23 Plugin Pengoptimuman Kelajuan WordPress Untuk Mempercepat Laman Web Anda Pada Tahun 2020 (Orang yang Sama Saya Digunakan Untuk Mendapat 100% Skor GTmetrix)

Plugin Pengoptimuman Kelajuan WordPress


Memerlukan senarai pemalam pengoptimuman kelajuan WordPress yang kukuh?

Nak saya ada senarai untuk awak. Plugin cache, pengoptimuman gambar, pemalas malas, AMP, cache Gravatar, pemantauan masa muat, dan pemalam yang memperbaiki ralat Google Font + Analytics di GTmetrix dan Pingdom. Saya menggunakan banyak plugin kelajuan ini di laman web saya sendiri dan mempunyai markah GTmetrix 100%. Saya juga lakukan Pengoptimuman kelajuan WordPress untuk mencari nafkah, jadi saya agak kagum mengenainya.

Saya cadangkan jalankan laman WordPress anda GTmetrix (periksa tab Speed ​​Speed ​​dan YSlow) atau alat ujian kelajuan lain untuk digunakan sebagai penanda aras. Setelah anda memasang setiap pemalam, uji semula skor GTmetrix anda untuk melihat bagaimana ia mempengaruhi masa dan skor pemuatan halaman anda. Sebilangan besar pemalam mempunyai sekurang-kurangnya penilaian bintang 4.5, dan yakinlah, saya telah melakukan penyelidikan dan ujian saya.

ps. Sekiranya anda menyertai Kumpulan Facebook Mempercepat WordPress mereka mempunyai senarai 60+ WordPress Speed ​​Up Tools dan pautan berguna yang disyorkan. Tetapi saya cuba memasukkan perkara penting di sini :)

pps. Hosting adalah faktor # 1 dalam Panduan pengoptimuman WordPress. Google mengesyorkan a masa tindak balas pelayan daripada <200ms yang anda boleh daftar masuk Wawasan PageSpeed. saya guna Tapak Tapak siapa juga digunakan oleh Yoast, disyorkan oleh WordPress, dan diberi nilai # 1 dalam 20+ tinjauan Facebook.

2019-GTmetrix-Laporan

1. Roket WP

WP Rocket dinilai sebagai plugin cache # 1 dalam banyak tinjauan Facebook dan itulah yang saya gunakan. Ini adalah plugin premium $ 49 tetapi sangat berbaloi, kerana plugin hosting dan cache anda dan umumnya 2 teratas faktor kelajuan. Ini juga merupakan plugin cache termudah untuk dikonfigurasi dan kerap dikemas kini dengan ciri baru. Anda semestinya hanya menggunakan 1 plugin cache, tetapi lebih baik anda mencuba sekurang-kurangnya 2-3 (yang saya senaraikan) untuk melihat mana yang memberikan anda hasil / skor terbaik dalam Pingdom / GTmetrix.

Pengundian cache plugin terbaik 2016

Pengundian cache 2019

Swift vs WP Rocket

Pungutan suara cache plugin 2016

Pungutan suara cache terbaik 2018

wp roket vs cache totla w3

Dengan kebanyakan pemalam cache yang lain, anda perlu memasang sekitar 7 pemalam tambahan untuk mendapatkan ciri ini, bila Roket WP mempunyai kesemuanya bawaan, mengurangkan bilangan pemalam di laman web anda. Sekiranya anda seperti saya, anda hanya ingin menggunakan 1 pemalam, jika tidak, anda perlu meneliti ciri yang disertakan dengan pemalam cache anda, kemudian pasang pemalam ini jika tidak menyokongnya.

 • Pembersihan pangkalan data (terbina dalam WP Rocket, atau penggunaan WP-Optimumkan)
 • Kawalan degupan jantung (built-in ke WP Rocket, atau penggunaan Kawalan degupan jantung)
 • Muatkan gambar / video malas (terbina dalam WP Rocket, atau gunakan WP YouTube Lyte)
 • Host Google Analytics secara tempatan (terbina dalam WP Rocket, atau gunakan CAOS Untuk Analisis)
 • Permintaan DNS Prefetch (built-in ke WP Rocket, atau penggunaan Petunjuk Sumber Pra * Pesta)
 • Host Google Font secara tempatan (terbina dalam WP Rocket, atau gunakan CAOS Untuk Fon, atau SHGF)
 • Integrasi dengan Cloudflare + CDN lain (terbina dalam WP Rocket, atau penggunaan Pemboleh CDN)

