Pengaturan Cache WP Tercepat Ideal Dengan Cloudflare + Arahan Penyediaan StackPath CDN (Dikemas kini 2020 Dengan Versi Terbaru 1.5.6)

Cache Terpantas WP biasanya diberi nilai plugin cache percuma # 1 Tinjauan Facebook.


Saya dapat memperoleh masa muat .5s di Pingdom setelah mengkonfigurasi tetapan Cache Tercepat WP. Mereka mudah disiapkan dan mempunyai pilihan untuk Cloudflare dan CDN StackPath yang dapat meningkatkan gred / masa muat (saya menggunakan kedua-duanya kerana lebih banyak pusat data = laman web lebih pantas). Untuk hosting, saya cadangkan Tapak Tapak siapakah digunakan oleh Yoast dan diberi nilai # 1 dalam 20+ tinjauan Facebook. Tetapi jika anda mencari sesuatu yang lebih pantas daripada hosting bersama, Cloudways DO adalah di mana ia berada.

Saya akan menunjukkan kepada anda cara mengkonfigurasi tetapan WP Fastest Cache, CDN StackPath, dan apa yang dilakukan untuk menaik taraf ke WP Fastest Cache Premium untuk saya. Saya juga mempunyai arahan untuk Cloudflare.

Tinggalkan saya komen jika anda mempunyai soalan atau lihat forum sokongan mereka. Tetapi terdapat banyak rungutan mengenai sokongan WP Fastest Cache hanya untuk memberi anda maklumat. Ingatlah untuk menguji semula laman web anda di Pingdom atau GTmetrix apabila anda selesai – dan beri komen dengan masa muat baru anda!

1. Perbandingan Plugin Cache

WP Fastest Cache biasanya adalah plugin cache # 2 atau # 3 dalam tinjauan Facebook, berada di belakang WP Rocket yang hampir selalu menjadi # 1.

Pengundian cache plugin terbaik 2016

Pengundian cache 2019

Swift vs WP Rocket

Pungutan suara cache plugin 2016

Pungutan suara cache terbaik 2018

wp roket vs cache totla w3

Ujian Pemalam Cache – Saya menjalankan halaman yang sama melalui Pingdom yang mempunyai kandungan minimum sehingga hasilnya akan tepat. Saya menyediakan setiap satu dengan tetapan terbaik dan Cloudflare / StackPath.

Roket WP (.406)
Ujian Kelajuan Halaman Pingdom

Cache Tercepat WP (.527)
Masa Beban Cache Tercepat WP

Jumlah Cache W3 (.619)
W3 Jumlah Masa Beban Cache

WP Rocket vs WP Terpantas Cache – WP Rocket mempunyai beberapa ciri tambahan yang tidak disertakan dengan WP Fastest Cache (pembersihan pangkalan data, pemuatan malas, kawalan degupan jantung, hosting Google Font + Analytics secara tempatan, mengambil permintaan DNS). Walaupun WP Rocket memiliki semua ini, anda perlu memasang sekitar 6-7 plugin tambahan untuk mendapatkan pengoptimuman kelajuan ini dengan WP Fastest Cache. Dengan WP Rocket, anda mendapat pengoptimuman kelajuan yang lebih banyak, tetapi plugin yang kurang dijalankan di laman web anda. Saya menulis panduan persediaan WP Rocket yang juga menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mendapatkan potongan 10% dari harga.

StackPath vs Cloudflare – StackPath adalah $ 10 / bulan Cloudflare adalah percuma. Kedua-duanya adalah CDN yang mencerminkan laman web anda di banyak pusat data di seluruh dunia (mengurangkan jarak antara pelayan dan pelawat anda) dan disyorkan dalam panduan pengoptimuman WordPress. Cloudflare mempunyai 200+ pusat data, StackPath, mempunyai 31 pusat data yang sangat fokus di AS (lebih banyak pusat data = laman web yang lebih pantas, itulah sebabnya saya mengesyorkan menggunakan kedua-duanya). StackPath hadir dengan pasukan sokongan yang meningkatkan skor GTmetrix YSlow saya sebanyak 8% – sokongan mereka hebat.

