mahu)
 3. Pantas teknologi kelajuan (PHP 7.3, NGINX, Pengoptimum SG, Cloudflare)
 4. Disyorkan oleh Yoast, WordPress, Ivica dari Kelajuan WordPress
 5. Percuma Mari Encrypt SSL, mudah untuk digunakan cPanel, dan ciri untuk e-dagang
 6. Sokongan WordPress adalah tak terkalahkan walaupun tanpa sokongan keutamaan GoGeek
 7. TumbuhBesar dilengkapi dengan pementasan, lebih banyak penyimpanan, dan lebih banyak sumber pelayan (tatal ke bawah ke “kami memperuntukkan sumber yang anda perlukan” dan arahkan kursor ke pelayan tab)
 8. GoGeek dilengkapi dengan lebih banyak sumber pelayan, penyimpanan, sokongan keutamaan
 9. Penghijrahan percuma, pemalam pemindah, dan a Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 10. Banyak pujian di Reddit, Perbualan Facebook, Twitter, KepercayaanPilot
 11. Banyak pujian di Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Ramai orang sudah berhijrah dan menghantar hasil di Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Penafian Gabungan – jika anda mendaftar ke SiteGround menggunakan my pautan afiliasi Saya akan menghadiahkan sebahagian besar kepada anda. Setiap tahun saya menderma $ 3,000 untuk kempen GoFundMe (2018 adalah untuk memberi makan orang lapar di Denver, 2017 adalah untuk Palang Merah di Hurricane Harvey). Sokongan anda membantu dan saya sangat menghargainya. Saya cuba membuat ulasan saya tidak berat sebelah dan disokong oleh bukti dalam bentuk Tinjauan Facebook, tweet, dan perbualan sebenar. Sekiranya anda tidak mahu menggunakannya, berikut adalah pautan bukan gabungan ke SiteGround. Walau apa pun, saya cadangkan anda lakukan penyelidikan, lihat yang Yoast gunakan, dan hasil orang yang berhijrah.

OMM-Di Tapak Tapak

Orang biasanya berhijrah kerana mereka teknologi kelajuan boleh mengurangkan masa beban menjadi separuh:

Beralih ke SiteGround

Penghijrahan Masa Beban SiteGround

Bluehost ke SiteGround GTmetrix

HostGator Ke SiteGround

SiteGround GTmetrix

Wawasan Laman Laman GoogleSpeed ​​SiteGround

100 Markah Sempurna Di Tapak Laman

Kejadian SiteGround

Kelajuan Dihantar Oleh SiteGround

Laporan SiteGround GTmetrix

Mengurangkan Masa Beban Dengan SiteGround

Masa Respons Laman Web Baru

HostGator Ke Migrasi SiteGround

Masa Respons SiteGround Di Joomla

Beralih ke Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Di SiteGround

Dapatan LamanSpeed ​​PageGround

SiteGround Di Joomla

Masa Beban Berkurang SiteGround

Hosting Speedy SiteGround

Hasil Pingdom Baru Di SiteGround

Masa Respons Tapak Tapak Baru

Peningkatan Masa Respons SiteGround

16. Panduan Kelajuan WordPress Lengkap Saya (35+ Petua)

Tonton Video Saya – ini adalah video 42 minit, tetapi saya merangkumi hampir semua perkara (cap masa dalam keterangan video) dan anda harus mempelajari banyak maklumat mengenai kelajuan laman WordPress:

Pengoptimuman Imej – anda boleh menjalankan mana-mana halaman GTmetrix dan ia akan menunjukkan kepada anda semua gambar yang tidak dioptimumkan tetapi HANYA untuk halaman itu – jadi mulakan dengan gambar yang muncul di beberapa halaman. Imej dapat dioptimumkan dengan 3 cara: menyajikan gambar berskala (mengubah ukuran gambar yang terlalu besar), menentukan dimensi gambar (menambahkan lebar / tinggi pada HTML atau CSS gambar), dan mengoptimumkan gambar (memampatkannya tanpa kerugian menggunakan pemalam seperti Bayangkan). GTmetrix akan memberitahu anda dimensi yang betul untuk dua yang pertama jika anda mengembangkannya, dan ini semua item keutamaan tinggi.

Pengoptimuman Imej

Untuk lebih banyak petua, lihat saya panduan lengkap untuk pengoptimuman kelajuan WordPress.

17. Dapatkan Bantuan Dari WordPress Optimizer Speed ​​saya

Masih memerlukan bantuan dengan laporan GTmetrix / Pingdom anda? Saya telah bekerja dengan Pronaya selama 7 tahun (dialah yang membantu saya mendapatkan <Masa muat 1s di Pingdom). Anda boleh mengambilnya dengan membuat profil di freelancer.com dan mencari nama pengguna bdkamol. Inilah dia yang penuh Portfolio kelajuan WordPress. Dia $ 40 / jam dari Bangladesh (jadi ada perubahan waktu) dan anda boleh menghantar e-mel kepadanya di [email protected]. Dia juga mempunyai ulasan bintang 5 yang sempurna pada profilnya. Hanya pertanyaan yang serius, dan jangan mengharapkan markah 100% jika anda menggunakan hosting perlahan, tema kembung, dan banyak plugin berat. Sila ikuti panduan kelajuan WordPress penuh saya terlebih dahulu.

Pronaya-Kumar-S-Ulasan

Berikut adalah beberapa ulasan pada profilnya:

BDkamol-WordPress-Kepantasan-Ulasan

Jadi … bagaimana skor Pingdom tersebut? Beritahu saya dalam komen atau beritahu saya jika anda buntu. Anda juga membayar plugin premium di mana mereka menawarkan sokongan (tab terakhir dan terakhir dalam tetapan WP Rocket), jadi saya akan menggunakannya untuk keuntungan anda juga, atau melihatnya dokumentasi.

Jika tidak, kerja yang bagus!

Sekiranya anda menganggap tutorial ini bermanfaat, bahagian akan selalu dihargai :)

Sorakan,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map