Ciri-ciri WP-Roket

Sekiranya anda memutuskan untuk membeli WP Rocket, saya akan menghargainya jika anda menggunakan saya pautan afiliasi. Saya menyumbangkan sejumlah besar wang untuk kempen GoFundeMe – pada tahun 2018, $ 3,000 telah digunakan untuk memberi makan kepada para gelandangan di Denver. Dan pada tahun 2017, $ 3,000 pergi ke Palang Merah Amerika di Hurricane Harvey. Sokongan anda membantu dan saya sangat menghargainya. Terima kasih :)

Tutorial WP Rocket saya menunjukkan kepada anda cara mengkonfigurasi tetapan dengan Cloudflare + StackPath. Saya terus mengemas kini dengan versi terkini dan merujuk WP Rocket’s dokumentasi. Ini dapat memperbaiki sebilangan besar item dalam GTmetrix dan mungkin merupakan faktor kelajuan terbesar ke-2 di luar hosting.

Pemalam yang serupa

Lihat Panduan Konfigurasi Roket WP Saya

2. Cache Terpantas WP

Ini adalah pemalam cache PERCUMA tertinggi dan sangat senang dikonfigurasikan. Tutorial Cache Tercepat WP saya menunjukkan kepada anda cara mengkonfigurasi tab dan mengintegrasikannya dengan Cloudflare + StackPath tetapi berikut adalah tab pertama (di bawah). Tidak seperti WP Rocket, plugin ini tidak mempunyai pilihan untuk memuatkan gambar / video dengan malas, pembersihan pangkalan data, dan pilihan lain. Oleh itu, anda perlu menggunakan WP-Optimumkan dan juga Beban Malas Untuk Video pemalam sekiranya anda mahukan ciri tersebut juga (disyorkan).

WP-Terpantas-Cache-Tetapan

Lihat Panduan Konfigurasi Cache Tercepat WP Saya

3. WP-Optimumkan

Membuang sampah, spam, semakan catatan, sementara, dan fail sampah lain yang disimpan dalam pangkalan data anda yang setelah terkumpul, dapat memperlahankan kedua-dua laman WordPress dan panel pentadbir anda. Saya akan menjalankannya setiap beberapa minggu (WP-Optimize dan WP Rocket mempunyai pilihan untuk menjadualkan pembersihan pangkalan data). Sekiranya anda menggunakan WP Rocket, anda TIDAK memerlukan plugin ini kerana WP Rocket mempunyai pilihan untuk ini dalam tetapan pangkalan data. Sekiranya menggunakan pemalam cache yang lain, gunakan WP-Optimize.

Pangkalan Data Bersih WP-Optimize

Arahan

 • Sandarkan pangkalan data anda!
 • Pasang pemalam
 • Pergi ke tab WP-Optimize
 • Jalankan pemalam sebagai tetapan lalai tetapi hapus centang “komen yang tidak disetujui”

Sekiranya menggunakan WP Rocket, anda tidak memerlukan WP-Optimize (WP Rocket memiliki ini di tab “pangkalan data”):

WP-Roket-Pangkalan Data-Tetapan

Pemalam yang serupa:

4. Shortpixel

Memampatkan gambar yang tidak betul yang memperbaiki mengoptimumkan item gambar di GTmetrix. Saya mempunyai panduan lengkap untuk pengoptimuman gambar (sebenarnya ada 20 cara) tetapi yang utama adalah pemampatan tanpa kerugian, sajikan gambar berskala (mengubah saiznya ke dimensi yang betul) dan tentukan dimensi gambar (menetapkan lebar / tinggi dalam HTML atau CSS gambar). ShortPixel, Imagify, Senyum, Kraken, dan EWWW semuanya pada dasarnya melakukan perkara yang sama. Anda hanya perlu menggunakan satu pemalam pengoptimuman gambar.

ciri-ciri

 • Pemampatan gambar tanpa kerugian
 • Ubah saiz gambar yang besar
 • Keluarkan data EXIF

Pemampatan Imej Tanpa Kehilangan

Arahan

 1. Mendaftar untuk Shortpixel
 2. Pasang Pemalam ShortPixel
 3. Anda akan diminta dengan arahan di bawah:
 4. Masukkan kunci API anda dari akaun ShortPixel anda
 5. Tetapkan tahap pemampatan anda
 6. Optimumkan secara pukal semua gambar di laman web anda (ini adalah model freemium)

Tetapan ShortPixel

5. Jelas

Ini adalah plugin kelajuan yang mesti dimiliki yang melumpuhkan ciri yang tidak diperlukan dalam inti WordPress yang mungkin menggunakan CPU. Ia juga membantu alih keluar rentetan pertanyaan (walaupun penyelesaian terbaik untuk itu adalah menggunakan plugin ringan), memuatkan fon secara tidak segerak, menghoskan kod penjejakan Google Analytics anda secara tempatan, membatasi jumlah semakan pos, melumpuhkan simpanan automatik, dan ciri kelajuan lain.