StackPath-Data-Pusat

Pusat Data Cloudflare

Mengapa Menggunakan StackPath?

 • 31 pusat data StackPath menggunakan pelayan SSD yang lebih pantas + sambungan 10GB
 • StackPath tidak mengenakan bayaran untuk trafik HTTPS, Cloudflare mengenakan bayaran setiap penggunaan
 • Pasukan StackPath membantu saya mengkonfigurasi CDN saya dan meningkatkan skor GTmetrix YSlow saya sebanyak 8%, meletakkan ceri di atas kek untuk membuat laporan GTmetrix saya hampir sempurna
 • StackPath mempunyai papan pemuka yang memberikan banyak maklumat mengenai fail cache anda
 • StackPath membolehkan anda melindungi akaun anda menggunakan proses pengesahan dua langkah; awak boleh memasukkan alamat IP ke senarai putih orang yang dibenarkan mengakses akaun anda

2. Tetapan Cache Terpantas WP

Sekiranya anda merancang untuk menggunakan StackPath, Tengok saya Bahagian StackPath yang mempunyai tetapan WP Tercepat WP sendiri (anda akan mematikan pilihan pengguna, mudah alih, dan cache penyemak imbas yang dilog masuk) yang ditunjukkan di Tutorial StackPath WP Terpantas Cache.

Sekiranya anda merancang untuk menggunakan Cloudflare, gunakan tetapan di bawah tetapi lumpuhkan Auto Minify dan Pemuat Roket dalam tab “kelajuan” tetapan Cloudflare anda (Kereta api harus diaktifkan). Inilah yang dicadangkan oleh pemaju plugin WP Fastest Cache dalam bukunya Tutorial Cloudflare. Saya Bahagian Cloudflare menunjukkan kepada anda cara mendaftar Cloudflare, mengubah pelayan nama di cPanel hosting anda, menetapkan peraturan halaman untuk prestasi yang optimum, dan membersihkan cache setelah anda selesai.

Sekiranya anda merancang untuk tidak menggunakan kedua-duanya, gunakan tetapan di bawah. Satu-satunya perkara yang anda akan ubah adalah di Pramuat tab (halaman per minit). Sekiranya anda meneruskan hosting bersama menggunakan 4-6, VPS harus menggunakan 10-12.

WP-Terpantas-Cache-Tetapan

Pecahan Tetapan Cache Terpantas WP:

 • Sistem Cache – aktifkan
 • Sistem Cache Widget – cache widget anda (ciri premium)
 • Pramuat – buat cache seluruh laman web secara automatik (hosting bersama harus digunakan 4-6, VPS adalah 10-12. Membuat kelewatan cache untuk pengguna pertama yang melihat halaman. Ketahui lebih lanjut)
 • Pengguna Log Masuk – jangan tunjukkan versi cache untuk pengguna yang masuk (jika hanya anda yang menjalankan laman web anda, biarkan ini dicentang. Tetapi jika beberapa pengguna dapat log masuk, setiap pengguna harus mempunyai versi cache mereka sendiri, sehingga tidak dicentang)
 • Mudah alih – jangan tunjukkan versi cache untuk desktop ke peranti mudah alih
 • Tema Mudah Alih – tema mudah alih cache (ciri premium)
 • Jawatan baru – hapus fail cache semasa posting atau halaman diterbitkan
 • Kemas kini Catatan – hapus fail cache semasa catatan atau halaman dikemas kini (Ketahui lebih lanjut)
 • Minimumkan HTML – mengurangkan saiz halaman (item Pingdom keutamaan tinggi. Ketahui lebih lanjut)
 • Minimumkan HTML Plus – lebih kuat mengurangkan html (ciri premium)
 • Minimumkan CSS – mengurangkan saiz fail css (item Pingdom keutamaan tinggi. Ketahui lebih lanjut)
 • Minimumkan CSS Plus – lebih kuat meminimumkan CSS (ciri premium)
 • Gabungkan CSS – mengurangi permintaan HTTP melalui gabungan file css (menggabungkan file JavaScript dan CSS antara. Ini akan mengurangkan jumlah file JavaScript dan CSS pada halaman yang mengurangi jumlah permintaan HTTP yang diperlukan untuk membuat halaman. Juga item prioritas tinggi di Pingdom. Ketahui lebih lanjut)
 • Kecilkan JS – mengurangkan saiz fail JS (ciri premium)
 • Gabungkan JS – mengurangkan permintaan HTTP dengan menggabungkan fail JS
 • Gabungkan JS Plus – kurangkan gabungan fail JS (ciri premium)
 • Gzip – mengurangkan ukuran fail yang dihantar dari pelayan anda (mengurangkan masa pemindahan antara pelayan dan penyemak imbas, dan merupakan item Pingdom keutamaan tinggi. Ketahui lebih lanjut)
 • Penyemak Imbas Penyemak Imbas – mengurangkan masa muat untuk pengunjung berulang (Ketahui lebih lanjut)
 • Render Blocking JS – hapus JavaScript yang menyekat render (ciri premium)
 • Fon Google – memuatkan Fon Google secara tidak segerak (ciri premium) tetapi ini juga boleh dilakukan dengan menggunakan percuma WP Lumpuhkan pemalam yang sangat saya cadangkan
 • Beban Malas – ciri premium yang boleh anda gunakan untuk menggunakan A3 Lazy Load Ketahui lebih lanjut)

Hampir setiap item di WP Fastest Cache terdapat di GTmetrix / Pingdom:

GTmetrix-With-WP-Terpantas-Cache-Cloudflare-StackPath

Padamkan Cache – kosongkan cache setelah mengkonfigurasi tetapan WP Tercepat WP:

Padam-Cache-WP-Terpantas-Cache

Tamat Masa Cache – jika tidak ditetapkan sebagai lalai, tambahkan peraturan baru untuk menyimpan halaman utama anda sekali sehari.

Tetapan WP-Tercepat-Cache-Cache-Timeout-Tetapan

Pengoptimuman Imej – ciri premium yang tanpa kompres memampatkan gambar (item dalam GTmetrix). Ini juga boleh dilakukan dengan menggunakan Bayangkan atau Kraken pasangkan. Saya tidak akan menggunakan plugin lain kerana ini mungkin merosakkan laman web anda atau mempunyai pepijat – Saya telah melakukan banyak penyelidikan mengenai perkara ini.

Pengoptimuman WP-Tercepat-Cache-Imej

Memampatkan gambar dengan tidak betul memperbaiki item “mengoptimumkan imej” di GTmetrix:

mengoptimumkan-gambar-gtmetrix

Premium – lihat perbezaan di bawah yang menunjukkan 2 laporan GTmetrix (sangat berbaloi). Sekiranya anda memutuskan untuk menaik taraf dengan harga $ 49.99, mereka akan menghantar pautan muat turun melalui e-mel yang anda mahukan memuat naik secara manual dalam menu pemalam anda. Pastikan kedua-dua versi percuma dan premium diaktifkan.

Premium Cache Terpantas WP

Premium
Premium Cache Terpantas WPBukan Premium

Kecualikan – mengecualikan halaman dari cache (mis. Halaman pembayaran eCommerce).

WP-Terpantas-Cache-Tidak termasuk-Tetapan

CDN – CDN (rangkaian penghantaran kandungan) menjadikan laman web anda lebih pantas dengan mengehoskannya di beberapa pelayan di seluruh negara dan dunia, berbanding dengan 1 pelayan asal (ia mengurangkan jarak geografi yang diperlukan untuk menjangkau pengunjung anda). Lihat Bahagian StackPath.

Pangkalan Data (DB) – membersihkan pangkalan data anda membuang sampah yang tidak diperlukan dan menjadikannya lebih cepat dimuat. Anda boleh menggunakan percuma Pemalam WP-Optimize untuk melakukan ini, peningkatan untuk ciri ini tidak diperlukan.