Tetapan Prestasi Clearfy

Membolehkan anda melumpuhkan:

 • Semakan
 • Penjimatan automatik
 • Emoji
 • Gravatars
 • Peta Google
 • Tag RSD (Really Simple Discovery)
 • Tag Pautan Ringkas
 • API WordPress dari pengepala
 • Teg Windows Live Writer
 • Tag Penjana WordPress
 • Pingbacks + trackback
 • RSS
 • XML-RPC
 • Skrip WooCommerce
 • Ulasan WooCommerce
 • Fragmen Troli Woocommerce

Ia juga dapat menghalalkan komen selepas 20 komen atau melumpuhkannya selepas 28 hari.

6. Pembersihan Aset

Lumpuhkan pemalam secara terpilih daripada memuatkan pada halaman / catatan tertentu. Ini dapat mengurangkan jumlah permintaan dan meningkatkan masa muat. Contoh yang paling biasa ialah memuatkan pemalam borang kenalan anda pada halaman yang sebenarnya mempunyai borang hubungan. Tetapi anda boleh melakukannya dengan sebilangan pemalam.

Contoh:

 • Melumpuhkan pemalam slaid anda pada halaman yang tidak menggunakan slaid
 • Menyahaktifkan pemalam coretan kaya anda pada halaman yang tidak menggunakan coretan kaya
 • Menyahaktifkan pemalam borang kenalan anda pada halaman yang tidak mempunyai borang hubungan
 • Melumpuhkan pemalam pengurusan pautan afiliasi anda pada halaman yang tidak menggunakan pautan af
 • Melumpuhkan pemalam perkongsian sosial anda di semua halaman (kerana biasanya untuk catatan blog)

Pemalam yang serupa

7. WP YouTube Lyte

Malas memuatkan video dengan memasukkan “Lite YouTube Embeds” yang responsif yang hanya memanggil pemain YouTube “gemuk” apabila butang main diklik. Video mengambil masa paling lama untuk dimuat oleh FAR. Hanya untuk memberi anda idea, tutorial W3 Total Cache saya hanya mempunyai 2 video, tetapi apabila saya malas memuatkannya, masa memuatkan catatan dari 5 hingga 1.5 detik. Ia mempunyai fungsi yang sama seperti penyematan video ringan.

Pemalam yang serupa

Sekiranya anda menggunakan WP Rocket, mereka memiliki fitur ini dalam tetapan “media”:

WP-Rocket-Malas-Beban

8. Kawalan degupan jantung

API denyut jantung WordPress menggunakan sumber dengan menghantar pemberitahuan pemalam masa nyata kepada anda, ketika pengguna lain mengedit catatan, dan sebagainya. 99% orang harus melumpuhkannya.

Denyutan Jantung-Plugin

9. Petunjuk Sumber Pra * Pesta

Ini memungkinkan untuk prefetch DNS, prerender, preonnect, prefetch, dan preload. Sekiranya anda menggunakan sumber luaran di laman web anda, ini membantu penyemak imbas menjangka mereka dan memuat lebih cepat.

WP Rocket mempunyai pilihan untuk prapengambilan DNS, tetapi ia tidak mempunyai satu untuk penyambungan semula, sementara pemalam ini berlaku. Perbezaan antara prefetch DNS dan preonnect adalah prefetch hanya memungkinkan pencarian DNS, sementara preonnect melakukan pencarian DNS, perundingan TLS, dan juga jabat tangan TCP.

10. OMGF | Hos Fon Google Secara tempatan

OMGF dapat memperbaiki kesalahan Google Font dalam GTmetrix, Pingdom, dan PageSpeed ​​Insights. Ia akan memuat turun semua Google Font di laman web anda (menggunakan Google Fonts Helper API) dan menghasilkan helaian gaya untuknya. Selepas itu, anda perlu membuang sebarang permintaan ke sumber fon luaran.

Google-Font-GTmetrix

Rupa-rupanya:

CAOS-untuk-Webfonts

Petua: jika menggunakan fon luaran, minimum dengan bilangan fon (dan bobot font) yang anda pilih. Sekiranya atas sebab tertentu plugin ini tidak menyelesaikan ralat, saya mempunyai panduan untuk menghoskan Google Font secara tempatan.