Pangkalan Data Bersih WP-Optimize

Pembersihan Pangkalan Data-WP-Optimalkan

3. StackPath CDN ($ 10 / Bulan dengan Percubaan 30 Hari Percuma)

StackPath mencerminkan laman web anda di 31 pusat data, mengurangkan jarak geografi antara pelayan dan pelawat anda. Ini dapat mengurangkan masa pemuatan sebanyak beberapa saat terutamanya bagi pengunjung yang dulu jauh dari pelayan asal anda. StackPath juga membantu saya mengkonfigurasi CDN saya dan dapat meningkatkan skor GTmetrix YSlow saya sebanyak 8% (lihat laporan saya). Mereka mempunyai percubaan 30 hari dan tutorial mereka sendiri mengenai mengkonfigurasi CDN StackPath dengan WP Terpantas Cache.

Ini adalah disyorkan dalam panduan pengoptimuman WordPress:

Cadangan CDN-WordPress

Langkah 1: Daftar untuk StackPath.

Langkah 2: Konfigurasikan WP Terpantas Cache dengan tetapan ini ketika menggunakan StackPath:

Tetapan MaxCDN Cache Tercepat WP

Langkah 3: Di papan pemuka StackPath, klik tab CDN, kemudian buat Laman CDN StackPath:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-Server-IP-Alamat

StackPath-CDN-URL-WP-Terpantas-Cache

Langkah 4: Klik “StackPath” di kawasan CDN WP Terpantas Cache.

WP-Tercepat-Cache-StackPath-CDN

Langkah 5: Tampal URL CDN anda ke WP Terpantas Cache dan gunakan laman web anda sebagai URL asal:

WP-Terpantas-Cache-CDN-Tetapan

Langkah 6: Klik seterusnya, biarkan semua jenis fail dipilih, kemudian terus klik seterusnya sehingga siap:

Jenis Fail MaxCDN Cache Tercepat WP

Seterusnya…

WP Tercepat Cache MaxCDN Nyatakan Sumber

Selesai…

Pengesahan MaxCDN Cache Tercepat WP

Selesai.

Pengesahan WP-Tercepat-Cache-StackPath-CDN

Langkah 7: Dalam StackPath pergi ke CDN → Cache Settings, kemudian klik “Purge Everything” …

StackPath-Purge-Cache

Langkah 8: Jalankan laman web anda melalui GTmetrix dan lihat tab YSlow untuk memastikan ia berfungsi …

CDN GTmetrix YSlow

Ok, SEKARANG anda sudah selesai.

4. Cloudflare

Tapak Tapak dan kebanyakan host lain mempunyai pilihan untuk aktifkan Cloudflare di cPanel. Sekiranya hos anda tidak mempunyai pilihan ini, anda boleh menyiapkan Cloudflare menggunakan WP Fastest Cache (lihat di bawah).

Cloudflare-Pengaktifan

Langkah 1: Mendaftar untuk Cloudflare dan anda akan diminta untuk menambah laman web anda dan memulakan imbasan.

cloudflare-mula-mengimbas

Cloudflare-DNS-Rekod

Pelan Cloudflare-CDN

Anda akhirnya akan datang ke papan pemuka ini di mana Cloudflare memberikan anda 2 pelayan nama dan berikan pautan ke anda Kunci API Global.

Cloudflare-Dashboard-WP-Terpantas-Cache

Langkah 2: Lakukan carian Google untuk “cara menukar pelayan nama di SiteGround” (hanya cari hos anda), kemudian ikuti arahan mereka. Anda akan menyalin 2 pelayan nama yang disediakan oleh Cloudflare dan menempelkannya ke pilihan pelayan nama khusus di cPanel hosting anda.

SiteGround-DNS-Rekod

Langkah 3. Dapatkan Kunci API Global anda dari pautan di Cloudflare, atau di Profil Cloudflare.

loufloud-Global-API-Key

Kembali ke WP Terpantas Cache dan klik tab Cloudflare. Masukkan alamat e-mel yang sama yang digunakan dalam akaun Cloudflare anda, serta Kunci API Global anda.