Pemalam yang serupa

11. CAOS | Hoskan Analitis Google secara tempatan

Leverage Brower Caching Analitis Google

CAOS membetulkan memanfaatkan cache penyemak imbas item dalam GTMetrix dengan mengehoskan Google Analytics secara tempatan. Cukup pasang plugin, masukkan Tracking-ID anda, dan CAOS akan menambahkan Tracking Code ke header (atau footer). CAOS juga serasi dengan Monster Insights dan mempunyai pilihan lain.

WP Rocket, Swift Performance, dan WP Disable juga boleh melakukan ini (anda hanya perlu menggunakannya).

12. Pemboleh CDN

CDN Enabler membantu anda menyediakan CDN (rangkaian penghantaran kandungan). Ini tidak berfungsi dengan Cloudflare (yang memerlukan pengganti server nama) sementara pengaktifkan CDN khusus untuk StackPath, KeyCDN, dan CDN lain yang menyediakan URL CDN. Pertama, daftar ke CDN (saya gunakan StackPath) kemudian masukkan anda URL CDN ke dalam pemalam CDN Enabler. Lihat arahan di bawah:

Langkah 1: Mendaftar untuk CDN (saya menggunakan StackPath yang telah 34 pusat data) dan buat laman web CDN.

Langkah 2: Dapatkan URL CDN Anda:

URL StackPath-CDN

Langkah 3: Masukkan URL CDN anda ke dalam CDN Enabler, kemudian konfigurasikan tetapannya:

Tetapan CDN-Enabler-Plugin

13. Perfmater

Perfmatters dikembangkan oleh Kinsta dan serupa dengan Clearfy dan Asset Cleanup. Ini membolehkan anda melumpuhkan fungsi yang tidak perlu termasuk serpihan, skrip, dan gaya keranjang WooCommerce. Anda juga boleh mematikan pemalam secara selektif. Harga bermula dari $ 24.95 / tahun untuk 1 laman web tunggal, tetapi saya berjaya dan saya gembira kerana saya terus menggunakannya di laman web saya sendiri. Inilah semuanya ciri-ciri.

ciri perfmatters

14. Cache Harry Gravatar

Sekiranya anda mempunyai banyak komen pada siaran, Gravatar benar-benar dapat menghancurkan masa muat dan laporan GTmetrix anda. Anda boleh menggunakan pemalam ini untuk gambar Gravatar cache. Pilihan lain adalah dengan mematikan Gravatars sepenuhnya (walaupun ini akan mengelakkan foto muncul) dan membuat bahagian komen anda kelihatan membosankan. Tetapi ini adalah pertukaran antara Gravatars atau masa muat anda.

Cache-Gravatar-Imej

Pemalam yang serupa

15. Nyatakan Dimensi Gambar

Menentukan-Gambar-Dimensi

Nyatakan Dimensi Gambar adalah item dalam GTmetrix dan alat kelajuan lain yang bermaksud anda perlu menambahkan lebar / tinggi pada HTML atau CSS gambar. Plugin ini secara automatik menambah lebar / tinggi pada gambar yang tidak mempunyai satu set pada masa ini. Setahu saya, ia tidak menentukan dimensi untuk gambar yang terdapat di pembangun halaman, widget, atau kawasan di luar editor visual.

16. Optimumkan secara automatik

Optimumkan secara automatik

Mengoptimumkan HTML, CSS, dan JavaScript. Anda tidak memerlukan Autoptimum kecuali anda dihoskan di GoDaddy, WP Engine, atau mana-mana host yang pemalam cache senarai hitam, kerana WP Rocket dan kebanyakan cache plugin mengoptimumkan kod untuk anda. Tetapi sementara cache GoDaddy dan WP Engine mungkin baik-baik saja, ia tidak mengoptimumkan HTML / CSS / JS. Di situlah Autoptimize dilancarkan.

Tetapan automatik-Utama-Tetapan

17. AMP Untuk WP

Halaman mudah alih yang dipercepat adalah projek Google yang menjadikan halaman mudah alih dimuat dengan lebih pantas. Ia juga menambah cap “AMP” di sebelah coretan telefon bimbit anda. Plugin ini akan mengubah susun atur / reka bentuk halaman mudah alih anda, jadi pastikan untuk menyesuaikan tetapan sepenuhnya. Sekiranya atas sebab tertentu anda tidak menyukainya, hapuskannya dan ia akan kembali kepada reka bentuk lama anda. Anda juga boleh menggunakan Gam Untuk Yoast & Pemalam AMP untuk menyesuaikan warna teks, warna pautan, warna hover, dan elemen lain dari halaman mudah alih anda.

Amaran: AMP kadang-kadang dapat mengurangkan penukaran mudah alih. Baca Kajian Kinsta bagaimana penukaran mereka menurun 59% semasa menggunakan AMP. Saya akhirnya memutuskan untuk menentangnya.

AMP-Halaman

Plugin ini mempunyai banyak tetapan untuk menyesuaikan Halaman AMP anda:

Tetapan Tercepat-Seluler-Halaman-Plugin

Arahan

 • Pasang pemalam
 • Sesuaikan kandungan AMP yang anda inginkan (halaman, catatan, dll)
 • Pasang Lekatkan pemalam AMP SEO YP jika menggunakan Yoast (menyesuaikan reka bentuk)
 • Tambahkan / amp / ke mana-mana halaman di laman web anda untuk melihat penampilannya dan pastikan ia berfungsi
 • Pergi ke Tetapan Yoast → AMP untuk mengubah reka bentuk anda dan mengaktifkan jenis catatan tersuai
 • Tunggu sehingga Google menjelajah semula laman web anda dan menambahkan hasil carian AMP dalam hasil carian mudah alih
 • Lawati bahagian halaman mudah alih dipercepat di Google Search Console untuk melihat kesilapan

18. Monitor Pertanyaan

Cari pemalam, pertanyaan, skrip dan elemen lain yang paling lambat untuk memuatkan paling lama.

Plugin Perlahan Memantau Pertanyaan

P3 Profiler dulu hebat dalam mencari plugin lambat, tetapi tidak dikemas kini selama bertahun-tahun. Monitor pertanyaan adalah sebagai alternatif. Alternatif lain adalah menjalankan laman web anda GTmetrix dan gunakan tab Air Terjun. Anda juga boleh menyemak senarai pemalam CPU tinggi ini.

Plugin WordPress Lambat

19. GTMetrix Untuk WordPress

Plugin GTmetrix WordPress memantau masa muat dan skor Speed ​​Speed ​​+ YSlow, kemudian menghantar laporan terus kepada anda di papan pemuka WordPress anda, atau melalui laporan e-mel yang dijadualkan.

GTmetrix-WordPress-Dashboard-Widget

GTmetrix-Dijadualkan-WordPress-Laporan

Laporan GTmetrix-Dijadualkan

20. Paparkan Versi PHP

Paparan Versi PHP hanya menunjukkan kepada anda yang mana Versi PHP anda berlari.

Paparan-PHP

Versi yang lebih tinggi menjadikan laman web anda berjalan lebih pantas …

Kelajuan PHP WordPress

Anda boleh menaik taraf ke versi baru di cPanel hosting anda…

SiteGround PHP 7.3

21. Pemeriksa Keserasian PHP

Pemeriksa Keserasian PHP mengimbas pemalam anda untuk memastikannya serasi dengan versi PHP baru. Beberapa pemalam WordPress tidak dikemas kini dengan kerap atau dikodkan dengan baik – menjalankannya terlebih dahulu dapat mengelakkan ralat (seperti laman web anda rosak) kerana pemalam yang tidak serasi.

Pemeriksa Keserasian PHP

22. Pemeriksaan Prestasi Hosting WP

Menunjukkan prestasi keseluruhan hosting dan adakah teknologi anda (PHP, MySQL, versi WordPress) berjalan lambat, dalam hal ini harus dikemas kini. Ia juga menunjukkan halaman paling perlahan anda.

Hosting-PHP-Pelayan-Respons

Kelajuan-Beban Penyemak Imbas

Pelayan Web-Masa-Respons

Tahap Teknologi

Bytecheck.com dan GTmetrix juga menunjukkan TTFB anda (masa untuk bait pertama) di tab Air Terjun …

Pemeriksaan TTFB

GTmetrix TTFB

Helah Hebat: satu-satunya perkara Wawasan PageSpeed baik untuk diperiksa masa tindak balas pelayan. Google mengatakan ia mestilah di bawah 200ms. Sekiranya tidak, pelayan anda (hosting) lambat.

Kurangkan Masa Respons Pelayan Di Bawah 200ms

23. Ganti Pencarian Lebih Baik

Sekiranya anda melihat mengurangkan pengalihan dalam laporan GTmetrix anda, ini mungkin bermaksud anda mengubah versi www atau https dari laman web anda, tetapi tidak mengubah pautan anda agar sesuai dengan versi baru…

Minimumkan-Pengalihan

Daripada memperbaiki semua pautan anda secara manual, gunakan pemalam Better Search And Replace untuk mengemas kini secara pukal. Ini juga berguna untuk memperbaiki pautan yang rosak, atau bahkan mengemas kini pautan / gambar yang muncul di banyak halaman / siaran. Ganti Pencarian yang Lebih Baik boleh menjadi penjimat masa yang sangat besar.