WP-Tab Tercepat-Cache-Cloudflare-Tab

Kekunci WP-Tercepat-Cache-Cloudflare-API-API

Terus klik seterusnya di WP Terpantas Cache. Mereka secara automatik akan mematikan tetapan minify di WP Fastest Cache (kerana Cloudflare sekarang akan melakukan ini). Mereka juga akan mematikan Pemuat Roket untuk keserasian yang lebih baik (laman web anda tidak akan rosak), dan siapkan tamat tempoh cache penyemak imbas hingga 24 hari.

WP-Terpantas-Cache-Cloudflare-Disable-Auto-Minify

WP-Tercepat-Cache-Lumpuhkan-Roket-Loader

WP-Tercepat-Cache-Cloudflare-Penyemak Imbas-Cache-Tamat Tempoh

WP-Terpantas-Cache-Cloudflare-Mesej

WP-Integrasi Tercepat-Cache-Cloudflare-Integrasi

Nampak bagus!

Pengesahan WP-Tercepat-Cache-Cloudflare-

Langkah 4: Pergi ke Tetapan kelajuan Cloudflare dan pastikan Auto Minify dan Pemuat Roket dimatikan, tetapi SG Railgun dihidupkan. Inilah yang menjadi pembangun WP Fastest Cache mengesyorkan.

Cloudflare-Speed-Tab

Langkah 5: Cloudflare kata “Kami mengesyorkan anda membuat Peraturan Halaman untuk mengecualikan bahagian pentadbir laman web anda dari ciri prestasi Cloudflare. Ciri-ciri seperti Rocket Loader dan Auto Minification secara tidak sengaja boleh memecah fungsi backend di bahagian admin anda. “

Tambahkan peraturan 2 halaman ini di halaman anda tetapan peraturan halaman.

WP-Pentadbiran-Halaman-Peraturan

Cache-Segala-Cloudflare-Halaman-Peraturan

Langkah 6. Akhirnya, pergi ke anda Tetapan cache Cloudflare dan membersihkan fail individu.

Bersihkan Fail Individu Cloudflare

Semua selesai!

Pengesahan WP-Tercepat-Cache-Cloudflare-

5. Padamkan Cache Dan Uji Ulang Dalam Pingdom

Dalam tetapan Cache Tercepat WP, pergi ke tab “Hapus Cache” dan “Hapus Cache Dan Minifed CSS / JS.” Sekarang jalankan semula laman web anda melalui Pingdom untuk melihat skor dan masa muat yang dikemas kini.

Ujian Pingdom Cache Terpantas WP

Sebaik-baiknya item Speed ​​Page berikut berwarna hijau:

 • Minimumkan CSS
 • Minimumkan HTML
 • Minimumkan JavaScript
 • Manfaatkan Penyemak Imbas Penyemak Imbas
 • Tentukan Pengesahan Cache
 • Dayakan Pemampatan gzip
 • Tunda Penguraian JavaScript

Sebaik-baiknya item YSlow berikut juga berwarna hijau:

 • Kurangkan saiz kuki
 • Tambah pengepala Tamat tempoh
 • Kurangkan pencarian DNS
 • Gunakan domain tanpa kuki
 • Buat permintaan HTTP lebih sedikit
 • Minimumkan JavaScript dan CSS
 • Konfigurasikan tag entiti (ETag)
 • Memampatkan komponen dengan gzip
 • Keluarkan pendua JavaScript dan CSS
 • Gunakan Rangkaian Penghantaran Kandungan (CDN)

Ingat, Cloudflare memerlukan masa sehingga 24 jam untuk disebarkan, jadi periksa lagi.

6. Soalan Lazim WP Tercepat WP

Ini dia Halaman FAQ sekiranya anda masih mempunyai soalan.