Ganti Pencarian Lebih Baik - Versi WWW

Alat / Sumber Lain yang Terkenal

Tapak Tapak adalah digunakan oleh Yoast, saya sendiri, dan disyorkan oleh WordPress. Mereka berada di kedudukan ke-1 dalam hampir semua Pungutan suara Facebook dan memberi signifikan kepada kebanyakan orang peningkatan masa muat terutamanya jika mereka menggunakan host yang biasa-biasa saja: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-We-just-switch-to-Siteground

Saya menggunakan mereka rancangan GoGeek separa khusus yang disertakan dengan 4x lebih banyak sumber pelayan daripada hosting bersama. Klik di halaman saya untuk melihat seberapa cepat ia dimuat, lihat laporan GTmetrix saya, atau lihat orang yang berhijrah dan diposkan masa muatan baru. Mereka juga melakukan penghijrahan bebas.

DigitalOcean di Cloudways dan Kinsta juga bagus dan bermula pada $ 10 / bulan dan $ 30 / bulan. Cloudways lebih kepada pembangun yang tidak memerlukan cPanel, hosting e-mel, atau sokongan yang anda dapat dengan SiteGround. Kinsta pada dasarnya adalah apa yang WP Engine dulu (mahal, tapi hebat). Seluruh blog saya pada dasarnya didedikasikan untuk membantu orang membuat laman web mereka dimuat dengan lebih pantas. Saya enggan mengesyorkan hosting $ 2 / bulan kerana itu adalah penyesalan terbesar orang ketika menjalankan laman web.

Cara Memeriksa Jika Hosting Anda Lambat
Jalankan laman web anda melalui Wawasan PageSpeed ​​Google untuk melihat sama ada mengurangkan masa tindak balas pelayan ada dalam laporan anda. Google mengesyorkan ia harus <200ms. Apa-apa yang melebihi 1 saat tidak baik. Anda juga boleh menyemak TTFB anda (masa untuk bait pertama) di tab Timings GTmetrix atau bytecheck.com.

Kurangkan Masa Respons Pelayan

Undian Hosting 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Cadangan Elementor Hosting

Cadangan Pengehosan Julai 2019

WordPress-Host-Poll-Ogos-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Undian

Pergi-ke-Hosting-Syarikat

WordPress-Hosting-Poll-2017

Pengundian-Pengundian Terurus

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Undian

Pungutan suara-Penyedia Hosting-WordPress Terbaik

Undian-Web-Hosting-2019-Terbaik

Poll Hosting Mesra WP

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Hosting Kegemaran Untuk Elementor

Cadangan Hosting 2018

Terurus-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Undian-Untuk-Kelajuan

WordPress-Hosting-Poll-Jun-1

Pengesyoran SiteGround

2014-Diuruskan-WordPress-Hosting-FB-Poll

Undian-Web-Hosting-Penyedia Terbaik

Pengundian-Poll-Feb-2019

Hosting-Cadangan-Undian

Bluehost vs SiteGround

Poll Host Web WordPress

SiteGround disyorkan oleh WordPress:

SiteGround-Disyorkan-WordPress-Host

Dan oleh Ivica yang menjalankan Kumpulan Facebook Mempercepat WordPress dengan 16,000+ ahli.

Alat yang Disyorkan Mempercepat-WordPress

Beberapa utas:

Godaddy To SiteGround Migrasi

EIG-Ke-Tapak Tapak

SiteGround-Migrasi

SiteGround mempunyai 3 rancangan:

SiteGround-Hosting

Rancangan yang lebih tinggi merangkumi lebih banyak sumber pelayan (Faktor # 1 dalam panduan pengoptimuman WordPress). Ini dia carta perbandingan penuh, tetapi GrowBig memberi anda sumber pelayan sekitar 2x lebih banyak daripada StartUp, dan GoGeek adalah hosting separa berdedikasi yang memberi anda lebih banyak lagi. GrowBig and up dilengkapi dengan migrasi percuma, pementasan, cache lanjutan, dan kemampuan untuk menjadi tuan rumah beberapa laman web. GoGeek hadir dengan sokongan keutamaan. Pengehosan awan mereka adalah kenaikan harga pada $ 80 / bulan.

Anda dapat melihatnya di laman web mereka halaman ciri:

SiteGround-Server-Resources-Perbandingan

Saya menggunakan SiteGround kerana:

 1. GTmetrix saya + Pingdom laporan bercakap untuk diri mereka sendiri
 2. Halaman saya dimuat serta-merta (klik di dalamnya jika anda mahu)
 3. Pantas teknologi kelajuan (PHP 7.3, NGINX, Pengoptimum SG, Cloudflare)
 4. Disyorkan oleh Yoast, WordPress, Ivica dari Kelajuan WordPress
 5. Percuma Mari Encrypt SSL, mudah untuk digunakan cPanel, dan ciri untuk e-dagang
 6. Sokongan WordPress adalah tak terkalahkan walaupun tanpa sokongan keutamaan GoGeek
 7. TumbuhBesar dilengkapi dengan pementasan, lebih banyak penyimpanan, dan lebih banyak sumber pelayan (tatal ke bawah ke “kami memperuntukkan sumber yang anda perlukan” dan arahkan kursor ke pelayan tab)
 8. GoGeek dilengkapi dengan lebih banyak sumber pelayan, penyimpanan, sokongan keutamaan
 9. Penghijrahan percuma, pemalam pemindah, dan a Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 10. Banyak pujian di Reddit, Perbualan Facebook, Twitter, KepercayaanPilot
 11. Banyak pujian di Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Ramai orang sudah berhijrah dan menghantar hasil di Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Penafian Gabungan – jika anda mendaftar ke SiteGround dengan saya pautan afiliasi Saya akan menghadiahkan sebahagian besar kepada anda. Setiap tahun saya sumbangkan $ 3k untuk kempen GoFundMe (2018 adalah untuk memberi makan orang lapar di Denver, 2017 adalah untuk Palang Merah di Hurricane Harvey). Sokongan anda membantu dan saya sangat menghargainya. Saya cuba membuat ulasan saya tidak berat sebelah dan disokong oleh bukti dalam bentuk Tinjauan Facebook, tweet, dan perbualan sebenar. Sekiranya anda tidak mahu menggunakannya, berikut adalah pautan bukan gabungan ke SiteGround. Walau apa pun, saya benar-benar percaya bahawa mereka adalah hos WordPress yang hebat dan laman web anda akan berjalan lebih pantas / lancar … lakukan penyelidikan anda di kumpulan Facebook + Twitter dan anda akan menemui kebanyakan orang cakap sama.

Orang biasanya berhijrah kerana mereka teknologi kelajuan boleh mengurangkan masa beban menjadi separuh:

Beralih ke SiteGround

Penghijrahan Masa Beban SiteGround

Bluehost ke SiteGround GTmetrix

HostGator Ke SiteGround

SiteGround GTmetrix

Wawasan Laman Laman GoogleSpeed ​​SiteGround

100 Markah Sempurna Di Tapak Tapak

Kejadian SiteGround

Kelajuan Dihantar Oleh SiteGround

Laporan SiteGround GTmetrix

Mengurangkan Masa Beban Dengan SiteGround

Masa Respons Laman Web Baru

HostGator Ke Migrasi SiteGround

Masa Respons SiteGround Di Joomla

Beralih ke Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Di SiteGround

Dapatan LamanSpeed ​​PageGround

SiteGround Di Joomla

Masa Beban Berkurang SiteGround

Hosting Speedy SiteGround

Hasil Pingdom Baru Di SiteGround

Masa Respons Tapak Tapak Baru

Peningkatan Masa Respons SiteGround

Dapatkan hosting dari SiteGround

Cloudflare – CDN percuma dan perkhidmatan kelajuan / keselamatan yang mencerminkan laman web anda (dan memuatkan sumber) secara berlebihan 200+ pusat data. Bersepadu dengan kebanyakan pemalam cache dengan pilihan untuk menggunakan pengurangan yang agresif, Kereta api, dan pautan panas. Semua tutorial pemalam cache saya merangkumi arahan penyediaan Cloudflare dan jangan lupa untuk menyiapkannya peraturan halaman untuk pentadbir WordPress anda.

StackPath – CDN berbayar yang menambah 30+ pusat data tambahan di seluruh dunia (lebih banyak pusat data = penghantaran kandungan lebih cepat), mengurangkan jarak antara laman web / pelawat anda – a cadangan dalam panduan pengoptimuman WordPress. $ 10 / bulan dengan percubaan 30 hari percuma.