Soalan Lazim WP-Terpantas-Cache

SiteGround (Host # 1 dalam Undian Facebook)

Tapak Tapak adalah digunakan oleh Yoast, saya sendiri, dan disyorkan oleh WordPress. Mereka berada di kedudukan ke-1 dalam hampir semua Pungutan suara Facebook dan memberi signifikan kepada kebanyakan orang peningkatan masa muat terutamanya jika mereka menggunakan host yang biasa-biasa saja: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-We-just-switch-to-Siteground

Saya menggunakan mereka rancangan GoGeek separa khusus yang disertakan dengan 4x lebih banyak sumber pelayan daripada hosting bersama. Klik di halaman saya untuk melihat seberapa cepat ia dimuat, lihat laporan GTmetrix saya, atau lihat orang yang berhijrah dan diposkan masa muatan baru. Mereka juga melakukan penghijrahan bebas.

DigitalOcean di Cloudways dan Kinsta juga bagus dan bermula pada $ 10 / bulan dan $ 30 / bulan. Cloudways lebih kepada pembangun yang tidak memerlukan cPanel, hosting e-mel, atau sokongan yang anda dapat dengan SiteGround. Kinsta pada dasarnya adalah apa yang WP Engine dulu (mahal, tapi hebat). Seluruh blog saya pada dasarnya didedikasikan untuk membantu orang membuat laman web mereka dimuat dengan lebih pantas. Saya enggan mengesyorkan hosting $ 2 / bulan kerana itu adalah penyesalan terbesar orang ketika menjalankan laman web.

Cara Memeriksa Jika Hosting Anda Lambat
Jalankan laman web anda melalui Wawasan PageSpeed ​​Google untuk melihat sama ada mengurangkan masa tindak balas pelayan ada dalam laporan anda. Google mengesyorkan ia harus <200ms. Apa-apa yang melebihi 1 saat tidak baik. Anda juga boleh menyemak TTFB anda (masa untuk bait pertama) di tab Timings GTmetrix atau bytecheck.com.

Kurangkan Masa Respons Pelayan

Undian Hosting 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Cadangan Elementor Hosting

Cadangan Pengehosan Julai 2019

WordPress-Host-Poll-Ogos-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Undian

Pergi-ke-Hosting-Syarikat

WordPress-Hosting-Poll-2017

Pengundian-Pengundian Terurus

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Undian

Pungutan suara-Penyedia Hosting-WordPress Terbaik

Undian-Web-Hosting-2019-Terbaik

Poll Hosting Mesra WP

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Hosting Kegemaran Untuk Elementor

Cadangan Hosting 2018

Terurus-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Undian-Untuk-Kelajuan

WordPress-Hosting-Poll-Jun-1

Pengesyoran SiteGround

2014-Diuruskan-WordPress-Hosting-FB-Poll

Undian-Web-Hosting-Penyedia Terbaik

Pengundian-Poll-Feb-2019

Hosting-Cadangan-Undian

Bluehost vs SiteGround

Poll Host Web WordPress

Orang biasanya berhijrah kerana mereka teknologi kelajuan boleh mengurangkan masa beban menjadi separuh:

Beralih ke SiteGround

Penghijrahan Masa Beban SiteGround

Bluehost ke SiteGround GTmetrix

HostGator Ke SiteGround

SiteGround GTmetrix

Wawasan Laman Laman GoogleSpeed ​​SiteGround

100 Markah Sempurna Di Tapak Laman

Kejadian SiteGround

Kelajuan Dihantar Oleh SiteGround

Laporan SiteGround GTmetrix

Mengurangkan Masa Beban Dengan SiteGround

Masa Respons Laman Web Baru

HostGator Ke Migrasi SiteGround

Masa Respons SiteGround Di Joomla

Beralih ke Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Di SiteGround

Dapatan LamanSpeed ​​PageGround

SiteGround Di Joomla

Masa Beban Berkurang SiteGround

Hosting Speedy SiteGround

Hasil Pingdom Baru Di SiteGround

Masa Respons Tapak Tapak Baru

Peningkatan Masa Respons SiteGround

SiteGround mempunyai 3 rancangan:

Hosting WordPress SiteGround

Rancangan yang lebih tinggi merangkumi lebih banyak sumber pelayan (Faktor # 1 dalam panduan pengoptimuman WordPress). Ini dia carta perbandingan penuh, tetapi GrowBig memberi anda sumber pelayan sekitar 2x lebih banyak daripada StartUp, dan GoGeek adalah hosting separa berdedikasi yang memberi anda lebih banyak lagi. GrowBig and up dilengkapi dengan migrasi percuma, pementasan, cache lanjutan, dan kemampuan untuk menjadi tuan rumah beberapa laman web. GoGeek hadir dengan sokongan keutamaan. Pengehosan awan mereka adalah kenaikan harga pada $ 80 / bulan.

Anda dapat melihatnya di laman web mereka halaman ciri:

SiteGround-Server-Resources-Perbandingan

Saya menggunakan SiteGround kerana:

 1. GTmetrix saya + Pingdom laporan bercakap untuk diri mereka sendiri
 2. Halaman saya dimuat serta-merta (klik di dalamnya jika anda mahu)
 3. Pantas teknologi kelajuan (PHP 7.3, NGINX, Pengoptimum SG, Cloudflare)
 4. Disyorkan oleh Yoast, WordPress, Ivica dari Kelajuan WordPress
 5. Percuma Mari Encrypt SSL, mudah untuk digunakan cPanel, dan ciri untuk e-dagang
 6. Sokongan WordPress adalah tak terkalahkan walaupun tanpa sokongan keutamaan GoGeek
 7. TumbuhBesar dilengkapi dengan pementasan, lebih banyak penyimpanan, dan lebih banyak sumber pelayan (tatal ke bawah ke “kami memperuntukkan sumber yang anda perlukan” dan arahkan kursor ke pelayan tab)
 8. GoGeek dilengkapi dengan lebih banyak sumber pelayan, penyimpanan, sokongan keutamaan
 9. Penghijrahan percuma, pemalam pemindah, dan a Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 10. Banyak pujian di Reddit, Perbualan Facebook, Twitter, KepercayaanPilot
 11. Banyak pujian di Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11
 12. Ramai orang sudah berhijrah dan menghantar hasil di Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Penafian Gabungan – jika anda mendaftar ke SiteGround dengan saya pautan afiliasi Saya akan menghadiahkan sebahagian besar kepada anda. Setiap tahun saya sumbangkan $ 3k untuk kempen GoFundMe (2018 adalah untuk memberi makan orang lapar di Denver, 2017 adalah untuk Palang Merah di Hurricane Harvey). Sokongan anda membantu dan saya sangat menghargainya. Saya cuba membuat ulasan saya tidak berat sebelah dan disokong oleh bukti dalam bentuk Tinjauan Facebook, tweet, dan perbualan sebenar. Sekiranya anda tidak mahu menggunakannya, berikut adalah pautan bukan gabungan ke SiteGround. Walau apa pun, saya benar-benar percaya bahawa mereka adalah hos WordPress yang hebat dan laman web anda akan berjalan lebih pantas / lancar … lakukan penyelidikan anda di kumpulan Facebook + Twitter dan anda akan menemui kebanyakan orang cakap sama.

36+ Petua Pengoptimuman Kelajuan WordPress

Tonton Video Saya – ini adalah video 42 minit, tetapi saya merangkumi hampir semua perkara (cap waktu dalam keterangan video) dan anda harus mempelajari banyak maklumat mengenai kelajuan laman WordPress:

Ikut saya Panduan pengoptimuman kelajuan WordPress yang menunjukkan kepada anda cara:

 • Diagnosis pemalam perlahan menggunakan GTmetrix
 • Tambah AMP (halaman mudah alih yang dipercepat) menggunakan Pemalam AMP
 • Gunakan AWStats untuk mencari punca CPU tinggi (crawler, gambar, dll)
 • Cadangan untuk pemalam slaid / galeri / perkongsian sosial ringan
 • Gunakan Suite Pengoptimuman Analitis Lengkap (CAOS) untuk menjadi tuan rumah Analitis Google secara tempatan
 • Pengoptimuman gambar (sertakan gambar skala, tentukan dimensi, pemampatan tanpa kerugian)
 • Gunakan WP Lumpuhkan untuk mematikan tetapan yang tidak perlu di teras WordPress sambil menghidupkan kawalan degupan jantung, memuat fon Google secara tidak segerak, pengoptimuman kelajuan lain

Dan banyak yang lain. Baca komen dan anda akan melihat perkara seperti “Skor kelajuan halaman saya di gtmetrix meningkat dari 69 hingga 93” dan “ini mungkin salah satu catatan paling berguna yang pernah saya baca.”

Dapatkan Bantuan Dari My WordPress Speed ​​Optimizer

Masih memerlukan bantuan dengan laporan GTmetrix / Pingdom anda? Saya telah bekerja dengan Pronaya selama 7 tahun (dialah yang membantu saya mendapatkan <Masa muat 1s di Pingdom). Anda boleh mengambilnya dengan membuat profil di freelancer.com dan mencari nama pengguna bdkamol. Inilah dia yang penuh Portfolio kelajuan WordPress. Dia $ 40 / jam dari Bangladesh (jadi ada perubahan waktu) dan anda boleh menghantar e-mel kepadanya di [email protected]. Dia juga mempunyai ulasan bintang 5 yang sempurna pada profilnya. Hanya pertanyaan yang serius, dan jangan mengharapkan markah 100% jika anda menggunakan hosting perlahan, tema kembung, dan banyak plugin berat. Sila ikuti panduan kelajuan WordPress penuh saya terlebih dahulu.

Pronaya-Kumar-S-Ulasan

Ulasan mengenai profilnya:

BDkamol-WordPress-Kepantasan-Ulasan

Soalan Lazim

&# x1f680; Adakah WP Terpantas Cache Premium berbaloi?

Sekiranya anda akan mengeluarkan wang untuk plugin cache premium, kebanyakan orang menggunakan WP Rocket kerana dilengkapi dengan lebih banyak ciri daripada WP Fastest Cache Premium dan biasanya akan memberikan hasil yang lebih baik.

&# x1f680; CDN mana yang harus saya gunakan dengan WP Fastest Cache?

CDN percuma Cloudflare cukup untuk kebanyakan laman web, namun lebih banyak CDN = lebih banyak pusat data dan penghantaran kandungan anda lebih cepat. Anda juga boleh mempertimbangkan StackPath atau KeyCDN.

&# x1f680; Bagaimana saya membersihkan cache setelah selesai mengkonfigurasi tetapan?

Di menu WordPress di atas, pergi ke WPFC dan Hapus Cache Dan Minified CSS.

&# x1f680; Apa plugin kelajuan lain yang saya perlukan selain WP Fastest Cache?

WP Fastest Cache tidak dilengkapi dengan pilihan untuk pengoptimuman gambar, pembersihan pangkalan data, pemuatan malas, kawalan degupan jantung, prefetch + preonnect, dan mengoptimumkan Google Font + Analytics. Saya cadangkan Perfmatters, OMGF, dan Advanced DB Cleaner.

&# x1f680; Sekiranya saya menambah AMP?

Saya tidak menggunakan halaman mudah alih dipercepat (AMP) di laman WordPress ini. Baca artikel Kinsta tentang bagaimana penukaran mereka turun 50% disebabkan oleh AMP dan anda mungkin juga tidak mahu.

Sekiranya laman web anda dimuat lebih cepat, jangan biarkan masa memuatkan halaman baru anda dalam komen! Atau jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, saya juga senang untuk membantu. Seperti yang anda lihat, saya seorang kutu buku yang cukup besar dalam hal kelajuan WordPress jadi jika anda mengikuti cadangan ini, tidak ada sebab laman web anda tidak boleh memuat di bawah 3s. Sekiranya tutorial ini berguna, sila kongsi :)

Sorakan,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map