Pingdom – alat yang paling tepat untuk mengukur masa beban menurut WP Rocket, walaupun GTmetrix mempunyai cadangan yang lebih baik untuk benar-benar mengoptimumkan laman web anda, menurut pendapat saya.

GTmetrix – bagus untuk mengenal pasti gambar yang perlu dioptimumkan menggunakan 3 kaedah: melayani gambar berskala (mengubah ukurannya), menentukan dimensi gambar dalam HTML / CSS, dan mengoptimumkan gambar (pemampatan tanpa kerugian). GTmetrix baru-baru ini beralih ke metrik masa yang dimuat sepenuhnya yang menunjukkan masa memuat lebih lama daripada sebelumnya. Tab air terjun mereka mengukur elemen pemuatan perlahan individu, dan jika anda masa untuk bait pertama panjang yang menunjukkan hosting anda lambat.

Wawasan PageSpeed ​​Google – kebanyakan cadangan boleh diabaikan tapi bagus untuk mengukur masa tindak balas pelayan yang mana Google mengesyorkan <200ms atau hosting anda lambat.

Senarai Bots .htaccess Buruk – senarai bot spam yang luas yang apabila disekat dengan memuat naik ke .htaccess dapat mengurangkan penggunaan CPU dengan ketara. Anda boleh mengetahui sama ada bot spam merangkak di laman web anda menggunakan AWStats (disenaraikan dalam Bahagian alat analisis). Mengkonfigurasi Peraturan pembatasan merangkak Wordfence juga akan membantu menyekat perayap Google palsu, bot spam, perayapan berlebihan, dll.

Pronaya (Pengoptimum Kelajuan WordPress Saya) – anda boleh menyewa pengoptimum kelajuan WordPress saya di freelancer.com yang selama ini saya bekerjasama selama 5 tahun dan kami telah mengoptimumkan beberapa laman untuk memuatkan 500% lebih pantas. Namanya Pronaya, dia $ 40 / jam dan mempunyai ulasan bintang 5/5 yang sempurna dengan 19 ulasan (hanya mendaftar untuk akaun Freelancer dan cari pengguna BDKAMOL). Sekiranya anda fikir saya mahir dalam pengoptimuman kelajuan, Pronaya jauh lebih baik. Saya juga pernah bekerjasama dengan Usama (nama penggunanya adalah I333) yang lebih murah tetapi juga luar biasa dengan 4,9 / 5 bintang dan 375+ ulasan.

Soalan Lazim

&# x1f680; Apakah 5 plugin kelajuan yang paling penting?

WP Rocket, ShortPixel, OMGF, Perfmatters, dan Autoptimize adalah plugin pengoptimuman kelajuan 5 teratas kami

&# x1f680; Apa plugin cache terbaik?

WP Rocket dinilai # 1 dalam banyak tinjauan Facebook kerana ia mempunyai ciri kelajuan lebih banyak daripada plugin cache lain termasuk pembersihan pangkalan data, kawalan degupan jantung, pemalas malas, dan mengoptimumkan Analitis Google.

&# x1f680; Apa plugin pengoptimuman imej terbaik?

Kami menggunakan ShortPixel kerana kualiti hampir tidak ada kerugian dan ia tetap memperbaiki item gambar yang dioptimumkan di GTmetrix.

&# x1f680; Plugin mana yang terbaik untuk mengoptimumkan fon?

OMGF dan Autoptimum dan keduanya hebat dalam mengoptimumkan fon. Perfmatters juga membolehkan anda membuat pra-pasang dan menghubungkan semula fon.

&# x1f680; Sekiranya saya menambah AMP?

Kami memilih untuk tidak menambahkan halaman mudah alih dipercepat (AMP) setelah membaca artikel Kinsta tentang bagaimana penukaran mereka menurun sekitar 50% disebabkan oleh AMP.

Tutorial Pengoptimuman Kelajuan WordPress Saya – mempunyai 400+ komen dengan orang yang mengatakan seperti “Skor kelajuan halaman saya di gtmetrix meningkat dari 69 hingga 93” dan “ini mungkin salah satu catatan paling berguna yang pernah saya baca.” Banyak orang telah menggunakannya untuk meningkatkan skor Pingdom / GTmetrix.

Saya harap anda dapati plugin pengoptimuman kelajuan WordPress ini berguna! Sekiranya anda mempunyai soalan, beri saya komen. Atau jika anda hanya perlu memperbaiki laman WordPress perlahan anda, lihat tutorial saya di atas. Ia mempunyai lebih daripada 400 komen dan telah membantu banyak orang mengurangkan masa muat mereka <1s.

Sorakan,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map